Sofosbuvir / Sovaldi i Russland

Share Tweet Pin it

Det opprinnelige stoffet sofosbuvir Sovaldi - beskrivelse, instruksjoner, estimert pris og erstatning analoger

Gjennombrudd i behandlingen av hepatitt C

Noen få år etter det revolusjonerende utseendet som grunnlag for alle nye og lovende behandlingsregimer for kronisk hepatitt C, ble sofosbuvir registrert i Russland i mars 2016 (nr. LP-003527, produsent: Gilead Sciences Aelend UCI (Irland). Nå har dette stoffet blitt tilgjengelig for pasienter og bidrar til å takle sykdommer som hepatitt C, skrumplever og leverkreft forårsaket av HCV-infeksjon. Bruk av Sofosbuvir / Sovaldi fører til en reduksjon i viruskonsentrasjon, reduksjon av betennelse og som følge av forebygging av leversykdom.

Før vedtak av Sovaldi / sofosbuvir i Russland, behandlingsstandard, var standardbehandling av peginterferon og ribavirin kombinert regime. Foruten at denne behandlingsstandarden ble ledsaget av mange, ofte alvorlige bivirkninger av pasientens kropp og varet fra 6 til 12 måneder, oppnådde kostnaden for et behandlingsforløp en og en halv million rubler, mens hyppigheten av tilbakefall nådde 50%. I denne forbindelse ble behandling bare foreskrevet hos pasienter med stor risiko for å utvikle levercirrhose.

Hva er Sovaldi / Sofosbuvir?

Farmasøytiske selskaper over hele verden i mange år har søkt etter narkotika som kan kjempe mot det lumske hepatitt C-viruset, som muterer unngår menneskelig immunitet ved å gjemme seg i leveren celler, smitte dem, noe som resulterer i arrvev i stedet for døde celler, noe som fører til fibrose. og levercirrhose.

Dette legemidlet var sofosbuvir, som fikk handelsnavnet "Sovaldi".

Sofosbuvir ble først registrert hos US Federal Drug Enforcement Administration (FDA) og ble inkludert i alle behandlingsstandarder for kronisk hepatitt C ved utgangen av 2013, og viste snart en unik aktivitet i å undertrykke viralt RNA og ble grunnlaget for de fleste behandlingsregimer for HCV-infeksjon.

Legemidlet har gjennomgått en rekke kliniske studier og har bevist sin effektivitet, sikkerhet og toleranse for pasienter, inkludert pasienter med levercirrhose.

Video om fordelene med Sovaldi i behandlingen av hepatitt C

Det revolusjonerende stoffet sofosbuvir under Sovaldi-merket i Russland redder livene til tusenvis av pasienter som lider av denne sykdommen.

Hvordan undertrykker cofosbuvir et virus?

Sofosbuvir tilhører den såkalte klassen medisiner med direkte virkning (PPD) -inhibitorer av RNA-polymerase NS5B. Det aktive stoffet hemmer (undertrykker) produksjonen av NS5B protein i celler, som er nødvendig for reproduksjon av hepatitt C-viruset.

Sofosbuvir aktiveres etter å ha kommet inn i den menneskelige mage-tarmkanalen, penetrerer inn i blodet, støtter den nødvendige antivirale aktiviteten i opptil 30 timer. Dermed gir en pille (400 mg) i løpet av dagen en kontinuerlig effekt av legemidlet.

Sofosbuvir inntaksmodus

Hver pasient bør ha informasjon om hvordan man tar sofosbuvir riktig, og også i hvilken dose og i hvilken kombinasjon skal legemidlet tas. Her har vi alt utvetydig - du må ta sofosbuvir daglig, en gang daglig, i en dose på 400 mg, og du bør ikke bite, tygge eller knekke en pille. Det anbefales også sterkt ikke å endre doseringen selv.

I henhold til anbefalingen fra Den europeiske sammenslutningen for studier av leversykdommer for behandling av hepatitt C 2016, samt WHO-standarder, kan behandlingsvarigheten være fra 12 til 24 uker, avhengig av genotype av viruset, tidligere behandling og levercirrhose.

Hepatitt C Sovaldi / Sofosbuvir behandlingsregimer

Til tross for tilstedeværelsen av 6 HCV-genotyper, så vel som mange av dens subtyper, er sofosbuvir pangenotypisk og i forskjellige kombinasjoner blir den vellykket brukt til å behandle alle variasjoner av viruset.

Behandlingsforløpet sammen med peginterferon-alfa og ribavirin brukes til å behandle pasienter med HCV-infeksjon forårsaket av genotypene 1a, 1b, 2, 3, 4, 5 og 6 i minst 12 uker;

Sovaldi sammen med ribavirin uten interferon er foreskrevet til pasienter med den andre genotypen av HCV, mens varigheten av behandlingsperioden skal være minst 12 uker;

Sofosbuvir plus ledipasvir (denne kombinasjonen av to legemidler i en tablett under varenavnet "Harvoni") foreskrives hos pasienter med kronisk hepatitt C forårsaket av genotyper 1a, 1b, 4, 5 eller 6 i en periode på 12 uker;

sofosbuvir plus simeprevir - brukes til pasienter med den første eller fjerde genotypen (noen undertyper) i minst 12 uker;

sofosbuvir med daclatasvir +/- ribavirin - en pangenotypisk skjema for behandling av alle typer virus foreskrives i en periode på 12 til 24 uker;

Sofosbuvir med velpatasvir - også en pangenotypisk ordning for behandling av alle typer virus foreskrives i 12 uker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

  • Sofosbuvir brukes kun i kombinasjon med andre legemidler. Uavhengig bruk er uakseptabelt
  • Individuell intoleranse mot det aktive stoffet eller komponentene i legemidlet
  • Mulig reduksjon i reaksjonstid. Vær forsiktig når du kjører
  • Kvinner unngår graviditet mens de tar stoffet sammen med ribavirin eller interferon alfa
  • Unngå å amme under behandlingen.

Hvor å kjøpe Sofosbuvir i Russland?

Prisen på Sovaldi er ganske høy, for eksempel i EU kan kostnaden for pakking være 25.000 Euro, i USA - 67.000 Euro, i Canada - 45.000 Euro for en månedlig rate. I Russland kan stoffet kjøpes på nettapoteker til en pris på 200 000 rubler per pakke, som er nok for 4 ukers behandling. Dermed vil et 12-ukers kurs koste fra 800 000 rubler. Dette er utvilsomt en svært høy pris for terapi, så vi anbefaler å kjøpe generiske midler (bioekvivalente analoger av det opprinnelige stoffet). Prisen starter fra 5.000 rubler per pakke. Du kan bli kjent med sortimentet på vår nettside i de aktuelle seksjonene, og bestille det på vårt fantastiske forum. Vellykket behandling og være sunn!

Anmeldelser av Sovaldi / Sofosbuvir

Rinat

2017-04-26 15:55:23 Russland / Perm

Hei alle, jeg vil skrive din anmeldelse.

Jeg begynte å behandle hepatitt i mars 2016.

Jeg har latt etter lenge hvor du kan kjøpe sofosbuvir i Moskva eller St. Petersburg.

Jeg leser seksjoner: anmeldelser av sofosbuvir på emnets nettsider: behandling av hepatitt C, på nettsider for selgere, på fora.

Det avgjørende skrittet i min beslutning om å kjøpe Sovaldi var råd fra en nær venn.

Nå er det på tide å ta et seriøst skritt, hvordan å kjøpe sofosbuvir, og ikke bli lurt enda. Det er mange svindlere på Internett.

Jeg begynte å sjekke hvert nettsted for tilstedeværelse av et ekte og nåværende representasjonskontor i India, og for nesten alle var det data enten fra en fysisk person eller bare fra det venstre skrivebordet, som ikke har noe å gjøre med medisinske emner.

For ikke å nevne at det var nødvendigvis en bevist selger i India.

Wilds vil ikke skrive. Jeg fant 3 selskaper, og valgte en av dem, jeg ble nærmet til prisen og viktigst, fraværet av mellommenn i leverandørkjeden.

Ordningen hjalp meg med å velge en lege. Varigheten av behandlingen er 12 uker, sof + and.

Under behandlingen bestemte jeg meg for ikke å ta noen tester for ikke å bruke penger.

Å vite kroppen din var jeg sikker på at resultatet skulle få.

Analysen gikk ved slutten av behandlingen.

Overlevert i St. Petersburg i klinikken på Mirgorodskaya. Se bilder

To dager senere bestemte han seg for å gjenoppta Invitro, for å være mer selvsikker.

Siste gang jeg bestod testene da jeg bodde i Perm i hepato-senteret på Pushkin, ble resultatet på bildet:

Den siste analysen ble gjennomført 27. 09. 2016 i Medlab i Perm

Selivanov Alexey Petrovich

2017-03-22 07:42:30 Russland / Barnaul

For et år siden ble han testet. Han fant ut at han hadde hepatitt C. Det startet med en økning i ALT og bilirubin. Først trodde de det var bare resultatet av en bursdagsdrikke natten før. De sendte test for hepatitt. Han passerte testene og ble forferdet - Hepatitt C RNA ble oppdaget. Langt tenkt, hvor kunne hente infeksjonen. Så ingenting kom til tankene, bortsett fra tannlegen og blodtransfusjoner i barndommen. Sendt igjen for å ta en rekke tester, fibroscan, genotyping. Et stort diagnostisk senter i vår by er bare 1 og en Hepatolog. Legen sugde bare skuldrene og sendte til interferon. Å ha lest om bivirkningene av dette ble gjort enda verre.

På anbefaling av vennene mine, dro jeg til nærmeste store by for en avtale med smittsomme sykdommer. Hva var min overraskelse da jeg ble fortalt at hepatitt C ikke bare behandles, men også nye stoffer tolereres lett. Han sa at han kunne bli behandlet med Sovaldi, malt ham for et kurs på 3 måneder og fortalte ham å komme til ham for sluttprøver.

Etter ytterligere 2 uker etter behandlingsstart, passerte han testene. MINUS. Dette er bare ord som ikke kan formidle. Men lekser er lykkelige mer. Nå trenger du ikke å kontrollere hvert trinn hjemme, skjeer med håndklær, slik at Gud forbyder at du ikke smitter dine slektninger. Takk til legen for råd. Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig.

Anastasia Karaseva

2017-03-12 17:39:25 Russland / Moskva

God dag til alle! Her er min anmeldelse. Med en diagnose av hepatitt C, kan noen møte! Ikke reddet denne skjebnen og vår familie! Mamma ble foreskrevet tester før øyekirurgi, og da, som en bolt fra det blå, en positiv test for hepatitt C! Fra hvor Hvordan ?? Hva for ?? Hva å gjøre
Det virket som om disse spørsmålene ikke kunne besvares! Fra hvor viruset kom fra moren min, er det fortsatt et mysterium! Mest sannsynlig fra en tannlege, mer bare ingensteds! Biokjemisk analyse av blod viste en overskatt av ALT og AST til tider! På ultralydet i leveren syntes alt å være ganske bra. En håndfull piller (Heptor, Ursosan, etc.), en streng diett, og testene er alle de samme! Og så 2 år! Det syntes å være ikke bedre! Fra venner fant de ut om noen forferdelige stoffer som er ekstremt vanskelig å tolerere, behandlingen er lang og ikke 100%. Selv etter selve behandlingen, måtte folk komme seg i lang tid! Skummelt!
Vi viste ikke visningen, men hendene våre droppet. Inntil en dag fortalte den behandlende legen sin mor at det er Sovaldi, som beseirer dette viruset og lett tolereres!
Mamma begynte å ta stoffet! Det påvirket ikke trivsel. Veldig håpet. De trodde. De var redde. Opplevd. Og en måned har gått, eller heller 28 dager! Bare 1 måned ut av 3! Tid til å ta kontroll tester! Smertefulle venter på resultater og. Mirakel. Ingen virus, ALT og AST er normale.
Det er umulig å tro. Men det er sant. Og dette er en VICTORY. Selvfølgelig trenger du fortsatt to måneder til å ta piller for å fullføre kurset! Men resultatet er allerede i ansiktet. Dette er en slik lykke.

Sofosbuvir - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for utgivelse (Sovaldi 400 mg tabletter) medisiner for behandling av hepatitt C-genotype 1, 2, 3 og 4 hos voksne, barn og under graviditet. Sammensetning, pris og prospekter for å komme inn på det russiske markedet

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Sofosbuvir. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Sofosbuvir (Sovaldi) i deres praksis. En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, som kanskje ikke er oppgitt av produsenten i notatet. Analoger av Sofosbuvir i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Brukes til behandling av hepatitt C-genotype 1, 2, 3 og 4 hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetning, kostnader og prospekter for stoffet for å komme inn på det russiske markedet.

Sofosbuvir (Sofosbuvir) er en nukleotidanalog som brukes i kombinasjon med andre legemidler til behandling av hepatitt C. På verdensmarkedet siden 2013. Sammenlignet med andre rusmidler viste sofosbuvir høyere effekt, færre bivirkninger og 2-4 ganger kortere varighet terapi. Sofosbuvir eliminerer bruken av interferon alfa - et antiviralt stoff med en rekke bivirkninger, hovedelementet i behandlingen av hepatitt C i mange land, inkludert Russland.

Sofosbuvir hemmer RNA-polymeraser som brukes av hepatitt C-viruset for å kopiere sitt eget RNA. Sofosbuvir er produsert av Gilead.

I 2013 godkjente US Food and Drug Administration bruk av sofosbuvir i kombinasjon med ribavirin som ikke-injeksjonsbehandling for hepatitt C av 2. og 3. genotype, og for kombinert trippelbehandling (sofosbuvir + ribavirin (oral) ) + interferon alfa (injeksjon)) for behandling av hepatitt C 1 og 4 genotyper. I 2014 åpnet den vellykkede kombinasjonen av sofosbuvir med Ledipasvir muligheten til å behandle hepatitt C av den første genotypen uten bruk av interferon alfa. Kliniske data om bruk av sofosbuvir hos pasienter med genotype 5 eller 6 er begrenset.

struktur

Sofosbuvir + hjelpestoffer.

vitnesbyrd

  • kroniske hepatitt C-genotyper 1, 2, 3 og 4 (i kombinasjonsterapi).

Skjema for utgivelse

400 mg tabletter (under varemerket Sovaldi (Sovaldi)).

Instruksjoner for bruk og behandlingsregime

Terapi bør kun utføres av leger med erfaring i behandling av kronisk hepatitt C. Bruk av stoffet i kombinasjon med andre legemidler anbefales. Softosbuvir monoterapi anbefales ikke.

Den anbefalte dosen for voksne pasienter er en 400 mg tablett per dag i løpet av en av måltidene.

  • For hepatitt C genotype 4, 5 eller 6, brukes kombinasjonen av Sovaldi (sofosbuvir) + ribavirin + interferon alfa i mer enn 12 uker.
  • Med hepatitt C-genotype 1, 4, 5 eller 6, med ribavirin (bare hos pasienter med kontraindikasjoner til bruk av interferon alfa eller interferonintolerant) i mer enn 24 uker.
  • For hepatitt C genotype 2, med ribavirin i mer enn 12 uker.
  • Ved hepatitt C av genotype 3, med ribavirin og Interferon Alfa, er mer enn 12 uker.
  • Pasienter med hepatitt C som venter på levertransplantasjon får en kombinasjon av sofosbuvir + ribavirin før transplantasjon. Ordningen gjelder for pasienter med samtidig infeksjon av hepatitt B og HIV.

Behandlingsvarigheten kan økes opptil 24 uker, særlig hos pasienter med en eller flere negative faktorer, som progressiv fibrose / cirrose, høy initial virusvekt, svart hud, tidligere respons på ribavirin og interferon alfa.

Dosen av ribavirin i kombinasjonsbehandling avhenger av pasientens vekt (75 kg = 1.200 mg), er delt inn i to deler og tas også under måltider.

Dosereduksjon av Sofosbuvir anbefales ikke.

Hvis den kombinerte mottakelsen av sofosbuvir med interferon alfa, er det alvorlige bivirkninger assosiert med dette legemidlet, bør du redusere dosen av interferon eller slutte å ta stoffet. Regler for å redusere dosen eller seponering av interferon er foreskrevet i spesielle instruksjoner.

Hvis alvorlige bivirkninger assosiert med ribavirin oppstår, bør dosen av ribavirin reduseres tilsvarende, eller stoffet skal stoppes helt. Regler for å redusere dosen eller å stoppe ribavirin er foreskrevet i spesielle instruksjoner.

Etter seponering av ribavirin, på grunnlag av forbedrede blodprøver og kliniske symptomer, kan det forsøkes å fortsette å ta stoffet i en dose på 600 mg daglig, og øke den til 800 mg. Imidlertid anbefales ikke ytterligere administrasjon av legemidlet i startdosen (1.000 mg og 1.200 mg daglig).

Metode og varighet av opptak

  • På grunn av den bitte smaken, bør pillen svelges uten å tygge og ikke dele den i stykker. Ta med måltider.
  • Hvis oppkast skjer innen 2 timer etter at du har tatt medisinen, bør du ta en ekstra pille. Ved oppkast etter 2 timer er det ikke nødvendig å ta ekstra pille.
  • Hvis medisinen blir savnet, hvis du er sen på mindre enn 18 timer, må du ta den ubesvarte pillen. Den neste pillen er tatt på vanlig tid. Hvis det er mer enn 18 timer for sent, tar de neste pille på vanlig tid.

Med fullstendig avskaffelse av ett av legemidlene i kombinasjon med mottaket, bør tas og ta sofosbuvir.

EASL 2017 anbefalinger for HCV terapi

Bivirkninger

  • søvnløshet;
  • hodepine;
  • migrene;
  • redusert appetitt;
  • kramper;
  • svimmelhet;
  • kvalme, oppkast;
  • diaré, forstoppelse;
  • tørr munn;
  • tretthet,
  • depresjon;
  • irritabilitet;
  • anemi, nøytropeni, reduksjon i antall lymfocytter og blodplater;
  • hudutslett;
  • kløe;
  • utslett;
  • ledsmerter;
  • myalgi;
  • frysninger;
  • feber,
  • hoste;
  • nasofaryngitt;
  • synsforstyrrelse;
  • hårtap;
  • tørr hud;
  • brystsmerter;
  • asteni.

Kontra

  • overfølsomhet overfor stoffet og dets komponenter.

Forsiktighet bør brukes hos kvinner av reproduktiv alder.

Bruk under graviditet og amming

Forsiktighet bør brukes hos kvinner av reproduktiv alder. Ved bruk av Sovaldi (Sofosbuvir) i kombinasjon med ribavirin og interferon alfa, er graviditet uønsket. Unngå bruk av stoffet under graviditet og amming. Det er ingen data om effekten av stoffet på reproduksjon.

Bruk til barn

Data om sikkerheten og effekten av å ta Sofosbuvir hos barn og ungdom under 18 år er ikke tilgjengelig.

Spesielle instruksjoner

Prisen på Sofosbuvir i USA etter ulike kilder varierer fra $ 84 000 til $ 168 000 per kurs, i Storbritannia £ 35 000 for et 12 ukers kurs. I september 2014 annonserte Gilead at det ville utstede produksjonslisenser for 91 utviklingsland. Den estimerte kostnaden for sofosbuvir i India eller Kina er anslått til $ 300 per kurs.

Ved utgangen av 2015 gjennomgår Sofosbuvir forberedelse til registrering på Russlands territorium. Du bør stole på utseendet av dette stoffet i vårt marked i overskuelig fremtid. Kanskje (på grunn av fordelingen av generiske midler), vil medisinen på den tiden ha en tilstrekkelig kostnad for et behandlingsforløp tilgjengelig for våre pasienter, inkludert gjennom gratis hjelpeprogrammer.

Legemidlet er inkludert i WHO-listen over essensielle rusmidler.

Drug interaksjon

Bruk med andre antivirale legemidler kan bare tillates dersom tilgjengelige data oppveier mulige farer. Ikke anbefalt felles mottak av sofosbuvir og telaprevir eller boceprevir. Anbefales ikke i forbindelse med legemidler som er sterke inducere av glykoproteiner i tarmen (rifamycin, jegere, karbamacin og fenytoin).

Analoger av stoffet Sofosbuvir

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

  • Viropack (MPI Viropack) (Egypt);
  • Grateziano (Egypt);
  • Hepcinat (India);
  • Hopetavir (Bangladesh).

Analoger på terapeutisk effekt (midler til behandling av kronisk hepatitt C):

  • Algeron;
  • Altevir;
  • ALFARON;
  • Asunaprevir;
  • Daklatasvir;
  • Ingaron;
  • Intron A;
  • Layfferon;
  • Ledipasvir;
  • Moliksan;
  • neovir;
  • Pegasys;
  • peginterferon;
  • PegIntron;
  • Realdiron;
  • Reaferon EU;
  • Rebetol;
  • Meduns Ribavirin;
  • ribamidil;
  • Roferon A;
  • Sovriad;
  • Ferrovir;
  • Tsikloferon.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Sovaldi (sofosbuvir)

  • Gå til side:

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Post almendo »11 jul 2014 20:10

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Melding irena »11 Jul 2014 20:49

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Meldingen Margarita »11 Jul 2014 21:33

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Enins melding "11 jul 2014 21:51

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Enins melding "11 jul 2014 21:55

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Post almendo »11 jul 2014 22:26

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Melding Serg1 »12 Jul 2014 12:23

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Melding sofosbuvir »12 Jul 2014 12:47

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Melding sofosbuvir »12 Jul 2014 12:53

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Meldingen Roma Mat »12 Jul 2014 13:17

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Melding nohep »12 Jul 2014 16:42

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Meldingen til Unic "12 jul 2014 16:47

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Meldingen Tasha Ukjent »12 Jul 2014 16:59

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Meldingen Tasha Ukjent »12 Jul 2014 17:19

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Post almendo »12 jul 2014 19:07

12 uker før din kur for hepatitt C

Sovaldi eller sofosbuvir vurderinger

Sofosbuvir: grunnlaget for vellykket behandling av hepatitt C

hepatittpiller med sofosbuvir og daclatasvir

Sofosbuvir (sofosbuvir), utviklet i 2013, revolusjonerte behandlingen av hepatitt C. Før denne terapien var smertefull og ineffektiv. Bruk av interferon som er skadelig for pasientens helse, med sjansene for en kur er ubetydelig. Alas, til 2013 var det ikke noe annet valg å bekjempe sykdommen. I dag kan du kjøpe sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir og velpatasvir på vår hjemmeside!

Hepatitt C ble ansett praktisk talt uhelbredelig og stod på en hylle av HIV.

Men etter utseendet av sofosbuvir, alt forandret seg. Kliniske studier pålagt av farmasøytisk selskap Gilead Science viste et fantastisk resultat. Fremtredende hepatologer snakket om sofosbuvir. Informasjon om det nye stoffet har spredt seg raskt. I Russland annonserte den kjente TV-presentatøren Elena Malysheva høyt i et av sine programmer, selv om mange pasienter visste om sofosbuvir lenge før, mottok informasjon fra vestlige kilder. På mange medisinske konferanser holdt i Russland ble hepatologer informert om dette stoffet.

I 2015 ble det sertifisert i Russland, men det ble ikke vist på apotek på grunn av den fantastiske prisen på titusenvis av dollar. I budsjettet, dessverre, var det ingen midler til kjøp av dette stoffet.

Det var en viss paradoks - alle hørte om sofosbuvir, legene hadde rett til å skrive resept for dette stoffet, men få hadde råd til det. Hittil har mange pasienter i Russland gjennomgått interferonbehandling, selv om Verdens helseorganisasjon har tvilert om deres effektivitet.

I dag, WHO anbefaler offisielt sofosbuvir som grunnlag for behandling av virusets genotype.

hepatittpiller med sofosbuvir og daclatasvir

Sofosbuvir - grunnlaget for vellykket terapi.

Det er verdt å vite at sofosbuvir ikke brukes som en monoterapi. Dette er hovedkomponenten, grunnlaget for ethvert behandlingsforløp.

Nedenfor presenterer vi de mest effektive og for tiden kjente kursene og kombinasjonene, inkludert sofosbuvir. Alle har en offisiell status, og resultatene er bekreftet av kliniske studier.

For genotype 1 (a, b) - sofosbuvir og ledipasvir eller sofosbuvir og velpatasvir. Som regel produseres de i en tablett. 98-100% kurksannsynlighet.

Genotyper 2,3 - sofosbuvir og daclatasvir eller sofosbuvir og velpatasvir. 96-100% kurksannsynlighet.

Genotyper 4,5,6 - sofosbuir og velpatasvir. 97-100% kureringsrate. I Russland er disse genotypene ikke vanlige.

Minimumskurset er 8 uker. Varigheten bestemmes avhengig av virusbelastningen, hastigheten av dens reduksjon, om pasienten mottok tidligere mislykket behandling, og graden av fibrose.

Maksimumskurset er 24 uker.

Enkle måter å grove bestemme ønsket varighet av fremtidig terapi:

Med cirrose, tilstedeværelse av mislykket behandling i det siste, anbefales et kurs på 24 uker (hvilken som helst genotype / hvilken som helst kombinasjon), bør ribavirin også tilsettes.

Ribavirin er også lagt til kurset ved en langsom reduksjon i viral belastning.

Ved lav viral belastning (opptil 6 millioner), fravær av tidligere behandlingsforsøk, fravær av fibrose - 8 eller 12 uker (ifølge resultatene av testene under behandling).

Universell metode for å bestemme varighet på kurset: Etter at analysen viste at virusbelastningen er null, skal resten av kurset være dobbelt så lang som tiden er gått til fullstendig forsvunnelse av virusbelastningen. Dermed må 2/3 av hele kurset pasienten gjennomgå ved null viral belastning. Slik er den nåværende medisinske praksis.

hepatittpiller med sofosbuvir og daclatasvir

Det er kjent at sofosbuvir ble lansert på markedet av det amerikanske selskapet Gilead Science i 2013. Det ble imidlertid oppdaget og syntetisert mye tidligere. Tilbake i 2007 syntetiserte en viss Michael Sophia (Sophia - sofosbuvir) dette stoffet. Han opprettet selskapet Pharmasset, men fant ikke midler til å gjennomføre fullskala kliniske studier av det nye stoffet. Midlene ble funnet da den farmasøytiske giganten Gilead kjøpte selskapet Pharmasset, gjorde den nødvendige forskningen og satte stoffet på markedet.

Besitter et patent og et monopol på dette effektive stoffet, bestemmer Gilead Sinc. Å "klemme" ut av det så mye som mulig. Prisene for Sovaldi (det såkalte stoffet som inkluderer sofosbuvir) er satt til rundt $ 100 000 for et 12 ukers kurs.

Dette førte til mange misnøye i mange land. Ultimatumene ble presentert for selskapet, og Gilead måtte gi. Omtrent 170 land, hvis inntektsnivå av befolkningen er anerkjent som lav, fikk rett til å utstede lisensierte analoger. Russland, tilordnet høyinntektsland, var ikke inkludert i denne listen.

Et annet paradoks har oppstått - i Bangladesh eller India koster stoffet $ 1500 for et kurs på 12 uker, og i USA eller Sør-Korea - $ 30 000 per pakke. Samtidig var lisensierte land under trusselen om manglende lisens forbudt fra å importere stoffet noe annet sted, og lov til å selge det bare innenfor sine grenser, til sine borgere.

For tiden anses indiske stoffer som er produsert under lisens fra Gilead, å være de høyeste kvalitetskomponentene som inkluderer sofosbuvir.

hepatittpiller med sofosbuvir og daclatasvir

Vårt firma er ikke bundet av strenge lisensvilkår og er ikke redd for rettssaker fra Gilead. Vi leverer sofosbuvir og alle andre komponenter for behandling av en hvilken som helst virusgenotype til rimelige indiske priser fra India til Russland.

Hver part som kommer til oss før gjennomføringen, sendes til laboratorieundersøkelse. Vi gir 100% garanti for effektiviteten av stoffet og kur (dokumentert), ellers forplikter vi oss til å returnere alle pengene som pasienten bruker.

Levering i Moskva innen 2-3 timer, i Russland - fra en dag (hurtig levering) til en uke (gratis levering).

Ingen forutbetalinger. Pasienten betaler for stoffet etter å ha mottatt i hendene etter å ha utført alle nødvendige kontroller. Vi gir detaljerte bruksveiledninger, protokoller for laboratorietester, forberedelse av nødvendig kurs og pasienthåndtering til øyeblikket for gjenoppretting, døgnkonsultasjoner og alt annet som er nødvendig for en vellykket behandling.

Det er nok å ringe oss på hotline for å starte behandlingen i dag.

Sovaldi eller sofosbuvir vurderinger og trekk ved behandling med dette stoffet

Utvalg av terapi for hepatitt C online

Diagnosen av hepatitt C-virus (HCV) ble vanligvis betraktet av personen som en uhelbredelig sykdom, men utseendet på sofosbuvir sovaldi på det farmasøytiske markedet endret pasientens oppfatning, noe som gjorde en revolusjon i metodologien og effektiviteten av behandlingen.

En ny syntetisert substans, sofosbuvir, ble patentert av Gilead Sciences Inc., USA, i 2013, og gir den varemerket Sovaldi. Kliniske forsøk utført på flere grupper av pasienter med forskjellige HCV-genotyper, bekreftet den høye effektiviteten av behandlingen ved bruk av et nytt stoff.

Behandlingseffektivitet

Avhengig av genotypen av sykdommen, var det mulig å oppnå en effektivitet av helbredelse fra 85 til 98%, mens interferon, som tidligere ble brukt til behandling, ikke ga mer enn 50% behandlingseffektivitet. Resultatet er fantastisk, det er synd at prisen på hele kurset til priser satt av Gilead oversteg $ 84 000.

Dessverre er flertallet av de som er smittet med viruset under fattigdomsgrensen, som bor i utviklingsland, og slik behandling er tydelig utilgjengelig for dem. Derfor, under press av protester fra pasienter og taler av offentlige organisasjoner, ga Gilead lisenser for produksjon av generiske legemidler (analoger).

Slike lisenser ble gitt til en rekke egyptiske, pakistanske og indiske selskaper. For eksempel, Natco Pharma Ltd., India, basert på den oppnådde lisensen, organisert produksjon ved hjelp av amerikansk teknologi og satt opp produksjon av sofosbuvir under et annet merke - Hepcinat.

Hepcinat produsert i India er helt identisk i sammensetning, vektparametere, teknologi og produksjonsstandarder for sofosbuvirus sovaldi. Men prisen på den indiske generiske Hepcinat var nesten 80 ganger lavere enn hos Sovaldi. Når du velger mellom sovaldi eller sofosbuvir, vil vurderinger spille en betydelig rolle, selv om den mest avgjørende faktoren vil være prisen.

Sofosbuvir foreskrives oralt i en enkelt 400 mg tablett per dag. Det er umulig å tygge, dele, knuse eller oppløse en pille, fordi stoffet er for bittert, og foruten slike tiltak reduserer effekten av behandlingen.

Mottak daglig på samme tid, pillen skal vaskes med vann (i hvert fall ikke juice, te eller kaffe). Det bør være under behandling å være oppmerksom på sine egne følelser. Hvis det oppstår smerter i kroppen, migrene, eller oppkast til oppkast, må du informere legen om å ta de nødvendige tiltakene.

Behandlingsregimet er direkte relatert til virusets genotype. Den viktigste aktive substansen er sofosbuvir. til hvilke andre legemidler velges som komponenter i behandlingen (for eksempel sofosbuvir pluss daclatisvir). Varigheten av behandlingen er vanligvis 12 uker, men kan økes om nødvendig i opptil 24 uker. Nyresvikt kan tvinge legen til å endre terapiens taktikk, og veie alle fordeler og ulemper.

Bivirkninger

Ofte tar pasientene medisinen godt, noen ganger er manifestasjonene av bivirkninger mulige i form av:

  • periodiske migrene;
  • tretthet,
  • kvalme;
  • forekomsten av søvnløshet.

Dette bør rapporteres til legen din, hvem må ta den nødvendige tiltak. Under behandling tas forholdsregler under hensyntagen til mulige kontraindikasjoner.

Den kombinerte behandlingen av hepatitt med sofosbuvir brukes ikke i tilfelle av:

  • graviditet;
  • graviditetsplanlegging;
  • behandling av barn under 18 år;
  • sykepleier mødre;
  • Overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i legemidlet;
  • behovet for å utnevne menn hvis ektefeller skal få en baby.

Slike forholdsregler skyldes muligheten for medfødte anomalier.

Når det gjelder kvinner og deres partnere, må de aktivt bruke prevensjonsmidler.

Og ikke alltid bruk av hormonelle prevensjonsmidler vil være ganske effektive.

Du bør ta dette stoffet svært nøye for de som er diagnostisert med:

  • tuberkulose;
  • konvulsive lidelser;
  • nervepatologi.

Siden bivirkninger fra sofosbuvir påvirker bevegelseskoordinasjon, må spesiell forsiktighet tas av sjåførene. For barn og ungdom, opptil 18 år, er denne terapien ikke brukt på dem på grunn av mangel på data fra kliniske studier.

Under mottaket bør også følgende krav være oppfylt:

  1. Daglig dosering bør forbli uendret.
  2. Ikke medisinske hvis du mistenker HCV. Behandling er foreskrevet utelukkende av en spesialist, og den utføres under hans direkte tilsyn.
  3. Sofosbuvir kan bare kombineres med godkjente og kompatible legemidler.
  4. Det bør ikke være monoterapi med sofosbuvir.
  5. Under behandling må du ikke engasjere seg i aktiviteter som krever konsentrasjon og økt reaksjon.
  6. Hepatitt C med sofosbuvir blir tatt daglig strengt på samme tid uten unntak.

Den angitte doseringen er ikke tillatt å overstige. Sofosbuvir kan kombineres med daclatasvir, ledipasvir, ribavirin, peginterferon og andre legemidler. Men det er strengt forbudt med telaprevir og boceprevir.

overdose

Med hensyn til muligheten for overdosering er det ikke for mye informasjon. En enkelt dose sofosbuvir ble dokumentert og registrert. Dette er en super terapeutisk dose på 1200 mg, som ble tatt av 59 friske frivillige.

Ingen overraskelser ble funnet. Nesten alt sammenfalt med placebogruppen og sofosbuvirgruppen (400 mg). Ingen ytterligere manifestasjoner av effekten av sofosbuvir i overdose ble funnet. Det skal bemerkes at motgift mot sofosbuvir ikke eksisterer.

Hvis en tilfeldig overdose har skjedd, er det bare nødvendig å observere pasienten for å få tid til å identifisere tegn på toksisitet, hvis de oppstår. Behandlingsprosessen for overdose av sovold består hovedsakelig av generelle støttende tiltak, for eksempel overvåking av vitale tegn, samt klinisk tilstand.

lagring

Oppbevaringsstedet skal tas opp tørt, som det ikke er adgang for barn og hvor solstrålene ikke faller. Temperaturen skal ligge i området 15 - 30ºС. Ikke ta stoffet hvis du merker skade på pakken.

Det er verdt å huske at i henhold til tilgjengelige data, hvis lagringsparametrene spesifisert av produsenten ikke overholdes, begynner stoffet å miste sin stabilitet og følgelig vil effekten av bruken dessuten svekkes over tid.

Hvis du har noen spørsmål eller hvis du opplever noen uklare symptomer, bør du konsultere en lege. Bare han kan ta den riktige avgjørelsen basert på kunnskapen om situasjonen og kroppens egenskaper.

Hvordan kjøpe sofosbuvir i Russland?

Da de første sofosbuvirene billige generiske stoffene dukket opp på det indiske markedet, gikk folk som var infisert med viruset til India for å kjøpe stoffet i mengden terapi.

I dette tilfellet ble to harer drept på en gang: det var mulig å både se landet og få medisinen.

Nå har situasjonen endret seg, og på Internett finner du mange forslag til kjøp av disse stoffene, og fra forskjellige produsenter og til forskjellige priser. Opptil levering av hjemmetjenester.

Det er klart at den økte etterspørselen har gitt mulighet for økt tilbud. Men samtidig ble det et insentiv for visse svindelaktige operasjoner, og skapte betingelsene for fremveksten av en-dagers selskaper, som ikke alltid oppriktig oppfyller sine forpliktelser overfor kunder.

Hvordan skille originalen fra en falsk

Det er svært vanskelig for en uerfaren person å skille mellom sannhet og fiksjon, og valget av en pålitelig leverandør er derfor blitt hovedproblemet for mange som ønsker å kjøpe et stoff for behandling av hepatitt med sofosbuvir.

Når du velger medisin for et behandlingsforløp, er det viktig å sjekke:

  • respekterer det vektforholdet mellom hovedkomponentene, og samsvarer kvaliteten deres med originalen;
  • om stoffene er produsert i samsvar med internasjonale standarder;
  • har de sertifikater for kvalitet og samsvar
  • Har selgeren lisens til å handle?

Individuelle sofosbuvirgeneriker, for eksempel produsert av Natco Pharma Ltd, India, oppfyller disse kravene. Dette er et av de få selskapene som strenge overholder teknologien og dagens produksjonsstandarder.

Når du kjøper et produkt, må du kontrollere sertifikatet som bekrefter produktets opprinnelse, inspisere det mens du sjekker pakkens holdbarhet og integritet.

Se om denne nettbutikken har anmeldelser og kommentarer, samt hvilke datoer de samsvarer med. Kanskje ble de bare plassert samtidig med lanseringen av butikkstedet?

Som følge av instruksjonene for bruk av sofosbuvir, er det strengt forbudt å drikke medisiner som er utløpt. Siden i dette tilfelle opphører stoffet også å være stabilt, og gradvis mister sin evne til å helbrede.

Siden sofosbuvir er svært krevende når det gjelder lagring og transport (temperatur og fuktighet), bør dette også kontrolleres.

Unnlatelse av å overholde disse betingelsene reduserer effektiviteten av stoffet, noe som betyr at leverandøren må rapportere om de tiltakene han trer for å levere stoffet.

Tenk deg at en nettbutikk sender den uten å bruke en termo-beholder. Og dette er til tross for det faktum at temperaturen i Russland, avhengig av sesong, kan variere i gjennomsnitt fra -30ºі og opp til + 35ºі. Hva skjer med medisinen som er ubeskyttet mot eksponering for for lav eller høy temperatur?

Hvordan kjøpe sofosbuvir fra India

Hvis du ikke kan bestemme om oppkjøpet, prøv å spørre rundt på Internett på tematiske fora. Faktisk har de siste årene blitt behandlet mange pasienter med en lignende diagnose. Og fordi de er kjent med de fallgruvene som kan møtes på vei.

Det er klart at det er et betydelig beløp på spill, og derfor bør du være dobbelt oppmerksom og forsøke å velge som leverandør et pålitelig selskap som lenge har operert i dette markedet og overholder alle regler når du transporterer narkotika.

Eller bare ta og ring vår telefon. I dette tilfellet vil det valgte stoffet bli levert direkte til ditt hjem uten forutbetaling. I tillegg har hver klient rett til å motta en gratis konsultasjon fra vår kvalifiserte spesialist, som gjør at du kan kaste bort tvil og gjøre det riktige valget av sofosbuvir for en analog av sovaldi.

Hepcinat med Hepatitt C Sofosbuvir

Legemidler med Sofosbuvir er foreskrevet for terapeutiske formål i kronisk form av hepatitt C. Hovedkomponenten har kontraindikasjoner, så før du tar det er det viktig å gjøre deg kjent med bruksanvisningen. Verktøyet kan kjøpes både på apoteket og gjennom distributører. Ifølge vurderinger er prisen på spesialiserte nettsteder lavere enn i butikkene.

Sofosbuvir - grunnlaget for antiviral terapi for hepatitt C

Sofosbuvir er den viktigste aktive komponenten i kompleks terapi for hepatitt C. I sammenligning med analoger har den færre bivirkninger. Vanligvis foreskrevet i kombinasjon med andre antivirale immunmodulerende midler:

  • Takket være kombinasjonen med Ledipasvir ble det mulig å behandle viral hepatitt av den første genotypen uten bruk av alfa-interferon;
  • i kombinasjon med ribavirin virker det effektivt på viruset av 2., 3. genotype;
  • Når det er infisert med genotypen 4, foreskrives trippelbehandling sammen med ribavirin, interferon alfa-injeksjoner.

Gå til leverandørens nettsted

Sofosbuvir er en inhibitor av NS5B RNA-polymerase, hemmer reproduksjonen (replikasjon) av virale celler.

Pris og hvor å kjøpe Sofosbuvir

Detaljhandel apotek i Moskva, som regel, sett en høyere pris for stoffet, og det er lønnsomt å kjøpe Sofosbuvir til en lavere pris, og produsentens offisielle nettside tilbyr en hundre prosent garanti for originalitet.

En effektiv kur for hepatitt C med Sofosbuvir Hepcinat har nylig blitt tilgjengelig for kunder i Russland. Dette merket produserer en analog basert på den samme aktive komponenten. Generic er produsert i India med den nyeste teknologien. Høy kvalitet på produktet sikres ved hjelp av moderne farmasøytisk utstyr.

Den offisielle nettsiden til merkevaren gir muligheten til å:

  • bestille piller til en rimelig pris;
  • kjøpe et 100% originalt stoff;
  • ordne levering til et hvilket som helst land, region;
  • foreta et kjøp uten mellommenn;
  • les instruksjonene for bruk.

Effektiviteten av stoffets eksponering er garantert bare med hele behandlingsforløpet. Bruk av komplekser som inneholder det aktive stoffet Sofosbuvir er et nødvendig, men kostbart terapeutisk tiltak.

En alternativ løsning tar generikk.

Indias største produsent NATCO PHARMA LIMITED, i motsetning til egyptiske kinesiske farmasøytiske selskaper, lanserer mer rimelige og lisensierte medisiner med tilsvarende sammensetning og virkningsmekanisme på det farmasøytiske markedet.

Hvor mye er Sofosbuvir

Kostnaden for en pakke med Sofosbuvir er ca 600 y. e. Sofosbuvir i generisk - opp til 15 tusen rubler. Når du kjøper 3 eller flere pakker en rabatt.

For pasienter som er diagnostisert med F1-F3, er hele behandlingsforløpet 90 dager (minst 3 bokser av stoffet i en dosering på 400 mg), med F4-180 - 6-7 bokser. Med ineffektiviteten til den foregående ordningen er varigheten av gjentatt terapi seks måneder.

Hvor mye er Hepcinat-LP:

  • Moskva - 15.000 rubler.
  • St. Petersburg - 15.000 rubler.
  • Khabarovsk - 15.000 rubler.
  • Ekaterinburg - 15.000 rubler.
  • Ukraina, Kiev - 6420 UAH.
  • Dnipropetrovsk - 6420 UAH.
  • Minsk - 490 hvit. rubler.
  • Almaty - 80.900 tenge.

Gå til leverandørens nettsted

Legeromtaler

Ifølge mange vurderinger av leger som behandler hepatitt, anses Sofosbuvir å være et av de beste og mest effektive legemidlene for å kurere sykdommen.

Til tross for den høye effektiviteten av kombinasjonen av Sofosbuvir og Daclatasvir - hemmere, henholdsvis NS5B og NS5A - har de alvorlige bivirkninger. Og hvis den første komponenten skiller seg ut med sitt minimumsnummer, må den andre være ekstremt forsiktig. Narkotika Indisk produksjon Helcinat er den sikreste og samtidig effektiv blant resten. Det bør bemerkes at effektiviteten av behandlingen avhenger i stor grad av korrektheten av den valgte medisinbehandlingen.

Eduard Vladimirovich, hepatolog (terapeut)

Jeg er enig med uttalelsene fra spesialister som foreskriver Sofosbuvir til pasienter med diagnose av hepatitt C. Verktøyet blokkerer mekanismen for spredning av viruset. Ved vanlig bruk i doser på 400 mg observeres forbedringer i det kliniske bildet i den første uken etter administreringstiden.

Igor Dmitrievich, doktorspesialist innen virussykdommer

Pasientanmeldelser om Sofobuvir

Alle som har opplevd denne sykdommen, kan finne informasjon av interesse og reell tilbakemelding fra pasienter med en lignende diagnose på temaet for hepatitt C-tema.

Hørte doktorens dom, jeg panikket. Etter en stund fant jeg flere personer på Internett som er syke med samme sykdom, har kommunisert, roet seg litt. Jeg leser mye om dette emnet. En erfaren hepatolog foreskrev meg behandling med Sofosbuvir med Ledipasvir. En måned senere, testet på nytt. Ytelsen har forbedret seg. Hun fortsatte å motta ytterligere 2 måneder. Ved kontrollundersøkelsen viste det seg at jeg er frisk. Takk for at du har smarte leger og rimelige medisiner som Hepcinat.

Karina, 32 år gammel, Novosibirsk

Hepatitt er en sykdom som langsomt dreper en person. Om dette har jeg dessverre lært ved eget eksempel. I løpet av sin behandling snakket han med sine brødre i ulykke. Diskutere prisene på antivirale legemidler, jeg var glad for at legen min hadde valgt et middel for meg til en rimelig pris. Generics Hepcinat kjente legemidler er mye billigere enn de annonserte pillene. Antiviral terapi er dyrt, men livet er uvurderlig.

Gennady, 47 år gammel, St. Petersburg

Anmeldelser herdet av ulike genotyper av hepatitt hevder at de indiske kolleger av antivirale legemidler har best verdi for pengene.

Instruksjoner for bruk Sofosbuvir

Sofosbuvir er en kraftig agent som har kontraindikasjoner og en annen sammensetning, slik at mottaket utføres utelukkende på instruks fra den behandlende legen, i henhold til bruksanvisningen.

Avhengig av klassifisering av viruset, kombineres Hepcinat Sofosbuvir med:

Behandlingen utføres i henhold til en ordning valgt individuelt, avhengig av:

  • viral genotype;
  • Tilstedeværelse av samtidige patologier;
  • tidligere brukte stoffer.

I emballasje av hvert legemiddel er det en instruksjon på russisk, der det er all informasjon om funksjonene i søknaden. Standardregimet er et daglig inntak av 400 mg tabletter med måltider. Det anbefales å drikke det med rent vann.

Det er forbudt å ta medisiner for hepatitt under graviditet.

Kontra

Sofosbuvir er et kraftig stoff som hjelper tusenvis av mennesker overvinne hepatitt. Imidlertid har det foreløpig ikke blitt utført studier som studerer effekten av stoffet på kroppen av barn, gravide og kvinner under amming. Det er forbudt å bruke produktet med alkohol samtidig. Det anbefales heller ikke å kombinere resepsjonen med telaprevir, boseprevir.

Hovedkontraindikasjoner:

  • barn under 18 år
  • graviditet;
  • amming.

Før behandling starter, er det ofte nødvendig å foreta ytterligere undersøkelser for å kontrollere tilstanden til individuelle organer og interne systemer.

Bivirkninger

Sofosbuvir er et av de sikreste legemidlene med påvist terapeutisk effekt. Dette kan dømmes av statistikken om utvinning etter opptak. Forskjellen er at stoffet i seg selv som regel har en bivirkning. Forverring av trivsel fører til andre komponenter, som er i kombinasjon med ham.

Følgende bivirkninger kan oppstå med legemiddelbehandling:

  • migrene;
  • døsighet;
  • umotivert tretthet.

Hvordan skille en falsk

På grunn av etterspørselen på grunn av den høye forekomsten av sykdommen, ble Sofosbuvir ofte fakket. Skrupelløse distributører som er underlagt narkotika, selger produkt av lav kvalitet, hvor effektiviteten kan sammenlignes med effekten av en placebo. For å unngå falsk, noe som kan være helseskadelig, er det nødvendig å verifisere forekomst av særskilte tegn på pakken. Hepcinat har:

  1. Teksturert trykk på forsiden av esken, merkbar for berøring.
  2. En spesiell digital kode, ved siden av hvilken informasjonen på fremstillingsdato, utløpsdato, batchnummer skrives ut (dataene på boksen og banken må helt sammenfalle).
  3. Folie-forseglet nakke med beskyttelsesetikett.
  4. Et merket holografisk bilde av logoen med navnet på produsenten NATCO, når du endrer visningsvinkelen og endrer til HEPCINAT.
  5. Hologram klistremerker på ytre emballasjen som beskytter mot åpning.

Ved å ta hensyn til de ovennevnte tegnene, kan du enkelt skille originalen fra falske produkter.

Indikasjoner og effektivitet av applikasjonen

Legemidlet Sofosbuvir er foreskrevet som hovedkomponent i en omfattende antiviral terapi for kronisk hepatitt C. Effektiviteten av å behandle et virus tilhørende genotypene 1, 2, 3, 4 har vist seg.

Fordelene ved bruk av en NS5B RNA polymerase inhibitor inkluderer:

  • Muligheten for å behandle denne diagnosen hos pasienter med positiv HIV-status
  • reduksjon av varigheten av legemiddelkurset;
  • høye nivåer av virologisk resistens.

For å lykkes i antiviral terapi, må du kjøpe det opprinnelige komplekset, følg nøye med legemidlet, følg medisinske anbefalinger.

Sammensetning og farmakologiske egenskaper

Den originale Hepcinat, produsert i India, er komplett med instruksjoner med en detaljert beskrivelse av stoffet. Sammensetningen av det antivirale legemidlet omfatter:

  • sofosbuvir aktiv ingrediens - 400 mg;
  • hjelpekomponenter.

Tabletten har en bitter smak.

Basis for behandling er blokkering av polymerasen som er nødvendig for replikasjon av virusceller. Takket være den nedtrykkende mekanismen klarer man å ødelegge hepatittviruset.

analoger

Sofosbuvir er en høy kvalitet generisk av Sovaldi. Antiviral agent ble tilgjengelig i Russland for flere år siden. Den beste prisen Hepcinat tilgjengelig fra produsentens offisielle representanter. Det er analoger som er mye brukt i kampen mot hepatitt:

Hvert kompleks er effektivt med forskjellige virusgenotyper.


Relaterte Artikler Hepatitt