Hepcinat-LP med Sofosbuvir og Ledipasvir for behandling av hepatitt C

Share Tweet Pin it

Hepcinat-LP med Sofosbuvir og Ledipasvir er et kombinert middel for hepatitt B-virus. Deretter vil vi fortelle deg hvor du kan kjøpe stoffet, til hvilken pris, og hvordan du bruker selskapets offisielle nettside for dette. Vi vil også presentere instruksjonene på russisk og lese anmeldelser som ga gode og sunne kjøpere.

Hva er denne Hepcinat-LP medisinen?

Hepcinat-LP er et stoff som er aktivt i kampen mot kronisk hepatitt C, ledsaget av genotype 1 med eller uten levercirrhose. En del av Hepcinat-LP-preparatet Sofosbuvir og Ledipasvir brukes til å undertrykke et par proteiner som fremkaller reproduksjon av viruset.

Gå til leverandørens nettsted

Hepsinat LP er den offisielt bekreftede generiske av det svært kostbare legemidlet Harvoni. Til tross for mangelen på patentbeskyttelse er behandlingen med dette stoffet ekvivalent med den opprinnelige effektiviteten og sikkerheten, da de er produsert i henhold til kvalitetsstandarder.

Pris og hvor du skal kjøpe Hepcinat-LP

Den byråkratiske syklusen hindrer utgivelsen av så effektive midler som Hepcinat-LP, slik at selv i apoteker i store byer (Moskva og andre) kan tilby å kjøpe bare merkede stoffer til høye priser.

På grunn av populariteten til stoffet og dens effekt, er det en risiko for å bli offer for svindlere som er klare til å tilby en lavere pris. Strukturen til det opprinnelige stoffet består av to aktive stoffer som i kombinasjon har en kraftig effekt: Sofosbuvir og Ledipasvir.

Det offisielle nettstedet fungerer direkte med produsenter fra India, så for å bestille generisk Hepcinat-LP, må du utgjøre tilbakemelding og følg instruksjonene fra nettapotekforvalteren. Denne samarbeidsformen gjør det mulig for oss å motstå den optimale kostnaden, samt å overholde alle krav til medisinsk kvalitet.

Alle produkter Hepcinate LP-sertifisert. Bare et originalt produkt kjøpt fra en offisiell representant kan kvitte seg med hepatitt.

Hvor mye er Hepcinat-LP:

  • Moskva - 24.000 rubler.
  • St. Petersburg - 24.000 rubler.
  • Khabarovsk - 24.000 rubler.
  • Jekaterinburg - 24 000 rubler.
  • Ukraina, Kiev - 10350 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 10350 UAH.
  • Minsk - 670 hvit. rubler.
  • Almaty - 129000 tenge.

Gå til leverandørens nettsted

Leger om Hepcinat-LP

De fleste doktorgradsanmeldelser om Hepcinat-LP er positive. Dette skyldes det faktum at mange pasienter var i stand til å oppnå en positiv effekt ved behandling av hepatitt C. Leger fra russiske klinikker deler sin erfaring med dette stoffet.

Min pasient ble smittet med hepatitt C under operasjon i utlandet. Hun kom til meg i resepsjonen i tårer og panikk. Ikke alle har råd til å kjøpe så dyr medisin som Harvoni. Men for den generelle befolkningen er det rimelige midler som kalles generics - en verdig erstatning for de markedsførte merkene.

Jeg bestemte meg for å gi råd til hennes Hepcinate LP, fordi jeg allerede hadde en vellykket opplevelse av å bruke den mot hepatitt C, så jeg hadde ingen frykt og var sikker på en positiv effekt, spesielt siden landet som produserte dette stoffet, var India, som viste sig i dette området. Og igjen hadde jeg rett: etter en måned ble testene forbedret, og etter å ha gått gjennom hele behandlingsforløpet, ble viruset ikke oppdaget.

Alexey P. P., hepatolog (terapeut)

Jeg kom først over et indisk narkotika Hepcinate LP i vår. Jeg har allerede fått nok erfaring med å behandle viral hepatitt C, men aldri en gang våget jeg å bruke dette middelet. En pasient kom til meg, som selv foreslo og insisterte litt på behandling med hepepinat. Bestilt den på den offisielle siden. Jeg var enig fordi jeg visste at Sofosbuvir og Ledipasvir i kombinasjon hadde en sterk effekt på sykdommen og mer enn en gang leste vurderinger selv. Legemidlet handlet, en kraftig antiviral effekt lagret fra sykdommen. Jeg vil fokusere på at behandling med dette legemidlet kun skal skje under tilsyn av spesialister.

Elena Viktorovna D., en spesialist lege i virussykdommer

Pasientanmeldelser for Hepcinat-LP

For øyeblikket har Hepcinat-LP allerede tjent mye popularitet, så du kan finne mange pasient vurderinger på Internett. De fleste av dem er tilbøyelige til å tro at stoffet er et kraftig verktøy og er i stand til å overvinne sykdommen.

Etter at jeg oppdaget denne sykdommen, begynte jeg umiddelbart å søke etter det mest effektive middelet, fordi det ble veldig skummelt. Etter å ha lest en rekke vurderinger på narkotikaforumet bestemte jeg meg for å kjøpe den på den offisielle nettsiden, som ble anbefalt av legen, og ble ikke tatt feil.

Etter den første måneden viste generikken det første positive resultatet, min lykke kjente ingen grenser! Så kurset til slutten, og ble kvitt viruset helt, jeg anbefaler alle!

Maria, 33, Rostov-til-Don

Før jeg kjøpte Hepsinat LP bestemte jeg meg for å bli kjent med komponentene og de aktive stoffene, da jeg noen ganger har allergiske reaksjoner. Men Ledipasvir, Sofosbuvir og andre komponenter viste seg å være trygge for meg.

Jeg har sannsynligvis skyndet seg litt da jeg etter de to første ukene av behandlingen ville se en bedre situasjon, men dette skjedde ikke, og legen rådet meg til å vente litt og komme minst en og en halv time senere. Det gjorde jeg bare. Da jeg så resultatene, kunne jeg ikke tro på mine øyne: viruset forsvant! Jeg håper virkelig at han ikke kommer tilbake igjen.

Alexander, 41, Moskva

Instruksjoner for bruk Hepcinat-LP

Bruksanvisningene på russisk viser hva du skal gjøre og hvordan du skal bruke Natco Hepcinat-LP riktig. De grunnleggende regler for opptak, sammensetning og kontraindikasjoner til bruk av stoffet vil bli presentert nedenfor.

Hepcinate LP er nødvendig for å ta en tablett 1 gang per dag i løpet av måltidene samtidig.

Mat kan være høyt kalori (1000 kcal) eller mindre - 600 kcal, mens det er henholdsvis 50% eller 25% fett. Instruksjonene indikerer også at bruk av stoffet på tom mage ikke vil redusere den antivirale effekten.

Hvis pasienten av en eller annen grunn under behandlingen manglet en avtale, betyr det ikke at neste gang du må ta to piller. Fordi hvis du tar mer, kan du oppleve bivirkninger fra et overforbruk i kroppen av Ledipasvir og Sofosbuvir, og få anafylaktisk sjokk.

Legemidlet er beregnet på pasienter med hepatitt 1-genotype.

Det er visse risikoer for tilbakefall, som avhenger av følgende faktorer:

  1. Tilstedeværelse eller fravær av cirrose.
  2. Alvorlighetsgraden av sykdommen.
  3. Tilstedeværelsen av HIV-infeksjon.
  4. Relaterte virus.

Kontra

Gjennomført laboratorieundersøkelser av kontraindikasjoner til stoffet Hepcinat-LP. Instruksjonene indikerer at du ikke kan ta verktøyet i slike tilfeller:

  • hvis pasienten er under 18 år
  • under graviditet og under amming;
  • Siden Sofosbuvir er til stede i preparatet, bør overdosering unngås;
  • Det er ikke tilrådelig å ta samtidig med alkohol;
  • forbudt for pasienter med alvorlig levercirrhose;
  • allergisk reaksjon.

Det finnes også en liste over verktøy som Hepcinat-LP ikke er kompatibel med. For ikke å forårsake bivirkninger, og behandlingen av hepatitt viste seg å være effektiv, bør medisinen ikke ledsages av samtidig administrering av slike midler som:

  • rifampicin;
  • elvitegravir;
  • karbamazepin;
  • tipranavir;
  • St. John's wort;
  • fenytoin;
  • rosuvastatin;
  • tenofovir
  • emtricitabin.

Hvordan fjerne Hepsinat LP fra kroppen?

Legene sier at det er umulig å fjerne ekstra Hepsinat LP fra kroppen. Siden selv etter hemodialyse elimineres Ledipasvir veldig vanskelig på grunn av sin tette kopling med plasmaproteiner.

Hvordan skille en falsk Hepcinat-LP?

Siden stoffet ikke kan tilskrives billige stoffer, er det svært viktig å ikke snuble over en falsk og vet hva pillene ser ut, fordi det handler om menneskers helse.

De originale Hepcinat-LP-tabletter har en oval grønn farge med et spesielt belegg av glasur. På den ene siden av tabletten er fylt med påskriften SL.

Hver tablett inneholder 28 tabletter og en spesiell silikatgel er plassert inne for å absorbere fuktigheten. For å bekrefte igjen produktets autentisitet, kan du kontrollere tilstedeværelsen av tetningsmassen, som er laget av polyester.

Indikasjoner for opptak Hepcinat-LP

Hepcinat-LP, som i sammensetningen inneholder to aktive komponenter, Sofosbuvir og Ledipasvir, er ment for behandling av kronisk hepatitt C-virus av den første genotypen, bare hos voksne. Sikker for kroppen, det innebærer en daglig dose av Hepcinate LP, som ikke bør overskride en tablett under et måltid eller i en tom mage. Det er ønskelig at mottak av midler skjedde hver dag på samme tid.

Hva er en del av Hepcinate LP?

Legemiddelet Hepcinat-LP, i tillegg til to hovedkomponenter, nemlig Sofosbuvir (i mengden 400 mg) og Ledipasvir (90 mg), inneholder flere inaktive stoffer, som inkluderer:

  1. Silika (kolloidal).
  2. Magnesiumstearat.
  3. Cellulose korn.
  4. Copovidone.
  5. Kroskallosnatrium.

Praktisk sett er de samme hjelpestoffene inkludert i legemidlet for behandling av hepatitt Harvoni, en ny generisk som er Hepcinate LP.

To aktive komponenter, Sofosbuvir og Ledipasvir, utfører funksjonen til å blokkere reproduksjon av enzymer som er ansvarlige for utviklingen av viruset i menneskekroppen.

analoger

Siden Hepcinat-LP Natco Pharma Limited selv er en analog med Harvoni-medisinering, ville det være mer korrekt å vurdere produkter i nærheten av det i forhold til dets komponenter, som avviker i samme farmakologiske virkning og bekjempe de samme leversykdommene som Hepcinat-LP.

En av de mest åpenbare av disse er Ledifos. Det koster litt mindre enn Hepcinat, men inkluderer samme 400 mg Sofusbuvir og 90 mg Ledipasvir.

En annen verdig motpart er Natdac fra samme produsent Nacto Pharma. Legemidlet er aktivt i kampen mot hepatitt C 1, 2, 3, 4 genotype. Dets aktive stoffer er Daclatasvir og Sofosbuvir, noe som gjør at stoffet effektivt kan bekjempe leversykdom.

Hepcinat lp, behandling vurderinger

Hepcinate LP er en relativt ny utvikling i farmasøytisk industri, men det har allerede vist sig å være en god en. Umiddelbart etter vellykket gjennomføring av forsøkene ble stoffet godkjent i Europa og USA, som en av de mest effektive i bekjempelse av hepatitt C av første og fjerde genotyper. Det skjedde så at LP Hepcinate, som vurderinger begynte å forekomme mer og oftere, ble den mest praktiske å bruke, fordi den umiddelbart inneholder to stoffer som er nødvendige for effektiv terapi - sofosbuvir og ledipasvir. Bare en tablett per dag i 3-6 måneder og hepatitt C-viruset trekkes tilbake. Som vist hos pasientene, inkludert de som er lagt ut på vår nettside, gir ikke tablettene bivirkninger, tolereres godt og, viktigst, bidrar til å kvitte seg med sykdommen. Og meningen til de som prøvde og kurerte ham var den mest nøyaktige indikatoren for medisinens effektivitet.

Hepcinat lp - ambulanse for hepatitt C

Når en pasient er diagnostisert med denne sykdommen, kan leger som anbefaler dette tiltaket trygt snakke om et positivt resultat av antiviral terapi. Faktisk var det med de "gamle" ordningene bare 40% av vellykkede tilfeller av utvinning. Pasienter som får denne behandlingen, før de tas, bør være kjent med bruksanvisningen for å unngå uønskede konsekvenser.

Hepcinate tabletter LP - vurderinger av stoffet er så optimistiske at de er i stand til å gi tillit til folk som bare starter behandling i sitt positive utfall.
Ved å forlate sine vurderinger hjelper våre apotekskunder andre til å forstå at behandling er nødvendig, at medisiner er av god kvalitet og eliminerer hepatitt C av enhver form. Jo flere vurderinger om behandling av hepcinat lp, desto større er sjansen for at andre kan stole på moderne medisin og gjenopprette helse.

Hepcinat LP

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg lider av hepatitt C i mer enn et år. På grunn av denne alvorlige sykdommen måtte jeg utholde mange problemer og sorger. Jeg vendte meg til et stort antall spesialister og prøvde å bli behandlet på ulike måter: fra folkemetoder til ribavirin og interferonkurs.
Etter det siste mislykkede løpet av ribavirin, ga legen min råd til et middel som heter Hepcinat. Dette er et generisk legemiddel. En gang i kroppen virker det på enzymer på en slik måte at viruset slutter å multiplisere.
Jeg ble omvist av det faktum at produsenten gir 95% sjanse for utvinning. Jeg kjøpte stoffet offisielt gjennom forhandlere. Til tross for det ganske store beløpet tok jeg fortsatt et kurs på 12 uker. Tabletter må drikke veldig forsiktig, ikke mer enn en om gangen. Dette er viktig da det er en sjanse for å få anafylaktisk sjokk.
I løpet av kurset hadde jeg noen bivirkninger: kvalme, diaré og generell tretthet. Ved slutten av kurset forsvant alt nesten. Etter løpet var testene mine rene, viruset var ikke lenger i blodet, og jeg er veldig fornøyd!

Jeg lærte om tilstedeværelsen av hepatitt C da jeg ble testet for en planlagt operasjon. Analysen var positiv. Jeg måtte snarest begynne behandling.
Ifølge legen, jo raskere behandling er startet, jo mer sannsynlig er det å oppnå en rask gjenoppretting. Ingen grunn til å tro at hepatitt C ikke blir behandlet. Nå kan du helt ødelegge viruset i kroppen og fortsette å leve et normalt liv.
Selvfølgelig er kvalitetsbehandling dyr og lang. Du må være klar for dette. For eksempel, i behandlingsperioden ble jeg veldig tynn, siden kroppen min ikke var veldig forsiktig mot stoffet. Jeg tok Hepcinat LP.
I mitt tilfelle var det bivirkninger ved å ta stoffet. Dette er normalt. Det viktigste er at alt må kommuniseres til legen, slik at han kan kontrollere situasjonen og om nødvendig erstatte stoffet i tide.
Hepcinat LP kombinerer sofosbuvir og ledipasvir. Prisen er billigere enn det opprinnelige stoffet, men effektiviteten er den samme.
Totalt tok jeg piller i ca 7 måneder. Håper på et veldig raskt resultat er ikke verdt det. Legen min fortalt umiddelbart at det ville være veldig vanskelig å fullstendig kvitte seg med viruset, men likevel gjorde jeg det.
Nå er jeg helt frisk og jeg håper at det ikke blir mer behandling.

Først tvilte han på dette generiske stoffet: det er mye billigere enn originalen fra Europa, stoffet er umiddelbart komplekst, og ikke som de andre, hvor sofosbuvir og ledipasvir er skilt, opprinnelsen er generelt indisk. I tillegg ble min hepatitt forverret av leverfibrose, i tillegg var livsstilen ikke særlig sunn - røyking og alkohol.
Før det tok han et injeksjonsforløp med pegasus, var på sykehuset - det hjalp ikke, ribavirin virket også tvetydig, lettelsen var midlertidig. Men Hepcinat virker bra for nå, fordi det ikke så sterkt styrker immunforsvaret, som tidligere legemidler, da det kjemper direkte mot selve viruset. I tillegg er behandlingen enklere, det er ikke nødvendig å kombinere flere tabletter, alt er i en tablett. Og nå blir jeg bare undersøkt, og behovet for å forsvinne på sykehuset er forsvunnet, i lindring, kunne jeg komme tilbake til et helt liv. AST og ALT i blodet kom raskt tilbake til normal, fibros begynte også å synke. Kurset er ennå ikke fullført, men jeg merker endringen på mine egne følelser, og ikke bare på grunnlag av analyse. I prinsippet, i nesten to måneder med behandling, ikke dårlig nok, er det fortsatt en måned fremover i henhold til instruksjonene, bør viruset fjernes helt.

Da de diagnostiserte hepatitt C og spørsmålet oppsto om behandlingsmetoden, nektet jeg russisk medisin med en gang. Det var et eksempel på en far med samme diagnose, han led sterkt fra bivirkninger. Derfor valgte jeg generikk, og Hepcinat LP er en av dem fordi den kombinerer Ledipasvir og Sofosubvir. Disse stoffene er alltid foreskrevet i et par, og her 2 v1 kan du lagre.
Jeg bestemte meg for å kjøpe to bokser til en start og tapte ikke, fordi jeg klarte å gjenopprette om to måneder. Jeg trodde det ikke, doktoren trodde heller ikke det, jeg bestilte en rekke tester, men de viste alle at det bare er antistoffer i blodet, men det er ingen virus. I to måneder. Våre leger er vanskelige, de tror enten i deres Interferon eller i den amerikanske Harvoni.
Det var selvfølgelig noen bivirkninger, men for et slikt resultat kan du tåle dem. Nå tar jeg jevnlig tester til viruset er tilbake.

Hepcinat LP begynte å påføres så snart diagnosen ble gjort. Han har ingen cirrhose av sønnen sin (han er 21), han var heldig. Legemidlet ble tolerert uten noen spesielle bivirkninger: liten tretthet, tyngde. Effekten kom ganske raskt, vi forventer ikke engang. Viruset stoppet å multiplisere, så sa legen, noe som betyr at hepatitt C vant ut. Overleverte analyser, nesten alt er normalt. Nå fortsetter vi behandlingen med andre medisiner.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Min terapi is + sof natko hepcinat lp

  • Gå til side:

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding Vladimir21 "25 Jan 2016 21:35

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "25. januar 2016 23:21

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan, 2016 12:58

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 kl. 20:20

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan 2016 17:36

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding yan55 »26 januar 2016 18:23

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:37

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:46

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

The Narcissus Message "26. januar 2016 18:49

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Innlegg Lana487 »26 jan, 2016 20:53

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Legg inn Qwerty130102 »26. januar 2016 21:33

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding BEAR »26 jan, 2016 10:10

Re: Min Therapy Harmony Natko hepcinat lp

Melding yan55 »27 jan, 2016 kl 21:03

Hepcinat LP Anmeldelser

Hvordan gi en vellykket kamp mot virus hepatitt C: pasient vurderinger av generisk heparin For mange mennesker (og det er flere millioner infisert på jorden) diagnostisert med viral hepatitt C, har behandlingen av denne smittsomme sykdommen lenge vært et svært problematisk problem. Tiår..

Hvordan få vinneren av kampen mot hepatitt C-viruset: vurderinger av de som gjorde det Hva vet du om viral hepatitt C (HCV)? Nesten ingenting - for de fleste er det en abstrakt horrorhistorie, som i sin overbevisning ikke har noe å gjøre med dem. Men problemet er nær, og hun..

Hvilke pasienter og leger forteller om den indiske generiske Daklahep Now for mange mennesker som er smittet med hepatitt C-viruset, er det et reelt håp for utvinning. Tross alt var den eneste løsningen nylig interferonbehandling. En slik behandling for hepatitt C var..

Omtaler av eksperter, hepatologer og pasienter om generisk. Teravir.Kommentarer om behandling av hepatitt C ved hjelp av interferonbehandling, som har blitt praktisert nylig, er pasienters klager om bivirkninger og alvorlig forgiftning av kroppen. Resultatene blir brukt..

Hvordan slå hepatitt C, B, HIV 1: Innovativ behandling av indiske generics En behandling av hepatitt C, en snedig virussykdom som stadig etterfyller hæren av smittede mennesker og dreper hundrevis av deg, har vært et stort problem for medisin over hele verden i flere tiår.

Viread, et allsidig verktøy for kampen mot hepatitt B og HIV-1B, ble underarten av hepatitt C isolert i familien av hepatitt C som en egen sykdom i slutten av 80-tallet i forrige århundre. Og siden da begynte det aktive søket etter effektiv behandling av hepatitt C. I utgangspunktet, med..

Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter..

Hepcinate drug i vurderinger og anbefalinger fra pasienter og leger: Hepatitt C forlot ikke en sjanse

Ikke så lenge siden, fikk pasienter med viral hepatitt C (HCV) en sjanse til utvinning. Moderne legemidler begynte å vises aktivt på det farmakologiske markedet, som viste gode resultater. Basert på evnen til å beseire sykdommen, har mange pasienter allerede hatt en negativ erfaring med behandling med interferonbehandling. Denne behandlingen av hepatitt var utrolig vanskelig med hensyn til graden av manifestasjon av bivirkninger - i svarene klaget alle på massevis om hodepine og stadig økende kroppstemperatur, hodepine, kramper, hudutslett. Slike behandling av hepatitt C tok et år eller mer og brakte bare 40-50% positive resultater.

Topp anbefalinger

Derfor var fremkomsten av innovative stoffer en virkelig revolusjonerende begivenhet. Disse stoffene mottok anbefalinger fra EU-kommisjonen om narkotika, Russlands helsedepartement - leger begynte å aktivt bruke dem til behandling av HCV. Blant annet er det verdt å merke seg Hepcinate LP, vurderinger av leger om hvilke på kort tid den mest positive. Legemidlet inneholder slike aktive stoffer som Ledipasvir og Sofosbuvir, som kan blokkere virusets reproduktive funksjoner.

Mange nyere vurderinger av Hepcinate LP indikerer fraværet av bivirkninger. Dette indikeres av mange pasient vurderinger. Resultatene av søknaden kunne ikke annet enn glede seg - de økte til 95-98% med unntak av tilbakefall. Mange vurderinger om behandling av hepatitt C er takknemlige for utviklerne av disse generene - de kan kjøpes til en rimelig pris for de fleste. En pakning inneholder 28 tabletter.

De første analysene er oppmuntrende

Hepcinate LP, vurderinger av behandling som forteller om seieren over HCV 1 og 4 genotyper. Ifølge leger er dette den ideelle medisinen for disse underartene av viruset. Etter noen uker viser tester en signifikant reduksjon i viruset og et godt respons av immunsystemet, som er knyttet til prosessen med å bekjempe sykdommen. Hepcinate LP, vurderinger om behandlingen som på leverandørsteder er mettet med positive øyeblikk, krever betydelig mindre tid - 12-24 uker. Mange som allerede har beseiret sykdommen gir høy karakter til generisk.

Historier om seieren over viruset i anmeldelsene på nettstedet

Estimater og anbefalinger for Hepcinat LP finnes på nettsidene til selskaper som spesialiserer seg på forsyning av narkotika fra India og Bangladesh, hvor de viktigste produksjonsanleggene er lokalisert. Friske anmeldelser forteller beklagelige historier om håp gitt og seier over sykdommen. Legene anbefaler at du undersøkes før du bestiller en generisk. Etter å ha mottatt svarene til testene, finner ut sykdommens genotype og skadene forårsaket av viruset til kroppen, beregner spesialisten dosen og anbefaler kombinert behandling.

Hepcinate drug presenterte berettiget håp

Hepcinat LP, vurderinger av hvilke er for det meste positive, selges med kvalitetssertifikat - dette utelukker kjøp av forfalskede varer. Mange kjøpere deler sine erfaringer og anbefaler selskapene de liker å organisere gratis frakt. Hensyn til pasientene støttes og spesialister - Hepcinat LP ifølge doktorgrader fortjener høyest poengsum. De anbefaler til kollegaene sin aktive bruk. Hvis du bestemmer deg for å søke etter et selskap, spør de siste vurderingene om behandlingen med Hepcyanate LP på nettstedet - dette er en verdifull opplevelse av vinnerne, som gjenvunnet sin tidligere livskvalitet.

Hepcinate drug og vurderinger om det gir håp til mange som er desperate og disbelieved - med denne generiske, alle har en sjanse til å bekjempe den smittsomme sykdommen.

anmeldelser

Vi vil være takknemlige for kundene for tilbakemelding på kvaliteten på vår tjeneste.

Anmeldelser vil bli lagt ut med en forsinkelse på grunn av moderering. Stavemåten og stilen til forfatterne vil bli lagret.

Hei alle sammen! Mottatt resultatet av PCR-diagnostikk for hepatitt C-viruset, 1,5 måneder etter avslutning av behandlingen. RNA er ikke detekterbart. Nå en annen kontroll i et halvt år. All helse!

Hepcinat.ru: Hold det opp! Dette er virkelig en seier for hele familien!

Hei alle sammen! Vel, som avsluttet behandlingen av hepatitt C, orientalsk analyse! Nå kontrollen om et halvt år, vil jeg definitivt skrive, også, min far ble behandlet, viruset ble ikke oppdaget. All helse!

Hepcinat.ru: Flott resultat! Gratulerer med hele mitt hjerte !! Lev fredelig og lykkelig i fremtiden!

Har bestått analysen for PCR, er resultatet negativt. Takk igjen for din hjelp! Måtte Gud gi deg og dine kjære gode helse!

Hepcinat.ru: Og du blir ikke syk! Veldig glad for din helbredelse!

Hei alle sammen! Jeg vil se på de neste testresultatene. La meg minne alle om at jeg har hepatitt C 3 genotype, min far har 1 genotype, generelt har vi 1,5 måneders behandling for viruset i blodet 0. Neste gang vil jeg gå til rush på slutten av behandlingen! All helse! Hurra!

Hepcinat.ru: Gratulerer med hjertet! Slike tilfeller av gruppesykdommer og etterfølgende gjenoppretting er ganske sjeldne! Det er enda mer behagelig å innse at det snart vil bli en familieferie! Og doble! Hooray! Hooray! Hooray!

Hei alle sammen! Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Yuri for å gi oss muligheten til å komme seg fra denne sykdommen. Min mann, Anatolia, ble diagnostisert med hepatitt C i 2001. Siden da har han kun vært involvert i vedlikeholdsterapi. Ved september 2017 hadde han en diagnose av xp. hepatitt C, genotype 3, ALT 108, AST 54, etc. bilirubin 4,66. Etter en måneds behandling med legemidler kjøpt fra deg, blir ikke hepatittviruset detektert i blodet. Etter to måneders behandling, ALT 25, AST 32, etc. bilirubin

Hepcinat.ru: Takk for de hyggelige ordene fra Saransk !! Veldig hyggelig å lese slike vurderinger! En annen person var i stand til å gå tilbake til normalt normalt liv. Viruset trakk seg under det vennlige trykket av hele familien! Anatoly i sin kamp ble støttet av sin kone og sønn Alex! Alle bidratt! Du er flott! Ditt eksempel er verdig emulering!

Hei alle sammen! Jeg vil dele prosessen med å behandle hepatitt C. Du kan lese om meg personlig i mine tidlige anmeldelser. Nå snakker vi om min kjære person, som begynte behandling for to uker siden, han har hepatitt C genotype 1b. I dag mottok vi de første testresultatene etter to uker med terapi, resultatene er imponerende, etter at overvurderte indekser av gamma gt, ast, alt, de returnerte til normal, viruset av viruset var 2.500.000 eksemplarer, det ble 3.600. Gitt at mannen er eldre! Vi fortsetter videre. Takket være Yuri. Stor!

Hepcinat.ru: Vi er veldig glade for Ruslan og hans slektninger! Hans energi og optimisme vil hjelpe dem å kvitte seg med dette hatet virus! Dette er ingen tvil! Alt er det beste for deg! Vi er alltid glade og klare til å hjelpe! Takk for de hyggelige ordene!

Hei alle sammen! Vel, jeg ventet på den viktigste analysen! Som jeg skrev tidligere, startet terapi for 12 dager siden! Indikatorene er av skala! Nå er hepatitt C-viruset i blod 0. Hurray! Yuri takk! Alt det beste og helse!

Hepcinat.ru: Nyttårsgave !! Selv og venner! Alt går som planlagt! Hurra! Hurra! Hurra!

Hei alle sammen! Gratulerer nytt år! Jeg vil dele med dere! For to uker siden begynte jeg antiviral terapi, jeg er under tilsyn av en spesialist, jeg passerte de første testene og hadde allerede gode nyheter, alt 25, ast 18, gamma-gt 30 til å liste lenge, men alle hovedindikatorene i to uker falt tre eller fire ganger. Venter på det viktigste resultatet av PCR VGS! Jeg er veldig glad. Takk så mye Yuri! Vent på ytterligere nyheter! All helse

Hepcinat.ru: Gode nyheter! Veldig oppmuntrende! Vi ser frem til å høre fra deg PCR analyse. Og selvfølgelig, vi følger dine ønsker! Gratulerer nytt år! Vi ønsker helse og suksess i livet til alle pasienter og til alle besøkende på nettstedet vårt!

God tid på dagen! Takk så mye for utvinningen!

Hepcinat.ru: Venus er en veldig sterk mann! Det var veldig vanskelig å gå til målet. Det er åpenbare suksesser! Vi gratulerer hjertelig med henne! Mye gjenstår å bli gjort for å endelig gjenopprette helse, men hun vil gjøre det! Vi tror det!

God ettermiddag, jeg vil fortelle historien min. Da jeg ble registrert for graviditet, ble hepatitt C avslørt, det var et sjokk for meg, og det virket som om livet endte med at det var i november 2014. Jeg bodde med det før jeg kom over et nettsted der du kunne bestille Hepsinate LP, men dette er i Russland Jeg er fra Hviterussland. Jeg klarte å kjøpe disse pillene, og jeg er veldig takknemlig for at det er mennesker som Yuri, han er vår frelser, takket være ham, jeg helbredet hepatitt C, og jeg er veldig glad. Takk så mye.

Hepcinat.ru: Ja! Troen er bare fantastisk! Når det gjelder helse, og spesielt barns helse, kan ingen grenser og avstander stoppe en kvinne! 600 km fra Mogilev til Moskva er bare tull! Helse til deg og hele familien!

Hei alle sammen! I går kjøpte jeg medisiner for behandling av hepatitt C, takket være Yuri, han fortalte alt i detalj, reagerte raskt og begynte å ta det! All helse!

Hepcinat.ru: Ruslan sikkert forberedt grundig! En masse forundersøkelse av medisiner og behandlingsmetoder førte ham til den riktige konklusjonen! Vi ønsker den unge mannen suksess i alt! Først av alt - suksess i behandlingen! La oss vente på resultatene!

Velkommen! Jeg lærte om hepatitt C for 1,5 år siden, da jeg var planlagt for tester, hvor det ble sittende fast, er det ikke kjent. Hun ble behandlet av en smittsom sykdomsspesialist i en lokal klinikk, drakk en stor håndfull piller. Det var praktisk talt ikke noe resultat. Desperat, hun dro til en smittsom spesialist, og han snakket om indiske rusmidler. Gikk telefonen fra noen du kan kjøpe, lenge og tenkt og rushing i tvil, men besluttet å kjøpe. Kalt kalles en imponerende mengde. I tanke begynte hun å studere Internett og kom over dette nettstedet, prisen var mye lavere. Det var skummelt, men kjøpt. Og i går, etter å ha drukket tre piller i tre måneder, fikk jeg resultatet. Hepatitt C er ikke påvist. Takk så mye, det samme er det et mirakel.

Hepcinat.ru: Jeg husker godt våre foreløpige samtaler og beslutsomhet og optimisme som Tatiana begynte sin kamp på. Og det skjedde faktisk et mirakel! Men dette menneskeskapte mirakel! Tatyana selv gjorde ham! Godt gjort! Vi er stolte av deg! Og det faktum at vår deltakelse i dette ga en ekte feiring til Omsk!

Han kjøpte her medisiner for å behandle hepatitt fra genotype 1, før det flere år med dårlig støttende terapi, bare penger for kvelden og hele rumpa i hullene for å stikke (Fistfuls of pills on schedule for support, vet at dette ikke kurerer. Ja, det er lite hyggelig, men Interferonbehandling er svært kostbar og mange bivirkninger med en liten prosentandel av suksess, da alle ikke ga et spark til risikofylt behandling. En alternativ måte brakte dette legemidlet og dette nettstedet - som jeg er veldig glad for! Yuri beskrev alt i detalj, ble ikke lurt, alt var term og b Uten fakes! Etter 6 uker var viruset allerede forsvunnet fra blodet, etter å ha avsluttet 3 måneders kurset, ble det ikke funnet igjen. Og en annen måned gikk uten medisiner - alt er bra, det er ikke noe virus). Hvis du har en sykdom, er dette ikke en setning, en magisk pille er Dag og etter 3 måneder i lengste tilfelle er du en fri mann! Jeg ønsker deg all suksess i seieren over dette nå nesten "kaldt" sår!

Hepcinat.ru: Ja! Drømmen om mange - at Hepatitt C kunne helbredes veldig enkelt og uten problemer - ble oppnådd! Vadims melding fra Astrakhan viser enkelt og tydelig måten som mange mennesker ganske sikkert vil gå, som fremdeles tviler på seieren over viruset! Gratulerer med Vadim fra bunnen av hjertet mitt !!

Hei! Jeg lærte at jeg har viruset C, gravid med det andre barnet. Du som leser anmeldelsen, forstår meg. hvordan hjernen er tatt ut ((jeg gråt som en "beluga". Jeg var bekymret for at barnet ikke ville få det under fødsel! Og igjen var det på legens samvittighet! Vel, jeg kan fortelle deg. Jeg fødte uten konsekvenser. Hele familien min er sunn, hvor jeg tok denne dritten. Jeg vet ikke (Jeg sier en ting. Jeg er ferdig med kurset, jeg kjøpte 3 genotyper. Jeg kjøpte det her))) og jeg anbefaler deg! Resultatene er negative))) Jeg vil virkelig ha denne glede dagen for alle som er syk. GOD LUK OG VÆRE SUND. Tamara Krim.

Hepcinat.ru: Veldig emosjonell tilbakemelding! Dette er forståelig! Det er enda mer gledelig at på Krim, i Sevastopol, Tamara kan du ta en slik vekt av skuldrene dine! Helse og glede for deg Tamara!

Hallo I juni i år oppdaget sykdommen (sannsynligvis tannleger, "takk" til dem) alt, ast 380-300. Som de fleste begynte de sannsynligvis sin behandlingsbane med ulike unødvendige utgifter og forvirrede konsultasjoner. Hvor mye jeg lyttet, beklager det harde ord, nonsens og pompøs nonsens om emnet av denne sykdommen, vil jeg ikke fortelle.
Den offisielle behandlingen i Russland i det 21. århundre er søppel med en gjeng med bivirkninger. Historier behandlet med lignende metoder er skremmende. Fra slik behandling nektet. Heldigvis lærte jeg om unike (uten overdrivelse) moderne medisiner. Bunnlinjen: etter en måned var alt normalt, etter en annen to måneder viste kvantitativ analyse ingen sykdom. Jeg avslørte ikke noen bivirkninger, førte til et normalt liv. Generelt, takk at det er så lett å slå sykdommen - det er flott! Selgeren er ærlig, anstendig - ikke noe problem.

Hepcinat.ru: Takk til Andrzej for tilbakemelding og hyggelige ord om oss. Vi er veldig glade for å motta slike tilbakemeldinger. Nå, Andrzejs historie er typisk! Det var hans utholdenhet og tillit til den valgte banen som førte ham til seier over viruset! Gratulerer!

Velkommen! Ett møte kan forandre livet. Om sommeren, mens jeg var på sykehuset i infeksjonssjukdommen, møtte jeg en kvinne som ble kurert av hepatitt C (4 ss.). Med Hepcinat LP-tabletter. Det var et levende eksempel. Og jeg bestemte meg! Jeg drikker medisin fra 10/12/17. 1.11 Jeg passerte analysen - PCR av høy kvalitet. Resultat - ingen virus oppdaget! Tusen takk til teamet for å gjøre en god ting. Jeg bøyer til deg!

Hepcinat.ru: Det er en ferie i Saransk! En annen seier over viruset! Vi er glade for at i denne seieren har Svetlana vår lille bit!

Kjøpt stoffet i selskapet. De ringte, neste dag, ga Yuri en medisinering, igjen sagt alt i detalj, inntrykket etter møtet var positivt. Prisen er hyggelig, hvis det bestilles fra India, viser det seg dyrere. For øyeblikket er ikke det halve løpet av kuttet PCR-virus påvist. Veldig glad! Takk for at du er der.

Hepcinat.ru: Litt mer tålmodighet og en endelig seier! Vi gleder oss over deg! Veldig mye!

Det vurderes at vurderinger på nettsider er skrevet på forespørsel, men likevel leser de vurderinger, for før du tar en ansvarlig beslutning, ønsker noen å få maksimal informasjon. Det var det samme i vårt tilfelle, vi studerte nettstedet, leser anmeldelser og. trodde det ikke. Men etter å ha snakket i telefon med lederen bestemte de seg fortsatt for å kjøpe stoffet, og nå, når to uker har gått etter behandlingen, fikk de den første gode nyheten om at stoffet virker. Vi har kommet langt til å søke og tvile, men hvilket lykke - dette legemidlet kan kjøpes med levering i Russland, i vårt tilfelle (selv om vi allerede har vurdert mulighetene for en reise til utlandet). Tusen takk, alt viste seg å være sant, og viktigst, effektiviteten av stoffet, vel, organisasjonen av prosessen er upåklagelig.

Hepcinat.ru: Denne seieren i Saratov er veldig viktig i utgangspunktet! Vi gleder oss over deg og ønsker deg en rask gjenoppretting!

Jeg vil dele nyhetene mine 08.01.2017 Jeg begynte å ta Hepcinat-LP. I dag har jeg 7 ukers behandling. Jeg har allerede et resultat. Hepotitt C med PCR-metoden ble ikke detektert analyse fra 09.12.2017. Mange takk til JURY og hans team. Jeg fortsetter behandlingen til fullstendig gjenoppretting. URA !! URA !! URA !!

Hepcinat.ru: Gode nyheter fra Barnaul! Vi er veldig glad for at vi hjalp Alina i kampen mot viruset! Bli med - URA !!

Jeg takker teamet ditt for anstendighet! Mobilitet! Forståelse og menneskelig holdning! Jeg betalte for det månedlige kurset den 08/22/2017, samme dag sendte Yuri meg en EMS-post, i dag, den 25.08.2017, har jeg allerede levert kurirhjemmet i hendene mine! Emballasje og piller er originale! Siden den første måneden jeg bestilte direkte fra Natco India-anlegget, var prisen 24.000 for månedsbanen, gutta hadde 17.500. Det var hyggelig! Jeg ønsket å legge ved et bilde av pakking, piller, levering. Jeg forstår ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg er fra Omsk. Min telefon er 89136398737. Den første genotypen. Interessant og skremmende for alt spørsmålet; -Dette selskapet er ikke Kidal. Legene vil fortsatt ha oss alle som disse gutta. Vennlig hilsen! Velstand for din bedrift og alle fordelene!

Hepcinat.ru: Jeg skal forklare litt om prisen.
På emballasjen av stoffet indikerte prisen på stoffet. I rupees. M.R.P. - Maksimal utsalgspris (inkl. alle avgifter). Dette er salgsprisen på stoffet i India med alle skatter. For eksempel, for Hepcinat LP er det 25.000 rupier. I dagens sats er det nesten 23 000 rubler. Siden vi nå har omgått indiske skatter (og de er veldig store der!) - dette er muligheten til å gi priser som er ganske attraktive!

Hallo Jeg vil si takk til Yuri, jeg har gjort bestillingen, og nå vil jeg ha den langvarige medisinen den 2. august 2017 i hendene mine. Jeg vil tilbringe behandlingen, jeg håper på en rask endring. Om et par uker planlegger jeg å passere den første analez.

Takk til Alexey og alle gutta for rask levering, råd om produkt og oppmerksom holdning til kunder! Vi kjøpte Hepcinat LP for å beseire hepatitt C 1, vi vil behandle våre slektninger og vente på en rask gjenoppretting!
Takk gutta for å hjelpe til med å kjøpe slike viktige stoffer!

God dag til alle! Her vil jeg uttrykke min dyp takknemlighet til Alexey, så vel som til hans team for det perfekt organisert arbeidet! Kvaliteten på narkotika er også uten tvil, resultatet av kvantitativ analyse etter 3 uker av kurset "ikke oppdaget". Jeg ønsker deg lykke til og takk igjen.

Uraaa. Min mor er allerede fri for hepatitt C. Tidligere skrev jeg allerede at etter 1. kurset passerte vi en kvantitativ analyse, og han viste at viruset ikke er oppdaget. Vi avsluttet 2 flere krukker av hepcinat + natdac-komplekset. Etter det passerte vi kontrollanalysen - høy kvalitet PCR for hepatitt C - og det kom negativt. Min mor og jeg gråt med lykke. Før vi fant medisinen, mistet vi et helt år. Bare 15% av leveren er igjen. Cirrhosis i full gang. Men nå, uten hepatitt C-viruset, har vi sjansen til å opprettholde leveren lenger og bidra til å gjenopprette den. Jeg anbefaler alle de som tviler på å ta dette kurset om nødvendig og se fremtiden med optimisme.
Det som slo meg i behandlingen er fraværet av komplekse bivirkninger. Behandlingen var nesten asymptomatisk, selv høye temperaturer forsvant, noe som tok mye vitalitet.
En rask gjenoppretting!

Som lovet, avmeld jeg etter behandling, akkurat nå gjorde et kvantitativt virus i blodnull!) Uii) Takket være Alexey og hans team for sitt arbeid, og selv om denne dumme 3a motstått, overvant vi ham. Terrible ønsker grilling, men smittsomme legen rådet til å avstå fra lignende forstyrrelser på et halvt år, er det nødvendig å gi levertiden til å gjenopprette) Wow, men da vil jeg trekke tilbake))) All helse og lang levetid! Vi vil leve!

God ettermiddag, 12. mai skrev jeg en anmeldelse om kjøp av hepcinat lp på dette nettstedet. Passet en måned, passerte analysen, resultatet: "ikke identifisert." Tusen takk)))))) Det var mye tvil: bestilling / ikke bestilling, og plutselig en falsk, da mottatt, var ikke pakkenes utseende sammenfallende med bildene på nettstedet, men håpet på et positivt resultat))) og fornøyd med resultatet. Legemidlet virker virkelig.

Og her er resultatene etter en måned med behandling!

Dette er alle ekte gutter i dag, analysen kom i to uker med hepatitt C, genatypen 1b ble ikke påvist i blodet. Tusen takk til folk fra dette selskapet!

God ettermiddag Bestilt hepcinat lp. Kom gjennom dagen til en ny mail. Det var vanskeligheter med å skaffe seg, fordi kom for å hente opp rettighetene. Hvem velger betaling med kontanter ved levering, må du passe. Emballasje og utseende av glassene har endret seg og samsvarer ikke med beskrivelsen på nettstedet. Hvis det ikke var for mine venner som også ble behandlet med dette stoffet, som sa at de også hadde grønne og ikke hvite krukker, ville jeg være redd for å ta dette stoffet. Derfor anbefaler jeg nettstedsledere å gi relevant informasjon om emballasje og utseende av stoffet. Vel, generelt håper jeg at dette ikke vil påvirke kvaliteten på behandlingen)) Vi starter behandling, senere vil jeg definitivt skrive ut resultatet.

Hei, jeg vil si noen ord om meg selv. Historien jeg forlot kometer. Jeg fikk hypatitt med ginatip 1-b fibrose f-2 virusbelastning tre hundre som ga tisyach. Jeg bestilte medisinen ved månedlig levering med venning. Vel, kroche så etter 2 uker virusbilen Vel etter 2 måneder forsvant viruset, og jeg tok det og min måned og det er ikke noe virus generelt jeg leter etter om 3 måneder og så skriver jeg. Generelt, ikke bestil og vær sunn for alle Lykke til, slik at Gud vil hjelpe deg.

Hei, Alexey. I går mottok jeg pakken. Åpnet rett i posten og tok noen bilder. Jeg sender en av dem til deg.

Alt var i orden. Takk så mye. Du gjør, uten overdrivelse, en flott ting. Og vår stat ser ikke ut til å bry seg om sine borgere. Jeg tror ikke at oppkjøpet av en lisens (som India gjorde) ble forhindret av sanksjoner. Takk igjen til deg og din assistent Yuri. På de første resultatene vil jeg informere deg. Med vennlig hilsen, George.

Passet en måned, bestått testene) og resultatene er veldig glade! Hypatitt med 1b er ikke !! Veldig fornøyd selvfølgelig! Jeg drikker med Riboverinum, vann. Hrolofill for å redusere bivirkninger. Veldig takknemlig for alle også!

Mirakuløst lærte jeg om muligheten for å gjenopprette fra hepatitt og selvsagt hoppet ved sjansen som en strå. Moren min i juni 2016 fant skrumplever med alle sine tilhørende komplikasjoner, og i tillegg hepatitt C 1 genotype. Og bare 9. mars 2017, med kvantitative indikatorer på PCR 9,3x10 ^ 4 MO / ml, begynte vi behandling for hepatitt. Vi aksepterer Hepcinat Sofosbuvir (sofosbuvir) og Natdac Daclatasvir. Av de ubehagelige bivirkningene - kløe er lett, men det var nesten ingen varme. 11. april passerte vi den første kontrollanalysen, og resultatet kom - VIRUS ER IKKE DETEKSERT. Vi fortsetter behandlingen.
Utmerket service, nesten øyeblikkelig levering. Takk, det er ingen grense. Dette er et mirakel!

Bestilt medisinen. Det kom raskt. Vi begynner behandling. God kommunikasjon. Vi fikk en full konsultasjon. Takk

I februar bestilte jeg kurset Sof + Ice (Hepcinat-LP) fra Almaty. Jeg har hepatitt C genotype 1b. PCR før behandling ga en analyse som viste et positivt resultat. Gjentatt analyse 4 uker etter starten av behandlingen viste et totalt fravær av viruset i blodet, negativt! Rakhmet. Jeg selger et 12 ukers kurs. Start 23 -02-17 til 24-03-17 ingen virus.

Jeg supplerer gjennomgang nr. 16 datert 11. januar 2017. Jeg gikk gjennom en 12 ukers behandling av de 3 genotypene av hepatitt C. Viruset ble ikke oppdaget. Takk.

Hei alle sammen! Jeg vil dele resultatene av behandlingen, til slutt, etter 2 måneder passerte jeg en kvalitetsanalyse følsomhet 15 IE invitro, resultatet er negativt, jeg er glad sint, jeg vil takke teamet Alexei, for hjelpen som tilbys av oss som dette, bestille det du ikke vil angre på, jeg sjekket en masse tester på meg selv overlevert annerledes, takk igjen, jeg fortsetter å drikke opptil 3 måneder i henhold til instruksjonene.

Hei alle! 1,5 måneder har gått, besluttet å overføre kvalitet og anti-kropp. Den første testen for tilstedeværelsen av et virus i blodet av 60 merc hepatitt C ble ikke detektert, den andre på antistoffet viste et positivt resultat, den tredje analysen av PCR 15 meg kvalitet viste et positivt resultat, det er også skrevet at du må passere testen 321, generelt tar jeg pillene videre, jeg håper på det beste.

Bestilt, mottatt, alle er glade, jeg begynner behandling) Venner av de som anbefalte og andre som har kontakt med eksperter i Russland og professorer i verdensklasse i Hviterussland insisterte på å ta disse medisinene og 6 riboverintabletter (Kopegus)! Bytt også tannbørster hver 2. uke. Og razors. Fra Riboverina kurset Dipresnyak. Men jeg vil se) Hypatitt C 1b 1,6 * 10 * 6. Jeg ser på resultatene i en måned, venter på en positiv) Forsikre deg om at Riboverin er nødvendig! Selv om de dro til lokale spesialister til smittsomme sykdommer, nektet de eller unknowingly ikke kommentere stoffet, det er offisielt i Russland. Dette er vikeirapak for 900000t.r. Og de kan bli sparket. Jeg vil vente på resultatet, takk alle sammen)

Hei alle sammen med ferien 23. februar! Den gode nyheten jeg passerte den første analysen etter en måned for å sjekke og her er resultatet: i den første siden 2009, er biokjemien normal, den generelle analysen er normal, kvantitativ i blodet ikke oppdaget, jeg fortsetter å drikke med 2 måneder, jeg skal lage en kvalitet en slik at jeg kan fange den. Mange takk til Alexey for hjelpen han mottok, som deg, som ga deg håper å leve normalt, bestille, vær ikke redd, alt fungerer, godt lag, rask levering, og viktigst er resultatet for måneden 8 ^ 10 (5) falt til null. Jeg ønsker deg god helse!

Kommer tilbake med en rapport.
I desember i fjor bestilte jeg kurset Sof + Ice (Hepcinat-LP) fra dette nettstedet til min bror. Han har hepatitt C genotype 1b. PCR før behandling ga en kvantitativ indikator på 6,35 x 10 ^ 5 IE / ml. Gjentatt analyse etter 2 uker og en dag etter starten av behandlingen viste et komplett fravær av RNA-viruset i blodet! Og dette til tross for fjerde klasse fibrose (dessverre), på grunn av hvilket kurset måtte forlenges til 24 uker.
Så, hvis noen andre tviler, så må vi handle nå. For snart vil den nyregistrerte Narlaprevir med en behandlingseffektivitet på 85% (og dette kombinert med "klassikerne" i form av Interferon / Ribavirin, som ikke alle kan tåle) og prisen på flere nye biler, bli dumpet på markedet, og leveransen av mirakuløse tabletter fra India vil bli blokkert. landinger. " Slike er bekymringen for helsen til skatt, ahem, befolkning.
I mellomtiden, la oss ikke snakke om de dårlige. Jeg ønsker deg en vellykket behandling!

Forresten, Mit nummer er 8903-564-75-74. Jeg kan ikke være tilgjengelig Fordi jeg passer til Ukraina. Vel, hele tiden for et par dager, så mange spørsmål som han skrev enn skrive hva jeg eier, vil jeg hjelpe med glede til all fred og helse :)

Hei alle)) Vel, som jeg sa at etter en måned med terapier vil jeg legge inn mine resultater om terapien. Så etter 2 uker var viruset oppdaget, jeg ble dum fordi jeg håpet at det ikke ville være)))))) MEN, men etter en måned med terapi ble jeg overrasket og jeg ble slått av resultatet av fyren :)): ) Gud forby at han aldri kom tilbake stor en gang! Terror fortsetter! Vel, allerede med en zazytivom Og jeg var veldig bekymret. Men jeg var bekymret på grunn av at jeg ikke hadde noen bivirkninger, og selv hodet mitt gjorde ikke vondt, og det var ingen tretthet, og det plaget meg litt. Alt til hele verden og Helse av den sterke Del dine foredrag. Du kan ikke være redd for å få tablettene. Jeg prøvde på meg selv :) Eventuelle spørsmål du kan spørre med glede hva jeg eier da vil jeg svare :)

Som jeg skrev at pillene fikk alt begynt å ta, men det første kontrollresultatet etter 14 dager med å ta viruset i blodet ble ikke detektert. Takk fyrene for medisinen hjalp mye. Ukraina Vinnitsa ja å bestille Hepcinate LP Jeg har hepatitt C 1b

Jeg bestilte sofis startet behandlingsresultatet i begynnelsen av 8 ^ 10 (5), i en uke vil jeg gi den første analysen, bivirkninger er tolerante, hvordan får jeg resultatet?

Begynnelsen av behandlingen er 8 ^ 10 (5) 10 dager har gått, kroppen har tilpasset seg medisinen, men sidene var tolerante, jeg gikk til jobb, jeg bestilte mer. Jeg venter, jeg bestilte også at jeg forventer at det kommer raskt. Endelig skal jeg gjøre den første analysen, senere skal jeg skrive hva og hvordan

2 måneder siden bestilte piller for 3 måneder behandling av hepatitt C genotype 1 på nettstedet ditt. Platene ble bestilt for moren, de var veldig sjokkert da de lærte om sykdommen. Og ærlig talt kunne jeg ikke tro på en rask gjenoppretting, da sykdommen utviklet seg som det viste seg for lenge siden. Jeg vil gjerne gi uttrykk for min takknemlighet til teamets operasjonelle arbeid, samt Alexey Yuryevich, som i stor detalj både informerte om forberedelsen selv og ved mottakelsen. Vellykket og svært raskt ble pakken levert. Etter 1,5 måneder med å ta stoffet, er resultatene svært glade. VIRUS NO. Jeg anbefaler på det sterkeste ikke å være redd og bestille, og viktigst, bli bra! Det viktigste er å tro og alt vil fungere.

Hei, Sevodnya kjøpte medisin. Yuri, partner Alexei))) 20. januar skal jeg begynne behandling. Jeg vil skrive om min helsetilstand og resulterer i en måned. Jeg håper at resultatet blir bra, og jeg vil gå på en endring. )))

Jeg bestilte en pille hver annen dag med post.

Takket være pakken i Khanty-Mansi Autonomous Okrug, kom jeg til 4 dager enda raskere enn resultatet av PCR, og ventet på resultatet og begynte behandlingen, etter at jeg forlot markeringen.

God kveld! Jeg bestilte stoffet. Jeg håper, jeg kommer snart, jeg skal starte behandling, tester før og etter starten.

Hepatitt C 3 genotype ble funnet i min bror. 5 måneder med å gå til leger og resept for bare interferonbehandling, etter å ha lest vurderingene om hvordan folk lider av behandling med gamle ineffektive interferoner, ville jeg ikke prøve dem. Jeg leste om hepcinat + natdac lenge og så bare positive anmeldelser. Foreldre hadde tvil om ektheten, men jeg insisterte på at vi kjøpte hepcinat + natdac for 1 pakke. Etter 10 dagers opptak besto broren min test og viral belastning 0, Norm. Kjøpte en annen 2 pakker for hele kurset. Stemningen i alle har blitt bedre, troen har dukket opp. Jeg tror at alt kommer til å bli bra. Etter hele kurset vil jeg legge til en anmeldelse. Takk.

For et år siden, under undersøkelsen, fant hun ut at hun var infisert med hepatitt C. Besøkene til legene var ufortrengelige. Dessverre behandler de gratis de valgte og smertefullt. Takk Gud, at det er Internett, og du kan finne den informasjonen du trenger. Men hvordan skiller man en falsk medisin fra nåtiden. Valget falt på Alexei og hans lag. Og det var det riktige valget. Behandlet hepatitt 1b. Kurs 3 krukker Hepcinat-LP. En måned senere ble belastningen redusert til 60 IE / ml. Og det var 1,2 til 10 i 4 grader. Etter behandlingsforløpet (3 måneder) ble ikke viruset detektert. Og den viktigste behandlingen fra begynnelsen gir god helse, en bølge av energi og ingen bivirkninger. Bare en pille om morgenen, og det er det. Takk til Alexey og hans team for effektivitet, lydhørhet, tålmodighet. Og vær så snill å ikke glemme å gi tilbakemelding, da dette hjelper resten av pasientene til å gjøre det riktige valget.

Det er en 6 ukers terapi. Den første PCR er kvantitativ; i den andre uken er resultatet et minus. Den andre PCR ved 4 uker, kvalitet, er resultatet fortsatt negativt. Leverforsøk for første gang i de siste årene er perfekte. Halvparten av begrepet er fortsatt igjen, men jeg tror at min tredje genotype av hepatitt vil forsvinne fra kroppen min for alltid.

Velkommen! Da jeg bestilte stoffet, var jeg veldig bekymret for at jeg kunne bli lurt. Av samme grunn bestemte jeg meg for ikke å spare penger og bestilte ikke stoffet direkte fra India - noe ville det være vanskeligere å forstå. Men heldigvis var alt ok. Pakken ankom i 5 dager. Jeg er glad jeg fant dette nettstedet, og nå vil broren min bli kurert av denne infeksjonen!
Jeg vil definitivt komme tilbake hit og skrive om resultatene av behandlingen så snart det er gjort fremskritt.
PS! Jeg er ikke en bot. Den samme virkelige, samt alle følgende;)

Hei Alexey, det var Roma som kjøpte hepcinate fra deg møtt på m. Shabolovskaya For 1 år siden - holder fortsatt, alt er bra for det takk igjen.

I midten av september bestilte jeg et kurs: 3 krukker HEPCINAT og 3 krukker NATDAC (til behandling av hepatitt C 3 genotyper). Mindre enn to uker senere kjøpte jeg dem fra en representant i Moskva.

God ettermiddag, Alexey. Jeg ønsker å bestille 2 pakker hepcinat-lp for å fortsette behandlingen. Min søster startet en behandling med hepcinat lp-behandling og har allerede fått en reduksjon i viral belastning))) takk

Jeg vil si en stor takk for den anstendige oppførselen til Alexey-teamet, for rask levering, håper jeg at terapien vil lykkes.

Hei :) Jeg har gode nyheter, har testresultatene, pappa er i gang :) Medisinen fungerer :) tusen takk.

Velkommen! Jeg vil si en stor takk til Alexey for hans hjelp og bekymring og for å fortelle en liten bakgrunn av hans sykdom. Under den første operasjonen i utlandet ble jeg infisert med hepatitt C, som ble oppdaget bare på grunn av behovet for å gjøre en annen operasjon, og etter å ha bestått alle preparatene, viste hepatitt C en positiv reaksjon. Støt, tårer, fortvilelse og alt annet fulgte opp til øyeblikket for å ta den første tabellen Hepsinate LP. Datteren min fant Alexey, med så mange rusmiddelforhandlere var det veldig vanskelig å bestemme og stole på, men Alexey, som vi senere lærte av en lang praksis med dette stoffet, var veldig overbevisende, åpen og sympatisk. Noe veldig subtilt arbeidet, det var en stor følelse av tillit og takknemlighet for oppdraget, som Alexey hadde vært engasjert i i årevis. Det var ingen tidligere behandling, fibrose også, men viral belastningen var allerede 10 til 6 grader og selvfølgelig trengte behandling. Vi bestilte 3 pakker fra Alexey og i løpet av uken tok Alexey dem personlig, påpekte igjen alle typer emballasjebeskyttelse, hologrammer, etc. og ga videre sine anbefalinger angående terapi. Vi lovte at vi skulle skrive en anmeldelse etter den første testanalysen etter 2 uker med å ta stoffet. I dag mottok vi de etterlengtede resultatene, og viral belastningen falt til et minimum og er 10 til 2 grader. Det er fortsatt 10 uker, så legen sier at vi er på rett spor. Igjen vil jeg takke Alexey for hjelpen og si at din tilbakemelding, kjære, gjør en viktig ting, så ikke utsett og la dine kommentarer og takk, de gir mye tillit til de som ikke vet hvem som skal kontakte, hvordan det skjedde med meg !

Jeg ville si takk til Alexey-teamet for rask levering av medisinen. Jeg vil skrive om resultatene av behandlingen. Takk

Takket være Alexey, og hans team, for å hjelpe folk som, på grunn av omstendigheter, kom i vanskeligheter med denne forferdelige sykdommen. Jeg har en 3a, jeg har bestilt et kurs, alt har kommet veldig fort, jeg skal starte behandlingen snart, jeg vil skrive ut resultatene! Viva la vie.

Takk så mye Alexey for å hjelpe meg med levering av medisinen. Først ønsket jeg å bestille direkte fra India, men jeg begynte å lese forumene, og det viste seg at vårt fantastiske ukrainske helsedepartementet forbød dette legemidlet for salg og ikke passerte gjennom toll. Vel, det er, går, men gjennom slike skur og nerver.

Velkommen! Jeg har hepatitt C 1B (var.), I 2004 blodtransfusjoner, turer til tannleger, som donerte og når denne smitte forblir et mysterium. "takk" "bona fide" medisin. Etter en lang studie av nettstedene bestemte jeg meg endelig for meg og vendte meg til Aleksey om oppkjøpet av LP HEPCINAT. Forberedelsen ble mottatt raskt og bekvemt for meg! Ved begynnelsen av behandlingen er mengden virus i blodet 9,7 * 10 ^ 6 etter 22 to dager med å ta 1,3 * 10 ^ 2. Etter to måneder (8 uker), er viruset i blodet ikke påvist. Jeg fortsetter behandlingen til 12 uker! All helse og mange år!

Jeg fant ut på anbefalingen, jeg ringte, og neste dag tok datteren min narkotika, takk.

Etter et langt valg av nettstedet hvor jeg skal få stoffet, vet jeg ikke av hvilke kriterier jeg stoppet ved dette og er veldig fornøyd med valget. Etter 12 dager med å ta PCR ble det ikke påvist kvantitativt, ALT AST er normalt. Og det viktigste er leveringshastigheten, noe som er viktig i denne behandlingen og generelt en ansvarlig tilnærming. Takk for å være, jeg ønsker deg helse og velstand på alle nivåer!

Min bror ble diagnostisert med kronisk hepatitt c genotype 1b. Alex rådet hepcate lp. Etter 2,5 uker med bruk av stoffet, blir ikke viruset detektert i blodet! Takk til Alexey!

Jeg vil gjerne uttrykke min hjerteligste takk til Alexey og hele hans lag. Etter å ha tatt Hepcinat LP i 3 måneder viste analysen at viruset var fraværende. Takk så mye for ditt edle oppdrag.

Behandlingsforløpet er gått. Viruset ved PCR er ikke detektert. Mange takk til Alexey.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Alexey for å hjelpe og kjøpe stoffer. I dag fikk jeg pakken og fortsett behandlingen. Dette er en svært ansvarlig person som utfører levering til tiden. Takk så mye. Gud velsigne deg. Du og ditt team gjør mye for folk som trenger hjelp.

Tusen takk Alexey for å levere medisinen til Vladivostok! Ventet om ti dager. Begynn behandlingen!

Tusen takk Alexey! I dag mottok en pakke! 10 dager med å vente! Begynn å bli behandlet!

1,5 måneder har gått siden starten av behandlingen. Ved hjelp av PCR oppdages viruset ikke. Fullstendig blodtall er rolig. Jeg fortsetter behandlingen.

Jeg vil si en stor takk til Alexey, han gir ikke bare medisiner omgående, men er også interessert i helsetilstanden og resultatene av behandlingen. Jeg var fornøyd med resultatene mine. Etter 7 dager og nå i en måned ble viruset ikke oppdaget. Hurra! Utmerket piller, uten bivirkninger! Takk til alle som bidrar til å bli sunn!

Hei venner! Jeg bor i Ukraina, en historie med en sykdom som alle andre, men jeg ønsket å uttrykke min oppriktige takknemlighet for selskapet og personlig til Alexey for å hjelpe meg. Det er umiddelbart klart at selskapet gjør alvorlige ting og ikke bare snakker og hjelper folk. Jeg ønsker din velstand i denne krisen Gud velsigne dere alle.

God ettermiddag HCV genotype 1b ble detektert. Han begynte behandling med Hepcinat LP. I løpet av 2 uker, reduserte viralbelastningen (i henhold til PCR-resultatene) fra 1.000.000 til 10. mars 2016, Plesca Valeriu:

20 år venter på denne dagen!
I dag, etter to uker med å ta Heptinat LP, ble leverfunksjonstester gjenopprettet, ingen virus ble oppdaget. Dette er fantastisk!
Vi fortsetter behandlingen. Takk til Alexey for hjelpen i narkotikabruk! Du sparer mange liv! Gud velsigne deg!

Mottatt i dag 2 bokser med medisin Hepcinat og Natdac. Den andre dagen begynner jeg behandling og veien til et nytt liv!
Mange takk til Alexey og alle som deltar i denne veldedighetsarrangementet.
Gud velsigne deg.

En times glede.))) Jeg vil takke Alexey for hans medisiner. Jeg hadde en genotype 1b. HTP varte i 10. uke allerede, jeg blir behandlet med Hepcinat + Rebetol + Pegasys i to uker med behandling, etter en måned med behandling besto jeg testene og RNA-resultatet ble ikke oppdaget, en annen måned ble heller ikke oppdaget, og dette er med fibrose 2. Tablettene dreper faktisk viruset. Jeg føler meg allerede bedre. ALT var i begynnelsen av behandlingen 398, og nå er normen 40, jeg er veldig glad for at det er folk som Alexey, tusen takk, Gud velsigne deg.

Jeg vil uttrykke min dyp takknemlighet til hele hepcinat.ru-teamet for hjelpen som tilbys til meg. I går mottok jeg en gratis pakke med medisiner for 1 måneders behandling. Tusen takk for hva du gjør, for din hjelp til folk som ikke har mulighet til å kjøpe medisiner og bli behandlet, og du gir denne muligheten. Helse til hele laget.

God dag venner, jeg heter Ruslan, i slutten av desember vendte jeg meg til Alexei om hepcinat lp-stoffet, fordi jeg har hatt hepatitt C, jeg har vært syk siden 2005, genotype 1a, det var to mislykkede behandlinger, intron + ryba og pegasis + ryba, startet behandling av hepcinat lp 28. desember, 10. januar besto test, PCR var 2.700.000, ble det 100 (ett hundre). Etter to ukers behandling vil jeg gjerne si en stor takk til Alexey, og alle som deltar i det, vil bli informert om videre behandling her. All helse.

Jeg vil si en stor takk til alle som deltar i dette prosjektet og hjelper folk til å bli sunne. Inntil i dag trodde jeg ikke at jeg ville svare på min forespørsel, men et mirakel skjedde. I dag mottok jeg den første pakken hepcinamat i henhold til gjensidig hjelpeprogram) Nå har jeg sjansen til å gjenopprette)) Takk for at folk liker teamet ditt)).

Allerede notert på nettstedet 06/19/15 og 07/01/15.
Jeg vil dele gleden!
Etter 24 ukers behandling (hepinkin, pegintron, rebetol) har en måned gått uten medisiner. I dag tok jeg tester.
Hepatitt C RNA IKKE DETEKSERT! Takk !!

Hepcinat ble tilsatt til pegasys + ribavirinbehandlingsregimen 09.11.2015 og vil snart bli testet. Jeg kan si at i mitt mageområde var det en tyngde og denne alvorlighetsgraden forsvant fra øyeblikket til å legge til hepcinat til behandlingen. Jeg håper at resultatet blir negativt og holder på!
Hvordan bestiller jeg testene umiddelbart, legg igjen en anmeldelse. Takk for de hyggelige menneskene som hjelper dem som trenger det.

En time etter bestillingen kom et svarbrev i skjemaet med leveringsdato. Etter å ha bekreftet min dato fakturert i rubler. Jeg sa OK og ventet. I det faste nummeret om morgenen ringte en ung mann og sa at du kan ta medisinen. Kjørte opp. Tok den bort. Alt er flott!

Folk er folk i Russland! Kuvalin og et seriøst kontor. På fjernøsten kom en ordre på en uke. Jeg ventet på en måned totalt fra søknadstidspunktet. Jeg anbefaler alle. Ikke jage etter en billig fordi i India koster over $ 300. Jeg vet sikkert ! Litt mer enn $ 300 i India, i.evenvenik er akseptabelt. Lykke til all helse Vadim Khabarovsk 09.2015

Jeg vil forlate ikke bare en anmeldelse, men en liten bakgrunn. Ill i 2014 Han injiserte med operasjonen, og reddet livet til en person som led av hepatitt C. Etter 5 måneder passerte han testene og lærte de triste nyhetene. Jeg fortvilte ikke, jeg begynte å lete etter en løsning på problemet og kom over stoffet sofosbuvir på Internett. Prisen var selvfølgelig skremt. Lang ventet på utseendet av en generisk.

Bestilte 3 pakker levert til Moskva med bud i juni 2015, Alle brakt som avtalt, pakker er forseglet, ingen klager, etter kurset vil jeg skrive mer komplett informasjon!

10 dager etter starten av hepcinatadministrasjonen, passerte han testene i går.
Etter 10 tabletter - Hepatitt C RNA er IKKE DETECTED!
Vi vil fortsette!
Takk så mye!

Ingen er immune fra problemer, men verden er ikke uten gode mennesker - oppriktig takker jeg hepcinat.ru-teamet for å organisere levering av stoffet. Alt ærlig, rask og virkelig. I går var den første testen - antall kopier falt fra 172 millioner til 42 - det virker :)

I sannhet var det i begynnelsen en viss mistillid. Hvordan så? Ta og send penger til et land som vi nesten ikke vet!
Men. møtte hyggelige, sane mennesker. Kommunikasjon og handlinger var veldig operative og klare. Levering til Moskva via EMS er selvsagt en flaskehals. 12 dager !! For mye.
Vel, generelt - bra gjort!

Jeg vil gjerne si tusen takk for medisinen. bestilt 6 pakker, fikk det opprinnelige stoffet. I utgangspunktet var det selvsagt skummelt, plutselig ble bedraget, ikke brakt, men etter å ha snakket med nettstedets ansatte, stolte de fortsatt på og begynte nå et behandlingsforløp. Takk så mye.

Takk så mye! Takk til deg, vi kjøpte hepcinat for mannen min, som har hepatitt C. Han starter nå behandling, vi har håp igjen. Om hvordan å kjøpe sovaldi kunne vi ikke engang tenke.


Relaterte Artikler Hepatitt