Anmeldelser av Ribavirin

Share Tweet Pin it

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Ribavirin, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

For oral administrering: behandling av kronisk hepatitt C hos voksne (i kombinasjon med interferon alfa-2b eller peginterferon alfa-2b). Parenteral: hemorragisk feber med nyresyndrom. Utover som monoterapi eller i kombinasjon med andre doseringsformer av ribavirin til oral administrering og parenteral bruk: infeksjoner i huden og slimhinnene forårsaket av Herpes simplex-virus 1 og 2 typer, av ulike lokaliseringer, inkl. i kjønnsområdet; herpes zoster (som en del av kompleks terapi).

diskusjon

Jeg tror du ikke bør fornærme konsulenten. Sannsynligvis, under "behandling", betyr ikke legen spesifikk antiviral terapi - ribavirin og injiserbare interferoner. Under graviditet, er disse stoffene egentlig ikke brukt. Gravide kvinner med hepatitt C undersøkes for å bestemme sykdommens aktivitet (leverfunksjonstester, ultralyd, etc.). I de fleste tilfeller går hepatitt C mot bakgrunnen av graviditeten positivt, uten å vise seg selv eller krever ekstra behandling. Imidlertid, noen ganger mot bakgrunnen av svangerskapet, begynner leverskade å utvikle seg og deretter foreskrives behandling. Sender det hodet.

. om å bli gravid. Og de ble behandlet grundig: Komprimerer, medisinske bad, immunforbedring, Devirs-krem, dette stoffet har en høy antiviral aktivitet, fordi den inneholder ribavirin, sier legen at jeg er den eneste krem ​​med slikt innhold. Jeg ønsker deg helse og suksess.

Dette er et nytt antiviralt stoff som ennå ikke er fullstendig testet, og ikke alle bivirkningene har blitt avklart. men bedre enn ribavirin Tipo. men hvis det er mulig å bruke det utenom graviditeten eller for siste gang

. Titlene B og C. Effekten av stoffene er bevist, infeksjoner uten behandling i et stort antall tilfeller oppstår aggressivt og fører til irreversible forandringer. Brukt: Interferoner + ribavirin - for hepatitt C; interferoner, lamivudin, entecavir, tenofovir, telbivudin, adefovir - for hepatitt B, interferoner - for hepatitt D. I alle disse tilfellene brukes interferoner parenteralt. 3.HIV - infeksjon. Antiretroviral terapi. 4. Respiratoriske virusinfeksjoner: Når influensa er bevist, er effekten av 2 grupper av legemidler: 1) M-kanal blokkere (rimantadin, amantadin). 2) Neuraminidaseinhibitorer: Oseltamivir (Tamiflu) og zanamivir (Relenza). Legemidler som brukes i t.

. Han behandlet behandling med herpes med Devirs-krem, dette stoffet reduserer varigheten av virusutladningen fra infeksjonskilden, forklarte han (i medisinske termer) fordi den inneholder ribavirin, min lege sier at det etter min mening er den eneste krem ​​med dette innholdet, det hjelper meg virkelig, i lang tid er det ingen nye sår. Generelt er det nødvendig å bli behandlet grundig, under tilsyn av en lege, fra tid til annen for å bli testet, og ikke for fortvilet selvfølgelig.

. Kamille, klorhexidinoppløsning. Ved lungebetennelse eller andre bakterielle komplikasjoner av meslinger, er antibiotika indikert, i alvorlige tilfeller av kryp, brukes kortikosteroider. Ribavirin har vist seg å være effektivt in vitro. For forebygging og behandling kan brukes mer.

Hepatitt C - det mystiske viruset! Forumet er dedikert til problemene med rehabilitering etter terapi, naturlige metoder for å styrke immunitet, sunn ernæring, pasienthistorier.

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Sannheten om ribavirin - som legene er stille.

Innlegg 31 side 48 av 48

Del312013-08-25 23:58:49

  • Forfatter: Alina
  • nykommer
  • Registrert: 2013-08-25
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 3
  • Stjernetegn: løve
  • Brukt på forumet:
    36 minutter
  • Siste besøk:
    2013-09-04 23:13:03

hei alle sammen! Fortell meg hvem som prøvde å bli behandlet i Sveits? Hva er resultatet?

Share322013-08-29 14:59:19

  • Skrevet av: Kosmonavt
  • administrator
  • Sted: Storbritannia
  • Registrert: 2009-11-29
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 242
  • Respekt: ​​+10
  • Positiv: +19
  • Alder: 40 [1978-01-25]
  • Genotypen din: 1
  • Blodtype: 1
  • Stjernetegn: Vannmannen
  • Brukt på forumet:
    1 dag 12 timer
  • Siste besøk:
    2013-11-18 15:52:06

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

Share332013-08-30 13:20:19

  • Skrevet av: ICQ
  • nykommer
  • Sted: Krasnodar
  • Registrert: 2013-08-30
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 38 [1980-05-16]
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: Tyren
  • Brukt på forumet:
    1 time 22 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-30 13:59:51

Hva et mareritt, så hva skal jeg gjøre? Å bli behandlet og hvordan?

Share342013-08-31 02:38:44

  • Skrevet av: demis
  • nykommer
  • Registrert: 2012-09-30
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 9
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 3
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: skorpionen
  • Brukt på forumet:
    1 time 44 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-31 03:05:43

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

40 dager etter slutten av pvt. Jeg føler meg fysisk bedre, men hodepine og støy du ikke passerer, munnsmak og bølger som ribovirin blir mindre merkbare, men er til stede.. Spinalkurven har blitt felle. Det sies at manuell kun er mulig bare etter 3 måneder etter tery.

Share352013-11-04 23:23:53

  • Skrevet av: Яна
  • nykommer
  • Registrert: 2013-11-04
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: Kakoyto
  • Blodtype: 1 +
  • Stjernetegn: Skytten
  • Brukt på forumet:
    10 minutter
  • Siste besøk:
    2013-12-05 10:13:37

Hei, jeg vil dele min historie med behandling med ribaverine pluss interferon. Da jeg lærte at jeg hadde hepatitt C, var jeg gravid. Ved diagnosesenteret sa staben "ikke noe problem, la oss kurere det!" Og ga råd til hepatologen. Forresten, professor. Han forbød å føde, sendte ham for en abort og fortalte ham om å bli behandlet i et halvt år. Barnet ville krype ærlig. Men å føde en pasient? Noooo. Vi bestemte oss for: abort, behandling og igjen graviditet. Seks måneder under denne tunge, kostbare behandlingen virket som helvete. Både fysisk og mentalt! Jeg bodde bare med håp om å gjenopprette, bli gravid igjen og føde en sunn baby.
Seks måneder senere var det vellykkede tester. Viruset forblir i blodet, men bør ikke infisere noen. Han og min mann, en hepatolog, sa: "Etter 4 uker vil effekten av stoffene ende, og du kan spare." For å feire ble hun gravid etter 4 uker.
Som et resultat, et barn med hjertefeil og den vanskeligste sykehistorien. Sønnen er 9 år gammel. 9 år med plage på sykehus, samvittighetssang. Han er deaktivert, han ser 1 prosent av hundre med ett øye. Han helbredet seg selv i Tyskland, og 750 000 euro hjalp ikke. Han ble født og etter 10 dager den første øyeoperasjonen. Deretter hvert år 2 operasjoner.
Fortell meg, for hva? Men hva jeg ble behandlet og kjærester med hepatitt B og C, fødte sunne barn?
Hvorfor tillater legenes hepatolog, professor i syre suppe, meg å bevare etter 4 uker? Når er disse stoffene så giftige?
At i 2004 da min sønn ble født, var denne informasjonen ikke tilgjengelig for hepatologer?
Hvordan kan jeg leve ososnovaya at mitt barn er dømt for livet, og legen er skylden.

Forum Hepatitt C | Alt om medisiner | behandling

Her kan du diskutere problemene med behandling av hepatitt C gjennom hele Russland og SNG, du kan diskutere og bestille nye medisiner for hepatitt C (sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir, veltapasvir og andre)

Ribavirin, hva?

Ribavirin, hva?

Melding Prima »02 Sep 2017, 16:12

Re: Ribavirin, hvilken?

Meldingen Rahat - Lokum »03 Sep 2017, 11:14

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding til Parker »03 Sep 2017, 16:40

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding Bro9 »03 Sep 2017, 21:04

Re: Ribavirin, hvilken?

Meldingen Tamerlane »04 Sep 2017, 12:49

Re: Ribavirin, hvilken?

Victoria's melding "6 september 2017 10:51

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding håper å "08 Sep 2017, 09:56

Anmeldelser av Ribavirin

Utgivelsesform: Tabletter, kapsler

Zhanna (positiv anmeldelse)

Kan helbrede kronisk hepatitt helt

Selvfølgelig vil jeg ikke lyve at jeg kan gjenopprette fra kronisk hepatitt C i en uke eller en måned. Det er en lang, utmattende kamp. Men hvis du følger alle instruksjonene fra legene og tar narkotika foreskrevet av dem, så er det håp for en fullstendig kur på seks måneder eller et år. I mitt tilfelle tok prosessen ni måneder. Det ville være bedre hvis en gravid kvinne gikk på den tiden.) Etter denne perioden ble det klart fra analysen at hepatitt trakk seg tilbake. Fra bivirkninger: forferdelig hodepine. Hvis situasjonen ikke var så alvorlig, ville jeg ikke tolerere dem. Og så var det ganske enkelt ikke noe valg. Globalt er det viktigere å bli kvitt hepatitt, slik at smertestillende midler i hånden - og fremover, som skal behandles.

Anastasia (positiv anmeldelse)

Verktøyet, ifølge vurderinger, har hjulpet et betydelig antall mennesker i kampen, selv med de mest forferdelige virusene. Jeg ble foreskrevet på sykehuset etter en positiv test for herpesviruset da jeg planla en graviditet. Til tross for legens advarsler om at viruset kan returnere etter fødselen, selv om Ribavirin hjelper, begynte jeg behandlingen. Det varte i 6 måneder, hvoretter analysen ble negativ og forblev så. Viruset kom ikke tilbake. Verktøyet hjelper virkelig, selv om det virker ikke bare gunstig. Da jeg tok det, følte jeg noe ubehag, det var søvnløshet og en konstant følelse av angst. På slutten av mottaket gikk tilstanden tilbake til normal. Prisen på stoffet er gjennomsnittlig, ca 600r. per pakke med 60 stk.

Olga (negativ anmeldelse)

Hvordan hjelpe leveren

Bra, men dyrt stoff. Generelt, nå med en alvorlig fase av leverproblemer, er dette legemidlet på listen over gratis under OMS-politikken, hvis scenen ikke er alvorlig, bør du kjøpe den på egen bekostning. Behandling av hepatitt C (og ribavirin er foreskrevet for dette formålet) er en dyr og ikke rask prosess. Jeg kom over dette for noen år siden. Jeg kan også legge på egen hånd til at stoffet var perfekt for meg, det bidrar til å kontrollere alle mine problemer med hepatitt, det har forbedret livet mitt sterkt. Ja, han har kontraindikasjoner, du kan ikke kjøre bil med ham, i alle fall kan jeg ikke, jeg vil sove, men jeg ser forbedringer i analysen, og også som et resultat. Jeg har ingen allergier mot ham, t.ch. Jeg vil fortsette å bli behandlet av den. Behandling og kontroll er nå et slagord i livet.

Diana (nøytral gjennomgang)

Hjalp til å beseire viruset, men rystet nervesystemet

På grunn av graviditeten bestemte jeg meg for å gjøre tester for å utelukke uforutsette omstendigheter. Og så en overraskelse - et herpesvirus ble oppdaget. Den foreskrevne Ribavirin måtte være full i to måneder, men allerede i begynnelsen av den andre måneden løp jeg for å ta prøver for ikke å overbelaste kroppen med ekstra doser medisinering. Overraskende var viruset beseiret selv før planen. Men i løpet av tiden jeg tok stoffet, begynte jeg å observere en viss nervøsitet i min oppførsel, og selv de mest ubetydelige bagatellene irritert meg ofte. Etter seponering av ribavirin, gikk nervesystemet gradvis tilbake til normal. Derfor kan kvaliteten på medisinen vurderes på to måter.

Vera (positiv tilbakemelding)

Det skjedde så at jeg lider av kronisk hepatitt C, noen ganger det fades bort, og på våren, som alltid, har kronikkene forverret. I slike tilfeller må du ta ribavirin for å bli kvitt ubehagelige symptomer igjen. Fra proffene kan jeg si at stoffet har hjulpet meg i flere år på rad, men det har ikke noen ulemper, jeg har hodepine hele tiden, ikke mye, men tilstanden er ubehagelig. Men ingenting kan gjøres, men i behandlingen av problemet mitt er effektivt, og jeg kan tolerere kurset. For prisen vil jeg ikke si at det er dyrt, ganske akseptabelt i vår tid. Hvis det ikke var for ryggen, ville det være et ideelt stoff for hepatitt C.

Elvira (negativ tilbakemelding)

Ribavirin tilhører en rekke medikamenter med immunostimulerende og antivirale virkninger. Jeg tok det sammen med interferon alfa-2b i ganske lang tid, nesten et helt år. Legemidlet brukes til behandling og forebygging av tilbakefall i viral hepatitt C. Hver måned gikk jeg for å se en lege og tok blodprøver. Hvis det er fremskritt i løpet av behandlingen, kan legen redusere doseringen. For hele tiden jeg mottok, hadde jeg vedvarende hypertermi på 37-38 grader, svette, og noen ganger kastet i feber. Nivået av leukocytter og blodplater bør også holdes under kontroll for å unngå ubehagelige konsekvenser. Kanskje utseendet til blødning (inkludert internt). Men utholdenhet og tålmodighet tillot oss den behandlende legen for å oppnå en stabil remisjon for hepatitt. Nå bare støttende terapi og observasjon.

Anmeldelser: Ribavirin

  • Verteks, Russland
  • Utløpsdato: til 01.05.2019
  • Kanonpharma, Russland
  • Utløpsdato: til 01/01/2022
  • Verteks, Russland
  • Utløpsdato: til 01.02.2020
  • Kanonfarma
  • Utløpsdato: til 01.05.2019
  • Kanonfarma
  • Utløpsdato: til 09/01/2019

Kundeanmeldelser av Ribavirin

Velkommen! For 2 år siden ble jeg diagnostisert med kronisk hepatitt C, genotype 3a. Har overlevert alle nødvendige tester for å starte behandling (ultralyd, biokjemisk, kvant, Genotype, etc.). Deretter ble et kombinert antiviralt behandlingsregime opprettet ved bruk av heptrong og ribavirin. En måned senere gikk aktiviteten til AlAT, AsAT, alkalisk fosfatase ned. Viralbelastningen begynte å synke i løpet av hele 6 måneders behandling. Behandlingen tok 6 måneder. I dag er blodprøven for RNA i hepatitt C-viruset negativt.

Ribavirin lipint er mye mer praktisk å ta, spesielt for folk som meg. Jeg kan ikke svelge kapslene, de sitter fast i meg, og deretter suspenderer, drikker og drikker det. Det syntes også at jeg var mindre syk når jeg drakk ribavirin lipint, og forresten det var et halvt år. Derfor, i resepsjonen med legen din, vil jeg be om et kurs av lipinta, i stedet for det vanlige ribavirinet.

Det er en verdig medisin og prisen er god. Min venn kom inn i stadiet av hepatitt c. Lange tester ved legen, prosedyrer og ta Ribavirin, unngå dårlige konsekvenser

Jeg hadde kronisk hepatitt C, ble kurert. Forsøkt mange stoffer, ble behandlet på sykehuset. Så kom ribavirin-lipint. Miraket skjedde selvfølgelig ikke, for en uke helbredet det ikke. Men etter et halvt år med bruk, gjennomgikk hun en full undersøkelse, kronisk hepatitt trakk seg tilbake. Jeg tok Ribavirin i ytterligere 4 måneder som foreskrevet av en lege. Svært takknemlig for produsentene av dette stoffet.

Kjæresten min trakk hypotitt C, identifiserte den nesten umiddelbart. Legen foreskrev hennes ribavirin lipint. Behandlingen varte i 10 måneder, ble fullstendig helbredet, takk Gud, det kom ikke til scenen for kronisk hepatitt. Prisen er absolutt ikke billig, men jeg føler meg ikke lei meg for helsen og tar hensyn til effekten av stoffet

Monoterapi med ribavirin Når behandling av kronisk hepatitt C ikke er effektiv, bare i kombinasjon med interferon (avhengig av dine økonomiske ressurser og utnevnelsen av legen din). Min mann og jeg I HTP i 5 måneder, forble 1 måned. Hepatitt C 2 genotype. Minus etter 4 ukers behandling. Bivirkningene av medisiner er forferdelig, selvfølgelig, men du kan tåle det. All helse.

Jeg har forbedret mine tester, jeg lider av kronisk hepatitt i flere år, og sykdommen forsvinner ikke hvor som helst. Ribaverin lindrer symptomene, men helbreder ikke til slutten, tok 4 uker på rad, forårsaket helvetehodepine, men behandlingen gikk ikke forgjeves, med analyser til fie - Uh, alt er bra.

Hepatitt C ble behandlet med ribavirin bare i kapsler, startet fra en tablettform, men det oppstod mageproblemer - smerter dukket opp, det var konstant tørrhet i munnen, som om det ikke hadde drukket dagen, sa legen at fordøyelsessystemet var verre, tilbudt å prøve kapslene av samme stoff, det ble er bedre Analysene viste et negativt resultat.

Disse tabletter ble brukt til å behandle alvorlig hepatitt C hos en bror. Legemidlet er veldig veldig bra, har en høy antiviral effekt. Av bivirkningene ble det kun observert liten diaré.

Ribavirin Sofosbuvir

Legemidlet "Sofosbuvir" med handelsnavnet "Sovaldi" kan helbrede hepatitt C, mens et positivt resultat oppnås ganske raskt, noe som bekreftes av kliniske studier.

Legemidlet "Sofosbuvir" behandler kronisk hepatitt C. Omfattende terapi med bruk av dette legemidlet og andre legemidler som er foreskrevet for voksne pasienter. Legemidlet behandler også pasienter med HIV og coinfeksjoner.

Den aktive ingrediensen i tabletter er sofosbuvir. De er belagt og inneholder 400 mg av hovedstoffet. Pakningen inneholder 28 tabletter.

Egenskaper som har stoffet "Sofosbuvir"

Legemidlet har en deprimerende effekt på NS5B RNA-polymerase. Som et resultat av dets effekt på kroppen, er prosessen med virusreplikasjon, som er årsaksmidlet til hepatitt C, hemmet.

Hvor å kjøpe "Sofosbuvir" til en rimelig pris

Den mest nyttige informasjonen om hvordan du trygt kan få ditt kurs for gjenoppretting er tilgjengelig på tematiske nettsteder. Den største og sosialt betydelige ressursen er HCV.RU - det russisktalende hepatittforumet "ved et busstopp", som ble grunnlagt i 2000. Som regel, på seriøse portaler, er all informasjon nøye kontrollert av administrasjonen og har en offentlig vurdering.

Hvis du ikke tar i betraktning foraene, er det et av de mest interessante forslagene vi klarte å finne på Internett, kalt HCV24 ACCESS PROGRAM. Mer informasjon om tjenestene til HCV24 er på programmets offisielle nettside.

Indikasjoner for bruk av stoffet

Sofosbuvir er foreskrevet for pasienter med hepatitt C når sykdommen har blitt kronisk. For effektiviteten av behandlingen brukes en kombinert tilnærming. Det er mulig å bruke medisinen i tilfeller der HIV er funnet hos en annen pasient enn hepatitt.

Kontraindikasjoner for å ta stoffet "Sofosbuvir"

Legemidlet brukes ikke i tilfelle av overfølsomhet overfor stoffer som er tilstede i sammensetningen. Til tross for at stoffet ikke påvirker fruktbarheten, er det sjelden foreskrevet for kvinner i reproduktiv alder. Bruk av stoffet under graviditet og amming anbefales ikke, da det kan være skadelig for barnet.

Når graviditet oppstår, kan kombinasjonen av "Sofosbuvir" med slike midler som "Interferon Alfa" og "Ribavirin" ha en negativ innvirkning på kurset. Av denne grunn er barnet uønsket i behandlingsperioden. Eksperimenter der stoffet "Sofosbuvir" ble testet på dyr, viste at dette verktøyet har en liten negativ effekt på avkom. Før du begynner å ta det, må du nøye studere instruksjonene til stoffet og konsultere en spesialist.

Dosering av stoffet "Sofosbuvir"

Behandling med "Sofosbuvir" av kronisk form for hepatitt C kan kun utføres av spesialister som har relevant erfaring. Monoterapi utføres ikke, stoffet er alltid kombinert med andre midler. Ofte anbefales det daglig at voksne tar 400 mg (1 tablett) midler. En pille er full med mat.

Hepatitt C-behandling med sofosbuvir kan vare opptil seks måneder. Spesielt ofte oppstår dette behovet når det er noen negative faktorer. Dosen av legemidlet velges basert på pasientens vekt.

Kombinert behandling for hepatitt C:

Genotypene 3-6 - Interferon Alfa og Ribavirin blir lagt til hovedgruppen (behandling tar mer enn tre måneder); Genotypene 1, 4-6 er i tillegg brukt Interferon Alfa og Ribavirin i tre måneder eller bare Ribavirin "I seks måneder (det andre alternativet er bare implementert når den første metoden ikke kan brukes), genotype 2 - stoffet er kombinert med Ribavirin, gjenopprettes vanligvis etter tre måneder med bruk av rusmidler.

Hvis det er nødvendig å transplantere leveren til en person som har hepatitt C, før den administreres, er det nødvendig å ta "Sofosbuvir" sammen med "Ribavirin". Under behandling med Sofosbuvir kan behandlingsregime for pasienter med en felles sykdom av HIV og hepatitt brukes samme.

Når bivirkninger oppstår som følge av kombinert administrering av et stoff med Interferon Alfa, ledsaget av alvorlige lidelser, blir Interferon enten nektet eller redusert før den foreskrevne doseringen. Hvis ribavirin skyldes utviklingen av alvorlige bivirkninger, reduseres eller avbrytes dosen. Slike beslutninger er gjort av den behandlende legen. Senere, når pasientens tilstand vender tilbake til normal, kan du prøve å gjenoppta medisinering.

Bruk av stoffet "Sofosbuvir"

Ved behandling med Sofosbuvir utføres bruk av stoffet i forbindelse med et måltid. Tabletten er bitter, den kan ikke knuses og knust, du må svelge den hele.

Hvis oppkast skjer innen to timer etter at pillen er tatt, anbefales det å drikke en annen. I tilfeller der oppkast oppstår etter to timer, er denne handlingen ikke verdt det.

Når du hopper over å ta stoffet, bør du ikke ta mer enn 18 timer, hvis du har fått mer tid, bør du drikke den nødvendige dosen av legemidlet på vanlig tid.

Utgåelse av behandlingen

Hvis det i løpet av den kombinerte behandlingen er behov for å avbryte en av stoffene, kansellerer de også opptaket av stoffet "Sofosbuvir". Instruksjonene viser at data om behandling av ungdom og barn, som bekrefter effektiviteten av denne metoden, ikke er tilgjengelige. Når hepatitt behandles hos pasienter som lider av nyresvikt (skjemaet er mildt eller moderat), er det ikke nødvendig å velge individuell dose. I tilfelle av en alvorlig form for patologi, foreskrives pasienten en viss dose av de midlene som er nødvendige for kroppen.

Bivirkninger av stoffet "Sofosbuvir"

Ved behandling av "Sofosbuvir", "Interferon" og "Ribavirin", vises de samme bivirkningene som i løpet av behandlingsperioden bare med "Interferon" og "Ribavirin". I dette tilfellet er deres manifestasjon ikke forbedret.

Når kombinert behandling med stoffet "Sofosbuvir" vurderinger viser at kombinasjonen med "Ribavirin" ofte fører til utvikling av slike tilstander:

irritabilitet, tretthet, hodepine, økt bilirubin eller nedsatt hemoglobin, kvalme, søvnproblemer.

Når du tar hovedgruppen kombinert med bruk av "Ribavirin" og "Interferon", kan du ofte merke:

myalgi, smerte i leddene, søvnmangel, hoste, kortpustethet, høy bilirubin, nøytropeni, anemi, utilstrekkelige blodplater, lymfocytter, feber, kulderystelser, irritabilitet, konstant tretthet, kløende hud, utslett, negative manifestasjoner i mage-tarmkanalen, hodepine, svimmelhet, dårlig appetitt.

Når i tillegg bruker "Ribavirin" bortsett fra preparatet "Sofosbuvir", viser instruksjonen ubetydelig sannsynlighet for utvikling av slike bivirkninger:

anemi, forstyrrelser i mage-tarmkanalen, depressioner, asteni og feber, kramper, konsentrasjonsproblemer, myalgi, smerter i ryggen, ledd, rhinofaryngitt, svekkelse av hårrøttene, kløe i huden, økt tørrhet, hoste, dyspné og belastning.

Når terapi kombineres med ribavirin og interferon, kan det i noen tilfeller oppstå følgende uønskede reaksjoner:

problemer med syn og konsentrasjon, tap av hudfuktighet, reflux, asteni og ubehag i brystet, tilbake, svake hårrødder, depressive tilstander, migrene, krampeanfall, angst og frykt, forstoppelse, dårlig minne, tørking av munnhulen ; vekttap; kortpustethet som en reaksjon av kroppen å trene.

Bivirkningene som oftest finnes i behandlingsperioden med stoffet "Sofosbuvir", inkluderer:

irritabilitet, konstant tretthet, nedsatt hemoglobinkonsentrasjon i blodet, kvalme, hodepine, søvnmangel, høye nivåer av bilirubin.

Vanlige uønskede effekter er som følger:

brudd på mage-tarmkanalen, muskelkramper og smerte i dem, anemi, hårtap, åndedrettsstøt, depresjon, oppmerksomhetsforstyrrelser, hoste, dyspné, som er kroppens respons på fysisk anstrengelse, feber, rhinitt, mangel på styrke, endring i hudtilstand, smerter i ryggen, leddene.

Hele perioden med å ta stoffet "Sofosbuvir" må nødvendigvis skje under tilsyn av den behandlende legen. I intet tilfelle kan ikke selvskrives dette stoffet.

Drug interaksjon

Kompleks terapi med bruk av Sofosbuvir betyr at du kan utføre vurderinger når de mulige fordelene overstiger eksisterende risiko. Eksperter anbefaler ikke samtidig å bli behandlet med dette legemidlet og "Bosprevir" eller "Telaprevir". Det samme gjelder kombinasjonen av et stoff med medisiner, som anses å være inducere av sterktvirkende glukoproteiner. Til stoffer med slike egenskaper tilhører "fenytoin", "karbamacin". Fra slike midler kan man skille St. Johns wort og "Rifamycin." Muligheten for å kombinere visse legemidler er etablert av en lege.

Spesielle instruksjoner

Behandlingsforløpet må foreskrives av en erfaren spesialist. Det er fare for allergier, som manifesteres av astma, rødhet i øynene, kløe, samt hevelse, kløe i slimhinner, rhinitt, utslett. Hos noen pasienter kan det oppstå bevissthet, muligens utvikling av anafylaktisk sjokk. Ved identifisering av tegn på en allergisk reaksjon er det nødvendig med hjelp fra en lege, om nødvendig, justering av behandlingsregime eller avbrytelse av å ta Sofosbuvir generelt.

"Sofosbuvir", analogene til legemidlet, brukes ikke til å behandle pasienter under 18 år, fordi sikkerheten til slik behandling ikke er bekreftet ved studier.

Det ble observert at forekomsten av bivirkninger er høyest hos pasienter over 35 år. Kroppen til ungdom er bedre oppfattet medisinering.

Nødvendige legemidler velges av en lege, og tar hensyn til mange faktorer, inkludert genotypen av sykdommen. Under behandlingen av hepatitt B av den første genotypen er en kombinasjon av legemidler "Ledipasvir" og "Sofosbuvir" tillatt. Med den andre og tredje genotypen er det mulig å bruke Ribavirin, med den første eller fjerde genotypen, Ribavirin med Interferon.

Studier har vist at Sofosbuvir mest behandler sykdommer 1-4 genotyper. I mange tilfeller ble det bekreftet effektiviteten av behandlingen med bruk av dette legemidlet i nærvær av en person, ikke bare hepatitt, men også humant immunbristvirus.

Under behandlingen må pasienten innføre noen begrensninger i livet. Du kan ikke utføre oppgavene knyttet til behovet for å være svært oppmerksomme og reagere raskt på hva som skjer.

For gravide er kombinasjonen av "Sofosbuvir" + "Ribavirin" + "Interferon" uønsket.

Kostnaden for stoffet, vurderinger, analoger av "Sofosbuvir"

Det er verdt å vite at ved bruk av Sofosbuvir vil prisen på slik terapi være svært høy. Legemiddelet er dyrt, du kan kjøpe det for rundt 16-25 000 euro. Selv om medisinen anses å være effektiv til bekjempelse av avansert hepatitt C, er det ganske mulig at det ikke hjelper i alle tilfeller, fordi kroppen er forskjellig og reagerer forskjellig på forskjellige måter. Behandling krever spesiell forsiktighet, valget av den nødvendige dosen skal utføres av en lege, avhengig av spesialistens erfaring med behandling av hepatitt Sofosbuvir.

Noen ganger er det nødvendig å bytte stoffet "Sofosbuvir". Vurderinger viser at for behandling av hepatitt C, som ikke er eliminert ved akutt stadium, kan en lege velge et middel som har en tilsvarende effekt. Blant de mulige analogene er "Cycloferon", "Ledipasvir", "Pegintron". Legen kan ordinere Neovir eller Algeron. For behandlingen kan brukes "Ferrovir", "Daclatasvir." Det er slike substitusjoner som Rebetol, Ingaron. Terapi er mulig med EU Reafer, Asunaprevir eller Peginterferon. Ofte leger leger til hjelp av Ribamidil, Layfferona, Altevira. En lignende effekt oppnås på grunn av bruk av sovriad, pegasis, ribavirin medun. Roferon A er ikke mindre effektivt. Det finnes andre kjente legemidler av lignende virkning - "Intron A", "Alfaron". Kanskje effektiv behandling av hepatitt, basert på bruk av "Realdiron" eller "Moliksana."

"Sofosbuvir" (Egypt - Produktets opprinnelsesland) - stoffet er dyrt, så når du kjøper det, må du være spesielt forsiktig. Det er viktig å være oppmerksom på vurderinger av personer som allerede har kjøpt dette stoffet. På denne måten vil det være mulig å finne ut hvilke sidereaksjoner som forekommer hyppigst og hvorvidt medisinen gjør en god jobb eller ikke. Ikke bare Egypt produserer Sofosbuvir. India produserer også dette stoffet.

Legemidlet har bestått flere kliniske studier. Som et resultat av seks slike prosedyrer ble godkjenning av legemidlet gjort, basert på positive resultater. Studiene involverte 1947 personer med hepatitt C. For studiene ble personer som ikke tidligere hadde behandlet sykdommen deres, og de som ikke reagerte på den tidligere behandlingen, valgt.

Effektiviteten av stoffet har blitt bevist ved behandling av sykdommer med genotyper fra en til fire. Gode ​​resultater ble oppnådd som følge av behandling av pasienter med hepatitt og HIV. Ca. 50-90% av de som deltok i forskning og lider av hepatitt C, hadde en vedvarende virologisk respons. Mange pasienter med kronisk hepatitt og HIV-infeksjon på grunn av bruk av stoffet fikk samme resultat. En virologisk vedvarende respons ble observert hos 76-92% av personer med coinfeksjon.

Mange mennesker med kronisk hepatitt C, etterlater vurderinger, sier at etter å ha gått gjennom et behandlingsforløp foreskrevet av en lege, kom tilstanden tilbake til normal. Etter tre måneders kombinert terapi kan leverenzymer være i det normale området, etter omtrent seks måneder kan du glemme sykdommen, viruset blir ikke detektert i blodet. Om bivirkninger er praktisk talt ikke nevnt, de er vanligvis mindre: rask tretthet, tretthet. Selv når det er kurert, må det tas hensyn til at sykdommen ikke kommer tilbake.

For noen personer med en andre genotype, hjelper stoffet på bare en måned, er testresultatene gode, det forårsaker ikke hepatitt forårsaket i blodet etter behandling med stoffet Sofosbuvir. Prisen på medisinen er ganske stor, men hvis de ønsker å gjenopprette og glemme en slik ubehagelig sykdom som hepatitt C, er folk i fare. Bivirkninger er vanligvis milde eller moderate eller ikke-eksisterende. Likevel er det best å ta stoffet under oppsyn av legen din. Det er ingen negative vurderinger, noe som betyr at hvis legen foreskrev riktig behandling og oppmerksomhet på alle funksjonene i pasientens kropp, var hans tilstand av helse utelukket fra kontraindikasjoner, bør resultatet av terapien være positiv. Det er viktig å forstå at en kompetent spesialist i behandlingen av avansert hepatitt C er svært viktig for å oppnå gode resultater og fullstendig gjenoppretting. Konstant overvåkning av legen, overholdelse av alle anbefalinger og opprettholde en sunn livsstil vil sikkert føre til bedre helse. Selv om sykdommen ikke kan fullstendig helbredes, vil det være mulig å forbedre resultatene av analysen, som definitivt vil ha en positiv effekt på trivselet.

ribavirin

Skjema for utgivelse

Leger anmeldelser om ribavirin

Sterkt effektivt antiviralt middel som brukes i mange virussykdommer, praktisk dosering og pakking, uttalt terapeutisk effekt, lav pris, evnen til å brukes sammen med andre legemidler.

Hyppige bivirkninger, effekter på fosteret - et svært begrenset omfang, hovedsakelig i alvorlig patologi.

Pasientanmeldelser om ribavirin

Ofte på våren minker immuniteten min, jeg blir stadig syk, blir trøtt og ta forkjølelse. Og på leppene og under nesen heller det kaldt eller herpes. Dette er ikke en farlig sykdom, men det er ubehagelig når forbipasserende ser på deg sympatisk. Som forebygging ble jeg anbefalt av apoteket for å ta disse pillene. Så dem i henhold til instruksjonene. Bivirkninger blir ikke lagt merke til. Jeg følte meg ikke bedre, verre også. Herpes har ikke redusert, en uke senere helbredet han seg og gikk forbi. Kanskje pillene kan hjelpe noen, men det virker for meg at de er ineffektive for behandling av herpes. Jeg vil prøve å lete etter andre stoffer.

Jeg er en person som aldri selvmedisinerer, tro meg. Jeg kjøpte meg selv Ribavirin utelukkende til min doktor. Prisen er mer enn rimelig, spesielt som i en pakke med 60. 60 tabletter. Naturligvis, for behandlingsforløpet av dette så mye, gikk de ikke alle. Men siden stoffet virkelig hjelper, begynte symptomene mine å avta neste dag i bruk, de forsvant ikke helt, men de gikk virkelig i nedgang. Og for fullstendig gjenoppretting trengte jeg bokstavelig talt 5 dagers behandling med et kurs. Takk til legen for å skrive meg en veldig nyttig løsning, jeg raskt gjenopprettet.

Instruksjoner for bruk av ribavirin

Farmakologisk virkning

Antiviralt middel. Det går raskt inn i celler og virker i celler som er infisert med et virus. Intracellulært ribavirin blir enkelt fosforylert av adenosinkinase til mono-, di- og trifosfatmetabolitter. Ribavirintrifosfat er en sterk konkurransedyktig inhibitor av inosinmonofosfatdehydrogenase, influensavirus-RNA-polymerase og guanylyl transferase messenger-RNA, sistnevnte manifesteres ved inhibering av messenger-RNA-beleggingsprosessen. Disse varierte effektene fører til en signifikant reduksjon av mengden intracellulær guanosintrifosfat, samt undertrykkelse av syntesen av viralt RNA og protein. Ribavirin hemmer replikasjonen av nye virioner, som reduserer viral belastning, selektivt hemmer syntesen av viralt RNA, uten å undertrykke syntesen av RNA i normalt fungerende celler.

Den mest aktive mot DNA-virus - respiratorisk syncytialvirus, Herpes simplex-virus type 1 og 2, adenovirus, CMV, koppevirus, Mareks sykdom; RNA-virus - influensa A, B-virus, paramyxovirus (parainfluenza, kusma, plaget til spedbarn), reus-virus, arenavirus (Lassa febervirus, bolivian hemorragisk feber), bunyavirus (Rift-virus, Rift-virus, og inn og ut og inn og ut og inn og ut; (hemorragisk febervirus med nyre- eller lungesyndrom) paramyxovirus, onkogene RNA-virus.

Ved behandling av hemorragisk feber med nyresyndrom reduseres sykdommens sværhet, reduserer varigheten av symptomer (feber, oliguri, smerte i lumbalområdet, mage, hodepine), forbedrer laboratorieindikatorer for nyrefunksjon, reduserer risikoen for hemorragiske komplikasjoner og uønsket utfall av sykdommen.

DNA-virus er ikke følsomme for ribavirin - Varicella zoster, pseudo-rabies-virus, kofferter; RNA-virus - enterovirus, rhinovirus, encefalittvirus fra Semliki-skogen.

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Tabletter med hvit eller nesten hvit farge, rund, flat-sylindrisk, med fasett og risikabelt.

Hjelpestoffer: Mikrokrystallinsk cellulose, modifisert majsstivelse, kalsiumhydrogenfosfatdihydrat, magnesiumstearat, talkum.

10 stk. - Konturcellepakker (2) - papppakker.
10 stk. - Konturcellepakker (3) - papppakker.
10 stk. - konturcellepakker (6) - kartongpakker.
10 stk. - konturcellepakker (9) - kartongpakker.
30 stk - Konturcellepakker (1) - pappemballasje.
30 stk - Konturcellepakker (2) - papppakker.
30 stk - Konturcellepakker (3) - papppakker.

Doseringsregime

Drug interaksjon

Muligheten for medisin eller annen type interaksjon med ribavirin kan vare opptil to måneder (5 perioder med T1/2 ribavirin) etter opphør som følge av forsinket klekking.

Samtidig bruk med interferoner øker terapeutisk effekt.

Samtidig bruk med ribavirin kan redusere effekten av stavudin og zidovudin.

Bivirkninger

På den delen av sentralnervesystemet og perifert nervesystem: hodepine, svimmelhet, svakhet, ubehag, søvnløshet, asteni, depresjon, irritabilitet, angst, følelsesmessig labilitet, nervøsitet, agitasjon, aggressiv oppførsel, forvirring; sjelden - selvmordstendens, glatt muskelton, tremor, parestesi, hyperestesi, hypoestesi, synkope.

Siden kardiovaskulærsystemet: en reduksjon eller økning i blodtrykk, brady- eller takykardi, hjertebank, hjertestans.

Fra siden av bloddannende organer: hemolytisk anemi, leukopeni, nøytropeni, granulocytopeni, trombocytopeni; ekstremt sjelden - aplastisk anemi.

På den delen av luftveiene: dyspné, hoste, faryngitt, kortpustethet, bronkitt, otitis media, bihulebetennelse, rhinitt.

Fra fordøyelsessystemet: tørr munn, nedsatt appetitt, kvalme, oppkast, diaré, magesmerter, forstoppelse, smaksforstyrrelser, pankreatitt, flatulens, stomatitt, glossitt, blødning fra tannkjøttet, hyperbilirubinemi.

På sansens side: skader på lacrimal kjertel, konjunktivitt, sløret syn, nedsatt hørselstap, tinnitus.

Fra muskel-skjelettsystemet: artralgi, myalgi.

På den delen av det urogenitale systemet: hetetall, nedsatt libido, dysmenoré, amenoré, menorrhagi, prostatitt.

Allergiske reaksjoner: hudutslett, erytem, ​​urtikaria, hypertermi, angioødem, bronkospasme, anafylaksi, fotosensibilisering, erytem multiforme, Stevens-Johnsons syndrom, toksisk epidermal nekrolyse; med / i introduksjonen - kulderystelser.

Lokale reaksjoner: smerte på injeksjonsstedet.

Annet: Hårtap, alopecia, nedsatt hårstruktur, tørr hud, hypothyroidisme, brystsmerter, tørst, soppinfeksjon, virusinfeksjon (inkludert herpes), influensaliknende syndrom, svette, lymfadenopati. Medisinsk fagpersoner som utfører innånding, kan oppleve hodepine, kløe, øyeskylling eller øyelokkhevelse.

vitnesbyrd

For oral administrering: behandling av kronisk hepatitt C hos voksne (i kombinasjon med interferon alfa-2b eller peginterferon alfa-2b).

Parenteral: hemorragisk feber med nyresyndrom.

Utover som monoterapi eller i kombinasjon med andre doseringsformer av ribavirin til oral administrering og parenteral bruk: infeksjoner i huden og slimhinnene forårsaket av Herpes simplex-virus 1 og 2 typer, av ulike lokaliseringer, inkl. i kjønnsområdet; herpes zoster (som en del av kompleks terapi).

Kontra

Bruk under graviditet og amming

Søknad om brudd på leveren

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Å bare søke under forhold på et sykehus med spesialisert intensivavdeling. Bruk av ribavirin til pasienter som krever mekanisk ventilasjon er kun mulig av spesialister med erfaring i gjenopplivning.

Bruk forsiktighet hos kvinner av reproduktiv alder (graviditet er uønsket), hos pasienter med dekompensert diabetes mellitus (med angrep av ketoacidose), i KOL, lungeemboli, kronisk hjertesvikt, i skjoldbrusk sykdommer (inkludert i tyrotoksikose), i tilfelle koagulasjonsforstyrrelser, tromboflebitt, myelodepression, hemoglobinopati (inkludert thalassemi, seglcelleanemi), depresjon, selvmordstendenser (inkludert historie), samtidig HIV-infeksjon (mot bakgrunnen av høyt aktiv antiretroviral behandling - risikoen for melkesyreose) hos eldre pasienter.

Medisinsk personell som bruker ribavirin bør ta hensyn til teratogeniciteten.

Narkotika Sofosbuvir og Daclatasvir: pasientomtaler

Når du planlegger behandling for viral hepatitt C, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse, finne en god lege, og utvikle en optimal kombinasjon av medisiner. I tillegg vil det ikke være overflødig å studere pasientattester. På den måten vil du kunne forstå hva du skal forberede deg på, hvilke bivirkninger som kan oppstå, hvor komplisert behandlingen er. Pasienter deler sine egne livshistorier - hvordan de kunne gjenopprette, hvor lang tid det tok, hvordan indiske stoffer hjalp.

Hvorfor er det viktig å ta medisiner for hepatitt under oppsyn av en lege?

Hovedregelen for behandling av hepatitt (imidlertid andre sykdommer) er nært tilsyn av en lege. Du vil bli overrasket, men det er folk som, etter at du har passert markøren og gjør diagnosen, gjør selvhelbredende. Vanligvis bruker de tradisjonell medisin som ikke sannsynligvis vil dra nytte av en slik farlig og alvorlig sykdom. Men det er desperate pasienter - de bestiller narkotika selv, tar dem og venter på resultatet. Slike terapi, i beste fall, slutter i ingenting, i verste fall fører til komplikasjoner.

Mottak av generikk skal overvåkes nøye og kun med doktors tillatelse. Det er flere grunner til denne terapien:

  • Hver organisme er spesiell. Produsenten gjør generelle anbefalinger for mottak, men de fungerer ikke for alle mennesker. Og bare en lege kan fortelle om stoffet kan brukes;
  • Terapi er foreskrevet avhengig av genotypen. På egen hånd kan du velge feil kombinasjon av medisiner, du vil miste tid og penger;
  • Legen vil kunne spore forandringer i kroppen i tide. Han vil avgjøre når man skal gjennomføre en undersøkelse, om stoffene har handlet eller ikke, er det nødvendig å korrigere behandlingen eller seponere behandlingen.
  • I en medisinsk institusjon vil du motta tilleggs anbefalinger, for eksempel på ernæring, sunn livsstil, sport.

Den ukontrollerte mottakelsen av Sofosbuvir og Daclatasvir er strengt forbudt, og selv om resept ikke er nødvendig for et kjøp, betyr det ikke at selvbehandling er tillatt - du bare kaster pengene bort.

Anmeldelser av gjenvunnet pasienter

Pasienter som har lykkes med å komme seg tilbake fra hepatitt på grunn av medisiner fra India, blir ikke slitne for å dele sine meninger med de som bare går forbi eller planlegger å gjennomgå behandling. De gjør dette fordi de forstår hvor viktig det er i en slik situasjon at andre er støttet, de husker hvor vanskelig det var å oppleve behandlingen, hvilken frykt de hadde besøkt. Men de ble etterlatt, men for de som ikke har gjenopprettet, ble de en interessant livsleksjon og uvurderlig opplevelse.

De som tok Sofosbuvir og Daclatasvir noterer seg slike funksjoner:

  • Bivirkninger er ganske sjeldne, du er usannsynlig å bli plaget selv av hodepine, som produsenten hevder. Men når slike manifestasjoner oppstår, er det verdt å informere legen.
  • Det er nødvendig å kjøpe medisiner bare i pålitelige firmaer fra offisielle forhandlere. Så du kan unngå en falsk;
  • I løpet av behandlingen er en integrert tilnærming viktig - ordningen er koordinert med en spesialist;
  • Hvis du ikke kan få piller fra India, kjøp generikk - det vil si produkter som bare er forskjellige i navn fra proprietære produkter. Du vil lagre dusinvis av ganger;
  • Ikke hopp over mottak - sett inn alarmen på smarttelefonen din, for ikke å gå glipp av denne gangen. I terapi er regelmessighet avgjørende;
  • Beregn besparelsene dine slik at de er nok for hele kurset - du kan ikke ta pauser, ellers vil resultatet bli null;
  • Gi opp dårlige vaner - syke leveren og alkohol er uforenlige ting.

Hold godt humør i prosessen med behandling, vær sikker på - takket være den nyskapende utviklingen av farmasøyter, vil sykdommen komme seg ned. Du må bare gjøre en kontrollundersøkelse og begynne å leve et fullt og godt liv.

Mottak av Ribavirin - en mening om kompleks behandling

Ofte inkluderer behandlingsregime foreskrevet av leger å ta tre medisiner. Dette er Sofosbuvir, Daclatasvir, Ribavirin. Med denne tilnærmingen øker effektiviteten, men kombinasjonen brukes i tilfellet når kroppen ikke har reagert på primærterapien. Det er flere typer behandling avhengig av genotypen:

  • Genotype 1 - løpet av opptaket - 12 uker, sannsynligheten for et gunstig utfall - 100%;
  • Genotype 1 med levercirrhose eller et mislykket respons på terapi - kurset er 24 uker, effektiviteten - 100%;
  • Genotype 1 med hiv-mottakelse tar 12 uker, resultatet er notert i 100% tilfeller;
  • Genotype 2 - et kurs på 12 uker, resultatet - 100%;
  • Genotype 2 med cirrhose eller en mislykket respons på terapi - Tabletter må være full i 24 uker, utvinning skjer i 100% tilfeller;
  • Genotype 2 med HIV - opptak varer 12 uker, resultatet - 100%;
  • Genotype 3 - 100% resultat når tatt i 12 uker, de samme indikatorene for hiv komplikasjoner;
  • Genotype 3 med cirrhose og mislykket terapi - et kurs på 24 uker, resultatet er 100%.

Lignende indikatorer observeres for den fjerde genotypen, som, som statistikk viser, blir stadig mer vanlig i Russland. Selvfølgelig er et slikt resultat av kombinasjonen av legemidler et unikt fenomen, nesten alle pasienter gjenoppretter ved bruk av denne diett.

Oppmerksomhetsnyheter! Prisliste

  • Hepcinat LP - 25 000 rubler, NATCO
  • Hepcinat -15 000 rubler Natdac-8 000 rubler, NATCO
  • Sofovir - 13.000 rubler,
    DaclaHep - 7 000 rubler, HETERO
  • Ledifos - 23 000 rubler, HETERO

Du kan kjøpe indiske medisiner direkte fra en autorisert forhandler. Vi tilbyr kvalitetsprodukter med levering etter region og andre land. Attraktive priser, garantier, praktiske betalingsmekanismer er våre fordeler. Her vil du kunne bestille Sofosbuvir, Daclatasvir og andre generiske produkter. Husk at resepsjonen må utføres under tilsyn av en lege - uten profesjonell hjelp kan du bare skade deg selv.

Hei

Russisk-språklig informasjon og boltologisk forum

Føl deg bra på å behandle hepatitt C

Moderator: DoctorEugene

Føl deg bra på å behandle hepatitt C

Innlegg av Zenik »Tue 22 mai 2007 10:27

Peginterferon + Ribavirin

Innlegg av yuras68 »ons 23 mai 2007 19:16

Re: Peginterferon + Ribavirin

Innlegg av Zenik »ons 23 mai 2007 20:38

Innlegg av Yvsobol »Ons 23. mai 2007 20:43

Re: Peginterferon + Ribavirin

Innlegg av yuras68 »torsdag 24 mai 2007 06:38

Innlegg av Ophio »torsdag 24 mai 2007 07:53

Innlegg av yuras68 »torsdag 24 mai 2007 kl 9:11

Innlegg av SergeyM800 »torsdag 24 mai 2007 kl 9:18

Innlegg av Ophio »søndag 27 mai 2007 21:19

Innlegg av SergeyM800 »Ons 30 Mai 2007 7:36

Post by Slav »Ons 30 Mai 2007 20:06

Innlegg av SergeyM800 »Ons 30 Mai 2007 20:41

Innlegg av Ophio »Ons 30 Mai 2007 21:36

Innlegg av Komissar »Onsdag 30. mai 2007 21:56

Innlegg av Ophio »Ons 30. mai 2007 10:28

Innlegg av Slavyanka »Ons 30. mai 2007 10:40

Innlegg av Zenik »ons 30. mai 2007 10:50 pm

Re: Peginterferon + Ribavirin

Innlegg av Zenik »ons 30. mai 2007 10:54

Innlegg av Slavyanka »torsdag 31 mai 2007 3:45 am

Innlegg av SergeyM800 »torsdag 31 mai 2007 6:41 am


Neste Artikkel

Hepatitt B markører

Relaterte Artikler Hepatitt