Anmeldelser av Ribavirin

Share Tweet Pin it

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Ribavirin, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

For oral administrering: behandling av kronisk hepatitt C hos voksne (i kombinasjon med interferon alfa-2b eller peginterferon alfa-2b). Parenteral: hemorragisk feber med nyresyndrom. Utover som monoterapi eller i kombinasjon med andre doseringsformer av ribavirin til oral administrering og parenteral bruk: infeksjoner i huden og slimhinnene forårsaket av Herpes simplex-virus 1 og 2 typer, av ulike lokaliseringer, inkl. i kjønnsområdet; herpes zoster (som en del av kompleks terapi).

diskusjon

Jeg tror du ikke bør fornærme konsulenten. Sannsynligvis, under "behandling", betyr ikke legen spesifikk antiviral terapi - ribavirin og injiserbare interferoner. Under graviditet, er disse stoffene egentlig ikke brukt. Gravide kvinner med hepatitt C undersøkes for å bestemme sykdommens aktivitet (leverfunksjonstester, ultralyd, etc.). I de fleste tilfeller går hepatitt C mot bakgrunnen av graviditeten positivt, uten å vise seg selv eller krever ekstra behandling. Imidlertid, noen ganger mot bakgrunnen av svangerskapet, begynner leverskade å utvikle seg og deretter foreskrives behandling. Sender det hodet.

. om å bli gravid. Og de ble behandlet grundig: Komprimerer, medisinske bad, immunforbedring, Devirs-krem, dette stoffet har en høy antiviral aktivitet, fordi den inneholder ribavirin, sier legen at jeg er den eneste krem ​​med slikt innhold. Jeg ønsker deg helse og suksess.

Dette er et nytt antiviralt stoff som ennå ikke er fullstendig testet, og ikke alle bivirkningene har blitt avklart. men bedre enn ribavirin Tipo. men hvis det er mulig å bruke det utenom graviditeten eller for siste gang

. Titlene B og C. Effekten av stoffene er bevist, infeksjoner uten behandling i et stort antall tilfeller oppstår aggressivt og fører til irreversible forandringer. Brukt: Interferoner + ribavirin - for hepatitt C; interferoner, lamivudin, entecavir, tenofovir, telbivudin, adefovir - for hepatitt B, interferoner - for hepatitt D. I alle disse tilfellene brukes interferoner parenteralt. 3.HIV - infeksjon. Antiretroviral terapi. 4. Respiratoriske virusinfeksjoner: Når influensa er bevist, er effekten av 2 grupper av legemidler: 1) M-kanal blokkere (rimantadin, amantadin). 2) Neuraminidaseinhibitorer: Oseltamivir (Tamiflu) og zanamivir (Relenza). Legemidler som brukes i t.

. Han behandlet behandling med herpes med Devirs-krem, dette stoffet reduserer varigheten av virusutladningen fra infeksjonskilden, forklarte han (i medisinske termer) fordi den inneholder ribavirin, min lege sier at det etter min mening er den eneste krem ​​med dette innholdet, det hjelper meg virkelig, i lang tid er det ingen nye sår. Generelt er det nødvendig å bli behandlet grundig, under tilsyn av en lege, fra tid til annen for å bli testet, og ikke for fortvilet selvfølgelig.

. Kamille, klorhexidinoppløsning. Ved lungebetennelse eller andre bakterielle komplikasjoner av meslinger, er antibiotika indikert, i alvorlige tilfeller av kryp, brukes kortikosteroider. Ribavirin har vist seg å være effektivt in vitro. For forebygging og behandling kan brukes mer.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

terapi med ribavirin lipint

Moderator: Gudvin

terapi med ribavirin lipint

Eurydice-meldingen »10 Aug 2013 15:38

Re: Terapi med ribavirin lipint

Post Sovok-59 »10 Aug 2013 17:01

Re: Terapi med ribavirin lipint

Eurydice-meldingen »10 Aug 2013 18:58

Re: Terapi med ribavirin lipint

Eurydice-meldingen »10 Aug 2013 19:06

Re: Terapi med ribavirin lipint

Melding Sovok-59 »10 Aug 2013 19:46

Re: Terapi med ribavirin lipint

The Eurydice Message »10 aug 2013 20:13

Re: Terapi med ribavirin lipint

Melding Sovok-59 »10 Aug 2013 13:59

Re: Terapi med ribavirin lipint

Eurydice-meldingen »11 Aug 2013 12:59

Re: Terapi med ribavirin lipint

Eurydice-meldingen »11 Aug 2013 13:17

Re: Terapi med ribavirin lipint

Legg inn en roman32 "11 aug 2013 14:07

Re: Terapi med ribavirin lipint

Post Sovok-59 »11 Aug 2013 14:17

Anmeldelser: Ribavirin

  • Verteks, Russland
  • Utløpsdato: til 01.05.2019
  • Kanonpharma, Russland
  • Utløpsdato: til 01/01/2022
  • Verteks, Russland
  • Utløpsdato: til 01.02.2020
  • Kanonfarma
  • Utløpsdato: til 01.05.2019
  • Kanonfarma
  • Utløpsdato: til 09/01/2019
  • Nordstjernen, Russland
  • Utløpsdato: til 01.02.2020
  • Kanonpharma, Russland
  • Utløpsdato: til 09/01/2021
  • North Star
  • Utløpsdato: til 08/01/2020

Kundeanmeldelser av Ribavirin

Velkommen! For 2 år siden ble jeg diagnostisert med kronisk hepatitt C, genotype 3a. Har overlevert alle nødvendige tester for å starte behandling (ultralyd, biokjemisk, kvant, Genotype, etc.). Deretter ble et kombinert antiviralt behandlingsregime opprettet ved bruk av heptrong og ribavirin. En måned senere gikk aktiviteten til AlAT, AsAT, alkalisk fosfatase ned. Viralbelastningen begynte å synke i løpet av hele 6 måneders behandling. Behandlingen tok 6 måneder. I dag er blodprøven for RNA i hepatitt C-viruset negativt.

Ribavirin lipint er mye mer praktisk å ta, spesielt for folk som meg. Jeg kan ikke svelge kapslene, de sitter fast i meg, og deretter suspenderer, drikker og drikker det. Det syntes også at jeg var mindre syk når jeg drakk ribavirin lipint, og forresten det var et halvt år. Derfor, i resepsjonen med legen din, vil jeg be om et kurs av lipinta, i stedet for det vanlige ribavirinet.

Det er en verdig medisin og prisen er god. Min venn kom inn i stadiet av hepatitt c. Lange tester ved legen, prosedyrer og ta Ribavirin, unngå dårlige konsekvenser

Jeg hadde kronisk hepatitt C, ble kurert. Forsøkt mange stoffer, ble behandlet på sykehuset. Så kom ribavirin-lipint. Miraket skjedde selvfølgelig ikke, for en uke helbredet det ikke. Men etter et halvt år med bruk, gjennomgikk hun en full undersøkelse, kronisk hepatitt trakk seg tilbake. Jeg tok Ribavirin i ytterligere 4 måneder som foreskrevet av en lege. Svært takknemlig for produsentene av dette stoffet.

Kjæresten min trakk hypotitt C, identifiserte den nesten umiddelbart. Legen foreskrev hennes ribavirin lipint. Behandlingen varte i 10 måneder, ble fullstendig helbredet, takk Gud, det kom ikke til scenen for kronisk hepatitt. Prisen er absolutt ikke billig, men jeg føler meg ikke lei meg for helsen og tar hensyn til effekten av stoffet

Monoterapi med ribavirin Når behandling av kronisk hepatitt C ikke er effektiv, bare i kombinasjon med interferon (avhengig av dine økonomiske ressurser og utnevnelsen av legen din). Min mann og jeg I HTP i 5 måneder, forble 1 måned. Hepatitt C 2 genotype. Minus etter 4 ukers behandling. Bivirkningene av medisiner er forferdelig, selvfølgelig, men du kan tåle det. All helse.

Jeg har forbedret mine tester, jeg lider av kronisk hepatitt i flere år, og sykdommen forsvinner ikke hvor som helst. Ribaverin lindrer symptomene, men helbreder ikke til slutten, tok 4 uker på rad, forårsaket helvetehodepine, men behandlingen gikk ikke forgjeves, med analyser til fie - Uh, alt er bra.

Hepatitt C ble behandlet med ribavirin bare i kapsler, startet fra en tablettform, men det oppstod mageproblemer - smerter dukket opp, det var konstant tørrhet i munnen, som om det ikke hadde drukket dagen, sa legen at fordøyelsessystemet var verre, tilbudt å prøve kapslene av samme stoff, det ble er bedre Analysene viste et negativt resultat.

Disse tabletter ble brukt til å behandle alvorlig hepatitt C hos en bror. Legemidlet er veldig veldig bra, har en høy antiviral effekt. Av bivirkningene ble det kun observert liten diaré.

Ribavirin-LIPINT

Lyofilisat til fremstilling av en suspensjon for oral administrering i form av et pulver eller en porøs masse fra hvitt til lysegul farge; Peeling er tillatt, helt eller delvis, fra overflaten av glasset av hetteglasset med dannelsen av en tablettlignende struktur, den er hygroskopisk.

Hjelpestoffer: natriumklorid - 30 mg, lecitin Lipoid C100 (fosfolipider (en blanding med en andel av fosfatidylcholin på minst 94%)) - 900 mg, kolesterol - 100 mg, α-tokoferolacetat - 9 mg metylparahydroksybenzoat - 7 mg, laktosemonohydrat - 870 mg.

500 mg - flasker (1) - pakker kartong.
500 mg - flasker (6) - pakker kartong.

Antiviralt stoff, syntetisk nukleosidanalog med uttalt antiviral effekt.

Ribavirin trenger lett inn i virusinfiserte celler og blir raskt fosforylert av intracellulær adenosinkinase i ribavirin mono-, di- og trifosfat. Disse metabolitter, spesielt ribavirintrifosfat, har uttalt antiviral aktivitet. Virkningsmekanismen for ribavirin er ikke klart nok. Fastslått at Ribavirin hemmer inosinmonofosfatdehydrogenase (IMP), fører denne effekten til en markert reduksjon i nivået av intracellulær guanosin trifosfat (GTP), som i sin tur er ledsaget av undertrykkelse av syntese av viral RNA, og virus-spesifikke proteiner. Ribavirin hemmer replikasjonen av nye virioner, som reduserer viral belastning, selektivt hemmer syntesen av viralt RNA, uten å påvirke syntesen av RNA i normale humane celler.

Ribavirin har et bredt spekter av aktivitet mot ulike DNA- og RNA-virus. DNA-virus som er mest følsomme for ribavirin er herpes simplex virus, adenovirus, CMV, koppevirus, Mareks sykdom; RNA-virus - influensa A, B-virus, paramyxovirus (parainfluenza, kusma, peptokemisk syndrom, peptitt); (hemorragisk febervirus med nyre- eller lungesyndrom) paramyxovirus, onkogene RNA-virus. Ribavirin-ufølsomme DNA-virus - Varicella zoster, pseudo-rabies-virus, kofferter; RNA-virus - enterovirus, rhinovirus, encefalittvirus fra Semliki-skogen.

Ribavirin har aktivitet mot hepatitt C-viruset (HCV). Virkningsmekanismen for ribavirin mot HCV er ikke fullt ut forstått. Det antas at trifosfatet som akkumuleres som ribavirin er fosforylert, hemmer dannelsen av guanosintrifosfat konkurransedyktig og derved reduserer syntesen av viralt RNA. Det antas også at mekanismen for synergistisk virkning av ribavirin og interferon alfa mot HCV skyldes økt ribavirinfosforylering med interferon.

Ribavirin absorberes lett og nesten fullstendig fra mage-tarmkanalen etter oral administrering av en enkelt dose. Absolutt biotilgjengelighet er ca. 65-75%. Gratis ribavirin binder ikke til plasmaproteiner, liposomal ribavirin binder seg til blodproteiner og fordeles raskt i kroppen (Cmax ble observert i organene av radio-elektroniske anlegg).

Utskillelse av ribavirin fra kroppen er sakte. Legemidlet utskilles i urinen, både i uendret form og i form av metabolitter, og bare ca 10% utskilles i avføringen.

- kronisk hjertesvikt fase II-III;

- Nyresvikt (CC mindre enn 50 ml / min);

- dekompensert levercirrhose;

- autoimmune sykdommer (inkludert autoimmun hepatitt)

- ikke behandlingsbare sykdommer i skjoldbruskkjertelen;

- alvorlig depresjon med selvmordstanker

- barns og ungdoms alder (til 18 år)

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Med forsiktighet er legemidlet foreskrevet for kvinner av reproduktiv alder (graviditet er uønsket), med dekompensert diabetes mellitus (med angrep av ketoacidose), KOL, lungeemboli, kronisk hjertesvikt, skjoldbrusk sykdom (inkludert tyrotoksikose), blodproppssykdommer, tromboflebitt, mielodepressi, hemoglobinopatier (inkludert thalassemi, seglcelleanemi), pasienter med depresjon, selvmordstendenser (inkludert en historie om); pasienter med samtidig HIV-infeksjon (mot bakgrunn av en kombinasjon av svært aktiv antiretroviral terapi, er det risiko for å utvikle laktat-acidose), eldre pasienter.

Legemidlet tas muntlig samtidig med matinntak.

Umiddelbart før bruk legges 10-20 ml destillert eller avkjølt kokt vann til innholdet i hetteglasset. Ved risting fra 1 til 5 minutter skal en homogen suspensjon dannes.

Dosen av legemidlet er 1000 mg / dag (1 flaske om morgenen og 1 flaske om kvelden). Samtidig foreskrives interferon alfa-2b (Reaferon-EC, Layfferon) på 3 millioner ME 3 ganger i uken. Varigheten av kombinasjonsbehandlingstiden er som regel 24-48 uker. (for tidligere ubehandlede pasienter og pasienter med genotype 2 og 3 virus - ikke mindre enn 24 uker, og for pasienter med genotype 1 virus - 48 uker). Når immunitet mot monoterapi med interferon alfa-2b eller med tilbakefall av sykdommen, er løpetid minst 6 måneder.

Nervesystemet: hodepine, svimmelhet, generell svakhet, ubehag, søvnløshet, asteni, depresjon, irritabilitet, angst, følelsesmessig labilitet, nervøsitet, agitasjon, aggressiv oppførsel, forvirring, selvmordstendenser, økt glatt muskelton, tremor, parestesier, hypertensjon, hypoestesi, synkope.

Siden kardiovaskulærsystemet: En reduksjon eller økning i blodtrykk, bradykardi eller takykardi, hjertebank.

Fra siden av bloddannende organer: hemolytisk anemi, leukopeni, nøytropeni, granulocytopeni, trombocytopeni, aplastisk anemi.

På den delen av luftveiene: kortpustethet, hoste, faryngitt, bronkitt, otitis media, bihulebetennelse, rhinitt.

På fordøyelsessystemet: tørrhet i munnslimhinnen, tap av appetitt, kvalme, oppkast, diaré, magesmerter, forstoppelse, smakperversjon, pankreatitt, flatulens, stomatitt, glossitt, gingivalblødning, hyperbilirubinemi.

På sansens side: skader på lacrimal kjertel, konjunktivitt, sløret syn, nedsatt hørselstap, tinnitus.

Fra muskel-skjelettsystemet: artralgi, myalgi.

På den delen av det urogenitale systemet: hetetall, nedsatt libido, dysmenoré, amenoré, menorrhagi, prostatitt.

Allergiske reaksjoner: Hudutslett, erytem, ​​urtikaria, hypertermi, bronkospasme, anafylaksi, fotosensibilisering, erytem multiforme, Stevens-Johnsons syndrom, toksisk epidermal nekrolyse.

Andre: Håravfall, alopecia, nedsatt hårstruktur, tørr hud, hypothyroidism, brystsmerter, tørst, soppinfeksjon, virusinfeksjon (inkludert herpes), influensa som syndrom, svette, lymfadenopati, transplantasjonsavstøtning etter transplantasjon lever og / eller nyre.

Ingen tilfeller av overdose ble observert. Gitt at aktivstoffet er ribavirin, kan overdose øke alvorlighetsgraden av doserelaterte bivirkninger.

Behandling: Narkotikabruk om nødvendig utføre symptomatisk behandling.

Med kombinert bruk av ribavirin og interferon alfa-2b er synergisme av deres virkning notert.

Med klinisk bruk av ulike legemidler i terapeutiske doser i kombinasjon med ribavirin ble det ikke funnet noen signifikant interaksjon.

Administrasjon av ribavirin under administrering av zidovudin og / eller stavudin til pasienter med samtidig HIV-infeksjon ledsages av en reduksjon i fosforyleringen av disse legemidlene, noe som fører til HIV-viremi og krever endring i behandlingsregime. Ved samtidig bruk av narkotikaholdige forbindelser av magnesium og aluminium, så vel som simetikon, reduseres biotilgjengeligheten av stoffet. Øker konsentrasjonen av fosforylerte metabolitter av purin nukleosider (inkludert didazin, abakavir) og øker den tilhørende risikoen for å utvikle melkesyreacidose.

Samtidig bruk med azotioprin øker myelotoksisiteten til sistnevnte.

Det påvirker ikke den enzymatiske aktiviteten til leveren med deltagelse av cytokrom P450. Et høyt fettmåltid øker samtidig biotilgjengeligheten av ribavirin (AUC og Cmax øke med 70%).

Før behandling med hepatitt C påbegynnes, må behovet for histologisk bekreftelse av diagnosen vurderes (behandling av pasienter med virusgenotype 2 eller 3 kan startes uten tidligere biopsi av leveren).

Menn og kvinner av reproduktiv alder under behandling og i 7 måneder etter avslutning av behandlingen, bør bruke effektive prevensjonsmidler, gitt teratogeniteten av ribavirin.

Under behandling med ribavirin oppstår maksimal reduksjon i hemoglobininnhold i de fleste tilfeller etter 4-8 uker. fra starten av behandlingen. Med en reduksjon i hemoglobin under 100 mg / ml, bør dosen reduseres med 50% fra originalen. I de fleste tilfeller bidrar de anbefalte doseendringene til å gjenopprette hemoglobinnivåer. Med en reduksjon i hemoglobin under 85 mg / ml, bør legemidlet stoppes. Ved akutte manifestasjoner av overfølsomhetsreaksjoner (urticaria, angioødem, bronkospasme, anafylaksi), bør bruk av legemidlet umiddelbart stoppes. Overgående utslett garanterer ikke brudd på behandlingen.

Innholdet av alfa-tokoferolacetat i sammensetningen av doseringsformen i mengden 9 mg i hetteglasset på grunn av dets bruk som en antioksidant. Denne mengden, etablert eksperimentelt, forhindrer oksidasjon av liposomale vesikler inneholdt i fosfolipider inneholdt i den ferdige doseringsform. Mengden alfa-tokoferolacetat tatt med legemidlet i løpet av dagen (2 hetteglass inneholder 18 mg) er 6% av det maksimale daglige inntaket som er spesifisert i metodologiske anbefalinger "Norm for fysiologiske behov for energi og næringsstoffer for ulike grupper i Russland."

Kontroll av laboratorieparametere

En blodprøve med leukocyttall og blodplateantall, elektrolytter, kreatinin, leverfunksjonstester bør utføres før behandlingsstart, 2 og 4 uker. opptak og videre regelmessig. I forbindelse med mulig forverring av nyrefunksjon hos eldre, før bruk av legemidlet, er det nødvendig å overvåke nyrefunksjonen (inkludert QC).

Innflytelse på evnen til å styre biler, mekanismer

I perioden med bruk av legemidlet hos pasienter som opplever tretthet, døsighet eller desorientering, er det nødvendig å avstå fra å engasjere seg i potensielt farlige aktiviteter som krever høy konsentrasjon av oppmerksomhet og hurtighet i psykomotoriske reaksjoner.

Legemidlet er kontraindisert for bruk under graviditet og amming.

Anmeldelser av Ribavirin

Utgivelsesform: Tabletter, kapsler

Zhanna (positiv anmeldelse)

Kan helbrede kronisk hepatitt helt

Selvfølgelig vil jeg ikke lyve at jeg kan gjenopprette fra kronisk hepatitt C i en uke eller en måned. Det er en lang, utmattende kamp. Men hvis du følger alle instruksjonene fra legene og tar narkotika foreskrevet av dem, så er det håp for en fullstendig kur på seks måneder eller et år. I mitt tilfelle tok prosessen ni måneder. Det ville være bedre hvis en gravid kvinne gikk på den tiden.) Etter denne perioden ble det klart fra analysen at hepatitt trakk seg tilbake. Fra bivirkninger: forferdelig hodepine. Hvis situasjonen ikke var så alvorlig, ville jeg ikke tolerere dem. Og så var det ganske enkelt ikke noe valg. Globalt er det viktigere å bli kvitt hepatitt, slik at smertestillende midler i hånden - og fremover, som skal behandles.

Anastasia (positiv anmeldelse)

Verktøyet, ifølge vurderinger, har hjulpet et betydelig antall mennesker i kampen, selv med de mest forferdelige virusene. Jeg ble foreskrevet på sykehuset etter en positiv test for herpesviruset da jeg planla en graviditet. Til tross for legens advarsler om at viruset kan returnere etter fødselen, selv om Ribavirin hjelper, begynte jeg behandlingen. Det varte i 6 måneder, hvoretter analysen ble negativ og forblev så. Viruset kom ikke tilbake. Verktøyet hjelper virkelig, selv om det virker ikke bare gunstig. Da jeg tok det, følte jeg noe ubehag, det var søvnløshet og en konstant følelse av angst. På slutten av mottaket gikk tilstanden tilbake til normal. Prisen på stoffet er gjennomsnittlig, ca 600r. per pakke med 60 stk.

Olga (negativ anmeldelse)

Hvordan hjelpe leveren

Bra, men dyrt stoff. Generelt, nå med en alvorlig fase av leverproblemer, er dette legemidlet på listen over gratis under OMS-politikken, hvis scenen ikke er alvorlig, bør du kjøpe den på egen bekostning. Behandling av hepatitt C (og ribavirin er foreskrevet for dette formålet) er en dyr og ikke rask prosess. Jeg kom over dette for noen år siden. Jeg kan også legge på egen hånd til at stoffet var perfekt for meg, det bidrar til å kontrollere alle mine problemer med hepatitt, det har forbedret livet mitt sterkt. Ja, han har kontraindikasjoner, du kan ikke kjøre bil med ham, i alle fall kan jeg ikke, jeg vil sove, men jeg ser forbedringer i analysen, og også som et resultat. Jeg har ingen allergier mot ham, t.ch. Jeg vil fortsette å bli behandlet av den. Behandling og kontroll er nå et slagord i livet.

Diana (nøytral gjennomgang)

Hjalp til å beseire viruset, men rystet nervesystemet

På grunn av graviditeten bestemte jeg meg for å gjøre tester for å utelukke uforutsette omstendigheter. Og så en overraskelse - et herpesvirus ble oppdaget. Den foreskrevne Ribavirin måtte være full i to måneder, men allerede i begynnelsen av den andre måneden løp jeg for å ta prøver for ikke å overbelaste kroppen med ekstra doser medisinering. Overraskende var viruset beseiret selv før planen. Men i løpet av tiden jeg tok stoffet, begynte jeg å observere en viss nervøsitet i min oppførsel, og selv de mest ubetydelige bagatellene irritert meg ofte. Etter seponering av ribavirin, gikk nervesystemet gradvis tilbake til normal. Derfor kan kvaliteten på medisinen vurderes på to måter.

Vera (positiv tilbakemelding)

Det skjedde så at jeg lider av kronisk hepatitt C, noen ganger det fades bort, og på våren, som alltid, har kronikkene forverret. I slike tilfeller må du ta ribavirin for å bli kvitt ubehagelige symptomer igjen. Fra proffene kan jeg si at stoffet har hjulpet meg i flere år på rad, men det har ikke noen ulemper, jeg har hodepine hele tiden, ikke mye, men tilstanden er ubehagelig. Men ingenting kan gjøres, men i behandlingen av problemet mitt er effektivt, og jeg kan tolerere kurset. For prisen vil jeg ikke si at det er dyrt, ganske akseptabelt i vår tid. Hvis det ikke var for ryggen, ville det være et ideelt stoff for hepatitt C.

Elvira (negativ tilbakemelding)

Ribavirin tilhører en rekke medikamenter med immunostimulerende og antivirale virkninger. Jeg tok det sammen med interferon alfa-2b i ganske lang tid, nesten et helt år. Legemidlet brukes til behandling og forebygging av tilbakefall i viral hepatitt C. Hver måned gikk jeg for å se en lege og tok blodprøver. Hvis det er fremskritt i løpet av behandlingen, kan legen redusere doseringen. For hele tiden jeg mottok, hadde jeg vedvarende hypertermi på 37-38 grader, svette, og noen ganger kastet i feber. Nivået av leukocytter og blodplater bør også holdes under kontroll for å unngå ubehagelige konsekvenser. Kanskje utseendet til blødning (inkludert internt). Men utholdenhet og tålmodighet tillot oss den behandlende legen for å oppnå en stabil remisjon for hepatitt. Nå bare støttende terapi og observasjon.

Forum Hepatitt C | Alt om medisiner | behandling

Her kan du diskutere problemene med behandling av hepatitt C gjennom hele Russland og SNG, du kan diskutere og bestille nye medisiner for hepatitt C (sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir, veltapasvir og andre)

Ribavirin, hva?

Ribavirin, hva?

Melding Prima »02 Sep 2017, 16:12

Re: Ribavirin, hvilken?

Meldingen Rahat - Lokum »03 Sep 2017, 11:14

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding til Parker »03 Sep 2017, 16:40

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding Bro9 »03 Sep 2017, 21:04

Re: Ribavirin, hvilken?

Meldingen Tamerlane »04 Sep 2017, 12:49

Re: Ribavirin, hvilken?

Victoria's melding "6 september 2017 10:51

Re: Ribavirin, hvilken?

Melding håper å "08 Sep 2017, 09:56

Ribavirin-Lipint: søknad, manuell, pris, omtaler

Hvis du har mistet instruksjonene for Ribavirin-Lipint, kan du skrive den ut fra vår nettside, samt gi tilbakemelding.

Utgivelsesskjema

lyofilisat til fremstilling av oral suspensjon 500 mg

Drogprodusenter

Farmakologisk gruppe

Sammensetning (hva det består av)

Det aktive stoffet er ribavirin.

Internasjonalt navn

Ulike narkotika navn

Arviron, Vero-Ribavirin, Devirs, Rebetol, Ribavin, Ribavirin, Ribavirin Meduna, Ribavirin-Biot, Ribavirin-Verte, Ribavirin-FPO, Ribamidil, Ribapeg, Trivorin

Drug action

Antiviralt stoff, syntetisk nukleosidanalog med uttalt antiviral effekt. Ribavirin trenger lett inn i virusinfiserte celler og blir raskt fosforylert av intracellulær adenosinkinase i ribavirin mono-, di- og trifosfat. Disse metabolitter, spesielt ribavirintrifosfat, har uttalt antiviral aktivitet. Virkningsmekanismen for ribavirin er ikke klart nok. Fastslått at Ribavirin hemmer inosinmonofosfatdehydrogenase (IMP), fører denne effekten til en markert reduksjon i nivået av intracellulær guanosin trifosfat (GTP), som i sin tur er ledsaget av undertrykkelse av syntese av viral RNA, og virus-spesifikke proteiner. Ribavirin hemmer replikasjonen av nye virioner, som reduserer viral belastning, selektivt hemmer syntesen av viralt RNA, uten å påvirke syntesen av RNA i normale humane celler. Ribavirin har et bredt spekter av aktivitet mot forskjellige DNA- og RNA-virus. DNA-virus som er mest følsomme for ribavirin er herpes simplex virus, adenovirus, CMV, koppevirus, Mareks sykdom; RNA-virus - influensa A, B-virus, paramyxovirus (parainfluenza, kusma, peptokemisk syndrom, peptitt); (hemorragisk febervirus med nyre- eller lungesyndrom) paramyxovirus, onkogene RNA-virus. Ribavirin-ufølsomme DNA-virus - Varicella zoster, pseudo-rabies-virus, kofferter; RNA-virus - enterovirus, rhinovirus, encefalittvirus fra Semliki-skogen. Ribavirin har aktivitet mot hepatitt C-viruset (HCV). Virkningsmekanismen for ribavirin mot HCV er ikke fullt ut forstått. Det antas at trifosfatet som akkumuleres som ribavirin er fosforylert, hemmer dannelsen av guanosintrifosfat konkurransedyktig og derved reduserer syntesen av viralt RNA. Det antas også at mekanismen for synergistisk virkning av ribavirin og interferon alfa mot HCV skyldes økt ribavirinfosforylering med interferon. Ribavirin absorberes lett og nesten fullstendig fra mage-tarmkanalen etter oral administrering av en enkelt dose. Absolutt biotilgjengelighet er ca. 65-75%. Gratis ribavirin binder ikke til plasmaproteiner, liposomal ribavirin binder seg til blodproteiner og fordeles raskt i kroppen (maksimal konsentrasjon ble observert i RES organer). Utskillelse av ribavirin fra kroppen er langsom. Legemidlet utskilles i urinen, både i uendret form og i form av metabolitter, og bare ca 10% utskilles i avføringen.

Bruk av

Kronisk hepatitt C (til primær behandling av pasienter som ikke tidligere er behandlet med interferon alfa-2b, med forverring etter monoterapi med interferon alfa-2b hos pasienter som ikke er mottatt for monoterapi med interferon alfa-2b). Behandlingen utføres i kombinasjon med interferon alfa-2b.

Kontra

Kronisk hjertesvikt stadium II-III; myokardinfarkt, nyrefeil (kreatininclearance mindre enn 50 ml / min); alvorlig anemi, leversvikt dekompensert cirrhose, autoimmune sykdommer (inkludert autoimmun hepatitt), ikke lar seg behandle thyroid sykdom, alvorlige depresjoner med suicidal hensikt, laktoseintoleranse, laktase mangel, glukose-galaktose malabsorpsjon; barndom og ungdom (opptil 18 år), graviditet, ammingstid, overfølsomhet overfor stoffet. Forholdsregler Forskrivere kvinner i reproduktiv alder (graviditet uønsket), dekompensert diabetes (ketoacidose med angrep), kronisk obstruktiv lungesykdom, pulmonær embolisme, kronisk hjertesvikt, sykdommer i skjoldbruskkjertelen (inkludert thyrotoxicosis) misbruk blodkoagulering, tromboflebitt, myelodepression, hemoglobinopatier (inkludert thalassemi, seglcelleanemi), pasienter med depresjon, en tendens til selvmord (inkludert en hukommelsestap); pasienter med samtidig HIV-infeksjon (mot bakgrunn av høyt aktiv antiretroviral behandling, er det risiko for melkesyreose), eldre pasienter.

Bivirkninger

Fra nervesystemet: hodepine, svimmelhet, svakhet, sykdomsfølelse, søvnløshet, tretthet, depresjon, irritabilitet, angst, emosjonell labilitet, nervøsitet, agitasjon, aggressiv oppførsel, forvirring, selvmordstendenser, øket glatt muskeltonus, tremor, parestesi, hyperestesi, hypoestesi, synkope. Siden kardiovaskulærsystemet: En reduksjon eller økning i blodtrykk, bradykardi eller takykardi, hjertebank. Fra siden av bloddannende organer: hemolytisk anemi, leukopeni, nøytropeni, granulocytopeni, trombocytopeni, aplastisk anemi. I luftveiene dyspné, hoste, sår hals, bronkitt, otitis media, sinusitt, rhinitt For del av fordøyelsessystemet: tørrhet i munnslimhinnen, tap av appetitt, kvalme, oppkast, diaré, abdominal smerte, forstoppelse, smaksforstyrrelser, pankreatitt, flatulens, stomatitt, glossitt, blødning fra tannkjøttet, hyperbilirubinemi. På sansens del: skade på lacrimal kjertel, konjunktivitt, sløret syn, nedsatt hørselstap, tinnitus. På muskel-skjelettsystemet: artralgi, myalgi. Fra det urogenitale system: hetetokter, tap av libido, dysmenoré, amenoré, menoragi, prostatit.Allergicheskie reaksjoner: utslett, erytem, ​​urtikaria, hypertermi, bronkospasme, anafylaksi, foto, erythema multiforme, Stevens-Johnson syndrom, toksisk epidermal nekrolyse. Andre: Håravfall, alopeci, unormal hårstruktur, tørr hud, hypothyroidism, brystsmerter, tørst, soppinfeksjon, virusinfeksjon (inkludert herpes), influensaliknende syndrom, svetting, lymfadenopati, transplantasjonsavstøting etter levertransplantasjon og / eller nyrene.

interaksjon

Med kombinert bruk av ribavirin og interferon alfa-2b er synergisme av deres virkning notert. Med klinisk bruk av ulike legemidler i terapeutiske doser i kombinasjon med ribavirin ble det ikke funnet noen signifikant interaksjon. Administrasjon av ribavirin under administrering av zidovudin og / eller stavudin til pasienter med samtidig HIV-infeksjon ledsages av en reduksjon i fosforyleringen av disse legemidlene, noe som fører til HIV-viremi og krever endring i behandlingsregime. Ved samtidig bruk av narkotikaholdige forbindelser av magnesium og aluminium, så vel som simetikon, reduseres biotilgjengeligheten av stoffet. Øker konsentrasjonen av fosforylerte metabolitter av purin nukleosider (inkludert didazin, abakavir) og øker risikoen forbundet med utvikling av melkesyreoseose. Samtidig bruk av azotioprin, forbedrer den myelotoksisiteten til sistnevnte. Det påvirker ikke den enzymatiske aktiviteten til leveren med deltagelse av cytokrom P450. Samtidig inntak av et fettfattig diett øker biotilgjengeligheten av ribavirin (AUC og maksimal konsentrasjon øker med 70%).

Dosering og administrasjon

Legemidlet tas muntlig samtidig med matinntak. Umiddelbart før bruk legges 10-20 ml destillert eller avkjølt kokt vann til innholdet i hetteglasset. Ved risting fra 1 til 5 minutter skal en homogen suspensjon dannes. Dosen av legemidlet er 1000 mg / dag (1 flaske om morgenen og 1 flaske om kvelden). Samtidig administreres interferon alfa-2b (Reaferon-EC, Layfferon) 3 millioner IE 3 ganger i uken. Varigheten av kombinasjonsbehandlingstiden er som regel 24-48 uker. (for tidligere ubehandlede pasienter og pasienter med genotype 2 og 3 virus - minst 24 uker, og for pasienter med genotype 1 virus - 48 uker). Når immunitet mot monoterapi med interferon alfa-2b eller med tilbakefall av sykdommen, er løpetid minst 6 måneder.

overdose

Ingen tilfeller av overdose ble observert. Gitt at aktivstoffet er ribavirin, kan overdose øke alvorlighetsgraden av doserelaterte bivirkninger. Behandling: Narkotikabruk om nødvendig utføre symptomatisk behandling.

Andre indikasjoner

Før behandling med hepatitt C påbegynnes, må behovet for histologisk bekreftelse av diagnosen vurderes (behandling av pasienter med virusgenotype 2 eller 3 kan startes uten tidligere biopsi av leveren). Menn og kvinner av reproduktiv alder under terapi og i 7 måneder. Etter behandling bør effektive prevensjonsmidler brukes, gitt teratogeniteten av ribavirin. Under behandling med ribavirin oppstår maksimal reduksjon i hemoglobininnhold i de fleste tilfeller etter 4-8 uker. fra starten av behandlingen. Med en reduksjon i hemoglobin under 100 mg / ml, bør dosen reduseres med 50% fra originalen. I de fleste tilfeller bidrar de anbefalte doseendringene til å gjenopprette hemoglobinnivåer. Med en reduksjon i hemoglobin under 85 mg / ml, bør legemidlet stoppes. Ved akutte manifestasjoner av overfølsomhetsreaksjoner (urticaria, angioødem, bronkospasme, anafylaksi), bør bruk av legemidlet umiddelbart stoppes. Overgående utslett tjener ikke som grunnlag for å avbryte behandlingen. Innholdet av alfa-tokoferolacetat i sammensetningen av doseringsformen i mengden 9 mg per flaske skyldes bruken som en antioksidant. Denne mengden, etablert eksperimentelt, forhindrer oksidasjon av liposomale vesikler inneholdt i fosfolipider inneholdt i den ferdige doseringsform. Mengden alfa-tokoferolacetat tatt med legemidlet i løpet av dagen (2 hetteglass inneholder 18 mg) er 6% av det maksimale daglige inntaket som er spesifisert i metodologiske anbefalinger "Norm for fysiologiske behov for energi og næringsstoffer for ulike grupper i Russland." En blodprøve med leukocyttall og blodplateantall, elektrolytter, kreatinin, leverfunksjonstester bør utføres før behandlingsstart, 2 og 4 uker. opptak og videre regelmessig. I forbindelse med mulig forverring av nyrefunksjon hos eldre, før bruk av legemidlet, er det nødvendig å overvåke nyrefunksjonen (inkludert kreatininclearance). I perioden med bruk av legemidlet hos pasienter som opplever tretthet, døsighet eller desorientering, er det nødvendig å avstå fra å engasjere seg i potensielt farlige aktiviteter som krever høy konsentrasjon av oppmerksomhet og hurtighet i psykomotoriske reaksjoner.

Lagringsforhold

Oppbevares på et mørkt sted, utilgjengelig for barn ved en temperatur på 25 C.

Gjennomføringsprosedyre

resept

Vær oppmerksom! Beskrivelse av legemidler presentert utelukkende for leger.

ribavirin

Beskrivelse fra 07/01/2016

  • Latinnavn: Ribavirin
  • ATX-kode: J05AB04
  • Aktiv ingrediens: Ribavirin (Ribavirin)
  • Produsent: Ozon Ltd., pharm, den aktive ingrediensen, Farmservis JSC, Valenta Pharmaceuticals, Pranafarm, Kanonfarma Produksjon JSC (Russland), Jiangling Benda Pharmaceutical Co., Zhejiang Cheng Yi Pharmaceutical Co., Starlake Bioscience Co.Inc. Zhaoqing Guangdong Starlake Bio-kjemisk farmasøytisk fabrikk (Kina)

struktur

Det aktive stoffet i legemidlet - ribavirin. Tabletter inneholder også MCC, kalsiumhydrogenfosfatdihydrat, talkum, maisstivelse og magnesiumstearat.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er tilgjengelig i form av kapsler, tabletter og stoffpulver.

Farmakologisk virkning

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Ribavirin er et syntetisk stoff med et bredt spekter av handling. Den er aktiv i forhold til mange virus, men den nøyaktige virkningsmekanismen til verktøyet er ikke fullt definert. Det antas å redusere det intracellulære bassenget av guanosintrifosfat og derved bidra til å undertrykke produksjonen av virusnukleinsyrer.

For intern bruk er biotilgjengeligheten av stoffet 45%. Maksimal konsentrasjon observeres etter 60-90 minutter. Det aktive stoffet binder seg ikke til plasmaproteiner, men kan akkumuleres i røde blodlegemer. Kan trenge inn i BBB.

Legemidlet er biotransformert i leveren og utskilles hovedsakelig i urinen. Halveringstiden etter en enkelt dose er 27-36 timer, med en stabil konsentrasjon i blodet er 6 dager.

Ved innånding av legemidlet blir ca. 30-55% utskilt i urinen i form av metabolitter i 72-80 timer.

Indikasjoner for bruk

For inhalasjon medisin foreskrevet for innleggelse av spedbarn og små barn som lider av alvorlige smittsomme lesjoner i nedre luftveier, utløst av respiratorisk syncytialt virus.

For voksne pasienter er stoffet fortrinnsvis foreskrevet som en komponent i komplisert terapi. Det er ment for intern bruk i tilfelle hepatitt C og Lassa feber.

Parenteral ribavirin kan foreskrives for hemorragisk feber med nyresyndrom.

Kontra

Det er umulig å bruke verktøyet i kronisk hjertesvikt (IIB-III stadium) nyresvikt (kreatinin clearance på opptil 50 ml / min), leversvikt i alvorlige autoimmune sykdommer, alvorlige depresjoner med selvmordstendenser, graviditet, negative reaksjoner på ribavirin, alvorlig anemi, dekompensert leversykdom, sykdommer i skjoldbruskkjertelen, samt i barndommen og under amming.

Bivirkninger

Ved bruk av Ribavirin kan følgende bivirkninger oppstå:

  • sirkulasjons-system: anemi, leukopeni, granulocytopeni, neutropeni, trombocytopeni (med utseendet av bivirkninger som er nødvendig for å ta en blodprøve hver 14. dag);
  • allergiske reaksjoner: hudutslett, konjunktivitt (inhalering), hudirritasjon, erytem, ​​hypertermi, foto, Stevens-Johnson syndrom, urticaria, frysninger (hvis brukt Ribavirin w / w), angioneurotisk ødem, anafylaksi, Lyells syndrom;
  • kardiovaskulær system: trykkreduksjon, asystol, bradykardi (det er nødvendig å konstant overvåke pasientens tilstand);
  • lever: hyperbilirubinemi;
  • Nervesystemet: asthenic syndrom, søvnløshet, irritabilitet, hodepine, svimmelhet, depresjon, tretthet, angst, ubehag, emosjonell labilitet, forvirring, tretthet,
  • Luftveiene: pneumothorax, bronkospasme, hypoventilasjonssyndrom, pulmonær atelektase, dyspné, hoste, faryngitt, sinusitt, rhinitt, dyspné, lungeødem, søvnapné (inhalasjon);
  • fordøyelsessystemet: tap av appetitt, og metallisk smak tørr munn, flatulens, kvalme, diaré, forstoppelse, smaksforandringer, sykdom, hyperbilirubinemi, glossitis, blødende tannkjøtt, pankreatitt, oppkast, abdominal smerte;
  • sensoriske organer: skader på lacrimal kjertel, hørsel og synshemming, tinnitus;
  • muskuloskeletale system: artralgi, myalgi;
  • urogenitalt system: hett blink, dysmenoré, menorrhagia, nedsatt libido, prostatitt;
  • Andre: sårhet på injeksjonsstedet, utfelling og forstyrrelse av hårets struktur, hypotyroidisme, sterk tørste, viral infeksjon (f.eks, herpes), utslett, smerter i brystet, en sopp, en influensaaktig syndrom, lymfadenopati.

Ved utførelse av innåndingsprosedyrer kan helsearbeidere oppleve følgende bivirkninger: hodepine, øyeskyll, kløe og øyelokkhevelse.

Instruksjoner for bruk Ribavirin (metode og dosering)

For de som har blitt foreskrevet Ribavirin tabletter eller kapsler, forteller brukerhåndboken hvem som skal tas oralt under måltidene. Legemidlet kan ikke tygges. Den daglige dosen er som regel 0,8-1,2 g. Den er delt inn i to doser. Kursets varighet er vanligvis 24-48 uker. I hvert tilfelle bestemmer spesialisten det individuelt.

Intravenøst ​​legemiddel administreres kun på sykehus. Det eksakte skjema for bruk og dosering bestemmes av legen.

Instruksjoner for bruk av ribavirin i form av innånding rapporterer at det er tilrådelig å bære dem til små barn i de første tre dagene etter utviklingen av en smittsom sykdom. Dette bør kun gjøres på et sykehus.

Innånding utføres i 12-18 timer daglig. Kurset er laget for 3-7 dager. Doseringen av legemidlet er 10 mg / kg per dag. 1 ml av oppløsningen utgjør 20 mg av legemidlet.

For å forberede innåndingsoppløsningen, bør du ta 6 g av produktet i pulverform og legge det til 100 ml vann til injeksjon. Blandingen helles i en spesiell innretning for innånding og vann tilsettes til et volum på 300 ml.

overdose

Med en overdose av stoffet kan bivirkninger øke. I dette tilfellet må bruken av midler kanselleres. Symptomatisk behandling.

interaksjon

Når det kombineres med interferoner, øker stoffets effektivitet.

Biotilgjengeligheten av Ribavirin reduseres ved bruk av midler med magnesium og aluminium, samt Simethicone.

Interaksjon med Stavudine og Zidovudine kan føre til en reduksjon i virkningen av disse legemidlene.

Det bør også tas i betraktning at ribavirin elimineres ganske sakte, derfor kan det påvirke mottak av andre rusmidler innen to måneder etter at kurset er avsluttet.

Salgsbetingelser

Legemidlet er kun solgt på resept. Dette skyldes at ikke alle pasienter er klar over de negative konsekvensene som kan oppstå ved bruk av dette verktøyet. Forklar den negative siden av resepsjonen bør være en ekspert.

Lagringsforhold

Oppbevar tabletter og kapsler på et tørt og mørkt sted. Den optimale temperaturen er ikke høyere enn 25 ° C.

Holdbarhet

analoger

Følgende ribavirinanaloger er registrert i Russland:

  • Arviron;
  • virazole;
  • Rebetol;
  • Ribavirin - LIPINT;
  • ribamidil;
  • Trivorin;
  • Vero ribavirin;
  • Devirs;
  • Ribavin;
  • Meduns Ribavirin;
  • Ribavirin-FPO;
  • Ribapeg.

Før du bruker noen av analogene ovenfor, bør du konsultere legen din.

Rebetol eller Ribavirin - som er bedre?

Ofte tilbys pasienter med behandling av viral hepatitt et valg av Rebetol eller Ribavirin. Mange mennesker vet ikke hvilket stoff du vil foretrekke. Derfor er spørsmålet om Rebetol eller Ribavirin - som er bedre og sikrere - fortsatt relevant.

Ofte velger pasienter bare et billigere verktøy. Og noen mener at jo dyrere jo bedre. Faktisk er det aktive stoffet i begge legemidlene det samme. Det er generelt, dette er samme medisin. Den eneste forskjellen er at Rebetol selges etter spesiell rengjøring, noe som betyr at det forårsaker mye mindre bivirkninger, og de skjer sjeldnere. Dette bekreftes av mange vurderinger av pasienter som tok begge måter.

Anmeldelser av Ribavirin

Tabletter og kapsler Ribavirin-vurderinger av pasienter får mest positiv. Selv om noen av dem klager over at medisinen ikke kurerer, men bare fjerner symptomene, anbefales det derfor å ta analoger. Dessuten rapporterer Ribavirin ofte om utseendet på en rekke uønskede symptomer. I noen tilfeller har erstatning av tabletter med kapsler hjulpet seg med dem.

Det er også bemerket at hos pasienter med tilbakefall av sykdommen og hos de som ikke tidligere har blitt foreskrevet Interferon Alfa-2b, økes effektiviteten av behandlingen dersom Altevir og Ribavirin brukes sammen.

Ribavirin pris, hvor du kan kjøpe

Prisen på Ribavirin er ganske rimelig for de fleste forbrukere. Pasientene spør ofte hvor mye dette stoffet koster sammenlignet med jevnaldrende, og det viser seg at det er ganske billig. Pris Ribavirin tabletter og kapsler på 30 stk per pakning i gjennomsnitt ca 200-250 rubler. Dette stoffet er produsert av innenlandske produsenter, så det er lett å kjøpe medisin i en egnet form for utgivelse i Moskva.

Hepatitt C - det mystiske viruset! Forumet er dedikert til problemene med rehabilitering etter terapi, naturlige metoder for å styrke immunitet, sunn ernæring, pasienthistorier.

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Sannheten om ribavirin - som legene er stille.

Innlegg 31 side 48 av 48

Del312013-08-25 23:58:49

  • Forfatter: Alina
  • nykommer
  • Registrert: 2013-08-25
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 3
  • Stjernetegn: løve
  • Brukt på forumet:
    36 minutter
  • Siste besøk:
    2013-09-04 23:13:03

hei alle sammen! Fortell meg hvem som prøvde å bli behandlet i Sveits? Hva er resultatet?

Share322013-08-29 14:59:19

  • Skrevet av: Kosmonavt
  • administrator
  • Sted: Storbritannia
  • Registrert: 2009-11-29
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 242
  • Respekt: ​​+10
  • Positiv: +19
  • Alder: 40 [1978-01-25]
  • Genotypen din: 1
  • Blodtype: 1
  • Stjernetegn: Vannmannen
  • Brukt på forumet:
    1 dag 12 timer
  • Siste besøk:
    2013-11-18 15:52:06

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

Share332013-08-30 13:20:19

  • Skrevet av: ICQ
  • nykommer
  • Sted: Krasnodar
  • Registrert: 2013-08-30
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 38 [1980-05-16]
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: Tyren
  • Brukt på forumet:
    1 time 22 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-30 13:59:51

Hva et mareritt, så hva skal jeg gjøre? Å bli behandlet og hvordan?

Share342013-08-31 02:38:44

  • Skrevet av: demis
  • nykommer
  • Registrert: 2012-09-30
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 9
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 3
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: skorpionen
  • Brukt på forumet:
    1 time 44 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-31 03:05:43

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

40 dager etter slutten av pvt. Jeg føler meg fysisk bedre, men hodepine og støy du ikke passerer, munnsmak og bølger som ribovirin blir mindre merkbare, men er til stede.. Spinalkurven har blitt felle. Det sies at manuell kun er mulig bare etter 3 måneder etter tery.

Share352013-11-04 23:23:53

  • Skrevet av: Яна
  • nykommer
  • Registrert: 2013-11-04
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: Kakoyto
  • Blodtype: 1 +
  • Stjernetegn: Skytten
  • Brukt på forumet:
    10 minutter
  • Siste besøk:
    2013-12-05 10:13:37

Hei, jeg vil dele min historie med behandling med ribaverine pluss interferon. Da jeg lærte at jeg hadde hepatitt C, var jeg gravid. Ved diagnosesenteret sa staben "ikke noe problem, la oss kurere det!" Og ga råd til hepatologen. Forresten, professor. Han forbød å føde, sendte ham for en abort og fortalte ham om å bli behandlet i et halvt år. Barnet ville krype ærlig. Men å føde en pasient? Noooo. Vi bestemte oss for: abort, behandling og igjen graviditet. Seks måneder under denne tunge, kostbare behandlingen virket som helvete. Både fysisk og mentalt! Jeg bodde bare med håp om å gjenopprette, bli gravid igjen og føde en sunn baby.
Seks måneder senere var det vellykkede tester. Viruset forblir i blodet, men bør ikke infisere noen. Han og min mann, en hepatolog, sa: "Etter 4 uker vil effekten av stoffene ende, og du kan spare." For å feire ble hun gravid etter 4 uker.
Som et resultat, et barn med hjertefeil og den vanskeligste sykehistorien. Sønnen er 9 år gammel. 9 år med plage på sykehus, samvittighetssang. Han er deaktivert, han ser 1 prosent av hundre med ett øye. Han helbredet seg selv i Tyskland, og 750 000 euro hjalp ikke. Han ble født og etter 10 dager den første øyeoperasjonen. Deretter hvert år 2 operasjoner.
Fortell meg, for hva? Men hva jeg ble behandlet og kjærester med hepatitt B og C, fødte sunne barn?
Hvorfor tillater legenes hepatolog, professor i syre suppe, meg å bevare etter 4 uker? Når er disse stoffene så giftige?
At i 2004 da min sønn ble født, var denne informasjonen ikke tilgjengelig for hepatologer?
Hvordan kan jeg leve ososnovaya at mitt barn er dømt for livet, og legen er skylden.


Relaterte Artikler Hepatitt