ursofalk

Share Tweet Pin it

Vi plukket opp virkelige vurderinger av preparatet Ursofalk, som brukerne publiserer. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

- oppløsning av kolesterol galleblæresteiner
- biliary reflux gastritis;
- primær biliær cirrhose i fravær av tegn på dekompensering (symptomatisk behandling);
- kronisk hepatitt av ulike genese;
- primær skleroserende kolangitt, cystisk fibrose (cystisk fibrose);
- ikke-alkoholisk steatohepatitt;
alkoholisk leversykdom
- biliær dyskinesi.

diskusjon

Jeg tar det bare ut til fôring, men vi har hofitol, og ursofalk sier det hjelper bedre. Skrekk av hvor lenge du skal bli på sykehuset.

Jeg er en transportør, ektemannen til en transportør er ikke behandlet på noen måte (det er ubrukelig å behandle en katt), det kan manifestere seg med forkjølelse. men du er ikke syk. bilirubin var full av oss, som ursofalk og fseee, sendte doktorer-rotasjoner nafig..tosklazmoz-sjelden som ikke har det.. det er ærlig.. det er farlig bare under den første infeksjonen av en gravid kvinne under dannelsen av fosteret og FSE

Jeg er gravid, og nå har jeg også problemer med leveren, alt og asth over 200 ((forferdelige smerter til høyre, spesielt når jeg sitter, foreskrev jeg først hofitol, men det hjalp ikke, nå utnevnte de Ursofalk, jeg vet ikke hvordan det vil være, jeg begynte å drikke

Det er bedre å ikke starte gulsott, vi hadde opptil 2 måneder, suspensjonen ble hjulpet av ursofalk, jeg husker ikke dosen, det er bedre å diskutere med legen, det hjelper leveren som den modnes. Og la lysrørslampen alltid tennes ved siden av sengen.

. over normal, selv om de siste 2 gangene vi umiddelbart hadde ARVI. Og om du ikke skal panikk om blodplater, var 600 3 måneder siden, og nå 405 (normen er 180-400), hele tiden dro de Ursofalk om føtal hepatitt. Koagulogram: fibrinogen 1,39 (1,6-3,8), APTT 41,6 (26-40), PTI 88 (70-130). Det er anemi i blodet: hemoglobin 98.3, erytrocyter 4,55 (3,8-5,6), de kunne ikke passere stryket, av en eller annen grunn gjør de ikke det der. Ikke fortell slike barn et godt og trygt stoff. 2. Jeg forstår alt om dysbakterier, og at det ikke finnes en slik diagnose, etc. etc. Men barnet er bekymret for forstoppelse, det er nødvendig nesten hver dag for å hjelpe poke, i det minste med magemassasje og bøy bena bøyd i.

. Jeg hadde allerede å drikke ham før jeg dro til CPSIR, Amirs søsters ektemann foreskrev dem til meg))) han bor og jobber i Australia som en lege i Australia, etter å ha lest og studerte, fortalte han meg om å begynne å ta ursofalk, jeg kjøpte den og drikk den for den femte dagen til Jeg vil forstå det bedre eller ikke, men det ble mer tolerabelt etter min mening)) så legen min spurte om jeg drikker eller ikke, og da jeg fortalte henne navnet, godkjente hun, sa jeg riktig at jeg drikker dem og hva et godt stoff)) fra Ifølge ideen skal ikke bare kløen reduseres, men også indikatorene på analysene kan også bli bedre, jeg kommer på gulvet.

Melk er aldri fett eller ikkefat, og bilirubin er utmerket for utskillelse med melk. Med hensyn til den gule, hjalp Ursofalk oss godt, ikke i dråper, men i en kapsel. Tilordnet til 1/5 kapsler en gang om dagen.

. Liza og lage en ultralyd gall med en last, for å se hvordan galt avgår. Analyser har gått, ultralyd også, galle avgår bra. Gastroenterologen ble reappointed. Hun foreskrev også å drikke Ursofalk, vi drikker det i et år, hvis det ikke er noen endringer, så slutter vi å drikke det, fordi fra hennes ord, hvis han ikke hjalp i løpet av året, så er det ubrukelig å drikke det videre. Og hver tredje måned, ultralyd og en avtale for henne, her.

Vi hadde også direkte bilirubin 69 om 2 måneder, sendt til en infeksiolog for barn. Ta palpert leveren (ikke forstørret) og foreskrevet Ursofalk (hjulpet virkelig) 1 gang om dagen for natten og drikker 3 ganger daglig med glukose. True, Ursofalk selges i stor dosering, det er ikke veldig praktisk, fordi det hjelper raskt. Og alt og vi har blitt reist

. Jeg vil avvise. Kunne ikke gjøre noe, selv stå opp, svimmel og ønsket om å spytte straks. Hun lå i allergiavdelingen på sykehuset, hvor jeg fant denne sykdommen. Prescribed Ursofalk. Og livet begynte å leke med farget maling. Nå bor jeg. )))) Dette verktøyet hjalp meg mye, ugh, ugh, ugh. Jeg vil virkelig ha den andre halvdelen av graviditeten, jeg følte meg bra med min baby og at hun var født i tide - sunn og levende!) Jenter, jeg ønsker alle en lykkelig og enkel graviditet! sunne barn og bare bra.

. For å være i barselssykehus, må du spørre deg hva selskaper gir til leie! Vi har slike bokser med lamper omtrent 1000 rubler / dag, neonatologen sa at om 3 dager passerer. Men vi kom ikke til lampen, Ursofalk hjalp perfekt!

Babyen min hadde den gule med 2 måneder, hofitolen hjalp ikke i det hele tatt, bilirubinen stod stille. Ursofalk hjalp ganske raskt.

. kan gi for mulig tilbakestrømning. diskuter en smecta med en lege som ser på deg, hilak-forte (han er sterkere enn en primadofilus), du kan rekentsen RD eller barns eubicor, samt barns ursofalk i en aldersdose for natten. Evaluer om.

. om å gråte, da å rope, jeg vil spise, så spiste jeg. De tok i tillegg til kraftige doser antibiotika og gjenopplivningsbehandling - pantoger, antikonvulsiva, chinnarizin, motilium, kreon, ursofalk (galle ble stagnerende), jern (anemi to ganger), edkar, kudesan, biopreparasjoner, laktase, Vit. D. Sev begynte å rødme - smurt med kontraktubex, hjalp clotrimazol bak øret. Alltid husker jeg ikke alt. Dårlig dityonok. Vi har også timomegali, anemi, muskeldystroser, reduksjon av føttene. I september dro vi til Moskva for inspeksjon - membranen var fortsatt tålelig, men et annet problem: Vi hadde et stort åpent ovalt vindu (3 mm i stedet for 2 mm), og nå har det økt til 4,5 mm. Hjertekirurgen utelukker ikke det faktum at.

. Ge, det er slik det er. Vi har en dobbel bend av galleblæren - i kroppen og i nakken (funksjonell og fast), allerede stagnasjon av galle, sand! Nå, for 2. måned, drikker vi Ursofalk - knus sand, fjern (fortynnet) galle. Velvære synes å være bedre. Galle er svært viktig for fordøyelsen av mat, det hjelper disse gode bakteriene å bryte ned mat, fordøye. Og når maten er delt, er det ingen stillestående partikler, toksiner, allergener, så er det ingen utslett. dvs. hvem har biliær dyskinesi, mengden av lakto- og bifido-bakterier reduseres ofte; De klarte ikke, jobbet for slitasje. Derfor, hvis du ikke sår convpatogenic mikroflora, og nivået av lakto.

Vi har vært syk med den gule hunden i opptil 3 måneder. Ursofalk hjalp oss mye. Det er dyrt, men det hjelper mye. Og så gikk vi til lamper og sol. men de hadde lært om dette stoffet sent, og de ville ha kurert det tidligere.

Jeg har bare ALT overpriced, selv før graviditeten, lever ikke leveren, og nå er det dobbelt byrden. ALT nådde 60. Hofitol ble foreskrevet, det hjalp ikke (det var litt kløe på huden), jeg drikker ursofalk, det hjelper jeg først tok 3 tabletter om dagen, deretter 2, nå er den profylaktiske dosen 1 tablett for natten. Legen sa at han skulle drikke hele graviditeten, ellers vil indikatorene øke. ikke bekymre deg, de vil sette det, det vil bli skrevet ut, og alt vil bli bra både med deg og med babyen. (Forresten, fra uke 13 begynte kløe og gikk for å ta leveretest, nå.

vi drakk lenge ursofalk men i suspensjon. Vi har over 300 transportert bilirubin og legger gulsot mot bakgrunnen av cytomegallovirus. Skremt at leveren er dårlig, kollapser, etc. Immunoglobulin ble injisert intravenøst, deretter forseglet med denne ursofalk et sted opptil 1,5 år. Mange positive vurderinger om det, hjelper leveren, choleretic bra. Jeg vet ikke om han hjalp oss eller ikke, men nå er leveren i god stand.

og du donerte blod for bilirubin? Vi ble tømt fra barnehospitalet med en indikator på 170, som tiden gikk, men gulsott avtar ikke. foreskrevet ursofalk i løpet av måneden for å drikke, ble hvite uker etter 3 doser, enten medikamentet hjalp, eller den tid ledende drikken var noen ganger full mellom mat

Ursofalk suspensjon hjalp godt, resten, enten barnet ikke drikk eller hjalp ikke. Jeg anbefaler alle til å kjøpe den og kjøpe en gang en gang) Minusene er en stor bank og derfor ikke en liten pris.

URSOFALK (URSOFALK)

ACIDUM URSODEOXYCHOLICUM A05A A02

Dr. Falk Pharma GmbH

SAMMENSETNING OG UTFØRELSESFORM:

MSA. 250 mg blister, № 10, № 25, № 50, № 100

№ UA / 3746/02/01 fra 13. desember 2010 til 13. desember 2015

Tabell. p / captive skall 500 mg blister, № 25, № 50, № 100

№ UA / 3746/03/01 fra 01/28/2011 til 01/28/2016

susp. d / peroral ca. 250 mg / 5 ml flaske 250 ml, med måleske, nr. 1

Andre ingredienser: Benzoic acid, Avitsel RC-591, natriumklorid, natriumcitrat, vannfri sitronsyre, glyserin, propylenglykol, xylitol, natriumcyklamat, sitron smak, renset vann.

№ UA / 3746/01/01 fra 8. november 2010 til 8. november 2015

FARMAKOLOGISKE EGENSKAPER:

farmakodynamikk
Ursodeoksyolsyre er funnet i små mengder i menneskelig galle. Når det tas oralt, reduserer det metningen av gallekolesterol ved å hemme absorpsjonen i tarmen og redusere sekresjonen i gallen, noe som bidrar til oppløsningen av kolesterolkonsentrasjoner. Virkningen av ursodeoxycholsyre i leversykdommer og kolestatiske sykdommer skyldes den relative utskiftningen av lipofile, detergentlignende, giftige gallsyrer ved hydrofil, cytoprotektiv, ikke-toksisk ursodeoksyolsyre, samt ved å forbedre sekretorisk evne til hepatocytter og immunregulerende prosesser.
farmakokinetikk
Når det tas oralt, absorberes ursodeoxycholsyre raskt i jejunum og i øvre ileum på grunn av passiv og i terminal ileum - aktiv transport. Graden av absorpsjon er 60-80%. Etter resorpsjon i tarmen er det nesten helt konjugert i leveren med aminosyrene glycin og taurin, og etter det blir det igjen utskilt i gallen. Effekten av den første pasienten gjennom leveren er 60%. I tarmen oppstår bakteriell dekomponering til 7-keto-litokolsyre delvis. Litokolsyre er hepatotoksisk, og i forsøk kan det føre til skade på leveren parenchyma. I mennesker er bare en ubetydelig del av det resorbert; Denne delen er sulfatert og dermed avgiftet i leveren, og deretter utskilles i gallen og til slutt i avføringen. T? Ursodeoksykolsyre er 3,5-5,8 dager.

Indikasjoner:

for lysis av kolesterolstein i galleblæren (ikke mer enn 15 mm i diameter, røntgen negativ, forutsatt at galleblæren virker); gastritt forårsaket av galle reflux; symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose i kompensasjonsfasen.

SØKNAD:

kapsler
Den daglige dosen er satt avhengig av beviset.
For lysis av kolesterolstein i galleblæren
Dosen, omtrent tilsvarende 10 mg / kg kroppsvekt, er med kroppsmasse:
101 kg - 5 kapsler.
Kapsler bør tas uten å tygge om kvelden før de går i seng, med en liten mengde væske. Legemidlet bør tas regelmessig. Den nødvendige varigheten av søknaden kan være 6-24 måneder. Hvis det ikke forekommer reduksjon av steinstørrelsen etter 12 måneders bruk, er det ikke hensiktsmessig å fortsette behandlingen. Effektiviteten av behandlingen overvåkes ved ultralyd eller radiografisk hver 6. måned. Med utviklingen av forkalkning av steiner, stoppes behandlingen.
Til behandling av refluks gastritis
1 kapsel Ursofalk 250 mg 1 gang per dag med litt væske om kvelden før sengetid.
Tilordne som regel innen 10-14 dager. Beslutningen om varigheten av legemidlet tas individuelt.
For symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose
Den daglige dosen avhenger av kroppsvekt og er 3-7 kapsler (ca. 14 ± 2 mg ursodeoxycholsyre per 1 kg kroppsvekt).
Følgende doseringsregime anbefales:

Ursofalk - instruksjoner for bruk, analoger, anmeldelser og former for utgivelse (kapsler eller tabletter med 250 mg, suspensjon eller sirup) legemidler til behandling av cirrose og gulsott hos voksne, barn (inkludert nyfødte) og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Ursofalk. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Ursofalk i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, som kanskje ikke er oppgitt av produsenten i notatet. Analoger Ursofalk i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av levercirrhose og gulsott hos voksne, barn (inkludert spedbarn og babyer), samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Ursofalk - hepatoprotector. Det har en choleretic effekt. Reduserer syntesen av kolesterol i leveren, dets absorpsjon i tarmen og konsentrasjonen i galle, øker løseligheten av kolesterol i galde systemet, stimulerer dannelsen og utskillelsen av galle. Reduserer litogeniteten av galle, øker innholdet i gallsyrer. Det forårsaker økt gastrisk og pankreasekresjon, forbedrer lipaseaktiviteten. Det har en hypoglykemisk effekt.

Det forårsaker delvis eller fullstendig oppløsning av kolesterolstein når de tas inn, reduserer metning av galle med kolesterol, noe som bidrar til å mobilisere kolesterol fra gallestein.

Den har en immunmodulerende effekt, påvirker immunologiske reaksjoner i leveren: reduserer ekspresjonen av visse antigener på hepatocytmembranen, påvirker antall T-lymfocytter, dannelsen av interleukin-2, reduserer antall eosinofiler.

struktur

Ursodeoxycholsyre + hjelpestoffer.

vitnesbyrd

  • oppløsning av cholesterol gallestein;
  • biliary reflux gastritis;
  • primær biliær cirrhose i fravær av tegn på dekompensering (symptomatisk behandling).

Skjema for utgivelse

250 mg kapsler (noen ganger feilaktig kalt tabletter).

Suspensjon for oral administrering (noen ganger feilaktig kalt sirup).

Instruksjoner for bruk og dosering

Barn og voksne som veier mindre enn 34 kg, oppfordres til å bruke Ursofalk i form av suspensjon.

For å oppløse kolesterolgallesten, er en dose på 10 mg / kg kroppsvekt foreskrevet 1 gang per dag.

Følgende doseringsregime anbefales:

  • kroppsvekt opptil 60 kg - 2 kapsler per dag;
  • kroppsvekt 61-80 kg - 3 kapsler per dag;
  • kroppsvekt 81-100 kg - 4 kapsler per dag;
  • kroppsvekt over 100 kg - 5 kapsler per dag.

Oral suspensjon

  • kroppsvekt 5-7 kg - antall måleskjeer 0,25 per dag;
  • kroppsvekt 8-12 kg - antall måleskjeer 0,50 per dag;
  • kroppsvekt 13-18 kg - antall måleskjeer 0,75 per dag;
  • kroppsvekt 19-25 kg - antall måleskjeer 1 per dag;
  • kroppsvekt 26-35 kg - antall måleskjeer 1,5 per dag;
  • kroppsvekt 36-50 kg - antall måleskjeer 2 per dag;
  • kroppsvekt 51-65 kg - antall måleskjeer 2,5 per dag;
  • kroppsvekt 66-80 kg - antall måleskjeer 3 per dag;
  • kroppsvekt 81-100 kg - antall måleskjeer 4 per dag;
  • kroppsvekt over 100 kg - antall måleskjeer 5 per dag.

Legemidlet må tas daglig om kvelden før sengetid (kapsler ikke tygges), vaskes ned med en liten mengde væske.

Varigheten av behandlingen er 6-12 måneder. For å forebygge re-kolelitiasis anbefales det å ta stoffet i flere måneder etter at steinene har blitt oppløst.

For behandling av galde refluks gastritis, foreskrives 1 kapsule (1 skje. Skje) Ursofalk daglig om kvelden før sengetid, og drikker ikke mye vann. Behandlingsforløpet - fra 10-14 dager til 6 måneder, om nødvendig - opptil 2 år.

For symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose, avhenger den daglige dosen av kroppsvekt og varierer fra 2 til 6 kapsler (måleskjeer) (ca. 10-15 mg / kg kroppsvekt).

Følgende doseringsregime anbefales:

  • kroppsvekt 34-50 kg - 2 kapsler per dag;
  • kroppsvekt 51-65 kg - 3 kapsler per dag;
  • kroppsvekt 66-85 kg - 4 kapsler per dag;
  • kroppsvekt 86-110 kg - 5 kapsler per dag;
  • kroppsvekt over 110 kg - 6 kapsler per dag.

Oral suspensjon

  • kroppsvekt 5-7 kg - antall måleskjeer 0,25 per dag;
  • kroppsvekt 8-12 kg - antall måleskjeer 0,5 per dag;
  • kroppsvekt 13-18 kg - antall måleskjeer 0,75 per dag;
  • kroppsvekt 19-25 kg - antall måleskjeer 1 per dag;
  • kroppsvekt 26-35 kg - antall måleskjeer 1,5 per dag;
  • kroppsvekt 36-50 kg - antall måleskjeer 2 per dag;
  • kroppsvekt 51-65 kg - antall måleskjeer 3 per dag;
  • kroppsvekt 66-80 kg - antall måleskjeer 4 per dag;
  • kroppsvekt 81-100 kg - antall måleskjeer 5 per dag;
  • kroppsvekt over 100 kg - antall måleskjeer 6 per dag.

Bivirkninger

  • diaré;
  • kvalme;
  • smerte i epigastrium og høyre hypokondrium;
  • forkalkning av gallestein;
  • allergiske reaksjoner.

Kontra

  • Røntgen-positive (høyt kalsium) gallestein;
  • nonfunctioning galleblæren;
  • akutte inflammatoriske sykdommer i galleblæren, gallekanaler og tarmen;
  • skrumplever i leveren i dekompensasjonsstadiet;
  • alvorlig nedsatt nyrefunksjon
  • alvorlig leverdysfunksjon
  • uttalt dysfunksjon av bukspyttkjertelen;
  • graviditet;
  • ammingstid (amming);
  • overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet er kontraindisert ved graviditet og amming (amming).

Bruk til barn

Kanskje i henhold til doseringsregimet.

Spesielle instruksjoner

Ved kolelithiasis overvåkes effektiviteten av behandlingen hver 6. måned ved å utføre røntgen og ultralyd i galdeveien for å hindre gjentakelse av kolelithiasis.

Ved kolestatiske leversykdommer bør aktiviteten av transaminaser, alkalisk fosfatase og gamma-glutamyltranspeptidase i blodserumet bestemmes periodisk.

Ved behandling av primær biliær cirrhose kan det oppstå forbigående dekompensasjon av levercirrhose, som forsvinner etter seponering av legemidlet.

Under behandlingen bør kvinner i fertil alder bruke pålitelige prevensjonsmetoder.

Drug interaksjon

Kolestiramin, kolestipol og antacida som inneholder aluminiumhydroksid eller smektitt (aluminiumoksyd) reduserer absorpsjonen av ursodeoxycholsyre i tarmen og reduserer dermed absorpsjon og effektivitet. Dersom bruk av medisiner som inneholder minst ett av disse stoffene fortsatt er nødvendig, bør de tas minst 2 timer før du tar Ursofalk.

Ursodeoksyolsyre kan øke absorpsjonen av cyklosporin fra tarmen. Derfor må legen sjekke konsentrasjonen av cyklosporin i blodet hos pasienter som tar cyklosporin og justere dosen av cyklosporin om nødvendig.

I noen tilfeller kan Ursofalk redusere absorpsjonen av ciprofloxacin.

Lipidsenkende legemidler (spesielt klofibrat), østrogener, neomycin eller progestiner øker metningen av galle med kolesterol og kan redusere muligheten til å oppløse kolesterolkarrierekalkuler.

Analoger av stoffet Ursofalk

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

  • Livodeksa;
  • Urdoksa;
  • Urso 100;
  • Ursodez;
  • Ursodeoksykolsyre;
  • Ursodeks;
  • Ursol;
  • Ursor Rompharm;
  • Ursor S;
  • Ursosan;
  • Choludexan;
  • Ekskhol.

ursofalk

Ursofalk er et hepatoprotektivt stoff som hjelper til med å oppløse kolesterolgallesten.

Verktøyet er tilgjengelig i form av harde gelatinkapsler, inne som inneholder granuler eller hvitt pulver, så vel som i form av en suspensjon for oral administrering. Den viktigste aktive komponenten i Ursofalk er ursodeoxycholsyre.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver stoffet Ursofalk, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Hvis du allerede har utnyttet Ursofalk, gi tilbakemelding i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Klinisk-farmakologisk gruppe: hepatoprotector. Et stoff som fremmer oppløsningen av kolesterolgallesten.

  1. Kapslene inneholder den aktive ingrediensen ursodeoksyolsyre, så vel som inaktive komponenter: maisstivelse, magnesiumstearat, kolloidalt silikondioksid, natriumlaurylsulfat, gelatin, titandioxid, renset vann.
  2. Suspensjon Ursofalk inneholder ursodeoxycholsyre som en aktiv komponent, samt tilleggskomponenter: benzosyre, xylitol, glyserol, MCC, natriumcitrat, propylenglykol, vannfri sitronsyre, natriumcyklamat, natriumklorid, smaksstoffer, vann.

Ursofalk frigjøres i kapsler på 250 mg og i suspensjon (250 ml flasker, innholdet av urodesoxycholsyre er 250 mg / 5 ml).

Hva brukes Ursofalk til?

Ursofalk er foreskrevet for ulike sykdommer, som kan skyldes både en usunn livsstil og konsekvensene av ulike infeksjoner, ukontrollert inntak av komplekse medisiner, noe som resulterte i skade på leverceller.

Hva hjelper Ursofalk?

  1. Biliary dyskinesi.
  2. Cirrhosis (bare biliær) av primærformen i fravær av symptomer på dekompensasjon.
  3. Eventuell leverdysfunksjon etter langvarig alkoholmisbruk.
  4. Kronisk hepatitt (uavhengig av årsak).
  5. Cystisk fibrose eller skleroserende kolangitt i primærformen.
  6. Steatohepatitis ikke-alkoholholdig opprinnelse.

Ursofalk har også en indikasjon for bruk i nærvær av steiner i galde og galdeorganer.

Farmakologisk virkning

Ursofalk inneholder urodeoksykolsyre. Det avgrenser de minste strukturer av gallsyrer med strukturskallet - det danner de såkalte blandede miceller.

Urodezoxycholsyre interagerer også med lipofile membranstrukturer, noe som gjør dem resistente mot skade. Dermed implementerer den en cytoprotektiv (beskyttende) virkning. Legemidlet beskytter cellemembranene i leveren og galdeveiene mot skade ved giftige gallsyrer, og forhindrer også spredning av bindevev i leveren i tilfelle skade på hepatocytter.

Reduksjon av kolesterol i galle er realisert ved å redusere reabsorpsjonen i tarmen, undertrykke utdanning i leveren og redusere utskillelse i gallen. Galle øker innholdet i gallsyrer, og løser dermed kolesterolgallesten, og nye blir ikke dannet.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet er tatt oralt, hvis en enkeltdose er foreskrevet, er det tilrådelig å ta legemidlet om kvelden. Kapsler aksepterer helt, uten å tygge og vaske ned med en nødvendig mengde vann. Barn og pasienter med problemer med å svelge er vanligvis foreskrevet et legemiddel i suspensjon for oral administrasjon.

Varigheten av behandlingsforløpet og dosen av legemidlet beregnes av den behandlende legen for hver pasient individuelt, avhengig av sykdommens art og personlige egenskaper.

  1. Pasienter med gallecirrhose og skleroserende kolangitt foreskrives vanligvis medikamentet i en daglig dose på 10-15 mg / kg kroppsvekt. Øk daglig dose til 20 mg / kg kroppsvekt hvis nødvendig. Behandlingsforløpet fra 6 måneder til 2 år.
  2. Pasienter som lider av cystisk fibrose er vanligvis foreskrevet i en daglig dose på 20-30 mg / kg kroppsvekt. Behandlingsforløpet fra 6 måneder til 2 år.
  3. For giftig leverskade, så vel som for akutt og kronisk alkoholforgiftning, ordineres den vanligvis i en daglig dose på 10-15 mg / kg kroppsvekt.
  4. Varigheten av behandlingen er individuell, gjennomsnittlig behandlingstid er ca 6-12 måneder.

Pasienter med akutte og kroniske leversykdommer, inkludert de med gallesteinsykdom, foreskrives vanligvis medikamentet i en daglig dose på 10-15 mg / kg kroppsvekt. Behandlingsforløpet varierer vanligvis fra 6 måneder til 2 år. I løpet av behandlingen anbefales det ikke å ta pauser for å ta legemidlet.

Ved behandling av gallstonesykdom er det nødvendig å kontrollere sykdomsforløpet, dersom pasienten ikke observerer en nedgang i steinene etter 12 måneders kontinuerlig terapi med legemidlet, blir mottaket avbrutt. Pasienter med biliær refluks gastritis og refluksøsofagitt er vanligvis foreskrevet legemidlet i en dose på 250 mg en gang daglig, helst om kvelden. Behandlingens varighet er 10-14 dager.

Fant en sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Anmeldelser for Ursofalk

Utgivelsesform: Kapsler, suspensjon

Rose (nøytral gjennomgang)

For å hjelpe, må din sykdom oppfylle seriøse kriterier, noe som bare er umulig!

Legemidlet er verken her eller der. Det løser bare kolesterolstein, og bare noen få (heldige!) Bare denne typen skjer, oftere, som meg, den er blandet. Videre legger produsenten mange forhold til at steinene ikke er mer enn 2 cm - det er fortsatt fint, det er lett å bestemme med røntgen og ultralyd. Deretter - slik at det ikke er noen steiner i galleutskillingsbanene - og hvem blant oss, til smerten starter (og den som er fast i en stengel), vil fortsette å gjøre en ultralyd av galleblæren og generelt være klar over at han har en sykdom? Vanligvis går vi like etter at smerten er der, og Ursofalk vil ikke lenger hjelpe. Deretter er det en annen tilstand - at det ikke er noen dyskinesi i galdeveien, det vil si at blæren og stiene vanligvis reduseres. Her er bare 90% av alle som lider alt på en gang, dette er en kjedereaksjon! Så for hvem stoffet spør jeg, de som har alle betingelsene er oppfylt, er det praktisk talt nei! Jeg hadde et blandet utseende, men sjekket ikke klinikken, det er steiner, så det spiller ingen rolle hva, drikker Ursofalk. Jeg ville ikke ha hjulpet denne måten, men det var noe annet - jeg kjøpte en liten pakke med 10 kapsler og allerede 3 dager etter å ha tatt stoffet jeg ikke kunne rette opp - bukspyttkjertelen opprør, var syk, oppkastet, og til og med den stakkars magen med gastritt begynte å rope og hevder Omez. I tillegg var det diaré tre ganger, og en veldig sterk en. Jeg vet ikke hvorfor dette er slik, men jeg led spesielt. Jeg vet ikke om noen kan gjøre det, men gitt kostnaden for stoffet, ville jeg ikke risikere og bruke penger, kanskje forgjeves.

Carolina (positiv anmeldelse)

Meget dyre behandling viste seg

Etter at jeg ble diagnostisert med kolelithiasis, ble Ursofalk foreskrevet. Jeg ble overrasket da jeg ble foreskrevet for å drikke i et halvt år til neste duodenale hørtes. Og så er det prisen - det viste seg å være den mest lønnsomme å kjøpe en stor pakke på en gang, det er 50 kapsler hver, og det koster ca 2300 rubler. Bare her beregnes doseringen på basis av 10 mg per 1 kg av vekten din, så jeg ble foreskrevet for å drikke 2 tabletter på 250 mg per dag, en pakke var nok i bare en måned. Generelt er det fortsatt en investering. Raskt kolesterolsteinene oppløses ikke, så det var ikke noe valg. Jeg tok stoffet for natten, fordi det var på dette tidspunktet at medisinen fungerte, og det var ingen ubehag de første to månedene. Men, med tanke på behandlingens varighet, var det ingen bivirkninger. Noen måneder senere, om morgenen følte jeg meg litt syk, og hevelse begynte å dukke opp. Men disse problemene økte ikke, som var i kraft, og forblir så til behandlingens slutt. For å være ærlig viser stoffet ikke sitt arbeid. Det var ingen signifikant ubehag, og gitt at kolelithiasis generelt er asymptomatisk (så lenge det ikke sitter fast i kanalen, det vil ikke være gulsott eller smerte), lever du til deg selv som du levde. Bare seks måneder senere gikk jeg igjen for å prøve og gjennomgå andre undersøkelser, de sa at steinene hadde blitt oppløst. Men fortsatt, det viser seg, du må ta et stoff for støtte i et par måneder. Jeg gjorde det, og selv om jeg brukte mye penger, er resultatet utmerket - det er ingen steiner, jeg klarte å unngå komplikasjoner. Ja, jeg beklager pengene, men jeg er lei meg for meg selv. Dessuten, siden du betaler og stoffet er sakte, men det fungerer - det er verdt å ta.

Anna (positiv anmeldelse)

Suspensjon Ursofalka reddet sin lille datter fra gulsott

Datter behandlet med suspensjon Ursofalk. Bilirubinen hennes var skremmende fordi den var lik 152, selv om tre uker allerede var gått siden fødselen. Vi har blitt foreskrevet dette stoffet. Det er veldig dyrt, ca 1.400 rubler, og det ble bare solgt i et stort volum på 250 ml, men kjøpte ingensteds. En veldig praktisk målehett var der, betegnelser, startende fra 1,25 ml og videre 2,5 ml, så opptil 5 ml. Bare til barna som ble født, den mest minimale dosen to ganger om dagen. Flasken viste seg også å være praktisk, fordi det er fire hull gjennom hvilke litt strømmer - det vil ikke være noe slikt at de helles mer enn nødvendig, og dersom det ikke er tilfelle, drikker det tilbake uten problemer. Smaken er sukker, og bitterheten er ikke følt umiddelbart, men bare i form av ettersmak - dette er bra, barnet har tid til å svelge stoffet før han skjønner hva slags muck det var. True, da stikker tungen ut og ser forferdelig ut, ja. Vi merket ikke noen bivirkninger (jeg og legen). Det kan være diaré, oppkast, etc., men vi var fine. Det eneste er at stoffet skal tas i svært lang tid for å virkelig fungere. Jeg trodde at vi ville drikke et par uker, og det var det, men nei - jeg måtte drikke så mye som 5 uker. Vi sjekket bilirubin hver annen uke, i de første 2 ukene var det 133, deretter 110, og så videre. Etter denne perioden var figuren 39. Lang, ingen ord. Men han behandlet Ursofalk veldig nøye, så varigheten av behandlingen er ikke så skummelt. Men jeg tror at hvis bilirubin er veldig høyt, som bare er farlig, bør du ikke behandle dem - du trenger noe raskere. Og vi nærmet oss - det var ingen skade, og fordelene er klare, gulsott har vellykket passert.

Lena (negativ anmeldelse)

Hvis en liten dose - det er nesten ingen effekt, hvis en stor dose - er farlig for helsen

Jeg kunne ikke finne en tilnærming til det. Slike rusmidler er et utmerket verktøy for å tjene penger av farmasøytiske selskaper, men ikke til et middel for behandling av gallesteinsykdom. Mine steiner var ikke veldig store, 4 stk. 3-4 mm hver. Hun begynte å drikke Ursofalk, som legen foreskrev - på en 250 mg kapsel om natten. Jeg var litt syk fra ham, og noen ganger var det stakkende smerter, men det var ikke så skummelt. Seks måneder gikk jeg til ultralydet. Hva var forandringen, tror du? For hele seks måneder, for 4000 rubler, var effekten slående dårlig - en stein redusert med 1 mm! Jeg ble sint, les instruksjonene og bestemt at jeg ville drikke mer (fjernet 1 mm, kanskje, men svakt). Jeg økte dosen, jeg begynte å drikke 3 kapsler. Jeg klarte ikke å fullføre jobben - forferdelige bivirkninger begynte. Ursofalk - dette er gal, og det overskytende, som det viste seg, er også forferdelig. Et par uker etter starten av sjokkterapi begynte jeg å ha "sur" diaré, når innsiden brenner og helvete smerter er enkle. Jeg vil ikke snakke om magesmerter, flatulens, kløe, det var alt skummelt og kraftig. Men det jeg egentlig ikke hadde forventet var at håret mitt skulle begynne å falle ut! Jeg reduserte dosen til 2 kapsler - den samme historien, til slutt, drakk jeg bare 1 måned, slutte. Det er ikke klart hvordan de kan behandles - det hjelper ikke så mye, mye er skadelig og farlig. Så la produsenten fullføre stoffet først, og så selge det for den prisen.

Zhanna (positiv anmeldelse)

Det fortynner galle og bidrar til å eliminere stagnasjonen, men ikke raskt.

Ursofalk løser ikke bare stein i galleblæren, det korrigerer også situasjonen med feil forhold i galtet av syrer og kolesterol. Når den andre er større, er gallen tykk og utløpet forstyrres, stein kan oppstå senere. I mellomtiden hadde jeg "eneste" gulsott, problemer med fordøyelsen av mat og mange nerver bortskjemt på grunn av dette. De undersøkte meg langt og foreskrev Ursofalk å drikke 4 kapsler - 2 om dagen og 2 om natten. Til slutt har jeg nesten ikke gitt vekk krampe i magen, stakkende opplevelser i høyre side, oppkast og diaré. Det viste seg at i situasjonen med Ursofalk er det umulig å være dum og foreskrive for høy dose - legen min satte meg opp. 10 mg per kilo vekt - og jeg veier egentlig 100 kg? Som et resultat sa en annen lege meg om ikke å være redd, bare drikke to kapsler og fortsett behandlingen. Etter to måneder med å ta gulsott, passerte jeg. Langsomt men sikkert, fordøyelsen av maten ble bedre - når det ikke er galle, det "henger opp" i tarmen og blir ikke fordøyd, derav enten forstoppelse eller jeg hadde diaré med ukokt mat. Så, etter en annen måned, forbedret stolen min, og det var ingen tyngdekraften og forsiktighet - livet ble søtt igjen. Ja, resultatet er ikke veldig fort, men jeg har ikke hatt noen skade fra stoffet selv - og ikke fra den dumme legen. Jeg tror at hvis du har et lignende problem, vil det hjelpe, hvis situasjonen ikke er beklagelig, og du trenger ikke en ambulanse - her er stoffet ikke assistent, det er sakte.

Elvira (positiv anmeldelse)

Rask hjelp bare som en del av kompleks terapi.

Jeg hadde gulsot under graviditet og hadde en typisk lever kløe. Hun passerte blodkjemien, som den burde være. Diagnosen var enkel - kolestase. Ursofalk ble foreskrevet - selv i de to første trimesterene er det uønsket å ta det, og i tredje trimester er han allerede helt trygg. Det viktigste er å ta en liten dose i en 250 mg kapsel ved sengetid. Jeg vil ikke si at han raskt hjalp meg. Jeg tok to måneder, kløen begynte å synke fra den første uken, men tingene gikk sakte sakte. Det føltes virkelig bedre for meg bare etter 6 uker, sluttet kløften. Gulsott begynte å passere, men likevel innså jeg at det gikk sakte. Og så sa en annen lege at Ursofalk alene ikke foreskriver dette alene. Det viser seg at vår galle ikke består av en enkelt syre - den aktive ingrediensen Ursofalk. og fra ketonoksykolsyre. Derfor kompletterte han min behandling med et stoff som heter Henofalk. Det var her ting gikk annerledes! Bare et par uker sammen, gjorde disse to stoffene hva Ursofalk alene ikke kunne gjøre i 6 uker - gulsott forsvant uten spor, og selv kløen forsvant helt! Det viste seg at legen hadde det riktig, så du har min erfaring - ikke ta det alene, hvis du ikke vil drikke stoffet i et halvt år. For skadet var det ikke. Jeg tror dette skyldes lav dose og kort mottak - med steiner må du drikke i seks måneder eller til og med et år. Jeg er ikke spesielt fornøyd med effekten, fordi stoffet har liten effekt alene, men sykdom under graviditet er uønsket, og du må fikse det så snart som mulig. Ja, det er ganske mulig at det var den lave dosen som forårsaket langsomheten av stoffet, men den høye dosen av galle er også farlig, det er en syre, og syren kan oppløse ikke bare steiner og tykk galle, men også vev, så vær forsiktig med dosen Graviditeten min var normal, jeg fødte en helt sunn baby.

Ursofalk: bruksanvisninger, indikasjoner, doser og analoger

Hepatoprotective agent, har en koleretisk effekt. Den viktigste aktive komponenten i Ursofalk er ursodeoxycholsyre.

Reduserer kolesterol syntese i leveren, dets absorpsjon i tarmen og konsentrasjonen i galle, øker løseligheten av kolesterol i galde systemet, stimulerer dannelsen og utskillelsen av galle.

Koleretisk virkning er å redusere mengden av hydrofobe gallesyrer via gallen og øker deres utskillelse i den intestinale lumen, i tillegg medikamentet gjennom kommunikasjon med reseptorer lokalisert i ileum reduserer opptaket av giftige hydrofobe gallesyrer.

Under kolestase er det et brudd på utskillelsen av galle og stagnasjon i de intrahepatiske galdekanaler - dette fører til absorpsjon av giftige gallsyrer i blodet. Som angitt av vurderinger om bruk av Ursofalk av leger, bidrar verktøyet til fullstendig eller delvis oppløsning av kolesterolstein og stimulerer mobilisering av kolesterol fra gallestein. I tillegg har stoffet en lokal immunmodulerende virkning på leveren.

Perioden med fullstendig eliminering av Ursofalk fra kroppen er 8-12 dager. Utskilt i galle og avføring.

Indikasjoner for bruk Ursofalk

I henhold til bruksanvisningen Ursofalk angitt for forskjellige sykdommer som forårsakes av misbruk av alkohol, usunn livsstil og virkningene av forskjellige infeksjoner, ukontrollerte selvtilsettings komplekse legemidler, noe som resulterte i skade på celler og unormal leverfunksjon.

Hva hjelper Ursofalk?

  1. Biliær dyskinesi;
  2. Primær biliær cirrhose (i fravær av symptomer på dekompensering);
  3. Kronisk hepatitt (uansett årsak);
  4. Cystisk fibrose eller skleroserende kolangitt av primærformen;
  5. Steatohepatitis ikke-alkoholholdig opprinnelse;
  6. Eventuelle forstyrrelser i leveren etter langvarig alkoholmisbruk;
  7. Biliary reflux gastritis.

Instruksjoner for bruk Ursofalk, dosering

Skjemaet og doseringen av legemidlet avhenger av patologien og pasientens vekt / alder. Voksne og barn som veier mindre enn 34 kg, anbefales å ta en suspensjon.
Når skal du ta Ursofalk? Det anbefales i sengetid å drikke rikelig med rent vann.

Hvordan ta Ursofalk? Dosen av legemidlet beregnes ut fra kroppsvekt - med en hastighet på 10 mg pr. 1 kg vekt. Se doseringsdiagram.

ursofalk

Hårde gelatinekapsler, størrelse nr. 0, ugjennomsiktig, hvit; innholdet i kapslene er hvitt pulver eller granulat.

Hjelpestoffer: maisstivelse - 73 mg, kolloidalt silisiumdioxid - 5 mg, magnesiumstearat - 2 mg, titandioxid - 1,94 mg, gelatin - 80,51 mg, natriumlaurylsulfat - 0,2 mg, renset vann - 14,55 mg.

10 stk. - blemmer (1) - pakker kartong.
25 stk. - blemmer (2) - pakker kartong.
25 stk. - blemmer (4) - pakker kartong.

Gepatoprotektor. Det har en choleretic effekt. Reduserer syntesen av kolesterol i leveren, dets absorpsjon i tarmen og konsentrasjonen i galle, øker løseligheten av kolesterol i galde systemet, stimulerer dannelsen og utskillelsen av galle. Reduserer litogeniteten av galle, øker innholdet i gallsyrer. Det forårsaker økt gastrisk og pankreasekresjon, forbedrer lipaseaktiviteten.

Det har en hypoglykemisk effekt.

Det forårsaker delvis eller fullstendig oppløsning av kolesterolstein når de tas inn, reduserer metning av galle med kolesterol, noe som bidrar til å mobilisere kolesterol fra gallestein.

Den har en immunmodulerende effekt, påvirker immunologiske reaksjoner i leveren: reduserer ekspresjonen av visse antigener på hepatocytmembranen, påvirker antall T-lymfocytter, dannelsen av interleukin-2, reduserer antall eosinofiler.

- oppløsning av kolesterol galleblæresteiner

- primær biliær cirrhose i fravær av tegn på dekompensering (symptomatisk behandling);

- kronisk hepatitt av ulike genese;

- primær skleroserende kolangitt, cystisk fibrose (cystisk fibrose);

alkoholisk leversykdom

- biliær dyskinesi.

- Røntgen-positive (høyt kalsium) gallestein;

- Ikke-fungerende galleblæren;

- akutte inflammatoriske sykdommer i galleblæren, gallekanaler og tarmen;

- levercirrhose i dekompensasjonsstadiet

- uttalt nyresvikt

- alvorlig leverdysfunksjon

- uttalt dysfunksjon av bukspyttkjertelen

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Barn og voksne som veier mindre enn 47 kg oppfordres til å bruke Ursofalk i form av suspensjon.

For å oppløse kolesterolgallesten, er en dose på 10 mg / kg kroppsvekt foreskrevet 1 gang per dag.

Legemidlet må tas daglig om kvelden før sengetid (kapsler ikke tygges), vaskes ned med en liten mengde væske.

Varigheten av behandlingen er 6-12 måneder. For å forebygge re-kolelitiasis anbefales det å ta stoffet i flere måneder etter at steinene har blitt oppløst.

For behandling av galde refluks gastritis foreskrive 1 caps. Ursofalk daglig om kvelden før sengetid, drikker en liten mengde vann. Behandlingsforløpet - fra 10-14 dager til 6 måneder, om nødvendig - opptil 2 år.

For symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose, avhenger den daglige dosen av kroppsvekt og varierer fra 3 til 7 kapsler (ca. 14 ± 2 mg / kg kroppsvekt).

I de første tre månedene av behandlingen, bør legemidlet Ursofalk 250 mg kapsler deles i flere doser gjennom dagen. Etter å ha forbedret ytelsen til leveren, kan stoffet tas 1 gang om dagen, om kvelden. Følgende doseringsregime anbefales:

Bruk av Ursofalk til behandling av primær biliær cirrhose kan fortsettes på ubestemt tid.

Hos pasienter med primær biliær cirrhose i sjeldne tilfeller kan kliniske symptomer forverres ved begynnelsen av behandlingen, for eksempel kan kløe bli hyppigere. I dette tilfellet bør behandlingen fortsette, og ta 1 kapsel daglig, da bør du gradvis øke dosen (øke daglig dose med 1 kapsel ukentlig) til det anbefalte doseringsregimet oppnås igjen.

Symptomatisk behandling av kronisk hepatitt av forskjellig opprinnelse - en daglig dose på 10-15 mg / kg i 2-3 doser. Varigheten av behandlingen er 6-12 måneder eller mer.

Primær skleroserende kolangitt - daglig dose på 12-15 mg / kg. Om nødvendig kan dosen økes til 20-30 mg / kg i 2-3 doser. Varigheten av behandlingen er fra 6 måneder til flere år.

Cystisk fibrose (cystisk fibrose) - daglig dose på 12-15 mg / kg; Om nødvendig kan dosen økes til 20-30 mg / kg i 2-3 doser. Varigheten av behandlingen er fra 6 måneder til flere år.

Ikke-alkoholisk steatohepatitt - en gjennomsnittlig daglig dose på 10-15 mg / kg i 2-3 doser. Varigheten av behandlingen varierer fra 6-12 måneder eller mer.

Alkoholisk leversykdom - gjennomsnittlig daglig dose på 10-15 mg / kg i 2-3 doser Varigheten av behandlingen er 6-12 måneder eller mer.

Biliary dyskinesi - gjennomsnittlig daglig dose på 10 mg / kg i 2 doser i 2 uker til 2 måneder. Om nødvendig anbefales behandlingen å gjenta.

Kapsler bør tas regelmessig, uten å tygge, med en liten mengde væske.

Ursofalk vurderinger

Latinsk navn: Ursofalk. Produsent: Losan Pharma GmbH (Tyskland), Vifor AG (Sveits).

Leger om stoffet: Bruk til barn og nyfødte, er det mulig å bruke under graviditet, bivirkninger.

Aktiv ingrediens: Ursodeoksykolsyre

Ursofalk lege vurderinger

ursofalk

Ursofalk - et av de mest populære stoffene for behandling av lever og galdeveier.

Tilgjengelig i kapsler på 250 mg og oral suspensjon for babyer.

Det brukes til behandling av hepatobiliære sykdommer i cystisk fibrose, for symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose, for å oppløse kolesterolstein.

Legemidlet tolereres veldig godt. Bivirkninger inkluderer individuell intoleranse, akutt betennelse i galdevegen, med leverkolikk, med obstruksjon av den vanlige gallekanalen.

Ursofalk hemmer ikke arbeidet i sentralnervesystemet. Det kan ikke tas samtidig med antacida, kolestyramin og kolestipol.

Etter at flasken er åpnet, er holdbarheten 4 måneder.

ursofalk

Ursofalk er først og fremst en hepatoprotektor som beskytter leveren celler fra de negative faktorene i kroppens indre miljø.

Ursofalk besitter koleretisk virkning, reduserer kolesterolproduksjonen i leveren, dens absorpsjon i tarmen, og innholdet i gallen, fremmer oppløsningen av kolesterolgalleblæren og kanaler, stimulerer produksjonen og passasje av galle.

Ursofalk er et utmerket stoff. Egnet for behandling hos barn fra fødsel med hyperbilirubinemi syndrom, i nærvær av biliært slam hos barn og voksne, for behandling av gallesteinsykdom og så videre.

Legemidlet tolereres godt, bivirkninger er ikke oppfylt. En positiv effekt på hepatobiliærsystemet er allerede synlig etter 4 ukers administrering.

Ursofalk er ikke et paradis, så vel som voksne, det er nødvendig å endre livsstil, kostvaner og forhindre hypodynamier. I pediatrisk praksis er det svært effektivt med riktig tilnærming til dosering.

Ursofalk vurderinger

Latinsk navn: Ursofalk. Produsent: Losan Pharma GmbH (Tyskland), Vifor AG (Sveits).

Leger om stoffet: Bruk til barn og nyfødte, er det mulig å bruke under graviditet, bivirkninger.

Aktiv ingrediens: Ursodeoksykolsyre

Ursofalk lege vurderinger

ursofalk

Ursofalk - et av de mest populære stoffene for behandling av lever og galdeveier.

Tilgjengelig i kapsler på 250 mg og oral suspensjon for babyer.

Det brukes til behandling av hepatobiliære sykdommer i cystisk fibrose, for symptomatisk behandling av primær biliær cirrhose, for å oppløse kolesterolstein.

Legemidlet tolereres veldig godt. Bivirkninger inkluderer individuell intoleranse, akutt betennelse i galdevegen, med leverkolikk, med obstruksjon av den vanlige gallekanalen.

Ursofalk hemmer ikke arbeidet i sentralnervesystemet. Det kan ikke tas samtidig med antacida, kolestyramin og kolestipol.

Etter at flasken er åpnet, er holdbarheten 4 måneder.

ursofalk

Ursofalk er først og fremst en hepatoprotektor som beskytter leveren celler fra de negative faktorene i kroppens indre miljø.

Ursofalk besitter koleretisk virkning, reduserer kolesterolproduksjonen i leveren, dens absorpsjon i tarmen, og innholdet i gallen, fremmer oppløsningen av kolesterolgalleblæren og kanaler, stimulerer produksjonen og passasje av galle.

Ursofalk er et utmerket stoff. Egnet for behandling hos barn fra fødsel med hyperbilirubinemi syndrom, i nærvær av biliært slam hos barn og voksne, for behandling av gallesteinsykdom og så videre.

Legemidlet tolereres godt, bivirkninger er ikke oppfylt. En positiv effekt på hepatobiliærsystemet er allerede synlig etter 4 ukers administrering.

Ursofalk er ikke et paradis, så vel som voksne, det er nødvendig å endre livsstil, kostvaner og forhindre hypodynamier. I pediatrisk praksis er det svært effektivt med riktig tilnærming til dosering.


Relaterte Artikler Hepatitt