Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Proteflazid, omtale av stoffet

Proteflazid, omtale av stoffet

Innlegg av AlexGalina »25 okt 2012 09:06

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Serega "25.10.2012 09:27

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Innlegg av AlexGalina »25 okt 2012 10:08

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Posten Serega "25.10.2012 10:20

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Zoya »25 okt 2012 10:20

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Zoya »25 okt 2012 10:23

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Serega "25.10.2012 10:26

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Posten Serega "25. okt 2012 10:29

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Meldingen er ukjent "25.10.2012 12:49

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Innlegg av AlexGalina »25 okt 2012 13:22

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Zoya »25 okt 2012 13:35

Re: Proteflazid, behandler eller kremer?

Melding Zoya »25 okt 2012 13:44

Anmeldelser av stoffet Proteflazid

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Proteflazid, som brukerne publiserer. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

- Herpesvirusinfeksjoner i huden og slimhinnene forårsaket av herpes simplex-virus (Herpes simplex typer 1 og 2), inkludert genital herpes.

diskusjon

Min venn ble hjulpet av proteflazid (dråper). Og vær oppmerksom på stress og utkast.

. otivovirus "og såkalte immunmodulatorer med antiviral aktivitet - cykloferon, lupoid, polyoksidonium, timogen, kagocel, panavir, neovir, isoprinosin, groprinosin, proteflazid, etc., har heller ikke bestått for tiden kliniske sikkerhets- og effektforsøk og bør ikke brukes, særlig hos barn. De fleste av disse stoffene eksisterer i ca 10 år eller mindre, og deres "langvarige" bivirkninger (katamneser), evnen til å "stimulere" immunsystemet før utviklingen av autoimmune og systemiske sykdommer, er ikke kjent... "Post" Effektivitet av Viferon "på forums.rusmedserv.com forumet infektiolog doktor Vetrov Timofey Alexandrovich, en medisinsk kandidat.

under graviditet bør du ikke bruke acyklovir. instruksjonene må skrives. Jeg ble behandlet med proteflazid (men først må du spørre G hvis du trenger det) i 2 måneder.. Jeg hjelper deg også godt.

Om sæd, histerosk. Allerede komplette svar. jeg blir med På grunn av immunitet har Proteflazid-dråper hjulpet meg mye! Selv nå har legen utnevnt profylaktisk. formål i påvente av eventuelle virus og influensa. Milun, gjør ikke vondt og lykke til.

God ettermiddag, Elena! Jeg har den samme historien. Men i dag besøkte jeg legen min og hun foreskrev PROTHEFLAZIDE for meg. Siden jeg har vært i en forkjølelse, har jeg for tredje dag skrevet stoffinntaket i henhold til følgende skjema: 1 dag - 8 dråper hver 2. time, 2-3 dager - 7 dråper hver 3. time, fra 4. dag - 7 dråper 3 dråper 3 ganger daglig (1 uke), 2. uke - 10 cap 3 ganger daglig, 3. uke - 6 cap 3 ganger daglig, 4. uke - 8 cap 3 ganger om dagen. Dropper tatt utenfor måltidet, drikker på sukker eller et stykke brød. Jeg vil si at dette stoffet ble tatt under den første graviditeten, fordi avhengighet av denne kulde.

. otivovirus "og såkalte immunmodulatorer med antiviral aktivitet - cykloferon, lupopid, polyoksidonium, timogen, kagocel, panavir, neovir, isoprinosin, groprinosin, proteflazid etc. - har heller ikke bestått ordinære kliniske tester for sikkerhet og effekt og bør ikke brukes, spesielt hos barn. De fleste av disse legemidlene har eksistert i ca. 10 år eller mindre, og deres "langvarige" bivirkninger (katamneser), evnen til å "stimulere" immunsystemet før utvikling av autoimmune og systemiske sykdommer, er ikke kjent. Generelt sett tar ARVI under behandling 7 dager, og uten behandling - i en uke.

Proteflazid er et veldig godt stoff. det ville være veldig godt å drikke det. Jeg så det selv for forebygging, det hjalp og nå hjelper det.

drikke Proteflazid - et veldig godt antiviralt medikament, jeg ble foreskrevet under graviditeten, jeg hadde bare herdet herpes - det er en måned å drikke i henhold til diett (i håndboken), jeg husker fortsatt ikke ttt. Virkelig hjulpet

. blister, og tillater ikke at den vokser til uvirkelig størrelse. Når blæren er deflatert, må du cauterize med en slags alkoholtinktur. Generelt, under min graviditet ble min T foreskrevet Proteflazid - dette er en slik tinktur, den er laget i henhold til resept. Men det hjelper godt. Jeg drakk en flaske og ble kvitt herpes i 2 år, selv om de skriver at hans handlinger er grep.

Jeg var syk for lenge, jeg ble foreskrevet prottiflazid, det virker som om denne immunostimulatoren hjalp meg.

Jeg ble godt hjulpet av Proteflazidv begge graviditetene så

Proteflazid vurderinger Komarovsky

Justins innlegg "tors 20 aug 2009 14:54

The Alex Message »tue 20 aug 2009 15:01

Message Owl »fre 21 aug 2009 11:49

Justins innlegg "fre 21 aug 2009 12:54

Melding fra Bysinka26 »fre 02 oktober 2009 14:14

Justins innlegg "fre 02 oktober 2009 18:41

proteflazidum

Melding sakura29 "tirsdag 17 november 2009 10:35

Proteflazid

Skjema for utgivelse

Instruksjoner proteflazida

Proteflazid - antivirale urtemedisiner basert på flavonoidglykosider. Brukes til herpesinfeksjon av hud og slimhinner, inkl. genitalia. For Russland, så vel som for alle landene i den tidligere Sovjetunionen, blir problemet med behandling av virusinfeksjoner stadig viktig. Slike faktorer som kronisk psyko-emosjonell stress, forverrede miljøforhold og næringsfeil har en økende innflytelse på en persons naturlige motstand mot virusinfeksjoner. Resultatet er en progressiv forverring av immunsystemet, der det er færre og mindre reserver for å bekjempe virale midler, inkludert herpes simplex virus. Den siste infiserte 9 av 10 innbyggere på jorden. Drug Protelazid på grunnlag av flavonoide glykosider, ekstrahert fra ville kornplanter er effektivt for infeksjon med herpes viruset, fordi hemmer aktiviteten av viral DNA-polymerase og aktiverer mononukleære fagocytter som "slukker" viruset. Proteflazid har en direkte antiviral effekt i alle stadier av sykdommen. Det har også en immunotropisk effekt, virker som detoksikant og antioksidant (hemmer prosessene for friradikaloksydasjon). Legemidlet har en gunstig sikkerhetsprofil: Den kan brukes til barn, gravide og ammende kvinner (i samråd med legen etter vurdering av "fordel / risiko" -forholdet).

Det tolereres godt av pasienter og forårsaker ikke uønskede bivirkninger. Hos pasienter som er smittet med HIV, tillater bruk av Proteflazid å forbedre appetitten, gjenopprette kroppsvekten, eliminere astheniske fenomen, forbedre immuniteten. Legemidlet har også en forsterkende virkning som fungerer som et adaptogen. Absorpsjonen av legemidlet inn i blodet oppstår hovedsakelig i tynntarmen og i liten grad i magen. En liten del av flavonoidglykosidene er utsatt for effekten av den første passasjen gjennom leveren, men de fleste av de aktive komponentene fordeles i vevet og kommer inn i de berørte cellene. Halveringstiden til stoffet er i gjennomsnitt 7 timer. Mangfoldet av applikasjon Proteflazida - 3 ganger om dagen. Legemidlet er kontraindisert for personer med individuell intoleranse mot aktive stoffer, ulcerative erosive lesjoner i mageslimhinnen og duodenalsår. Varigheten av stoffet er 1 måned. En måned senere, ifølge vitnesbyrd, er det mulig å gjenta et gjentatt kurs. Dråper kan påføres både internt og eksternt ved bruk av tamponger eller gasbind servietter fuktet med Proteflazid-dråper (for eksempel for kjønnsherpes). For utendørs bruk er behandlingsvarigheten 2 uker. Med andre stoffer, virker stoffet ikke sammen.

Pasientattest om proteflazid

Er kjent med "Proteflazidom" i ca to år. Jeg hadde alltid en svak immunitet, men her for noen år siden ble jeg mye mer syk. Jeg dro til leger, tok piller, drakk vitaminer og prøvde selv homøopati, det var ingen effekt. Jeg leste om dette stoffet fra Dr. Komarovsky, jeg bestemte meg for å konsultere legen min ytterligere. "Proteflazid" tok to løp - under behandling og for å hindre tilbakefall. Det var etter dette at hun slutte å skade. Selvfølgelig har immuniteten styrket, jeg var i stand til å utholde vinteren normalt og høsten er helt sunn. Nå fortsetter jeg å motta for forebygging. Veldig fornøyd med resultatet.

Min kone hadde herpes på hennes lepper og begynte å utvikle seg til herpes zoster. Siden hun har senket immunitet på grunn av hiv-sykdom, anbefalte den smittsomme legen Proteflazid, noe som forbedrer immuniteten og behandler herpes samtidig. I den andre uken i resepsjonen så vi forbedringer, herpesblærene sluttet å spre seg over ansiktet, og de gamle ble gradvis tørket ut. Siden min kone hadde to sykdommer umiddelbart, ble hun bedt om å drikke Proteflazid i minst 6 måneder. Og etter et år vises herpes ikke, og immuniteten har blitt bedre, dømt etter analysene. Nå er dette den viktigste medisinen for frelsen til familien vår.

Jeg er bærer av herpes simplex virus (på leppene). Etter en økning i tilbakefall (utbrudd) mer enn tre ganger i året, tok han protoflazid-kurset i henhold til ordningen angitt i de tidligere instruksene for preparatet. For øvrig har regimet i instruksjonene for legemidlet nå endret, i tidligere mottakelser begynte med en dråpe per sukker, etterfulgt av økt dosering med en dråpe per dag og bringe til 15 dråper for en voksen, tar i 2 måneder og reduserer doseringen i omvendt rekkefølge. Bare 3 måneder. Nå - legger dråper til en liten mengde vann og umiddelbart 15 dråper. Ifølge resultatet, mer enn et år uten tilbakefall.

Jeg vil dele opplevelsen av å ta stoffet kalt "Proteflazid." Jeg ble foreskrevet dette legemidlet i komplisert behandling for humant papillomavirus. Jeg gjorde alt etter instruksjonene, droppet stoffet på et stykke brød og tok det. Etter behandlingsforløpet var analysen for humant papillomavirus negativ. Jeg er veldig takknemlig for legen at jeg foreskrev Proteflazid i den komplekse behandlingen av IDP. En annen fordel med dette legemidlet er at det er naturlig i urter.

Barnet ble alvorlig syk og ble utladet antiviral "Proteflazid." Jeg trodde egentlig ikke på slike stoffer. Men resepsjonen startet. Under forverring ga det 3 dråper tre ganger om dagen. To uker senere byttet de seg til profylaktisk regime og begynte å gi 3 dråper om dagen om natten. Og barnet er nesten ikke syk. Går til hagen, nå tilpasningsperioden. Selvfølgelig klarer vi ikke uten en sykdom, men alt går veldig enkelt. Fra mandag til fredag ​​er det normalt, på fredag ​​stiger temperaturen til maksimalt 37,4, en kald. På lørdag er temperaturen allerede 37,1, og på søndag er det normalt. Og på mandag igjen i hagen. Jeg kan trygt anbefale dette stoffet til alle ofte syke barn. Selv en liten boble i 30 ml er nok i lang tid, det er veldig økonomisk.

For noen år siden stod jeg overfor et akutt sykdomsproblem med en så vanlig og ubehagelig infeksjon som herpes. Bokstavelig talt hver dag en ny boble dukket opp, virket det som om jeg mistet tankene mine, om morgenen var jeg redd for å åpne øynene mine og se i speilet. Etter testing viste det seg at viruset i kroppen min overskrider normen med 7 ganger. En immunolog foreskrev ProteFlazid for meg, og Gud velsigne personen som skapte dette legemidlet. I tre år har jeg glemt hva herpes er, jeg drikker det hvert 2 år for forebygging. Kostnaden for stoffet er betydelig, men for dette resultatets skyld er ingenting ynkelig.

Barnet mitt var ofte syk, og barnelege foreskrev dette legemidlet for å opprettholde immunitet, de begynte å ta det som foreskrevet av legen, og barnet ble mindre syk! Nå i høst begynner vi å ta for profylakse, og om vinteren er vi nesten ikke syke! Veldig fornøyd med stoffet!

For noen år siden var jeg interessert i å gå på treningsstudioet. En slik mote var på universitetet, mange gutter nesten daglig kjørte en gyngestol ved siden av og konkurrerte, som presset mer, ville vare lenger og så videre. Jeg ville ikke ligge bak, generelt var en helt usunn tilnærming til å trene, og kunnskap og erfaring på den tiden var null. Tre måneder senere slått musklene mine merkbart ned, men overbelastet på en eller annen måte undergravd helse. Hver dag var det en neseeblod flere ganger, da tok han en langvarig bronkitt, hele kroppen hans vondt som en narkoman. Forresten skjønte han seg selv og dro til legen. Generelt foreskrev hun meg en haug med vitaminer og Proteflazizid. Jeg tok det i lang tid i henhold til instruksjonene, jeg drev tre av hetteglassene. Gradvis har helse blitt bedre, selv om jeg måtte gjøre en stor pause i sporten. Jeg trener nå uten fanatisme.

Legen foreskrev meg stoffet Protetiflazide, da jeg ble diagnostisert med en svært farlig sykdom - det humane papillomaviruset (HPV). Behandlingsregimet ble malt i en måned. Jeg tok den på denne måten: den første uken - 10 dråper, den andre og tredje - 20 dråper hver, den fjerde uken - 15 dråper hver. Etter den første uka da jeg tok dette stoffet, la jeg merke til at de papillomaene jeg hadde på kroppen min, begynte å minke i størrelse. Og en uke senere var det ikke spor av dem igjen, noe som bare kunne gjøre meg lykkelig. Men behandlingsregimet, selvfølgelig, gikk jeg til slutten. Nå tar jeg regelmessig proteflazid for profylakse fra HPV. Og forresten, husker jeg ikke når jeg var syk med forkjølelse og virussykdommer for siste gang... Pah-pah

Proteflazid tilskrives meg under graviditet. Gjennom tannen, som smuldret, var en infeksjon av streptokokker, ble det årsaken til polyhydramnios. Ved måned 7 ble tannen forbudt å rive, tilskrives proteflazid. Hun tok 10 dråper 3 ganger om dagen, det smaker ubehagelig, men hun handlet raskt, og etter en uke passerte hun analysene - hydratiseringen forverret.

"Proteflazid" Jeg ble foreskrevet i komplisert behandling i gynekologi. Å heve immuniteten - veldig nyttig! Bidratt til raskere gjenoppretting. Jeg brukte det i et halvt år - som følge av at de neste 2 årene ikke gjorde vondt i det hele tatt, selv forkjølelse. Det eneste negative for meg er ikke et billig stoff. Men hvis det er store problemer, så hjelper Proteflazid!

Proteflazid ble nylig anbefalt til meg av en lege for herpes. Jeg liker ikke herpes veldig mye, når det fremdeles ikke vises og skaper komplett ubehag: Du kan ikke gjøre opp leppene dine, selv den vanligste balsam, det er en brennende følelse, og når akne bryter, baker det også. Tidligere brukte slike salver som acyclovir og acyclovir. De hjelper, men helbredende effekten kommer ikke på en gang. Når du forskriver proteflazid, anbefaler legen at du drikker den i henhold til legemidlet som følger instruksjonene for preparatet. Generelt mottak er en måned, men det anbefales å gjenta det for best mulig effekt. Kort sagt, stoffet er bra, styrker og styrker immunforsvarets arbeid.

Proteflazid hjalp meg to ganger. Første gang sønnen min hadde mistet immunitet etter å ha tatt antibiotika, så mye at hans sykdom (laryngitt) kom tilbake hver annen uke, ble vi foreskrevet Proteflazid. Tok strengt i henhold til instruksjonene i henhold til alder. Og de drakk selvfølgelig samtidig medisiner, som også ble foreskrevet av en otolaryngolog. Etter et par måneder glemte vi laryngitt helt og fullt og det om oss også. Men da skjønte jeg ikke om han hjalp oss eller ikke, fordi andre stoffer ble tatt utover ham. Men da, da min sønn hadde feber i en måned, og årsaken til det var ukjent, fordi det ikke var noen symptomer på sykdommen, bortsett fra feber. Vi, med unntak av Proteflazida, aksepterte ikke noe. Passerte et stort antall tester. Ingenting oppdaget. De anbefalte bare å drikke Proteflazid. Og igjen er vi sunne. Hva jeg ønsker til alle

Herpes hopper ofte opp på hennes lepper, herpevir hjalp ikke, og hvis det gjorde det, var det ikke lenge, legen anbefalte dette legemidlet, kjøpte det, smakte det, likte det. Herpes gikk raskt, og i lang tid har dette spørsmålet ikke plaget meg. En ulempe - prisen er ganske stor og verdighet - øker immuniteten.

En nevrolog foreskrev dette legemidlet for herpes zoster. Hun ble syk for første gang, suget og ville ikke nekte, så legen gikk for å møte meg og foreskrev ikke antibiotika. Så en hel måned. Sykdommen kom i en uke. Det var nesten ingen smerte i 2 dager. Barnet smittet ikke vannkopper (det forårsakende middelet er det samme som legen forklart). Det eneste som ikke umiddelbart finnes i apotek og kostbart. Men en flaske var nok for hele behandlingsforløpet.

Proteflazid Anmeldelser

Utgivelsesform: Utdrag for inntak

Dina (positiv tilbakemelding)

Takket være ham kunne hun ikke gjøre alvorlige stoffer.

Jeg er fortsatt sjokkert over det faktum at et så enkelt stoff kunne kurere meg av genital herpes - og på bare 2 uker. Proteflazid Jeg så ikke bare, men brukte den også til medisinske tamponger. Vær forsiktig her - alkoholdråper og løsningen tilberedt i henhold til proporsjonene beskrevet i instruksjonene (3 ml dråper per 20 ml saltvann) viser seg å være for varmt - for første gang hadde jeg følelsen av at jeg ble hellet på såret med syre. Derfor, i stedet for 3 ml Proteflazid, anbefaler jeg deg å ta 2-2,5 ml - avhengig av hvordan du føler. Deretter i denne ferdige løsningen må du sette en gauze pute, vent til væsken er absorbert i den, og forsiktig injisere den. Jeg brukte disse tampongene 2 ganger om dagen, og for den tredje kløen begynte jeg å gi slipp på. Faktisk forsvant det nesten ved den 8. behandlingsdagen, men da utslaget fortsatt var der, måtte jeg behandles videre. Men til slutt klarte jeg å gjenopprette, to uker fløy av, og det var ikke engang påminnelser om ubehag eller utslett. Det gleder meg også at jeg klarte å gjøre uten bruk av seriøse preparater for herpes - de forårsaker uansett allikevel, men Proteflazid viste seg å være helt trygg og forårsaket ingen skade for meg.

Margarita (positiv vurdering)

Sikker og effektiv for barn

I motsetning til mange stoffer som er utviklet for å forbedre immuniteten, inneholder Proteflazid ikke noe farlig, for eksempel interferoner, som fortsatt er uforståelige hvordan de ble malt, og hvordan de vil påvirke barnets naturlige immunitet. Men Proteflazid er kun ment å styrke den - en gang, og består bare av planteekstrakter - to. Babyer kan være et stoff fra fødselen, og bruke det til en rekke indikasjoner. Men jeg personlig foreskrev dråper for å forebygge akutte respiratoriske virusinfeksjoner i en 4 år gammel sønn, som er syk 7-8 ganger i løpet av den kalde årstiden. Det er enkelt å bruke dem - 2-3 dråper (mengden avhenger av alder) fortynnes i varmt kokt vann og får drikke til barnet. Proteflazid lukter som urter, han føler ikke smaken, og vi har absolutt ingen problemer med mottaket. Og verktøyet fungerer perfekt, selv om sammensetningen er forferdelig enkel. Sønnen begynte å ta det fra september, og som følge av dette ble han bare syk 4 ganger før sommeren, og selv da var det ingen vanlige komplikasjoner - for oss er dette en stor suksess. Det var ingen bivirkninger i det hele tatt - ingen allergier, ingen kvalme, ingenting annet ble helt følt. Hvis det ikke er noen individuell intoleranse, tror jeg, Proteflazid vil ikke skade noe barn. Av minusene kan jeg bare si to, og det er ikke veldig alvorlig: det var veldig vanskelig å finne dråper, og de er veldig dyre, det er alt. Men siden effekten er så høy kvalitet, er det verdt å se og bruke penger, tror jeg.

Veronica (negativ anmeldelse)

Det er ikke trygt for barn.

Hvis produktet er basert på planteekstrakter, tror folk på maskinen at det er helt trygt. Akk, jeg var like naiv og barnet mitt led på grunn av min naivitet. Jeg ga en dråpe 2-årig datter - en barnelege foreskrev Proteflazid på grunn av herpes, som dukket opp som om fra ingensteds på kropp av en baby. Et barn i denne alderen kan ikke snakke, og jeg forsto ikke umiddelbart det gråte, oppblåsthet i magen, røde flekker på huden og oppblåsning forårsaket av disse dråpene. Så leser hun komposisjonen, og der - 96% alkohol! Nei, her er hvordan du kan legge til alkohol i dråper som er tillatt for barn? Selv om du bare gir barnet noen få dråper om gangen, er etanol veldig irriterende for magen, og hos barn er det veldig følsomt som det er - derfor min datter burped og tøyd magen hennes. For det andre, hvordan kan vi vite om barnet er allergisk mot komponentene i Proteflazid? Vi vokser ikke planter som er i dråper, vi trenger ikke å håndtere dem - det er ganske mulig at et barn har en reaksjon på disse merkelige ekstraktene, selv om anafylaktisk sjokk kan skje, ikke at huden blir rød. Det faktum at datteren min var allergisk, innså jeg da jeg sluttet å gi henne en dråpe - alle flekkene forsvant og aldri dukket opp igjen. Takk Gud, at alt fungerte for oss, men jeg skiller meg fortsatt for det jeg trodde barnelege betingelsesløst da. Og du råd fra meg - omgå Proteflazid-siden, hvis du elsker barna og ikke vil rydde opp de triste konsekvensene av å ta disse dråpene.

Proteflazid

Proteflazid: bruksanvisninger og vurderinger

Latinsk navn: Proteflazidum

Aktiv ingrediens: Gressgris turfy (Herba Deschampsia caespitosa L.), Gressgrøntgress (Herba Calamagrostis epigeios L.)

Produsent: PJSC "Fitofarm" (Ukraina), PJSC "Farmak" (Ukraina), PJSC "Biolik" (Ukraina), LLC "Sperco Ukraina" (Ukraina)

Aktualisering av beskrivelse og foto: 11.01.2018

Proteflazid - antiviralt middel av direkte virkning, av planteopprinnelse.

Frigiv form og sammensetning

Frigjør Proteflazid i følgende former:

  • dråper: mørkegrønn farge, med en bestemt lukt (30 eller 50 ml i en glasslysbeskyttelsesflaske, forseglet med en hette med en stoppør med kontroll av den første åpningen, i en kartongpakke 1 flaske);
  • løsning for lokal bruk og inntak: mørkegrønn, med en spesiell lukt; Under oppbevaring er utseendet på en gelignende struktur, som ødelegges ved å riste (25, 30 eller 50 ml i en mørk glassflaske korket med en dryppstopp, i en kartongpakke 1 flaske) tillatt;
  • suppositorier: brungrønn, torpedoformet (5 stikkpiller i blister, i pappkartong med 1, 2 eller 3 blister).

1 ml dråper inneholder flytende ekstrakt Proteaflazid i mengden 1 ml:

  • aktive stoffer: gres (Herba Deschampsia caespitosa L.) og munnveinittgress (Herba Calamagrostis epigeios L.) i forholdet 1: 1 (innlemmelsen av karboksylsyrer er ikke mindre enn 0,3 mg / ml når det gjelder appelsinsyre, inkludering av flavonoider er ikke mindre enn 0,32 mg / ml rutin);
  • ekstra komponent (ekstraksjonsløsningsmiddel): etanol 96%.

1 ml oppløsning inneholder:

  • aktive stoffer: Gress gress turfy - 500 mg, Gressgrøtgress - 500 mg;
  • ekstra komponent: etanol 96%.

1 suppositorier inneholder:

  • aktive stoffer: flavonoider, oppnådd fra en blanding av urter av gedde og jordet veinik (forhold 1: 1) - ikke mindre enn 1,8 mg;
  • Ytterligere komponenter: polyetylenglykol-400, butylhydroksyanisol (E 320), polyetylenglykol-4000, polyetylenglykol-1500.

Farmakologiske egenskaper

farmakodynamikk

Proteflazid er en fytopreparasjon av antiviral virkning. Dens aktive substanser, flavonoider, er i stand til å hemme replikasjonen av DNA- og RNA-virus i infiserte celler som følge av inhiberingen av virus-spesifikke enzymer, så som RNA, DNA-polymerase, tymidinkinase, neuraminidase og revers transkriptase. Under prekliniske og kliniske studier viste stoffet aktivitet mot virus av hepatitt, herpes, influensa og akutt respiratorisk infeksjon (ARD), HIV-infeksjon, papillomavirus.

Phytopreparation stimulerer produksjonen av endogene alfa- og gamma-interferoner, og øker nivået til fysiologisk aktiv, noe som igjen bidrar til forbedring av ikke-spesifikk resistens av organismen for både bakterielle og virusinfeksjoner. Proteflazid beskytter slimhinner (inkludert skjeden og livmorhalsen) ved å normalisere indikatorer for lokal immunitet (sekretorisk immunoglobulin A, laktoferrin, C3 komplementkomponent og lysozym).

I kliniske studier har Proteflazid i form av dråper med daglig oral administrering av anbefalte aldersdoser i henhold til de angitte regimene ikke en immunotoksisk effekt og fører ikke til hyporeaktivitet i immunsystemet - forårsaker ikke undertrykkelse av produksjonen av alfa- og gamma-interferon, som om nødvendig tillater deg å bruke Han over en lang periode.

En antioksidantaktivitet er karakteristisk for en fytopreparasjon - den forstyrrer strømmen av friradikalprosesser, forhindrer akkumulering av produkter av oksidativ nedbrytning av lipider og bidrar til forbedring av antioxidantstatusen til celler. Når det administreres oralt, reduserer midlet forgiftning og bidrar til å gjenopprette kroppen etter en smittsom sykdom, samt bidrar til å tilpasse seg uønskede miljøforhold.

Proteflazid tilhører apoptosemodulatorer, forsterker effekten av apoptosefremkallende faktorer og fører til aktivering av caspase 9, sørger for eliminering av celler som er berørt av viruset, samt primær forebygging av utbruddet av kroniske sykdommer hos latente virale infeksjoner. Forhindrer at sykdommen oppstår og forlenger ettergivelsesperioden.

I tilfelle av kjønnsherpes forhindrer urtemedisinen i form av suppositorier utviklingen av nye elementer i utslett, bidrar til å redusere risikoen for spredning og forekomsten av viscerale komplikasjoner, akselererer helingsprosessen. På bakgrunn av vaginitt, vaginose og inflammatoriske sykdommer i livmorhalsen, bidrar Proteflazid til mer effektiv og rask eliminering av patogenet og er involvert i restaurering av lokal immunitet. På grunn av virkningen av urte rettsmidler elimineres dysbiotiske lidelser i mikrofloraen i kjønnsorganet, blir det normale vaginale biotopen gjenopprettet.

farmakokinetikk

Etter oral administrasjon av legemidlet er hurtig absorpsjon fra mage-tarmkanalen (GIT) karakteristisk for flavonoider. Ifølge in vivo-studier, oppnås maksimale konsentrasjoner innen 20 minutter etter bruk av dråper. Når det administreres oralt, er biotilgjengeligheten av dråpene 80%, halveringstiden fra plasma er ca. 2,3 timer. I blodcellene samler mye mer aktive stoffer enn i blodplasmaet, nivået av Protelazide i dem sikrer langvarig effekt, samt akkumulering i organer og vev som følge av frigjøring av blodceller fra flavonoider. Samtidig hemmer urtemedisinene bare enzymer i virusinfiserte celler, resten av cellene som ikke viser uttalt aktivitet av virus-spesifikke enzymer, strekker virkningen praktisk talt ikke ut.

På grunn av den farmakokinetiske dynamikken til akkumulering og frigjøring av flavonoider fra blodet, bør legemidlet i form av dråper tas 2 ganger daglig for å oppnå de nødvendige konsentrasjoner.

Når du tar løsningen hos voksne, kan slutthalveringstiden være 5-9 timer, og derfor må Proteflazid tas 3 ganger daglig.

Når det brukes topisk, penetrerer Proteflazid ikke inn i systemisk sirkulasjon og har ingen systemisk effekt. Det er bevist at med vaginal administrasjon er det mulig å oppnå en terapeutisk konsentrasjon av legemidlet i vevene i kjønnsorganene.

Indikasjoner for bruk

dråper

Dråper anbefales for behandling og forebygging av tilbakefall av sykdommer forårsaket av følgende patogener:

  • herpes simplex virus type I og type II (herpes simplex);
  • type III herpes virus som forårsaker herpes zoster og chicken pox (herpes zoster);
  • herpes simplex virus type IV (Epstein-Barr virus) i akutt og kronisk aktiv form;
  • herpesvirus type V (cytomegalovirus).

Som en del av kombinationsbehandlingen er Proteflazid foreskrevet for følgende sykdommer:

  • bakterielle, virale, soppinfeksjoner, deres foreninger (mykoplasmer, klamydia, ureaplasma og andre);
  • hepatitt B og C;
  • HIV-infeksjon og AIDS.

Denne form for urtemedisin brukes til etiotrop behandling av milde / moderate former for cervical dysplasi (CIN1 og CIN2) forårsaket av HPV-infeksjon (inkludert onkogene stammer), og i den komplekse behandlingen av andre former for sykdommer forårsaket av denne infeksjonen (inkludert onkogene stammer).

Proteflazid er også indikert for forebygging og behandling av influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner (ARVI), inkludert pandemiske influensastammer.

oppløsning

Løsningen brukes til å behandle herpesvirusinfeksjoner i huden og slimhinnene som er opphisset av herpes simplex-virus (Herpes simplex) type I og II, inkludert kjønnsherpes.

stikkpiller

Suppositorier brukes til å behandle sykdommer hos kvinnelige kjønnsorganer forårsaket av følgende mikroorganismer:

  • humane papillomavirus (HPV) virus, inkludert onkogene stammer;
  • Herpes simplex virus (type I og II), cytomegalovirus, Epstein-Barr virus;
  • patogener av inflammatoriske lesjoner av blandet etiologi: patogene sopp, virus, bakterier, ureaplasma, klamydia, mykoplasma (med komplisert terapi).

Kontra

  • magesår og 12 duodenale sår i den akutte fasen (for dråper og oppløsning);
  • barns alder (for oppløsning og suppositorium);
  • overfølsomhet overfor komponentene i Proteflazid.

Løsningen bør brukes med forsiktighet i historien om uttalt allergiske reaksjoner.

Instruksjoner for bruk Proteflazida: metode og dosering

dråper

Drops Proteflazid brukes oralt og lokalt. Før bruk skal flasken med dråper ristes, produktet doseres ved hjelp av et piperør. For oral bruk av legemidlet, bør det nødvendige antall dråper tas 10-15 minutter før måltider, etter å ha vært fortynnet i 1-2 ss vann.

Barn fra fødsel til 1 år Proteflazid er foreskrevet 1 dråpe per dag.

Anbefalte endoser for pasienter eldre enn 1 år (mottaksfrekvens - 2 ganger daglig):

  • fra 1 til 2 år - 1 dråpe;
  • fra 2 til 4 år - 2 dråper;
  • fra 4 til 6 år - 4 dråper;
  • fra 6 til 9 år - 9 dråper;
  • fra 9 til 12 år gammel - 10 dråper;
  • 12 år og eldre - 12-15 dråper.

Varigheten av bruk av Proteflazid avhenger av beviset og alvorlighetsgraden av sykdommen:

  • cytomegalovirus sykdom, akutt og kronisk aktiv form for Epstein-Barr virusinfeksjon, human papillomavirusinfeksjon (i kombinasjon med lokal påføring av dråper); genital herpes, herpes zoster (herpes zoster); herpes eksem og herpes vesikulær dermatitt (i kombinasjon med lokal bruk av dråper); herpesisk øyesykdom, herpetic meningitt og encefalitt (for terapi): Det anbefales å ta kontinuerlig i 3 måneder; med tilbakevendende sykdomskurs, på anbefaling av lege, holdes kurs 1-2 ganger i året;
  • tilbakefall av varicella, herpetic gingivostomatitt, pharyngotonvillitis (profylakse / behandling); bakterielle, virale, soppinfeksjoner og deres foreninger (kompleks terapi); virale og bakterielle infeksjoner som forekommer hos personer med utilstrekkelig funksjon av immunsystemet (for forebygging): bør tas innen 1 måned;
  • viral hepatitt B og C, HIV-infeksjon og AIDS (kompleks behandling): Det anbefales å bli tatt uten avbrudd i 6-12 måneder; Hos HIV-infiserte og AIDS-pasienter utføres kurset før eller etter antiretroviral behandling;
  • influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner: Til terapeutiske formål blir de brukt, med tanke på alvorlighetsgraden av sykdommen, 5-14 dager, for profylakse - 14-28 dager med ½ terapeutisk dose; i løpet av epidemien kan bruksvarigheten økes til 42 dager.

Varigheten av behandlingen hos barn er lik den hos voksne.

Den anbefalte administrasjonsruten og doseringsregimet for lokal bruk av dråper (i kombinasjon med oral administrering) for behandling av følgende sykdommer:

  • infeksjoner av herpes simplex hud og slimhinner, papillomatose i huden, akutte former for herpes zoster: en løsning av legemidlet i form av applikasjoner påført på den berørte huden opptil 3-5 ganger per dag, varigheten av prosedyren bør være 10-15 minutter; løsning for applikasjoner fremstilt ved å fortynne 36-38 dråper av legemidlet (1,5 ml) i fysiologisk (0,9%) oppløsning av natriumklorid i en dose på 10 ml; topisk Proteflazid brukes til å fjerne tegn på skade på slimhinnen eller huden, men ikke mindre enn 10 dager;
  • human papillomavirus og viralbakterielle infeksjoner av de kvinnelige kjønnsorganene, primære og tilbakevendende genital herpes: Vaginale tamponger gjennomvåt med Proteflazid-oppløsning injiseres i 30-40 minutter 2 ganger daglig. For å fremstille en løsning kreves 72-75 dråper (3 ml) å bli fortynnet i en fysiologisk oppløsning av natriumklorid i en dose på 20 ml; Varigheten av vaginale tamponger med legemidlet i behandlingen av kjønnsherpes er 10 dager ved behandling av humant papillomavirus og virusbakterielle infeksjoner hos de kvinnelige kjønnsorganene - 14 dager.

oppløsning

Proteflazid-løsningen brukes oralt og eksternt.

Når det tas oralt, anbefales løsningen å brukes på et stykke sukker eller matstivelse. Ta stoffet 3 ganger daglig i henhold til følgende skjema (indikert dose per mottak):

  • Jeg uke - 5 dråper;
  • II - III uker - 10 dråper;
  • IV uke - 8 dråper.

Etter 1 måned etter avslutning av behandlingen, er det mulig å gjenta kurset om nødvendig. Maksimal tillatt daglig dose for oral administrering er 30 dråper (1015 mg, eller 1,25 ml).

Utadtil brukes Proteflazid i form av lotioner eller vaginale tamponger. For å forberede lotioner bør 36-38 dråper av en fytopreparasjon (1,5 ml) oppløses i en fysiologisk oppløsning tatt i en dose på 10 ml. Gaze fuktet i den tilberedte løsningen påføres det berørte området av huden eller slimhinnen opptil 3 ganger per dag.

Ved bruk av vaginale tamponger anbefales 72-75 dråper urtemidler å bli oppløst i 20 ml saltvann. En gasbind pute dyppet i en forberedt forberedelse injiseres i skjeden 2 ganger om dagen. Hvis det oppstår en vaginal brennende følelse under innsetting av en tampong, er det nødvendig å doble dosen av løsningsmidlet.

Vaginale tamponer og lotioner fortsetter å brukes til forsvunnelse av symptomene på huden eller slimhinnen, men ikke over 14 dager. Maksimal daglig dose for ekstern bruk - 72-75 dråper (3 ml).

stikkpiller

Suppositorier Proteflazid administreres intravaginalt etter fullføring av hygieneprosedyrer. Etter frigjøring av stikkpiller fra beskyttende plastemballasje, skal den settes inn dypt inn i skjeden. Etter introduksjonen av legemidlet er det ønskelig å ligge i minst 3 timer og ikke ha seksuell kontakt i 8 timer. Det er nødvendig å starte et behandlingsprogram umiddelbart etter menstruasjonens slutt, under menstruasjon er det nødvendig å avbryte behandlingen.

Anbefalt doseringsregime:

  • tilbakevendende herpesinfeksjon, inkludert tilstedeværelse av cytomegalovirusinfeksjon og Epstein-Barr-infeksjon: bruk 1 gang per dag, 1 stikkpille i 10 dager, løpet - 3 måneder (10 dager hver måned);
  • kjønnsykdommer forårsaket av herpes simplex-virus type I og II: 1 suppositorium administreres en gang daglig i 7-10 dager, og om nødvendig mer, inntil symptomene på sykdommen er lettet;
  • human papillomavirus og / eller herpesinfeksjon i kombinasjon med sopp- eller bakterielesjoner: bruk 2 ganger daglig, 1 stikkpille i 14 dager, et kurs - 3 måneder (14 dager i måneden).

Bivirkninger

  • fordøyelsessystemet (for oppløsning og dråper): oppkast, kvalme, diaré, smerte i epigastriske regionen; For dråper, i nærvær av kronisk gastroduodenitt, er en forverring av denne sykdommen mulig, utseendet av gastroøsofageal refluks (med utvikling av disse uønskede reaksjonene anbefales det å ta stoffet 1,5-2 timer etter et måltid);
  • allergiske reaksjoner: sjelden - erytematøs utslett, kløe; hos pasienter med økt individuell sensitivitet - overfølsomhetsreaksjoner;
  • generelle lidelser (for oppløsning og dråper): isolerte tilfeller - generell svakhet, hodepine, forbigående økning i kroppstemperatur opptil 38 ° C i 3-10 dager med legemiddelbehandling (i dette tilfellet er det ikke nødvendig å avbryte Proteflazid, det anbefales å konsultere en lege for å utelukke andre mulige årsaker til økt kroppstemperatur);
  • Laboratorieparametere (for dråper): Ved behandling av viral hepatitt (hos 10-15% av pasientene med alvorlig cytolytisk syndrom) - en økning i aminotransferasernes aktivitet, observert 2-4 uker etter starten av kurset, sjelden - en økning i nivået av bilirubin i løpet av 2-4 uker ( forekomsten av disse bivirkningene krever ikke seponering av Proteflazid);
  • lokale reaksjoner: brennende følelse, tørrhet, kløe.

overdose

Tilfeller av overdosering av Proteflazid har ikke blitt registrert, men det er mulighet for bivirkninger, når de tas oralt, hovedsakelig fra mage-tarmkanalen. Symptomatisk terapi er foreskrevet.

Spesielle instruksjoner

Ved lokal påføring av dråper i tilfelle kløe, brennende følelse og tørrhet, anbefales det å redusere konsentrasjonen av stoffet i applikasjonsløsningen.

For å forhindre urogenitalt reinfeksjon er samtidig behandling av den seksuelle partneren nødvendig (det er ønskelig å kombinere administrasjonen av dråper med bruk av suppositorier).

I perioden med behandling med suppositorier, anbefales det å nekte samleie.

Påvirkning på evnen til å kjøre bil og komplekse mekanismer

Negativ effekt av Proteflazid på evnen til å kjøre bil og kontrollere annet komplekst utstyr ble ikke funnet.

Bruk under graviditet og amming

Ifølge resultatene av prekliniske studier er de teratogene, embryotoksiske, mutagene, fetotoksiske og kreftfremkallende effektene av de aktive stoffene i legemidlet ikke blitt identifisert. I klinisk bruk av Proteflazid i I - III trimesterene av graviditet og under amming, ble den negative effekten av midlet ikke påvist. Spesielle studier av effekten av urtemedisin på det menneskelige fosteret har ikke blitt utført.

Bruken av Proteflazid i svangerskap og amming er bare tillatt når de forventede fordelene ved bruk er langt overstiger den mulige trusselen mot fosteret. Narkotikabehandlingen utføres kun på anbefaling og under tilsyn av en lege.

Ved utnevnelse av Proteflazida i form av en løsning under amming, bør amming avbrytes.

Bruk i barndommen

Ifølge instruksjonene er Proteflazid i form av en løsning og suppositorier kontraindisert for bruk i pediatrisk praksis. Barnedråper kan påføres fra fødselsdagen i doser som passer for alderen, under hensyntagen til sykdomsforløpet, bør terapi utføres under tilsyn av en lege.

Drug interaksjon

Negative manifestasjoner forårsaket av interaksjonen av stoffet med andre medisinske stoffer / preparater er ikke fastslått.

Proteflazid i form av dråper og suppositorier i behandlingen av viralbakterielle og virale svampesykdommer kan brukes i kombinasjon med antibiotika, antifungale midler (for dråper), andre antivirale legemidler (for suppositorier).

analoger

Analoger av Proteflazid er: Immunostat, Herpes Simplex, Detoxopyrol, Arbidol, Ingavirin, Kagocel, Armenicum, Flavozid, Ferrovir, Yodantipirin, Panavir.

Vilkår for lagring

Oppbevares på et sted utilgjengelig for barn, beskyttet mot lys, løsningen - ved en temperatur på 18-25 ° C, dråper og suppositorier - ikke høyere enn 25 ° C. Legemidlet kan ikke fryses!

Holdbarhet på løsningen og dråper - 3 år, suppositorier - 2 år.

Salgsbetingelser for apotek

Resept.

Anmeldelser Protephlazid

Ifølge vurderinger er Proteflazid et effektivt legemiddel som brukes til behandling av smittsomme sykdommer, noe som har (spesielt i form av dråper) en markant antiviral effekt. Pasienter som tok stoffet, snakket positivt om immunomodulatorens egenskaper, siden mange av dem begynte å skade mye mindre ofte etter behandling med stoffet. Vurderinger indikerer også effektiviteten av bruken av Proteflazid ved behandling av herpetic infeksjoner og forebygging av gjentakelse av disse lesjonene.

Ulempene med urte rettsmidler inkluderer sin høye kostnader og ubehagelig smak, det er også klager om mangelen på stoffet i apotek.

Prisen på Proteflazid i apotek

Prisen på Proteflazid i form av dråper er gjennomsnittlig 2.000 rubler per flaske som inneholder 30 ml.

Proteflazid er nødvendig.

Jeg går til apoteket og jeg trenger råd.

Den eldste tok 2 dager til hagen og brakte snot. Neste dag, og den lille også dukket opp. I dag er det hvitt heleni.

Legen foreskrev Proteflazid. Men det koster 300 prosent. Men er det et behov for aenalogs? gi råd om plis

pysy. Vi har mange stoffer, oooochen akkurat nå, og jeg er ikke nysgjerrig, er dette legemidlet vi trenger?)

Publisert 24. mai 2016, 11:45

123 kommentarer

IvannaM 24. mai 2016 11:47

Nå foreskriver alle leger dette stoffet, søppel, ikke kast bort penger, vitaminer (jordbær, courgette, agurker) vises allerede, hvorfor nå fylt med narkotika

Rosinka 25. mai 2016 07:08

Gi Dzherelo, billig og effektiv)

))) Råd og formaning av fremmede er den mest verdifulle tingen som Internett kan gi)) Når jeg vil konsultere, vil jeg umiddelbart kontakte deg, gjennom telefonskjermen, føler jeg din høyeste kvalifikasjon)) fjerner du, med tankekjerne, ikke ved et uhell? Eller bare uvurderlige tips og gråt - for å redde barna mine, fra en så dum person som meg, spray det gratis? Jeg spurte deg ikke råd, eller forvirrer jeg noe? Denne samtalen er meningsløs å fortsette, hvor mange mennesker, så mange meninger. Jeg ønsker deg god helse, takk for råd)

Polya 25. mai 2016 7:55

Vi drakk det også etter mononukleose og i sesongmessige utbrudd av influensa, et ganske effektivt stoff!

Etter liten bronkitt ga hun immunoflazid - til ett sted. Med samme suksess plukket opp snuten og hosten igjen. Proteflazid selv tok, selv 4-5 år siden - effekten er den samme.

KONFETKA 24. mai 2016, 23:35

Og vi hadde bivirkninger fra Immunoflazid - forferdelige magesmerter, barnet squealed etter å ha tatt stoffet, som jeg trodde og ville bryte stemmen og ønsket å ringe en ambulanse, generelt, et forferdelig stoff!

KONFETKA 24. mai 2016, 23:39

Jeg har ikke chikanere et barn med disse filthene, bare ekstreme tilfeller, og barnets kropp har ikke blitt vant til denne kjemi ennå, for det er honning, bringebær, vinbær en medisin. Jeg gir bare slike te og honning med melk, i tre dager og barnet løper allerede langs gaten!

Det ga oss noe som ikke hjalp oss i det hele tatt. stoppet å gi, lider også sykdommen

Ololosha 24. mai 2016, 11:54

+ ingen forskjell - hvorfor betale mer)

Dibrova 24. mai 2016, 11:49 1

Sasha, vår lege sier at fargen på snot ikke betyr noe. Hvis du har et virus, ville jeg ikke dryppe noe annet enn saltvann, sulfacil og vasokonstriktor om nødvendig.

Dariya 24. mai 2016, 12:18

++ til Olga. Bare jeg drar fortsatt Nazoferon på en viral, både sunn og syk. Vanligvis blir den andre ikke syk da

kohanka 24. mai 2016 12:22

Alle forstyrrer den korrekte sykdomsforløpet og forårsaker skarpe topper i løpet av sykdommen. Deres positive effekt har lenge blitt avvist, og selv i vår tilbakeklinikk var de ikke lenger foreskrevet.

Alice 24. mai 2016, 17:18 1

og til oss nazanachali sulfatsil og farmazolin (noen for øynene, og noen for nesen, droppet igjen med en forskjell på 5 minutter i nesen, og etter et par dager er nesen ok)

Romanenko 24. mai 2016, 11:50

vi så ikke forskjellen 600 UAH. gått til vinden)))

MARICKA 24. mai 2016 11:50

Prisen er sagt, og lageret fratatt gresset for alkohol jeg så det da jeg mistet resultatet, fikk jeg ikke fat i det. Jeg rettferdiggjorde det ikke

Proteflazid vurderinger

proteflazidum.

Proteflazid

For å være ærlig, stoler jeg på urtepreparater mye mer enn noen, for eksempel ocillococcinum, som inneholder uforståelige enzymer fra leveren av en ikke-eksisterende and. Her er det virkelig annonsert søppel og dummy.

Immunostimulant vil sikkert ikke kurere, men det vil beskytte mot komplikasjoner, bronkitt, lungebetennelse, antritis
De vil ikke bli verre

Det hjalp meg. Jeg vet ikke om placebo eller det virkelig virker, men det hjalp meg med å bli kvitt de permanente ondt i halsen.

Proteflazid

Når herpes ga sønnen, brydde ikke om 2 år

Hvem tok Proteflazid i dråper under graviditet?

Jeg hadde typiske alvorlige forkjølelser, og uten tester kunne herpes bli sett på leppene. Og så hele tiden. Legen foreskrev, sa at i mitt tilfelle er det nødvendig. Jeg hadde to måneder å drikke.

Forresten, jenter, følte jeg ikke noe ubehagelig lukt og smak. Selv om hele B pleide å stinke. Hun tok med litt vann. Vel, skyllet ned med litt vann. Likevel liker jeg ikke smaken av alkohol.

Generelt, hvis jeg må ta det for andre gang under B, vil jeg ikke være redd. Vel, ja, leger er et eget tema. Du må finne legen din for å stole på ham. Og uten tillit, vil jeg ikke akseptere noe. Og med skummelt. Jeg var heldig.

Nå er jeg med sønnen min, han er sunn og sterk. Og jeg har i år skadet maksimalt 2 ganger. Og det er svakt.

Proteflazid for barn: bruksanvisning

For behandling av sykdommer forårsaket av virus, brukes spesielle preparater som kan virke på slike patogener. Disse inkluderer og Proteflazid - antiviralt medikament med naturlig grunnlag. Er det mulig å gi dette legemidlet til barn og hvordan du bruker det riktig i barndommen?

Frigiv form og sammensetning

Proteflazid er en løsning som har en mørkegrønn farge og en spesiell aroma. Den selges i flasker utstyrt med dropperplugger. En slik glassflaske med mørk farge kan inneholde 25, 30 eller 50 ml medisinering. Under lagring blir løsningen ofte gelert, men kommer tilbake til en væskestatus etter risting.

De aktive substansene i legemidlet er to vilt frokostblandinger - grønt eng (det kalles også gjedde) og bakken.

I 100 ml oppløsning er slike urter inneholdt i en mengde på 50 gram hver og tilsatt bare 96% etylalkohol. Det finnes ingen andre hjelpestoffer i dette legemidlet.

Operasjonsprinsipp

Flavonoide glykosider, som er en del av Proteflazid, har en antiviral effekt. De er i stand til å påvirke enzymer (blant dem DNA- og RNA-polymeraser, samt tymidinkinase og neuraminidase) i virusinfiserte celler. På grunn av dette er viralproteingjengivelsen svekket, reproduksjon av viruspartikler stoppes eller reduseres.

Studier har vist aktiviteten til Proteflazid mot influensavirus, herpes, SARS, hepatitt og mange andre infeksjoner. I tillegg, under virkningen av Proteflazid, aktiveres produksjonen av interferon gamma og alpha, noe som gjør ikke-spesifikk immunitet mot bakterielle og virale infeksjoner styrket. I tillegg normaliserer bruken av løsningen mengden lysozym, immunoglobulin A, laktoferrin og andre indikatorer for lokal immunforsvar.

vitnesbyrd

Årsaken til bruk av Proteflazid kan være både behandling og forebygging av ulike virusinfeksjoner. Dette legemidlet er foreskrevet:

  • med nederlaget for herpes simplex virus slimhinner og hud;
  • med vannkopper eller herpes zoster;
  • med cytomegalovirusinfeksjon;
  • når infisert med Epstein-Barr virus;
  • med influensa, viral rhinitt og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner.

Barnas helse

\ "For mye arbeid kan herde hjertet \" (c)

Mama Yulia, Papa Dima, Katyusha (07/30/02) og Anyuta (02/25/04)
fra Brovary

Hvis du ikke kan justere situasjonen for deg selv, juster du til situasjonen!

Graviditet og fødsel
Fra fødsel til år
Fra 1 til 6 år
Fra 6 til 16 år
familie
Nyttige lenker

Opphavsretten til artikler er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av materialer på Internett er bare mulig med indikasjon på hyperlinks til portalen, åpen for indeksering. Bruk av materialer i trykte publikasjoner er bare mulig med skriftlig tillatelse fra utgiveren.


Relaterte Artikler Hepatitt