Legemidlet "Tiofan M": vurderinger av onkologer og pasienter

Share Tweet Pin it

I utgangspunktet mottok "Tiofan-M" ved avdelingen i Novosibirsk State Pedagogical University på 80-tallet. Novosibirsk Institutt for organisk kjemi oppkalt etter N.N. Vorozhtsova SB RAS.

I dag har en forbedret versjon av preparatet "Tiofan-M" blitt mottatt (det er tilbakemelding fra onkologer), og versjonen av en akseptabel teknologi for industriproduksjonen er testet. Bioantioxidant Foundation og Scientific Research Institute of Chemistry av NGPU antioksidanter er de viktigste initiatørene for forskning på ulike typer bioaktivitet, som i stor utstrekning er for tiden.

Struktur og sammensetning

"Tiofan-M" er en ny svært effektiv polyfunksjonell antioksidant, som ikke har noen innenlandske og utenlandske analoger. Det tilhører samtidig klassene av svovelholdige og fenoliske organiske forbindelser.

"Tiofan-M" (vurderinger av onkologer bekrefter dette) er et smakløst hvitt krystallinsk pulver, og samtidig kan det ha en kjemisk svak lukt. Legemidlet er dårlig løselig i vann, oppløselig i alkohol (1 til 20) og oppløselig i organiske løsningsmidler og fettstoffer.

Kort informasjon

I dag, behovet for å inkludere kompleks forebygging og behandling av patologiske forhold, som ledsages av aktivering i oksidative prosesser, stoffer som har en antioksidant effekt. Med hjelp av antioksidanter er den nødvendige aktiviteten til antioksidantsystemet gitt - kroppens system, som er et universelt reguleringssystem som styrer nivået av friradikaloksydative reaksjoner og forhindrer akkumulering av toksiner. Dette bekreftes av instruksjonene "Tiofan-M" instruksjoner og vurderinger.

fordeler

Antioksidanter har evne til å indirekte eller direkte påvirke transformasjonen av vitale bioaktive stoffer (hormoner, vitaminer, enzymer og andre) og syntese, normalisere aktiviteten til hovedreguleringssystemene og delta i dannelsen av visse elementer i cellestrukturen. De er inkludert direkte i strukturen av biologiske membraner.

Et stort antall stillinger i de senere år viser at menneskekroppen antioksidanter utilstrekkelig (oksidativt stress og lipidperoksydasjon syndrom) som fører til utvikling av forskjellige sykdommer (hudsykdommer, aterosklerose, allergi, ischemisk sykdom i hjernen og hjertet, betennelse, godartede og ondartede svulster, bronkopulmonale sykdommer, strålingssykdom, bronkial astma og andre).

Antioksidanter er vellykket brukt som et middel for å øke kroppens motstand mot negative miljø- og kjemiske faktorer, samt deres bruk som adaptogener.

Medikamentet "Tiofan-M" vurderinger onkologer samler bare positive. Dette er en svært effektiv polyfunksjonell hemmer av lipidperoxidasjon (lipidperoksidering) og i utgangspunktet er effektiviteten høyere enn for alle kjente stoffer. Et karakteristisk trekk ved antioksidanten er evnen til effektivt å slukke ikke bare frie radikaler, men også å inaktivere hydroperoksid.

Legemidlet "Tiofan-M" er en ikke-giftig forbindelse som ikke har en kumulativ effekt og utviser ikke immunotoksiske egenskaper og mutagene virkninger. Den aktiverer regenerative prosesser på membrancellulær nivå og regnes som en effektiv induktor for sentrale biotransformasjonsenzymer, inkludert intestinale monooksygenaser og leveren. Ved bruk av legemidlet "Tiofan-M" manifesteres en signifikant økning i funksjonen av leveravgiftning, hormonmetabolismen er normalisert, østrogen ubalansen elimineres, den humoral immunitet er aktivert.

Verktøyet har også egenskaper som normaliserer svært viktige biologiske blodparametere, har anti-inflammatorisk, antitumor, anti-atherogen, hepatoprotektiv, immunostimulerende egenskaper. Dette bekreftes av stoffet "Tiofan-M" av onkologer.

farmakokinetikk

Farmakokinetikk av legemidler ble studert i laboratoriet for farmakologiske studier av Novosibirsk Institute of Organic Chemistry. NN Vorozhtsova SB RAS og Forskningsinstituttet for farmakologi ved Tomsk vitenskapelig senter for den sibiriske grenen av det russiske akademiske medisinske fag. Det ble funnet at "Tiofan-M" absorberes fra mage-tarmkanalen ganske effektivt, da går det inn i hjernen og hjertevæsken, men opphopningen skjer hovedsakelig i leveren.

I forsøket på rotter med oral administrasjon av oljeholdig løsning "thiophane-M" dose på 100 mg / kg en maksimal konsentrasjon av medikament i hjertevevet oppnås etter ca. 5 timer i serum etter ca. 7 timer, lever og hjerne vev etter 8 timer. Legemidlet er halvutskilt fra leveren om syv timer, fra hjernevævet etter 9, hjertevæv og serum etter 11 timer. Dette er angitt i bruksanvisningen "Tiofan-M".

Hovedsakelig blir legemidlet utskilt fra kroppen gjennom mage-tarmkanalen. Det ble funnet at en dose på 100 mg / kg utskilles 50% av dosen som ble administrert i løpet av de første dagene etter en enkelt intragastrisk administrering av legemidlet. Videre i løpet av de neste dagene er eliminasjonen 2,5%, og på syvende dagen er det en betydelig nedgang i utvelgelsesprosessen. Deretter inneholdt excrement 0,1% "Tiofana-M" fra den daglig injiserte dose. På bare en uke utskilles 54% av stoffet, resten blir utskilt som metabolitt.

Det ble også empirisk avslørt at graden av absorpsjon av medikamentet fra oljeløsningen er høyere enn fra tabletter. Konsentrasjonen av stoffet i kaniner i serum etter å ha tatt tablettene, når sitt maksimale nivå etter 9,5 timer og oljeløsningen etter 6 timer. Hva peker på instruksjonen "Tiofan-M" instruksjon? Vurderinger vil vurdere senere.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet ble opprettet som et resultat av forskning på onkologi. Forskere var engasjert i søket etter midler til å motstå farlige sykdommer. I en modifisert versjon av legemidlet ble vedvarende resultater registrert under test på frivillige og dyr. Et antall sykdommer har blitt utvidet, hvor bruk av Tiofan-M reduserte risikoen for komplikasjoner og patologier.

Legemidlet anbefales i følgende tilfeller:

  • Behandling og forebygging av neoplasmer.
  • Med kjemoterapi for å redusere bivirkninger.
  • Som en ekstra antioksidant i inflammatoriske sykdommer i organene.
  • Restaurering av kardiovaskulærsystemet og forebygging av sykdommer.
  • Hormonale lidelser.
  • Forebygging av utseende av sykdommer i skjoldbruskkjertelen og sykdommer i det endokrine systemet. I disse tilfellene er det tilrådelig å bruke "Tiofana M".

Frivillige bidro til å identifisere i studien av stoffet dets effektivitet mot sykdommer i fordøyelsessystemet, brystkjertler, forstyrrelser i prostata, nyre- og leverforstyrrelser. Også "Tiofan-M" viste gode resultater i forstyrrelser av hjerneaktivitet og aterosklerose.

Ved bruk av stoffet i kreftpatienter ble levetiden utvidet i løpet av de siste stadiene av kreftutvikling og risikoen for metastase ble redusert.

Et annet område der stoffet har anbefalt seg godt, er reduksjonen av toksisitet under behandling av ulike former for tuberkulose. Det anbefales å eliminere effektene av giftose med rusmiddel-, legemiddel- og alkoholforgiftning.

Som naturlig tokoferol har stoffet en foryngende effekt. "Tiofan-M" kjemper på mobilnivå med tegn på aldring ganske effektivt. Forskere har også observert evnen til å øke immunresponsen og forbedre cellens funksjonelle aktivitet. Ved bruk av "Tiofana-M" for kroniske smittsomme sykdommer, reduseres risikoen for komplikasjoner og patologisk bakteriell aktivitet.

I prosessen med å utføre forskning ble det ikke funnet noen bivirkninger av stoffet. Onkologer sa også at verktøyet ikke har en negativ effekt selv etter mange års bruk. Dette bekreftes av "Tiofan-M" instruksjonene for bruk og omtaler.

Skjema for utgivelse

Den har flere doseringsformer som bidrar til brukervennligheten. I en plastflaske, hvorav volumet er 200 ml, selges Tiofan-M i mange apotek i Russland. Oppskriften til å kjøpe dette stoffet er ikke nødvendig. Det er en flaske med 300 rubler og over. Dette skjemaet er praktisk nok til å forberede en oljeløsning i forholdene til huset.

Dette gjøres enkelt: 1 del av legemidlet, det vil si 1 flaske, fortynnet i et vannbad i vegetabilsk olje under en temperatur på opptil 60 grader. Du kan bruke noen form for raffinert spiselig olje. Behandlingsforløpet med den ferdige løsningen bør ikke være mer enn 1 måned, og den gjenværende løsningen må kastes. Dette peker også på "Tiofan-M" vurderinger av pasienter.

En mer hensiktsmessig form av legemidlet er kapsler med flytende innhold. De inneholder 0,1-0,2 g. aktiv ingrediens, som lar deg velge ønsket dose og krever ingen ytterligere ferdigheter for å ta stoffet. Pakken med kapsler inneholder 30-100 stykker verdt 400-1200 rubler.

Stearinlys "Tiofan-M" (bekreftelsesbekreftelse) inneholder tilleggskomponenter som er nødvendige for å opprette strukturen og formen: emulgator, 100 eller 200 mg av det aktive stoffet, paraffin, kakaosmør.

Suppositorier selges for 10 stk i en pakke verdt 500 rubler.

Normer og doser "Tiofan-M"

Som reduksjonsmiddel og for forebygging av ulike sykdommer, blir legemidlet tatt minst 3 måneder per år. Dette er en tilstrekkelig tid til å gjenopprette dårlig helse etter en sykdom eller styrke immunforsvaret. I henhold til instruksjonene avhenger doseringen av pasientens helse og mål. Dette vil bekrefte til "Tiofan-M" vurderinger av leger. Hele sannheten om doseringen er presentert nedenfor.

Anbefales for å ta 1 ts. Oljeløsning 2 ganger om dagen med en forskjell på minst 12 timer. For en månedlig kurs vil du trenge 2 porsjoner på 2g. Drikk stoffet 30 minutter før måltider.

For profylaktiske formål anbefales det å ta 0,1 g kapsler. hver 12. time 30 minutter før måltider.

Stearinlys brukes en gang daglig til 0,1 g, men de anbefales å utføre behandling 2 ganger i året i 2-3 måneder med samme pause.

Hvis pasienten har medisinske indikasjoner eller patologier, anbefales han å bruke legemidlet i høyere doser. Formen og omfanget av sykdommen avhenger av legenes resept på en dose på 2-4 g. medisiner for 1 mottakelse. Uten anbefaling fra en spesialist som tar en økt dose, anbefales ikke.

For å redusere bivirkningene av stråling og kjemoterapi for kreft, bør du begynne å ta stoffet 10 dager før prosedyrens start. Daglig inntak av stoffet kan nå 500 mg. For hele behandlingsperioden. Strenge restriksjoner for tidspunktet for stoffet der. Under leverkreft, hepatitt, kan legemidlet brukes opptil 5 år uten avbrudd.

Dette er angitt for legemidlene "Tiofan-M" -revisjoner av leger.

Resepsjonens varighet


Som et profylaktisk stoff brukes stoffet "Tiofan-M" i 2-3 måneder hvert år. For å oppnå en positiv effekt for behandling av en rekke kroniske sykdommer og godartede svulster, brukes stoffet avhengig av hvor alvorlig sykdommen i to til seks måneder, noen ganger perioden når 12 måneder.

Lagringsforhold

I følge instruksjonene må "Tiofan-M" lagres på et kjølig sted og bort fra sollysets inntrengning. Den ferdige oljeløsningen kan oppbevares ved romtemperatur ikke over 25 ° C. Og hva med suppositorier? De lagres ved en temperatur på ikke over + 10 ° C. Økt temperatur kan påvirke forandringen i form, men de medisinske egenskapene og egenskapene går ikke tapt.

Interaksjon med rusmidler

Ifølge studier påvirker stoffet på ingen måte effekten av andre legemidler som brukes sammen med det parallelt. Men det var en reduksjon i manifestasjonene av bivirkningene av giftige stoffer under samtidig bruk med Tiofan-M. Sammensetningen av midlene er unik.

anmeldelser

Forskere som opprettet stoffet, hevder at når du åpner et nytt stoff, vil det være mulig å gjennomføre effektiv terapi for de vanlige onkologiske sykdommene i noen organer. Også dette stoffet ble kåret som den mest effektive mot kreft.

Onkologer og pasienter sier at bruk av dette legemidlet har hjulpet mange mennesker forlenge levetiden. Det har vært vitenskapelig bevist at opptil to hundre sykdommer kan forebygges ved å redusere oksidasjonsnivået i celler. Det er denne kvaliteten som brukes i et nytt stoff for behandling og forebygging. Til stoffet "Tiofan-M" er kundeanmeldelser kun positive.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Drug Tiofan - noen hørt?

Drug Tiofan - noen hørt?

Melding zelenka »29 jan 2012 08:12

Re: Drogen Tiofan - noen hørt?

Melding Serega "29 jan 2012 09:43

Re: Drogen Tiofan - noen hørt?

Melding zelenka »29 jan 2012 12:35

Re: Drogen Tiofan - noen hørt?

Vlads melding "29 jan 2012 12:53

Re: Drogen Tiofan - noen hørt?

Melding Sovok-59 »29 jan 2012 15:04

thiophane

Thiophane er en svært aktiv antioksidant utviklet i Russland. Dette stoffet kan brukes som en av komponentene i den komplekse behandlingen av mange sykdommer og tilstander. I dag er thiophan tilgjengelig i kapsler og suppositorier beregnet for administrasjon til endetarmen, så vel som i form av et pulver hvorfra en oljeløsning fremstilles.

Produsent av Tiofan: Russisk forskningsinstitutt for kjemi av NGPU antioksidanter.

Formfrigivelse: suppositorier, pulver, kapsler.

Instruksjoner til Tiofan

Dette notatet er bare en kort instruksjon om bruk av Tiofan. Vær forsiktig når du bruker den og før du bruker den, sørg for å besøke legen og konsultere spesielt om saken din.

Indikasjoner for bruk

  • godartede neoplasmer (prostata adenom, fibroider, lipomer, fibromas, mastopati, cyster, adhesjoner),
  • pyelonefritt,
  • dermatitt,
  • bihulebetennelse,
  • ondartede svulster (lunge, bryst, lever, kjønnsorganer, hjernen, gastrointestinale organer),
  • hepatitt,
  • bronkitt,
  • kolecystitt,
  • lungebetennelse,
  • gastritt,
  • tuberkulose,
  • prostatitt,
  • kolitt,
  • bronkial astma,
  • blærekatarr,
  • iskemisk hjertesykdom
  • duodenitt,
  • cerebral sirkulasjonsfeil
  • gepatozy,
  • nekrose,
  • skrumplever i leveren,
  • vaskulær sykdom (perifer) lemmer,
  • vev hypoksi.

Bivirkninger

Ikke kjent (ikke identifisert).

Kontra

Tiofan Anmeldelser

Hvis du brukte Tiofan, vil vi være takknemlige for deg hvis du gir en anmeldelse om det og krysser det i avstemning hvis det hjalp deg eller ikke.

Internett Ambulanse Medical Portal

Klager vurdering

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blood Sugar395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Narkotika vurdering

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroksin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

thiophane

Funnet (43 innlegg)

..Prshli operasjon, stråling i Novosibirsk. Nå har de fullført det første kurset av kjemoterapi med temozolomid (temzital). Oppkast ble fjernet av Lotran, men kvalmen vedvarer. og i går var diaré hele dagen. Jeg har behov for noe å akseptere, jeg ber operative råd. Ja, vi tar mer TIOFAN. å åpne

Hei w.Doctor! Jeg vil virkelig høre en profesjonell mening om Tiofan-m. Det er klart at dette ikke er et paradis, men et spørsmål om nytte i kombinasjon med HT (og harmløshet), samt for forebygging av kreftformasjoner. Takk på forhånd. å åpne

Velkommen! Dette er igjen forumbrukerne fra adressen http://www.03.ru/section/oncology/5319265 (glioblastom emne). Vi ber om tillatelse til å fortsette diskusjonen vår her, det er svært viktig for alle... å åpne

9. februar 2015 / Lana

. Mine første observasjoner på kontoen av thiophan. Vi tar det sammen, prøvene har ikke gått, tror jeg denne uken. Mamma tar TIOFAN M i olje og stearinlys, men jeg drikker kapsler. Da dette problemet skjedde med Mamma, begynte de å falle ut på mine nerver, ja nei. å se på

29 januar 2015 / Yaroslav...

Lana, det er veldig interessant om TIOFAN M, siden min mamma lider av hvite blodlegemer og blodplater på grunn av kjemi og dette ikke tillater oss å starte kjemi i tide, vil jeg vente på resultatene dine! Vennligst skriv! å se på

28. januar 2015 / Lana

. behandling, vi går parallelt, og de og vi hadde abnormiteter i blod, så de begynte å ta TIOFAN M. Indikatorer utjevnet, biokjemi og kliniske tester er oppmuntrende. Jeg tok opp "anerkjennelsen" av dette kosttilskuddet, først på Internett, og deretter fortsatte. å se på

9. november 2014 / Lana

Kanskje er noen kjent med stoffet Tiofan? De anbefalte en person med gliosarkom. å se på

fortell meg når en meleom i underbenet T3N0M0 ble foreskrevet readeron 3 mln 1 r / h dag, er det noen andre legemidler mer effektive og godartede, er en slik administrasjonsplan passende, og kan thiophan og immuntema bli tatt sammen med dette legemidlet. å åpne

Doktor, er det noen kommentarer om stoffet TIOFAN. Antioxidant, utvikling av Novosibirsk leger. Er det fornuftig å bruke med melanom sammen... åpen

15. mai 2013 / Olga

hvis du trenger en tiofananrop 8-962-839-8508 å se på

En operasjon - permanent bosted fibroadenoma. Kreftceller blir ikke oppdaget. Kirurgen foreslår at du bruker Navomin, Tiofan (stearinlys), Overføringsfaktor. Påfør alt på en gang eller en ting? å åpne

Spørsmål til onkologen. Kjære lege! Jeg appellerer til deg med følgende spørsmål: For 1,5 år siden fjernet min mor en godartet svulst i tarmen. I august passerte hun... åpen

14. februar 2013 / Anet

Thiophane i den komplekse behandlingen kan være i henhold til vilkårene for Lech. Vr ur

Parasitt kreft teori

Tidssone: UTC + 3 timer

Drug TIO-FAN

5 timer, serum -

7 timer, hjerne og levervev -

8 h. Halveringstiden til stoffet fra leveren er 7 timer, fra hjernevævet -

9 timer, serum og vev av hjertet -

11 h. Legemidlet skilles ut fra kroppen hovedsakelig gjennom mage-tarmkanalen. Det ble vist at i de første dagene etter intragastrisk enkeltinjeksjon av TIO-FANA i en dose på 100 mg / kg, elimineres 50% av den administrerte dosen fra kroppen. I løpet av de neste to dagene er elimineringskvoten 2,5%. Utskillingsprosessen er betydelig redusert med 7 dager, da TIO-FANA innholdet i ekskrementet var 0,1% av den injiserte dosen per dag. Totalt antall TIO-FANA, som vises i 7 dager, er 54%. Resten av TIO-FANA vises i form av metabolitten.

tiofan / index.htm
thiophane
Oksidanter eller frie radikaler

tiofan / tiofan2.htm
thiophane
Hva er farlig hormonell ubalanse

tiofan / tiofan3.htm
thiophane
Bruk av TIOFANA til behandling av ulike sykdommer

Tiofan M: anmeldelser, instruksjoner, sammensetning

Det er vitenskapelig bevist at antioksidanter bidrar til normalisering av syntese av biologisk aktive stoffer i kroppen, som er nødvendige for å sikre driften av alle systemer. Thiophane M er en forbedret versjon av tokoferol, en naturlig antioksidant.

Den siste utviklingen av Novosibirsk Institutt for antioksidanter har gjort det mulig å skape et unikt verktøy, overlegen i sine kvaliteter til alle kjente naturlige og kunstige antioksidanter. For første gang ble det opprettet et legemiddel som viste høye resultater ved behandling av svulster. Bruk av det som stabiliserende stoff i gjenopprettingsperioden etter kjemoterapi reduserte risikoen for bivirkninger.

Narkotikabeskrivelse

Thiophane M tilhører klassene av svovelholdige og fenolske komplekse organiske stoffer. Strukturen av molekylene ligner naturlig tokoferol (vitamin E). Antioxidantegenskapene til stoffet blir forbedret ved oppføring av divalent svovel.

I ren form er Tiofan M et lyspulver, som hverken har smak eller lukt. Det er oppløst i alkohol og organiske løsemidler og fett. I vann, litt løselig.

Thiophane M kan enkelt innlemmes i cellemembraner, beskytter dem mot de negative effektene av frie radikaler, giftige stoffer og virkningen av virus og bakterier. Takket være svovel, som kommer inn i stoffmolekylet, er den motsatte effekten av antioksidanter, som skiller de naturlige substansene i denne gruppen, nøytralisert.

Legemidlet har gått gjennom kliniske studier og har vist gode resultater i behandlingen av godartede og ondartede svulster.

Indikasjoner for bruk

Opprettelsen av Tiofan M var resultatet av forskning innen onkologi. Søket etter midler for å motvirke sykdommene ble utført. En modifisert versjon av Tiofan viste konsistente resultater når det ble testet på dyr og frivillige. I tillegg har en rekke sykdommer blitt utvidet, der bruken av Tiofan M reduserte risikoen for å utvikle patologier og komplikasjoner.

  1. For forebygging og behandling av neoplasmer.
  2. Redusere bivirkningene av kjemoterapi.
  3. Som en ekstra antioksidant i inflammatoriske sykdommer i noen organer.
  4. For forebygging av sykdommer og restaurering av kardiovaskulærsystemet.
  5. Med hormonelle lidelser.
  6. Hvordan forebygge utvikling av sykdommer i skjoldbruskkjertelen og utvikling av sykdommer i det endokrine systemet.

Studier av stoffet på frivillige viste sin effektivitet i sykdommer i brystkjertlene, lever og nyresykdom, forstyrrelser i prostata og fordøyelsessystemet.

Gode ​​resultater viste Tiofan M og i behandling av aterosklerose og forstyrrelser i hjernen.

Bruken av stoffet i kreftpasienter reduserte risikoen for å utvikle metastaser og forlenget livet i de siste stadier av utviklingen av kreft.

Et av områdene hvor stoffet Tiofan M har vist seg å være positivt, er reduksjonen av toksisitet ved behandling av ulike former for tuberkulose. Det anbefales å avlaste effekten av toksemi i alkohol, narkotika og narkotikaforgiftning.

Som naturlig tokoferol har stoffet en foryngende effekt. Han kjemper intensivt med tegn på aldring på mobilnivå.

Forskere merker at Thiophane M er i stand til å forbedre immunresponsen og forbedre cellens funksjonelle aktivitet. Gjennom bruk av stoffet i kroniske smittsomme sykdommer, reduseres den patologiske aktiviteten til bakterier og risikoen for komplikasjoner.

Bivirkninger av stoffet Tiofan M ble ikke identifisert i forskningsprosessen. Ifølge onkologer har Tiofan M ingen negativ innvirkning selv ved mange års behandling.

Skjema for utgivelse

Thiophane M er tilgjengelig i flere doseringsformer, noe som skaper bekvemmelighet ved bruk.

Plastflaske med et volum på 200 mg Tiofan M kan kjøpes på de fleste russiske apotek. Oppskrift på kjøp av stoffet er ikke nødvendig. Kostnaden for flasken på 300 rubler. Dette skjemaet er praktisk for fremstilling av en oljeoppløsning hjemme.

Gjør det enkelt. 1 del av legemidlet (1 flaske) fortynnet i et vannbad ved en temperatur på 60 grader i vegetabilsk olje. Du kan bruke noen form for raffinert spiselig olje. Behandlingsperioden for den ferdige løsningen bør ikke overstige en måned. Residene må kastes.

En mer praktisk form av Tiofan M - kapsler med flytende innhold. Mengden av den aktive komponenten i dem er fra 0,1 til 0,2 g. Dette gjør at du kan velge den nødvendige doseringen og krever ikke ytterligere ferdigheter for å motta midlene. Emballasjekapsler inneholder fra 30 til 100 stykker og koster fra 400 til 1200 rubler.

Rektale suppositorier (Thiofan M) inneholder ekstra komponenter som er nødvendige for å skape formen og strukturen.

  • 100 eller 200 mg tiofan M;
  • kakao smør;
  • paraffin voks;
  • emulgeringsmiddel.

Stearinlys selges i pakker med 10 stk. Kostnaden for 500 rubler.

Norm og doser Tiofan M

For forebygging av sykdom og som et rettsmiddel, tas det minst tre måneder i året. Dette er nok i henhold til vurderinger fra leger, for å styrke immunforsvaret og gjenopprette svekket helse etter å ha lidd sykdommer.

I henhold til instruksjonene for bruk av Tiofan M, avhenger dosen av pasientens formål og tilstand.

Det anbefales å bruke en teskje oljeløsning 2 ganger om dagen med et intervall på minst 12 timer. I administrasjonsmåneden trenger du 2 porsjoner på 2 g. Drikk stoffet en halv time før måltider.

For profylakse anbefales 0,1 g kapsler. Ta i intervaller på 12 timer en halvtime før måltider.

Suppositorier på 0,1 blir brukt 1 gang per dag. Men behandling anbefales opptil to ganger i året i to til tre måneder med et like intervall.

I nærvær av patologier og medisinske indikasjoner for å ta stoffet bruker jeg høyere doser. Avhengig av graden og formen av sykdommen, kan legen foreskrive fra 2 til 4 g av legemidlet på en gang. Det anbefales ikke å bruke store doser uten å konsultere en spesialist.

For å redusere bivirkningene av kjemoterapi og stråling i kreft sykdommer, er det nødvendig å begynne å ta stoffet 10 dager før de foreskrevne prosedyrene. Dagsverdien av stoffet kan være opptil 500 mg i hele behandlingsperioden.

Strenge restriksjoner på tidspunktet for stoffet Tiofan M finnes ikke. For kreft i leveren og hepatitt, brukes legemidlet uten avbrudd i opptil 5 år.

Lagringsforhold

I henhold til instruksjonene Tiofan M, når den er lagret, kreves det kult. Det anbefales ikke å holde emballasjen i lyset.

For ferdigstilt oppløsning i olje er romtemperatur egnet, men ikke høyere enn 25 grader.

For stearinlys, følg temperaturregimet ikke høyere enn +10 grader. Ved forhøyede temperaturer kan suppositorieformer endres. Kvalitet og medisinske egenskaper er ikke tapt.

Interaksjon med rusmidler

Fra resultatene av forsøkene følger at Tiofan M ikke påvirker effekten av noen medisiner som brukes til behandling parallelt med den.

En reduksjon i bivirkningene av giftige stoffer ble observert mens du brukte den med Tiofan M

Tiofan M pro og con

Skaperne av stoffet hevder at oppdagelsen av et nytt stoff vil effektivt takle den økende frekvensen av kreft i noen organer. På det siste forumet av onkologer ble stoffet Tiofan M kåret som den mest effektive mot kreft. Pasienter og onkologer hevder at bruken av et unikt verktøy bidro til å forlenge et enkelt liv. Statistiske data om bruksresultater er ennå ikke tilgjengelige for et bredt spekter av interessenter.

Det har vært vitenskapelig bevist at reduksjon av oksidasjonsnivået i celler bidrar til å forhindre opptil to hundre forskjellige sykdommer. Dette er kvaliteten på det nye stoffet som brukes til forebygging og behandling.

Negative vurderinger om Tiofane M skjer nesten aldri.

artikler

Tillegg til thiophan er veldig interessante fakta. Ta deg tid til å lese dette til din fordel.

God dag kjære venner.

Interessant informasjon dukket opp på Internett som bør være oppmerksom på. På enkelte nettsteder er det informasjon som du ikke kan kjøpe thiophane via Internett.

TIOFAN 90% av prosenten selges via Internett og skruppelløse selgere sprer falsk informasjon og falsk informasjon.

La oss tenke sammen med deg, og hvorfor er dette gjort? Dette er gjort for å selge til en høy pris. Sjekk prisene ikke la oss bli lurt.

Du kan finne informasjon som tiofan er et nytt stoff, tro det er fullstendig tull. TIOFANA ER OM TREDJE ÅR.

Thiophane er solgt i en ny pakke. Emballasje av en tiofan har forblitt uendret i mange år. Glassbobler ble erstattet med plastkrukker, men dette påvirket bare tiophan, som er tilgjengelig i pulver. Ja, og det var i 2013.

Vi selger thiophan siden 2011, vi jobber direkte med Novosibirsk Institute of Antioxidants. Hvem erklærer at han er Instituttets offisielle representant, vennligst be om dokumenter om denne informasjonen og send den via e-post til oss. Det finnes ingen slike dokumenter i naturen, hvis vi skulle få dem blant de første.

Kvalitativ tiophan, tiofan M, hvor vekten forutsetter dosering, utelukkes kun i NOVOSIBIRSK og bare av NOVOSIBIRSK ANTIOXIDANTER.

Kjære venner, sjekk all denne informasjonen på pakken.

Små tillegg om Tiofan. Mer om hvilken olje som er bedre å bruke når oppløst. Og igjen om hvordan man oppløser tiofan.

Jeg vil gjerne legge til noen klargjøringer om bruk av oljer når du løser thiophanpulver og tiofanpulver og hvordan du skal ta tiofan i kapselform.

Og så i orden. I første omgang setter vi cedarolje. En god olje, men det er en minus en høy pris. Cedarolje av høy kvalitet koster mer enn 3.000 rubler per 1 liter. Derfor er denne gode oljen langt fra alt tilgjengelig.

Derfor vurderer vi den mest akseptable kaldpressede olivenoljen.

Olivenolje inneholder naturlige polyfenoler, og sammensetningen av fettsyrer har følgende sammensetning. I utgangspunktet er disse enumettede fettsyrer på mer enn 70 prosent. Forutsatt at den typiske russeren i dag har en forspenning i kostholdet av omega 6 fettsyrer mye. Omega 3 er lite, eller heller feil forholdet mellom fettsyrer. Med forvrengning av fettsyrer oppstår en betennelsesprosess og et tilstrekkelig antall dårlige øyeblikk. Les mer om dette i andre artikler. I olivenolje er mengden omega fettsyre 6 null. NO IN OLIVE OIL OMEGA 6 inneholder naturlige polyfenoler. Polyfenoler finnes i tiofan. Disse polyfenolene, sammen med svovel, utgjør thiophan-unikhet.

Vi anbefaler ikke solsikkeolje til bruk på grunn av flerumettede fettsyrer og på grunn av skiftet av omega 6-fettsyrer til omega 3.

Jeg ønsker å trekke oppmerksomheten din når de anbefaler å ta tiophan sammen med en overføringsfaktor eller noe som helst ukjent DIKOVINA. Det er mer handel enn sunn fornuft. Thiophane virker uten tilknytning til andre stoffer. En god markedsplan og distribuert gjennom nettverksmarkedsføring.

Fortsatt ufrivillig oppstår spørsmålet om representanter, dessverre, hvem de skriver for å introdusere folk til villedende. Hvorfor misvisende mennesker er ikke helt klare, lurer i de små, der det er en garanti for at de ikke vil bli lurt i det store.

Vi var de første som trente i Moskva, men vi tror ikke at det er nødvendig å blåse dette på hvert hjørne inn i Yerihon-røret.

Vi nektet aldri å konsultere, selv om vi ikke kjøpte tiofan fra oss, og vi tror at dette er riktig.

Vi kommer tilbake til essensen av artikkelen nå om kapslene. Kapsler er tilgjengelig i 30 stykker i en plastkanne. Thiophane M i kapsler er ikke tilgjengelig, kanskje vi vil være fornøyd ved årsskiftet. Det er så interessant informasjon.

Tar kapslene må nødvendigvis ha en snack ost naprimerzhirnym fet mat, men vi anbefaler at du gjør det selv, og tar kokos olje er ikke en unik spise lozhki.Kokosovoe produkt.Osobenno olje er viktig å bruke programmet til å redusere vesa.Obratite oppmerksomhet til det faktum at kokosolje bør være mat Matkvalitet kokosnøttolje koster ca 1000 rubler.

Oppløs thiophane og thiophane m behov for å lese 250 gram olje for å helle den nødvendige mengde thiophane 4 gram eller 10 gram, hvis og som man begynner å varme vodyayanoy bad inntil pulveret er oppløst, en streng binding til den temperatur som erfaringen viser er ikke nødvendig.

Når pulveret er oppløst, fjern det fra ovnen og fjern det på et mørkt sted. Det er ikke nødvendig og nødvendig å oppbevare i kjøleskapet.

Fra det nye året, mest sannsynlig, er et lite stearinlys strøket, noe som gjør det mulig for prisen på kakaosmør å stige.

Og det viktigste hvis du spiser alt slags søppel. drikker ølbøtter for å ta lån og ikke vite hvordan å gi dem unna. Det er å være konstant under stress, så lenger ned på listen, stol på at ingen vil hjelpe deg, tenk på det, vær så snill.

Hvorfor må urter bli tilsatt kostholdet. Hvorfor folk som bruker krydder blir sykere sjeldnere.

Krydder er en svært viktig del av ernæring. (fortsetter)

Agenta Colloidal Silver 50 ml konsentrasjon 30 ppm unikt stoff.

Silver har lenge vært brukt av mennesket som en bakteriedrepende handling, og det er absolutt ikke novost.Pozvolte tilby deg en kolloidalt sølv, dvs. nanoserebro.A en helt ny form for sølv med andre handlinger og egenskaper.

La oss se hva som er forskjellen mellom Agent nanosilver og tidligere generasjoner sølvpreparater.

og så vil det være klart hvorfor sølvpreparater igjen blir populære og får en ny start i menneskehetens liv.

Så hva er forskjellen? For det første kolloidalt sølv Adzhenta ikke inneholde kationer som har forekommet i løpet av de siste sølv pokoleniya.Kationy formuleringer er irriterende på slimhinnene, som i betydelig grad redusert den positive effekten av sølv tidligere generasjon av narkotika.

I Agenta kolloidalt sølv er det ingen kationisk form. Hva gjør kolloidalt sølv blant absolutt sikre stoffer (fareklasse 4). Det er ingen irriterende effekt på slimhinnene, og dette øker kraftig grensen og effektiviteten av bruken av Agenta kolloidalt sølv.

Så hvorfor er sølvpreparater fra forrige generasjon ikke så mye brukt i menneskers helse?

Formuleringer arv sølv, inneholdende sølv i kationisk skjema.I magen inaktiv form en sølvklorid salt dramatisk redusere dets terapeutiske virkning når de inntas kishechnik.Krome av sølv kationer og kan kommunisere med andre komponenter av naturlig og mineralvann, noe som gir mindre aktive eller inaktive stoffer og regn.

Men Adzhenta kolloidalt sølv, inneholdende sølv i sammensetningen kjemisk stabile i den metalliske form, kan fortsette å aktivt fungere i alle deler av det gastro - tarmkanalen, som utøver antimikrobielle, antivirale, antiinflammatoriske, sårheling handling.

Og et annet veldig viktig pluss - sølv av null valens, i motsetning til kationisk sølv (et sterkt oksidasjonsmiddel), er et reduksjonsmiddel, det vil si en antioksidant.

Ifølge disse dataene kan vi trygt si at kolloidalt sølv er et helt annet produkt, med helt nye egenskaper og et bredt spekter av applikasjoner.

I FORHOLD FRA ANTIBIOTIKK, FORSIKLER SILVER IKKE ALLERGISKE REAKSJONER OG TACHYPHYLAXIA (FAST

TILSØKNINGEN OG REDUSJON AV BEHANDLINGSFFEKTIVET ER RIKTIG VED ANVENDELSE AV ANTIBIOTIKK.)

Og enda et mindre viktig faktum. Kolloidalt sølv har en unik evne til å hemme enzymets arbeid, med hvilket protozoer utfører oksygenutveksling. Som et resultat av en slik handling av sølv dør utenlandske mikroorganismer, fordi i nærvær av sølv de ikke kan utføre oksygenutveksling.

Og et annet interessant faktum. Mer enn halvparten av verdensberømte flyselskaper bruker vann behandlet med en løsning av sølv, som gir effektiv beskyttelse for passasjerer mot mange infeksjoner, inkludert dysenteri.

I tillegg brukes kolloidale løsninger i mange utviklede land for desinfisering av vann i svømmebassenger og steder for innendørs bading av mennesker.

Sølvpreparater hemmer ikke bare den vitale aktiviteten og reproduksjonen av bakterier og virus, men bidrar også til stimulering av menneskelig immunitet.

sølv løsning eliminerer nesten alle fremmede mikroorganismer vtechenie 6 minutter, og et svært viktig poeng som jeg ønsker å trekke oppmerksomheten din, samtidig har ingen innvirkning på sin egen mikroflora, fungerer sølv løsning selektivt bare på patogene bakterier, chuzherdnye bakterier.

LØSNING kolloidalt sølv er en trygg og effektiv naturlig antibakterielt middel som kan ødelegge ca 700 arter av patogener, inkludert tyfus, TUBORKULOZA Og DIZENTIRII OG skadelig effekt på Staphylococcus og Streptococcus.

Du kan bestille kolloidalt sølv ved å ringe (917) 573 40 77 og (499) 714 11 77 eller online

Fenoliske svovelholdige bioantoksydanter. Thiophane er den mest unike og svært lovende.

I lang tid skulle jeg klargjøre om TIOFAN. Det er mange misforståelser av noen uforståelige tolkninger. La oss diskutere dette problemet sammen.

Så hva er TIOFAN. Og så i orden.

TIOFAN er en polyphenolisk svovelholdig antioksidant, som først ble syntetisert i 1979 ved Institutt for kjemi av Novosibirsk Statens pedagogiske universitet i samarbeid med Novosibirsk Institutt for organisk kjemi. NN Vorozhtsova sibiriske grenen av det russiske vitenskapsakademiet.

La oss se hvilke antioksidanter som er, hvordan de virker og hva de er for.

En antioksidant er en hvilken som helst substans som er tilstede i lave konsentrasjoner i forhold til det oksyderte substratet, forsinker eller hindrer dets frie radikale oksidasjon.

Giftfri antioksidanter biogene opprinnelse, normal intensiteten av peroxidation lipidovv levende organismer, ved hjelp av bio-konsoller ble kåret bioantiokislitelyami eller bioantioxidants.I de senere år under bioantioxidants stål forstått ikke bare stoffer av biogene opprinnelse, men syntetiske stoffer som kombinerer lav toksisitet med evnen til å effektivt slukke prosesser tilgjengelig radikal oksidasjon i levende organismer.

Blant antioksidanter av denne typen spilles hovedrollen av fenolforbindelser, som TIOFAN bioantioxidant tilhører.

La oss vurdere fri radikal oksidasjon, hva er det. hvordan det fungerer og hva som er farlig og om det er nødvendig for en levende organisme. Og så begynner vi å forstå dette problemet sammen.

Frie radikaler er molekyler med uparrede elektroner plassert på ytre skall av et atom eller molekyl, som har en meget høy reaktivitet og som et resultat en uttalt skadelig effekt på cellulære makromolekyler.

Den første fasen av utviklingen av oksidativ stress er overdreven. Jeg vil henlede oppmerksomheten mot ordet overdreven dannelse av høyaktive og frie former for oksygen (ROS)

Årsakene til dette kan være at forstyrrelse av mitokondriell funksjon, for eksempel i løpet av hypoksi (oksygenmangel), med avslutning av dannelsen av vannmolekyler (sluttproduktet av metabolismen av oksygen) og akkumulering av friradikal-former av oksygenmellomprodukter og undertrykkelse av endogene antioksidantsystem, nøytraliserende frie radikaler.

Dannet ved fri-radikal-oksygenforbindelser virker på fosfolipider til umettede fettsyrer som inngår i sammensetningen, og som er dannet ved spaltningen av fosfolipider og utsettes for okisleniyu.V peroksyd i løpet av denne oksidasjon er dannet fra frie radikaler skjema syre skadelige toksiske egenskaper og oksidasjonsprodukter. Som et resultat, ødeleggelsen av cellulære strukturer, opp til fullført celledød.

Påviste involvering av frie radikaler i patogenesen av mange sykdommer, slik som aterosklerose, cerebral, koronar, perifer blodsirkulasjon, diabetes og diabetisk angiopati, revmatiske, inflammatoriske, degenerative sykdommer i muskel-skjelettsystemet, øyeskader, lungesykdom, kreft, termisk skade, multippel rus, sjokk av forskjellig opprinnelse og tidlig aldring.

La oss se på hva som bidrar til frie radikaler oksidasjon - røyking, fysisk inaktivitet (mangel på fysisk aktivitet), noe som fører til hypoksi, alkohol, fast food måltider, overspising, mangel på søvn, ioniserende stråling som få folk til å betale oppmerksomhet.

Prosessene av lipidperoksydasjon (LPO) opptrer konstant i kroppen og er avgjørende. Det er ingen absolutt ondskap, alt må være innenfor det normale området, for å forsøke å fullstendig kvitte seg med FLOOR spiller ingen rolle.

POL manifesteres ved fornyelse av sammensetningen og vedlikehold av membranens funksjonelle egenskaper, deltakelse i energiprosesser, celledeling, syntese av biologiske aktive stoffer. Etter trinn peroksy-derivater av umettede fettsyrer som forekommer biosyntesen av prostaglandiner og leukotriener og tromboksaner ha en sterk innvirkning på reologien av blod og mikrosirkulasjonen er i seg selv gidroperekisyami.Obrazovanie kolesterol hydroperoksyder et av leddene i syntesen av steroidhormoner, spesielt progesteron.

Overdreven aktivering av en fri radikal kjedeprosesskjede lipider fører til akkumulering i vev meget avfallsprodukter som lipoperikisi, gidroperikisi, fettsyreradikaler, ketoner, aldehyder, ketosyre. Dannelsen av disse stoffene fører til skade og en økning i permeabiliteten av cellemembraner, oksidativ modifisering av strukturelle proteiner, enzymer og biologisk aktive substanser.

Nå forstår vi hva TIOFAN gjør og hva er dets unike og hvordan TIOFAN regulerer alle disse prosessene. Og så i orden.

TIOFAN slukker frie radikaler.

TIOFAN binder hydroperoksyder, lipopericider og fjerner seg fra kroppen. Andre antioksidanter har ikke disse egenskapene, og det er her det er unikt, og bindingen og fjerningen av disse stoffene fører til foryngelse av kroppen.

TIOFAN ved høye doser fører ikke til en prooksidant effekt, som det vanligvis gjøres av andre antioksidanter.

TIOFAN har ingen kumulativ effekt (akkumuleres ikke i kroppen)

TIOFAN interagerer ikke med noen stoffer.

TIOFAN har ingen toksisitet og tilhører klassen av bioantoksydanter.

TIOFAN har antiinflammatoriske, immunmodulerende, avgiftende, hepafbeskyttende egenskaper.

TIOFAN ER SÆRLIG EFFEKTIVT I FØLGENDE SJUKDER;

  • Godartede neoplasmer: prostata adenom, myomer, lipomer, fibromas, mastopatier, cyster, adhesjoner.
  • Maligne svulster: brystkreft, lunge, lever, hjerne, reproduktive organer, fordøyelsesorganer.
  • Leversykdommer: hepatitt A, B, C, skrumplever, hepatose, nekrose, etc.
  • Lungesykdommer: bronkitt, lungebetennelse, bronkial astma, tuberkulose.
  • Inflammatoriske prosesser: prostatitt, kolitt, cholecystitis, duodenitt, gastritt, pyelonephritis, antritis, dermatitt, cystitis, prostatitt.
  • Sykdommer i kardiovaskulærsystemet: Kardisk hjertesykdom (reduserer og normaliserer reduserer og normaliserer kolesterol i blodet), cerebrovaskulær insuffisiens, sykdommer i perifere lemmer.
  • Hypoksivev.

HVORDAN PROFYLAKTISK BEHANDLING, TIOFAN GIVER:

  • Kosmetisk effekt - Foryngelse av ansiktets hud, Aknebortfall, Forbedring av strukturen i hår og negler, Aktivering av regenerative prosesser, Reduksjon av arr, brannskader og alder.
  • Styrkelse av immunitet, aktivering av avgiftingsprosesser og normalisering av hormonbalanse.
  • Forebygging av godartede og ondartede svulster, inflammatoriske prosesser.
  • Økt levetid og senking av aldringsprosessen.

Den beste effekten oppnås når du kombinerer thiophan med vitamin- og mineraltilskudd. En av de beste vitamin- og mineraltilskuddene er

KJØP TIOFAN KAN VÆRE TELEFON (499) 714 11 77, (917) 573 40 77. ELLER BESTEMMELSE PÅ SIDEN.

Hvordan oppløses thiophan i olje riktig. Hvordan bestemme ektheten av tiofan? Hvilken olje er bedre? Praktiske anbefalinger.

Mange spørsmål kommer etter valg av oljen, ektheten av preparatet TIOFAN, TIOFAN M. I denne artikkelen vil vi i detalj undersøke alle spørsmålene om oppløsning av tiofan, fremstilling av en oljeløsning, bruksdose og brukstidspunkt. Og så fortsetter vi.

Jeg ønsker å henlede oppmerksomheten til valg av olje til fremstilling av oljeløsning TIOFANA, TIOFANA - M.

Oljen må velge en høykvalitets presset kaldpresset uten sediment.

Den mest fantastiske oljen er ceder. Unik olje - ingen analoger.

Det følgende er kaldpresset olivenolje. Olivenolje inneholder mange polyfenoler og er motstandsdyktig overfor oksidasjon.

Solsikkeolje er vanskelig å anbefale på grunn av det høye innholdet av omega 6-fettsyrer, som stimulerer den inflammatoriske prosessen.

Korn blir bedre, men det er også mye omega-6 fettsyrer i denne oljen

La oss nå vurdere et spørsmål som interesserer alle uten unntak. Hvordan verifisere ektheten av TIOFAN, TIOFANA - M? Om dette, få mennesker vet.

TIOFAN har en interessant egenskap. Thiophane er oppløselig i olje, men ikke oppløselig i vann.

La oss nå gå trinnvis for å forberede en oljeoppløsning av tiofan. Slik løser du pulveret riktig i oljen, hva du trenger å være oppmerksom på.

Olje må være av høy kvalitet uten sediment. Oljen må være frisk.

Og så i orden, kjære venner.

Hell 250 gram olje i en krukke.

Vi tar en dipper, legg en lap på bunnen, sett en krukke med olje, hell thiophan i en krukke, hell vann for å dekke tre fjerdedeler av en krukke og start oppvarming på ovnen, vanligvis om 5 minutter vil oljens temperatur være rundt 60 grader eller litt mer. det er nødvendig å røre og så snart tiofanet er oppløst, er det umiddelbart nødvendig å trekke glasset ut av vannet. Lukk lokket og oppbevar ved romtemperatur på et mørkt sted.

En interessant måte å oppløse thiophan ble fortalt meg ved Vitenskapelig forskningsinstitutt for antistoffkjemi i byen Novosibirsk, hvor de utviklet og produserte TIOFAN, TIOFAN - M i eksperimentelle partier.

Hell 250 gram olje i en krukke.

Vi legger en krukke med olje i pannen og hell varmt vann fra springen i potten slik at tre fjerdedeler av krukken er dekket, vann skal ikke komme inn i krukken.

Hell thiophan i en krukke med olje og begynn å røre med en tre eller jernske.

Hvis første gang ikke fungerte, skift vannet.

TIOFAN må helt oppløses. Og la meg minne deg om at thiophan er oppløselig i olje og ikke oppløses i vann.

Hvordan ta oljeløsningen TIOFANA, TIOFANA - M.

Ta 2 ganger om dagen, morgen og kveld, en teskje 30 minutter før måltider.

Det skjer at det kan være kvalme hos kreftpasienter, så du trenger ikke å vente 30 minutter for å begynne å spise.

Spør ofte interessant spørsmål. Kan du ta mer olje enn en teskje for å øke dosen?

Svaret er at det ikke er nødvendig å gjøre dette. I slike tilfeller er det nødvendig å øke mengden TIOFAN i oljeløsningen.

Hvor mye tid og hvilken dose å ta stoffet TIOFAN?

En profylaktisk dose for en person som veier 50-55 kg er en krukke med TIOFANE 2 gram.

For en person som veier 80 - 95 kg, vil den profylaktiske dosen være 4 gram.

Terapeutiske doser vil være høyere enn profylaktiske, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Form for frigjøring av TIOFAN, TIOFANA - M i pulver på 2 gram og på 4 gram.

Formfrigivelse TIOFANA rektal suppositorier med 20 stk per pakke, kapsler med 30 kapsler i en krukke.

Den beste effekten oppnås når du kombinerer thiophan med vitamin- og mineraltilskudd. En av de beste vitamin- og mineraltilskuddene er naturlige stoffer, som f.eks.

og Siberian gran ekstrakt SIBEX for intern bruk, er det umulig å velge syntetiske analoger, de eksisterer ganske enkelt ikke.

Kjøp thiophan, thiophane - m pulver, stearinlys, kapsler via telefon

(499) 714 11 77 eller (917) 573 40 77 eller bestille online.

Om ernæring under sykdom og ikke bare. Del 1

Om næring under sykdom, hvilke matvarer bidrar til betennelse, og hvilke som ikke gjør det. Hva du trenger å spise for å forbedre tilstanden din under sykdom og ikke bare. Hvilke enkle naturlige stoffer må legges til dietten. Hvorfor snakker legene ikke om det. Artikkelen er ikke næringsveiledning.

Jeg vil ikke beskrive noen narkotika. Jeg vil gjerne legge merke til næring. Bare for å være oppmerksom på hva du spiser.

Det er umulig å forbedre trivselet ditt uten å endre ernærings- og motoraktiviteten. Det er også nødvendig å bevege seg riktig.

Men bare disse tilsynelatende forståelige ting, ingen betaler mye oppmerksomhet. Det er lettere å drikke piller og ikke å tenke på konsekvensene. Vær oppmerksom på instruksjonene, det er flere bivirkninger enn nyttige. Så hvor er godheten kjære venner. Hva er skjønnheten.

La oss prøve å finne ut hvilke matvarer som forbedrer helsen, og som forverres, noe som bidrar til betennelse, og hvilke som ikke. Hvilke komponenter kan og bør legges til dietten for å tilpasse kroppen til uønskede miljøfaktorer. Derfor er vår oppgave å redusere matinntaket, bidrar til sykdommen og øker i kostholdet antall naturlige naturlige stoffer som kan forhindre utvikling av sykdommer og forbedre kroppens generelle tilstand.

Jeg foreslår å først vurdere hvilke årsaker og matvarer som bidrar til inflammatoriske prosesser. Den greske kirurg Dioscorides beskrev betennelse på så enkle vilkår: rødhet, hevelse, feber, smerte. For enkle eksternt tegn er det mange biokjemiske reaksjoner. Det er en annen svært viktig årsak som forårsaker overdreven dannelse av inflammatorisk prosesser, sjelden når de tar alvorlig oppmerksomhet til det, dette er en konstant følelse av hjelpeløshet og fortvilelse, som ikke kan frigjøres. En slik tilstand endres i sekretjonen, men Det er ikke verdt å håpe på antiinflammatoriske stoffer (pvp), siden det er så mange bivirkninger. Derfor er bruk av PVP knapt en god løsning. FORTSATT Å FØLGE.

Om ernæring under sykdom og ikke bare. Del 2 (fortsettelse)

Det finnes naturlige tilnærminger tilgjengelig for alle som kan redusere betennelse. Vi vil snakke om dem mer detaljert. Det som er mest overraskende om dette er at ansatte i Helsedepartementet nesten aldri sier at jeg var imponert over at de er veldig opptatt og selger tomografer døgnet rundt til forskjellige priser til forskjellige regioner i Russland, og de bryr seg ikke. Og det er usannsynlig at legene i fremtiden vil tilby disse tilnærmingene. Endringer i livsstil kan ikke patenteres, derfor er det ikke et legemiddel, de kan ikke selges og de er ikke reseptbelagte. Og flertallet av leger (nesten alle) tror ikke at dette faller innenfor deres kompetanseområde. DERFOR, Kære venner en konklusjon er enkel: alle disse utfordringene må avgjøres uavhengig av hverandre.

La oss gå videre til emnet i artikkelen og prøve å finne ut hvilke produkter, stoffer som forårsaker betennelsesprosesser, og hvilke som ikke gjør det.

Og det er også produkter som bidrar til betennelse.

Alle produkter laget av raffinert hvetemel, overforbruk av raffinert sukker, forbruk av omega-6 fettsyrer i margarin, vegetabilske oljer, animalsk fett. I alle fall er det første trinnet å redusere forbruket av sukker, hvetemel og animalsk fett. Dette gjelder ernæring, men det er fortsatt mange faktorer som forårsaker de inflammatoriske prosessene. Dette er elektromagnetisk stråling, stråling, miljøforurensning med tungmetaller (spesielt i megalopoliser og store byer på grunn av det store antallet biler), plantevernmidler, vaskemidler. I alle fall er det nødvendig å søke å redusere kontakten med uønskede faktorer, for å redusere til null vil ikke fungere, men det er alltid mulig å redusere. I tillegg, bruk av naturlige sorbenter som BIOFILAM, som fjerner tungmetaller.

La oss oppsummere og liste igjen hvilke stoffer og produkter som forårsaker betennelse: raffinerte sukkerarter, hvitt mel, rødt kjøtt som dyrkes på vanlig måte med antibiotika på mais uten grønt gress, oljer som er rike på omega-6 syrer (mais, solsikke, soya), meieriprodukter, oppnådd fra dyr som dyrkes på vanlig måte, det vil si ikke på gresset, hønsegg, i avlsen som soya og mais dominerer.

Konstant sinne og depresjon (vær oppmerksom på dette og tenk)

Lav fysisk aktivitet (mindre enn 20 minutter om dagen, tenk hvor mye du beveger deg per dag og gå utenfor)

Sigarettrøyk, luftforurensning, giftige stoffer i rengjøringsprodukter, husstøv, mykotoksiner. FORTSATT Å FØLGE

Om ernæring under sykdom og ikke bare. Del 3 (fortsettelse)

I denne artikkelen vil vi fokusere på stoffer og produkter som forhindrer betennelse. Dette er enkle stoffer, krydder, produkter som har blitt brukt i ernæring i mange år, de er tilgjengelige for alle.

Og vi kan med sikkerhet si at regelmessig tillegg av disse stoffene til kostholdet forbedrer helsen til enhver person betydelig. Og så begynner vi å bli kjent.

COCONUT OIL er et unikt naturprodukt med svært interessante egenskaper og handling. I kaosolje inneholder laurinsyre mer enn 51% - denne syren finnes i morsmelk.

La oss se på hvordan laurinsyre virker, og hva er dets unike. Laurinsyre blir til monolaurin, som er preget av den antibakterielle egenskapen til virus, meslinger, herpes, hiv og biliform lavmyr. Capronsyre, som også finnes i kokosnøttolje, har antimikrobielle egenskaper.

Kokosolje bidrar til å akkumulere kalsium, noe som er svært viktig for osteoporose, vær oppmerksom på dette.

Kokosolje driver ut ormer, regulerer utvekslingen av sukker i blodet, bidrar til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen. (På grunn av forekomsten av selen)

Et annet svært viktig supplement er at kokosnøttfett ikke er rettet mot blodet, og fra ut til fettceller, som langcellede fedtsyrer. Tvert imot går de til leveren, der de blir behandlet til energi, akkurat som karbohydrater. og kokosolje er ikke.

Kakos olje kontrollerer cravings for søtsaker og reduserer symptomer på hypoglykemi, sult, svimmelhet, svakhet og angst.

Det er mange studier om substitusjon av langkjedede fettsyrer for middels kjedefettsyrer, som inkluderer kokosnøttolje. FORBEDRET FORBEDRET METABOLISM, SOM ENKELT SPROG AV STOFFBYGGING.

I de landene hvor kokosnøtter blir spist, er det laveste nivået av sykdommer i kardiovaskulærsystemet og kreft. FORTSATT Å FØLGE

I en kokosnøtt er det mye selen, og selen er et svært viktig element, og det er som regel ikke nok. Selen deltar i mer enn 100 enzymsystemer. Glaukom, en katarakt uten selen.

Som selenkilde kan du bruke kokosnøtter (solgt i krydder og sunn matlaging). I dag er 1 spiseskje nok til å legge til grøt eller suppe.

Det neste unike stoffet er KURKUMA. Det er et krydder med unike og fantastiske egenskaper. Gul pulver, som er hovedkomponenten av kara, er laget av roten av gurkemeie. Ingen andre stoffer har så sterke antiinflammatoriske egenskaper. Den viktigste aktive ingrediensen i gurkemeie er curcumin. Kurkumin hindrer veksten av mange arter kreft, samt leukemi. Kurkumin blokkerer veksten av blodkar og forårsaker apoptose (selvdestruksjon) av kreftceller.

For eksempel har indianer lungekreft 8 ganger, magekreft 10 ganger, tykktarmskreft 9 ganger, brystkreft 5 ganger, nyrekreft 10 ganger og prostatakreft 50 ganger (menn er alle foran for gurkemeie, ikke tenker over det) er mindre enn i Europa. Selv om man vurderer at innholdet av miljøkarsinogener i India er mye høyere enn i Vesten.

Nå er den viktigste tingen den hvor de skriver og snakker om det. Husk at det er nødvendig. I Taiwan pakket de gurkemeie inn i kapsler og bestemte seg for å behandle ondartede svulster med gurkemeie, men deretter ble gurkemeie absorbert svært dårlig i fordøyelseskanalen. Det viser seg at det ikke er blandet med pepper eller ingefær gurkemeie overvinne ikke fordøyelseskanalen.

OG DET ER DEN MEST VIKTIGE PEPPEREN OG KUN SVART ØKNINGSØKNING AV KURKUMA 20 TIDER.

I mer enn 2000 år har bruk av gurkemeie i indisk mat bekreftet den komplette sikkerheten til dette fantastiske stoffet, skapt av naturen selv.

Om ernæring under sykdom og ikke bare. Del 4 (fortsettelse)

Vi fortsetter å bli kjent med naturlige stoffer som reduserer den inflammatoriske prosessen i kroppen.

La oss ta hensyn til bærene. Her kan du lære mange interessante ting.

Hindbær, jordbær, jordbær, valnøtter og hasselnøtter inneholder ellaginsyre, som tilhører fenolforbindelser med lav molekylvekst. Denne interessante syren bremser vesentlig vekst i veksten, avgifter celler, blokkerer omdannelsen av miljømessige kreftfremkallende stoffer til giftige stoffer og stimulerer eliminering av toksiner.

Kirsebær er et annet unikt produkt som inneholder glukarinsyre, som renser kroppen, forenkler fjerning av xenoøstrogener.

Blåbær, blåbær, brombær, tranebær, kanel og mørk sjokolade inneholder anthocyanidiner og proaktocyanidiner, som kan forårsake apoptose (selvdestruksjon av kreftceller)

Plommer, ferskener, nektariner er også rike på antioksidanter. De koster bare mindre enn bær. Og de har vist sin effektivitet i kampen mot bryst- og kolesteroltumorer.

I 2001 ble stoffet Glivek oppdaget. Uniktheten av dette stoffet ligger i det faktum at Gleevec blokkerer de cellulære mekanismene for tumorutvikling. Alt dette skjer uten forgiftning av kroppen (som skjer med kjemoterapi). Og dette er svært viktig. Gleevec i Russland koster mer enn 50 000 rubler og Det var fakta om forfalskning av dette stoffet. Når du tar Gleevec daglig, kan det hemme veksten av en svulst som ikke lenger er farlig.

Men spørsmålet? Hvorfor skriver jeg om Gleevec. Ja, bare fordi mange urter og krydder fungerer som Gleevec. Og vi kan ta dette og bruke det for å bevare vår helse.

Disse er slike planter som morwort, mynte, marjoram, timian (timian), oregano, basilikum og rosmarin. Alle urter er rik på terpenfettsyrer, som gir en spesiell aroma til urter. Terpener påvirker et bredt spekter av svulster, reduserer spredning av kreftceller eller forårsaker død.

En tilstrekkelig mengde terpenoider finnes i ekstraktet av Siberian Sibeks gran for intern bruk. Les om dette stoffet mer detaljert. La meg gi deg et lite eksempel.

På bakgrunn av strålingseksponering skjedde en nedgang i antall erytrocytter, hemoglobin og blodleukocytter. Profylaktisk kursapplikasjon av den vandige fraksjonen av karbondioksid ekstrakt bidro til en økning i innholdet av erytrocytter med 19%, hemoglobin - med 27% leukocytter - med 64% sammenlignet med kontrollresultater, noe som nesten tilsvarer normale verdier.
Konklusjoner: Den vandige fraksjonen av karbondioksid-ekstrakt under profylaktisk kursapplikasjon forhindrer reduksjonen i antall leukocytter, erytrocytter og hemoglobin på bakgrunn av strålingseksponering i forsøket, som taler om sin hemostimulerende virkning og tilpasningsvirkning mot ugunstige miljøfaktorer.

Kraftig motstand mot dannelsen av nye blodkar som er nødvendig for tumorvekst, som er sammenlignbar med effekten av Gleevec, viste et stoff - apigenin, som finnes i persille og selleri. Den terapeutiske effekten observeres når persille forbrukes i vanlig mengde.

La oss ta hensyn til en unik sorbent av naturlig opprinnelse - dette er japansk kelpekstrakt, som inneholder stoffet fucoidan i sammensetningen.

Det ledende elementet i BIOFILAMs arbeid er adsorpsjonseffekten, som følge av det kan tilskrives klassen av sorbenter.

Alginsyre opp til (55%) hovedoppgaven er binding av giftige stoffer med deres påfølgende eliminering (inkludert radionuklider).

Algerfiber stimulerer tarmens motorfunksjon. Den øker den biologiske verdien av mat, forbedrer metabolismen, bidrar til å eliminere kolesterol og dets nedbrytningsprodukter.

Som en del av Biofilam er det organisk jod og organisk selen. Jeg legger vekt på jod og selen, bare i nærvær av begge komponentene fungerer skjoldbruskkjertelen riktig.

fucoidan til (6%) induserer apoptose (selvdestruksjon) av kreftceller.


Forrige Artikkel

Vikeyra Pak

Relaterte Artikler Hepatitt