Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Min terapi is + sof natko hepcinat lp

  • Gå til side:

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding Vladimir21 "25 Jan 2016 21:35

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "25. januar 2016 23:21

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan, 2016 12:58

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 kl. 20:20

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan 2016 17:36

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding yan55 »26 januar 2016 18:23

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:37

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:46

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:49

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan, 2016 20:53

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Legg inn Qwerty130102 »26. januar 2016 21:33

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding BEAR »26 jan, 2016 10:10

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding yan55 »27 jan, 2016 kl 21:03

Hepcinat-LP med Sofosbuvir og Ledipasvir for behandling av hepatitt C

Hepcinat-LP med Sofosbuvir og Ledipasvir er et kombinert middel for hepatitt B-virus. Deretter vil vi fortelle deg hvor du kan kjøpe stoffet, til hvilken pris, og hvordan du bruker selskapets offisielle nettside for dette. Vi vil også presentere instruksjonene på russisk og lese anmeldelser som ga gode og sunne kjøpere.

Hva er denne Hepcinat-LP medisinen?

Hepcinat-LP er et stoff som er aktivt i kampen mot kronisk hepatitt C, ledsaget av genotype 1 med eller uten levercirrhose. En del av Hepcinat-LP-preparatet Sofosbuvir og Ledipasvir brukes til å undertrykke et par proteiner som fremkaller reproduksjon av viruset.

Gå til leverandørens nettsted

Hepsinat LP er den offisielt bekreftede generiske av det svært kostbare legemidlet Harvoni. Til tross for mangelen på patentbeskyttelse er behandlingen med dette stoffet ekvivalent med den opprinnelige effektiviteten og sikkerheten, da de er produsert i henhold til kvalitetsstandarder.

Pris og hvor du skal kjøpe Hepcinat-LP

Den byråkratiske syklusen hindrer utgivelsen av så effektive midler som Hepcinat-LP, slik at selv i apoteker i store byer (Moskva og andre) kan tilby å kjøpe bare merkede stoffer til høye priser.

På grunn av populariteten til stoffet og dens effekt, er det en risiko for å bli offer for svindlere som er klare til å tilby en lavere pris. Strukturen til det opprinnelige stoffet består av to aktive stoffer som i kombinasjon har en kraftig effekt: Sofosbuvir og Ledipasvir.

Det offisielle nettstedet fungerer direkte med produsenter fra India, så for å bestille generisk Hepcinat-LP, må du utgjøre tilbakemelding og følg instruksjonene fra nettapotekforvalteren. Denne samarbeidsformen gjør det mulig for oss å motstå den optimale kostnaden, samt å overholde alle krav til medisinsk kvalitet.

Alle produkter Hepcinate LP-sertifisert. Bare et originalt produkt kjøpt fra en offisiell representant kan kvitte seg med hepatitt.

Hvor mye er Hepcinat-LP:

  • Moskva - 24.000 rubler.
  • St. Petersburg - 24.000 rubler.
  • Khabarovsk - 24.000 rubler.
  • Jekaterinburg - 24 000 rubler.
  • Ukraina, Kiev - 10350 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 10350 UAH.
  • Minsk - 670 hvit. rubler.
  • Almaty - 129000 tenge.

Gå til leverandørens nettsted

Leger om Hepcinat-LP

De fleste doktorgradsanmeldelser om Hepcinat-LP er positive. Dette skyldes det faktum at mange pasienter var i stand til å oppnå en positiv effekt ved behandling av hepatitt C. Leger fra russiske klinikker deler sin erfaring med dette stoffet.

Min pasient ble smittet med hepatitt C under operasjon i utlandet. Hun kom til meg i resepsjonen i tårer og panikk. Ikke alle har råd til å kjøpe så dyr medisin som Harvoni. Men for den generelle befolkningen er det rimelige midler som kalles generics - en verdig erstatning for de markedsførte merkene.

Jeg bestemte meg for å gi råd til hennes Hepcinate LP, fordi jeg allerede hadde en vellykket opplevelse av å bruke den mot hepatitt C, så jeg hadde ingen frykt og var sikker på en positiv effekt, spesielt siden landet som produserte dette stoffet, var India, som viste sig i dette området. Og igjen hadde jeg rett: etter en måned ble testene forbedret, og etter å ha gått gjennom hele behandlingsforløpet, ble viruset ikke oppdaget.

Alexey P. P., hepatolog (terapeut)

Jeg kom først over et indisk narkotika Hepcinate LP i vår. Jeg har allerede fått nok erfaring med å behandle viral hepatitt C, men aldri en gang våget jeg å bruke dette middelet. En pasient kom til meg, som selv foreslo og insisterte litt på behandling med hepepinat. Bestilt den på den offisielle siden. Jeg var enig fordi jeg visste at Sofosbuvir og Ledipasvir i kombinasjon hadde en sterk effekt på sykdommen og mer enn en gang leste vurderinger selv. Legemidlet handlet, en kraftig antiviral effekt lagret fra sykdommen. Jeg vil fokusere på at behandling med dette legemidlet kun skal skje under tilsyn av spesialister.

Elena Viktorovna D., en spesialist lege i virussykdommer

Pasientanmeldelser for Hepcinat-LP

For øyeblikket har Hepcinat-LP allerede tjent mye popularitet, så du kan finne mange pasient vurderinger på Internett. De fleste av dem er tilbøyelige til å tro at stoffet er et kraftig verktøy og er i stand til å overvinne sykdommen.

Etter at jeg oppdaget denne sykdommen, begynte jeg umiddelbart å søke etter det mest effektive middelet, fordi det ble veldig skummelt. Etter å ha lest en rekke vurderinger på narkotikaforumet bestemte jeg meg for å kjøpe den på den offisielle nettsiden, som ble anbefalt av legen, og ble ikke tatt feil.

Etter den første måneden viste generikken det første positive resultatet, min lykke kjente ingen grenser! Så kurset til slutten, og ble kvitt viruset helt, jeg anbefaler alle!

Maria, 33, Rostov-til-Don

Før jeg kjøpte Hepsinat LP bestemte jeg meg for å bli kjent med komponentene og de aktive stoffene, da jeg noen ganger har allergiske reaksjoner. Men Ledipasvir, Sofosbuvir og andre komponenter viste seg å være trygge for meg.

Jeg har sannsynligvis skyndet seg litt da jeg etter de to første ukene av behandlingen ville se en bedre situasjon, men dette skjedde ikke, og legen rådet meg til å vente litt og komme minst en og en halv time senere. Det gjorde jeg bare. Da jeg så resultatene, kunne jeg ikke tro på mine øyne: viruset forsvant! Jeg håper virkelig at han ikke kommer tilbake igjen.

Alexander, 41, Moskva

Instruksjoner for bruk Hepcinat-LP

Bruksanvisningene på russisk viser hva du skal gjøre og hvordan du skal bruke Natco Hepcinat-LP riktig. De grunnleggende regler for opptak, sammensetning og kontraindikasjoner til bruk av stoffet vil bli presentert nedenfor.

Hepcinate LP er nødvendig for å ta en tablett 1 gang per dag i løpet av måltidene samtidig.

Mat kan være høyt kalori (1000 kcal) eller mindre - 600 kcal, mens det er henholdsvis 50% eller 25% fett. Instruksjonene indikerer også at bruk av stoffet på tom mage ikke vil redusere den antivirale effekten.

Hvis pasienten av en eller annen grunn under behandlingen manglet en avtale, betyr det ikke at neste gang du må ta to piller. Fordi hvis du tar mer, kan du oppleve bivirkninger fra et overforbruk i kroppen av Ledipasvir og Sofosbuvir, og få anafylaktisk sjokk.

Legemidlet er beregnet på pasienter med hepatitt 1-genotype.

Det er visse risikoer for tilbakefall, som avhenger av følgende faktorer:

  1. Tilstedeværelse eller fravær av cirrose.
  2. Alvorlighetsgraden av sykdommen.
  3. Tilstedeværelsen av HIV-infeksjon.
  4. Relaterte virus.

Kontra

Gjennomført laboratorieundersøkelser av kontraindikasjoner til stoffet Hepcinat-LP. Instruksjonene indikerer at du ikke kan ta verktøyet i slike tilfeller:

  • hvis pasienten er under 18 år
  • under graviditet og under amming;
  • Siden Sofosbuvir er til stede i preparatet, bør overdosering unngås;
  • Det er ikke tilrådelig å ta samtidig med alkohol;
  • forbudt for pasienter med alvorlig levercirrhose;
  • allergisk reaksjon.

Det finnes også en liste over verktøy som Hepcinat-LP ikke er kompatibel med. For ikke å forårsake bivirkninger, og behandlingen av hepatitt viste seg å være effektiv, bør medisinen ikke ledsages av samtidig administrering av slike midler som:

  • rifampicin;
  • elvitegravir;
  • karbamazepin;
  • tipranavir;
  • St. John's wort;
  • fenytoin;
  • rosuvastatin;
  • tenofovir
  • emtricitabin.

Hvordan fjerne Hepsinat LP fra kroppen?

Legene sier at det er umulig å fjerne ekstra Hepsinat LP fra kroppen. Siden selv etter hemodialyse elimineres Ledipasvir veldig vanskelig på grunn av sin tette kopling med plasmaproteiner.

Hvordan skille en falsk Hepcinat-LP?

Siden stoffet ikke kan tilskrives billige stoffer, er det svært viktig å ikke snuble over en falsk og vet hva pillene ser ut, fordi det handler om menneskers helse.

De originale Hepcinat-LP-tabletter har en oval grønn farge med et spesielt belegg av glasur. På den ene siden av tabletten er fylt med påskriften SL.

Hver tablett inneholder 28 tabletter og en spesiell silikatgel er plassert inne for å absorbere fuktigheten. For å bekrefte igjen produktets autentisitet, kan du kontrollere tilstedeværelsen av tetningsmassen, som er laget av polyester.

Indikasjoner for opptak Hepcinat-LP

Hepcinat-LP, som i sammensetningen inneholder to aktive komponenter, Sofosbuvir og Ledipasvir, er ment for behandling av kronisk hepatitt C-virus av den første genotypen, bare hos voksne. Sikker for kroppen, det innebærer en daglig dose av Hepcinate LP, som ikke bør overskride en tablett under et måltid eller i en tom mage. Det er ønskelig at mottak av midler skjedde hver dag på samme tid.

Hva er en del av Hepcinate LP?

Legemiddelet Hepcinat-LP, i tillegg til to hovedkomponenter, nemlig Sofosbuvir (i mengden 400 mg) og Ledipasvir (90 mg), inneholder flere inaktive stoffer, som inkluderer:

  1. Silika (kolloidal).
  2. Magnesiumstearat.
  3. Cellulose korn.
  4. Copovidone.
  5. Kroskallosnatrium.

Praktisk sett er de samme hjelpestoffene inkludert i legemidlet for behandling av hepatitt Harvoni, en ny generisk som er Hepcinate LP.

To aktive komponenter, Sofosbuvir og Ledipasvir, utfører funksjonen til å blokkere reproduksjon av enzymer som er ansvarlige for utviklingen av viruset i menneskekroppen.

analoger

Siden Hepcinat-LP Natco Pharma Limited selv er en analog med Harvoni-medisinering, ville det være mer korrekt å vurdere produkter i nærheten av det i forhold til dets komponenter, som avviker i samme farmakologiske virkning og bekjempe de samme leversykdommene som Hepcinat-LP.

En av de mest åpenbare av disse er Ledifos. Det koster litt mindre enn Hepcinat, men inkluderer samme 400 mg Sofusbuvir og 90 mg Ledipasvir.

En annen verdig motpart er Natdac fra samme produsent Nacto Pharma. Legemidlet er aktivt i kampen mot hepatitt C 1, 2, 3, 4 genotype. Dets aktive stoffer er Daclatasvir og Sofosbuvir, noe som gjør at stoffet effektivt kan bekjempe leversykdom.

anmeldelser

_______________

Sanne profesjonelle er!

Hadde hell å bruke tjenestene til IMMCO! Faktisk, ekte lykke og lykke, for i vår tid er det ikke ofte mulig å møte oppmerksomt og bare en menneskelig holdning til andres problemer, og IMMCO-ansatte omgir alltid med oppmerksomhet og omsorg. Vil hjelpe deg og når du sender penger, og med levering og til og med under forsendelsen. Min venn møtte også dette. Han var veldig opprørt da det var et problem med banken mens du sendte penger til et annet land, de hadde en slags dataprogramkrasj og pengene ble ikke kreditert til selskapet. IMMCO-spesialister løste selv problemet med banken! En venn sendte en pakke basert bare på tillit, fordi forsinkelsen i leveransen ville ha en pitiable effekt på helsen. Dette er bare mulig her. Hvis du har et helseproblem, kontakt bare IMMCO! Så du vil spare ikke bare helse, men også tro på ekte fagfolk!

_______________

Takk for ektemannen

Jeg vil gjerne gi uttrykk for min dybe takknemlighet til IMMCO-teamet! Du reddet meg nærmeste person - en mann, en far, barn og en sønn av din mor! Det skjedde det for to år siden, ble antistoffer mot hepatitt C funnet i blodet av en ektefelle. Mannen er fremdeles en ung mann, og en slik analyse lød som en setning til oss. Legene foreskrev ham en rekke tester som bekreftet sykdommen og avslørte genotypen av viruset. De begynte å forberede seg på behandling moralsk, fordi legene umiddelbart advarte om at nå mannen hennes skulle ha en streng diett (uten fett og krydret mat, unntatt alkohol), dessuten kan vi forvente hodepine, temperatursvingninger og noe utilsiktet. Ektemannen var så opprørt at han var deprimert - han ga seg selv, nektet å bli behandlet, og selv kategorisk fulgte ikke dietten. Som han sa, "jeg bryr meg ikke nå." Släkting og venner begynte å hjelpe så godt de kunne. De snakket med ham, overtalte, lærte nye effektive stoffer, korresponderte med mennesker som beseiret denne sykdommen. Så snublet vi over IMMCO, der vi bestilte Nuthak og Hepcinate. Sant, før, ble vi rådet av en fantastisk person, legen Serpukhov Sergey. Forresten, hans konsultasjon er helt gratis! Han anbefalte å bestå test i "Invitro", men viktigst overbeviste han mannen sin om at behandlingen skulle startes umiddelbart, og da kunne han bli fullstendig helbredet. Bare etter det bestilte mannen mannen og begynte behandlingen. Analysene var ikke veldig trøstende - mer enn en million eksemplarer av viruset og fibrose ble funnet. Men Vozhakov klarte å støtte mannen sin og overbevise ham om ikke å forsinke behandlingen. Narkotika kom i 2 uker, og vi begynte umiddelbart behandling. Etter 20 dager med å ta medisinen, gikk mannen til CRP-analysen (følsomhet på 60 enheter). Analysene var negative. Det er umulig å tro på det, men sykdommen gikk helt tilbake. Biokjemisk analyse viste også ingenting, alt var normalt !! Men vi tok stoffet bare 20 dager! Vi stoppet ikke behandlingen, behandlet med sofosbuvir i ytterligere 12 uker, og deretter ble vi testet (15 enheter), den mest sensitive. Men de kom også med et "negativt" frimerke! Ektemannen har endret seg uten anerkjennelse! Ikke et spor av den triste fyren som ser ut som en gammel mann. Nå er dette en person som er i live med helse, energi, kjærlighet for livet og for andre! Og for det er en stor takk til spesialister fra IMMCO. Ikke gi opp! Kontakt dette firmaet, og de vil hjelpe deg.

Arina, Novosibirsk

_______________

Ikke vær redd for å tro

Sofosbuvir "HEPCINAT LP" Jeg kjøpte en kjæreste, da allerede og alle håp om utvinning gikk ut. Jeg aksepterte ikke engang det først, jeg trodde det var en annen skilsmisse å utpresse penger. Men... hva ikke å gjøre for å gjenopprette. Da jeg fikk negative tester etter 3 uker, trodde jeg ikke engang det! Jeg kunne ikke tro på et mirakel. Men sykdommen har svekket seg. Jeg kan bare ikke uttrykke i ord hvor takknemlig jeg er til IMMCO! Dette... Dette er fagfolk med et stort brev! Jeg vil spesielt takke Alina, som var konstant i kontakt og vet hvordan jeg skal snakke med de syke! Jeg er sunn. Igjen, en dyp bue til arbeiderne til IMMCO!

_______________

Livet er vakkert og fantastisk

Hei, jeg er Lena fra St. Petersburg. Jeg er 34 år gammel, og jeg betraktet meg som en fiasko hele mitt liv. I min alder fikk jeg ikke en familie, barn eller en jobb som jeg ikke liker. Men det var ikke det verste. Til alle mine feil, falt ekte sorg på meg - hepatitt (For genotypen). Det var synd å tåre - han hadde rett og slett ingen steder å ta! Startet turer gjennom sykehuskorridorene - testing. Hver dag var en ekte test, jeg mistet vekten forferdelig, sluttet å spise, gikk utenfor, kunne ikke sove om natten i lang tid. Ingen ønsket å kommunisere. Det var bare Internett, der jeg fant medisinene sofosbuvir medisiner. På samme sted kontaktet jeg smittsomme spesialisten, som snakket med meg og besvarte alle spørsmålene. Jeg fant flere selskaper som kunne levere stoffet, men etter å ha snakket med Alena - en ansatt hos IMMCO, ble alle andre firmaer bleknet i bakgrunnen. Det var Alyona som forklarte alt for meg i detalj, besvart alle mine spørsmål og informerte om hvor og hvordan de skulle passere de nødvendige tester. Informasjonen var så uttømmende at jeg ikke behøvde å lete etter leger i min by, for å gå for flere trekk som tar tid og nerver. I tillegg hadde jeg min personlige konsulent, Anna, og jeg kunne ringe henne når som helst. Da pakken kom, betalte jeg det bare etter at jeg personlig sjekket alt selv. Basert på min analyse ble jeg foreskrevet sofosbuvir og daclatasphyr. Da jeg tok det, hadde jeg hodepine, dette var en bivirkning som jeg renset med den vanlige tsitramonen. Men prøvene jeg passerte etter 2 uker, ble jeg bare overrasket! Jeg ringte det hemmeligste laboratoriet og ble informert om at viruset ikke ble oppdaget i blodet. Den kvantitative analysen var 0. Ja, jeg reagerte på denne nyheten nøyaktig, for først trodde jeg ikke engang det. Og bare litt senere begynte det på meg - IKKE DETECTED. Jeg er sunn. Og jeg betraktet meg også som en fiasko. Legen selv var overrasket, hun visste at for to uker siden var analysen positiv. Jeg fortalte henne hvordan jeg ble behandlet, som jeg aksepterte, og hun var glad med meg. Forresten, etter at jeg hadde fortalt henne om stoffene og IMMCO-konsulentene, sa hun at mange tidligere pasienter snakker veldig positivt om dette selskapet. Selvfølgelig rapporterte jeg denne glede til min konsulent, Anna, hun var også glad, men husket at kurs 3 måtte fullføres. Jeg bestilte umiddelbart narkotika selv, for nå vet jeg veien for å fullføre utvinningen! Mange takk til firmaet IMMCO. Bare stor. Det var de som, bokstavelig talt ved håndtaket, førte meg ut av en forferdelig sykdom! At de var der på mine vanskeligste dager! De viste hvordan fantastisk og fantastisk liv er, som vi ikke alltid setter pris på! De gjorde meg glad! Jeg er en ung, vakker kvinne! Og familien min er fremdeles foran. Og mine barn vil være, fordi jeg er sunn !! Takk!

Lena, St. Petersburg

_______________

Er det mulig ??

Takk Takk for livet ditt!

Kanskje mitt brev vil bli forvirret, men det er av stor glede. For to år siden lærte jeg, en seriøs far til familien, far til to sønner, en flink arbeidstaker, at jeg hadde hepatitt, 3 genotyper, fibrose 3. For meg var det en bolt fra det blå. Jeg har alltid trodd at slike sykdommer var et problem for dårlige personer, det viste seg at de ikke var det. Men jeg mistet ikke hjertet først - jeg startet behandlingen. Jeg hadde interferonbehandling, jeg var veldig vanskelig på det. Jeg trodde at jeg hadde erobret sykdommen, men viruset var ikke helt ødelagt, og sykdommen returnerte. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det var et forslag fra legene - sofosbuvir terapi, men beløpet var uoverkommelig, og ingen ga garantier. Mistet alt håp. Ærlig, selv da jeg kom til dette nettstedet, trodde jeg ikke på en kur. Men så mange gjenopprettede mennesker skrev svar, så de er levende og sunne, så jeg bestemte meg. Her fortalte de meg alt, forklarte det, besvart alle spørsmål, selv min tvil nektet. Og det samme håpet ikke lenger at jeg kunne dele med dette forbannede viruset. Men stoffene bestilte. Frykter at stoffene vil komme litt "igjen", falsk, dette var ikke, min konsulent, Anna fortalte hvordan man sjekket dem. Og siden jeg betalte for pakken etter at jeg åpnet og undersøkt alt, var jeg ikke redd for feil. Men det var ingen tro på kur. Derfor, med analysen til sist, var jeg redd, som et barn. Men da da, etter 4 uker med opptak, ventet jeg fremdeles for å bestå test, de var som en astronaut! Ingen brudd! Det var så uventet... nei, jeg ventet, jeg ventet så! Takk !! Mange takk til hele IMMCO-teamet, og spesielt til Anya, som var i kontakt med meg hele tiden! Jeg er veldig glad, fordi det viktigste er helse !! Jeg vet at det er mennesker som, som jeg, lider, søker frelse, tar tak i noe halm og blir ofte lett bytte for svindlere. Her vil det hjelpe for ekte. Ikke vær redd, ikke kast bort tid, gå rett her! Jeg er takknemlig for Gud at han sendte slike folk til meg! Takk!

Dmitry, Irkutsk

_______________

Bare takk!

Jeg kan ikke skrive mye, men jeg kan ikke være stille - bare takk! Ingen klager, alt var som det burde være. Test på fullstendig nuller!

Egor, Volgograd

_______________

Pålitelighet først

Jeg er veldig glad for at i en vanskelig periode for meg (de oppdaget hepatitt, 1 genotype), ved siden av meg var pålitelige personer fra IMMCO-selskapet. Rask levering, kvalitetsprodukter (jeg sjekket alle forberedelsene umiddelbart med kureren), tilgjengeligheten av dokumenter, full konsultasjon på alle problemer - alt er opp til merket. Jeg fikk en sofa + is, behandlingen begynte umiddelbart. Etter den første pakningen ble ikke hepatittvirus funnet, biokjemisk analyse var normal. Truffet! Overrasket! Jeg er generelt forvirret. Jeg anbefaler bare dette selskapet til alle "min egen" og "ikke min egen". Sikkert. Raskt. Effektivt!

_______________

Vår seier!

Det var vanskelig å tro at jeg ville være frisk, jeg har kronisk hepatitt, jeg har vært hos ham i mer enn 15 år. Diagnosen er hepatitt C, fibrose 3. Gjennom årene har jeg bare ikke passert. Legene behandlet, men det var ikke noe reelt resultat. Og likevel, hver gang legene foreslo noe nytt. Hvor mye har jeg prøvd denne "nye"! De tilbød å kontakte IMMCO. Det er klart at jeg ikke trodde det, men det er ingen vei ut. Han henvendte. Etter å ha kommunisert med jentene fra dette selskapet fikk jeg umiddelbart tillit. Jeg ble også fortalt at dette er en annen skilsmisse for penger, men jeg har allerede bestemt meg for at jeg vil bestille forberedelsene og bli behandlet. Og gjorde det rette! Jeg skrev ut Sofosbuvir og Daclatosvir, bestilte umiddelbart et kurs i 24 uker. Tok medisiner som foreskrevet, etter behov. De skriver de bivirkningene, hodepine eller noe annet, men jeg har ikke noe. Selv et sted forvirret, men er den virkelige medisinen? Men resultatet av testene viste at stoffene er ekte og, viktigst, de hjelper! Viruset ble ikke funnet i blodet! Jeg trodde ikke mine øyne! 15 års behandling, og her er det! Negativt. Dette er vår virkelige seier! Takk!

Ivan, Jekaterinburg

_______________

Frelse er nær!

Og de fortalte meg "en annen razvodilovo"! Og de fortalte meg "ikke rot"! De er enkle å snakke med, de er sunne, men hva om du har hepatitt C, genotype 1 og F4 fibroscan? Jeg var klar til å betale noen penger, bare for å kvitte seg med denne infeksjonen. Jeg rykket gjennom hele Internett, jeg klatret en haug med nettsteder, det er alt galt. De pengene blir bedt om av de sintne, som bare er ingensteds å ta, så tvilsomme forskuddsbetalingen, så noen andre alarmerende krav. Bare i firmaet IMMCO trakk folk umiddelbart seg. Det ble umiddelbart klart at disse er fagfolk, spesialister som er seriøst klar over problemet og virkelig ønsker å hjelpe deg. De svarte alle spørsmålene (og jeg hadde mange av dem!), Reassured, sa at en slik diagnose ikke var en setning i det hele tatt. Det var det jeg lette etter så lenge. Og de lurte ikke! Legemidlet ble levert i løpet av få dager, deres ekthet ble bekreftet av dokumenter, og kureren CAM anbefalte å sjekke tilgjengeligheten av rusmidler (jeg bestilte Sofosbuvir + Daclatasvir). 4 uker har gått og nå er de første resultatene - en kvantitativ analyse ikke IDENTIFISERT. URRRAAA. Det er fortsatt 12 ukers behandling framover, men nå tror jeg at frelse er veldig nær! Alle IMMCOa-ansatte er en stor, stor takk.

_______________

Takk for livet ditt!

Jeg vil takke alle ansatte i selskapet "IMMCO"! Takk for at du hjalp meg med å takle hepatitt C! Jeg gjorde det! Han tok medikamentene i 12 uker og viste umiddelbart gode resultater. Behandlingen er ikke fullført, kontrollanalysen vil være etter den siste legenes avtale. Men nå er leveren normal, blodtellingen, hele kroppen er tilbake til normal. Tok daclatasvir og sofosbuvir, resultatene er gode. Jeg vet ikke slike ord som kan formidle min takknemlighet. Takk! Takk! Takk for livet ditt! Jeg vil også si til andre - kontakt IMMCO, de vil ikke forlate deg her, hjelpe og kurere deg! Jeg så for meg selv.

Stas, Rostov-til-Don

_______________

Forventet ikke

Nylig har livet mitt endret seg dramatisk. Jeg har alltid betraktet meg som en sunn, sterk mann. Jeg kunne ikke engang tenke på hva forferdelige ting kunne skje med meg - jeg ble funnet å ha viral hepatitt i blodet mitt. De fant det ved en tilfeldighet - jeg ønsket å donere blod for å hjelpe en venn, han hadde en ulykke, men etter å ha bestått testene, kom legen ut og ga meg en detaljert test for å oppdage hepatitt C. Jeg smilte selv da, ikke så sikker på helsen min. Og da testene viste tilstedeværelsen av dette viruset, ble det veldig dårlig for meg. Fra hvor Hvor kan jeg få dette viruset? Først var jeg i utmattelse, men min kone trakk seg ut av en slik stat - det var nødvendig å lete etter måter å behandle, og ikke å stille meningsløse spørsmål. Og vi begynte å se. I løpet av uken lærte jeg om denne sykdommen så mye som ikke hver lege vet. Det var mange tilbud for behandling og rusmidler som kostet mer enn en god maskin, og tradisjonelle metoder og et interferonprogram. Men jeg stoppet ved forberedelsene, og selskapet valgte "IMMCO". Hvorfor nøyaktig? Fordi han umiddelbart merket en seriøs og fornuftig tilnærming til problemet. Konsulent Irina anbefales å kontakte en kunnskapsrik lege - smittsomme sykdommer. Jeg var stadig i kontakt med ham. Sergey Valerievich fra meg en spesiell hjertelig takk. Det var han som overbeviste meg om å bli behandlet rolig, uten hysteri, men veldig flittig, uten å savne mer enn en medisinering. Han sa at bare da ville fullført utvinning finne sted. Og nå i flere måneder nå har jeg gode blodtyper, men det er ikke noe virus. Jeg er veldig glad, veldig takknemlig for mine redningsmenn, og jeg ønsker å ønske dem størst suksess i arbeidet deres! Mindre pasienter for deg!

Leonid, Barnaul

_______________

Gave fra gud

Da min sønn ble syk med hepatitt, begynte hele vår store familie å se etter hvordan han reddet ham. Døtre og sønner satt på internett, mannen spurte råd fra venner, og jeg ba bare om at jeg fortsatt kunne. Og Gud hørte mine bønner - jentene fant et godt, ærlig, anstendig selskap på Internett som hjalp min sønn til å komme seg. Selskapet heter "IMMCO". Mer takk til henne. Og jeg vil spesielt si takk til Irina, som min sønn hele tiden korresponderte med og ringte opp - hun sa hva de skal gjøre, hvordan man skal behandles. Vi er alle veldig takknemlige for disse menneskene, barna lover seg selv at de var i stand til å finne slike leger, og jeg er sikker på at Herren selv sendte deg til meg! Måtte alle dine dager være lyse! Ta min lave bue. Takk for sønnen.

_______________

Mann uten diagnose

Jeg er en mann uten diagnose! Sunn folk! Jeg er den samme som dere alle! Jeg er også sunn. Og sist bodde et hepatittvirus i meg. Dette er forferdelig. Å leve og vite at du har hepatitt, genotype 1, fibrose 3 er forferdelig. Men nå er det ikke, og jeg er glad. Ikke mer enn 6 måneder! Medarbeiderne i IMMCO-firmaet hjalp meg med dette, mitt livsopplevelse og den dypeste respekt for dem!

_______________

Aldri sent

Jeg har aldri vært interessert i noen informasjon om en slik sykdom som hepatitt C. Jeg trodde at det definitivt ikke påvirket meg, jeg var ikke i fare, jeg hadde riktig ernæring, en sunn livsstil, jeg spiller sport, hva slags hepatitt? Men da bestemoren min ble diagnostisert med denne sykdommen, var familien vår bare forvirret. Det viser seg at et lumsk virus kan true noen! Vår bestemor ledet bare et eksemplarisk liv! Forresten ble viruset ved en tilfeldighet oppdaget - bestemor ble vendt til leger av svært små grunner, og det viste seg at hun hadde hepatitt C (1 genotype). AlAT og AsAT var for høye, hun trengte behandling. Mengden som vi uttalt av legene var fantastisk for familien vår. Hun hadde selv ingen å ta. Og vår bestemor nektet fullstendig behandling. Hun bestemte seg ganske alvorlig for å vente på slutten. Men hun er ikke helt gammel, hun er bare 75 år gammel. Men mannen senket hendene, ydmyket seg og begynte å forberede seg på hans avreise. Selvfølgelig ville ingen sitte og vente på døden sammen i henne. Til monitorene satte seg og pappa, og mor, og jeg, og til og med den yngre broren. Den første til selskapet "IMMCO" mor kom over. Vi ringte, snakket med Irina, og vi hadde håp. Leveringsbetingelser og betaling var vi fornøyd. Sannt, prisene var litt overrasket (i utgangspunktet ble legene uttalt av fabelaktige tall), men de forklarte for oss hvorfor og hvordan slike summer ser ut. Generelt gjorde vi en bestilling, kureren brakte den, sjekket alt som var i pakken, betalte seg, og om morgenen begynte mormoren min å ta en sofa + and. Da to uker gikk, bestok mormor hennes første tester. Vi ventet på dem med hele familien og... RNA-kvantitative viste at ingen virus ble oppdaget. Det var nødvendig å se hvordan vår elskede bestemor så yngre på et sekund! En måned senere, igjen, testene og kvaliteten også, "ikke oppdaget"! Alat - 17, Asat viste 12! Det var ikke bare lykke, det var REVIVAL! Bestemor ringte Irina, gråt, takket forvirrende, og jeg bestemte meg for å skrive en varm og god anmeldelse, la alle vite at du kan bli kvitt hepatitt! Det er aldri for sent å helbrede! Bare det er nødvendig å gjennomgå behandling med bona fide fagfolk, som "IMMCO"!

_______________

Ny runde

For ti år siden ble han smittet med hepatitt C. Han ble behandlet med alvorlige rusmidler, hun tok Hepa mercaz, Cycloferon, Urosulfan, men de støttet bare leveren, selve viruset forblir i kroppen. Genotype 1, fibrose 3. Legene foreslo kontaktet her. Nå aksepterer jeg sofosbavir og daktolasvir. Dette er en helt ny runde i behandlingen min, som ikke er rettet mot å opprettholde et eget organ, men ved å ødelegge selve viruset. Og la denne revolusjonen føre til utvinning. Mens jeg ikke kan si noe, bare bestått testene. I morgen vil resultatene fortelle meg. Jeg er redd skremmende, men jeg tror at alt kommer til å bli bra. Nå oppnå målet ditt.

Marina, Stavropol

_______________

Stråle av håp

Jeg var i stand til å overvinne hepatitt! Og han ble syk på 90-tallet. Folk som bodde på den tiden, vet hvor vanskelig det var å få en effektiv medisin, og ingenting om interferoner. Legen min gjorde bare ærlig talt en hjelpeløs gestus, han kunne ikke tilby noe. Men alle disse årene har jeg ikke roet meg ned. Det er vanskelig å leve ubekymret når du bærer din egen morder i deg. Og ikke så lenge siden lærte jeg at medisinen fra India gir gode resultater. Det var en stråle av håp. Jeg kjøpte et kurs i 12 uker med Sofosbuvir + Daclatasvir. Spesialistene til IMMCO hjalp meg med dette. Første gang jeg tok stoffet med stor frykt, har jeg allerede tatt så mange stoffer, og mange av dem hadde slike bivirkninger at det var vanskelig å motstå dem. Derfor, da jeg ikke hadde opplevd vanskelige øyeblikk etter å ha tatt det, ble jeg selvsikker, men ville det hjelpe, men var det sant at stoffet var naturlig? Ja, det var en svak svimmelhet eller liten døsighet, men jeg merket ikke engang dette.

Resultatene ble synlige etter to uker - mine biokjemiske og kliniske blodprøver er bedre enn før sykdommen min! Jeg bestod testene i Invitro og igjen, helt rene resultater! Det er mulig!

Jeg vil si... nei, rop det til alle - ikke gi opp! Søk, bekjempe og beseire dette hatet virus! Nå er det narkotika som dreper ham. Og vær sunn!

Valentina, Astrakhan

_______________

Heftig tilbakebetaling

I min ungdom hadde jeg alt. Han gikk til det fulle og tenkte ikke mye på helse. Og hvem av oss er ung, tenker på helse. Imidlertid hadde jeg fornuften, og viktigst, styrken, for å gå ut av nålen, men "gaven" om fortidens ondskap var igjen med hepatitt C og fibrose i 3-4 F-stadiet. Haster behandling var nødvendig. Og så tok jeg hodet mitt. På grunn av skjoldbruskkjertelen min, passet interferonene meg ikke, stoffene koster selv mellom 800 og 1,5 millioner rubler. Og hvor å få dem, disse millionene? Men heldigvis fikk jeg en omsorgsfull lege, han anbefalte meg å kontakte IMMCO. Ærlig, bare hans autoritet gjorde meg til denne adressen, fordi da var det lite om IMMCO som visste at de ikke hadde sin egen nettside eller til og med en nettside. Men jeg stolte på legen og snudde seg. Det var i år 2-16, etter nyttårsferien, 11. januar. Han tok behandlingen alvorlig, så han ga ingen hvile til noen, enten til legen eller konsulenten Irina, jeg visste at det skulle være bivirkninger fra medisiner, men de var ikke. Jeg var overbevist, beroliget, forklarte... Nå, selv skammelig, hvor mye trøbbel jeg brakte til disse fantastiske menneskene. Nå kan jeg se på alt rolig, etter den første behandlingsmåneden fikk jeg resultater som resulterte i sjokk - blodet var rent!

Selvfølgelig ringte jeg mine redningsmenn, talte noen takknemlighet til dem, men min kone tvang meg til å skrive her, hva om jeg kunne hjelpe noen andre til å bestemme seg for en ekte behandling. Derfor skriver jeg - gjør tankene dine! Ikke vær redd for noe, ring, bestill og lytt til din konsulent. På IMMCO vil slike folk ikke gi råd til de dårlige, du vil være i trygge hender, jeg forteller deg ærlig. Ja, og mer... Tenk på helsen din fra tidlig alder.

Artem, Nizhny Novgorod

_______________

Ord fra hjertet

Kjære IMMCO-ansatte! Vennligst godta ordene med oppriktig takknemlighet. I mer enn 10 år har hun lidd av hepatitt C, og bare du har hjulpet å bli kvitt det! Jeg har ikke vært syk i et år nå, i mine analyser har jeg en stabil minus, men jeg var fortsatt redd for å skrive, plutselig ville viruset returnere (det var). Men bare med hjelpen forsvant viruset helt. Stor takknemlighet for min helse. Jeg vil spesielt bøye til Irochka, min konsulent, som ikke tillot meg å gi opp. TAKK!

_______________

Respekt!

Forberedelser bestilt på innsats av venner. Jeg vet ikke hvordan de skal handle, resultatene av analysen vil bare være i overmorgen, men!... De leverte pakken om noen få dager (og jeg lever for en liten stund i Yakutsk!), Sjekket alt meg selv på postkontoret, og bare da betalt - et søknad om ærbødighet. Konsulenten hvert minutt i kontakt, det var ikke noe øyeblikk jeg ikke kom igjennom - inspirerer tillit. Vel, et eksempel på venner som ikke lenger blir syke gir håp. Derfor, mens respekt, men vi vil se (etter resultatene av analysen).

_______________

Takk !!

Takk Jeg brenner med lykke, men jeg finner ikke ordene! Takk !! IMMCO er det kuleste selskapet! De hjalp meg ikke bare med å gjenopprette fra hepatitt C, de bare forgod meg å gjenopprette! De støttet, de sa at alt ville være bra, og da hendene mine falt, forbød jeg meg å bli panikk og hysteri. Og nå er jeg sunn. Takk

_______________

Bedre her

Vel, dessverre, men faktum er at jeg heller ikke passerte denne infeksjonen - hepatitt C, 1 genotype. I begynnelsen, som det burde være, tårer, hysteri, så depresjon, og deretter ønsket om å leve. Ville ønske. Vel... Jeg begynte å søke på internett for de samme fattige fellene, som meg. Fant, de viste seg å være ikke så lite. Det er her det pedagogiske programmet på medisin er! Hver har sitt eget behandlingsregime, hver tar sin egen medisin og forsvarer sin egen behandling. En fyr også sterkt oppfordret til å kontakte IMMCO. Ikke alle trodde på ham, men da han la ut en skanning av sine analyser, ble de gjennomtenkte. Personlig trodde jeg ikke engang, spurte ham umiddelbart, gikk til nettstedet og... Og min virkelige behandling begynte. Det mest fantastiske er at resultatet var allerede synlig etter 3 uker! Og det var et godt resultat! Jeg postet det også i min gruppe. Ærlig, ikke å lokke noen, men bare for å vise at du kan komme seg! Hva trenger ikke å bruke sprø bestemor! At det er normale mennesker på Internett som jobber på samme måte som vanlige leger, bare de sitter ikke i skap, men "tar" sine pasienter på avstand. Og de virkelig behandler! Og takk til dem for dette flotte! Jeg er sunn nå. Absolutt. Jeg ønsker deg det samme!

Hepcinat lp, behandling vurderinger

Hepcinate LP er en relativt ny utvikling i farmasøytisk industri, men det har allerede vist sig å være en god en. Umiddelbart etter vellykket gjennomføring av forsøkene ble stoffet godkjent i Europa og USA, som en av de mest effektive i bekjempelse av hepatitt C av første og fjerde genotyper. Det skjedde så at LP Hepcinate, som vurderinger begynte å forekomme mer og oftere, ble den mest praktiske å bruke, fordi den umiddelbart inneholder to stoffer som er nødvendige for effektiv terapi - sofosbuvir og ledipasvir. Bare en tablett per dag i 3-6 måneder og hepatitt C-viruset trekkes tilbake. Som vist hos pasientene, inkludert de som er lagt ut på vår nettside, gir ikke tablettene bivirkninger, tolereres godt og, viktigst, bidrar til å kvitte seg med sykdommen. Og meningen til de som prøvde og kurerte ham var den mest nøyaktige indikatoren for medisinens effektivitet.

Hepcinat lp - ambulanse for hepatitt C

Når en pasient er diagnostisert med denne sykdommen, kan leger som anbefaler dette tiltaket trygt snakke om et positivt resultat av antiviral terapi. Faktisk var det med de "gamle" ordningene bare 40% av vellykkede tilfeller av utvinning. Pasienter som får denne behandlingen, før de tas, bør være kjent med bruksanvisningen for å unngå uønskede konsekvenser.

Hepcinate tabletter LP - vurderinger av stoffet er så optimistiske at de er i stand til å gi tillit til folk som bare starter behandling i sitt positive utfall.
Ved å forlate sine vurderinger hjelper våre apotekskunder andre til å forstå at behandling er nødvendig, at medisiner er av god kvalitet og eliminerer hepatitt C av enhver form. Jo flere vurderinger om behandling av hepcinat lp, desto større er sjansen for at andre kan stole på moderne medisin og gjenopprette helse.

anmeldelser

Vi vil være takknemlige for kundene for tilbakemelding på kvaliteten på vår tjeneste.

Anmeldelser vil bli lagt ut med en forsinkelse på grunn av moderering. Stavemåten og stilen til forfatterne vil bli lagret.

Hei alle sammen! Mottatt resultatet av PCR-diagnostikk for hepatitt C-viruset, 1,5 måneder etter avslutning av behandlingen. RNA er ikke detekterbart. Nå en annen kontroll i et halvt år. All helse!

Hepcinat.ru: Hold det opp! Dette er virkelig en seier for hele familien!

Hei alle sammen! Vel, som avsluttet behandlingen av hepatitt C, orientalsk analyse! Nå kontrollen om et halvt år, vil jeg definitivt skrive, også, min far ble behandlet, viruset ble ikke oppdaget. All helse!

Hepcinat.ru: Flott resultat! Gratulerer med hele mitt hjerte !! Lev fredelig og lykkelig i fremtiden!

Har bestått analysen for PCR, er resultatet negativt. Takk igjen for din hjelp! Måtte Gud gi deg og dine kjære gode helse!

Hepcinat.ru: Og du blir ikke syk! Veldig glad for din helbredelse!

Hei alle sammen! Jeg vil se på de neste testresultatene. La meg minne alle om at jeg har hepatitt C 3 genotype, min far har 1 genotype, generelt har vi 1,5 måneders behandling for viruset i blodet 0. Neste gang vil jeg gå til rush på slutten av behandlingen! All helse! Hurra!

Hepcinat.ru: Gratulerer med hjertet! Slike tilfeller av gruppesykdommer og etterfølgende gjenoppretting er ganske sjeldne! Det er enda mer behagelig å innse at det snart vil bli en familieferie! Og doble! Hooray! Hooray! Hooray!

Hei alle sammen! Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Yuri for å gi oss muligheten til å komme seg fra denne sykdommen. Min mann, Anatolia, ble diagnostisert med hepatitt C i 2001. Siden da har han kun vært involvert i vedlikeholdsterapi. Ved september 2017 hadde han en diagnose av xp. hepatitt C, genotype 3, ALT 108, AST 54, etc. bilirubin 4,66. Etter en måneds behandling med legemidler kjøpt fra deg, blir ikke hepatittviruset detektert i blodet. Etter to måneders behandling, ALT 25, AST 32, etc. bilirubin

Hepcinat.ru: Takk for de hyggelige ordene fra Saransk !! Veldig hyggelig å lese slike vurderinger! En annen person var i stand til å gå tilbake til normalt normalt liv. Viruset trakk seg under det vennlige trykket av hele familien! Anatoly i sin kamp ble støttet av sin kone og sønn Alex! Alle bidratt! Du er flott! Ditt eksempel er verdig emulering!

Hei alle sammen! Jeg vil dele prosessen med å behandle hepatitt C. Du kan lese om meg personlig i mine tidlige anmeldelser. Nå snakker vi om min kjære person, som begynte behandling for to uker siden, han har hepatitt C genotype 1b. I dag mottok vi de første testresultatene etter to uker med terapi, resultatene er imponerende, etter at overvurderte indekser av gamma gt, ast, alt, de returnerte til normal, viruset av viruset var 2.500.000 eksemplarer, det ble 3.600. Gitt at mannen er eldre! Vi fortsetter videre. Takket være Yuri. Stor!

Hepcinat.ru: Vi er veldig glade for Ruslan og hans slektninger! Hans energi og optimisme vil hjelpe dem å kvitte seg med dette hatet virus! Dette er ingen tvil! Alt er det beste for deg! Vi er alltid glade og klare til å hjelpe! Takk for de hyggelige ordene!

Hei alle sammen! Vel, jeg ventet på den viktigste analysen! Som jeg skrev tidligere, startet terapi for 12 dager siden! Indikatorene er av skala! Nå er hepatitt C-viruset i blod 0. Hurray! Yuri takk! Alt det beste og helse!

Hepcinat.ru: Nyttårsgave !! Selv og venner! Alt går som planlagt! Hurra! Hurra! Hurra!

Hei alle sammen! Gratulerer nytt år! Jeg vil dele med dere! For to uker siden begynte jeg antiviral terapi, jeg er under tilsyn av en spesialist, jeg passerte de første testene og hadde allerede gode nyheter, alt 25, ast 18, gamma-gt 30 til å liste lenge, men alle hovedindikatorene i to uker falt tre eller fire ganger. Venter på det viktigste resultatet av PCR VGS! Jeg er veldig glad. Takk så mye Yuri! Vent på ytterligere nyheter! All helse

Hepcinat.ru: Gode nyheter! Veldig oppmuntrende! Vi ser frem til å høre fra deg PCR analyse. Og selvfølgelig, vi følger dine ønsker! Gratulerer nytt år! Vi ønsker helse og suksess i livet til alle pasienter og til alle besøkende på nettstedet vårt!

God tid på dagen! Takk så mye for utvinningen!

Hepcinat.ru: Venus er en veldig sterk mann! Det var veldig vanskelig å gå til målet. Det er åpenbare suksesser! Vi gratulerer hjertelig med henne! Mye gjenstår å bli gjort for å endelig gjenopprette helse, men hun vil gjøre det! Vi tror det!

God ettermiddag, jeg vil fortelle historien min. Da jeg ble registrert for graviditet, ble hepatitt C avslørt, det var et sjokk for meg, og det virket som om livet endte med at det var i november 2014. Jeg bodde med det før jeg kom over et nettsted der du kunne bestille Hepsinate LP, men dette er i Russland Jeg er fra Hviterussland. Jeg klarte å kjøpe disse pillene, og jeg er veldig takknemlig for at det er mennesker som Yuri, han er vår frelser, takket være ham, jeg helbredet hepatitt C, og jeg er veldig glad. Takk så mye.

Hepcinat.ru: Ja! Troen er bare fantastisk! Når det gjelder helse, og spesielt barns helse, kan ingen grenser og avstander stoppe en kvinne! 600 km fra Mogilev til Moskva er bare tull! Helse til deg og hele familien!

Hei alle sammen! I går kjøpte jeg medisiner for behandling av hepatitt C, takket være Yuri, han fortalte alt i detalj, reagerte raskt og begynte å ta det! All helse!

Hepcinat.ru: Ruslan sikkert forberedt grundig! En masse forundersøkelse av medisiner og behandlingsmetoder førte ham til den riktige konklusjonen! Vi ønsker den unge mannen suksess i alt! Først av alt - suksess i behandlingen! La oss vente på resultatene!

Velkommen! Jeg lærte om hepatitt C for 1,5 år siden, da jeg var planlagt for tester, hvor det ble sittende fast, er det ikke kjent. Hun ble behandlet av en smittsom sykdomsspesialist i en lokal klinikk, drakk en stor håndfull piller. Det var praktisk talt ikke noe resultat. Desperat, hun dro til en smittsom spesialist, og han snakket om indiske rusmidler. Gikk telefonen fra noen du kan kjøpe, lenge og tenkt og rushing i tvil, men besluttet å kjøpe. Kalt kalles en imponerende mengde. I tanke begynte hun å studere Internett og kom over dette nettstedet, prisen var mye lavere. Det var skummelt, men kjøpt. Og i går, etter å ha drukket tre piller i tre måneder, fikk jeg resultatet. Hepatitt C er ikke påvist. Takk så mye, det samme er det et mirakel.

Hepcinat.ru: Jeg husker godt våre foreløpige samtaler og beslutsomhet og optimisme som Tatiana begynte sin kamp på. Og det skjedde faktisk et mirakel! Men dette menneskeskapte mirakel! Tatyana selv gjorde ham! Godt gjort! Vi er stolte av deg! Og det faktum at vår deltakelse i dette ga en ekte feiring til Omsk!

Han kjøpte her medisiner for å behandle hepatitt fra genotype 1, før det flere år med dårlig støttende terapi, bare penger for kvelden og hele rumpa i hullene for å stikke (Fistfuls of pills on schedule for support, vet at dette ikke kurerer. Ja, det er lite hyggelig, men Interferonbehandling er svært kostbar og mange bivirkninger med en liten prosentandel av suksess, da alle ikke ga et spark til risikofylt behandling. En alternativ måte brakte dette legemidlet og dette nettstedet - som jeg er veldig glad for! Yuri beskrev alt i detalj, ble ikke lurt, alt var term og b Uten fakes! Etter 6 uker var viruset allerede forsvunnet fra blodet, etter å ha avsluttet 3 måneders kurset, ble det ikke funnet igjen. Og en annen måned gikk uten medisiner - alt er bra, det er ikke noe virus). Hvis du har en sykdom, er dette ikke en setning, en magisk pille er Dag og etter 3 måneder i lengste tilfelle er du en fri mann! Jeg ønsker deg all suksess i seieren over dette nå nesten "kaldt" sår!

Hepcinat.ru: Ja! Drømmen om mange - at Hepatitt C kunne helbredes veldig enkelt og uten problemer - ble oppnådd! Vadims melding fra Astrakhan viser enkelt og tydelig måten som mange mennesker ganske sikkert vil gå, som fremdeles tviler på seieren over viruset! Gratulerer med Vadim fra bunnen av hjertet mitt !!

Hei! Jeg lærte at jeg har viruset C, gravid med det andre barnet. Du som leser anmeldelsen, forstår meg. hvordan hjernen er tatt ut ((jeg gråt som en "beluga". Jeg var bekymret for at barnet ikke ville få det under fødsel! Og igjen var det på legens samvittighet! Vel, jeg kan fortelle deg. Jeg fødte uten konsekvenser. Hele familien min er sunn, hvor jeg tok denne dritten. Jeg vet ikke (Jeg sier en ting. Jeg er ferdig med kurset, jeg kjøpte 3 genotyper. Jeg kjøpte det her))) og jeg anbefaler deg! Resultatene er negative))) Jeg vil virkelig ha denne glede dagen for alle som er syk. GOD LUK OG VÆRE SUND. Tamara Krim.

Hepcinat.ru: Veldig emosjonell tilbakemelding! Dette er forståelig! Det er enda mer gledelig at på Krim, i Sevastopol, Tamara kan du ta en slik vekt av skuldrene dine! Helse og glede for deg Tamara!

Hallo I juni i år oppdaget sykdommen (sannsynligvis tannleger, "takk" til dem) alt, ast 380-300. Som de fleste begynte de sannsynligvis sin behandlingsbane med ulike unødvendige utgifter og forvirrede konsultasjoner. Hvor mye jeg lyttet, beklager det harde ord, nonsens og pompøs nonsens om emnet av denne sykdommen, vil jeg ikke fortelle.
Den offisielle behandlingen i Russland i det 21. århundre er søppel med en gjeng med bivirkninger. Historier behandlet med lignende metoder er skremmende. Fra slik behandling nektet. Heldigvis lærte jeg om unike (uten overdrivelse) moderne medisiner. Bunnlinjen: etter en måned var alt normalt, etter en annen to måneder viste kvantitativ analyse ingen sykdom. Jeg avslørte ikke noen bivirkninger, førte til et normalt liv. Generelt, takk at det er så lett å slå sykdommen - det er flott! Selgeren er ærlig, anstendig - ikke noe problem.

Hepcinat.ru: Takk til Andrzej for tilbakemelding og hyggelige ord om oss. Vi er veldig glade for å motta slike tilbakemeldinger. Nå, Andrzejs historie er typisk! Det var hans utholdenhet og tillit til den valgte banen som førte ham til seier over viruset! Gratulerer!

Velkommen! Ett møte kan forandre livet. Om sommeren, mens jeg var på sykehuset i infeksjonssjukdommen, møtte jeg en kvinne som ble kurert av hepatitt C (4 ss.). Med Hepcinat LP-tabletter. Det var et levende eksempel. Og jeg bestemte meg! Jeg drikker medisin fra 10/12/17. 1.11 Jeg passerte analysen - PCR av høy kvalitet. Resultat - ingen virus oppdaget! Tusen takk til teamet for å gjøre en god ting. Jeg bøyer til deg!

Hepcinat.ru: Det er en ferie i Saransk! En annen seier over viruset! Vi er glade for at i denne seieren har Svetlana vår lille bit!

Kjøpt stoffet i selskapet. De ringte, neste dag, ga Yuri en medisinering, igjen sagt alt i detalj, inntrykket etter møtet var positivt. Prisen er hyggelig, hvis det bestilles fra India, viser det seg dyrere. For øyeblikket er ikke det halve løpet av kuttet PCR-virus påvist. Veldig glad! Takk for at du er der.

Hepcinat.ru: Litt mer tålmodighet og en endelig seier! Vi gleder oss over deg! Veldig mye!

Det vurderes at vurderinger på nettsider er skrevet på forespørsel, men likevel leser de vurderinger, for før du tar en ansvarlig beslutning, ønsker noen å få maksimal informasjon. Det var det samme i vårt tilfelle, vi studerte nettstedet, leser anmeldelser og. trodde det ikke. Men etter å ha snakket i telefon med lederen bestemte de seg fortsatt for å kjøpe stoffet, og nå, når to uker har gått etter behandlingen, fikk de den første gode nyheten om at stoffet virker. Vi har kommet langt til å søke og tvile, men hvilket lykke - dette legemidlet kan kjøpes med levering i Russland, i vårt tilfelle (selv om vi allerede har vurdert mulighetene for en reise til utlandet). Tusen takk, alt viste seg å være sant, og viktigst, effektiviteten av stoffet, vel, organisasjonen av prosessen er upåklagelig.

Hepcinat.ru: Denne seieren i Saratov er veldig viktig i utgangspunktet! Vi gleder oss over deg og ønsker deg en rask gjenoppretting!

Jeg vil dele nyhetene mine 08.01.2017 Jeg begynte å ta Hepcinat-LP. I dag har jeg 7 ukers behandling. Jeg har allerede et resultat. Hepotitt C med PCR-metoden ble ikke detektert analyse fra 09.12.2017. Mange takk til JURY og hans team. Jeg fortsetter behandlingen til fullstendig gjenoppretting. URA !! URA !! URA !!

Hepcinat.ru: Gode nyheter fra Barnaul! Vi er veldig glad for at vi hjalp Alina i kampen mot viruset! Bli med - URA !!

Jeg takker teamet ditt for anstendighet! Mobilitet! Forståelse og menneskelig holdning! Jeg betalte for det månedlige kurset den 08/22/2017, samme dag sendte Yuri meg en EMS-post, i dag, den 25.08.2017, har jeg allerede levert kurirhjemmet i hendene mine! Emballasje og piller er originale! Siden den første måneden jeg bestilte direkte fra Natco India-anlegget, var prisen 24.000 for månedsbanen, gutta hadde 17.500. Det var hyggelig! Jeg ønsket å legge ved et bilde av pakking, piller, levering. Jeg forstår ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg er fra Omsk. Min telefon er 89136398737. Den første genotypen. Interessant og skremmende for alt spørsmålet; -Dette selskapet er ikke Kidal. Legene vil fortsatt ha oss alle som disse gutta. Vennlig hilsen! Velstand for din bedrift og alle fordelene!

Hepcinat.ru: Jeg skal forklare litt om prisen.
På emballasjen av stoffet indikerte prisen på stoffet. I rupees. M.R.P. - Maksimal utsalgspris (inkl. alle avgifter). Dette er salgsprisen på stoffet i India med alle skatter. For eksempel, for Hepcinat LP er det 25.000 rupier. I dagens sats er det nesten 23 000 rubler. Siden vi nå har omgått indiske skatter (og de er veldig store der!) - dette er muligheten til å gi priser som er ganske attraktive!

Hallo Jeg vil si takk til Yuri, jeg har gjort bestillingen, og nå vil jeg ha den langvarige medisinen den 2. august 2017 i hendene mine. Jeg vil tilbringe behandlingen, jeg håper på en rask endring. Om et par uker planlegger jeg å passere den første analez.

Takk til Alexey og alle gutta for rask levering, råd om produkt og oppmerksom holdning til kunder! Vi kjøpte Hepcinat LP for å beseire hepatitt C 1, vi vil behandle våre slektninger og vente på en rask gjenoppretting!
Takk gutta for å hjelpe til med å kjøpe slike viktige stoffer!

God dag til alle! Her vil jeg uttrykke min dyp takknemlighet til Alexey, så vel som til hans team for det perfekt organisert arbeidet! Kvaliteten på narkotika er også uten tvil, resultatet av kvantitativ analyse etter 3 uker av kurset "ikke oppdaget". Jeg ønsker deg lykke til og takk igjen.

Uraaa. Min mor er allerede fri for hepatitt C. Tidligere skrev jeg allerede at etter 1. kurset passerte vi en kvantitativ analyse, og han viste at viruset ikke er oppdaget. Vi avsluttet 2 flere krukker av hepcinat + natdac-komplekset. Etter det passerte vi kontrollanalysen - høy kvalitet PCR for hepatitt C - og det kom negativt. Min mor og jeg gråt med lykke. Før vi fant medisinen, mistet vi et helt år. Bare 15% av leveren er igjen. Cirrhosis i full gang. Men nå, uten hepatitt C-viruset, har vi sjansen til å opprettholde leveren lenger og bidra til å gjenopprette den. Jeg anbefaler alle de som tviler på å ta dette kurset om nødvendig og se fremtiden med optimisme.
Det som slo meg i behandlingen er fraværet av komplekse bivirkninger. Behandlingen var nesten asymptomatisk, selv høye temperaturer forsvant, noe som tok mye vitalitet.
En rask gjenoppretting!

Som lovet, avmeld jeg etter behandling, akkurat nå gjorde et kvantitativt virus i blodnull!) Uii) Takket være Alexey og hans team for sitt arbeid, og selv om denne dumme 3a motstått, overvant vi ham. Terrible ønsker grilling, men smittsomme legen rådet til å avstå fra lignende forstyrrelser på et halvt år, er det nødvendig å gi levertiden til å gjenopprette) Wow, men da vil jeg trekke tilbake))) All helse og lang levetid! Vi vil leve!

God ettermiddag, 12. mai skrev jeg en anmeldelse om kjøp av hepcinat lp på dette nettstedet. Passet en måned, passerte analysen, resultatet: "ikke identifisert." Tusen takk)))))) Det var mye tvil: bestilling / ikke bestilling, og plutselig en falsk, da mottatt, var ikke pakkenes utseende sammenfallende med bildene på nettstedet, men håpet på et positivt resultat))) og fornøyd med resultatet. Legemidlet virker virkelig.

Og her er resultatene etter en måned med behandling!

Dette er alle ekte gutter i dag, analysen kom i to uker med hepatitt C, genatypen 1b ble ikke påvist i blodet. Tusen takk til folk fra dette selskapet!

God ettermiddag Bestilt hepcinat lp. Kom gjennom dagen til en ny mail. Det var vanskeligheter med å skaffe seg, fordi kom for å hente opp rettighetene. Hvem velger betaling med kontanter ved levering, må du passe. Emballasje og utseende av glassene har endret seg og samsvarer ikke med beskrivelsen på nettstedet. Hvis det ikke var for mine venner som også ble behandlet med dette stoffet, som sa at de også hadde grønne og ikke hvite krukker, ville jeg være redd for å ta dette stoffet. Derfor anbefaler jeg nettstedsledere å gi relevant informasjon om emballasje og utseende av stoffet. Vel, generelt håper jeg at dette ikke vil påvirke kvaliteten på behandlingen)) Vi starter behandling, senere vil jeg definitivt skrive ut resultatet.

Hei, jeg vil si noen ord om meg selv. Historien jeg forlot kometer. Jeg fikk hypatitt med ginatip 1-b fibrose f-2 virusbelastning tre hundre som ga tisyach. Jeg bestilte medisinen ved månedlig levering med venning. Vel, kroche så etter 2 uker virusbilen Vel etter 2 måneder forsvant viruset, og jeg tok det og min måned og det er ikke noe virus generelt jeg leter etter om 3 måneder og så skriver jeg. Generelt, ikke bestil og vær sunn for alle Lykke til, slik at Gud vil hjelpe deg.

Hei, Alexey. I går mottok jeg pakken. Åpnet rett i posten og tok noen bilder. Jeg sender en av dem til deg.

Alt var i orden. Takk så mye. Du gjør, uten overdrivelse, en flott ting. Og vår stat ser ikke ut til å bry seg om sine borgere. Jeg tror ikke at oppkjøpet av en lisens (som India gjorde) ble forhindret av sanksjoner. Takk igjen til deg og din assistent Yuri. På de første resultatene vil jeg informere deg. Med vennlig hilsen, George.

Passet en måned, bestått testene) og resultatene er veldig glade! Hypatitt med 1b er ikke !! Veldig fornøyd selvfølgelig! Jeg drikker med Riboverinum, vann. Hrolofill for å redusere bivirkninger. Veldig takknemlig for alle også!

Mirakuløst lærte jeg om muligheten for å gjenopprette fra hepatitt og selvsagt hoppet ved sjansen som en strå. Moren min i juni 2016 fant skrumplever med alle sine tilhørende komplikasjoner, og i tillegg hepatitt C 1 genotype. Og bare 9. mars 2017, med kvantitative indikatorer på PCR 9,3x10 ^ 4 MO / ml, begynte vi behandling for hepatitt. Vi aksepterer Hepcinat Sofosbuvir (sofosbuvir) og Natdac Daclatasvir. Av de ubehagelige bivirkningene - kløe er lett, men det var nesten ingen varme. 11. april passerte vi den første kontrollanalysen, og resultatet kom - VIRUS ER IKKE DETEKSERT. Vi fortsetter behandlingen.
Utmerket service, nesten øyeblikkelig levering. Takk, det er ingen grense. Dette er et mirakel!

Bestilt medisinen. Det kom raskt. Vi begynner behandling. God kommunikasjon. Vi fikk en full konsultasjon. Takk

I februar bestilte jeg kurset Sof + Ice (Hepcinat-LP) fra Almaty. Jeg har hepatitt C genotype 1b. PCR før behandling ga en analyse som viste et positivt resultat. Gjentatt analyse 4 uker etter starten av behandlingen viste et totalt fravær av viruset i blodet, negativt! Rakhmet. Jeg selger et 12 ukers kurs. Start 23 -02-17 til 24-03-17 ingen virus.

Jeg supplerer gjennomgang nr. 16 datert 11. januar 2017. Jeg gikk gjennom en 12 ukers behandling av de 3 genotypene av hepatitt C. Viruset ble ikke oppdaget. Takk.

Hei alle sammen! Jeg vil dele resultatene av behandlingen, til slutt, etter 2 måneder passerte jeg en kvalitetsanalyse følsomhet 15 IE invitro, resultatet er negativt, jeg er glad sint, jeg vil takke teamet Alexei, for hjelpen som tilbys av oss som dette, bestille det du ikke vil angre på, jeg sjekket en masse tester på meg selv overlevert annerledes, takk igjen, jeg fortsetter å drikke opptil 3 måneder i henhold til instruksjonene.

Hei alle! 1,5 måneder har gått, besluttet å overføre kvalitet og anti-kropp. Den første testen for tilstedeværelsen av et virus i blodet av 60 merc hepatitt C ble ikke detektert, den andre på antistoffet viste et positivt resultat, den tredje analysen av PCR 15 meg kvalitet viste et positivt resultat, det er også skrevet at du må passere testen 321, generelt tar jeg pillene videre, jeg håper på det beste.

Bestilt, mottatt, alle er glade, jeg begynner behandling) Venner av de som anbefalte og andre som har kontakt med eksperter i Russland og professorer i verdensklasse i Hviterussland insisterte på å ta disse medisinene og 6 riboverintabletter (Kopegus)! Bytt også tannbørster hver 2. uke. Og razors. Fra Riboverina kurset Dipresnyak. Men jeg vil se) Hypatitt C 1b 1,6 * 10 * 6. Jeg ser på resultatene i en måned, venter på en positiv) Forsikre deg om at Riboverin er nødvendig! Selv om de dro til lokale spesialister til smittsomme sykdommer, nektet de eller unknowingly ikke kommentere stoffet, det er offisielt i Russland. Dette er vikeirapak for 900000t.r. Og de kan bli sparket. Jeg vil vente på resultatet, takk alle sammen)

Hei alle sammen med ferien 23. februar! Den gode nyheten jeg passerte den første analysen etter en måned for å sjekke og her er resultatet: i den første siden 2009, er biokjemien normal, den generelle analysen er normal, kvantitativ i blodet ikke oppdaget, jeg fortsetter å drikke med 2 måneder, jeg skal lage en kvalitet en slik at jeg kan fange den. Mange takk til Alexey for hjelpen han mottok, som deg, som ga deg håper å leve normalt, bestille, vær ikke redd, alt fungerer, godt lag, rask levering, og viktigst er resultatet for måneden 8 ^ 10 (5) falt til null. Jeg ønsker deg god helse!

Kommer tilbake med en rapport.
I desember i fjor bestilte jeg kurset Sof + Ice (Hepcinat-LP) fra dette nettstedet til min bror. Han har hepatitt C genotype 1b. PCR før behandling ga en kvantitativ indikator på 6,35 x 10 ^ 5 IE / ml. Gjentatt analyse etter 2 uker og en dag etter starten av behandlingen viste et komplett fravær av RNA-viruset i blodet! Og dette til tross for fjerde klasse fibrose (dessverre), på grunn av hvilket kurset måtte forlenges til 24 uker.
Så, hvis noen andre tviler, så må vi handle nå. For snart vil den nyregistrerte Narlaprevir med en behandlingseffektivitet på 85% (og dette kombinert med "klassikerne" i form av Interferon / Ribavirin, som ikke alle kan tåle) og prisen på flere nye biler, bli dumpet på markedet, og leveransen av mirakuløse tabletter fra India vil bli blokkert. landinger. " Slike er bekymringen for helsen til skatt, ahem, befolkning.
I mellomtiden, la oss ikke snakke om de dårlige. Jeg ønsker deg en vellykket behandling!

Forresten, Mit nummer er 8903-564-75-74. Jeg kan ikke være tilgjengelig Fordi jeg passer til Ukraina. Vel, hele tiden for et par dager, så mange spørsmål som han skrev enn skrive hva jeg eier, vil jeg hjelpe med glede til all fred og helse :)

Hei alle)) Vel, som jeg sa at etter en måned med terapier vil jeg legge inn mine resultater om terapien. Så etter 2 uker var viruset oppdaget, jeg ble dum fordi jeg håpet at det ikke ville være)))))) MEN, men etter en måned med terapi ble jeg overrasket og jeg ble slått av resultatet av fyren :)): ) Gud forby at han aldri kom tilbake stor en gang! Terror fortsetter! Vel, allerede med en zazytivom Og jeg var veldig bekymret. Men jeg var bekymret på grunn av at jeg ikke hadde noen bivirkninger, og selv hodet mitt gjorde ikke vondt, og det var ingen tretthet, og det plaget meg litt. Alt til hele verden og Helse av den sterke Del dine foredrag. Du kan ikke være redd for å få tablettene. Jeg prøvde på meg selv :) Eventuelle spørsmål du kan spørre med glede hva jeg eier da vil jeg svare :)

Som jeg skrev at pillene fikk alt begynt å ta, men det første kontrollresultatet etter 14 dager med å ta viruset i blodet ble ikke detektert. Takk fyrene for medisinen hjalp mye. Ukraina Vinnitsa ja å bestille Hepcinate LP Jeg har hepatitt C 1b

Jeg bestilte sofis startet behandlingsresultatet i begynnelsen av 8 ^ 10 (5), i en uke vil jeg gi den første analysen, bivirkninger er tolerante, hvordan får jeg resultatet?

Begynnelsen av behandlingen er 8 ^ 10 (5) 10 dager har gått, kroppen har tilpasset seg medisinen, men sidene var tolerante, jeg gikk til jobb, jeg bestilte mer. Jeg venter, jeg bestilte også at jeg forventer at det kommer raskt. Endelig skal jeg gjøre den første analysen, senere skal jeg skrive hva og hvordan

2 måneder siden bestilte piller for 3 måneder behandling av hepatitt C genotype 1 på nettstedet ditt. Platene ble bestilt for moren, de var veldig sjokkert da de lærte om sykdommen. Og ærlig talt kunne jeg ikke tro på en rask gjenoppretting, da sykdommen utviklet seg som det viste seg for lenge siden. Jeg vil gjerne gi uttrykk for min takknemlighet til teamets operasjonelle arbeid, samt Alexey Yuryevich, som i stor detalj både informerte om forberedelsen selv og ved mottakelsen. Vellykket og svært raskt ble pakken levert. Etter 1,5 måneder med å ta stoffet, er resultatene svært glade. VIRUS NO. Jeg anbefaler på det sterkeste ikke å være redd og bestille, og viktigst, bli bra! Det viktigste er å tro og alt vil fungere.

Hei, Sevodnya kjøpte medisin. Yuri, partner Alexei))) 20. januar skal jeg begynne behandling. Jeg vil skrive om min helsetilstand og resulterer i en måned. Jeg håper at resultatet blir bra, og jeg vil gå på en endring. )))

Jeg bestilte en pille hver annen dag med post.

Takket være pakken i Khanty-Mansi Autonomous Okrug, kom jeg til 4 dager enda raskere enn resultatet av PCR, og ventet på resultatet og begynte behandlingen, etter at jeg forlot markeringen.

God kveld! Jeg bestilte stoffet. Jeg håper, jeg kommer snart, jeg skal starte behandling, tester før og etter starten.

Hepatitt C 3 genotype ble funnet i min bror. 5 måneder med å gå til leger og resept for bare interferonbehandling, etter å ha lest vurderingene om hvordan folk lider av behandling med gamle ineffektive interferoner, ville jeg ikke prøve dem. Jeg leste om hepcinat + natdac lenge og så bare positive anmeldelser. Foreldre hadde tvil om ektheten, men jeg insisterte på at vi kjøpte hepcinat + natdac for 1 pakke. Etter 10 dagers opptak besto broren min test og viral belastning 0, Norm. Kjøpte en annen 2 pakker for hele kurset. Stemningen i alle har blitt bedre, troen har dukket opp. Jeg tror at alt kommer til å bli bra. Etter hele kurset vil jeg legge til en anmeldelse. Takk.

For et år siden, under undersøkelsen, fant hun ut at hun var infisert med hepatitt C. Besøkene til legene var ufortrengelige. Dessverre behandler de gratis de valgte og smertefullt. Takk Gud, at det er Internett, og du kan finne den informasjonen du trenger. Men hvordan skiller man en falsk medisin fra nåtiden. Valget falt på Alexei og hans lag. Og det var det riktige valget. Behandlet hepatitt 1b. Kurs 3 krukker Hepcinat-LP. En måned senere ble belastningen redusert til 60 IE / ml. Og det var 1,2 til 10 i 4 grader. Etter behandlingsforløpet (3 måneder) ble ikke viruset detektert. Og den viktigste behandlingen fra begynnelsen gir god helse, en bølge av energi og ingen bivirkninger. Bare en pille om morgenen, og det er det. Takk til Alexey og hans team for effektivitet, lydhørhet, tålmodighet. Og vær så snill å ikke glemme å gi tilbakemelding, da dette hjelper resten av pasientene til å gjøre det riktige valget.

Det er en 6 ukers terapi. Den første PCR er kvantitativ; i den andre uken er resultatet et minus. Den andre PCR ved 4 uker, kvalitet, er resultatet fortsatt negativt. Leverforsøk for første gang i de siste årene er perfekte. Halvparten av begrepet er fortsatt igjen, men jeg tror at min tredje genotype av hepatitt vil forsvinne fra kroppen min for alltid.

Velkommen! Da jeg bestilte stoffet, var jeg veldig bekymret for at jeg kunne bli lurt. Av samme grunn bestemte jeg meg for ikke å spare penger og bestilte ikke stoffet direkte fra India - noe ville det være vanskeligere å forstå. Men heldigvis var alt ok. Pakken ankom i 5 dager. Jeg er glad jeg fant dette nettstedet, og nå vil broren min bli kurert av denne infeksjonen!
Jeg vil definitivt komme tilbake hit og skrive om resultatene av behandlingen så snart det er gjort fremskritt.
PS! Jeg er ikke en bot. Den samme virkelige, samt alle følgende;)

Hei Alexey, det var Roma som kjøpte hepcinate fra deg møtt på m. Shabolovskaya For 1 år siden - holder fortsatt, alt er bra for det takk igjen.

I midten av september bestilte jeg et kurs: 3 krukker HEPCINAT og 3 krukker NATDAC (til behandling av hepatitt C 3 genotyper). Mindre enn to uker senere kjøpte jeg dem fra en representant i Moskva.

God ettermiddag, Alexey. Jeg ønsker å bestille 2 pakker hepcinat-lp for å fortsette behandlingen. Min søster startet en behandling med hepcinat lp-behandling og har allerede fått en reduksjon i viral belastning))) takk

Jeg vil si en stor takk for den anstendige oppførselen til Alexey-teamet, for rask levering, håper jeg at terapien vil lykkes.

Hei :) Jeg har gode nyheter, har testresultatene, pappa er i gang :) Medisinen fungerer :) tusen takk.

Velkommen! Jeg vil si en stor takk til Alexey for hans hjelp og bekymring og for å fortelle en liten bakgrunn av hans sykdom. Under den første operasjonen i utlandet ble jeg infisert med hepatitt C, som ble oppdaget bare på grunn av behovet for å gjøre en annen operasjon, og etter å ha bestått alle preparatene, viste hepatitt C en positiv reaksjon. Støt, tårer, fortvilelse og alt annet fulgte opp til øyeblikket for å ta den første tabellen Hepsinate LP. Datteren min fant Alexey, med så mange rusmiddelforhandlere var det veldig vanskelig å bestemme og stole på, men Alexey, som vi senere lærte av en lang praksis med dette stoffet, var veldig overbevisende, åpen og sympatisk. Noe veldig subtilt arbeidet, det var en stor følelse av tillit og takknemlighet for oppdraget, som Alexey hadde vært engasjert i i årevis. Det var ingen tidligere behandling, fibrose også, men viral belastningen var allerede 10 til 6 grader og selvfølgelig trengte behandling. Vi bestilte 3 pakker fra Alexey og i løpet av uken tok Alexey dem personlig, påpekte igjen alle typer emballasjebeskyttelse, hologrammer, etc. og ga videre sine anbefalinger angående terapi. Vi lovte at vi skulle skrive en anmeldelse etter den første testanalysen etter 2 uker med å ta stoffet. I dag mottok vi de etterlengtede resultatene, og viral belastningen falt til et minimum og er 10 til 2 grader. Det er fortsatt 10 uker, så legen sier at vi er på rett spor. Igjen vil jeg takke Alexey for hjelpen og si at din tilbakemelding, kjære, gjør en viktig ting, så ikke utsett og la dine kommentarer og takk, de gir mye tillit til de som ikke vet hvem som skal kontakte, hvordan det skjedde med meg !

Jeg ville si takk til Alexey-teamet for rask levering av medisinen. Jeg vil skrive om resultatene av behandlingen. Takk

Takket være Alexey, og hans team, for å hjelpe folk som, på grunn av omstendigheter, kom i vanskeligheter med denne forferdelige sykdommen. Jeg har en 3a, jeg har bestilt et kurs, alt har kommet veldig fort, jeg skal starte behandlingen snart, jeg vil skrive ut resultatene! Viva la vie.

Takk så mye Alexey for å hjelpe meg med levering av medisinen. Først ønsket jeg å bestille direkte fra India, men jeg begynte å lese forumene, og det viste seg at vårt fantastiske ukrainske helsedepartementet forbød dette legemidlet for salg og ikke passerte gjennom toll. Vel, det er, går, men gjennom slike skur og nerver.

Velkommen! Jeg har hepatitt C 1B (var.), I 2004 blodtransfusjoner, turer til tannleger, som donerte og når denne smitte forblir et mysterium. "takk" "bona fide" medisin. Etter en lang studie av nettstedene bestemte jeg meg endelig for meg og vendte meg til Aleksey om oppkjøpet av LP HEPCINAT. Forberedelsen ble mottatt raskt og bekvemt for meg! Ved begynnelsen av behandlingen er mengden virus i blodet 9,7 * 10 ^ 6 etter 22 to dager med å ta 1,3 * 10 ^ 2. Etter to måneder (8 uker), er viruset i blodet ikke påvist. Jeg fortsetter behandlingen til 12 uker! All helse og mange år!

Jeg fant ut på anbefalingen, jeg ringte, og neste dag tok datteren min narkotika, takk.

Etter et langt valg av nettstedet hvor jeg skal få stoffet, vet jeg ikke av hvilke kriterier jeg stoppet ved dette og er veldig fornøyd med valget. Etter 12 dager med å ta PCR ble det ikke påvist kvantitativt, ALT AST er normalt. Og det viktigste er leveringshastigheten, noe som er viktig i denne behandlingen og generelt en ansvarlig tilnærming. Takk for å være, jeg ønsker deg helse og velstand på alle nivåer!

Min bror ble diagnostisert med kronisk hepatitt c genotype 1b. Alex rådet hepcate lp. Etter 2,5 uker med bruk av stoffet, blir ikke viruset detektert i blodet! Takk til Alexey!

Jeg vil gjerne uttrykke min hjerteligste takk til Alexey og hele hans lag. Etter å ha tatt Hepcinat LP i 3 måneder viste analysen at viruset var fraværende. Takk så mye for ditt edle oppdrag.

Behandlingsforløpet er gått. Viruset ved PCR er ikke detektert. Mange takk til Alexey.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Alexey for å hjelpe og kjøpe stoffer. I dag fikk jeg pakken og fortsett behandlingen. Dette er en svært ansvarlig person som utfører levering til tiden. Takk så mye. Gud velsigne deg. Du og ditt team gjør mye for folk som trenger hjelp.

Tusen takk Alexey for å levere medisinen til Vladivostok! Ventet om ti dager. Begynn behandlingen!

Tusen takk Alexey! I dag mottok en pakke! 10 dager med å vente! Begynn å bli behandlet!

1,5 måneder har gått siden starten av behandlingen. Ved hjelp av PCR oppdages viruset ikke. Fullstendig blodtall er rolig. Jeg fortsetter behandlingen.

Jeg vil si en stor takk til Alexey, han gir ikke bare medisiner omgående, men er også interessert i helsetilstanden og resultatene av behandlingen. Jeg var fornøyd med resultatene mine. Etter 7 dager og nå i en måned ble viruset ikke oppdaget. Hurra! Utmerket piller, uten bivirkninger! Takk til alle som bidrar til å bli sunn!

Hei venner! Jeg bor i Ukraina, en historie med en sykdom som alle andre, men jeg ønsket å uttrykke min oppriktige takknemlighet for selskapet og personlig til Alexey for å hjelpe meg. Det er umiddelbart klart at selskapet gjør alvorlige ting og ikke bare snakker og hjelper folk. Jeg ønsker din velstand i denne krisen Gud velsigne dere alle.

God ettermiddag HCV genotype 1b ble detektert. Han begynte behandling med Hepcinat LP. I løpet av 2 uker, reduserte viralbelastningen (i henhold til PCR-resultatene) fra 1.000.000 til 10. mars 2016, Plesca Valeriu:

20 år venter på denne dagen!
I dag, etter to uker med å ta Heptinat LP, ble leverfunksjonstester gjenopprettet, ingen virus ble oppdaget. Dette er fantastisk!
Vi fortsetter behandlingen. Takk til Alexey for hjelpen i narkotikabruk! Du sparer mange liv! Gud velsigne deg!

Mottatt i dag 2 bokser med medisin Hepcinat og Natdac. Den andre dagen begynner jeg behandling og veien til et nytt liv!
Mange takk til Alexey og alle som deltar i denne veldedighetsarrangementet.
Gud velsigne deg.

En times glede.))) Jeg vil takke Alexey for hans medisiner. Jeg hadde en genotype 1b. HTP varte i 10. uke allerede, jeg blir behandlet med Hepcinat + Rebetol + Pegasys i to uker med behandling, etter en måned med behandling besto jeg testene og RNA-resultatet ble ikke oppdaget, en annen måned ble heller ikke oppdaget, og dette er med fibrose 2. Tablettene dreper faktisk viruset. Jeg føler meg allerede bedre. ALT var i begynnelsen av behandlingen 398, og nå er normen 40, jeg er veldig glad for at det er folk som Alexey, tusen takk, Gud velsigne deg.

Jeg vil uttrykke min dyp takknemlighet til hele hepcinat.ru-teamet for hjelpen som tilbys til meg. I går mottok jeg en gratis pakke med medisiner for 1 måneders behandling. Tusen takk for hva du gjør, for din hjelp til folk som ikke har mulighet til å kjøpe medisiner og bli behandlet, og du gir denne muligheten. Helse til hele laget.

God dag venner, jeg heter Ruslan, i slutten av desember vendte jeg meg til Alexei om hepcinat lp-stoffet, fordi jeg har hatt hepatitt C, jeg har vært syk siden 2005, genotype 1a, det var to mislykkede behandlinger, intron + ryba og pegasis + ryba, startet behandling av hepcinat lp 28. desember, 10. januar besto test, PCR var 2.700.000, ble det 100 (ett hundre). Etter to ukers behandling vil jeg gjerne si en stor takk til Alexey, og alle som deltar i det, vil bli informert om videre behandling her. All helse.

Jeg vil si en stor takk til alle som deltar i dette prosjektet og hjelper folk til å bli sunne. Inntil i dag trodde jeg ikke at jeg ville svare på min forespørsel, men et mirakel skjedde. I dag mottok jeg den første pakken hepcinamat i henhold til gjensidig hjelpeprogram) Nå har jeg sjansen til å gjenopprette)) Takk for at folk liker teamet ditt)).

Allerede notert på nettstedet 06/19/15 og 07/01/15.
Jeg vil dele gleden!
Etter 24 ukers behandling (hepinkin, pegintron, rebetol) har en måned gått uten medisiner. I dag tok jeg tester.
Hepatitt C RNA IKKE DETEKSERT! Takk !!

Hepcinat ble tilsatt til pegasys + ribavirinbehandlingsregimen 09.11.2015 og vil snart bli testet. Jeg kan si at i mitt mageområde var det en tyngde og denne alvorlighetsgraden forsvant fra øyeblikket til å legge til hepcinat til behandlingen. Jeg håper at resultatet blir negativt og holder på!
Hvordan bestiller jeg testene umiddelbart, legg igjen en anmeldelse. Takk for de hyggelige menneskene som hjelper dem som trenger det.

En time etter bestillingen kom et svarbrev i skjemaet med leveringsdato. Etter å ha bekreftet min dato fakturert i rubler. Jeg sa OK og ventet. I det faste nummeret om morgenen ringte en ung mann og sa at du kan ta medisinen. Kjørte opp. Tok den bort. Alt er flott!

Folk er folk i Russland! Kuvalin og et seriøst kontor. På fjernøsten kom en ordre på en uke. Jeg ventet på en måned totalt fra søknadstidspunktet. Jeg anbefaler alle. Ikke jage etter en billig fordi i India koster over $ 300. Jeg vet sikkert ! Litt mer enn $ 300 i India, i.evenvenik er akseptabelt. Lykke til all helse Vadim Khabarovsk 09.2015

Jeg vil forlate ikke bare en anmeldelse, men en liten bakgrunn. Ill i 2014 Han injiserte med operasjonen, og reddet livet til en person som led av hepatitt C. Etter 5 måneder passerte han testene og lærte de triste nyhetene. Jeg fortvilte ikke, jeg begynte å lete etter en løsning på problemet og kom over stoffet sofosbuvir på Internett. Prisen var selvfølgelig skremt. Lang ventet på utseendet av en generisk.

Bestilte 3 pakker levert til Moskva med bud i juni 2015, Alle brakt som avtalt, pakker er forseglet, ingen klager, etter kurset vil jeg skrive mer komplett informasjon!

10 dager etter starten av hepcinatadministrasjonen, passerte han testene i går.
Etter 10 tabletter - Hepatitt C RNA er IKKE DETECTED!
Vi vil fortsette!
Takk så mye!

Ingen er immune fra problemer, men verden er ikke uten gode mennesker - oppriktig takker jeg hepcinat.ru-teamet for å organisere levering av stoffet. Alt ærlig, rask og virkelig. I går var den første testen - antall kopier falt fra 172 millioner til 42 - det virker :)

I sannhet var det i begynnelsen en viss mistillid. Hvordan så? Ta og send penger til et land som vi nesten ikke vet!
Men. møtte hyggelige, sane mennesker. Kommunikasjon og handlinger var veldig operative og klare. Levering til Moskva via EMS er selvsagt en flaskehals. 12 dager !! For mye.
Vel, generelt - bra gjort!

Jeg vil gjerne si tusen takk for medisinen. bestilt 6 pakker, fikk det opprinnelige stoffet. I utgangspunktet var det selvsagt skummelt, plutselig ble bedraget, ikke brakt, men etter å ha snakket med nettstedets ansatte, stolte de fortsatt på og begynte nå et behandlingsforløp. Takk så mye.

Takk så mye! Takk til deg, vi kjøpte hepcinat for mannen min, som har hepatitt C. Han starter nå behandling, vi har håp igjen. Om hvordan å kjøpe sovaldi kunne vi ikke engang tenke.


Relaterte Artikler Hepatitt