Spetstonik chanterelle tynne og sterke anmeldelser

Share Tweet Pin it

Direkte forsendelser med
fabrikker

  • hoved~~POS=TRUNC
  • for helse
  • Vekttap
  • Spetstonik chanterelle. Tynn og sterk (opp./30 stk.), Sachera-Med
  • Spetstonik chanterelle. Tynn og sterk (opp./30 stk.), Sachera-Med

Spetstonik chanterelle. Tynn og sterk (opp./30 stk.), Sachera-Med

1 anmeldelse til produkt Spetstonik chanterelle. Tynn og sterk (opp./30 stk.), Sachera-Med
Flott butikk

Elsker din leder! Han anbefaler alltid, spør, hyggelig å snakke, det er umiddelbart klart at en person er kompetent. Hvis det var ubetydelige overlegg med levering (Russisk post, ja, ja), ble det alltid avgjort. Jeg bestiller ikke første gang, alt er alltid bra! Veldig glad !! Takk butikk!

Jeg vil gå ned i vekt)

Jeg vil gå ned i vekt)

kolya på tirsdag 12 juli 2016 16:36

En veldig interessant måte å miste vekt på

Irina58 på fredag ​​15 juli 2016 19:39

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Sonja22 på lør 16 juli 2016 kl 08:44

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Sergey2225 på lør 30. juli 2016 11:27

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

karen på søndag 31. juli 2016 16:43

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Sonja22 på ons 03 aug, 2016 6:43 am

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Svetlana234 på ons 03 aug, 2016 6:48 am

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

VitaLitka på ons 03 aug, 2016 10:56

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Olga108 på ons 03 aug, 2016 11:36

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Alenka84 på ons 03 aug 2016 1:56

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Charlotte på ons 31. august 2016 11:50

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

SALLI på Thu Sep 01, 2016 8:58 pm

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Marinka på onsdag 07. september 2016 14:07

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Hellgrove på fre Sep 09, 2016 10:25

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

milanka111 på lør 10 september 2016 6:32 am

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Marinka på søndag 25. september 2016 15:33

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

gift på ons 19. oktober 2016 kl. 11.30

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

leoShin på ons 09 november 2016 18:00

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Madla på lør 12 november 2016 18:43

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

osipova33 på ma 19 dec, 2016 6:47 am

Re: Jeg vil gå ned i vekt)

Alevtina Svetlova i Tue 10. jan. 2017 9:28

LEKARNA.ru Blogg om helse og medisin. Tips for en sunn livsstil.

Spetstonik Chanterelle: doktors gjennomgang

Spetstonik Chanterelle - en gruppe kosttilskudd fra firmaet Sasher-Med. De er plassert som et middel for å løse visse problemer eller kurere sykdommer. Den vanligste er Spetstonik Chanterelle med helminthiasis (i kapsler), samt Tynn og sterk. Men det er andre kosttilskudd - designet for kvinner eller menn, brukt i diabetes, leversykdom eller i nærvær av steiner i ulike organer.

Med helminth infeksjoner

På den offisielle nettsiden er Spetstonik Fox beskrevet veldig appetittvekkende. Produsenter nøler ikke med å gi det med terapeutiske egenskaper, som verktøyet egentlig ikke har. Det er ikke mulig å indikere i bruksanvisningen at kosttilskudd ødelegger alle typer helminter og forhindrer gjeninfeksjon i fremtiden. Men på internett, så vel som på gjerdet, kan du skrive noe.

Listen over deklarerte effekter av Specktonik Chanterelle med helminthiaser:

  • eliminere ormer;
  • ødelegger eggene sine
  • styrker immuniteten mot helminter, så re-infeksjon er umulig;
  • bure bakterielle og soppinfeksjoner;
  • helbreder sykdommer i organer som er forårsaket av helminter;
  • ødelegger protozoer, inkludert toxoplasma.

Uansett hvor ormene er. Spetstonik Chanterelle skal ødelegge dem overalt: i leveren, hjernen, tarmene, lungene, urinorganene, øynene.

Sammensetningen inneholder mange komponenter. De viktigste - selvfølgelig, chanterelle sopp. Hovedet for kosttilskudd er cedarolje. De viktigste plantestoffene i sammensetningen, fremhevet på den offisielle nettsiden til produsenten i fet skrift:

Ingen av dem kan utvise helminths fra kroppen. Derfor er det ikke nødvendig å beregne den positive effekten når dette tillegget tas.

Tynn og sterk

Vil du være tynn og sterk? Du leder veien til treningsstudioet. Men selskapet Sasher-Med tilbyr en enklere måte å få en slank figur på. De påkrevde effektene betyr:

  • aktivering av leverenzymer ansvarlig for nedbrytning av subkutant fett;
  • økt fettutskillelse;
  • vekttap uten dietter;
  • cellulitt fjerning;
  • rensende lymfe;
  • ødeleggelse av Wen;
  • restaurering av immunitet og kroppstone.

Sammensetningen inneholder stoffer av vegetabilsk opprinnelse. I tillegg til kantantereller er det ingefær, solsikke, sedertreolje, saflor, goji, bønner, indisk ris, amarant. Det er ikke et enkelt stoff som kan ha minst en minimal effekt på kroppsvekten. Derfor vil Spetstonik Chanterelle ikke gjøre deg tynn eller sterk.

Aktiv lever

Det antas at Spetstonik Chanterelle behandler alle de vanligste leversykdommene, og eliminerer samtidig patologien i bukspyttkjertelen. Ifølge produsenter helbrede kosttilskudd slike sykdommer:

  • fett hepatose;
  • gallesteinsykdom;
  • helminth infeksjoner med leverskade;
  • svulster med lokalisering i hepatobiliært system;
  • viral eller giftig hepatitt (inkludert alkoholholdig);
  • fedme (ifølge selgerne Spetstonika, det er forbundet med et brudd på leveren);
  • akne (akne i ansiktet er også ment å skylde leveren).

I tillegg anbefales Spetstonik Chanterelle Active Liver å bli tatt selv i tilfelle når du har en sunn lever. Når alt kommer til alt, vil hun eller hun senere bli syk. Bidrar til dette dårlige miljøet, forferdelige kvalitetsprodukter, alkohol, overvekt, etc. Men cedarolje og kantarell vil redde deg fra alle sykdommer. I motsetning til andre produkter fra Spetstonik-linjen har den aktive leveren ikke andre komponenter.

Naturligvis oppfunnet alle effektene av kosttilskudd. Hverken cedarolje eller kantarellens sopp kan kurere viral hepatitt, fettlever og onkologiske sykdommer.

Med diabetes

Diabetes mellitus er en uhelbredelig sykdom som en person må kjempe for livet. For å normalisere blodsukkernivået og forhindre diabetiske komplikasjoner, må mange medisiner tas. De brukes daglig i mange år.

Men produsenter Spetstonika Chanterelle i diabetes mener at tradisjonell medisinsk terapi du ikke lenger trenger. Ned med insulin og hypoglykemiske stoffer! Gi naturlige plantebaserte kapsler!

De påståtte effektene av diabetes spetstonika:

  • reduserer til normalt nivå konsentrasjonen av glukose i blodet;
  • hindrer sena komplikasjoner av diabetes (makro- og mikroangiopati, nevropati, nefropati, etc.);
  • gjenoppretter immunitet
  • gjenoppretter den ødelagte metabolisme.

Nettstedet indikerer ikke at Chanterelle helbreder fullstendig diabetes - og takk for det! Kosttilskudd inneholder, i tillegg til uendrede ceder- og kantarelloljer, mange andre stoffer: eldre, bønner, solsikke, burdock, svart spidskommen, goji, dogrose, chaga. Den virkelige effektiviteten til additivet er nær null.

På steiner

I enkelte organer kan steiner dannes. Tidligere måtte de fjernes kirurgisk. Videre, hvis bare en kalkulator fjernes fra nyrene, så hvis dette er tilstede i galleblæren, må dette organet fjernes helt. Men disse "utdaterte" behandlingene er ikke lenger påkrevd. Hvorfor kutte en person hvis Spetstonik Chanterelle med stein gjør at du kan løse kalkulasjonen av en hvilken som helst plassering.

Ifølge produsenter viser kosttilskudd stein fra:

  • nyrene;
  • urinveiene;
  • blære;
  • galleblæren og kanaler;
  • bukspyttkjertelen.

Det er rart at produsenter ikke indikerte muligheten for oppløsning eller fjerning av prostata steiner. Tilsynelatende visste de ikke at konkrementer også kunne dannes i denne kroppen.

Som en del av denne arten inneholder Spetstonika svart spidskommen, melkeltistelen, hillworten, volodushkaen, mais silke, bjørnenes galle, hundrosen, lerkesvamp. Effektiviteten av kosttilskudd er null. Medisiner for konservativ behandling av gallestein og urolithiasis eksisterer. Men de listede urter er ikke i stand til å fjerne kalkulator, så vel som å senke deres økning i størrelse.

For kvinner

Spetstonik Chanterelle for kvinner behandler tilsynelatende alle sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet. Supplement produsenter mener at det er tilrådelig å ta det med:

  • candidiasis - soppinfeksjon i kjønnsorganene
  • infertilitet som følge av inflammatorisk prosess;
  • noen dishormonale lidelser;
  • uregelmessig syklus;
  • myome - en godartet svulst i livmoren, som, som antatt før Spetstonik utseende, kun kunne fjernes kirurgisk;
  • cyster i eggstokkene;
  • mastitt.

Hvordan kan en rette, som heller ikke er en medisinsk forberedelse, kur så annerledes i opprinnelsen til sykdommen? Faktisk er det i denne listen infeksiøse, dyshormonale og onkologiske patologier. Veldig enkelt: Sammensetningen inneholder dessuten ikke bare kantareller og cedarolje, men også en rekke andre stoffer. Disse er Reishi, Artemia cyster, Peony, Veselka, Shiitake, Clover, Broccoli, Caragana, Chaga, Vitex og Bear gall.

Som vi ser, er det enda flere stoffer i sammensetningen enn antallet kvinnelige sykdommer som er ment å kurere ved hjelp av Spetstonik Chanterelle. Til tross for dette forblir effektiviteten av legemidlet lavt. Hvis kosttilskudd kan kurere noe, så bare de sykdommer og forhold som kan gå bort av seg selv. For eksempel, et brudd på syklisk menstruasjon eller funksjonelle cyster i eggstokkene.

For menn

Spetstonik Chanterelle for menn er designet for å behandle alle vanlige hudsykdommer. Det antas at dette verktøyet:

  • gjenoppretter normal ereksjon
  • forbedrer sædkvaliteten og øker fruktbarheten (botner infertilitet);
  • kurerer eventuelle smittsomme prosesser i det urogenitale systemet (bakteriell og sopp);
  • forbedrer urinfunksjonen;
  • behandler svulster i genitourinary systemet;
  • kompenserer for mangel på mannlige hormoner;
  • øker muskelmassen.

Ingen av effektene er bevist. Og det er ingen grunn til å tro at minst en av dem er mulig med en slik sammensetning av Spetstonik Chanterelle for menn. Den inkluderer sainfoin, lovage, homofil mann, Adams rhododendron, anis, kløver, trøffel, bevermusk, tomatfrø, goji og ginseng.

Spetstonik Chanterelle, uavhengig av type additiv og dens formål, koster 420 rubler for 30 kapsler. Den er tatt fra en, tre ganger om dagen. Følgelig er emballasjen nok til 10 dager med opptak. Men kurset skal vare minst 1 måned. Derfor må du betale 1260 rubler i måneden for Spetstonik Fox.

Spetstonik chanterelle tynne og sterke anmeldelser

SKU: SMD0526
Produsent: Sachera-Med

Spetstonik chanterelle "med saflor, ingefær og solsikkerot
pakning med 30 vegetabilske kapsler på 0,5 gram

Cedar kjerner olje, kantarell frukt kropp, lerk svamp, ingefær rot, safflower frø, vanlig bønne pods, goji frukt, tuberiferous solsikkefrø, amaranth frø, indisk ris.

Native plantekompleks hjelper til med å rense lymfene og eliminere symptomene på cellulitt, wen, gjenoppretter immunitet og kroppstone, aktiverer metabolske prosesser og fremmer tilstrekkelig absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer og mineraler fra mat. Kompleksets handling er rettet mot:

  • raskt og effektivt vekttap uten dietter;
  • eliminering av Wen;
  • cellulitt advarsel;
  • immunitet restaurering;
  • normalisering av absorpsjon av fett, proteiner og karbohydrater.

Ta oralt 1 kapsel 3 ganger daglig 30 minutter før måltider. Kurset er 30 dager. 4 kurs per år er anbefalt.

Individuell intoleranse mot komponentene.

Generell beskrivelse

Cedarnøttkjernelje og kantarellkroppen - aktiverer leverenzymer som er ansvarlige for behandling av fett og normal kroppsvekt, øker utskillelsen av fett og bidrar til intensiv reduksjon av overvekt uten bruk av dietter.

Lerkesvamp, ingefærrot og safflower - bidrar til intensiv reduksjon av kroppsvekt og fettavsetninger, stimulerer behandling og eliminering av fett.

Goji frukt og solsikke og rot av knoller - hjelp til å rense fordøyelsessystemet og lymfene fra giftige stoffer av overflødig fett, normalisere metabolske prosesser, gjenopprette kroppens energipotensial.

Amaranth frø og indisk ris - normalisere absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer, mineraler som kommer fra mat, bidra til å gjenopprette tarmmikrofloraen, gjenopprette kroppstone, forhindre dannelse av cellulitt og puffiness, bidra til å gjenopprette elastisiteten i huden og musklene, bidra til å korrigere silhuetten av figuren.

Spørsmål og tilbakemelding:
Spetstonik chanterelle: tynn og sterk, 30 caps.

Logg inn for å stille et spørsmål eller legge en anmeldelse:

Jeg ønsket å spørre om det er verdt å drikke dette stoffet for å ta av et par kilo hvis vektøkning er knyttet til overgangen til overgangsalderen og den hormonelle bakgrunnen. Jeg begynte å drikke den, i to uker, la jeg merke til at han hadde en sterk vanndrivende effekt (for meg) og kroppen syntes å bli tørrere. Er det verdt å drikke ytterligere eller kan det skade? Takk Hva råd om narkotika i dette tilfellet? Fysisk aktivitet er, det er ikke veldig mye, men kroppen blir løs, jeg vil ha en god silhuett, hudtilstand, etc. Takk! Med vennlig hilsen Elena

Du gjør ingen skade for deg selv, men du vil heller ikke føle noen åpenbar effekt heller. Fordi først må du normalisere hormonene. Vi anbefaler å drikke bort det ikke-hormonelle legemidlet "Hemafemin" altaibalzam.ru/shop/gemafemin, og deretter fortsett kampen mot overvekt.

Takk for svaret! Jeg prøvde å starte Hemafimine, for en eller annen grunn begynte brystet mitt å skade etter fem dager (jeg tok 1 kapsel tre ganger). Jeg likte det ikke, og jeg otolyl det til side. Det var en slik opplevelse -)). Og siden jeg ikke hadde drukket andre stoffer, var det ikke før menstruasjonen, jeg bare synd på ham. dvs. Kanskje dette er min individuelle reaksjon, men jeg vil ikke tilbake til det ennå. Vanligvis kan dette være? Jeg hadde denne eneste gangen på Shatavari, også en kvinnelig tonic. Og tørrhet i kropp og hud kan være med en slik diuretisk Chanterelleffekt?

Hei, Elena! Beklager for sent svar.

"Hemafemin" øker den naturlige produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen. Brystet kan virkelig skade, men bare i første fase av inntaket, kan dette betraktes som normen. Østrogen bidrar til oppbevaring av væske i vevet, som følge av at det kan oppstå fornemmelse av utmattelse i brystkjertlene. Over tid bør denne følelsen passere, men kan senere komme igjen. Det viktigste er at denne tilstanden ikke er permanent eller for lang, ellers er det normalt. Hvis brystet gjør vondt i mer enn to uker, er det nødvendig å konsultere en gynekolog og endokrinolog for en konsultasjon og for å identifisere dagens tilstand av hormonell bakgrunn.

Om årsaken til tørr hud når du tar "Spetstonik chanterelle".. Ja, det er mulig. I tillegg har komplekset kraftige rensings- og dreneringsegenskaper, inneholder solsikkerot i sammensetningen - oppløser steiner, har en sterk vanndrivende effekt. Tørr hud skal kompenseres på annen måte, eller redusere den daglige dosen av komplekset.

God morgen Legemidlet er angitt for cellulitt, vil det hjelpe meg? Hvis jeg er 31 år gammel og det er ingen overvekt (56 kg), men hudslakhet og cellulitt på paven og lårene er urolig (etter fødselen i 25 år kan den ses med det blotte øye)

Dette produktet bidrar selvsagt til splittingen av Wen, men uten komplekse øvelser, bør man ikke forvente en åpenbar effekt.

For hele spekteret, spesielt rettet mot bekjempelse av cellulitter, anbefaler vi følgende produkter: en halv time før måltider tre ganger om dagen altaibalzam.ru/. /., 10 minutter etter å ha spist tre ganger om dagen altaibalzam.ru/. /., og en time etter å ha spist tre ganger om dagen altaibalzam.ru/. /.. Komplekset er designet for 30 dager. Disse produktene er også tilgjengelige i flytende form.

For utendørs bruk, er fjellet nåler velegnet: altaibalzam.ru/. /..

God morgen, takk for anbefalingene! Hvordan være? Jeg har allerede kjøpt kurset "Special Tonic Chanterelle Thin and Strong", bør du ikke drikke det? Og en uke senere fullfører jeg kurset "Hemmeligheten til baver med chitosan - for vekttap"

Eugene, kurset er å drikke i alle fall - det vil forbedre fordøyelsessystemet ditt, immunitet, normaliserer metabolske prosesser, absorpsjon av fett, proteiner og karbohydrater. Alt dette vil kvalitativt påvirke trivsel og utseende.

Velkommen! Vennligst fortell meg! Jeg har overflødig vekt på bakgrunn av overskytende insulin! Kan jeg ta dette stoffet eller ikke? Og hva mer vil du gi råd til?

Høye insulinnivåer kan utløses av fysisk overbelastning, stress, leverproblemer, diabetes, hormonforstyrrelser, binyre og bukspyttkjerteltumor, problemer med hypofysenes normale funksjon. Eugene, høyt insulin signalerer nesten alltid forekomsten av alvorlige patologier i kroppen. Du må gjennomgå en medisinsk undersøkelse og finne årsaken til overflødig insulin. Uten å identifisere og eliminere årsaken, vil det være veldig vanskelig (til og med umulig) å gå ned i vekt.

I tillegg er flertallet av produkter av denne typen rettet mot å stimulere insulinproduksjon (økning), og i ditt tilfelle er det nødvendig å normalisere det (ta det tilbake til normal, redusere det). Uten å vite kilden til problemet, kan vi bare gi generelle anbefalinger: gi opp søte godbidder (søtsaker, sjokolade, kaker), reduser saltinntaket, bytt til naturlig, grønn te, legg til vitamin E-rik mat til kostholdet (solsikkefrø, mandler, hasselnøtter, furutnut, hvetekli), å nekte bruk av alkoholholdige drikker.

Den komplekse "Spetstonik chanterelle: tynn og sterk" kan brukes. Det vil være nyttig, men i dette tilfellet vil ikke være i stand til å fullstendig løse problemet med overvekt. Eugene, ditt første skritt mot å bli kvitt overflødig vekt burde være å identifisere og eliminere årsakene til økt insulin.

Takk for svaret! Jeg sjekket problemet på grunn av hormonforstyrrelser etter fødsel! I tillegg finner jeg det "vanskelig" uten søtt, jeg vil alltid ha det. På denne bakgrunn, for å stabilisere hormonet svikter. Legen sa at du må følge dietten nøye, det er bedre å ikke spise enn å spise igjen! Bare fiofor ble tømt fra tabletter, men det hjalp meg ikke. Derfor trenger jeg noe som muffler min appetitt, krever søtsaker, gir energi og hjerneaktivitet, eller i det minste ikke demper det.

Jeg trenger ditt råd som eksperter på mitt felt!

Eugenia, erstatt søtsaker og kaker med naturlige honning og honningprodukter. Spis ofte, men i små porsjoner. Cellulose altaibalzam.ru / vil raskt fylle deg uten kalorier. / kletchatka-altajskaya og cedarmelk altaibalzam.ru/. /.. Du vil også bli hjulpet av produkter med chitosan (det absorberer fuktighet i tarmene, sveller og får adsorpsjonskapasitet). Se på produktet "Stenolje med chitosan" altaibalzam.ru/. / kamennoe-maslo-s-khitozanom-3gr (produktet har kontraindikasjoner).

Vær forsiktig når du velger honning. Nå har honning på sammenbruddet og i kjedebutikker ofte lite til felles med ekte honning. Vi har en del "Beekeeping Products", som inkluderer høy kvalitet naturlig Altai honning.

Med stort håp skrev jeg ut en spesiell tone kantantereller tynn og sterk. Jeg drikker den tredje flasken, jeg har ikke mistet et enkelt gram. Jeg følger alle instruksjonene. Jeg spiser ikke om natten, jeg begynte å gå på sport. Hva er galt?

Før du begynner å motta produkter for vekttap, er det nødvendig å fastslå årsaken til å få overvekt. Uten å vite årsaken, kan man ikke bare oppnå det ønskede resultatet, men også forverre problemet. Utseendet til overflødig vekt kan knyttes til helsen til skjoldbruskkjertelen, med lipidmetabolismeforstyrrelser, hormonforstyrrelser og mange andre problemer. Følgelig er det i disse tilfellene nødvendig å miste vekt ved å ta mat for å normalisere arbeidet med det endokrine systemet, bukspyttkjertelen, hormonell bakgrunn, etc.

I kommentarene nedenfor har vi allerede svart: "Spetstonik chanterelle" vil bare hjelpe deg med å gå ned i vekt hvis problemet skyldes forverring av bukspyttkjertelen i forbindelse med produksjon av galle og levers evne til å produsere enzymer som bryter ned fett. "Effekten av dette produktet er kun effektivt når årsaken til vektøkning er et brudd lipid metabolisme.

Håper, i ditt tilfelle, har årsaken til utseendet av overflødig vekt sannsynligvis ingenting å gjøre med bukspyttkjertelen. Det er nødvendig å bestemme årsaken, identifisere problemet og begynne nettopp med eliminering.

I det overveldende flertallet av tilfeller, for kvinner over 35-40 år, er normalisering av hormonnivåer nok til å begynne å miste vekt uten å bruke ekstra matvarer, dietter, etc. I denne alderen er det hormonelle forstyrrelser som oftest forårsaker overvekt. Med hormonell svikt, bør du begynne å miste vekt ved å ta Hemafemin. Altaibalzam.ru/shop/gemafemin.

Velkommen! Jeg har nå bestilt "Magnificent Figure" Set for vekttap, 290 caps. Hva tror du, skal jeg drikke det eller ikke? Jeg innrømmer en slik grunn som en forandring i min hormonelle bakgrunn. For et år siden hadde hun en operasjon for å fjerne livmoren.

Håper, du bruker nok medisiner for å fylle mangelen på østradiol og andre kvinnelige hormoner. De aller fleste av disse legemidlene har en bivirkning i form av vektøkning. Rådfør deg med legen din, fortell oss om problemet. Under puberteten er det nettopp på grunn av østradiol at fettavsetninger forekommer i det subkutane vevet (brystene dannes, hofter er avrundet, etc.). Kanskje du bare trenger å redusere doseringen av stoffet.

Legemidlet "Hemafemin" i dette tilfellet vil ikke hjelpe, fordi det stimulerer produksjonen av hormonet østradiol av kroppen selv. I kroppen din produserer estradiol nå fettvev. For å stimulere produksjonen er det å forverre problemet ytterligere.

The Beautiful Body Kit er et omfattende ikke-hormonalt program for vekttap og metabolsk forbedring. Et slikt kompleks under omstendighetene vil være det beste valget for deg. Og selvfølgelig vil det ikke skade å vende seg til en ernæringsfysiolog og vurdere kostholdet ditt (vær sikker på å snakke om hormoner).

Hei, Olga! Tusen takk for svaret. Jeg aksepterer ikke narkotika for å kompensere for mangelen på østradiol og andre kvinnelige hormoner. Jeg skal prøve stoffet "Nydelig figur." Og fortell meg mer, vær så snill, hvilke teer som vil bidra til å forhindre problemer med blodårer og ledd, vil du anbefale til meg fra butikken din?

Håper, jeg anbefaler fortsatt sterkt at du kontakter en erfaren endokrinolog. I ditt tilfelle er problemet med overvekt mest sannsynlig i strid med hormonbalansen (hormonproduksjon, antall og kombinasjon).

For fartøy vil være nyttig noen te, samlinger av urter, sirup og balsams med rosehip, hagtorn, melissa, søt kløver, kløver, solbærblad. Vær oppmerksom på produktene i avsnittet "for hjerte og blodårer" altaibalzam.ru/zdorovoe-serdtse-i-sosudy.

Seksjon med produkter for felles helse her: altaibalzam.ru/krepkie-kosti. Produkter fra Soustarad-serien, så vel som vinklerbad, vil være effektive for eksisterende problemer med leddene. Te, urter, terpentin - vil bidra til å forebygge sykdom.

Olga, tusen takk for svaret. Jeg vil legge merke til dine anbefalinger. Suksess og velstand til deg og nettbutikken.

Spetstonik "Tynn og sterk" med kantarelle 30 kapsler

Legemidlet er ikke et stoff. Les instruksjonene før bruk

Lever varer i Moskva med bud på bestillingsdagen!

Ordrer til regionene vil bli levert av EMS Russian Post

Du kan hente varer i 17 butikker i Moskva

Septisk tonisk "Tynn og sterk" med en kantarell er samtidig forebyggende og hjelpemiddel for kroppens perfekte funksjon ved å rense den fra skadelige stoffer.

  • Indisk ris renser tarmene fra forfallende fiber, fjerner den inflammatoriske prosessen i vevet, bidrar til å gjenopprette slimhinnen.
  • Cedarolje normaliserer pusten, gir nesten ingen allergiske reaksjoner.
  • Roten til en jordbær er den beste stimulatoren for fornyelsen av proteinstrukturen.
  • De vanlige bøkene av bønner normaliserer arbeidet til nyrene, fjern en liten mengde sand, fjern en liten inflammatorisk prosess.

Egenskaper og indikasjoner for bruk

Legemidlet anbefales å ta for: redusere overflødig kroppsvekt, i stedet for diett blod rensing; eliminering av boils, wen, ål; resorpsjon av kroppsfett (cellulitt); rensing av det urogenitale systemet; normalisering av metabolisme.

Metode for påføring

Dosering - oral. Legemidlet leveres i kapsler på 0,5 g. Kapsler i en pakke - 30. Dosering - 3 kapsler per dag 30 minutter før måltider. Opptakstiden - 30 dager, 4 ganger i året, for forebyggende formål; 60 dager for terapeutiske formål. Datoen og doseringen av neste søknad, indikerer legen.

struktur

  • Chanterelle frukt - berik kroppen med jod;
  • Lerken svamp, cedar olje - en kilde til phytoncids for å styrke immunforsvaret;
  • Indisk ris, amarantfrø - renser blodet;
  • Goji frukt - antioksidanter og lett fordøyelige karbohydrater;
  • Roten av en tuberiferous solsikke, saflorfrø og bønner av en vanlig bønne er lett fordøyelige proteiner, fettstoffer, og de renser også leveren og akselererer regenereringen av cellene.

Kontra

  • Allergi, minst en av komponentene. Det er viktig! Det finnes ingen midler som ikke forårsaker allergiske reaksjoner;
  • Det er strengt forbudt: under graviditet, astma, amming;
  • Ved legenes resept: glaukom, hvis sykdommen er ledsaget av fedme; kardiovaskulære sykdommer. Kardiovaskulære sykdommer er ikke en alvorlig hindring. Men likevel bør du konsultere legen din;
  • Diabetes mellitus er bare foreskrevet av behandlende lege.

Kjøp Spetstonik "Tynn og sterk"

I vår nettbutikk "Russian Roots" kan du kjøpe spesielle toner "Tynn og sterk" og andre forberedelser fra produsenten "Sachera-Med" med levering. Eller ved å undersøke adressene til våre butikker for å komme til en av dem.

Advarsel! Alle materialer publisert på vår nettside er beskyttet av opphavsrett. Ved gjentatt publikasjon er opplysning om forfatterskap og referanse til kilden obligatorisk.

"Spetstonik Chanterelle". "Tynn og sterk." 30 kapsler på 0,5 g

For å oppnå den ideelle vekten uten syntetiske fettbrennere og helserisiko? Det handler om ekstraordinær olje "Spetstonik. Tynn og sterk "i kapsler. Den er designet for å redusere kroppsvekt uten forringende dietter, for å eliminere cellulitt og normalisere fettmetabolismen.

Dette er et helt naturlig produkt. Den består av miljøvennlige naturlige ingredienser. Ekstraordinær olje er produsert av en spesiell teknologi som gjør det mulig å bevare plantens helbredende egenskaper. Prosessen gjelder ikke behandling under forhold med høye temperaturer, høytrykk eller korrosive medier - råmaterialene blir utsatt for mild behandling for å spare verdifulle stoffer så mye som mulig.

Ekstraordinær olje produseres i kapsler, den er praktisk og effektiv: Næringsstoffene i sammensetningen blir ikke ødelagt av magesaftens virkning, men direkte inn i tarmen absorberes slimhinnene og blodet strømmer inn i leveren og aktiverer dets enzymer. Det er disse enzymer som brenner eksisterende fettavsetninger. Således, ved hjelp av naturlige ufarlige komponenter, blir den naturlige prosessen med å løse og brenne fettceller lansert, noe som fører til en nedgang i kroppsvekt og oppnåelse av optimale resultater for kroppen.

Sammensetningen av olje - urte ingredienser, som hver brukes til vekttap. Sammen utgjør de et aktivt konsentrert kompleks.

Cederskjerneolje bidrar til intensiv dannelse av leverenzymer som er ansvarlig for behandling av fett i kroppen. Kroppsvekt faller, cellulitt manifestasjoner reduseres.

Kantarell er brukt i folkemedisin som et middel til å bekjempe overflødig fett. Nylig har en åpen og anticarcinogen egenskap av en velsmakende sopp blitt oppdaget. Det er etablert at det ikke er tilgjengelig for rot, mugg og parasitter. Sammensetningen inneholder stoffer som aktivt motvirker patogene mikroorganismer og tumorceller.

Lerken svamp bryter ned fett, fjerner dem fra kroppen og forbedrer stoffskiftet. Det renser tarmene og kroppen som helhet, støtter leveren, bidrar til et intensivt og varig vekttap, og eliminerer komplikasjonene forbundet med overflødig vekt.

Gingerrot hjelper med å rense blodårene, forbedre blodsirkulasjonen og er kjent som et utmerket naturlig middel mot fedme. Det er tatt for å styrke immunforsvaret, opprettholde kroppen i en tone, eliminere toksiner, redusere kolesterol, som en anti-stress og anti-kald medisin.

Safflower frø bidrar til å styrke hjertet og blodårene, redusere kroppsvekten, forbedre tilstanden til hår, negler og hud.

Bønner - et vanlig produkt med ekstraordinære egenskaper. Den inneholder mye fiber og legumin, erstatter proteiner av kjøtt, men lettere fordøyelig. Bønner hemmer absorpsjonen av mange karbohydrater, noe som betydelig reduserer kaloriinnholdet i mat. Kroppen mottar en tilstrekkelig mengde protein uten å øke kroppsvekten.

Goji bær har nylig blitt et veldig populært middel for å miste vekt. Dette er et aktivt kompleks av vitaminer, mineraler, aminosyrer, polysakkarider, som bidrar til intensiv fjerning av fettmasse, normaliserer tilstrekkelig absorpsjon av næringsstoffer. Goji frukt stimulerer tarmene, lindrer dem av patogen mikroflora, giftstoffer, slagger og metabolske produkter.

Solsikkerot reduserer blodsukkernivået, senker blodtrykket, øker blodets hemoglobinnivå, fjerner giftstoffer og radionuklider. Det brukes til å fjerne salter, miste vekt, med anemi og for å eliminere effekten av et slag.

Amaranth frø normalisere fordøyelsen av næringsstoffer, bidra til restaurering av normal intestinal mikroflora, forhindre dannelse av cellulitt.

Indisk ris forhindrer puffiness, gjenoppretter elastisitet i huden og musklene, motvirker cellulitt, korrigerer silhouetten.

Naturlig middel for å redusere kroppsvekt og redusere utseendet av cellulitt uten tilsetning av syntetiske konserveringsmidler.

BAD! Ikke et stoff!

Spetstonik® chanterelle. Tynn og sterk (i kapsler)

Produktbeskrivelse

Ekstraordinær spesialkjerneolje av pinjekjerner og kantarellfruktkropp aktiverer leverenzymer som er ansvarlige for behandling av fett og normal kroppsvekt, øker utskillelsen av fett og bidrar til intensiv reduksjon av overvekt uten bruk av dietter. Native kompleks bidrar til å rense lymfene og eliminere symptomene på cellulitt, wen, gjenoppretter immunitet, kroppstone, aktiverer metabolske prosesser og fremmer tilstrekkelig absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer og mineraler fra mat.

abstrakt

"Spetstonik" chanterelle med saflor, ingefær og solsikkerot er en ekstraordinær spesialolje fra sibiriske sederkerner og kantarellfruktkropp med tilsetning av naturlige naturlige konsentrater rettet mot:

raskt og effektivt vekttap uten dietter;

normalisering av absorpsjon av fett, proteiner og karbohydrater.

Ingredienser: Cedar nøtter kjerneolje, kantarell fruktkropp, lerkesvamp, ingefærrot, saflor frø, vanlige bønneputer, goji frukt, tuberiferous solsikkerot, amarantfrø, indisk ris.

Innfødt kompleks av lerkesvamp, ingefærrot og safflower - bidrar til intensivt vekttap, kroppsfett, aktiverer behandling og utskillelse av fett.

Innfødt kompleks av goji frukt og solsikkerot av knoller - hjelper med å rense fordøyelsessystemet og lymfene fra giftige stoffer av overflødig fett, normaliserer metabolske prosesser, gjenoppretter energipotensialet i kroppen.

Det native utvalg av amarant frø og indisk ris - normaliserer absorpsjon av næringsstoffer, vitaminer, mineraler, som kommer fra maten, utvinning av dens egen tarmflora, gjenoppretter immunsystemet, tone kroppen, fysisk og mental aktivitet, forhindrer dannelsen av cellulitt, hevelse, gjenoppretter elastisiteten i huden og muskler, korrigerer silhuetten av figuren.

Metode for påføring: å akseptere innsiden på 1 kapsel 3 ganger om dagen i 30 minutter. Før mat. Kurset er 30 dager. 4 kurs per år er anbefalt.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

Utløpsdato: 2 år fra produksjonsdato.

Oppbevaringsforhold: oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.

Næringsverdi per 100 g:

Vekt: 30 vegetabilske kapsler på 500 mg

Sopp Chanterelles - Anmeldelse

Røde healere, ordrer skog og menneskekroppen! Unike egenskaper i kampen mot parasitter, ondt i halsen, hepatitt og tuberkulære baciller! Stamcelleaktivering! Fordel for skjoldbrusk, øyne, bukspyttkjertel, immunitet! Gull av ungdom på bordet!

Bra alle, alle som så meg for å besøke meg!

I dag sender mitt meteorologiske senter oss regn med deg, men ikke enkelt, men en sopp - som i den gode gamle tegneserien, husker du? Jeg bestilte regn fra kantarellene - rød, men ikke med haler, men med ben og kapper)

Hvorfor kantantereller, spør du? Ja, fordi jeg skriver om hva jeg vil behandle deg, eller om noe som er veldig nyttig for oss. Og tro meg, de fleste av dere i dag vil vite mye om disse fantastiske soppene.

Jeg er selv ikke en soppplukker, selv om jeg går for sopp et par ganger i året. Men det er som en del av familietradisjonen, en annen grunn til en familieferie. I en slik kampanje i utgangspunktet at han er familie og natur rundt. Skogen er veldig vakker, når som helst på året og i hvert hjørne av jorden. Jeg begynner å lete etter sopp akkurat nok til å nyte skjønnheten rundt meg.

En ivrig soppplukker i min familie pappa. Men kantareller på disse stedene er svært sjeldne gjester i skogen. Men i stedet for min nåværende habitat er det mange av dem. Imidlertid samler jeg ikke sopp uten min far, så jeg kjøper kantareller fra kjente soppplukkere.

Hvordan begynte kjærligheten min for disse soppene, hvis de ikke er veldig kjent for meg siden barndommen? Med en historie som så mye i våre liv.

En dag ba foreldrene meg om å bringe dem 45 kantareller. Jeg ble litt forvirret, for det første fordi mine slektninger foretrekker porcini sopp, og for det andre, og egentlig de viktigste - hvorfor førtifem? Jeg presenterte hvordan jeg ber deg om å telle meg den riktige mengden, mitt humør har forbedret seg, men min forvirring har ikke gått. Og jeg glemte...

Men jeg ble påminnet og supplert; det var allerede tretti mer kantantereller. På dette tidspunktet arrangerte jeg spørringen.

Det viste seg at min far spurte en god venn om dette til behandling. Det har blitt veldig interessant for oss alle hvor en slik figur er tatt fra og hva er behandlingen med dem som du trenger å bære dem fra en avstand.

Det viste seg at et slikt nummer er avvist av femten. Det er hvor mange kantelereller som skal spises av en person, med det som er rå eller tørket (forutsatt at tørking vil oppstå ved en temperatur som ikke overstiger førti grader). Og kantantereller blir kurert i henhold til min fars venn. Og det er spesielt viktig å ødelegge alle parasitter og mange av de farene som finnes i kroppen. Selv sår hals smertefulle og ulike sykdommer.

Etter ordet "ondt i halsen" har jeg vanligvis ører på toppen av hodet mitt. Jeg har en kronisk lang og håpløs, og derfor har jeg i mange år vært på utkikk etter måter å håndtere det. Og jeg begynte å lete etter informasjon om disse mirakel sopp. Selvfølgelig deler jeg med deg alt jeg nå vet.

Jeg vet det Det er kjedelig å lese beskrivelsen av nyttige ting, men jeg anbefaler deg å lese alt i dette tilfellet. Jeg prøvde å gjøre oppgaven så enkel som mulig og samle all informasjon på den mest kompakte måten:

Chanterelle vulgaris, eller Chanterelle forgjeves, eller Cockerel (lat. Cantharēllus cibārius) er en art av kantanterellfamilien.

Kantareller - en ekte skatt av vitaminer og mineraler. Chanterellmasse er rik på vitaminer i gruppe B, beta-karoten (som har en karakteristisk gul fargetone og gir kantarellene en hel farge), vitamin D, PP, fra mikroelementer og kantantereller inneholder kobber- og sinksalter. En verdifull del av disse soppene er aminosyrer som tilfredsstiller kroppens behov for protein.

To viktige komponenter i sammensetningen av disse soppene er trametonolinsyre og polysakkarid K-10.

Den mest originale og svært verdifulle egenskapen til kantareller er på grunn av tilstedeværelsen av chinomannoza i dem.

I tvister og pulp av kantantereller er det en stor mengde chinomannoza, et naturlig polysakkarid som dræper parasitter, derfor er kantereller aldri ormer, og som en medisin eliminerer de helminthic invasjoner i tarmene. Ved hjelp av disse soppene kan du bli kvitt nesten alle typer parasitter. Det høye innholdet av polysakkarid hinomannozy som ikke toksinet, og bare blokkerer nervereseptorer helmint omslutter og oppløser deres egg, fremmer tarmtømming og dyr og mennesker mot ormer parasittiske absolutt ingen virkning på kroppen.

Chinomanose er ødelagt ved temperaturer over 60 grader og fra saltets virkning. Derfor, for å dra nytte av kantantereller, må du bruke tørket sopp eller tinktur av ferske sopp. Det er lett å forberede tinkturen: 2 spiseskjeer av hakkede kantareller (ferske, hvis sopp er tørket og deretter 3 fulle teskjeer pulver) hell 150 ml vodka og la den stå i 2 uker, helst i kjøleskap, i en glassbeholder, og røyker innimellom. Ta en tinktur av kantareller 1 ts før sengetid, ta denne medisinen i en måned.

I et glass med 100-150 ml. varmt vann, tilsett 1 teskje pulver og la den brygge i 20-30 minutter. Rør og drikk deretter med sediment.

Det er bedre å drikke sopp på tom mage og ikke spise i 30 minutter. Drikk 1-2 ganger om dagen i en måned.

Kantarellpulver kan legges til forskjellige retter (suppe, pate, fyllinger for paier, grøt, etc.).

Regelmessig bruk av kantareller vil tillate fjerning av tungmetallsalter og radionuklider fra kroppen.

Sopp er nyttig for ulike inflammatoriske sykdommer.

De er også nyttige i å behandle ikke bare søvnløshet, depresjon, men også hemorroider. Kantareller har helbredende egenskaper: de kjemper med åreknuter; lindrer irritabilitet; redusere tretthet.

Det viste seg at de fordelaktige egenskapene til dette produktet forklares av tilstedeværelsen av vitamin D. Dette stoffet bidrar til dannelsen av beinvev, og har også følgende fordelaktige egenskaper: øker motstanden mot psoriasis; styrker muskeltonen; hindrer hjertesykdom.

Takket være element selen, forbedrer fysisk aktivitet, stopper hodepine. Dette elementet bidrar også til normalisering av skjoldbruskkjertelen, aktivering av stamceller. Selen gir deg mulighet til å fjerne fra kroppsforringelsesprodukter, skadelige forbindelser, samt toksiner.

Fordelene ved kantantereller for øynene og øk immunitet:

Kantareller på den gunstigste måten påvirker visjonen, tilstanden til øyens slimhinne, har en fuktighetsgivende effekt og er i stand til å kvitte seg med "nattblindhet", har en profylaktisk effekt på øyesykdommer.

I tillegg, Vitamin A fordeler (der betakaroten blir til kroppen) bidrar til å forbedre tilstanden til huden og håret, virker som et stimulerende middel for immunitet. Bekjempe ulike smittsomme sykdommer.

Kantarellene er gode for leveren og bra for å bekjempe hepatitt:

En annen nyttig substans som finnes i kantareller er ergosterol, som effektivt påvirker leverenzymer. Vitaminlignende stoff ergosterol hjelper til med å rense leveren (som er viktig i mange sykdommer, for eksempel i fedme).

Ikke så lenge siden viste forskerne at trametonolinsyre, som også finnes i kantareller, har en stor effekt på hepatittviruset, effektivt bekjempelse av det. Forskere gjør leger av dem ekstrakt, brukt til behandling av hepatitt C.

Kantareller hjelper også i kampen mot tuberkelbacillus:

Kantareller inneholder en betydelig mengde antibiotika som er i stand til å undertrykke tuberkelbacillus

Kantareller er også nyttige for bukspyttkjertelen:

De har en stimulerende effekt på gjenopptakelsen av funksjonene til beta-cellene i bukspyttkjertelen.

De har nyttige egenskaper i kampen mot kreft:

Ikke så lenge siden ble en anticanceregenskap av disse soppene identifisert.

Samle inn eller kjøpe kantareller, du må være forsiktig, som med alle sopp.

I skogen ofte er det veldig lik dem sopp. De kalles falske kantareller. Forgiftning er ikke i dem, men de vil heller ikke gi nytte. Og under matlaging vil du definitivt føle forskjellen, siden slike sopp ikke er duftende i det hele tatt.

Kantareller og ungdom:

Og kantantereller er sterke antioksidanter som undertrykker frie radikaler og forhindrer aldring av kroppen.

Verdensmedisin bruker vellykket medisiner med tørre kantantereller:

Farmasøytiske firmaer i vestlige land forbereder anthelmintiske stoffer fra dette produktet.

Behandling av hepatitt C eller leversykdom i Europa utføres ved hjelp av ekstrakter av kantareller

Svampbehandling (retning av tradisjonell medisin som bruker sopp som medisin) bruker mye kantareller som et naturlig antibiotikum som hjelper med mange inflammatoriske og smittsomme sykdommer, samtidig som de forsiktig stimulerer kroppens forsvar og forbedrer dem.

Infusjon, kokt på kantareller, behandler kokter, ondt i halsen og furunkulose.

I dag blir formen av japansk medisin, som kalles fungoterapi eller "soppbehandling", stadig mer populær.

Kontra:

Kontraindikasjoner som sådan, har ikke kantantereller, det viktigste er å samle dem i økologisk rene områder (hvis du ikke er kjent med sopp og ikke kjenner egenskapene til giftige sopp - risiker ikke og kjøp sjampinjer høstet industrielt).

Jeg vil legge til at disse fortsatt er sopp og de er ganske tunge. I alt må det være et mål!

Og likevel, vår kjære Krasavishny-gravid, oppmerksomhet! Jeg anbefaler ikke kategorisk å bruke kantareller til behandling i noen form under graviditet og fôring. Du og jeg vet ikke hvordan alt dette vil påvirke babyene, og risikoen under graviditeten er langt fra edel! En slik behandling er heller ikke anbefalt for små barn! Vær sunn og glad med tum og deres innbyggere))

Hvordan lagre de fordelaktige egenskapene til kantantereller:

Det er veldig viktig å vite at kantareller kan manifestere alle de ovennevnte helbredende egenskapene bare hvis de er ordentlig forberedt.

Medisinske stoffer inneholdt i kantarellene blir ødelagt under varmebehandling, så vel som under beting og salting.

Nyhøstede kantareller bør tørkes på en mulig måte, ideelt i solen eller i en spesiell elektrisk tørketrommel.

Det viktigste er at temperaturen under tørking av sopp ikke overstiger 40 ° C.

Deretter kan de knuses i en kaffekvern i pulver og lagres på et tørt sted i ikke mer enn ett år.

Hvordan er det med angina? Tross alt, her kan jeg teste meg selv og dele med deg resultatet.

Mens jeg ikke bruker kantantereller i så lang tid for dette formålet, kan jeg ikke si noe om noe mirakuløs og fullstendig kur. Men det er noen observasjoner og resultater.

Vil bare minne deg på at jeg er lat, og derfor sjelden gjør alt strengt som det skal. Med kantantereller er historien den samme.

Også, jeg vil understreke at min metode for bruk av kantareller er ganske farlig, og derfor vil jeg ikke gi deg råd om det i alle fall.

Hvorfor? Ja... fordi jeg er deres spise rå... Jeg var merkelig, redd, men jeg bestemte meg. Sann pre-frozen, i det minste rolig måte seg. Jeg vil forklare at ved dette tidspunktet hadde foreldrene mine funnet kantareller i huset deres og hadde allerede prøvd dem rå. Men fortsatt Dette er for mye risiko for livet, og du trenger ikke å gjøre det.

Når matlaging forsvinner, forsvinner alt det mest nyttige og viktige av denne soppen. derfor, For medisinske formål er det bedre å tørke dem. Dette kan gjøres ved hjelp av en tørketrommel, for eksempel, slik som dette. I min anmeldelse av elektrisk tørketrommel for frukt og grønnsaker, jeg beskrevet i detalj hvordan du gjør det.

Så tilbake til sår halsen. Under "sopp" -perioden var min quinsy tre ganger, og jeg prøvde å behandle den med kantareller. Min angina var "vakker" - akutt faryngitt sammen med forverring av kronisk tonsillitt, med sår. Vanligvis er behandlingen i slike tilfeller komplekse, og jeg har blant annet å vaske mandlene (jeg vet allerede hvordan jeg gjør det selv) og tar smertestillende midler.

For renheten av eksperimentet ble behandlingen avbrutt helt. Det var bare varm te kalk. Sopp, som jeg skrev Jeg spiste rå. Bare tygget sopp, en om dagen.

Rå kantantereller har en ganske interessant, tart smak. Og her var den første overraskelsen - kantareller lindre smerte, ikke helt, men merkbart. Og på den tredje dagen oppdaget jeg at abscessene var forsvunnet. Og jeg vil fortelle deg et veldig godt resultat, vanligvis for å fjerne mandlene, må du enten vaske dem eller ta antibiotika. Og her...

Og ja, jeg har virkelig helbredet en sår hals på denne måten tre ganger. Men kronisk på plass og halsen er så svak som den var. Selv om jeg skulle minne deg her, følte jeg ikke anbefalingene og spiste sopp bare når det var dårlig eller (sjelden) når jeg husker.

Likevel er resultatet mye bedre enn 99% av apotekene. Og derfor chanted jeg og chanted og namosoil.

Hvis du tørker, umiddelbart etter tørking, anbefaler jeg deg å male sopp i pulver. Da blir det vanskelig, og det er mer praktisk å ta dem som en pulverbehandling.

De på en diett anbefales også å inkludere kantareller i kosten. I tillegg til all sin brukervennlighet er disse solkampene kalorier med lavt kaloriinnhold.

I 100 g ferske kantareller er det 19 kcal, i samme mengde kokt - 25 kcal, i stuet sopp inneholder litt mer - 37 kcal. Til tross for innholdet av lavt kaloriinnhold inneholder kantarellene mye protein, og dette er svært viktig i diettperioden. Tross alt er protein godt næret, noe som betyr at sopp vil bidra til å tilfredsstille sult og samtidig ikke legge til ekstra fett og kalorier. Disse soppene inneholder mange verdifulle stoffer som vil tillate under dietten for å få alt kroppen trenger.

Det er imidlertid en slik oppfatning på dette:

Ernæringseksperter sier at sopp, inkludert kantareller, har proteiner i deres sammensetning, som i form av absorpsjon er svært komplekse. Derfor er det umulig å si at de kan mette kroppen med den nødvendige mengden proteiner.

Hvis du fortsatt vil gå ned i vekt med kantareller, vil det være nyttig for deg å vite følgende:

For å redusere vekten, bør du kombinere disse soppene med pasta fra durum hvete, brun ris og bokhvete. Grønnsaker og frukt er også nødvendig. Spis kantareller bare i kokt eller stuvet form. Sjampinjongretter bør være halvparten av din vanlige servering. For å gå ned i vekt raskere, bør du erstatte kjøttet med kantareller minst fire ganger i uken. Du kan følge et spesielt diett for en måned. Det er nødvendig å bytte mellom sopp og kjøttdager. Bruken av meieriprodukter bør reduseres, lite fett hytteost, yoghurt og kefir er tillatt. Det anbefales å bruke dem en gang om dagen.

Jeg kan ikke si hvor effektiv denne metoden er. Kantareller jeg liker og nå kjøper jeg dem hver søndag. Men faktum er at jeg elsker dem stuvet i rømme eller krem ​​med stekte løk. Og kaloriinnholdet i en slik tallerken, som du forstår, er mye høyere.

Da jeg var på utkikk etter informasjon om kantareller, møtte jeg vurderinger fra folk som klaget over at de etter en lang mottak hadde en magesmerte (og deres ilk). De fleste av dem, som det viste seg mente stekt sopp og bare noen få tørket.

Alt er klart med stekte sopp, men jeg vet ikke engang om tørkede. Jeg er spiste rå og alt er bra Videre la jeg merke til at dette tilfredsstillte leveren min. Jeg tok nylig medisinering, og hun ble minnet om hennes misnøye. Alt gikk uten noen Kars. Men dette er min personlige observasjon, som ikke er bekreftet, og den fullstendige ektheten jeg ikke kan garantere. Samtidig spiste jeg ikke sopp som anbefalte kurs. Generelt har jeg likevel ingen negative inntrykk.

Oppsummering, jeg kan si at kantarell sopp, jeg absolutt råde! Som en smakfull tallerken eller tørket medisin - dette er ditt valg! Men i alle fall er de verdt det!

Og kan vi alltid være med deg velsmakende og sunn!

Til slutt, jeg påminner deg igjen om det Disse er sopp og de krever overholdelse av sikkerhetsregler! Til tross for min erfaring, anbefaler jeg ikke å spise dem rå! Det er fortsatt livstruende! Videre er det såkalte "falske chantereller".

Tørrede kantareller kan brukes som et middel.


Relaterte Artikler Hepatitt