Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Syk 18 år! Healing mpiviropack + Egypt! Hvem ble behandlet?

Moderator: Gudvin

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Meldingen til Thracian "16. november 2016 12:12

50-60 IE for eksempel i Invitro.

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Melding om mixer52 »16 Nov 2016 13:50

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Melding sian22 »16 Nov 2016 21:55

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Melding lexxx »17 Nov 2016 22:10

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Meldingen Galina46 "17. november 2016 23:37

Re: Syk 18 år! Healing mpiviropack pluss egipit !! Hvem behandlet

Melding Tiroksin »18 Nov 2016 09:24

MPIViropack PLUS: instruksjoner, anmeldelser, behandling, bivirkninger

Hepatitt C betraktes som den farligste virussykdommen, og det er ikke overraskende fordi antall tilfeller på planeten er nær to hundre mennesker.

Dens utbredt over land og kontinenter har ført til at hvert år det er nye stoffer som effektivt bekjemper hepatitt C-viruset (HCV), men det er langt fra fullstendig seier over infeksjonen.

Et av disse stoffene er MPIViropack PLUS - en analog av den amerikanske Harvoni. Produserer Viropack Plus, et selskap fra Egypt, Marcyrl Pharmaceutical Industries (forkortet MPI). Sammensetningen av dette legemidlet har to aktive ingredienser:

• 90 mg ledipasvir;
• 400 mg sofosbuvir.

Denne kombinasjonen av komponenter ble funnet å være optimal for behandling av hepatitt C, da den fremmer raskere utvinning. Dessuten ble sofosbuvir med ledipasvir mottatt godkjenning fra USAs Food and Drug Administration (FDA), anerkjent som den nåværende ordningen for behandling av hepatitt C-genotyper 1 og 4. Videre krever denne ordningen ikke den obligatoriske bruken av interferon med ribavirin, som tidligere ble brukt til disse formål.

Beskrivelse av stoffet MPIViropack PLUS

Den egyptiske ekvivalenten er produsert i form av tabletter, noe som forenkler stoffet. Hver pakke av legemidlet inneholder 28 tabletter, som er laget for en ukentlig dose.

Varigheten av behandlingen med Viropack Plus bestemmes av den behandlende legen, og det avhenger av:

• virusgenotype;
• pasientens levertilstand
Sykdommens varighet
• Tilstedeværelse / fravær av saminfeksjoner, samt tidligere negativ behandlingserfaring;
• Egenskaper i pasientens kropp.

For behandling av ukomplisert hepatitt C er vanligvis 12 uker med å ta stoffet vanligvis tilstrekkelig. Hvis formen av hepatitt er komplisert av for eksempel cirrhose, så i henhold til legenes resept, blir behandlingen forlenget til 24 uker, og ribavirin blir tilsatt til MPIViropack PLUS.

Ledipasvir med sofosbuvir inneholdt i preparatet påvirker direkte viruset når det kommer inn i blodet. Samtidig blokkerer sofosbuvir NS5B-enzymet, som forhindrer at viruset multipliseres, mens ledipasvir, ved å blokkere NS5A-proteinmolekylet, forhindrer at virus sprer seg gjennom hele kroppen.

Instruksjoner på russisk

Før du tar stoffet, må du lese instruksjonene for bruk. Dette må gjøres for å oppfylle legenes forskrifter og kravene i instruksjonene for å oppnå rask og vellykket helbredelse.

Fra instruksjonene som er vedlagt hver pakke med medisiner, kan du lære om indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk, dosering og lagringsforhold. Det skal forstås at bare forsiktig implementering av alle reglene vil fullstendig eliminere HCV.

Hvordan er behandling med MPIViropack PLUS

Bruk av dette legemidlet til behandling av hepatitt C for pasienten er ikke vanskelig, siden alt vanligvis kommer ned til å ta piller. Men selv med denne enkelheten er det fortsatt nødvendig å oppfylle visse krav som består i:

  • daglig inntak av en tablett av legemidlet, som må tas med vanlig vann. Tabletten bør ikke tygges eller deles i deler;
  • ta piller på samme tid, noe som bidrar til å unngå savnet medisinering og opprettholder den samme konsentrasjonen av aktive ingredienser i blodet;
  • tidspunktet for å ta stoffet med mat er på ingen måte forbundet, og derfor er det tilstrekkelig å gjøre dette på den mest praktiske tiden for pasienten. For enkelhets skyld foretrekker mange pasienter å gjøre det om kvelden etter middagen.

Hvis du ved et uhell hopper over perioden for å ta pillen, kan du gjøre følgende:

  • hvis pasienten husket om denne hendelsen etter bare noen få timer, så kan du bare ta en pille;
  • hvis mye tid har gått og noen timer er igjen til neste inntak, er det bedre å hoppe over ett inntak, etterfylle dosen på den planlagte tiden. I dette tilfellet vil pasienten ikke ha overdose.

Virobac Plus tillater pasienter å gjenopprette fra hepatitt C med en innvirkning på ca 97%. Men selv en slik effektiv medisin er ikke fri for en rekke kontraindikasjoner. Derfor anbefales det ikke å ta det:

  • hvis pasienten er under 18 år
  • når en kvinne er gravid eller ammer barnet hennes;
  • hvis pasienten ikke tolererer noen komponent av stoffet.

For kvinner i fertil alder med HCV-terapi ved bruk av Ledipasvir med sofosbuvir, er det et annet krav. De trenger å bruke pålitelig prevensjon for å unngå graviditet, ikke bare i løpet av kurset, men også en annen 6 måneder etter ferdigstillelsen.

På samme måte bruker kvinner pålitelig prevensjon når deres mannlige partnere får slike behandlinger. Flere kategorier av pasienter med behandling trenger spesielle forholdsregler. Dette er pasienter som har:

  • alvorlig nyresvikt
  • lider av barikardi
  • over 65 år;
  • med gjennomføring av hemodialyse.

Under behandling med Viropack Plus, gjør de dette under medisinsk tilsyn.

Bivirkninger

Hepatitt C-behandling med MPIViropack PLUS er ikke uten bivirkninger. Sannt, de forekommer langt fra alle pasienter og er vanligvis svært svake uttrykt. Disse bivirkningene inkluderer:

  • kvalme og oppkast;
  • hodepine og migrene;
  • plager med søvnmangel
  • diaré;
  • tretthet,
  • Nedgang i hemoglobin i blodet.

Slike milde effekter vil bli forsterket dersom en ekstra komponent, ribavirin, settes til behandlingsregimet.

Anmeldelser av leger og pasienter om MPIViropack PLUS

Kliniske studier har bekreftet at effekten på HCV av dette legemidlet er helt analog med Harmony. Både pasienter og behandlende leger bekrefter dette. Deres entusiastiske kommentarer er enkle å finne på Internett.

Men den høyeste vurderingen av narkotikaaksjonen ble gitt av EASL (European Association for Liver Study). I flere år har denne foreningen inkludert narkotika med ledipasvir og sofosbuvir og inn i det anbefalte behandlingsregime for hepatitt C-genotyper 1 og 4.

Lagringsforhold

Virobac Plus må overholde visse lagringsregler, som er som følger:

  • temperaturen skal være under + 30º С;
  • lagring bør være tørr og mørk, utilgjengelig for sollys;
  • mangel på tilgang til stoffet hos barn.

Når du bruker MPIViropack PLUS, må du sjekke utløpsdatoen på pakken. Bruk av legemidler med utløpt holdbarhet er forbudt.

Mpiviropack (Sofosbuvir)

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Hepatitt C er en forferdelig sykdom. Det er en sakte døende (vil du leve. Konstant dietter, vedlikeholdsterapi minst 2 ganger i året. Viruset er svært variert, av flere genotyper.
Tidligere ble det antatt at hepatitt C ikke er herdbar. Men i det siste begynte de å forfølge antiviral terapi, men! og her begynner. For å gjennomgå det, må du gjøre mye forskning, donere blod (og mer enn en gang), gjøre en leverbiopsi, gjennomgå et EKG og alt det.
Narkotika seg selv er veldig tungt og har store bivirkninger, inntil og med anemi, og dessuten går prisen for dem av skala! Ikke alle har råd til det.
Jeg kunne ikke. Jeg har ikke mulighet til å kjøpe disse medisinene! Bare fortsatte å gå til smittsomme sykdoms sykdom, regelmessig sjekker aktiviteten av viruset. Men på et tidspunkt innså jeg at vi lever en gang, tok et lån og begynte å bli behandlet.
Jeg har genotype 1b. Et kompleks bestående av Mpiviropack (Sofosbuvir) i kombinasjon med ribavirin ble valgt for behandling. Hvorfor Sofosbuvir er mer effektivt og behandlingen kan reduseres til 12 (i stedet for 24) uker.
Selvfølgelig er det ikke veldig hyggelig, etter å ha tatt det, hadde jeg noen ganger oppkast. Men tolerert stort sett, det er noe å tåle! I pakningen med 28 tabletter tas Sofosbuvir en gang daglig etter måltider.
En måned gikk, i går passerte jeg testene, jeg venter på resultatet, jeg håper alt kommer til å bli bra. Ikke miste muligheter, og returner helse!

Jeg forstår ikke hvorfor vi fortsatt har hepatitt behandlet med en standard kombinasjon av ribaferin og interferon, og ingen foreskriver generikk, fordi disse er mer moderne stoffer. Fra generisk og det er ingen tiendedel av de bivirkningene som gir originalen, men det virker ikke verre. Jeg fikk ut av standardbehandlingen bare en skremmende bivirkning, hvis jeg ikke hadde lært om eksistensen av Sofosbuvir, vet jeg ikke hva jeg ville gjøre.
Legemidlet bestilt via post, tok et fullt kurs i 4 måneder. Jeg begynte å ta piller, hver måned ble jeg testet og jeg kunne observere hvordan viral belastningen bokstavelig talt går ned for øynene mine. Overlevert analyser PTSR, som gradvis øker følsomheten. Etter 4 måneder var analysen nesten ren, indikatorene er svært lave. Jeg bestilte meg selv et annet kurs av sofosbuvir, jeg håper på en komplett kur.

Vanlige hepatoprotektorer mislyktes og legen foreskrev dette legemidlet. Det var ikke i stand til å kjøpe det i fri tilgang, så jeg måtte bestille det på forhånd og til en bra pris, men fortsatt billigere enn sine kolleger. Jeg følte meg ikke en stor forandring i mitt velvære. Hele kurset tar 12 ukers behandling, men for øyeblikket har jeg bare drukket halvparten. Flødetester som sendes inn (biokjemisk) gir håp om utvinning, da indikatorene har blitt mye bedre. Legen er også fornøyd med dagens resultat.

Han tok stoffet uten pass, kombinert det ikke med andre stoffer - han ville ikke ha noen bivirkninger. Og så var staten ikke så varm. Den aller første "skive" viste imidlertid at det gikk som de skulle: Verdiene av alt, ast, bilirubin, leukocytter begynte å falle. Men det viktigste er svaret! Det var sant at terapien skulle bli forlenget, og i tillegg kjøpt det samme kurset, men hva de skulle gjøre, ikke å gi opp halvveis for å kvitte seg med såret. Generelt, trinnvis ble viruset beseiret, den siste analysen bekreftet dette. Og nå et halvt år - uh, ugh. Jeg sjekker jevnlig, til alt er normalt.

Legemidlet presenteres i form av kapsler. I 1 pakke med 28 kapsler, som er nok for en måned med opptak. På dagen må du drikke 1 kapsel. Jeg betalte for emballasje på nesten 9 tusen rubler.
Etter en månedlig kurs, ble leveren min redusert og blodtellingen min forbedret litt. Jeg måtte kjøpe 2dre pakken av stoffet og fortsette å ta det. Totalt drakk jeg 3 pakker. Under resepsjonen var det ingen alvorlige bivirkninger. Noen ganger følte seg svakhet og smerte i magen.
Nå har tilstanden min stabilisert seg. Imidlertid, ifølge legen, kan hepatitt returnere, og derfor bør du ikke slappe av. Hvert halvår vil jeg besøke en lege, bli testet for tilstedeværelsen av hepatittviruset og overvåke kroppen min.

Hepatitt C, cured 7 år siden, "våknet opp". Den andre gangen å bestemme seg for en standardkombinasjon antiviral terapi med russiske interferoner, kunne det bare moralsk ikke tvinge meg selv. Så snart jeg husker denne horror (for mine egne penger, forresten), er jeg dekket av kald svette. De som har opplevd alle "sjarm" av PVT-bivirkninger, vil forstå meg. Heldigvis står ikke vitenskapen stille - jeg lærte om eksistensen av generiske som effektivt behandler hepatitt.
Etter å ha analysert alt, stoppet hun ved den egyptiske Mpiviropacken, aka Sofosbuvir. Ja, det er heller ikke billig, men i sammenligning med merkevaren antivirale - en krone. Jeg tok tre pakker - for et 12-ukers kurs trodde jeg at jeg ville kjøpe mer senere, om nødvendig.
Produsenten lurte ikke - det var ingen tunge bivirkninger, så små avvik med fordøyelsen, men dette er tull. Heldigvis, trolig, de andre tre pakker vil ikke være nødvendig. Etter 10 uker besto hun testene - for lojalitet, i to laboratorier samtidig. Og hun kunne ikke tro på øynene hennes - det er ikke virus, bare antistoffer. Men nå vil de forbli med meg for livet.

Jeg ble diagnostisert med hepatitt C av den tredje genotypen, en kombinasjon av ribaverin + interferon ble foreskrevet, men forferdelig depresjon startet fra rusmidler. Legen plukket opp en annen teknikk - mottak av "Sobasuvir", beregnet i seks måneder. Jeg har drukket for den tredje måneden, testene blir gradvis normaliserende, som vist ved en kontrollundersøkelse, kommer levervevets tilstand også til positive indikatorer, og viktigst er det ikke så tung følelse av svart håpløshet og melankoli. Utseendet har også gjennomgått endringer: Skreraens yellowness er helt forsvunnet, huden har fått en normal farge. Jeg tror dette stoffet vil hjelpe meg til å endelig beseire viruset.

Ingen har stilt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

MPI Viropack Plus (Viropack Plus)

MPI Viropack Plus er den nyeste viruspolymerasehemmeren, administrert uten samtidig bruk av andre legemidler. Kliniske studier har vist ikke bare høy effektivitet av stoffet, men også relativt lav alvorlighetsgrad av bivirkninger. Legemidlet forenkler behandlingsregimet betydelig og er praktisk å bruke.

Ved slutten av MPI Viropack Plus-behandling oppnådde mer enn 95% av pasientene hovedmål for behandling: fullstendig eliminering av viruset.

Virkningsmekanisme: begge komponentene (ledipasvir og sofosbuvir) hemmer hepatittvirusenzymer, på grunn av hvilke sistnevnte ikke kan utvikle seg og formere seg.

  • 1
  • 6
  • 0
  • 2
  • 0
  • 8 deler

beskrivelse

vitnesbyrd

Terapi for viral hepatitt C med og uten cirrhosis;

Metode for påføring

Viropack Plus kommer i form av en diamantformet oransje pille. Legemidlet inneholder to aktive ingredienser samtidig: sofosbuvir (i en dose på 400 mg) og ledipasvir (90 mg). Virobac Plus tas en gang daglig, samtidig med måltider. Tabletten vaskes med rikelig med vann. Det er tillatt å ta stoffet, dersom ikke mer enn 18 timer har gått siden den ubesvarte dosen. Ikke bruk en dobbel dose.

Verktøyet kan brukes uavhengig av andre stoffer. MPI Viropack Plus er effektiv i kombinasjon med andre medisiner som er rettet mot behandling av hepatitt C.

Kontra

  • individuell overfølsomhet
  • graviditet;
  • amming periode;
  • alder under 18 år.

Du kan ikke ta Viropack Plus med:

  • Hypericumpreparater;
  • elvitegravirom;

Med forsiktighet: ved lever og nyresvikt.

Bivirkninger

Virobac Plus instruksjoner indikerer en svak alvorlighetsgrad av bivirkninger av stoffet. De hyppigste av dem er: tretthet, tretthet, hodepine, mild malaise. Endringer fra kliniske analyser er mulige.

Ferieforhold

Når du kjøper stoffet, er det nødvendig med konsultasjon med den behandlende legen!

lagring

Oppbevares på et mørkt, tørt og kjølig sted i to år fra fremstillingsdatoen.

Legemiddelfirmaet Marcyrl Pharmaceutical Industries, som er den eneste representanten i Egypt av slike store farmasøytiske selskaper som MERZ (Tyskland), ENGLEHARD (Tyskland) og andre, er ansvarlig for leveransen av stoffet Virupak Plus.

  • 1
  • 6
  • 0
  • 2
  • 0
  • 9 deler

detaljer

Antiviral - Hepatitt C

Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg

Marcyrl Pharmaceutical Industries

13 omtaler på MPI Viropack Plus (Viropack Plus)

Vladimir Kiev - 07/19/2016

Jeg bestilte et kurs på Viropack + på dette nettstedet. Jeg sier ærlig at fordi legen ga telefonen, ringte jeg prisene fra et antall høyere enn på dette nettstedet. Men jeg tok en risiko og ble ikke feil. Jeg er veldig fornøyd med de gode analysene. Og legene beklager selvfølgelig det faktum. noen tviler på hvordan jeg gjør det. Narkotika er akkurat det samme som legene sier. Bare jeg lot ikke legene tjene penger på meg. Takk for at du blinker på hodet. Resultatet er utmerket!

Lena Kiev - 07/26/2016

Jeg vil si til alle tvilere: Ikke gå glipp av din sjanse! Kast bort din tvil allerede og bevis på at SOVDEP er uvitende om at Hepatitt C blir behandlet. Jeg snakker ikke om noen frykt for å bli lurt når du bestiller piller, alt er over, alt er søppel, folk er påvist, alle tabletter kommer enda tidligere enn de lover. Jeg forteller deg om frykten for et falskt stoff: Jeg er lat om å spre tester, men i dag fikk jeg UVO4 (minus 4 uker etter terapien) på stoffene som ble bestilt i Egypt gjennom disse gutta. Personlig vil jeg huske hele mitt liv at den banale "sitter på internett", henger på forumet, og disse tilsynelatende tvilsomme gutta reddet livet mitt... Og jeg angrer på det sterkeste de menneskene som ikke kan mestre Runets rom på grunn av deres alder eller "lager sinn og er tvunget til å gi råd fra den lokale infektiologen med "nederlaget"... Hvis du har en slik bekjent, fortell ham kontaktene til gutta, gi personen en sjanse, tjene deg selv en "fett pluss"

Diana Odessa - 09/15/2016

Jeg anbefaler alle til å gi råd til Anya om den opprinnelige forberedelsen, og jeg var fornøyd. Legen ville ha kostet minst tre ganger dyrere. Alt det beste og vellykket.
Diana Odessa

Yevgeny Kiev - 09/17/2016

Tusen takk for anstendighet og ønsket om å hjelpe folk, for det første, stoffet fungerer, og for det andre, prisene er de beste på det ukrainske markedet.
I tre måneder blir ikke viruset detektert (PLR. Viper hepatitt C (husly, Roche, kіlk. Assigned., Real-time)
ikke vises). Hepataparametrene var svært høy i lang tid (ALT - 281, AST - 180). I tre måneder falt leverfibrose fra stadium 3 til 1,5, da viruset var nesten 11 år gammelt. Kroppen er på jakt, selv leger er veldig overrasket over slike raske resultater.
Hvis noen tviler, er han klar til å vise alle resultatene av analysene.
Anya og Pavel, mange takk, god helse og lykke til i alt. Jeg er veldig glad for at saken brakte den til deg. :))) Eugene

Oleg - 11/24/2016

Jeg kjøpte medisinene i Moskva etter at jeg leste vurderinger på nettstedet, men tvilene var fortsatt som legen foreslo terapi i India. Etter å ha lest mange anmeldelser om stoffene fra Egypt, stoppet han på dem. Veldig takknemlig for gutta for utmerket terapi. En måned etter å ha tatt bare en krukke av viruset var ikke og overraskende, behandlingsprosessen er ikke følt i det hele tatt, inntrykket er at du bare tar vitaminer)))
Etter å ha drukket 2 krukker og det generelt 3 stk.
Svært takknemlig for den gode terapien til en svært rimelig pris.
Mange takk til nettstedet ditt!
All god helse)))

Svetlana - 03/15/2017

Sønnen ble behandlet med dette stoffet i 3 måneder. Etter den første måneden ble det ikke registrert noe virus. Behandlingen var lett uten bivirkninger. Jeg anbefaler alle.

Sergey Kiev - 18.03.2017

Bare de beste anbefalingene. Takk

Lyudmila - 04/30/2017

Takk til konsulenten Anna, som jeg snakket med, for respons og anstendighet i å jobbe med klienter! Legemidlet ble levert svært raskt, omgående. Jeg har bare midten av behandlingen, men jeg tror at Viropack Plus vil definitivt hjelpe. Jeg er glad for at muligheten til å kjøpe disse stoffene til rimelige priser har dukket opp på markedet. Jeg føler neppe noen bivirkninger. Igjen, takk. Lyudmila.

Romersk - 06.01.2017

Takk så mye for å fullføre et tre måneders kurs, ble resultatet etter to måneder av viruset ikke funnet i blodet.

Ed - 06/22/2017

Enhver, tusen takk, ferdig med en 3 måneders behandling, de endelige resultatene av testene ble ikke avslørt. Preparatene virker, behandling uten bivirkninger, men dette er alt for seg! Alle som tviler, mister dine tvil!)))

Elena - 07.07.2017

Viruset mitt gikk bort etter 2 uker, dvs. etter den første kontrollen av testene) Viruset var 10 år gammel. Fullstendig blodtelling og biokjemi utjevnet også etter 2 uker og ble normal. Viruset er kurert!

Alexander - 07/13/2017

Alexander Druzhkovka Don.obl. - Behandling med Viropack Plus var vellykket.
Derfor er denne medisinen som er kjøpt fra deg, pålitelig og prisen er rimelig. stor
takk!

Arsen / Kharkiv - 09/02/2017

Hei alle sammen!
Han ble behandlet med Mpiviropack Plus med tre krukker av legemidlet bare en gang i måneden i en måned, etter en uke med å ta stoffet ble han testet i blått og hepatitt C-viruset ble ikke oppdaget, og etter tre måneder generelt var alle testene AST, ALT, bilirubin, hemoglobin, absolutt alt, selv før Med behandling ga jeg tester og 90% av indikatorene ble enten økt eller redusert.
Så det var slik jeg klarte å kurere hepatitt i 12 uker.

Viropak

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg tok ikke den vanlige Viropack, men "Plus" -versjonen. Der, i tillegg til 400 mg sofosbuvir, er det 90 mg Ledipasvir i sammensetningen, bare for kompleks behandling. Det krever ikke kombinasjon med ribavirin og interferon, fordi de tilgjengelige stoffene hemmer helt de enzymer som sikrer reproduksjon og spredning av hepatittvirus. Tremåneders kurset ble kjøpt for $ 650, som er mye billigere enn originalen, og effekten av generikken er den samme.
Jeg behandlet hepatitt uten levercirrhose, men det er også mulig å ta stoffet med ham. Ved slutten av kurset sluttet viruset til å bli bestemt, leverindikatorene kom også til en relativ norm, som bokstavelig talt overstiger den med 5%, noe som ikke er kritisk, påvirker ikke staten.

I hjertet av Viropack er sofosbuvir i en dose på 400 mg. Bare Viropac er ikke brukt, et hjelpemiddel er nødvendig, avhengig av hepatittgenotypen. I mitt tilfelle (genotype 1, fibrose F2) var det Ledipasvir.
I løpet av tiden ble Alatnivået 47 enheter, og ASTAT - 43 enheter, det vil si et lite overskudd av normen. Hepatittvirus selv ble drept, mens effekten fortsatte i flere måneder. Dermed tilbrakte han omtrent 50 tusen rubler for å kvitte seg med sykdommen, noe som er omtrent 3 ganger mindre enn opprinnelig planlagt for kjøp av originaler fra Europa.

Jeg kjøpte 3 esker av stoffet, 28 tabletter hver - bare for hele kurset i 3 måneder. Mest av alt var jeg bekymret for bivirkningene, men de var ubetydelige fra Viropack, svimmelhet og døsighet, fra antivirus, som jeg tok samtidig med ham, det var flere problemer. Nå har jeg en viral belastning på nuller, blodet er rent, jeg oppnådde det om to måneder, den tredje måneden dro jeg Viropack bare for å fikse resultatet.

Virapak, som alle egyptiske medisiner, er et rent, fantastisk, lovende stoff, men dessverre har det 2 betydelige ulemper: det er en ganske høy pris og en lang behandlingstid, du kan miste håpet om å vente på et resultat tre hundre ganger.
Det tok meg 5 kurs å få noen resultater.
En endring i generell trivsel, forbedring av blodtellingen, tok så mange som fem 12 ukers kurs for å gå inn i remisjon.
Legen min trodde at lek med en økning i kurset, kan du oppnå en stabil remisjon og ble ikke feilaktig.
Generelt, i løpet av behandlingen, har jeg fortsatt slike notater, jeg vil skrive dem på egne vegne, som i en dagbok:
1. Gi aldri opp. Alt som ikke er gjort, alt er gjort til det bedre, kan sykdommen overvinnes.
2. Hver kapsel gjør deg friere.
3. Indikatorer for PCR-reaksjoner ble utjevnet hver 3. uke.
4. Det er bedre å bestille kurs på forhånd, det er avbrudd i leveransen.
5. Det var også bivirkninger, men fordelen dekket skade, for eksempel oppkast, lærte Virapak å drikke melk og gradvis forsvarte dette problemet.
Jeg vil gjerne ha en formel med raskere behandling.

Jeg er ferdig med å ta viropack, dette er første kurset. Jeg vil overlevere analyser og. sannsynligvis trenger en mer. Kurset er lang, 12 uker, men jeg vet tilfeller av 100% kur.
Tabletten smaker ille, i begynnelsen tolererte det ikke veldig bra, men drakk mye vann. Kroppen tok medisinen. Det viktigste er en positiv holdning. Jeg drikker også et stort utvalg av rusmidler med Viropack. Alle medisiner er svært sterke, det er små bivirkninger. Men litt etter hvert mister hepatitt C-viruset sin effekt - det gleder seg. Analyser forbedret.

I kampen mot hepatitt C-viruset er alle midler gode. Jeg bruker alt: folk og nye stoffer. Medisin står ikke stille.
I forrige måned tar jeg Viropack i kombinasjon med andre legemidler. Jeg føler ikke noen spesielle bivirkninger. Jeg har alltid kvalme og vondt i hodet mitt. Men han var fornøyd med den siste undersøkelsen av en lege: viruset stoppet sin handling.

Da jeg lærte at broren min hadde denne forferdelige sykdommen, var det ikke tid til å klage, det var nødvendig å handle. Jeg er litt klar over nyhetene i apoteket, så planen for behandling med en generisk forårsaket ingen diskusjoner. Spesielt den egyptiske "Viropack". Det som ellers inspirerte kjøpet av det egyptiske stoffet, er lovene i dette landet. Her, for forfalskning av narkotika, er straffen en - dødsstraffen. Derfor griner ingen med slike ting. Men hvis du ikke går til Egypt for stoffet selv, må du velge en bevist leverandør, du kan holde en falsk laget i et annet land.
Jeg vet ikke, kanskje vi var fabulously heldige, men etter tre uker med å ta analysen var PCR fra min bror negativ. Først trodde de ikke det, de dro til et annet laboratorium - samme resultat. Seks måneder gått, testene er gode, vi håper sykdommen ikke kommer tilbake.

Han tok stoffet strengt i henhold til instruksjonene, og observert både dietten og diett. Gjenoppretting var vanskelig, sakte, det var alle - og lyse dager, og dager fylt med hodepine, kvalme, tap av styrke. Men etter 9 uker begynte jeg å gjenopprette i et akselerert tempo. Analysene blir bedre og bedre, også trivsel. Det var da jeg trodde at det ikke var over alt. Nå er resultatet at det ikke er virus i blodet, men jeg tror endelig at jeg gjenopprettet når et år senere viser testene de samme verdiene.

Ingen har stilt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

MPIViropack (sofosbuvir) og Daclavirocyrl (daclatasvir) til behandling av hepatitt C

Legemidlet Viropack er et av de mest effektive middelene for behandling av hepatitt C, de såkalte generikkene. Siden hepatitt C-viruset kan mutere over tid, er det ganske vanskelig å behandle det. MPIviropack blokkerer denne muligheten. Men samtidig er kostnaden for stoffet ganske høyt.

Handling narkotika

Fullt navn på stoffet høres ut som MPIviropack sofosbuvir, og det produseres av farmasøytiske selskaper i Egypt. Hyppigst brukt i kombinasjon med andre legemidler. For eksempel Daclavirocyrl, som inneholder daclatasvir. Hovedvirkningen av Viropack er å hemme aktiviteten til NS5B-enzymet, mens Daclavirocyr hemmer NS5A. Sammen hindrer de videre utvikling av viral hepatitt.

Tidligere ble hepatitt behandlet med interferonbehandling, som varte ganske lang tid. Et fullt behandlingsforløp med MPIviropack i kombinasjon med daclatasvir tar bare 3 måneder. Utvinning skjer i 90% av tilfellene. Denne figuren er to ganger resultatene av behandling med interferon.

Til tross for sin "aggressive" effekt, forårsaker stoffet nesten ikke bivirkninger, med unntak av mindre hodepine. Legemidler som er inkludert i interferonbehandling kan påvirke organene i mage-tarmkanalen, nervene, urinveiene og kar-systemet negativt.

Siden hepatitt forårsaker leverskade, kan cirrose utvikle seg. Interferonbehandling for levercirrhose er ekstremt sjelden. Men utnevnelsen av Viropack og Daclatasvir med cirrhosis anbefales.

struktur

Den aktive ingrediensen i legemidlet Viropack er Sofosbuvir i mengden 400 mg. Dette er den daglige dosen. Hetteglasset inneholder 28 tabletter. Dette beløpet med beregningen - 1 tablett per dag - skal være nok i 1 måneders behandling.

Daclatasvir består av et stoff som daclatasvir hydroklorid. Som urenheter er:

  • cellulose;
  • silisiumdioksid;
  • crosscarmellose Na;
  • Mg stearat.

Doseringen av legemidlet er tilgjengelig i to typer - 30 og 60 mg.

Instruksjoner for bruk

En direkte indikasjon for forskrivning av Viropack er viral hepatitt C, uavhengig av genotype (1-6). Men ikke selvmedisinere. Prescribe og overvåke behandlingsforløpet bør være en lege som, om nødvendig, kan justere doseringen av legemidlet.

Videre, når du foreskriver et behandlingsforløp, anbefales det å bruke de første 48 timene på sykehuset. Eventuell ukarakteristisk reaksjon vil umiddelbart stoppes av helsearbeidere.

Kontraindikasjoner for behandling av hepatitt C Viropac i kombinasjon med Daclavircirl:

  • graviditet;
  • ammer babyen;
  • stoffet er forbudt til bruk hos barn under 18 år;
  • Mulige allergiske reaksjoner på Vyropack-komponenter.

Behandlingsforløpet gjelder også eldre pasienter. Men du bør være skeptisk til noen funksjoner i menneskekroppen. For eksempel, individuell intoleranse over komponentene av legemidler som inngår i løpet av behandlingen. Hvis du er allergisk mot laktose, bør brukte legemidler, hvor hun er en del, erstattes med analoger.

Administrasjonsregler og dosering

Det spesifikke trekket ved hepatitt C-behandling er dosering avhengig av sykdomsstadiet og dets genotype. Doseringsregler er som følger:

  1. Tabletten inneholder 400 mg av det aktive stoffet - den daglige dosen. En slik pille tas 1 gang daglig, og den neste skal tas på nøyaktig 24 timer.
  2. Hvis det oppsto noen form for oppkast innen 2 timer etter å ha tatt pillen, det vil si at legemidlet ble fjernet fra kroppen, bør en annen dose tas.
  3. I tilfelle av å hoppe over tidspunktet for å ta pillen, må du ta det, men bare hvis ikke mer enn 19 timer har gått etter fristen. Hvis mer enn 19 timer er gått, skal neste mottakelse utsettes til neste dag på angitt tid.
  4. I løpet av behandlingen er det nødvendig å bli undersøkt så ofte som mulig av den behandlende legen. Ved de første tegn på uavhengighet, en mulig negativ reaksjon på komplekset av legemidler, bør du umiddelbart konsultere en lege.

Daclavircirl er kun foreskrevet av lege i kombinasjon med andre legemidler - ribavirin, peginterferon-alfa, Vyropak. Foreskrevet dosering av dette legemidlet er 30 eller 60 mg. Bruk av en lavere dose vil ikke være effektiv.

Varigheten av behandlingen er fra 12 til 24 uker.

Det er nødvendig å ta Daclatasvir og Vyropak før måltider eller måltider. Det anbefales ikke å tygge pillen, da den er bitter, og det blir vanskeligere å svelge.

analoger

Verdens helseorganisasjon (WHO) overvåker kvaliteten på generiske produkter, inkludert viropack, som er et sertifisert produkt:

  • konsentrasjon av virkestoffet
  • bevaring av stoffets kvaliteter;
  • Overholdelse av tekniske standarder.

Ifølge resultatene av mange revisjoner, konkluderte WHO-representanter at farmasøytiske selskaper i India og Egypt produserer stoffer som oppfyller alle kravene. Produksjonen er billigere, og kvaliteten forblir ganske høy.

Daclavirocyrl (Egypt) er et generisk stoff som Daklinza (Tyskland).

Analoger av egyptisk Daclatasvir:

Utsteder av egyptisk Sofosbuvir:

Behandlingsregimer

Virobac + Daclavircirl er ikke det eneste stoffet som er utviklet for behandling av hepatitt C. Det er vellykket kombinert med slike legemidler som:

  • Simeprevir;
  • Ledipasvir;
  • peginterferon;
  • Ribavirin.

Behandlingsregimer for ulike genotyper av hepatitt er forskjellige i settet med narkotika og varigheten av deres bruk:

  1. Jeg genotype - Daclatasvir i kombinasjon med Viropack. Du må ta 3 måneder. Hvis hepatitt er komplisert ved levercirrhose, tar behandlingen 6 måneder. Med utseendet på noen negative manifestasjoner er supplementering med ribavirin mulig.
  2. Den andre genotypen behandles med Vyropack og Daclatasvir i 6 måneder.
  3. Jeg er genotype Sofosbuvir sammen med Daclatasvir i 3 måneder.
  4. genotype IV - Daclatasvir administreres sammen med legemidler som peginterferon og ribavirin. Varigheten av behandlingen er 3 måneder ved "rene" tester etter en måned med behandling. Hvis viruset ikke oppdages ved laboratorietester bare etter 3 måneder, bør behandlingen forlenges til 12 måneder.

Bivirkninger

Mens Viropack er et nesten ufarlig legemiddel, har legemidlene det kombineres noen bivirkninger:

  1. Kvalme, oppkast, oppblåsthet.
  2. Hodepine.
  3. Søvnforstyrrelser
  4. Generell ulempe.
  5. Forstyrrelser i mage-tarmkanalen.
  6. Tretthet.
  7. Tørr hud
  8. Ribavirin forårsaker søvnløshet, kvalme, reduserer hemoglobin.
  9. Pegiterferon og ribavirin kan forårsake hypertermi, diaré, hud kløe, irritabilitet.
  10. På den delen av sirkulasjonssystemet - anemi, lave nivåer av lymfocytter, trombocytopeni.

Drug interaksjon

Den kombinerte bruken av Viropack på andre måter anbefales ikke:

  • St. John's wort;
  • telaprevir;
  • rifampicin;
  • statiner;
  • karbamazepin;
  • antibiotika;
  • deksametason;
  • glykosider,
  • rifabutin;
  • fenobarbital;
  • beroligende midler og antikonvulsiva midler;
  • antiarytmiske legemidler.

Kombinert bruk av anti-hepatittbehandling og prevensjonsmidler kan føre til en reduksjon i effektiviteten av prevensjonsmiddelet, noe som betyr at sannsynligheten for uplanlagt graviditet øker. Under behandling og ytterligere 5 uker etter kurset, bør du passe på graviditet. Forresten akkumuleres også en viss mengde narkotika, så for en mannlig partner som blir behandlet, må du også ta vare på effektive prevensjonsmetoder.

Spesielle instruksjoner

Hvis pasienten lider av nyresvikt, er det ikke nødvendig med en spesiell korreksjon i doseringen av legemidler. Det er også lite sannsynlig at det er på grunn av effektene av hepatittmedisinene at en dialyseprosedyre kan være nødvendig.

Leversykdommer er heller ikke en kontraindikasjon for behandling med Viropac og Daclatasvir. Dette betyr at skrumplever, leverkolikk og nedsatt funksjonsaktivitet på ingen måte vil forstyrre den vellykkede kur av hepatitt C, og de foreskrevne legemidlene kan forbedre tilstanden til leveren og fremme regenerering.

Hvor å kjøpe?

Prisen i Russland for antivirale legemidler Viropack kan nå $ 100 per flaske med 28 tabletter. Hvor kan man kjøpe medisin for hepatitt? Hvis legen foreskriver det, kan du kjøpe medisin på nettapoteker som leverer medisin til Russland. Analoger er også implementert av offisielle distributører.

Kurset Daklaviritsirla koster også dyrt. En flaske medikamentet på hyllene til nettapoteker koster ca 6000 rubler.

Men du må være forsiktig med hva nettstedet selger - den opprinnelige eller en falsk. Ved mottak må du sørge for å bestemme ektheten av emballasjen. Bruk derfor kun bevist butikker.

Spesialistanmeldelser

Eksperter på resultatene av behandlingen av viral hepatitt C med legemidlet Viropack i kombinasjon med Daclavirocyrl og andre legemidler har notert en signifikant prosentandel av pasientene som har håndtert denne sykdommen (90%). Men du bør være oppmerksom på produsenten av stoffet, da ikke et sertifisert stoff kan ytterligere skade menneskers helse.

Fordeler ved behandling av hepatitt med MPI Viropack sofosbuvir

Hepatitt C-behandling er en vanskelig oppgave for både leger og pasienter. Faktum er at viruset (HCV) under reproduksjon kan mutere, skape nye stammer. Som et resultat, mislykkes immunsystemet i å utvikle et kraftig forsvar mot patogenet. På den annen side har de opprinnelige stoffene en ganske høy kostnad, så ikke alle pasienter har råd til hele løpet av behandlingen.

Visse NS5A- og NS5B-enzymer er ansvarlige for bygging av nye RNA-virus, på grunn av hvilke patogener multipliseres og sykdomsprogresjon observeres. Gitt den overveldende prisen på merkenavn, har det farmasøytiske markedet nylig blitt etterfylt med et stort antall generiske stoffer. De er en analog av det opprinnelige antivirale middelet med samme virkningsmekanisme. Forskjellen ligger i kostnaden og produsenten.

En av de første medisinene for hepatitt C var Sovaldi (sofosbuvir), kostnaden av dette når $ 1000 per pille. Prisen på generikk er ti ganger mindre.

Drug action

Som mange andre rusmidler tilhører mpiviropack sofosbuvir Sovaldi generics, som er produsert i Egypt. Det brukes i kombinasjon med antivirale legemidler, noe som gjør det mulig å lykkes i behandling av hepatitt C. Ofte blir daclatasvir tilsatt det, og får den mest effektive kombinasjonen av legemidler i kampen mot HCV.

Mpiviropack sofosbuvir hemmer enzymet NS5B, og forhindrer dermed replikering av det nye RNA, så vel som reproduksjon av viruset. Kliniske data bekreftet den høye effekten av stoffet i hepatitt-genotyper 1-4. Tallrike studier har vist fordelene med sofosbuvir i sammenligning med interferonbehandling. De er:

  • varigheten av terapeutisk kurs. Ved bruk av sofosbuvir utføres behandling i tre måneder, med interferon i lengre tid;
  • effektivitet. Sofosbuvir viste høy ytelse i 90% av tilfellene. Positiv dynamikk ved anvendelsen av det andre skjemaet ble bare observert i 40-60%;
  • bivirkninger. Mottak av sofosbuvir ledsages sjelden av utseende av hodepine eller andre ikke uttalt symptomer. Interferoner forårsaker komplikasjoner i fordøyelseskanalen, nervesystemet, sirkulasjons- og urinveiene;
  • avlesninger. Sofosbuvir kan administreres på bakgrunn av levercirrhose, i motsetning til andre behandlingsregimer.

Manuell til Mpiviropack Sofosbuvir

For å oppnå ønsket resultat i behandlingen, er det nødvendig å følge de medisinske anbefalingene nøye. Kun en spesialist kan endre doseringen av stoffet eller varigheten av behandlingsforløpet. Selvreduserende antivirale legemidler eller hoppepiller reduserer effektiviteten av behandlingen og fører til alvorlige komplikasjoner.

Virobac sofosbuvir er foreskrevet for voksne pasienter med hepatitt C-genotyper 1-6.

Kontra

Instruksjoner for bruk viropak indikerer tilstedeværelse av kontraindikasjoner. De inkluderer:

  1. barns alder;
  2. laktasjonsperiode, da sofosbuvir kan trenge inn i morsmelk;
  3. graviditet. Kliniske studier av effekten av det antivirale legemidlet på embryoen har ikke blitt utført, så inntaket er forbudt i svangerskapet. Gjennom hele terapeutiske kurset er det nødvendig å bruke prevensjonsmidler for å hindre graviditet, uavhengig av hvem som tar sofosbuvir, kvinnen eller hennes partner. Det er viktig å huske at stoffet reduserer effekten av orale estradiolbaserte prevensjonsmidler, noe som øker risikoen for unnfangelse. Dette må vurderes ved beregning av dosering av hormonelle midler. I tillegg er utbruddet av graviditet i de to første månedene etter slutten av antiviral behandling ikke ønskelig;
  4. individuell intoleranse mot hovedaktiv ingrediens eller hjelpekomponenter av legemidlet.

dosering

Behandling av hepatitt C, avhengig av virusets genotype og levertilstand, kan utføres i ulike kombinasjoner med sofosbuvir. Beskrivelse av opptaksregler:

  • Den daglige dosen er 400 mg, som tilsvarer 1 tablett. Det bør tas en gang daglig på samme tid. Dette gjør at du kan opprettholde et visst nivå av konsentrasjon av det aktive stoffet i blodet;
  • Hvis oppkast oppstår i de første to timene etter å ha tatt et antiviralt middel, må dosen tas igjen;
  • stoffet er bitt, så det bør ikke knuses eller tygges. Det er lov å ta en pille med mat;
  • sofosbuvir brukes ikke som monoterapi;
  • Hvis pasienten glemte å ta pillen, og det har vært mindre enn 18 timer, må det gjøres snart. Hvis intervallet overskrides i mer enn 19 timer, utføres følgende prosedyre i henhold til behandlingsregime;
  • For å forhindre forekomsten av komplikasjoner og rettidig uttak av legemidlet, bør det regelmessig foretas en undersøkelse av pasienten. Medisinsk overvåking er nødvendig for å analysere pasientens tilstand og effektiviteten av behandlingen.

Følgende kombinasjoner kan hjelpe pasienten til å takle sykdommen:

  1. sofosbuvir med daclatasvir (1. skjema);
  2. Ledipasvir (andre);
  3. ribavirin (tredje);
  4. simeprevir (fjerde);
  5. peginterferon (femte).

Mpiviropack Plus instruksjoner for bruk

Informasjon om behandling av hepatitt C, instruksjoner for bruk av legemidlet Mpiviropack Plus, som inneholder sofosbuvir og ledipasvir

Generell og n formasjon

I hjertet av stoffet Mpiviropack Plus, som er produsert i Egypt, er det to komponenter som sikrer maksimal effektivitet - dette er ledipasvir og sofosbuvir. Så snart de går inn i pasientens kropp, begynner de å blokkere enzymer som er ansvarlige for utvikling og reproduksjon av hepatitt C-viruset.

Spesielle kliniske studier har blitt gjennomført, der det har vist seg at dette stoffet er virkelig effektivt. Hovedmålet med studien er å oppnå en vedvarende virologisk respons etter at behandlingsforløpet er fullført. Ifølge resultatene fikk 95% av befolkningen en vedvarende virologisk respons så tidlig som den 8. behandlingsuke - og dette betyr at rette er virkelig effektivt - mens det også er trygt.

Indikasjoner for bruk

Det farmakologiske stoffet er ment for behandling av personer med kronisk hepatitt C av den første genotypen. Legemidlet kan brukes til personer som har cirrhose, så vel som til personer uten denne patologien. Det er foreskrevet for pasienter som allerede har gjennomgått behandling med bruk av slike legemidler som ribavirin og interferon - men de kunne ikke oppnå positiv dynamikk. Det er også foreskrevet for personer som har individuell intoleranse over for legemidlene ovenfor.

Kontra

Om Mpiviropack Plus, vurderinger av behandlingen som kan leses på Internett, er ganske effektive, kan pasientene oppnå en stabil remisjon innen 12 uker i løpet av behandlingen. stoffet er relativt trygt, men det er ikke foreskrevet til personer som:

  • har individuell intoleranse over komponentene i et farmakologisk middel;
  • gravid eller amming
  • planlegger å bli barn
  • under 18 år
  • tar andre legemidler, som inkluderer sofosbuvir - ellers kan det være overdose, opp til anafylaktisk sjokk.

Hvis pasienten har lever- eller nyresvikt - i dette tilfellet bør behandlingen tas nøye, regelmessig besøk legen og bli testet - for å overvåke tilstanden til kroppen.

Bivirkninger

Under behandlingen er det mulig at pasienten vil utvikle bivirkninger. Hvis de ikke gir mye bekymring, bør du ikke bekymre deg, alt vil passere etter et par dager, så snart kroppen tilpasser seg komponentene i legemidlet. Hvis bivirkningene er uttalt - da er det viktig å konsultere en lege. Så vurder hvilke bivirkninger det kan være under behandlingen av Mpiviropack Plus:

  • hodepine;
  • svakhet og tretthet;
  • problemer med å sove
  • Noen ganger oppstår allergiske reaksjoner.

Til tross for at på Internett om Mpiviropack Plus er behandlingen vurderinger positive, i alle fall må det huskes at hver organisme er individuell og kan reagere på stoffet forskjellig. Derfor er det først tilrådelig å konsultere en lege som, etter å ha veid alle fordeler og ulemper, vil avgjøre om det er fornuftig å behandle hepatitt C med dette bestemte legemidlet.

Mpiviropack vurderinger

№1 Review Lyudmila

Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet for din hjelp og gi mulighet til å gjennomgå et behandlingsforløp.

Hepatitt C-virus ble oppdaget i meg i 2004, 13 år har gått siden da.

I løpet av hele tiden ble det anbefalt mange ting - vanlig behandling på sykehus, tradisjonell medisin og så videre.

Gjennom venner i juli 2016 lærte jeg om sofosbuvir og daclatasvir at medisinen allerede hadde nådd slike høyder og oppfunnet medisiner for hepatitt C.

Jeg tvilte veldig mye om effekten av forberedelsene, for i 13 år var jeg allerede skuffet over alt det legene hadde tilbød meg tidligere.

Jeg bestilte tre sett på en gang (sofosbuvir + daclatasvir), leveringen ble utført raskt og i god tro!

I løpet av behandlingen var det alltid støtte og bekymring for mitt velvære!

Og på slutten av kurset passerte jeg analysen igjen og var fornøyd med resultatet, selv om jeg ikke trodde det til sist.

Jeg anbefaler alle til dette nettstedet (viropack.org)! Velsigne deg!

Lyudmila, 50 år gammel, Maykop.

Ring nå +79601680515 eller bestil en gratis konsultasjon, og vi vil ringe deg tilbake og svare på alle dine spørsmål!

12 uker før din kur for hepatitt C

Mpiviropack sofosbuvir egypten vurderinger

Sofosbuvir: grunnlaget for vellykket behandling av hepatitt C

sår benram sofosbuvir daclatasvir

Sofosbuvir (sofosbuvir), utviklet i 2013, revolusjonerte behandlingen av hepatitt C. Før denne terapien var smertefull og ineffektiv. Bruk av interferon som er skadelig for pasientens helse, med sjansene for en kur er ubetydelig. Alas, til 2013 var det ikke noe annet valg å bekjempe sykdommen. I dag kan du kjøpe sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir og velpatasvir på vår hjemmeside!

Hepatitt C ble ansett praktisk talt uhelbredelig og stod på en hylle av HIV.

Men etter utseendet av sofosbuvir, alt forandret seg. Kliniske studier pålagt av farmasøytisk selskap Gilead Science viste et fantastisk resultat. Fremtredende hepatologer snakket om sofosbuvir. Informasjon om det nye stoffet har spredt seg raskt. I Russland annonserte den kjente TV-presentatøren Elena Malysheva høyt i et av sine programmer, selv om mange pasienter visste om sofosbuvir lenge før, mottok informasjon fra vestlige kilder. På mange medisinske konferanser holdt i Russland ble hepatologer informert om dette stoffet.

I 2015 ble det sertifisert i Russland, men det ble ikke vist på apotek på grunn av den fantastiske prisen på titusenvis av dollar. I budsjettet, dessverre, var det ingen midler til kjøp av dette stoffet.

Det var en viss paradoks - alle hørte om sofosbuvir, legene hadde rett til å skrive resept for dette stoffet, men få hadde råd til det. Hittil har mange pasienter i Russland gjennomgått interferonbehandling, selv om Verdens helseorganisasjon har tvilert om deres effektivitet.

I dag, WHO anbefaler offisielt sofosbuvir som grunnlag for behandling av virusets genotype.

sår benram sofosbuvir daclatasvir

Sofosbuvir - grunnlaget for vellykket terapi.

Det er verdt å vite at sofosbuvir ikke brukes som en monoterapi. Dette er hovedkomponenten, grunnlaget for ethvert behandlingsforløp.

Nedenfor presenterer vi de mest effektive og for tiden kjente kursene og kombinasjonene, inkludert sofosbuvir. Alle har en offisiell status, og resultatene er bekreftet av kliniske studier.

For genotype 1 (a, b) - sofosbuvir og ledipasvir eller sofosbuvir og velpatasvir. Som regel produseres de i en tablett. 98-100% kurksannsynlighet.

Genotyper 2,3 - sofosbuvir og daclatasvir eller sofosbuvir og velpatasvir. 96-100% kurksannsynlighet.

Genotyper 4,5,6 - sofosbuir og velpatasvir. 97-100% kureringsrate. I Russland er disse genotypene ikke vanlige.

Minimumskurset er 8 uker. Varigheten bestemmes avhengig av virusbelastningen, hastigheten av dens reduksjon, om pasienten mottok tidligere mislykket behandling, og graden av fibrose.

Maksimumskurset er 24 uker.

Enkle måter å grove bestemme ønsket varighet av fremtidig terapi:

Med cirrose, tilstedeværelse av mislykket behandling i det siste, anbefales et kurs på 24 uker (hvilken som helst genotype / hvilken som helst kombinasjon), bør ribavirin også tilsettes.

Ribavirin er også lagt til kurset ved en langsom reduksjon i viral belastning.

Ved lav viral belastning (opptil 6 millioner), fravær av tidligere behandlingsforsøk, fravær av fibrose - 8 eller 12 uker (ifølge resultatene av testene under behandling).

Universell metode for å bestemme varighet på kurset: Etter at analysen viste at virusbelastningen er null, skal resten av kurset være dobbelt så lang som tiden er gått til fullstendig forsvunnelse av virusbelastningen. Dermed må 2/3 av hele kurset pasienten gjennomgå ved null viral belastning. Slik er den nåværende medisinske praksis.

sår benram sofosbuvir daclatasvir

Det er kjent at sofosbuvir ble lansert på markedet av det amerikanske selskapet Gilead Science i 2013. Det ble imidlertid oppdaget og syntetisert mye tidligere. Tilbake i 2007 syntetiserte en viss Michael Sophia (Sophia - sofosbuvir) dette stoffet. Han opprettet selskapet Pharmasset, men fant ikke midler til å gjennomføre fullskala kliniske studier av det nye stoffet. Midlene ble funnet da den farmasøytiske giganten Gilead kjøpte selskapet Pharmasset, gjorde den nødvendige forskningen og satte stoffet på markedet.

Besitter et patent og et monopol på dette effektive stoffet, bestemmer Gilead Sinc. Å "klemme" ut av det så mye som mulig. Prisene for Sovaldi (det såkalte stoffet som inkluderer sofosbuvir) er satt til rundt $ 100 000 for et 12 ukers kurs.

Dette førte til mange misnøye i mange land. Ultimatumene ble presentert for selskapet, og Gilead måtte gi. Omtrent 170 land, hvis inntektsnivå av befolkningen er anerkjent som lav, fikk rett til å utstede lisensierte analoger. Russland, tilordnet høyinntektsland, var ikke inkludert i denne listen.

Et annet paradoks har oppstått - i Bangladesh eller India koster stoffet $ 1500 for et kurs på 12 uker, og i USA eller Sør-Korea - $ 30 000 per pakke. Samtidig var lisensierte land under trusselen om manglende lisens forbudt fra å importere stoffet noe annet sted, og lov til å selge det bare innenfor sine grenser, til sine borgere.

For tiden anses indiske stoffer som er produsert under lisens fra Gilead, å være de høyeste kvalitetskomponentene som inkluderer sofosbuvir.

sår benram sofosbuvir daclatasvir

Vårt firma er ikke bundet av strenge lisensvilkår og er ikke redd for rettssaker fra Gilead. Vi leverer sofosbuvir og alle andre komponenter for behandling av en hvilken som helst virusgenotype til rimelige indiske priser fra India til Russland.

Hver part som kommer til oss før gjennomføringen, sendes til laboratorieundersøkelse. Vi gir 100% garanti for effektiviteten av stoffet og kur (dokumentert), ellers forplikter vi oss til å returnere alle pengene som pasienten bruker.

Levering i Moskva innen 2-3 timer, i Russland - fra en dag (hurtig levering) til en uke (gratis levering).

Ingen forutbetalinger. Pasienten betaler for stoffet etter å ha mottatt i hendene etter å ha utført alle nødvendige kontroller. Vi gir detaljerte bruksveiledninger, protokoller for laboratorietester, forberedelse av nødvendig kurs og pasienthåndtering til øyeblikket for gjenoppretting, døgnkonsultasjoner og alt annet som er nødvendig for en vellykket behandling.

Det er nok å ringe oss på hotline for å starte behandlingen i dag.


Relaterte Artikler Hepatitt