Leger-gastroenterologer (217)

Share Tweet Pin it

En gastroenterolog er en lege som diagnostiserer og behandler ulike sykdommer i gastrointestinale organer.

Konsultasjon og besøk hos en gastroenterolog er nødvendig for: smerter i mage eller tarm, diaré, forstoppelse, tyngde og halsbrann etter å ha spist.

➤ På vår portal kan du velge en gastroenterolog fra de beste klinikkene i Moskva og avtale med ham online eller via telefon. Finn en god spesialist vil hjelpe deg med spørreskjemaer leger med informasjon om deres arbeidserfaring, utdanning, samt vurderinger av pasienter.

Anmeldelser av Institutt for gastroenterologi i Moskva

Jeg vil si til Forskningsinstituttet for Gastroenterologi, takk for at du bekrefter meg og utsteder et tilsvarende dokument at de kirurgiske operasjonene jeg gjennomgikk i GKB nr. 50 ble gjort kvalitativt til meg og ingenting truer livet mitt. Som bekreftende og kontrollerende forekomst finner du ikke den beste offentlige helseinstitusjonen i Russland. Takk

Dette er et mareritt! Fikk i april 2018 med autoimmun atrofisk gastritt, men av en eller annen grunn ble jeg satt i tarmkammeret! I løpet av uken ble det tatt 5 biopsier fra 12-perousta, røntgen og koloskopi. En biopsi fra magen var ikke ferdig! Hvorfor, aldri svarte. Erklæringen skrev at alt er bra, til tross for mine klager. Det var ingen behandling, bortsett fra 3 piller "Mezim" og "Ecofuril", og bare på 1. dag. Hvorfor ble utnevnt "Ecofuril" er generelt ukjent. Jeg har ikke intestinal dysbacteriosis, og dette bekreftes av analysen, som jeg bestod for en avgift! Calprotectin var høy som det var. Jeg har allerede blitt undersøkt, og hvorfor ble jeg så plaget av 10. sirkel, jeg kan ikke forestille meg! Generelt slipper de bare disse marerittfulle, unødvendige undersøkelsene for å kutte mer penger fra budsjettet, men det vil definitivt ikke være noen behandling der! Da jeg fikk ekstraktet, kom ikke øynene mine ut av bane: "Jeg ble tømt i en tilfredsstillende tilstand, fullstendig restaurert.". Jeg spurte hva jeg skal gjøre med autoimmun kronisk gastritt og hvordan å behandle? ? Og legen sa: "Og med gastritis, er det ikke for oss i det hele tatt! Du må ta en annen retning og ligge i magesekken til vennen min. Og hun aksepterer gratis, du kan registrere deg for henne. "Jeg skriver rett og slett! Doktor Poleva Natalia Ivanovna, du vil også bli behandlet når du trenger hjelp.

Jeg vil uttrykke min dyp takknemlighet til Oleg Sergeyevich Vasnev og Anatoly Mikhailovich Koshkin! Stunning, sensitive mennesker og svært kompetente spesialister. Det ser ut som at utvinningen begynner etter et smil og en god holdning. Charisma justerer først til ro og gode resultater. Lav sløyfe til deg for ditt arbeid! Du er lege med et stort brev! Styrke, helse, favorittarbeid og takknemlige pasienter! Povalyaeva Elena ble operert i april 2017, fjerning av gal og HH. Takk så mye!

Jeg vendte meg til lege Li I. i oktober 2016 på grunnlag av en usikker diagnose. Legen avbrutt kontinuerlig, svarte og motvillig. Jeg skrev ut en mengde medikamenter, hvorfra jeg begynte å ha forferdelige bivirkninger, som ennå ikke har gått. Jeg beklager at jeg søkte på denne institusjonen, etter å ha betalt 5000 rubler for mottak.

I avdelingen for hepatopankreatobiliary kirurgi er det en fantastisk, profesjonell lege Dmitry Guramovich Akhaladze. Først av alt er han profesjonell på sitt felt. Sensitive og velvillige til alle pasientene.

Pasienten, Ryukov Alexander Dmitrievich, ble behandlet i avdelingen under ledelse av Knyazev OV. I desember 2017 med sykdommen - ulcerøs kolitt. Jeg vil takke alle avdelingens medisinske medarbeidere for den type, følsomme holdningen til pasientene. Jeg uttrykker spesiell takk, ikke bare fra meg selv, men også fra pasientene i avdelingen 502 til vår behandlende lege A. Babayan - en kompetent, oppmerksom, responsiv spesialist som er i stand til å lytte og virkelig hjelpe pasientene. Takk så mye.

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til teamet i MKKTs avdeling i PZHG der det ble undersøkt, og spesielt til den behandlende legen Nikolskaya KA. Mange takk til de sykepleiere på instituttet, sykepleiere på prosedyreavdelingen og kantinearbeidere. Takk for ditt harde arbeid og tålmodighet. I tillegg til leger og sykepleiere i funksjonell diagnostikkavdeling for vennlighet og profesjonalitet. Lav sløyfe til folk i hvite strøk. Positive og elastiske pasienter til deg og personlig lykke.

Vi ble behandlet med en sønn (18 år gammel) med symptomer på ulcerøs kolitt. Først passerte de en haug med betalte tester for ikke-eksisterende infeksjoner. Deretter (18. oktober) ble diagnosen bekreftet, de var ikke foreskrevet behandling, de anbefalte sykehusinnleggelse. Begynte å vente. Helsen forverret. En uke senere brukte de til Proctology Institute, de ble umiddelbart undersøkt, neste dag de ble lagt, nå er de blitt tømt, de tar medisiner. I dag (en måned senere!) Ble invitert til sykehusinnleggelse ved Institutt for gastroenterologi. "Takk!" Hvis du befinner deg i en lignende situasjon, ikke kast bort dyrebar tid, kontakt andre medisinske institusjoner. Hvis unge blir behandlet sånn, hva skal eldre mennesker gjøre! Og av en eller annen grunn, i et annet institutt, har en menneskelig holdning til syke mennesker blitt bevart!

Utmerket arbeidslærere på kontoret for gastroskopi. Disse er Goncharenko L. S. og Cherepukhina T. Og mange takk til dem.

Hvis du tar mye penger for mottaket, må du opprette minst grunnleggende forhold for dette. 5 000 innrømmelser, og vi venter på en time, når legen slippes ut, er det ikke første gang de har kommet for betalt undersøkelse, og ingenting har endret seg. Sykehusforhold - som etter en bombing - en gammel, veldig gammel bygning!

Av en eller annen grunn er telefonen for opptak konstant opptatt, jeg ringer den andre dagen, og det er ikke noe resultat. Dette er en stygg holdning til pasienter.

Jeg var veldig heldig med Ekaterina Sergeevna Sokolova, den behandlende legen. Svært oppmerksomme og gjennomtenkte lege. Takk henne så mye! Mer til disse legene! Selimkhanova A. A.

Jeg var på konsultasjonen den 6. juli 2017 med Dr. Li Irina Alekseevny. Jeg kjørte i 20 timer, resepsjonen var på rulle, legen spurte spørsmål, jeg begynte å svare, hun avbrøt, uten å høre den til slutten. Jeg tok dokumenter med meg om sykdommen min, hun så ikke engang på dem, tok dumt mitt forrige utdrag og skrev utdraget på det, mottaket gikk 10 minutter. Kjære Lee, hvis du leser denne anmeldelsen, ta det vanskelig å svare på, for hva tok du meg for å akseptere 5000 rubler? For å ha omskrevet diagnosen fra forrige utslipp? Takk!

Hun ble konsultert av en gastroenterolog i retning av polyklinikken i april 2017. Ja, legen er høflig, oppmerksom, men stadig distrahert av andre pasienter som ble konsultert av andre leger på samme kontor. Som et resultat, ga anbefalinger, tydelig motsiger såret mitt (og jeg hadde alle testene). Det ser ut til at hver lege har egne metoder (dette er trist) fordi det er testresultater (ultralyd, gastroskopi, biokjemi, etc.). Hovedmottoet til legen - gjør ingen skade. Det skjedde at jeg ble foreskrevet et stoff som ikke hjalp, men gjorde skade på meg. Smerten begynte. Hvorfor slik medisin. Mitt prinsipp er å stole på, men verifisere. Du må konsultere 2-3 spesialister (det er sikkert). Jeg ønsker deg god helse og finne legen din.

Jeg vil gjerne gi uttrykk for min takknemlighet til ICRC, spesielt til gastroenterologen O. Kovaleva. I min klinikk fikk jeg en henvisning til en konsultasjon til gastroenterologen ved ICRC. Jeg ringte for å gjøre en avtale, å ringe, selvfølgelig, vanskelig, men ikke essensen. Jentene på telefonen svarer veldig høflig, det gjenstår å misunne deres tålmodighet, godt utført! De sier at det er nødvendig å ha all nødvendig informasjon med deg, de svarer ikke hvis bare de raskt kan avslutte samtalen. Jeg ringte på den aller første dagen, registrert i en uke, de hjelper meg med å finne en mer behagelig tid for oss, noe som er veldig bra. Jeg kom til den fastsatte tiden, jentene i resepsjonen tok med et kort, også veldig høflig, smilende og snakket i en normal tone, til tross for at jeg kom i retning for gratis. Selv uvanlig på en eller annen måte. Hun kom til kontoret, det er ingen kø. Legen Kovalyova O. I. lyttet til mine klager, så tidligere på hvordan jeg ble behandlet, alle testene, foreskrev min behandlingsinstruksjon. Jeg likte veldig mye at hun hørte og forsto hva som plaget meg. Veldig bra lege, det er ingen pris. Jeg endret en enkelt gastroenterolog, og jeg ble betalt og gratis klinikker, men det var ikke noe sted hvor som helst, de behandlet meg lenge. Og det siste håpet var for henne. Jeg er veldig glad for at jeg kom til henne! Mange takk! Takk!

Jeg lå i oktober 2016 10 dager på instituttet. Discharged med dyp takknemlighet til alle ansatte, spesielt: hodet. Kirurgisk avdeling - Vasnev Oleg Sergeyevich, kirurg - Mikhail Vadimovich Mikhnevich, behandlende lege - Irina Nikolaevna Voinov, psykolog - Lyudmila Dmitrievna Firsova. Før det hadde jeg i løpet av seks måneder ventet på en operasjon hos en meget kjent medisinsk institusjon, en diagnose ble gjort der og en operasjon var planlagt. Jeg ventet til en av vennene mine rådde noen andre til å dukke opp før du gikk for en operasjon. Appellert til TsNIIG. Der ble jeg undersøkt og foreskrevet behandling. Jeg forstår nå at ikke alle kirurger som dette: "Kirurgen ville bare kutte." Det er fantastiske kirurger hos TsNIIG som tenker på pasienter og aldri legger under kniven hvis dette kan unngås. Igjen, takk alle for å gi meg den nødvendige undersøkelsen, behandlingen, konsultasjonen. Resten jeg ikke var interessert, gikk jeg for å bli behandlet og valgte ikke antall stjerner i "hotellet".

Fantastisk lege - Orlova E. Sensitive, oppmerksomme, med et flott prospekt på jobben. Kommunikere ikke bare med henne, du forstår at på senteret reagerer mange leger og junior medisinsk personale også på denne egenskapen. Jeg kjenner ikke sjefslederen personlig, men han betyr også slik. Hva en sjef, slike og underordnede! Godhet og oppmerksomhet er hovedtrekkene til det medisinske personalet på senteret. Hold det opp!

Jeg var der i 2015, tok jeg dokumentene for å inkludere meg i registret for å få dyre rusmidler, siden kronisk sykdom: autoimmun, 2 c. funksjonshemming. Jeg dro til doktorkontoret etter å ha betjent 4 timer. De antydet at en kommisjon ville bli utnevnt til spørsmålet mitt, hvor de ville bestemme om jeg ville ha medisin eller ikke. De kan nekte, men alt er løst. Gone stille. Slike skam, ekkelt og ekkelt. Hva ble medisin! I køen, bortsett fra det dårlige fra alle, hørte hun ikke noe om institusjonen.

Konsultert i retning av klinikken, er inntrykket forferdelig. Det er forferdelig å forestille seg hva som er på sykehus. Legen, som om hun ikke har forhold til ICRC, utpeker hun selv noe for et gebyr, det er ikke klart hvorfor. Han leder ham til en slags refleksolog, som ikke engang er i tidsplanen, men han sitter og forteller ham at det er en kø av betalte pasienter (latterlig!) Og han vet ikke gratis når han skal godta. Vi vil ikke gå dit for noe.

Før jeg ble tatt opp til ICRC, ble jeg behandlet av ulike gastroenterologer i 6 måneder fra desember 2015 til mai 2016. Jeg ble plaget av forstoppelse og konstant oppsvulming, men vekten min var stabil - 45 kg med høyde 154. I 2013 ble jeg veldig forgiftet, og før det ble Det var fortsatt forgiftning i 2009. Sannsynligvis, etter det gikk alt bort. I desember 2015 gjorde jeg en koloskopi og gastroskopi. Kronisk erosiv kolitt og overfladisk gastritt ble påvist, HP-testen var positiv. Jeg snudde seg ikke til en gastroenterolog. Så stoffene i tonn. Ingenting hjalp. Sultne smerter om morgenen begynte halsbrann og vekt å falle til listen. I mai 2016 veide jeg allerede 40 kg. Mottatt en henvisning fra en gastroenterolog i klinikken for undersøkelse ved ICRC. Jeg trodde at selv her ville de hjelpe meg. I første omgang ble jeg henvist til ICRC til terapeuten, som bare nikket hodet, lyttet til mine klager og igjen nikket hodet. Gikk retning til dagens sykehus. Videre mer. Den behandlende legen Safarov S. Og bare forferdelig. Først begynte hun å snakke med meg som om jeg skyldte henne noe. Uhøflig og fullstendig inkompetent. Som jeg senere merket, snakker hun til alle pasientene sånn. Jeg hadde ikke tid til å gå til dagens sykehus for behandling, da hun nesten umiddelbart begynte å snakke om utslippet min! Jeg viste henne et helt fjell av mine analyser. Hun så egentlig ikke på dem. Hun sa at alt vil bli re-done. Og gastroskopi, og koloskopi gjør også. I et minutt, så ofte gjør de det ikke. Jeg nektet. Gjorde en test for SIBR. Overdreven bakteriell vekst ble oppdaget. Hun sa å gjøre en test på calprotectin for å se hvor stor betennelsen er. Så i mai kunne jeg ikke gjøre det, fordi det er helt uvirkelig for en person med forstoppelse å dra analysen i halvparten av Moskva ved 8:30. Dette tror jeg også, er en feil i ICRC. Sunn gir ikke, og her må pasienten på en eller annen måte falle. Alle standardtestene ble gjort, og jeg fant ut av legen at tester var gode (hvem ville tvile på det), ultralydet virket også bra, hun så ikke noe kritisk, hemoglobin ble bare litt redusert. Jeg var i stand til å samle kunngjøringen i juli. Og det jeg så, var at en cyste ble funnet i min venstre nyre, den rette kom ned, ikke alt er bra med bukspyttkjertelen. Denne legen er helt stille. På mine klager med vekt (nå veier jeg 38 kg allerede og jeg har bare hysteri), sa hun: "Spiser du noe i det hele tatt?" Er dette normalt?! Jeg spiser strengt på en diett 4-5 ganger om dagen. Jeg spiser ikke søt eller salt, ingenting jeg ikke kan. Analysen av calprotectin, som jeg viste henne, hadde heller ingen effekt på den. Ifølge resultatene har jeg mild betennelse, men legen kan ikke engang nevne meg hva dette kan være forbundet med. Hennes eneste svar: "Dette er ikke betennelse, det kan være noe." Erklæringen er skrevet i kontinuerlig tull. Jeg følte meg ikke bedre, bare verre. Behandlingen ble ikke riktig valgt, og generelt ble den ikke utført. Jeg dro ikke engang halvparten av stoffene, men det som ble foreskrevet i de foreskrevne legemidlene, gjorde meg verre. Hvorfor kommer jeg med en stabel med analyser, hvis de egentlig ikke kan forklare noe for meg, men de tvinger meg til å ta gjentatte tester og nye, som igjen kan de ikke si noe. Her er all din medisin og høyt kvalifiserte leger! De pumper ut bare penger, og behandling av null. Safarova diagnostisert meg med IBS, av en eller annen grunn, kronisk gastritt, betennelse i tarmene i spørsmålet og råd til å gå til avdelingen for inflammatoriske tarmsykdommer. Men før det må jeg først gå til gastroenterologen igjen på polyklinikken, og hun har en tur, og bare da igjen på ICRC. I morgen skal jeg slippe skøyter med nyre på grunn av vekten, og jeg er bare 26 år gammel. Og jeg vil leve!

Transportør for levering av medisinske tjenester. Tjene penger fra forsikringsselskaper. Jo flere pasienter er drevet gjennom undersøkelsene, desto mer penger tjener de. Diagnosen kan ikke gjøres. Det viktigste er å tilby en tjeneste. Og om behandlingen generelt, kan du ikke snakke, det eksisterer bare ikke. Flere ganger måtte jeg dingle i svak og svimmel tilstand, for å gjøre flere unødvendige studier, selv om jeg hadde resultatene fra de samme studiene for en måned siden. Og som et resultat, få sakramental: "Vi vil ringe deg som en sving."

Hun lå i avdelingen for hepatologi. Inntrykket var at unge spesialister der forbereder sine avhandlinger for sin gode fremtid, og pasienter er materialet til studier. Undersøkelsene var svært treg og overfladisk. Diagnosen er ikke angitt.

Og du vet at nå heter denne institusjonen annerledes? Nå er det Moscow Clinical Scientific Center! Og det ble åpnet nye avdelinger, inkludert en fantastisk ortopedisk avdeling! Frisk, like etter reparasjon, i hver menighet - dusj, toalett, air condition; maksimum - 3 personer i menigheten. Dette er med hensyn til forholdene. Når det gjelder legene og søstrene, er de fantastiske mennesker, høflige og imøtekommende!

Å ligge hos min far hjalp ikke. Min far har kronisk diaré etter operasjonen, jeg har kronisk halsbrann. Hele tiden samle de noen form for konsultasjon, eller så sa de det ganske enkelt. De rystet skuldrene, som følge av dette ble min far fortalt: glede seg over at de lever i det hele tatt. Og jeg venter på mer uttalt tegn på sykdom eller anfall, og umiddelbart til dem. Og det faktum at jeg bor i 550 km fra dem, bryr de seg ikke. Mitt etternavn er Shorokhov. Ja, og alle prosedyrene (blod, urin, gastroskopi, ultralyd, røntgenstråler, EKG og alt!), Som jeg gjorde der i 12 dager, kunne gjøres i 1, vel 2 timer maks. Kort sagt, resultatet er 0. Så lenge det ikke finnes noen kompetente leger som virkelig vil hjelpe pasienten, vil vurderingen bare falle. Nå skal vi gå til en annen klinikk hvor folk virkelig hjelper.

Hun lå om sommeren juli 2015 i apitherapy-avdelingen. Nå er det ikke kalt. Jeg gråt nesten. Alt har forandret seg til verre. Kompetente leger kuttet. Ung kledd kappe og fant seg selv guder. Nesten ingen kur. Noen standarder. Sykepleierne er imidlertid normale, men de pleide å være bedre. Ernæring er normal. Fra hele avdelingen ønsket alle pasienter av en eller annen grunn å komme til legen Kokoreva Alena Stanislavovna. Hun er ung, men de snakker intelligent og respektfull. Og om resten er jeg stille. Dette er erfaring med behandling ved Institutt for Gastroenterologi.

Min sønn gjentatte ganger (3-4 ganger) ligger i dette instituttet, og jeg kan fortelle mye om ham. På begynnelsen av de dårlige. 1. Forholdene gir mye å være ønsket: store kamre med en gruppe mennesker (6-8 personer i gjennomsnitt), ett toalett på gulvet (og dette gjelder for syke mennesker, hvor mange av ulike årsaker har diaré) med et toalett, reparasjonstider kongen av erter 2. Nivået på profesjonalitet av leger og deres ønske om å virkelig hjelpe pasienten er ganske enkelt skremmende. Jeg vil ikke være ubegrunnet og gi et eksempel. Etter reseksjon av tynntarmen begynte min sønn å bløde internt på kirurgisk området (gjennomgått kirurgi ved 51 Moskva sykehus). Hemoglobinnivåene gikk ned til tross for at behandlingen ble utført. Til slutt, etter en måned med behandling på sykehus 31, stoppet hemoglobin å falle og stoppe, om enn på et kritisk nivå. Vi ble tømt fra sykehuset med en anbefaling å ligge tilbake i en uke (de kunne ikke holde lenger). Denne uken bestemte vi oss for å bli behandlet hos Institutt for Gastroenterologi, hvor vi lå dagen før. Vi hadde alle testene på våre hender og legernes anbefalinger om å fortsette å injisere jern intravenøst ​​for å opprettholde hemoglobin mot bakgrunnen av permanent blodtap. Men den behandlende legen ignorerte dette og, uten å foreskrive behandling, startet med blodprøvetaking: for HIV, hepatitt, etc. - i gjennomsnitt måtte 5 blodbønner gis. Hun bryr seg ikke om at bare for en dag siden var barnet utladet fra et annet sykehus, at han hadde ferske tester for samme HIV, hepatitt, etc., at han hadde et kritisk nivå av hemoglobin, og at blodprøvetaking i fem bjelker ville drepe ham. Jeg ba henne om å først øke hemoglobin, og deretter ta blod, men hun var ubarmhjertig: reglene er reglene, og de kan ikke brytes. Som følge av dette, etter å ha tatt blod, ble sønnen min innlagt i intensiv omsorg, hvor han straks måtte gjøre blodtransfusjon for å redde livet hans fordi den nødvendige medisinen for å heve hemoglobin ikke var der - det ble tømt til avdelingen hvor sønnen lå og overført til en annen enhet (intensivavdeling) kunne ikke (i henhold til sykehusets regler). Jeg tror at reglene på sykehuset er skrevet for å redde liv, og i tilfeller der de motsier seg dette, bør reglene gå i bakgrunnen, og den første er å forlate legenes ønske om å gjøre alt for å redde livet. Ingen hadde et slikt ønske: Ingen av de tilstendige legen som ordinerte undersøkelsen, som var garantert å bringe pasienten til graven, eller resuscitering avdelingen leger som nektet å ta medisin som de ikke hadde fra mine hender, og som ble kjøpt meg i byen apotek. Det var lettere for dem å gjøre blodtransfusjon, det brøt ikke noen regler. Jeg synes det ikke er nødvendig å forklare at jeg prøvde å flytte sønnen min til et annet sykehus så snart som mulig og nektet å ha en operasjon på dette instituttet. Forresten, den som er interessert, kan jeg si at på 31 sykehus var min sønn vellykket operert på, etter å ha fjernet en del av tarmen som ble blødende. Nå for det gode: Til instituttets kreditt vil jeg si noen gode ord om lederen til kirurgisk avdeling. Denne legen, den eneste av alt, forlot meg med inntrykk av en kompetent spesialist og en omsorgsfull person, som jeg takker ham så mye! I resten av profesjonaliteten, i ferd med nært kommunikasjon i 5 år, hadde jeg stor tvil, for ikke å nevne deres menneskelige egenskaper.

Jeg ble behandlet i avdelingen for bariatrics i februar 2015, på betalt basis, gjennomgikk jeg en langsgående reseksjon av magen. Jeg vil si med en gang, og operasjonen og holdningen til de ansatte var på et utmerket nivå: både sykepleiere og kirurger og anestesiolog - alt var på høyeste nivå. Kammeret har gitt et godt inntrykk, alt er på nivå med gode europeiske klinikker! Men så vises en liten "unntatt". Det var en ubehagelig ettersmak fra N. A. A. Bodunovas terapeutes "arbeid". Denne legen kommuniserte med meg med stor aplomb og arroganse som grenser til den vanlige uhøfligheten, det var umulig å få noe sunt svar, og da jeg ankom, hadde jeg avtalt to uker! Det viste seg at hun bare hadde glemt resepsjonen og oppgitt på telefonen at jeg skulle (!) Ring henne dagen før! Selv om ingenting som dette ble sagt! Før jeg spurte meg om å sende et utdrag, sendte hun et ukjent bilde fra telefonen, noe som nesten var umulig å lese, og derfor ble denne legen ikke vist på en bestemt tid, og jeg ble konsultert, og med glede og glede, en annen lege, som han tusen takk! Det er oppriktig synd at en ikke-profesjonell ødelegger hele holdets mening, da jeg ba om en annen terapeut, viste det seg at det ikke var noen annen terapeut i avdelingen! Det er synd, men jeg ser ikke en slik mulighet og har ikke lenger lyst til å kontakte og gi råd til vennene mine og bekjente, jeg vil se etter en annen lege for konsultasjon - en erfaren profesjonell!

Et forferdelig inntrykk. Starter fra terskelen - det vil si fra garderoben, hvor steinalderen er fortsatt. Det er ikke noe konsept med kleshengere, selv det er ikke noe ønske om å tjene på betalte, nei. Og jeg bærer dessverre vanligvis ting som ikke kan henges på kroken. Vel, det er ikke gitt i det hele tatt, jeg tenker selv å bære en personlig frakkhenger med meg til slike steder. Men jeg vil ikke bli overrasket om de ikke tar det, fordi det ikke er tillatt. Inntrykket av dyp "Sovdepiia". Det luktet allerede glemt. Neste, mer. Kontraktsavdeling. De sitter i de små vinduene i en kjole - hverken smiler eller lyst til å forstå og høre klokka 12, og de er allerede dødelig sliten av alle. Live linje, mange mennesker. Jeg er nervøs, fordi jeg ikke var advart om at signering av kontrakten og betalingsprosedyren ville ta så mye tid i køen. Ingen gir informasjon, jeg appellerer med et spørsmål til et gratis vindu, en medisinsk arbeidstaker sitter der, som helt ignorerer mine spørsmål - det vil si at han er helt stille. Jeg er opptatt med noe og vil ikke engang regne med å svare på noe. Jeg er sjokkert. Neste kommer prosedyren for signering og betaling, alt er langt, kjedelig, uten noen spesiell forklaring. Deretter følger de meg (oh, til slutt føler jeg meg ikke forlatt) til kontoret og de sier - vent, de vil ringe. Jeg sitter Årsak andre. Og jeg tok selvfølgelig ikke en sving. Nye folk kommer opp, spør sistnevnte, jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre seg, og folk fra køen begynner å fortelle meg hva som ikke er viktig her - for en avgift eller gratis, alt i en levende kø. Men etter en halv time med å vente, kom jeg til legen. Legen var på den andre siden av humøret mitt, for å være ærlig, var jeg i dypt sjokk og frustrasjon å bli behandlet i vår honning. institusjoner. Alt er like gammelt som det var i min ungdom, ingenting endres! Betal eller ikke! Du må bare betale legen direkte! Det er selv nå vi fortsatt trenger tilkoblinger og penger, men det er dyrt og dumt å gå på vanlige betalte forhold. Det er nesten ingen forskjell med gratis service, fordi i alle de ansatte som møter deg på vei - fra garderobe til lege - du er ikke interessert i materialet deres. Håper bare hvis du bare er heldig med denne personen. Men i hjernen, dessverre, sovdepiy og alle de gamle fundamentene: hvor du går og bærer. Generelt konkluderte jeg med meg selv: alas, men bare Europa, hvis du har råd til det. Og til tross for dagens kurs vil du ikke bli "avlet" der for unødvendige operasjoner, noe som er langt fra uvanlig i vår betalte sovdepovskih-honning. institusjoner. Jeg tror at vi har gode leger, men de trenger å komme seg til dem annerledes, ved kontakter, samtaler og like bra.

Bare en likegyldig holdning. Foruten penger så jeg ikke noe i doktornes øyne. Doktorkompetansen er også i tvil. Legen selv med erfaring og jeg vet hva jeg sier. Jeg anbefaler ikke noen. Bare synd. Du stoler på disse menneskene de mest kjære, tror du, og i retur får du bare likegyldighet og selvinteresse.

Kjemoterapi er nå mulig på grunnlag av TsNIIG-daghospitalet (5. etasje), tlf. 8 495 3050552. Det er synd, bare med egne forberedelser og analyser må du ta med deg ferdige.

Nå ligger jeg i tarmsalmen, holdningen til leger og sykepleiere (med sjeldne unntak) er kult, de foreskriver standardprøver for alle, og de bryr seg ikke hva det gjør vondt, bare i henhold til politikken. Målet er ikke å finne årsaken til sykdommen, målet er å holde seg i en kort periode med sengedager, ta så mange som mulig og undersøke dem for å motta penger fra forsikringsselskaper. Jeg ble ledet til annonser på deres nettside, nå er jeg angret og jeg vet ikke hvor jeg skal gå. De som har vært på andre sykehus, anbefaler det 24. sykehuset, og dette er heller ikke begeistret, jeg vet ikke hvordan det vil ende, men tilstanden har bare forverret - de finner ikke årsaken eller vil ikke ha det.

Jeg, TN Flancheva og N. Sukhareva N., Kolpakova A., Kubata T., Romanov L. - ligger hos meg i kirurgisk avdeling - vi vil takke alle medisinske medarbeidere for utmerket omsorg, oppmerksomhet og følsomhet for de syke! Vi vil spesielt takke operasjonssjef Nikonorov Alexander Vladimirovich for oppmerksomhet og vennlighet til pasientene, for evnen til å lytte og innkaste håp, for følsomhet og profesjonalitet! Takk for det gode resultatet!

Jeg leste de negative vurderingene, men gikk (kjøpt inn i en annonse på deres hjemmeside). Jeg trodde at negative vurderinger ble skrevet av "complainants and brawlers". Gikk for en konsultasjon - 3100 rubler. Resultat: 1) ventet på en time fra den angitte tiden; 2) under mottaket mitt (!), Doktoren dro flere ganger på ulike organisatoriske problemer + tok 2 flere personer parallelt med meg. Som det sier "vet kommentarer"; 3) Til tross for mitt krav (!) For å foreskrive tilstrekkelig forskning (alvorlig problem) - foreskrev meg en diett (jeg spiser veldig sparsomt, ikke drikker alkohol, røyker ikke), piller og studier, som vanligvis foreskrives selv av en terapeut i distriktsklinikken. Som en bonus overførte hun meg til fri behandling (med forventning om elementær ultralyd og gastroskopi i måneden). På dette punktet "slutt jeg endelig". Konklusjon: folk har vanligvis ingen anelse om hvordan man skal arbeide på et kommersielt grunnlag. Jeg anbefaler deg å bære penger til et annet sted, hvis du selvfølgelig har det.

Mest likte holdningen til alle arbeidere på sykehuset - høflig, hjelpsom og intelligent. Normal mat, det er en dusj. Behandlingen er valgt individuelt og dette er viktig. Jeg likte ikke mye heller - ubehagelige senger, etter flere netter faller loin av; Jeg liker ikke det er ikke noe sted å helle kokende vann etter middagen - det finnes ikke noe slikt utstyr som i andre sykehus. I enkelte avdelinger er det kaldt om vinteren, og hvis 2 tepper er gitt, så er begge de nødvendige i et dynedeksel, og dette er ubeleilig. Og en ekstra ulempe - undersøkelsen varer svært lang tid, ikke mer enn 1 prosedyre per dag (det vil si at de donerte blod om morgenen - og det er alt, de vil ikke gjøre noe). Det er veldig lang og ubehagelig når U3I blir gjort en uke etter innlagt inntak. Og før det var mulig å legge seg ned med henvisningen, og nå må pasientene løpe rundt klinikkene og bestå testene - dette er tankeløst gjort: vi føler oss så dårlige, og gjør tester og det gjør vi også.

Jeg vil gjerne ha flere tilstrekkelige vurderinger. De forferdelige forholdene i avdelingene, selv hvor det er toalett, og noe som en dusj. Det mest smertefulle inntrykk av sykehuset.

Min sønn ble behandlet på Institutt for gastroenterologi i august 2013, med tarmsykdom. Jeg vil uttrykke min takknemlighet til den behandlende legen Tatyana Nikolaevna Kuzmina og alle ansatte i avdelingen. Takk så mye!

Jeg, Senkevich Tatiana Vladimirovna, fra 15. juli til 25. juli 2013 var på undersøkelsen i avdelingen for pankreaspatologi. Jeg vil takke alle medisinske og servicepersonell som behandles med omhu og oppmerksomhet. I avdelingen for renslighet, en følelse av komfort og velvilje. Spesiell takk til legene og lederen - Lyudmila Vasilyevna Vinokurova, den lovende unge legen - Irina Nikolayevna Voinov, for den menneskelige holdningen mot pasientene, deres forståelse og for den kvalifiserte tilnærmingen. Så lenge det er slike leger, kan du være rolig for vår medisin og for helsen til våre mennesker. Alle ansatte i instituttet for suksess, lykke og velstand!

Jeg var nylig en pasient ved Institutt for gastroenterologi på entusiastervei. Og det var fra 25.03.2013 til 15.04.2013. Jeg var først i apitherapy. Kjære Khatkov Igor, godta ordene med en spesiell, stor takk for organisering av medisinsk behandling i ditt institutt for gastroenterologi. Det medisinske personalet på instituttet ditt er ekte engler, alltid klar til å hjelpe. Nåd, effektivitet, nøyaktighet i diagnosen - dette er en stor sjeldenhet, selv i regionale sykehus. Alt dette er besatt av personalet på instituttet ditt. Ta vare på dem, du har en slik verdi at alle institutter og sykehus kan misunnes. Jeg takker din profesjonalitet for det faktum at slike fantastiske mennesker jobber ved instituttet. Leger, kirurger, ultralyd lege, alt medisinsk personale, laboratorier og engler - sykepleiere. Takket være deg, din dyktighet som profesjonell, som lege, leder, har du samlet det beste av det beste. Jeg er sikker på at de fortjener takknemlighet i administrasjonens ansikt. Det er vanskelig å forestille seg vår medisin uten en sykepleier. Dette er en av menneskets humane yrker, siden livet til en person, hans helse er de viktigste verdiene til hver. De utfører alle avtaler fra legen. Deltakelsen av disse menneskene spiller en viktig rolle i prosessen med å gjenopprette pasienten. Jeg vil si hjertelig takk til alle sykepleiere av apitherapy og kirurgisk avdeling ved Institutt for gastroenterologi. Lidiya Vladimirovna, Tatiana Gennadievna, Irina Borisovna, Lyudmila Pavlovna, Zinaida Viktorovna. Instituttleder Olga Mikhayeva. Jeg hadde en senior sykepleier Marina Borisovna. Tusen takk for din profesjonalitet, sensitiv oppmerksomhet og vennlig holdning til pasientene dine. For varme, moralsk støtte og vilje til alltid å komme til redning. Med hele mitt hjerte ønsker jeg deg: god helse, familie lykke, kaukasisk levetid, suksess og lykke til, overalt og i alt. Gud velsigne deg. Med vennlig hilsen, din pasient Mulginova Nonna. Jeg vil også spesielt si ordene med enorm takknemlighet til en fantastisk person og en høyt profesjonell kirurg av kirurgisk avdeling Askerkhanov Rashid Gamidovich. Jeg setter stor pris på deg for din profesjonalitet, for din følsomme og hjertelige holdning til pasientene dine. Du er en profesjonell, en ekstraordinær person og sinnsykt - en sjarmerende mann. Jeg kunne ikke forestille meg at det finnes slike leger. Du er ikke bare en kirurg med et stort brev, men fremfor alt: en veldig snill person, forståelse, lydhør, fullt dedikert til arbeid. Jeg vil takke deg, Rashid Hamidovich, for ditt talent, profesjonalitet, for dine diamanthender, for sensitiv oppmerksomhet til de syke, for din beredskap til å komme til redning og være nær ved kritiske øyeblikk. For ditt hyggelige hjerte, evne og evne til å finne en tilnærming til de mest smertefulle pasientene, for å tjene tillit, for søvnløse netter og engstelige dager, ikke-likegyldighet og evnen til å inspirere ikke bare håp, men ønsket om å leve og leve godt. Arkhipov Dmitry Viktorovich, Bodunova Natalia Alexandrovna, har valgt å gi selvoppofrelse til utrolige fysiske og psykiske vanskeligheter og risikoer etter å ha valgt medisinsk yrke av en kirurg Rashid Gamidovich samt Buldakov Mikhail Yuryevich (anestesiolog). Ordene: "Ved å skinne til andre - jeg brenner meg selv" - passer for dem. De er ekte spesialister, kirurger og gode psykologer. De vet hvordan de skal lytte til pasienten, trenge inn i hans sjel, vite hvordan de skal berolige, innpode håp, tillit, tro. De er i stand til å overbevise om korrektheten og nødvendigheten av den foreskrevne behandlingen. Tross alt, mange mennesker, merkelig nok, motvillige til å ta vare på helsen og svært ofte med stædighet, forverrer bare deres tilstand, senker helbredelsesprosessen. Etter min mening kan ikke alle bli lege. For dette yrket er det nødvendig å ha et spesielt karakter, oppmerksomhet, tålmodighet, ro, vennlighet og samtidig fasthet, evnen til å ta avgjørelser raskt på kritiske øyeblikk. Rashid Askerkhanov, Mikhail Yuryevich Buldakov (anastasiolog), Dmitry Viktorovich Arkhipov, Natalia Alexandrovna Bodunova, er dedikert til deres arbeid med alle deres hjerter. Dette er mennesker som innser betydningen og alvoret av sitt yrke. De er ikke redd for farer og vanskeligheter, de er enige om å tilegne seg hele livet til mennesker og, mens de arbeider, fortsetter de å lære og forbedre. Takket være høy profesjonalitet, tålmodighet og et rent ønske om å hjelpe sine pasienter, heler alle pasienter raskt og kommer på føttene. De holdt den hippokratiske eden. Ditt arbeid er uvurderlig. Stor, menneskelig takk for alt! Lykke til, karrierevekst, helse for deg og dine familier i mange år. Må Gud beskytte deg og dine familier.

Forholdet til avdelingene ved Institutt for Gastroenterologi må snarest repareres - en sopp i taket, som faller sammen møbler, revet maling og rustne radiatorer.

Anmeldelser av gastroenterologer i Moskva

Rådgive en god gastroenterolog i Moskva!

Forum:

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Vurderinger: 1 (gjennomsnittlig 5 av 5)

kommentarer

Velkommen! Jeg har blitt diagnostisert med gastritt i den medisinske enheten Rostagroexport. Det virker en kul lege Galina Shubina. Dette er en profesjonell av høyeste klasse. Hun hjalp meg og mine barn.

I Institutt for Gastroenterologi-skrekk, to toaletter på gulvet. Diagnosene er laget for de som har så alt er klart (UC eller Crohns sykdom). Undersøkelsen er ikke dårlig, men veldig lang. Og fortsatt må vente i kø for sykehusinnleggelse. I Sechenovka, hvor jeg lå (sykehusterapi klinikk), er det litt bedre når det gjelder toaletter og oppmerksomhet fra leger, alt er gratis. Veldig god mat. Til lunsj kan du velge hva du vil, med mindre selvfølgelig på et spesielt diett. Det var fortsatt i Institute of Power, det er bare en skilsmisse for penger, med den ikke liten. Du kan bli undersøkt der, men du må vite selv hvilke tester du skal ta, etc. Ellers er det ingen penger nok. Jeg betalte 20.000 tusen rubler i 10 dager, men til slutt behøvde jeg bare en analyse, som koster 1000 rubler. Her er det.

Ifølge vurderinger på Internett ble til en gastroenterolog Volchetsky. Ikke likte. Da jeg kom til den andre avtalen (etter å ha betalt 1100 rubler) og brakte testresultatene, leste han stille, skrev tydelig en avtale for (mer enn 6000 rubler). Da jeg begynte å stille spørsmål, ønsket jeg å snakke om testresultatene og om de foreskrevne avtalene, han grovt Jeg ble fortalt at jeg allerede var sen (jeg har et lite barn) og fanger alle. Han sa også: "Ikke les noe på Internett." Selv om, takket være informasjonen på Internett (spesielt dette nettstedet), forsto jeg hva som skjedde med kroppen min, og jeg skjønte at leger bare pleide å betale for penger. Jeg fikk inntrykk av at Volchetsky ikke ville komme inn i essensen av mine problemer (han nektet å se på analysene fra et annet uavhengig laboratorium, selv om jeg vendte seg til dette instituttet på grunn av dem), men bare gjort avtaler som jeg måtte betale mye for.

Jeg tror at du må betale, men da, når det virkelig hjelper deg.

Topp Gastroenterologer

Rumyantsev Vitaly Grigorievich

Gastroenterolog. Presiserer diagnostikk og behandler gastritt, magesår, dysbiose, hepatitt, diaré, pankreatitt, esophagitt, meteorisme, kolitt, forstoppelse og andre sykdommer i mage-tarmkanalen. Ekspertgruppe på studiet av inflammatorisk tarmsykdom. Forfatter av mer enn 200 vitenskapelige artikler.

Kostnaden for opptak - 4500 rubler.

anmeldelser

Jeg likte legenes respekt for pasienten, det er veldig merkbart, vanligvis to ord, mye skriving, du går ut med uforståelige tanker i hodet ditt, her var alt det motsatte. Vi snakket med legen lenge, besvart alle mine spørsmål, fortalte meg hvordan systemet virket, hvorfor en slik feil hadde skjedd, det jeg ønsket.

Chizhikova Marina Dmitrievna

I løpet av 2013 behandlet hun vellykket mer enn 400 pasienter. Den viktigste spesialiseringen er behandling av gastritt, mage- og duodenale sår, hepatitt, pankreatitt og andre sykdommer i mage-tarmkanalen, inkludert hos barn. Hun forsvarte sin avhandling om "sykdommer i den ileokese regionen: diagnose og behandling."

Kostnaden ved opptak - 2610 rubler.

anmeldelser

Var i resepsjonen, gjennomført en undersøkelse, veldig nøye og kompetent. Jeg er veldig fornøyd med doktorsavtalen, en vennlig holdning, en meget kompetent spesialist, jeg vil anbefale i Rostov-regionen. Det ville være flere slike spesialister. Hvis det er billigere, så generelt overklassen. Stor, veldig stor.

Shatveryan Diana Garnikovna

Gjennomfører moderne diagnostisk fibro- og videoendoskopi, esophagogastroduodenoscopy, duodenoskopi ved bruk av et endoskop med lateral optikk for diagnostikk, rektoromanoskopi, koloskopi med undersøkelse av tarmtarm, enteroskopi ved bruk av en ballong og to ballon enteroskop, en biopsiprøve, et biopsimønster og et biopsimønster. farger, endoskopi med forstørrelse (ZOOM-endoskopi), etc.

Kostnaden ved opptak - 1800 rubler.

anmeldelser

Alt gikk bra. Legen gjorde jobben sin helt bra. Dette er ikke den hyggeligste prosedyren. Legen beroliget meg ned. Hun er flott! Professional.

Semina Irina Viktorovna

Leger terapeut, gastroenterolog, hepatolog, smittsomme sykdommer. Utfører forebygging av komplikasjoner i mage-tarmkanalen med langvarig behandling med antiinflammatoriske stoffer og blodfortynnende legemidler. Det er engasjert i forebygging og behandling av medisinsk og giftig leverskade, samt leversykdommer på bakgrunn av metabolske sykdommer (på bakgrunn av diabetes, fedme). Han har klinisk erfaring med terapeutisk behandling av Barretts spiserør. Forfatteren av 10 artikler.

Kostnaden ved opptak - 1500 rubler.

anmeldelser

Jeg er fornøyd med Irina Viktorovna! Jeg kjenner denne legen i lang tid. Jeg lette etter henne, heldigvis? Jeg fant henne. Fantastisk lege. Legen liker profesjonalitet. Hun utpeker ikke noe overflødig. Dette er profesjonalitet som har blitt utviklet gjennom årene. Klinikken fant en smart lege. Jeg har ingen klager.

Kan du gi råd til en god gastroenterolog i Moskva?

Jeg observerer jevnlig i Medinnov fra Nikulin. Hun kom til klinikken etter råd fra søsteren på grunn av svært ubehagelige symptomer - det var feber, og smerten i magen var allerede et sted i ryggen. Legen er veldig erfaren. Etter undersøkelsen ble hun diagnostisert med betennelse i bukspyttkjertelen. Malte i detalj behandling. Nå er tilstanden bra, men jeg fortsetter å bli observert med jevne mellomrom.

Vi har også lurt etter en gastroenterolog for en familie i lang tid. Finnes bare i en avdelings institusjon. I Balashikha er det et militærhospital, det er en utmerket avdeling for gastroenterologi (og legene er litterære og det nyeste utstyret). Der og på poliklinisk basis kan du konsultere, og hvis det er behov, kan de bli innlagt på sykehus. Å komme dit er sikkert problematisk, men... mulig.

Anna, hei! Fortell meg, vær så snill, hva slags militær sykehus i spørsmålet? Min mor har alvorlige problemer med tarmene, vet ikke hvor de skal vende.

Sorokin Ivan Sergeevich i Art-honning på Schukinskaya. Legen av den høyeste kategorien og æret doktor i Russland. Les på deres hjemmeside. Ochenb er en god lege!

Jeg selv forbetalt betalte klinikker, det er ingen køer, leger og medisinsk personale er oppmerksomme. Lege Ustinov Alexander Vasilyevich. Jeg liker det veldig godt! Og kommunikasjon med legen, og den behandlingen han foreskriver for meg. Gastroskopi gikk rett der. Bare legen gjør en annen. Veldig fin jente. På det hun gjorde siste gangen i en drøm, følte hun ingenting, og i mellomtiden gjennomførte de undersøkelsen og tok en biopsitest.

Kuznetsova Natalya Borisovna gastroenterologist fantastisk. Gå til hennes resepsjon. I Medvedkovo arbeider. På en medisinsk klinikk. 8-925-415-97-50. Helt på en kul enhet med sensorer som diagnostiserer hele kroppen.

Se flere omtaler
http://msk.med.firmika.ru/__gastroenterolog før du går til betalt

Prihno Natalia Ivanovna
Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap, en god spesialist! En onlineoppføring til den er på nettstedet http://www.primamedica.ru/poliklinika/gastroenterolog/

Sorokin Ivan Sergeevich, ble med i Shchukinskaya, doktorgrad i klassen. Kandidat i medisinsk vitenskap, doktor i den høyeste kategorien, æret doktor i Russland. hun selv gjorde en gastroskopi, alt gikk veldig bra, det gjorde ikke vondt i det hele tatt. Jeg anbefaler

Anbefalte innlegg

Vennligst gi råd til et godt barn

Moskva, gi råd til en god gastroenterolog.

Anbefal en god barns gastroenterolog

Mor vil ikke gå glipp av det

Vår graviditetskalender viser deg funksjonene i alle stadier av graviditet - en uvanlig viktig, spennende og ny periode i livet ditt.

Vi vil fortelle deg hva som vil skje med din fremtidige baby og deg i hver av de førti ukene.

Anmeldelser av pediatriske gastroenterologer i Moskva

  • Resepsjonen i klinikken "Euromedklinik" på
    Moskva, Østdistriktet, Lilac Boulevard, 32a
  • Han mottar en mottak på klinikken "K + 31 Clinic Moscow-City" på
    Moskva, Presnensky distrikt, st. Testovskaya d. 10, 1. inngang
    og i 2 flere klinikker
  • Leder resepsjonen i klinikken "Medical Center Orange Clinics" på
    Moskva, Yasenevo District, Novoyasenevsky Ave. 13, bld. 2
  • Hun mottar en mottak på klinikken "Medical Center Family Clinic on Skhodnenskaya" på
    Moskva, Severnoe Tushino District, ul. Heroes Panfilovtsev d. 1
  • Leader mottak i klinikken "Best Clinic at the Union" på
    Moskva, Akademichesky distrikt, st. Novocheryomushkinskaya d. 34, korp. 2
    og i 2 flere klinikker
  • Hun mottar en mottak på klinikken "SM-Clinic on Simferopol Boulevard (m. Sevastopolskaya)" på
    Moskva, Zyuzino distriktet, Simferopol bld. 22
    og i en annen klinikk
  • Resepsjonen i klinikken "Euromedklinik" på
    Moskva, Østdistriktet, Lilac Boulevard, 32a
    og i en annen klinikk
  • Hun mottar en mottakelse i klinikken "Medical Center Berkana on ul. Vavilova "på
    Moskva, Akademichesky distrikt, st. Vavilova d. 48

Siste anmeldelser

  • Valery
  • 05/31/2018

Gjennomgang av Tebloevoy Madina Anatolevna

Jeg er veldig fornøyd. Legen er veldig kompetent, det er hyggelig å kommunisere med henne, foreskrevet behandling for meg. Legen behandler ikke bare medisin, men også holdning.

  • Natalia
  • 05/30/2018

Gjennomgang av Igor Ivanovich Estremsky

Legen er en god profesjonell, han forklarte alt for meg, ga råd og anbefalinger.

  • Ahmed
  • 05/29/2018

Gjennomgang av Demborinsky Oleg Ivanovich

Legen er veldig erfaren, han fortalte meg alt grundig. Jeg likte alt veldig mye i resepsjonen.

  • Zlata
  • 05/29/2018

Gjennomgang av Igor Ivanovich Estremsky

Alt var veldig bra, jeg likte alt! Igor Ivanovich, godtatt godt, gjorde det som var nødvendig.

  • Darius
  • 05/29/2018

Gjennomgang av Belousova Alfina Alexandrovna

Alt er bra. Legen er veldig hyggelig, kompetent, skrev meg en behandling. Jeg likte alt.

  • Julia
  • 05/28/2018

Gjennomgang av Aminova Alfiya Irshadovna

Legen likte. Hun sa alt i tilfelle, foreskrevet behandling, var vennlig med barnet, og klarte å finne en tilnærming. Vi vil også gå til henne med analyser.

  • Dmitry
  • 05/26/2018

Gjennomgang av Arkhipova Svetlana Sergeevna

God lege. Hun er lydhør og kompetent. Svetlana Sergeevna hjalp meg, foreskrevet behandling.

  • Helena
  • 05/26/2018

Gjennomgang av Igor Ivanovich Estremsky

Jeg likte alt. Jeg var i resepsjonen for første gang, jeg kom, han så på alle testene, han fortalte alt. Hyggelig å snakke mann, omgjengelig. Nå har han gitt meg tester, og jeg vil være med ham.

  • Natalia
  • 05/25/2018

Gjennomgang av Igor Ivanovich Estremsky

Det var en re-opptak. Han gikk bra. Oppmerksom lege. Han fortalte oss alt, forklart.

Gastroenterolog Moskva

Jenter, vennligst fortell meg en god gastroenterolog i Moskva som ikke behandler dysbakterier. Hvor finner jeg det? =)

Jenter, vennligst hjelp hvem som har en positiv opplevelse. Situasjonen er som denne, min sønn, 5 år gammel, hadde vært syk med tarmene i juni, hadde vært syk i en halv dag, da hadde gått på stien. dag. Men så vedvarende smerter i mage og mage, begynte spasmer. Smerten er konstant og før og etter måltider.

Jenter, del kontakten til en god, kompetent barns gastroenterolog i Moskva. Det er veldig nødvendig for min 3 år gamle niese.

Jenter, du må virkelig vise barnet. Så langt, bare med å pumpe penger kommer over. Vel, hvis du er enig i noen. Jeg kan ikke velge ønsket kategori. Jeg beklager.

Jeg pleide å være dårlig i fortiden. Generelt har jeg cholecystitis, reflux esophagitis og gastroduodenitis med høy surhet. Komplett sett. Vel, kort sagt, registrerte de meg til en gastroenterolog - hun kom. Hun fortalte meg at hun ikke behandlet gravide og skrev ut en henvisning til den andre enden av Moskva. Måned Jeg ventet på resepsjonen. Hun kom dit og de fortalte meg også at gravide kvinner ikke ble behandlet. Har foreskrevet Gaviscon. Ok ja Legemidler er alle forbudt. Ønsker du å dø vil du komme ut som du kan. Jeg snakker om noe om dem som SCREAM WALK K.

Gi råd til en gastroenterolog med en seriøs tilnærming! Til hvem skal du gå til: Roshal, Nii Pediatrics, Sechenov, RCCH? (vi har svært alvorlige problemer), lei av å skate og ikke betale for noe (

Jenter, fortell meg en god barns gastroenterolog i Moskva pliz! Datter 10 måneder, problemet med lokket ((((

Trenger en god Gastroenterolog! Vennligst informer Gastroenterologen i Moskva, som vil bidra til å kurere forstoppelse. Etter fødselen har det gått mye tid, flere leger hadde det, drakk medisineringskurset + konstant diett, og resultatet gir fortsatt mye å være ønsket. P. Jeg har kronisk cholecystitis

Hjelp av en god barns gastroenterolog er veldig nødvendig! Vennligst informer din klarerte lege som hadde problemer med dette emnet.

Jenter, jeg trenger virkelig en god, kompetent gastroenterolog for min 3 år gamle niese. Hvem vet dette, dele kontaktene, vær så snill!

Jenter, jeg forstår at spørsmålet er off-topic, men kan noen gi råd til en god gastroenterolog i Moskva fra egen erfaring? 2 uker siden, fikk magesmerter, stopper fortsatt ikke. Forstoppelse, alvorlig oppblåsthet, kvalme, svakhet, vanskelig å sove om natten på grunn av ubehag. Jeg spiser lite, men det ser ut til at magen er full hele tiden. Det er liten informasjon på forumet, kanskje noen vil gi råd til noe ((

Jenter, trenger hjelp! En venn av min sønn (5 år) har svært store problemer med å gå på toalettet lenge, ikke for det første året. Det de bare ikke prøvde og hvem de ikke gikk til, de satt på dietter, gjorde tester og gjorde tester og lå på sykehuset fordi På grunn av dette har det dannet en ikke-helende sprekk i barnet. Dårlig barn (((Nå går det med store vanskeligheter, har han allerede fått hemorroider. De leter etter en god gastroenterolog i Moskva.) Jeg vil virkelig hjelpe. MB. Noen har en veldig god spesialist som vil gjøre.

Jeg trenger virkelig en god pediatrisk gastroenterolog i Moskva, i et hvilket som helst distrikt. Del kontaktene, vær så snill!

Vennligst anbefaler en god gastroenterolog, helst fra Semashko, Medsi, Institutt for pediatrik, selvfølgelig kan du fra andre klinikker. Barnet har mageproblemer med bukspyttkjertelen. Smerten har ikke gått i tre uker, og vi tar medisiner. Resultatene av coprologi kom - alt utenfor det normale området. Jeg er i panikk. I morgen skal vi gå til legen vår, men jeg vil gjerne motta en annen (eller enda mer enn en) konsultasjon. Takk!

Alle DD.. anbefaler en god gastroenterolog i Moskva, jeg vil være veldig takknemlig. Når sønnen var helt Lyalka, gikk de 3 ganger til Gurbichevsky til Kaponev Yu.A., skrev ut mange ting.. snakk 0. Da dro vi til Kypros i et år (mannen min ble sendt til jobb), legen kurert oss der. Nå i Moskva er det allerede et halvt mål og igjen problemer med tarmene, jeg vil ikke gå til Kopanev, jeg likte ikke ham som en lege, jeg kjenner ikke andre i Moskva!

Jenter, hei. Vennligst informer barnets gastroenterolog. Jeg vil konsultere. Vi er fra regionen, vi vil gå spesifikt til legen, selvfølgelig mottas betalt.

Advisert en gastroenterolog i Moskva. Vi har atypisk dermatitt i et år. Gikk til Kapanev 3 ganger.. Snakk 0.

Jenter, råd til en god gastroenterolog i Moskva? Vi har forstoppelse nesten fra fødselen, det er veldig vanskelig å introdusere komplementære matvarer. kjøtt, ost og mange kornblandinger spiser fortsatt ikke, men også en allergi. Vi ble gitt veibeskrivelse til Morozov sykehus, var det noen der? Gi råd til hvem det er bedre å gå (betalt / gratis uten forskjell)?

Girls! Vennligst informer en god og bevist gastroenterolog i Moskva. Allerede er det ingen styrker med behandling av staf og LN (((

Jenter, rådgive en god pediatrisk gastroenterolog i Moskva

barnet har blodtrykk, du har ikke lenger styrken til å bekjempe ham, gi råd!

Rådgjøre barns gastroenterolog i Morozov sykehus eller kanskje på et annet sted, men veldig fornuftig!

Divochki, som kjenner en kompetent, bevist gastroenterolog i Moskva. Vennligst gi kontakt. Det er bare at det ikke er flere krefter, hendene faller (vi har denne buken forankret (

Jenter, kanskje noen kjenner en god gastroenterolog-endokrinolog (eller omvendt)), akkurat i denne kombinasjonen?

Jenter, hei alle! Hvis du vet, vennligst fortell meg en god, kompetent gastroenterolog i Moskva. Naturligvis er betalt mottak av interesse, men slik at det ikke blir fortynnet med penger ved en rekke unødvendige tester. Det er ønskelig, ikke av hearsay, men fra personlig erfaring. Takk)

Jenter, fortell meg en god gastroenterolog i Moskva, og da har vi problemer med magen noe ble forsinket. Vi er allerede 8 måneder gamle, og karbohydrater er fortsatt forhøyede. Vi er ikke på vaktene. Det er umulig å introdusere amming på noen måte: allergiske utslett i munnen på ulike grønnsaker, for det siste forsøket på å introdusere brokkoli generelt, oppstod blodstriper i avføring. Ble behandlet for et økt antall Staphylococcus aureus. Generelt, den episke! Og hva du skal gjøre er ikke klart

Jenter, min sønn har forstoppelse hele livet, noe bedre er verre. Dystrophic datter :). Gi råd til en gastroenterolog, jeg trenger ikke det beste. Vi trenger en bevist som virkelig hjalp. Og det ville være bra hvis testene kunne gjøres der også.

Jenter, rådgir en erfaren gastroenterolog i Vidnoye eller i sør i Moskva, vi kommer ikke langt med barnet, hun blir svaftet i bilen. Konstant forstoppelse, nå er datteren min 2,3 år gammel og har blitt plaget av dem siden fødselen (jeg prøvde gratis, men posten er stor. Kanskje noen hadde lignende problemer med barn og du løst dem. Del din erfaring.

Rådgive en god gastroenterolog i Moskva. Det er ønskelig ikke langt fra t-banen. Jeg en gang bestått eksamen i Cheryomushki, jeg likte det ikke. De sa egentlig ikke noe, legen var ganske uhøflig og reservert. Generelt.. null følelse. Eksperimenter vil ikke lenger, jeg vil ha en god spesialist.


Relaterte Artikler Hepatitt