Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Kharkov

Kharkov

Meldingen akcent »10 jun 2012 19:25

Re: normal flytur

The Message of the Bee »10 juni 2012 19:48

Meldingen akcent »10 jun 2012 23:53

Re: Kharkov

Meldingen Mammut »02 Jul 2012 11:14

Re: Kharkov

Melding kintaven »25 jan 2013 18:49

Re: Kharkov

Melding vova_33 »13 mar 2013 01:53

Re: Kharkov

Melding Gudvin »13 mar 2013 12:05

Re: Kharkov

Melding senka23g »09 jul 2013 16:56

Re: Kharkov

Meldingen Mammut »09 Jul 2013 21:57

Re: Kharkov

Melding senka23g »10 Jul 2013 00:01

Re: Kharkov

Melding fra Oksana K 23 Apr 2014 13:23

Filippova Oksana Vitalevna

Nasyrova N.I.

4 vurderinger
fødselslege
Str. Usacheva, 33, s. 4
"Nova Clinic" Khamovniki

Balova A.M.

3 vurderinger
fødselslege
Str. Usacheva, 33, s. 4
"Nova Clinic" Khamovniki

dannelse

1993
grunnleggende utdanning
Første Moscow State Medical University. IM Sechenov
medisinsk virksomhet

1994
internship
Første Moscow State Medical University. IM Sechenov

2013
omskoling sykluser
Første Moscow State Medical University. IM Sechenov

Anmeldelser (5)

Fødte med Oksana Vitalyevna i 2014 under kontrakten. Fødsel spontan. Oksana Vitalyevna kom raskt, var med meg i nærheten hele tiden mens det var kamper. Hun er svært oppmerksom, forklarer hva som skjer, snakker om saken, unngår unødvendige prosedyrer. Hun kom til barselshospitalet, gikk til prenatalet, ventet på Oksana Vitalyevna, ba meg om å gjøre en epiduralbedøvelse. Doktoren på plikt nektet med den uforglemmelige ordlyden: "Hva er din epidural? Føl deg hvordan vi fødte! ", - men Oksana Vitalievna kom inn og ringte anestesiologen. Jeg hadde ikke engang tid til å dele tilbakemelding med legen på jobb. Og mange takk for den lagrede skrittet! Under forsøkene rundt en liten gruppe medisinsk stab samlet rundt stolen min, ropte alle sammen: "Ja, klipp det (det er meg), hvorfor er du svevende?" Hun kjørte dem bort med ordene: "Hold skrittet! ", - og lagret, ingen pauser. Barnet er helt sunt. Fantastisk lege, kowtow for menneskelige relasjoner. Fra fødselen igjen et veldig positivt inntrykk. Forresten, selv før fødselen, er inntrykkene om henne ekstremt positive: nøyaktige og delikate undersøkelser, tester er tatt umerkelig og ikke merkbart, ingen unødvendige avtaler, et minimum av stress for den fremtidige moren. Jeg så hos henne forskjellige pasienter, inkludert i svært vanskelige tilfeller, hun finner et godt ord for alle, og kan profesjonelt understreke at situasjonen ikke er håpløs, alt går bra.

Bor to døtre med henne! I årene 2016 og 2017. Alt gikk veldig bra. Oksana Vitalyevna er en ekte profesjonell i sin egen virksomhet, hun fødte begge ganger i en hyggelig følelsesmessig atmosfære, og med mannen min følte jeg bekymring, ikke bare for meg, men også for min ektefelle. Совет Filippova Oksana Vitalievna - Jeg anbefaler!

Fantastisk lege! Hun fødte datteren sin, så varme minner om fødsel! Hun er alltid i godt humør, alltid smilende, støtter! Jeg anbefaler! Hvis du fortsatt skal føde, så bare gå til henne!

For 11 år siden fødte hun sin første datter med Oksana Vitalyevna. Graviditet foreskygte ikke komplikasjoner, men noe gikk galt. For tidlig avløsning av moderkrekken, beredskapssesor. Lov Herren, Gud, at vi var i denne spesielle klinikken! De ga meg muligheten til å være en fullverdig kvinne og ha flere barn, og uten å bli gjenforsikret, kuttet av alt som var i veien! Som i 99% av tilfellene, gjør de det på ordinære fødselssykehus. Profesjonelle jobber på denne klinikken med et stort brev! Hvis det er viktig for helsen din og barnet, og ikke dyrt interiør, anbefaler jeg deg å velge denne klinikken. Snegireva med MMA. Sechenov. Og særlig obstetrikeren-gynekologen Oksana Vitalievna Filippova, en profesjonell på sitt felt. S. S. For den andre datteren går vi bare til Oksana Vitalevna og veldig snart.

Jeg dro til sykehuset om natten på grunn av blødning. Det er godt at jeg kom på plikt til legen min, Oksana Vitalevny. Alle handlet kohesivt, holdningen var veldig hyggelig. Takk for en sunn baby!

Klinikk for obstetrik og gynekologi oppkalt etter Snegirev (Sechenovka) - lege OV Filippova

kommentarer

God ettermiddag, Daria! Fortell meg, vær så snill, gjorde du en planlagt politimann på Philippi? Kan jeg lese anmeldelsen din et sted? Jeg må bare føde i mars, vennelegger av venner anbefaler denne legen. Takk for svaret!

Her fant jeg https://m.babyblog.ru/user/chekanovadn/3042257

Ja, hun har! Prøv nå å finne en anmeldelse, det er et sted i min dagbok.

God ettermiddag Fortell meg, du har ingen kort der, ingenting, du ringte bare og registrerte deg for henne? Hvordan komme dit kan du, jeg vet at på en ambulanse vil det ikke være heldig, fordi de aksepterer ikke denne måten ((((

Og ennå, her leser jeg, og så veldig ofte alle COP, og hvordan og hvem bestemmer dette? Planlagt / ikke planlagt, nødvendig / ikke nødvendig?

Bra) det er ikke noe kort der, aldri i mitt liv har jeg ikke vært der, jeg skal gå for første gang. Som jeg forstod, må du få et kort, du må betale 1000 rubler til resepsjonen og gå til legenes avtale. Du kan komme dit enten etter kontrakt eller etter avtale med lege. Fordi jeg vil komme dit under en kontrakt, ringte jeg først avdelingen hvor kontrakter ble gjort, jeg ble fortalt at jeg måtte melde på en lege, du velger en lege selv og etter at du fikk en lege for dem. KS eller ikke legen ved barnehospitalet bestemmer for eksempel at jeg har indikasjoner - dette er det første QC + vitnesbyrdet fra en økolog. Hvis du ikke har noe bevis, så EP, men også EP Hvis noe går galt, gjør du EX.

Takk for svaret.

Forstå, det er bare i øynene jeg ble fortalt at alt er normalt, det er ingen bevis for COP

Dette er en lege fra Gud. Jeg er takknemlig for henne to ganger - for første gang for min nevø og den andre - for min egen sønn! Søsteren ble gjennomgått cesarean, hun hadde forferdelig preeklampsi, og sømmen ble umerkelig. Og jeg fødte i juli. Hun ville veldig mye fra henne, veldig redd, jeg har ikke tid til å vaske den før vask, men alt gikk bra) i dag er sønnen min 8 måneder gammel, jeg hadde også preeklampsi, jeg fødte Philippi selv. Hun jublet hele tiden på henne, selv når jeg var hysterisk i smerte, kunne hun gi de riktige ordene! Hun vil aldri forlate sine pasienter, hun er veldig oppmerksom. Og i barnehospitalet møtte jeg en jente (vi fødte Oksana Vitalyevna samme dag) og nå tror vi at vi senere vil gå etter sistnevnte bare til henne! Hun er veldig hjemmekoselig, hvis jeg kan si det, har hun sin egen slags mirakuløs person og lege. Jeg hadde den første fødselen, og det var viktig å psykologisk trøst. Jeg anbefaler sterkt.. ja nei.. = REUCOM

Delight.

Ilona, ​​god ettermiddag! Skriv i en personlig pliz, del dine visninger. Jeg ble også rådet til å kontakte Oksana Vitalevna i Sechenovka, så jeg skal bare ringe henne

Marianne, hei! Dessverre er det ingenting å fortelle! Jeg begynte etter hvert å gå til PMC, og ikke til Sechenovka. Og jeg skal også føde. Lykke til og alt det beste. Oksana Vitalievna er en hyggelig person.

Anbefalte innlegg

Salat "Delight" med koreanske gulrøtter - en lys snack! Oppskrifter salat "Delight" med koreanske gulrøtter

JOY! FULL SPILL.

Mor vil ikke gå glipp av det

Vår graviditetskalender viser deg funksjonene i alle stadier av graviditet - en uvanlig viktig, spennende og ny periode i livet ditt.

Vi vil fortelle deg hva som vil skje med din fremtidige baby og deg i hver av de førti ukene.

Roddom Clinic of Obstetrics and Gynecology. VF Snegireva MMA dem. IM Sechenov (Moskva)

Anmeldelser av sykehuset
- "Maternity klinikk av obstetrik og gynekologi dem. VF Snegireva MMA dem. IM Sechenov "

  1. Tatiana

Godt barnehospital! Tror ikke de bortskjemte unge damene og rushes om uhøflighet! Født til COP alt gikk bra, min søster og kjæreste fødte her og alle er glade! Jeg fødte i 2014 med pliktlaget. Utmerkede leger jobber her! Barnet er skilt fra moren, maten er normal, det medisinske personalet er høflig.

Jeg anbefaler dette sykehuset til normale, tilstrekkelige kvinner. Gjør deg ikke så herlig og villig. Gi fødsel her og ikke tjen deg!

Jeg er glad, jeg har ikke funnet noen feil!

Fødte i juni 2015 på Odnokopritny Alexander Vladimirovich! Legen er bare fantastisk! Neste gang, hvis Gud vil, skal jeg bare føde ham! Alt i saken snakker forståelig, ingen unødvendig manipulering, unødvendig ultralyd, for sikkerhetsnett og andre ting! En lege med stor sans for humor. Det er veldig hyggelig og lindrer stress.

veldig mye detalj i kommentarene.

På planleggingsstadiet av arbeidet leter vi etter en god klinikk. Jeg må si at så betalte alternativer. Og vurderinger likte klinikken Snegirev. Men på vurderinger over hele. Det hele startet med det faktum at parkering der ogrooomnye problemer. Da vi kom dit, innså de at dette var en transportør for å klemme penger fra gravide. Kontrakten for fødsel 99000 med en personlig lege ser ut til å være enda billigere enn i andre barselssykehus, men alle tester du vil ta er dobbelt så dyrt som i andre. For eksempel, et ultralyd med en Doppler 3600 og en CGT 1350, i et annet barnehospital hvor jeg senere tok en ultralyd 2600, en Ctg-900, var fødselspresten 124000. For å betale for alt jobber vi bare tre vinduer, og hver gang vi betaler for testene, må stå i kø i en halv time. Videre viste det seg at de ikke godtar penger, men bare ved bankoverføring. Siden jeg ikke holder penger på kortet, kjørte jeg fortsatt på jakt etter et minibank for å sette penger på kortet. Og et veldig merkelig system, foreskriver legen noen tester, og tilbyr å betale kontant på kontoret, og legger dem i lomma, og ikke gjennom kasserer. Deretter fant jeg ut at disse analysene faktisk ikke er nødvendige. Men selv penger er ikke meningen, vi var klare til å betale, men for kvalitet, og ikke bare for rip off. Jeg kom over en lege Seredina Tatiana Alexandrovna. Til tross for hennes alder er hennes nivå ikke noe bedre enn en praktikant. Forvirret hele tiden, ble hun diagnostisert med fetal takykardi på CTG, selv om legen som gjorde CTG, sa at alt var normalt, som senere ble bekreftet på ultralydet. Da jeg først kom til resepsjonen hennes (forresten er legitimasjonen 2500, i andre barnehager 1500 er primær, og den andre er 1000), hennes sykepleier intervjuet meg i korridoren, registrerte alle dataene på knærne hennes, og alt dette med en mengde mennesker. Ikke den hyggeligste følelsen. Deretter tar resepsjonen på kontoret inn på kontoret til 2 leger, det er vanskelig å fokusere på deg personlig, og det er ikke veldig hyggelig å komme inn i stolen med utvendige pasienter, ikke leger. Så da det var en mottakelse, tok de jenta i hysteri i det hele tatt, og de tre begynte å berolige henne, jeg forsto ikke i begynnelsen hva som skjedde, det viste seg at hun hadde en ektopisk graviditet, og alle byttet til henne. Og legen min var helt forvirret og sa ikke noe praktisk. Så sendte de meg til ultralydet, der jeg satt rundt i timen og ventet på min tur, men av en eller annen grunn kom legene ut og kalte navnene seg selv, og da 2 personer kom foran meg som kom etter meg, bestemte jeg meg for å spørre hvorfor svarte deg selv med køen avtale. Og de la til at en time er litt lengre, vi venter her i 2-3 timer. Jeg kan si at tjenesten min er enda bedre i en gratis konsultasjon. Konklusjonen er at i tillegg til det faktum at alle betalerne er der, er de fortsatt ledende, og du kan glemme at du forventer å motta service for det du betalte for. Som et resultat prostorcher jeg der ca 5 timer, og passerte bare noen få tester. Generelt har jeg rømt derfra! Hvis du bryr deg om dine nerver, tid og penger, omgå denne klinikken.

Jeg er fornøyd med alt og alle!

Jeg fødte 16. mars 2015. Under noen omstendigheter var legen som led meg, ikke i stand til å ta min fødsel. De ble akseptert av Evaniy Ananiev. Fantastisk onkel. Hun til slutt fødte seg selv, det var COP, Yevgeny Vladimirovich gjorde meg en fin shovchik. Min sonulkah og jeg satte straks på brystet og ga meg et kyss, en våt kuk, hæler og en rumpa

På dette sykehuset fødte jeg ikke, men jeg dro til en konsultasjon med Murashko A.V. Hun betalte for konsultasjonen for konsultasjonen, men mottok ikke den riktige holdningen fra professorens "skjeve" kandidat. Under undersøkelsen sendte legen meg til ultralydet, og legen gav uttrykk i nærheten av garderoben))) Legen var i ferd med å forlate, uten å fullføre konsultasjonen. Derfor, ikke å finne ham på kontoret og ringe til ham, ba han om å gå til garderoben. Så, jeg anbefaler jenter å finne en mer kompetent og oppmerksom spesialist.

Utmerket sykehus høyt kvalifiserte leger

Jeg fødte den 24.11.2008 takk mye til de som var i brigaden om kvelden. Separat takk og lav bue Trifonova Natalia Saitovna takk for datteren din. Jeg vil aldri glemme deg.

Leger fagfolk som elsker sitt arbeid. Fantastiske søstre og jordmødre.

Alexander Vladimirovich Odnokotipny aksepterte min sønn 22. mars 2013. En av de beste leger jeg noensinne har møtt i mitt liv. Spesielt gledelig fantastisk følelse lege humor, slik at den første prenatal var moro, og deretter føder moro)))) Mange takk til alle leger, sykepleiere og jordmødre til Angela, en jente med ekstremt vakre øyne, som var rolig og vennlig, slik at det i tankene det var ikke at noe kunne gå galt) Min Sasha er allerede et og et halvt år. Jeg husker med takknemlighet hver dag hans navnebror, som hjalp min gutt til å bli født. Må Gud gi helse og velvære til alle de fantastiske spesialistene og de gode menneskene som jobber i denne klinikken!

Hun lå på bevaring og før fødselen i en uke. For denne gang var det ikke en misfornøyd mor, det er motsatt at hvis det igjen er det bare her.. Og det sier mye om det.. Jeg hadde en vanskelig graviditet og en veldig farlig fødsel.. En lav bue og mange takk til MurashkoA.V. hvem tok meg, holdt en keisersnitt uten noen komplikasjoner (og det er egentlig ikke sannsynlig) og nå har jeg en fantastisk datter. I avdelingen er det alltid rent (uansett om det er ferie eller ikke). Hele personalet er alltid på plass. Alle smilende og lydhør, uten oppmerksomhet vil gå.. Alle leger med gyldne hender. I reanimasjon var det svært oppmerksomme sykepleiere. Generelt, TAK DU MEGET MEGET.

Flott sykehus! Vakre leger!

Monotype Alexander Vladimirovich-Takk. Wonderful Doctor, fantastisk person!
Jeg vil bli glad for å sove med ham igjen!

SENTRUM FOR PSYKOLOGI OG UTVIKLING "SUNFLOWER"

anmeldelser

Omtaler om arbeidet til en barnepsykolog, familiepsykoterapeut Oksana Alisova

Anmeldelser om arbeidet til en klinisk psykolog Elena Efremova

Vi har et ikke-talende barn, han ble diagnostisert med "Autism Spectrum Disorder" i Moskva. Vi hadde bare en gang en psykiater, så jeg var ikke 100 prosent sikker. Her i Rostov passerte vi en medisinsk-pedagogisk kommisjon - der fikk han autisme generelt. Da bestemte mannen min og jeg å gjøre en komplett diagnose til sønnen min. Vi diagnostiserte din kliniske psykolog, Elena Vitalyevna Efremova, og autisme ble ikke bekreftet! Jeg deltok på denne diagnosen: Elena Vitalevna jobber med et barn veldig enkelt! Barnet gikk straks til henne. I tillegg støttet mannen meg virkelig, beroliget. Jeg så virkelig at barnet ikke hadde noen unormaliteter som vi hadde blitt satt til før!
Jeg selv kom på anbefaling. Legen som anbefalte meg, sa at i løpet av tiden hun jobbet i sitt felt, var det ditt senter som ga positive resultater, og at de ville hjelpe meg her. Og her snudde vi - og nå kan jeg anbefale 100% meg selv. Før det hadde vi erfaring - vi var engasjert i andre sentre - det var mye dyrere, og resultatet. Og det var ikke så komplisert at alt dette ble gitt, som i ditt senter. Takk!

Anna K., Nikitas mor, 12.23.2015

Anmeldelser om arbeidet til barnepsykologen Marina Krivenko

Barnet visste ikke hvordan han skulle uttrykke akkurat det han ville, han unngikk jevnaldrende på lekeplassen. Vi vurderte forskjellige sentre og valgte "Solsikker". Krivenko Marina Vladimirovna er en svært kompetent spesialist. Barnet er veldig glad i sine klasser, han er glad for å gå til dem, og nå har han blitt mer rolig, omgjengelig, har begynt å ta initiativ til å kommunisere med jevnaldrende i sandkassen og tydelig uttrykke det han vil. Mange takk Marina Vladimirovna!

Barnets mor (3 år).

Anmeldelser om arbeidet til barnepsykologen Anastasia Gontar

Marina, mor til Diana (3 år), 05/26/2018

Anmeldelser om arbeidet til en barnepsykolog Ekaterina Kisina

De søkte på "Solsikker" fordi barnet ikke reagerte på mennesker (bare moren), kunne ikke leke med leker. Han bodde i sin verden, var ikke interessert i noe. Han var bare interessert i svingen og kaste den opp.

Kontakt "Solsikke" på anbefaling av en nevrolog. I utgangspunktet tvilte jeg på at det kunne bli endringer i barnets oppførsel. Men i de 4 månedene av Katerinas klasse med barnet har det vært store endringer. Barnet begynte å se på øynene, utføre kommandoer, uavhengig vikle rammebokene, se på bøker, bilder, bakgrunnsbilder, biler på gaten, søyler, trafikklys. Barnet ser frem til klasser med Katerina! For øyeblikket kan barnet vise med hånden det han trenger og si "Am" når han vil spise, tidligere var det bare gråt og gråt.

Katerina er profesjonell i sin virksomhet. Vi er veldig glade for at hun er den som behandler barnet. Katerina er svært oppmerksomme og krevende, noe som gjør barnets leder. Barnet går i skole med glede. Jeg er veldig glad for at vi besøker "Solsikke".

Omtaler om arbeidet til en barnepsykolog Alina Polovinkina

Sist vinter viste barnet et psykologisk problem på kommunikasjonsområdet. Appellert til "Solsikke" i oktober 2017 på anbefaling av klienten til dette senteret. Begynte å jobbe med psykolog Polovinkina Alina Vasilyevna. Alina Vasilievna kastet straks barnet til henne, barnet går gjerne til sine klasser. På så kort tid har barnet blitt mer avslappet, lærer å konstruktivt løse nye problemer, og har bedre oppførsel.
Alina Vasilievna er veldig taktfull, veldig smart. Vel plukket opp ordningen med leksjoner "mor + baby". Tilbakemelding fra en spesialist er svært viktig for meg, og jeg får det fullt ut. Hennes anbefalinger for samhandling med barnet i dagliglivet bærer frukt.
Det er veldig hyggelig at i "Solsikke" -seminarer for foreldre holdes av ulike spesialister. En fantastisk mulighet til å lære, snakke med andre foreldre, stille spørsmål. Å være foreldre generelt utdanningsinstitusjoner er ikke undervist, "Solsikke" gir en mulighet for foreldreforeldre. Å støtte meg som mor er veldig viktig for meg, takk for ditt arbeid!

Anmeldelser om arbeidet til en barnepsykolog Oksana Alekseeva

Maxim om 2 år var ZRR. Turer til forskjellige spesialister ga ikke resultater. Da Maxim var 5 år og 9 måneder gammel, på anbefaling av en nevrolog, vendte vi seg til Solsikke.
Takket være leksjonene fra Oksana Alekseeva, kan Maxim nå sitte ved bordet lenge, konsentrere seg om oppmerksomheten, han ble mer sosial, ikke bare med barn, men også med voksne, og lærte å ta initiativet i kommunikasjon. Maxim liker virkelig Oksana Alekseevnas klasser, han går med stor glede til dem. Oksana Alekseevna etablerte umiddelbart kontakt med Maxim. Hennes anbefalinger om hvordan man bygger kommunikasjon med Maxim, slik at han forstår og utfører instruksjonene, hjelper meg mye.
Oksana Alekseevna er en svært kompetent spesialist.
Irina, Maxims mor (6 år), 12/19/2017

Anmeldelser om arbeidet til en barnepsykolog Natalia Ryzhkova

Etter en lang sykdom på 3,5, sluttet Roma å snakke, dvs. snakket bare "mor", "pappa", "kvinne".
I "Solsikker" går vi fra slutten av juli 2017, betydelige prestasjoner! Takket være Natalya Petrovnas studier begynte Roma først å uttale enkelte ord (og snakker nå setninger), for å forstå appellen adressert til ham, for å oppfylle forespørsler, for å vise interesse for kommunikasjon med andre barn.
Natalya Petrovna er en veldig god spesialist, hun etablerte umiddelbart kontakt med Roma. I tillegg til å studere med sitt barnebarn, gir hun mange anbefalinger om hvordan man snakker og oppfører seg med ham slik at han kan høre, forstå og utføre instruksjoner.


Roma bestefar (3 år 10 måneder), 12/08/17

Anmeldelser om arbeidet til barnepsykologen Anastasia Rinieri

Anmeldelser om arbeidet til psykologen Elena Pustovalova

Vi vendte oss til sentrum av psykologi og utvikling "Solsikke" på grunn av tilstedeværelsen av slike problemer som encopresis og onychophagy hos et barn i juni 2017. Allerede i slutten av juli 2017 skjedde heller ikke våre problemer. Tusen takk til Pustovalova, Elena Nikolaevna, for det arbeidet vi har gjort for å løse våre problemer.


Larisa Sergeyevna, Glebs mor (5 år gammel), 08/14/2017

Anmeldelser av taleterapeut Tatiana Budennoy

Anmeldelser om arbeidet til tale terapeut Anna Bruevich

Vi søkte på Solsikkerhetssenteret sommeren 2017. Datteren min uttalt ikke lydene av "W" og "F", lyden av "P" var helt fraværende. Før det var det mislykkede forsøk på å jobbe med en privat tale terapeut.
For meg var det viktig at taleterapeut tar hensyn til barnets egenskaper. Datteren tolererer ikke et nytt miljø, er følelsesmessig og spennende, og når hun blir overbelastet, blir hun syk. På det første møtet med Anna Evgenievna diskuterte vi dette og bestemte oss for å prøve å jobbe sammen. Etter 6 måneder med klasser (1 gang i uken) begynte datteren å uttale alle lyder perfekt, hennes tale ble renere.
Anna Evgenievna er en kvalifisert og oppmerksom spesialist. Jeg er veldig takknemlig for henne for det faktum at hun gjennomførte klasser i det naturlige tempoet for barnet, nøye og uten press. Datteren min var komfortabel og lett å jobbe med henne.
Også, takk for å organisere Senterets arbeid: Påminnelser om klassene, advarsler om fravær av spesialist, klistremerker "Oppmuntringer" for barnet etter hver leksjon, et diplom på slutten av arbeidet. Man føler seg en oppmerksom og snill holdning til de som vender seg til Senteret for hjelp.

Anmeldelser om arbeidet til taleterapeut Elena Kazantseva

Jeg så en annonse for solsikke i et magasin og bestemte meg for å kontakte deg. Vendt til sentrum, siden Denis var fraværende phonemic hearing, dysarthria, ZRR. Før solsikker deltok andre spesialister i klasser, noe som resulterte i en positiv trend, men ikke nok etter min mening.
Som et resultat av å praktisere i "Solsikke", snakker Denis nå alle lyder som han ikke kunne uttale, han utviklet et fonemisk øre, han ble mer sosial, assiduøs, nysgjerrig.
Elena Alexandrovna Kazantseva likte meg og Denis, han ville ikke engang fullføre arbeidet med henne. Hun finner en god tilnærming til barn, er veldig behagelig med henne, er nær, hyggelig å snakke med og svært kompetent i det hun gjør. Jeg er overrasket over resultatene av hennes arbeid med Denis.

Anastasia, mor til Denis (6 år gammel), 02/08/2018

Anmeldelser av taleterapeut Ekaterina Kozubova

Kozubova Ekaterina Semenovna er veldig velvillig, behandler barn med forståelse, utfører klasser veldig interessant, barnet kjører bokstavelig talt på dem. For øyeblikket har barnet blitt mer fokusert og utfører alle oppgavene, og viktigst er han i klasserommet i gruppen "Rechenka" kommuniserer med andre barn.

Elizabeth, bestemor til Daniel (6 år), 04/10/18

Anmeldelser av taleterapeut Oksana Kharitonova

Anmeldelser av arbeidet til patologen Marina Larina

Daniel ble diagnostisert med CRA, MMD, dysartri. Fra en alder av tre deltok han i korrigerende hage. Vi behandlet flere taleterapeuter, men uten suksess. Etter å ha kommet til "Solsikke" viste det sig at barnet fortsatt har et brudd på fonemisk hørsel. Nå er vi engasjert i et kompleks. Mange takk kan jeg si Larina M.V.

Anmeldelser av arbeidet til patologen Margarita Gavrinyova

Pete ble diagnostisert med ZRR, først studerte vi med andre spesialister, men dessverre var det ingen resultater fra disse studiene. Vi vendte oss til sentrum av psykologi og utvikling "Solsikke" fordi du utfører klasser med barn som har diagnoser av ZPR, ZRR, etc.
Da de snudde seg til "Solsikke", snakket ikke barnet, men takket være hans studier snakket han og nå har han en riktig utvikling, dvs. oppfyller aldersstandarder. Jeg vil takke for profesjonaliteten i arbeidet og resultatene fra Polovinkina Alina Vasilyevna og Gavrineva Margarita Yuryevna. Separate takknemlighet til Margarita Yuryevna for tålmodigheten, anbefalingene hun ga meg for effektiv samhandling og lekser med barnet.

Anmeldelser av jobben av patolog Olga Frolova

Anmeldelser av arbeidet til patologen Elena Dorokhova

Vi hadde en uttalt forsinkelse i taleutvikling, barna snakket lite og motvillig, kommuniserte mye med bevegelser og ansiktsuttrykk, selv om de forsto hverandre perfekt.
Vi ble observert av en nevrolog, mottatt nevrologisk behandling. Det ble klart at dette ikke er nok, en integrert tilnærming er nødvendig, ikke bare en nevrolog, men også en tale terapeut, en patolog og selvfølgelig meg som en mor.
Senteret "Solsikke" ligger i nærheten av huset. Ofte gikk vi, gikk forbi. Og hver gang jeg tenkte: "Men det er på tide for meg å konsultere og jobbe med kunnskapsrike spesialister".
Vi er engasjert i den femte måneden, resultatet er selvsagt stort. Ungene har blitt mye mer sosial, de sier allerede gode forslag. Nikita har bedre suksesser, men Egor ser på broren sin, prøver og drar langsomt seg til ham. I dag var vi på defektologens siste økt, programmet ble fullført, dvs. barna lærte å snakke. Arbeidet forble med taleterapeut.
Vår elskede Ekaterina Semenovna og Elena Vladimirovna fortjener spesiell ros for deres utrolige tålmodighet, kjærlighet til barn, flid, godhet og selvsagt profesjonalitet. Jeg lærte mye av dem, lærte mye for meg selv, fordi Hjemme må arbeid med barn fortsette. Elena Vladimirovna, fullførte arbeid med oss, fortalte hvordan han skulle arbeide med barn videre, ga oss verdifulle instruksjoner.
For tiden vi besøker senteret, svikte hans arbeid for oss ikke. Administratorer vil alltid advare om morgendagens leksjon, om endringer, hvis planlagt, om ferdigstillelse av abonnement og andre nyanser.

Natalya, mor til Egor og Nikita (3 år), 02.16.2018

Anmeldelser om arbeidet til nevropsykolog Anna Brovina

Anmeldelser om arbeidet til nevropsykologen Claudia Shcheglova

Anmeldelser av arbeidet til ABA-terapeut Irina Tkacheva

Anmeldelser av arbeidet til ABA-terapeut Maria Bauer

Romersk vil være 7 år gammel i oktober. Barnet mitt snakker fortsatt i separate ord. Vi begynte å takle dette problemet siden 3 år. Før dette forsikret våre barneleger oss om at alt er normalt, at han er i ferd med å snakke, guttene begynner å snakke senere, etc. Først ble Roma diagnostisert med ZPRR, deretter autisme med mild mental retardasjon.

Deretter besøkte vi ulike psykologer og taleterapeuter og gjennomgikk to kurser tomater, gikk til en manuell terapeut, osteopater, og gjennomgikk et kurs med delfinterapi. Effekten var, men svært ubetydelig.

Vi bestemte oss for å søke på Solsikke fordi ditt senter har ABA-spesialister som arbeider i henhold til reglene og har en kurator som skriver et individuelt program for barnet. Forresten, en kopi av dette programmet ble levert til meg, og jeg jobber også med det med Roma.

Jeg hadde ingen tvil om å velge sentrum. Jeg var bare interessert i ABA-terapi. Og som jeg fant ut fra forumene og nettstedene til andre sentre, behandler svært få personer ABA-terapi.
Endringer i delstaten Roma skjedde ganske mye. Han hadde spontane forespørsler, noen av dem består av to eller tre ord, Roma går på toalettet alene, noen andre selvbetjeningsevner dukket opp, begynte han å forstå den adresserte talen mer. Og selvfølgelig ble det lettere for ham å dukke opp på gaten eller i butikken, han bryter ikke ut og går ikke bort, alt mangler fra hyllene i butikken, han er neppe fornøyd med hysteri.

Maria Bauer er en veldig god og ansvarlig spesialist. Kanskje på grunn av det faktum at hun er kjent med problemet med autisme, ikke av hearsay og ikke fra bøker, lider sitt eget barn av autisme. Hun fikk lett kontakt med Roma. Alle våre prestasjoner skyldes henne. Vi er veldig glade for at vi kom til "Solsikker". Min kone og jeg tror at vi er heldige med spesialister og håper på videre vellykket samarbeid.


Andrey og Victoria, foreldre til romersk Negoda (6 år), 09.03-17

Clinic Tibet

Tibet klinikken har operert i Moskva og St. Petersburg i mer enn 7 år. Det tilbyr behandling av sykdommer i muskuloskeletale systemet, nervesystemet, mage-tarmkanalen, luftveiene og andre - uten operasjoner, tabletter og hormoner. Behandlingen utføres med metoder for orientalsk medisin, hvorav hoveddelen er akupunktur, akupressur, steinbehandling, moxo-terapi, hirudoterapi, etc. For mer informasjon om sykdommene som fungerer i Tibet-klinikken og behandlingsmetoder, vennligst besøk klinikken.

Hovedprinsippet i Tibet-klinikken er den høye profesjonaliteten til leger. Alle legene på vår klinikk har en universitetsgrad fra ledende russiske medisinske skoler (blant dem er kandidater og leger i medisinske fag). På den annen side eier de fullt ut metodene for østmedisin, kinesisk medisin og tibetansk medisin, og har mange års erfaring i praktisk bruk i russisk sammenheng.

I tillegg til høy profesjonalitet utforskes legene fra Tibet Clinic med høyt faglig ansvar. En person som har søkt på Tibet for hjelp, går ikke bare til bestemte behandlingstilbud. Hans helse er under vår konstante tilsyn. I tillegg gir vi rådgivende støtte for varigheten av behandlingen.

Ifølge mange ledende eksperter er "Tibet" i dag den eneste klinikken i Russland som kan kalles tibetansk uten forbehold. Samtidig ligger Tibet klinikken i forkant av to moderne verdenstrender - den gradvise konvergensen mellom vestlig og østlig medisin og gjenoppliving av ekte tibetansk medisin.

Kontraindikasjoner er mulige, konsulter med en spesialist.

Juno

Jeg var i denne klinikken for første gang i dag. Vel, siden jeg har besøkt nesten alle medisinske sentrene i byen de siste par årene, begynner jeg å forstå noe om dette systemet og deres praksis. Men om alt i orden. For det første, på grunn av slike klinikker, er jeg helt forvirret om jeg skal behandle meg for erosjon eller ikke. I disse sentrene, hvor penger ikke rystes fra kunder, behandler jeg.

Jeg var i denne klinikken for første gang i dag. Vel, siden jeg har besøkt nesten alle medisinske sentrene i byen de siste par årene, begynner jeg å forstå noe om dette systemet og deres praksis. Men om alt i orden. For det første, på grunn av slike klinikker, er jeg helt forvirret om jeg skal behandle meg for erosjon eller ikke. I disse sentrene, hvor penger fra klienter ikke rystes, forbyr de meg å behandle erosjon. Men i de, som Juno, hvor de lokker penger for alt, tvinger de meg til å behandle erosjon direkte. Behandlingen er veldig dyr sammen med alle tester. Dette er grunnen. Hvis bare å rive litt mer penger fra en klient, men hvordan han føler seg etter det - det er alt for å spytte.

Nå om sentrum. Jeg meldte meg til Dokuchaeva. Jentals administratorer ringte og tilbakekalte dagen før opptak. Dette er normalt. Jeg kom til sentrum. Alt er praktisk der. Det er et sted hvor du kan sette på skodeksler, ta av og legge på klær, et stort speil (eller snarere et speilskap). Administratorene møtte meg høflig. Og her er den første minus! Jeg var ikke kjent med prisene på ytterligere tester i resepsjonen. Generelt spurte jeg ikke meg selv, men jeg mottok 1500 anrop på telefonen, og jeg trodde at testene var inkludert. Vanligvis betalt tusen flere. Og det er bra at pengene var med dem, men administratoren var tydeligvis nervøs og krevde nesten å betale umiddelbart, selv om jeg ikke motstod i det hele tatt.

Jeg ble tatt til legen. Og dette er et pluss, fordi i noen klinikker opererer systemet "se etter kontoret selv". Elsket legen! Med varme og positive møtte jeg meg. Hun forklarte alt, besvart alle spørsmålene. Igjen snakker jeg om gynekologen O. Dokuchaev. Undersøkelsen ble utført forsiktig og forsiktig! Dette er veldig viktig, fordi det betyr at hun kan stole på en operasjon. Jeg dro i godt humør. Sannheten er at dette hintet om erosjon plager meg som angivelig hun selv ikke vil passere, og hun trenger å bli behandlet uansett. For en måned siden fortalte de meg at det var helbredende og at det ikke krever kirurgi. um. enten avlet igjen for penger. Og også, vel, prisene i denne Juno! Dyrt også!

TIBET CLINIC, Moskva

Adresse: Moskva, Sretenka Str., 9

Telefon: +7 (495) 781-57-57

Anbefal til Google:

Om selskapet

I utgangspunktet ble TIBET opprettet som en klinikk som er i stand til å levere høykvalitets medisinsk behandling. Som et resultat av en langsiktig revisjon av pasienter, konsultasjoner med fagfolk på alle områder av medisin, besluttet klinikkledelsen å kombinere moderne medisin med gammel tibetansk kunnskap. Slik viste Tibet klinikken. Tibetansk medisin i klinikken er brukt på strengt vitenskapelig basis. Et team av profesjonelle leger undersøker i detalj hverandres problemer. Alle leger har stor erfaring med å praktisere tibetansk medisin, kinesisk medisin og østmedisin, og har mange års praktisk erfaring, og forbedrer stadig sine faglige ferdigheter.

Din tilbakemelding om TIBET CLINIC

e-post: Denne adressen vil motta et brev for å aktivere en anmeldelse.

Gi beskjed om servernyheter

Ved å klikke på "Send" -knappen, godtar du portalens regler.

Anmeldelser av tibet klinikker, [side 1]

På grunn av stillesittende livsstil var nakken og ryggen min veldig sår og anstrengt. Jeg hørte mye om de fordelaktige egenskapene til akupressur og bestemte meg for å prøve det på meg selv. Jeg kan si at etter den første økten, følte jeg meg som om en stor last hadde blitt løftet fra skuldrene mine. Etter økten forsvinner smerten nesten umiddelbart, jeg føler meg rolig og hvilte selv etter en hard dags arbeid.

Hun hadde en brennende følelse i høyre lår i en uke, en venn rådet meg til å gjøre en MR. Resultatet er en brokk på 2,5 mm, noe som gir en brennende følelse. Jeg besøkte Tibet klinikken på problemet mitt, som ligger i nærheten av arbeidet mitt. Der ble jeg sendt for å gjennomgå et rehabiliteringskurs hos Dr. Mongush. Etter 5 økter føler jeg meg som en annen person! Snart vil jeg gå på en gjentatt MR, men den brennende følelsen har gått, og jeg er bare glad!

Veldig lang led av leddgikt! Hvor jeg nettopp ikke var, hvilke leger gikk jeg nettopp ikke! Og så ved et uhell fant ut om denne klinikken! Jeg har alltid stolt på østlig medisin, jeg har lest mye om det. Jeg er takknemlig for skjebnen for å ha sjansen til å komme hit. Hun gjennomgikk et behandlingsforløp og glemte hva smerte og knase i leddene er! Jeg kan enkelt flytte rundt! Takk til alle legene som setter meg på føttene mine! Jeg anbefaler denne klinikken til alle!

Jeg er veldig fornøyd med resultatet av behandlingen, jeg kunne ikke klare å miste 10 kilo med noen metoder, siden 20 jeg har prøvd mange ting! Programmet Andriyanova hjelper!

Ingen tilbakemelding er sendt

Jeg hadde en ansiktsnerven syltetøy, veldig ubehagelige symptomer, hodet mitt var stadig vondt, det var enda vondt å smile og snakke. En bekjent fra arbeid ga råd om akupunktur i Tibet. Fantastisk effekt etter første økt! På prosedyrer løp, som for en ferie som etter dem følte dagens lettelse! Nå har en måned gått, og jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse, med den dybeste takknemligheten til førsteklasses spesialist Orlan Arkadyevich!

Jeg har en spesiell holdning til klinikken, takket være behandlingen i den, endret jeg helt. Jeg startet liten, jeg ville bare slutte å røyke, men jeg ble fascinert av legen, og vi fortsatte behandlingen. Legen hjalp meg mye psykologisk, som om han hadde antatt et lyst på livet i meg. Jeg røyker ikke nå, jeg har mistet mye vekt, jeg begynte å følge meg, spise normalt, elsk meg selv. Og herfra begynte globale endringer i deres liv, men det er en annen historie :)

Det hjalp med betennelse i ansiktsnerven! I tradisjonell medisin er det i prinsippet ingen metoder for å behandle dette problemet, du kan bare bedøve en stund, men så faller alt på plass. Så, hvis du vil bli kvitt problemet, og ikke drukne den, så er du i Tibet.

Jeg ble selv behandlet i Tibet, så da datteren min begynte å bli syk veldig ofte, bestemte hun seg for å behandle henne også. Jeg ble sendt til Dr. Ilina Oksana Vitalevna, og selv om jeg først ønsket å gå til legen min, fortalte jeg ikke senere behandlingen av Oksana Vitalevna. Hun har bare talentet til å kommunisere med barna! Min Olga er ikke veldig sosial, men hun ble bokstavelig talt forelsket i "Tante Oksana", så behandlingen for oss var ganske enkelt og uten tårer og lunger. Mange takk til legen for en lignende tilnærming til barn, hennes oppmerksomhet og profesjonalitet.

Da jeg først kom dit, mistet jeg meg, jeg kunne ikke finne det lenge, selv om de prøvde å veilede meg på mobilen min som navigator. Men jeg trodde at de var nærmere t-banen og ble sint, det vil si, jeg ville bare komme, rope og gå. Men hun ble veldig glad for det. Og for de som hører på en persons mening, kan jeg bare si en ting, du må ha din egen, gå og prøv. Så vil det være en mening, bra eller dårlig

Ilina Oksana Refleksolog, Orientalisk medisinsk doktor, manuell terapeut, homøopat

2 vurderinger

Behandling av sykdommer

    • ganglioneyroblastoma
    • spinale cyste
    • cerebral aneurisme
    • nevitt i ansiktsnerven
    • spinal osteokondrose
    • nevrasteni
    • muskelspasmer
    • neseblødning
    • intracerebralt hematom
    • neurosyphilis
    • utelatelse av øvre øyelokk
    • asteni
    • albue epikondylitt
    • perinatal encefalopati
    • hjernerystelse
    • hodepine i templer
    • hortons sykdom
    • krumning av bena
    • kneskade
    • fornærmelse

Prosedyrer og tjenester

    • akupunktur
    • kinesiologi
    • bruk gylne nåler
    • myke teknikker for osteopatisk medisin
    • diagnose av felles sykdommer
    • refleksologi i ansikts-kosmetologi
    • behandling av vasomotorisk rhinitt
    • nevrasteni
    • refleksologi i behandlingen av respiratoriske sykdommer
    • behandling av posttraumatiske stressforstyrrelser
    • akupunktur
    • behandling av osteokondrose
    • Manuell behandling av skulderbladet artrose
    • behandling av polyneuropati av ulike etiologier
    • refleksologi i behandlingen av søvnforstyrrelser
    • behandling av vertebrale smertsyndrom
    • refleksologi ved behandling av sykdommer i øvre luftveier
    • sjokkbølge terapi
    • diagnose av karsykdommer
    • anvendt kinesiologi

En lege vil kunne motta deg på denne klinikken:

  • Street 1905
  • Krasnopresnenskaya
  • barrikaden

Moskva, st. Krasnaya Presnya, 28

Vi ringer deg tilbake om 15 minutter for å avklare alle detaljer.

Steder for å motta en lege

Moskva, st. Sadovnicheskaya, d. 11, s. 2

Moskva, st. Krasnaya Presnya, 28

Pasientanmeldelser (2)

Jeg vil takke Oksana Vitalevna Ilyina for hjelpen! Jeg vendte meg til henne i en svært vanskelig fysisk tilstand, det var så mange mindre sykdommer som samlet tok bort styrke, det var veldig vanskelig å tåle. Og nå, etter flere prosedyrer, er det en annen vind, håper det beste at jeg kan kvitte seg med alle problemene! Veldig god klinikk, de riktige menneskene. Takk

Respekt for pasienter, god natur, sosialt personale og profesjonaliteten til leger er hva som skiller denne klinikken fra andre medisinske sentre. Jeg likte "Tibet"! Spesiell takk til Oksana Vitalevna, jeg håper å fortsette å bli behandlet av deg!


Neste Artikkel

hepatotoxity

Relaterte Artikler Hepatitt