Hvordan virker stoffet Tenofovir i behandlingen av hepatitt B

Share Tweet Pin it

Skal jeg bruke tenofovir til hepatitt B? I økende grad bruker i stedet for Tenofovir analoger. På apotek begynte de å vises nylig. Men har allerede mye positiv tilbakemelding. De er ikke dårligere i effektivitet, og kanskje til og med overgå. Med deres hjelp, kan du stoppe cirrhose.

Analoger Tenofovir egnet til bruk sammen med andre legemidler. Om nødvendig er de foreskrevet for gravide kvinner. Men legen velger stoffet som omhandler behandling av pasienten.

Hvordan bruker folk Tenofovir tabletter for hepatitt B? Hvor kan jeg kjøpe den? Viread eller Tenofovir - hva er det beste for å behandle hepatitt?

Hvordan gjør hepatitt

Legemidlet Tenofovir ble utviklet av amerikanske forskere. Det brukes når en pasient diagnostiseres med HIV-infeksjon (humant immundefektvirus). Ved påføring ble gode resultater funnet under behandlingen, hvoretter lignende stoffer begynte å dukke opp. De koster mye mindre, men er ikke dårligere i deres helbredende egenskaper.

Hvordan fungerer medisinen:

  1. Blokkerer enzymet som påvirker utviklingen av sykdommen.
  2. Dette enzymet kan forårsake endringer i DNA-syntese.
  3. Legemidlet vil være effektivt til viruskoden forstyrrer koden i den berørte cellen, som er i menneskekroppen.

Medikamenter som ligner på Tenofir har bedre effekt for behandling av ulike typer HIV-infeksjoner. De kan også hjelpe til med behandling av hepatitt. Når det ble gjennomført medisinsk forskning, fant de at de forbedret pasientens helse. Hvis de blir avbrutt, begynner pasienten å oppleve en forverring av det generelle trivselet. Dette gjelder for pasienter med hepatitt B-virus.

I hvilke grupper av stoffer er Tenofovir-analoger:

  • antivirale midler;
  • nukleotider.

De er i stand til å beskytte kroppen mot eksponering for skadelige stoffer som kan sammenlignes med giftstoffer. Analoger Tenofovir brukes til det tiltenkte formål og holder seg til den anbefalte doseringen.

Hvilke former for medisinutgivelse? Det kan kjøpes i form av tabletter. Vanligvis inntaket skjer en gang om dagen, uavhengig av måltidet. Varigheten av behandlingen avhenger av flere faktorer. Alderskategori av pasienter varierer fra 18 til 65 år. For behandling av barn blir disse midlene ikke brukt.

Vitenskapelige studier som kan avsløre en klinisk effekt er ikke over. De er rettet mot å identifisere alle effektene på kroppen for profylaktiske formål ved påvisning av HIV eller hepatitt B.

Tenofovir-applikasjon

Den viktigste aktive ingrediensen er disoproksilfumarat.

I tillegg inneholder den:

  • laktose;
  • maisstivelse;
  • valium;
  • natriumstearat;
  • silisiumdioksid.

Slike tabletter er belagte og har en liten størrelse. Tenofovir-TL har kontraindikasjoner og bivirkninger. Det kan ikke brukes sammen med andre legemidler.

Dette legemidlet brukes til å behandle voksne pasienter. Hvordan det vil påvirke kroppen til en gravid kvinne er ikke fullt kjent. Legene foretrekker å bruke det i tilfeller der du ikke kan klare deg uten denne medisinen, og det er ingen klar trussel mot det ufødte barns liv. Men når du ammer, er dette medisin bedre å ikke ta.

Mulige bivirkninger:

  1. Hodepine
  2. Intestinal opprør, løs avføring.
  3. Kvalme.
  4. Svimmelhet.
  5. Utslett på huden.

Hvordan virker Viread

Dette er et ganske nytt stoff som har gode vurderinger når det brukes av mange leger. Viread fortjener spesiell oppmerksomhet fra smittsomme spesialister og immunologer. Det brukes til behandling av HIV-1 og for hepatitt B. Men for å øke den terapeutiske effekten er det nødvendig å ta antivirale legemidler.

Frigjør det i tabletter som er i skallet.

For mottak er det kontraindikasjoner:

  • intoleranse mot noen komponent som er i tabletter;
  • liten alder av pasienten.

Behandlingsforløpet kan vare fra seks måneder til 1 år. Men det er bare legen som bestemmer.

Hans beslutning er avhengig av:

  1. Den resulterende terapeutiske effekten.
  2. Kompleksiteten i utviklingen av sykdommen.

Etter kurset må du sjekke nivået på det endogene enzymet og DNA-viruset.

Funksjoner av stoffet er at det ikke kan avbrytes. Ethvert brudd på pillen er skadelig for menneskers helse. Ved brudd på behandlingsregimet i mindre enn 12 timer, et presserende behov for å ta en pille Hyppige brudd på medisiner er uakseptabelt.

Det er han som velger dosen og velger ekstra medisiner. Infectiologer spesialiserer seg på denne behandlingen.

Bivirkninger

Hvilken medisin har flere bivirkninger når man sammenligner Tenofovir og Viread?

Tenofovir kan forårsake komplikasjoner i arbeidet til ulike organer og systemer hos mennesker.

Hva du bør være oppmerksom på:

  • utseendet av anemi, men ikke i akutt form. Samtidig lider sirkulasjons- og lymfatiske systemer. Denne typen bivirkning er behandlet;
  • brutt arbeidet i fordøyelseskanalen (mage-tarmkanalen). Pasienten har oppkast, tarmslid, magesmerter. Det varer i flere uker, men så går alt. Slike manifestasjoner observeres hos nesten 10% av pasientene som bruker denne gruppen av legemidler;
  • allergisk reaksjon manifesterer seg i form av utslett på huden. Dette kan øke temperaturen på kroppen. Dette refererer til immunsystemets reaksjoner;
  • det er vanskelig å puste. Pasienten lider av kortpustethet, spesielt med økende belastning. Hjertet begynner å arbeide med større belastning. Men slike bivirkninger er sjeldne;
  • skiftende hudfarge på håndflatene eller sålene. Et utslett kan oppstå;
  • organer i genitourinary systemet kan lide. Nyresvikt manifesterer seg, nephrite blir mer akutt;
  • hos 1% av pasientene som bruker denne behandlingen, provoserer muskeldystrofi. Noen ganger er det forverring av blodsirkulasjonen i beinvevene;
  • forstyrrelser i nervesystemet kan oppstå i hodepine og hyppig svimmelhet. Noen ganger utvikler søvnløshet.

Kompatibilitet med andre stoffer

Tenofovir brukes til å behandle hepatitt B. Pasienten kan også ta andre medisiner. Men det er de som ikke anbefales å bruke, instruksjonen advarer om det.

Kompatibilitet med andre stoffer:

  1. Tenofovir brukes ikke med Cytidin og noen av dets analoger.
  2. Når det kombineres med didanosin, kan mengden i kroppen øke. Derfor er det nødvendig å regulere mottaksdosen.
  3. Den omvendte situasjonen utvikles når den brukes samtidig med Atazanavir. Doseringen vil reduseres, men Tenofovir vil øke. Ritonavir brukes til å korrigere ubalansen.

Å etablere dosen av medisinering og foreskrive andre legemidler kan bare de tilstedeværende smittsomme sykdommer legen.

Bruk av Tenofovir innebærer fjerning av restene gjennom nyrene. Og narkotika som normaliserer arbeidet i genitourinary systemet, vil forstyrre fjerning av henfallsprodukter. I dette henseende er medisinering tatt i sin tur, etter en stund. Pause er minst 2 timer. Dette gjelder Tenofovir og alle analoger.

Det samme gjør du når du tar stoffer:

Samtidig må du observere nyrens arbeid gjennom hele kurset. Hvis pasienten har merket noen endringer eller forverring av den generelle tilstanden, må du kontakte en spesialist. Enhver beslutning om å avbryte behandling eller endring kan ikke gjøres selvstendig.

Hepatitt B-behandling utføres på et sykehus. Prisen på dette legemidlet starter fra 3.000 rubler.

Tenofovir kan også hjelpe pasienter diagnostisert med HIV. Legemidlet har bivirkninger, men det kan faktisk forbedre pasientens helse. Derfor vil den riktige metoden være nyttig, og selvmedisinering vil skade kroppen.

Tenofovir Anmeldelser

Viread er et stoff med lavest toksisitet, i motsetning til andre antiretrovirale legemidler. Legemidlet brukes til å behandle human immunsviktvirus - 1, samt når kronisk viral hepatitt B er funnet hos pasienter. Effektiviteten av behandlingen med den er svært høy, men terapien varer lenge, noen ganger rundt 2 år. Og i tilfelle av hepatitt B er det ikke nok bevis for fullstendig gjenoppretting, med all alvorlighetsgrad av de ovennevnte sykdommene. Viread, vurderinger av som vises mer og oftere, er produsert av det indiske selskapet Mylan, under patenthaverens kontroll. Pasienter som startet behandling med tenofovir, noterte minimums antall bivirkninger, noe som indikerer en høy grad av sikkerhet for dette legemidlet, sammenlignet med tidligere versjoner av rusmidler mot HIV og hepatitt B.

Tenofovir, pasient vurderinger

Legemidlet har gjennomgått en rekke kliniske studier som har vist meget gode resultater, og ble derfor anbefalt for videre bruk. Det har blitt en verdig erstatning for svært giftige stoffer. Og også, er den eneste som ikke blir et hinder for graviditeten, da det ikke krever avslutning av behandlingen i dette tilfellet. Leger som anbefaler sine pasienter på moderne terapi, styres av erfaringen og kunnskapen som er oppnådd under konferanser med sine kolleger, samt deres eksepsjonelle ønske om å hjelpe pasientene til å gjenvinne helse.

Vedlagte instruksjoner for bruk, samt publisert på vår nettside, hjelper deg med å lære mer om stoffet. Familiarization med det vil redde deg fra de uønskede effektene av å ta stoffet. Kjøperne av apoteket taler om god toleranse for viread, samt en reduksjon i viral belastning etter flere måneders inntak, men på grunn av at stoffet er tatt i lang tid, er det ikke mottatt full gjenoppretting ennå.

Hvis du også kjøpte denne medisinen eller bare vil uttrykke din mening om stoffet, skriv din tilbakemelding, hjelper det andre til å forstå at du ikke bør savne sjansen til å være sunn.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Tenofovir-TL

Tenofovir-TL

Meldingen inkanes »Jul 11, 2017 19:23

Re: Tenofovir-TL

Melding kimmeriec »12 Jul 2017 00:07

Re: Tenofovir-TL

Melding Gennady82 »12 Jul 2017 07:40

Re: Tenofovir-TL

Melding rodon »12 Jul 2017 08:03

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Re: Tenofovir-TL

Meldingen inkanes »12 Jul 2017 09:46

Re: Tenofovir-TL

Meldingen inkanes »12 Jul 2017 09:49

Re: Tenofovir-TL

Melding MapaT »12 Jul 2017 13:01

Re: Tenofovir-TL

Melding MapaT »12 Jul 2017 13:09

Re: Tenofovir-TL

Melding rodon »12 Jul 2017 15:03

40
HBV: 11.02.16-6450, 12.05.16-290, 02.08.16

Re: Tenofovir-TL

Melding Positiv »12 Jul 2017 18:41

Re: Tenofovir-TL

Meldingen gopher60 »12 Jul 2017 21:06

Tilbakemeldinger fra hepatologer om tenofovir i kronisk hepatitt B

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Hepatitt B og C trenger ikke alltid behandling

Innlegg 1 Side 30 av 33

Del12010-01-13 12:07:26

  • Skrevet av: Aloe
  • Aktivt medlem
  • Registrert: 2009-12-05
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 47
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: 7
  • Brukt på forumet:

17 timer 57 minutter

  • Siste besøk:

    Jeg møtte denne artikkelen

    Hepatitt B og C trenger ikke alltid behandling.

    Den perverse ideen om hepatitt B og C skremmer mennesker, og ønsket om å gjenopprette på noen måte bringer noen, spesielt de som er tilbøyelige til neurastheni, til psykose.

    Folk er redd for hepatitt, men de vet lite om sykdommen. Verdens helseorganisasjon citerer data om de farligste typer hepatitt: "Hvert år rundt verden dreper hepatitt B og C ca. 1,5 millioner mennesker og ytterligere 500 millioner mennesker blir smittet med kronisk hepatitt B eller C. En av disse tre infiserte personer er diagnostisert med hepatitt B eller C ". Med andre ord - en av de tre blir syk, resten betraktes som bare smittet.

    Eksperter har lenge lagt merke til at omfattende informasjonskampanjer mot hepatitt i utgangspunktet faller sammen med utseendet på markedet for et nytt stoff. Farmasøytiske selskaper er interessert i å dramatisere situasjonen og skape myter fra individuelle fakta. Oppmerksomhet er fokusert på det faktum at:

    - Hepatitt B og C er ikke mindre farlige enn AIDS;

    - hovedsakelig rusmisbrukere blir syk, veksten av narkotikamisbruk blant unge fører til økt forekomstrate;

    - Hepatitt B og C fører til skrumplever og leverkreft, og derfor muligens til døden.

    Og viktigst:

    - Moderne effektive stoffer koster utrolige penger.

    Ingen av disse punktene kan ikke fullstendig refunderes. Men alt dette er mer som horrorhistorier, nærmere etter medisinsk informasjon. Hva gjenstår i minnet etter dem? Cirrhosis, kreft og narkomaner. Avhengige utgjør selvsagt en spesiell risikogruppe. Imidlertid har mer enn halvparten av pasientene med hepatitt B og C aldri brukt stoffer. Det er risiko for å utvikle skrumplever og kreft i hepatitt B, C og D, men de er lave, og medisinens oppgave er nettopp å forhindre det. Bare hos 20% av pasientene etter 10-30 år fra infeksjonstidspunktet kan skrumplever utvikles. Og bare mot denne bakgrunnen kan leverkreft utvikles i enda sjeldnere tilfeller. Risikoen for leverskader av hepatitt G og TTV-virus er ikke studert. Som leder av Moskva Hepatology Center of Infectious Disease Hospital N1, Natalya Blokhina, sier: "Hepatitt B og C er farlige, og deres fare bør ikke undervurderes, men ikke dødelige sykdommer."

    Hepatitt er et vanlig navn på betennelsessykdommer i leveren, de er forskjellige. Først av alt er disse smittsomme former. Men det er også hepatitt som ikke kan smittes. Dette er en gruppe giftig hepatitt, som inneholder alkohol og utviklet som følge av alvorlig forgiftning med noe kjemisk middel. I tillegg er det fett hepatitt - leverdegenerasjon på grunn av metabolske sykdommer, det forekommer oftest hos overvektige personer med hypodynami.

    Men de fleste hepatitt har smittsomme former forårsaket av virus som spesifikt påvirker leveren. For klassifisering benyttes bokstaver i det latinske alfabetet (for eksempel hepatitt A, B, C, D, E, F) eller bokstaver som angir initialene til pasienten som viruset ble oppdaget for første gang (hepatitt G, TTV, SEN). I de senere år har en enorm sti vært reist i studien av viral hepatitt: fra diagnosen Botkin's sykdom, eller gulsott, til deteksjon av hepatotropiske virus. Det er ingen tvil om at nye virus som påvirker leveren, vil bli oppdaget i fremtiden, fordi i noen pasienter med fulminant (malignt aktuell) hepatitt, oppdages ingen av de kjente forårsakerne. Blant alle hepatitt, utgjør slike pasienter 24% hos voksne og 47% hos barn.

    Latinske bokstaver

    Hepatitt A og E kalles sykdommen i skitne hender. Unnlatelse av å følge grunnleggende regler for personlig hygiene, uvaskede produkter og dårlig, infisert vann blir årsakene til sykdommen. Det er ingen tilfeldighet at i sykdomsutbrudets historie sammenfalt alltid med kriger og katastrofer. I land med et varmt klima og dårlig hygiene, lider hepatitt A mange mennesker og nesten alle barn. Men etter å ha lidd sykdommen, gjenoppretter personen fullstendig og oppnår en sterk immunitet. Sannsynligheten for overgang til kronisk form er ubetydelig. Den lumske hepatitt A er at pasienten aktivt frigjør virus før utseendet av gulsott, når ingenting annet forskygger sykdommen. Så snart pasienten har "blitt gul", blir han trygg.

    Hepatitt B, D, C, G, F, TTV overføres kun med blod, den såkalte parenterale ruten. Viruset fra blodet av en smittet person må være direkte i blodet til en annen person. Hepatitt B-virus er svært motstandsdyktig overfor miljøet og kan vare opptil sju dager i luften. Dette betyr at teoretisk kan du bli smittet overalt.

    I infeksjonssykehuset N1 ble en kvinne nylig undersøkt hvem fanget et virus i barnas sandkasse. Da han så ut at barnet nådde ut til en forlatt brukt sprøyte, kastet hun øyeblikkelig bort den og skadet hånden. Etter det hadde hun et virus.

    Parenteral hepatitt kan infiseres ikke bare gjennom en narkotikamisbrukers sprøyte eller ved direkte blodtransfusjon (som sjelden gjøres nå), men også under tannbehandling, besøker frisør (derfor er barbering forbudt der), kosmetikk- og pedikyr- og neglesalong, tatoveringssalong med tvilsomt rykte, under samleie. Overføring av viruset gjennom kyss og i hverdagen er usannsynlig. Hepatitt er en ikke-arvelig sykdom. Sykdommen går ikke fra faren til barna, og en smittet mor kan infisere et barn ved fødselen, mens det går gjennom fødselskanalen.

    Professor Natalia Blokhina bekrefter: "Ofte er folk uvitende om at de er smittet. De lærer deres diagnose ved en tilfeldighet ved å passere tester eller før kirurgi og kvinner under graviditet. " Ofte manifesterer hepatitt B og C seg ikke med noen symptomer eller forekommer i en anicterisk form. Det kan være ubehag, svakhet, tretthet. Få mennesker er oppmerksomme på dette på alvor. Hepatitt symptomer som kvalme, magesmerter, ledd og muskel smerte, gulsott, mørk urin, hud kløe, vekttap, utvidelse av leveren og milt, oppdages bare når sykdommen blir kronisk. Forholdet mellom registrert registrert til skjulte former er 1: 2,2 for hepatitt B og 1: 5,0 for hepatitt C.

    Diagnosen av hepatitt B eller C er alltid et sjokk for pasienten. Mange prøver å skjule sin sykdom. Men det første positive testresultatet er ikke en diagnose. Tross alt kan de være falske positive. Det er viktig at du bestiller en andre analyse og gjennomgår poliklinisk observasjon fra smittsomme sykdomsleger i seks måneder. Først etter dette blir diagnosen enten bekreftet eller refundert. Den korteste og frie måten: Vær ikke redd for noe, ikke bruk penger og tid på å lete etter en anonym behandling, gå direkte til distriktets smittsomme spesialist. Du vil bli analysert gratis og sendt til et regionalt spesialisert senter for videre undersøkelse.

    For å bli behandlet eller ikke behandlet

    Etter å ha bekreftet diagnosen velger legen sammen med pasienten taktikken til å behandle pasienten. Det er to alternativer: Start en terapeutisk behandling eller velg en dynamisk observasjon med en undersøkelse hvert halvår. Så behandle eller ikke behandle?

    Det virker rart, sykdommen ble identifisert, og behandling er ikke umiddelbart foreskrevet. Men det viser seg at med hepatitt kan du gjenopprette uten behandling, og du kan bli behandlet i flere tiår og ikke gjenopprette. Leveren er et organ unikt i sin evne til å helbrede seg og bevare sine funksjoner, så det er vanskelig for virus å ødelegge det raskt og uigenkallelig. Hvis sykdommen er langsom og ondartet utvikling er lav, så foretrekker legen dynamisk observasjon i stedet for behandling, noe som i seg selv forårsaker alvorlige komplikasjoner.

    Alle legemidler som brukes til hepatitt, har bivirkninger - fra en dråpe i blodtelling (leukocytter, blodplater) til psyko-emosjonelle lidelser. Søvnløshet, irritabilitet, noen selv utvikler akutt psykose i lange måneders behandling av pasienter. Derfor må legen og pasienten velge. Hvis behandlingen blir utsatt, bør du ikke tenke at pasienten vil begynne å visne og visne.

    Paradoksalet er at flertallet av kroniske pasienter ikke skiller seg fra friske mennesker når det gjelder livskvalitet og bor ikke mindre enn gjennomsnittlig borger. Som den berømte amerikanske spesialisten på hepatitt Lucind Porter sier: "Sannheten for pasienter med hepatitt C er at de aller fleste vil dø med hepatitt, og ikke fra hepatitt." Dessuten, som Lucind Porter noterer, er det kinesiske ordtaket sant for noen pasienter: En person med en sykdom vil overgå en person uten en sykdom. Å ha en diagnose av hepatitt, gir folk opp dårlige vaner, begynner å ta vare på seg selv og lede en sunn livsstil.

    Viral hepatitt er delt inn i akutt og kronisk. Som regel blir akutt hepatitt sterkt tolerert av pasienter, men har en gunstig prognose. Selv uten antiviral terapi, gjenoppretter pasientene. Med hepatitt A og E, skjer det i 100%, med hepatitt B - i 90%. Bare symptomatisk behandling og diett er foreskrevet. Enhver tablett bærer tilleggsbelastningen på en syk lever. Et unntak er kun gjort for hepatitt C, fordi det hele tiden endrer strukturen og beveger seg vekk fra immunstøt.

    I 90% av tilfellene blir akutt hepatitt C kronisk. Legene er utrolige om normalisering av blod biokjemiske parametere etter akutt hepatitt C, kaller denne tilstanden "imaginær utvinning." Denne tilstanden kan vare i flere måneder og til og med år, men dette betyr ikke at sykdommen har gått. Derfor kan selvsagt antiviral terapi initieres for å forhindre kronisering av prosessen, selv i fase av den akutte sykdommen av hepatitt C.

    Den triste sannheten om kronisk viral hepatitt er at det ikke er noen effektiv behandling mot dem. I dag kan leger ikke kurere alt og 100%. Moderne medisiner garanterer ikke suksess. De er ikke effektive nok, og hver gang, starter behandlingen av en bestemt pasient, er legen ikke helt sikker på om dette stoffet vil hjelpe eller ikke. Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å korrelere risikoen for sykdommen og risikoen for komplikasjoner fra legemidler. Først av alt er behandling foreskrevet for HIV-infiserte personer og personer med ondartet utvikling av hepatitt.

    Share22010-01-13 23:34:02

    • Skrevet av: Aija
    • administrator
    • Registrert: 2009-11-30
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 24
    • Respekt: ​​+2
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    11 timer 2 minutter

  • Siste besøk:

    Å ha en diagnose av hepatitt, gir folk opp dårlige vaner, begynner å ta vare på seg selv og lede en sunn livsstil.

    +100 i utgangspunktet er alt riktig, du må behandles etter veiing alle fordeler og ulemper

    Share32010-01-15 21:26:32

    • Skrevet av: Kosmonavt
    • administrator
    • Sted: Storbritannia
    • Registrert: 2009-11-29
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 242
    • Respekt: ​​+10
    • Positiv: +19
    • Alder: 39 [1978-01-25]
    • Genotypen din: 1
    • Blodtype: 1
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 dag 12 timer

  • Siste besøk:

    Det kan være ubehag, svakhet, tretthet. Få mennesker er oppmerksomme på dette på alvor.

    Jeg hadde de ovennevnte symptomene, hele mitt liv jeg følte meg litt dårligere, da jeg tret veldig fort, var dette spesielt merkbart i barndommen i løpet av spill med mine kolleger som bodde nabohuset. Jeg var en av de mest fysisk svake barna, kanskje derfor ble jeg ikke tiltrukket av aktiv sport i barndommen.

    Share42010-01-28 17:19:39

    • Skrevet av: Lily
    • nykommer
    • Registrert: 2010-01-28
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Blodtype: 1 positiv
    • Stjernetegn: løve
    • Brukt på forumet:

    43 minutter

  • Siste besøk:

    Hei. Jeg har fortsatt en dårlig forståelse av datamaskinen, men jeg er fortsatt mastering. Jeg forstår ikke hvem jeg svarer nå. Jeg har hepatitt c. Jeg hadde også Nazazat i 7 år, jeg ble fortalt at dette er en sykdom av narkomaner og alkoholister, ikke til de som ikke er andre, jeg hører ikke til, det betyr at jeg ikke kan ha hepatitt, så jeg bestemte meg. hva, for å spørre noen, klatret på Internett, det var sjokk da frykt og deretter depresjon. Nå er alt normalt, jeg vil bli behandlet. Jeg bor i Abkhazia, det er ingen hepatologi her. Funnet i Sotsji.

    Share52010-02-04 17:19:09

    • Skrevet av: Kosmonavt
    • administrator
    • Sted: Storbritannia
    • Registrert: 2009-11-29
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 242
    • Respekt: ​​+10
    • Positiv: +19
    • Alder: 39 [1978-01-25]
    • Genotypen din: 1
    • Blodtype: 1
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 dag 12 timer

  • Siste besøk:

    Hilsener! Velkommen til vårt forum! Du trenger ikke å bli deprimert, hep C er ikke verdens ende.

    Det er en million sykdommer i verden som virkelig bærer en dødelig fare.

    Ingen har dødd av hepatitt C ennå, de dør mest fra andre sykdommer.

    Først og fremst må du ta vare på helsen din, følge en diett av naturlige produkter, gjøre trening og unngå stressende situasjoner.

    Hepatitt C-behandling er svært vanskelig og giftig, rehabilitering tar fra 2 til 5 år.

    Så det er bedre å ikke rote med leger. Og hvor gammel er du? Alt jeg er på deg?

    Share62010-08-11 23:13:02

    • Skrevet av: SpyHunter
    • nykommer
    • Registrert: 2010-08-11
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    45 minutter

  • Siste besøk:

    Hilsener! Velkommen til vårt forum! Du trenger ikke å bli deprimert, hep C er ikke verdens ende.

    Det er en million sykdommer i verden som virkelig bærer en dødelig fare.

    Ingen har dødd av hepatitt C ennå, de dør mest fra andre sykdommer.

    Først og fremst må du ta vare på helsen din, følge en diett av naturlige produkter, gjøre trening og unngå stressende situasjoner.

    Hepatitt C-behandling er svært vanskelig og giftig, rehabilitering tar fra 2 til 5 år.

    Så det er bedre å ikke rote med leger. Og hvor gammel er du? Alt jeg er på deg?

    Hallo Mine tester viser lav eller svært lav viral belastning (hepatitt C), men de ser ut til å bli behandlet. Jeg forstår at behandling kremer? Og hvis ikke behandlet, vil skrumplever oppstå? Jeg er ikke alkoholist, og jeg har aldri brukt narkotika. Lever er normal.

    Share72010-08-14 23:52:59

    • Skrevet av: Aija
    • administrator
    • Registrert: 2009-11-30
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 24
    • Respekt: ​​+2
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    11 timer 2 minutter

  • Siste besøk:

    Mine tester viser lav eller svært lav viral belastning (hepatitt C), men de ser ut til å bli behandlet.

    Og du gjorde en biopsi eller fibroscan? Hvilken genotype?

    Share82010-08-17 09:37:44

    • Skrevet av: SpyHunter
    • nykommer
    • Registrert: 2010-08-11
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    45 minutter

  • Siste besøk:

    Fibroscan ble gjort, leveren er normal. Genotype 1b. Viral belastning er liten, men det er.

    Share92010-08-17 21:27:10

    • Skrevet av: Aija
    • administrator
    • Registrert: 2009-11-30
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 24
    • Respekt: ​​+2
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    11 timer 2 minutter

  • Siste besøk:

    vanskelig å behandle, men nye stoffer er på vei. vilkårene reduseres, øker effektiviteten

    Share102011-02-22 05:55:54

    • Skrevet av: Костя
    • nykommer
    • Registrert: 2011-02-21
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 1
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Brukt på forumet:

    6 timer 3 minutter

  • Siste besøk:

    Hei alle sammen. fortell meg at hepatitt er 2-3 år gammel, PCR var negativ.. men forrige måned var temperaturen 37,2, PCR hadde en positiv viral belastning på 16.000 og 5000, men dårlige leverforsøk for 400, kan temperaturen holde i forbindelse med dette? på samme tid, gyngestol i flere år, det ville ikke miste hjerte.

    Share112011-03-23 ​​22:14:30

    • Skrevet av: Aija
    • administrator
    • Registrert: 2009-11-30
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 24
    • Respekt: ​​+2
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    11 timer 2 minutter

  • Siste besøk:

    sitte ned, etablere genotypen og om mulig bli behandlet

    Share122011-06-03 19:13:05

    • Skrevet av: kagan
    • nykommer
    • Registrert: 2011-06-03
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 3
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Brukt på forumet:

    6 minutter

  • Siste besøk:

    Tusen takk for artikkelen, veldig interessant.

    Del132011-10-31 04:02:15

    • Skrevet av: Настасик
    • Aktivt medlem
    • Registrert: 2011-09-11
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 40
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Din genotype: =)
    • Blodtype: 2
    • Stjernetegn: Jomfruen
    • Brukt på forumet:

    45 minutter

  • Siste besøk:

    Share142011-11-12 21:52:42

    • Skrevet av: Elly
    • nykommer
    • Registrert: 2011-10-26
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Blodtype: 3
    • Stjernetegn: vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 time 39 minutter

  • Siste besøk:

    Hei alle, fortell meg vær så snill, er det verdt å bli behandlet? Er det mange bivirkninger?

    Del152011-12-01 20:18:42

    • Forfatter: Leonid
    • nykommer
    • Registrert: 2011-12-01
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Din genotype: Guy
    • Blodtype: 2+
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    50 minutter

  • Siste besøk:

    God dag! For bare et par dager siden ble jeg gitt en foreløpig diagnose på sykehuset - "HCV Carrier", som jeg forsto det - "Hypatitt C". Fortell meg hva slags sykdom du leter etter. Jeg fant ikke pålitelige fakta på Internett, så jeg vil appellere til deg, til de som kjenner dette mer eller mindre. Takk på forhånd. Helse til deg og dine kjære.

    Redigerte Leonid (2011-12-01 20:21:07)

    Del162012-02-23 02:46:22

    • Skrevet av: Irsey
    • nykommer
    • Registrert: 2012-02-23
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+1
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: Jeg vet ikke
    • Blodtype: 1+
    • Stjernetegn: Steinbukken
    • Brukt på forumet:

    33 minutter

  • Siste besøk:

    God dag! Jeg begynner bare for meg selv å vurdere om det er verdt å behandle, selv om hepatitt allerede er 12 år gammel. Jeg har to små barn, jeg lurer på om det er kompatibelt - pvt og små barn?

    Del172012-02-26 15:33:25

    • Skrevet av: Rash
    • nykommer
    • Registrert: 2012-02-26
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 1
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: ukjent
    • Blodtype: Ukjent
    • Stjernetegn: løve
    • Brukt på forumet:

    1 time 5 minutter

  • Siste besøk:

    Hei alle sammen! Jeg er 37 år gammel, ikke lenge siden fant ut at jeg har hepatitt C, jeg kunne ha tatt ham for tjue år siden.

    Noen ganger føler jeg ubehag i leveren, jeg vil ikke gå til legene, jeg prøver å lede en sunn livsstil, selv om jeg røyker og drikker kaffe. Jeg la merke til at håret mitt begynte å falle sterkere ut, selv om broren min er sunn, men håret hans er enda verre). Inntil jeg visste om sykdommen, brydde jeg meg ikke om noe, nå begynte jeg å skylde denne infeksjonen for alle mine plager! Kanskje er det bare et selvforslag? Jeg tror å forlate alt som det er og prøver å glemme sykdommen.

    En bestemor døde nylig med vennene mine, hun var under 90 år, det viste seg at hun hadde bodd med hepatitt C hele livet,

    Jeg døde ikke av ham, jeg tror at mange mennesker ikke engang innser at de er smittet og lever lykkelig etterpå, og vi finner ut om sykdommen som om vi virkelig begynner å bli syke, kanskje har jeg det galt?

    Kanskje å ha lært om hepatitt, lanserer folk et selvdestruksjonsprogram i hodet?

    Endre den fullt etablerte rytmen av livet, jeg tror at hele kroppen bryter ned, ikke hver sunn person er i stand til å utholde.

    Behandling, etter min mening, forverrer bare situasjonen, da det i seg selv er i stand til å moralsk drepe en person.

    Dette er min amatørlige oppfatning)

    Kan du snakke med meg om du kan drikke kaffe? Hadde noen noen problemer på grunn av dette?

    Redigerte Rash (2012-02-26 15:57:21)

    Share182012-03-15 10:22:28

    • Skrevet av: liana217
    • nykommer
    • Registrert: 2012-03-14
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Blodtype: 2
    • Stjernetegn: telek
    • Brukt på forumet:

    58 minutter

  • Siste besøk:

    Det er ikke så mye, men det er ikke så mye, men du er ikke så glad i det, men du kan ikke gjøre noe, det er ikke noe du trenger å gjøre. maloobespecennih, potomu cto u menja castnaja zemlja, budete smejatsja 6 sotok, no mne bilo otkazano i pomoshi.teper nado dostavat 150 lat na ukola.Pervij ukol mne sdelali v inf. v 19 vecera, vipila, uspokajushego Moj organisizm priviknet.Samaja strashnaja misl, n Eznat skolko mesjacev ponadobitsja dlja lecenija, er en av de mest kjente i verden,

    Share192012-03-21 22:17:49

    • Skrevet av: aiwa
    • nykommer
    • Registrert: 2012-03-21
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: rw
    • Blodtype: 3+
    • Stjernetegn: Skorpionen
    • Brukt på forumet:

    23 minutter

  • Siste besøk:

    Der var noen mennesker interessert i hepatitt og rocking (fra depresjon). Jeg kan ikke si nøyaktig, men i den akutte fasen kan ikke over 5 kg løftes i det hele tatt.

    Share202012-03-31 19:17:49

    • Forfatteren: Marfa
    • nykommer
    • Registrert: 2012-03-31
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Din genotype :?
    • Blodtype :?
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 time 36 minutter

  • Siste besøk:

    God dag til alle. Jeg har hepatitt C oppdaget i 2009. Det var en akutt form av icteric, forvandlet til en kronisk, etter den tiden er biokjemien alltid normal og leverfunksjonstester som en sunn person, sier smittsomme spesialist at jeg ikke bryr meg om de neste 5 årene, og så tenker på behandlingen mer effektiv og billig. Dessuten tillater ikke vekten bruk av nåværende PTV.

    Share212012-04-01 14:27:14

    • Skrevet av: Kosmonavt
    • administrator
    • Sted: Storbritannia
    • Registrert: 2009-11-29
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 242
    • Respekt: ​​+10
    • Positiv: +19
    • Alder: 39 [1978-01-25]
    • Genotypen din: 1
    • Blodtype: 1
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 dag 12 timer

  • Siste besøk:

    Og hva med vekt? For lavt? Eller omvendt?

    Share222012-04-01 19:21:22

    • Forfatteren: Marfa
    • nykommer
    • Registrert: 2012-03-31
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Din genotype :?
    • Blodtype :?
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 time 36 minutter

  • Siste besøk:

    Ja, vekt 34 kg. over 36 stiger ikke i det hele tatt

    Share232012-04-04 14:47:27

    • Skrevet av: Kosmonavt
    • administrator
    • Sted: Storbritannia
    • Registrert: 2009-11-29
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 242
    • Respekt: ​​+10
    • Positiv: +19
    • Alder: 39 [1978-01-25]
    • Genotypen din: 1
    • Blodtype: 1
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 dag 12 timer

  • Siste besøk:

    Og hvor høy? 34 kg er for lite. Hvor gammel er du

    Share242012-04-05 19:49:50

    • Forfatteren: Marfa
    • nykommer
    • Registrert: 2012-03-31
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 4
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Din genotype :?
    • Blodtype :?
    • Stjernetegn: Vannmannen
    • Brukt på forumet:

    1 time 36 minutter

  • Siste besøk:

    24 år høyde 152

    Share252012-04-20 21:21:03

    • Forfatter: Alain
    • nykommer
    • Registrert: 2012-04-20
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 1
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 3
    • Blodtype: 2
    • Stjernetegn: løve
    • Brukt på forumet:

    29 minutter

  • Siste besøk:

    HIV inf. 10 år Hepatitt C siden 12 år Jeg har vært på HAART i tre år. I dag sa legen at det er på tide å behandle hepatitt. Leveren forstyrrer ikke, fortell om det er fornuftig?

    Share262012-06-16 19:32:41

    • Av: Viola
    • nykommer
    • Registrert: 2012-06-16
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 2
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 3
    • Blodtype: 2+
    • Stjernetegn: Skytten
    • Brukt på forumet:

    24 minutter

  • Siste besøk:

    Og leveren bekymrer sjelden) Sannsynligvis er legenden avhengig av noen undersøkelsesresultater?

    Share272012-07-01 22:16:27

    • Skrevet av: Валерий
    • nykommer
    • Registrert: 2012-07-01
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 1
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 3a / v
    • Blodtype: først positiv
    • Stjernetegn: tvillinger
    • Brukt på forumet:

    18 minutter

  • Siste besøk:

    12 ukers behandling med ribaverin og alviron 8 uker hostetørr. hvem vil være så. hvordan bli kvitt. hvem vil fortelle

    Share282015-03-10 18:24:43

    • Forfatteren: Anastasia
    • medlem
    • Registrert: 2015-03-10
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 19
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Blodtype: II +
    • Stjernetegn: kreft
    • Brukt på forumet:

    5 timer 26 minutter

  • Siste besøk:

    hvorfor så få svar? Følelsen av at alle døde.

    Share292015-08-04 20:07:40

    • Skrevet av: ХАМИЧОК
    • medlem
    • Hvor: KhMAO
    • Registrert: 2015-08-03
    • Inviterer: 0
    • Innlegg: 11
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Kjønn: Kvinne
    • Alder: 36 [1981-03-31]
    • Genotypen din: Jeg vet ikke
    • Blodtype: 2
    • Stjernetegn: Væren
    • Brukt på forumet:

    5 timer 16 minutter

  • Siste besøk:

    Hepatitt symptomer som kvalme, magesmerter, ledd og muskel smerte, gulsott, mørk urin, hud kløe, vekttap, utvidelse av leveren og milt, oppdages bare når sykdommen blir kronisk.

    Jeg ser ikke et slikt symptom som vekttap i meg selv, da det ikke er noen andre oppførte tegn. Hepatitt C ble oppdaget for 10 år siden under graviditet. Nå skryter mange leger på meg at hepatitt C bør behandles raskt. Jeg er i stor tvil. Det er ingen symptomer, biokjemien er normal.

    Redigert HAMICHOK (2015-08-04 20:17:51)

    Share302015-09-24 21:41:33

    • Skrevet av: Selma
    • nykommer
    • Registrert: 2015-09-24
    • Inviterer: 0
    • Meldinger: 6
    • Respekt: ​​+0
    • Positiv: +0
    • Genotypen din: 1b
    • Blodtype: 1+
    • Stjernetegn: Ariete
    • Brukt på forumet:

    45 minutter

  • Siste besøk:

    hvorfor så få svar? Følelsen av at alle døde.

    Tenofovir for hepatitt B

    Tenofovir er et moderne antiviralt stoff som virker som en komponent i antiretroviral behandling hos HIV-positive pasienter. I dag blir samtidig infeksjon med det humane immunsviktviruset og hepatitt B stadig mer populært, så muligheten for å bruke Tenofovir hos voksne pasienter har økt betydelig. Til tross for at et slikt samarbeid med sykdommer har oppstått nylig, har dette stoffet allerede klart å anbefale seg som et effektivt middel for kombinasjonsterapi. Den viktigste fordelen med Tenofovir er muligheten for kombinasjon med andre stoffer og bruk hos gravide kvinner.

    Farmakodynamikk og egenskaper av stoffet

    Tenofovir er et produkt av det amerikanske selskapet Gilead Sciences. Hovedformålet med syntetiserte midler er kampen mot HIV-infeksjon. Legemidlet dukket opp i salg for over 15 år siden, og etter flere bevis på effektiviteten, ble det en slags rå materiale for produksjon av rimeligere analoger.

    Bruk av dette legemidlet er tilrådelig før den genetiske koden til virionen er koblet til den menneskelige celleens genetiske kode. Derfor bør tenofovir for hepatitt B brukes umiddelbart etter behandling til sykehusets infeksjonssykdommer.

    Dette stoffet og dets analoger har betydelige fordeler blant alle medlemmer av deres farmakologiske gruppe på grunn av muligheten for å behandle ulike typer HIV og hepatitt B. Flere studier bekrefter at seponering av Tenofovir fører til en forverrende tilstand hos en pasient som lider av viral hepatitt. Dette stoffet er preget av dets motstand, så det må brukes med forsiktighet og i nøyaktig dosering.

    I henhold til den generelle planen om bruk av Tenofovir, bør den brukes en gang om dagen, og det er ingen klar sammenheng mellom bruk av stoffet og maten. Varigheten av behandlingen bestemmes av den behandlende legen individuelt, avhengig av alvorlighetsgraden av patologien eller saminfeksjonen. For øyeblikket ble stoffet bare brukt i personer som tilhører aldersgruppen 18-65 år, så effekten på barnas kropp er ikke studert.

    Kliniske studier som kreves for en detaljert studie av virkningen av stoffet, utføres til denne dag. I de siste årene har en bred forskningskampanje blitt lansert, som er knyttet til studiet av Tenofovirs påvirkning på forebygging av utvikling av HIV og viral hepatitt.

    Tenofovir og dets bruk

    Som alle medisiner som inngår i gruppen antivirale legemidler, har tenofovir en unik aktiv ingrediens - tenofovirdisoproksilfumarat. Ekstra komponenter inkluderer:

    • magnesiumstearat;
    • maisstivelse;
    • silisiumdioksid;
    • laktosemonohydrat;
    • natrium croscarmellose.

    Utvendig er tabletter små runde piller som er belagt med et blått skall. Det viktigste er å huske at stoffet har spesifikke kontraindikasjoner til bruk og bivirkninger, slik at bruken av dette må avtales med en spesialist på forhånd.

    Dette legemidlet kan kun brukes til voksne pasienter. I dag fortsetter studien av virkningene på menneskekroppen. Betingelser for bruk hos gravide kvinner er ikke godt forstått. Hans ansettelse under barnebarnet er mulig dersom forholdet mellom fordeler og risiko hersker i retning av den første. Hver ung mor bør vite at avbrytelsen av amming utføres før bruk av legemidlet.

    Som regel, pasienter hvis behandling inkluderer Tenofovir klager på følgende:

    • cranialgia;
    • dyspeptiske symptomer (kvalme, oppkast, diaré);
    • svimmelhet;
    • hudutslett.

    Ofte observeres slike bivirkninger i de første ukene av bruk av stoffet hos pasienter med en historie med HIV og hepatitt B. Med systematisk bruk av Tenofovir, reduseres intensiteten av klager, og over tid forsvinner de helt. Pasienter med mistanke om utvikling av nyresvikt eller nedsatt beindannelse og utvikling må avbryte bruken av legemidlet så snart som mulig.

    All informert informasjon er kun til informasjonsformål. For mer detaljert informasjon, kontakt en spesialist eller produsent av stoffet.

    Anmeldelser av Tenofovir

    Vi plukket opp virkelige vurderinger om stoffet Tenofovir, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

    Behandling av HIV-1-infeksjon som en del av antiretroviral kombinationsbehandling hos voksne.

    diskusjon

    . I et stort antall tilfeller fortsetter genier aggressivt og fører til irreversible endringer. Brukt: Interferoner + ribavirin - for hepatitt C; interferoner, lamivudin, entecavir, tenofovir, telbivudin, adefovir - for hepatitt B, interferoner - for hepatitt D. I alle disse tilfellene brukes interferoner parenteralt. 3.HIV - infeksjon. Antiretroviral terapi. 4. Respiratoriske virusinfeksjoner: Når influensa er bevist, er effekten av 2 grupper av legemidler: 1) M-kanal blokkere (rimantadin, amantadin). 2) Neuraminidaseinhibitorer: Oseltamivir (Tamiflu) og zanamivir (Relenza). Legemidlene brukes i alvorlig influensa. Respiratorisk syncytialvirus (RSV).

    Hepatitt B - tredje år i stand til å behandle med TENOFOVIR

    Velkommen!
    Hjelp, vennligst forstå situasjonen.
    Min mor (55 år) ble diagnostisert med kronisk hepatitt B (53 år). De ble innlagt på sykehus, deres tilstand av helse var gjennomsnittlig (bare en sammenbrudd), det var ingen tegn på gulsott. Det var sommeren 2015. Etter utslipp foreskrevet TENOFOVIR, 2 år.
    Hun tar jevnlig tester, kontrolleres. Legene sier at alle indikatorene er normale. Bare en gang hopper fortsatt ut over normen. Det er praktisk talt ingen endringer i leveren. Hun drikker ikke i mange år (og var ikke glad i), en streng diett (hun mistet vekt, det er ikke klart hva sjelen holder opp).
    MEN. Forferdelig tilstand, i fjor var bokstavelig talt en pre-suicidal stat. Dårlig, det er ingen styrke i det hele tatt, noe gjør vondt vondt. Leddene, tannen, nå vokste en uforståelig klump på nakken (de fjernet tannen, trodde det var årsaken - det hjalp ikke). Risting, hetetokter, så varmt, så kaldt. Stadig...
    Var i resepsjonen sommeren 2016 - de sa: fortsett å ta. Fortsetter å ta stoffet.
    Forces allerede trenger hun ikke å tåle det... det tredje året.
    Vennligst fortell meg:
    1) Hva er prognosen?
    2) Hva er årsaken til denne tilstanden? Er det en kur eller er det et virus som rammer kroppen?
    3) Kan endre stoffet (doktoren i feltet vil ikke si noe, vil ikke forklare, vil ikke si, djevel-kanskje-forsiktig holdning)?
    4) Hvor lenge en slik tilstand er vanligvis vanlig for hepatitt B (jeg hørte at mange mennesker lever med det og ikke engang føler det). Mamma har ikke liv, men bare eksistens (magen ble plantet helt, fordi legen sa å drikke medisinen på tom mage, nå ble det etter å ha spist - det føltes litt bedre)?
    5) Hvor lenge tar behandlingen, når skal man vente på resultatet?
    6) Jeg vil virkelig hjelpe henne med noe, jeg ser at hun smelter for øynene mine. Kan det være nødvendig å justere behandlingen?
    Vennligst fortell meg. I det regionale hepatologisenteret på pasienter med sine klager, er det ingen oppmerksomhet.
    Takk på forhånd for svaret.

    Konsultasjonen av en smittsom spesialist på ethvert problem som er bekymret for deg, er tilgjengelig på AskWr. -Tjenesten. Medisinske eksperter gir råd døgnet rundt og gratis. Still spørsmål og få et svar med en gang!


  • Relaterte Artikler Hepatitt