Anmeldelser av Hepatittbehandling med Altevir og Ribavirin

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Begynnelsen til HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Moderator: Gudvin

Begynnelsen til HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »11 nov 2011 21:51

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

The Gudvin Post »11 nov 2011 21:52

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Gal1nka »11.11.2011 09:52

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »11.11.2011 10:08

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Gudvin Post »11.11.2011 10:11

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »11.11.2011 22:30

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding OlgaUA »11 nov 2011 23:20

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Gudvin »11.11.2011 11:23

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meldingen Alexey-1980 "12. november 2011 03:48

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »12 nov 2011 08:34

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Sovok-59 »12.11.2011 08:39

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »12 nov 2011 09:31

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding OlgaUA »Nov 12, 2011 09:48

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post Sovok-59 »12 Nov 2011 10:32

Anmeldelser av stoffet Altevir

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Altevir, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose
- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);
- med papillomatose i strupehode;
- med kjønnsvorter
- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

diskusjon

. Den evige veggen er kjent for en førsteårsstudent. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruksjoner, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med ARVI har lengre tid og Art.

. sal ville aldri. Det er ingen substans med dette navnet. Og du, hvis du var en lege, ville du vite det. Og hvis du ikke er en lege, hvem er du? Reklamebyrå? Mer: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke lat så hva slags narkotika. Begge administreres intramuskulært eller ved munn. Hvis du var en lege, Natalie, visste du at administrasjonsmetoden i stor grad bestemmer antall bivirkninger. Hva menes med kontraindikasjoner til dette legemidlet i ett ord, kan kalles influensaliknende syndrom. Selvfølgelig vet du ikke. Fra hvor På kulinarisk høyskole er dette ikke undervist. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg vet ikke dette stoffet nok til å dømme. Og her til deg, leserne reko.

. Jeg kjenner tarmveggen til og med friskmann. Den andre er stoffinterferon-alfa har alle de fine bivirkningene (se terapi for hepatitt). Sammenlign instruksjoner for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med SARS har en lengre og vedvarende feber... Andre forberedelser - "antivirale" og såkalte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid etc. også har ikke blitt skikkelig klinisk sikkerhet prøvelser og effektivitet, og må ikke brukes, spesielt

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). ? Merkelig, det er ikke jeg tror at dette avviket - ganske interessant spørsmål å stille ham til legen som foreskrevet Viferon "Her er informasjon om SARS -. Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Samme plante er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys (Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål til å spørre det til legen som foreskrev Viferon. "Les den på nytt for hundre gang, og du kan være sikker på at du er på.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål å spørre ham til legen som foreskrev Viferon. "Les det for hundrevis og vær sikker på det.

. Selv førsteårsstudenten vet tarmveggen. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign instruksjoner viferon og alteviru, omfang og deystviya.Est sideriss av enkelte barneleger at barn som får viferon med SARS har mer langvarig og stabil lihoradku.Kipferon - den samme viferon, som legges immunoglobuliner fra blod. Til tross for alle mulige tiltak i undersøkelsen er ingen donert blod garantert å være fri for hepatittvirus og HIV. Derfor bør bruk av blodderivater utføres med stor forsiktighet. Det er fortsatt en homøopatisk "teller".

. ryggrad av stoffet, så ta med de normale argumentene. For eksempel, resultatene av internasjonal forskning, laget i henhold til regler for bevisbasert medisin. Har du lest at de behandler intron og Altevir? Har du sett listen over bivirkninger? Du har fortsatt ingen tvil om at interferonpreparater er trygge for barn, ifølge vår.

. ayu har vi noe sånt, eller akk (((anagrelid denne tabletten? 5 tabletter er det frykter så mye å drikke (((kommunisert med jentene, også, med en diagnose av ET, så de injeksjoner positur eller Altevir eller Roferon-A, og blodplater faller helt opp til 300. De sier, og de kan bevare seg, og de overføres normalt.

Les om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være ufarlig hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er ufarlig. Og du må også lese om meningen med interferon, hva det er og hvordan det fungerer. Det er tross alt å tenke for deg selv. Kanskje er alle ingrediensene av vitamin C og E der.

Anmeldelser av Ribavirin

Utgivelsesform: Tabletter, kapsler

Zhanna (positiv anmeldelse)

Kan helbrede kronisk hepatitt helt

Selvfølgelig vil jeg ikke lyve at jeg kan gjenopprette fra kronisk hepatitt C i en uke eller en måned. Det er en lang, utmattende kamp. Men hvis du følger alle instruksjonene fra legene og tar narkotika foreskrevet av dem, så er det håp for en fullstendig kur på seks måneder eller et år. I mitt tilfelle tok prosessen ni måneder. Det ville være bedre hvis en gravid kvinne gikk på den tiden.) Etter denne perioden ble det klart fra analysen at hepatitt trakk seg tilbake. Fra bivirkninger: forferdelig hodepine. Hvis situasjonen ikke var så alvorlig, ville jeg ikke tolerere dem. Og så var det ganske enkelt ikke noe valg. Globalt er det viktigere å bli kvitt hepatitt, slik at smertestillende midler i hånden - og fremover, som skal behandles.

Anastasia (positiv anmeldelse)

Verktøyet, ifølge vurderinger, har hjulpet et betydelig antall mennesker i kampen, selv med de mest forferdelige virusene. Jeg ble foreskrevet på sykehuset etter en positiv test for herpesviruset da jeg planla en graviditet. Til tross for legens advarsler om at viruset kan returnere etter fødselen, selv om Ribavirin hjelper, begynte jeg behandlingen. Det varte i 6 måneder, hvoretter analysen ble negativ og forblev så. Viruset kom ikke tilbake. Verktøyet hjelper virkelig, selv om det virker ikke bare gunstig. Da jeg tok det, følte jeg noe ubehag, det var søvnløshet og en konstant følelse av angst. På slutten av mottaket gikk tilstanden tilbake til normal. Prisen på stoffet er gjennomsnittlig, ca 600r. per pakke med 60 stk.

Olga (negativ anmeldelse)

Hvordan hjelpe leveren

Bra, men dyrt stoff. Generelt, nå med en alvorlig fase av leverproblemer, er dette legemidlet på listen over gratis under OMS-politikken, hvis scenen ikke er alvorlig, bør du kjøpe den på egen bekostning. Behandling av hepatitt C (og ribavirin er foreskrevet for dette formålet) er en dyr og ikke rask prosess. Jeg kom over dette for noen år siden. Jeg kan også legge på egen hånd til at stoffet var perfekt for meg, det bidrar til å kontrollere alle mine problemer med hepatitt, det har forbedret livet mitt sterkt. Ja, han har kontraindikasjoner, du kan ikke kjøre bil med ham, i alle fall kan jeg ikke, jeg vil sove, men jeg ser forbedringer i analysen, og også som et resultat. Jeg har ingen allergier mot ham, t.ch. Jeg vil fortsette å bli behandlet av den. Behandling og kontroll er nå et slagord i livet.

Diana (nøytral gjennomgang)

Hjalp til å beseire viruset, men rystet nervesystemet

På grunn av graviditeten bestemte jeg meg for å gjøre tester for å utelukke uforutsette omstendigheter. Og så en overraskelse - et herpesvirus ble oppdaget. Den foreskrevne Ribavirin måtte være full i to måneder, men allerede i begynnelsen av den andre måneden løp jeg for å ta prøver for ikke å overbelaste kroppen med ekstra doser medisinering. Overraskende var viruset beseiret selv før planen. Men i løpet av tiden jeg tok stoffet, begynte jeg å observere en viss nervøsitet i min oppførsel, og selv de mest ubetydelige bagatellene irritert meg ofte. Etter seponering av ribavirin, gikk nervesystemet gradvis tilbake til normal. Derfor kan kvaliteten på medisinen vurderes på to måter.

Vera (positiv tilbakemelding)

Det skjedde så at jeg lider av kronisk hepatitt C, noen ganger det fades bort, og på våren, som alltid, har kronikkene forverret. I slike tilfeller må du ta ribavirin for å bli kvitt ubehagelige symptomer igjen. Fra proffene kan jeg si at stoffet har hjulpet meg i flere år på rad, men det har ikke noen ulemper, jeg har hodepine hele tiden, ikke mye, men tilstanden er ubehagelig. Men ingenting kan gjøres, men i behandlingen av problemet mitt er effektivt, og jeg kan tolerere kurset. For prisen vil jeg ikke si at det er dyrt, ganske akseptabelt i vår tid. Hvis det ikke var for ryggen, ville det være et ideelt stoff for hepatitt C.

Elvira (negativ tilbakemelding)

Ribavirin tilhører en rekke medikamenter med immunostimulerende og antivirale virkninger. Jeg tok det sammen med interferon alfa-2b i ganske lang tid, nesten et helt år. Legemidlet brukes til behandling og forebygging av tilbakefall i viral hepatitt C. Hver måned gikk jeg for å se en lege og tok blodprøver. Hvis det er fremskritt i løpet av behandlingen, kan legen redusere doseringen. For hele tiden jeg mottok, hadde jeg vedvarende hypertermi på 37-38 grader, svette, og noen ganger kastet i feber. Nivået av leukocytter og blodplater bør også holdes under kontroll for å unngå ubehagelige konsekvenser. Kanskje utseendet til blødning (inkludert internt). Men utholdenhet og tålmodighet tillot oss den behandlende legen for å oppnå en stabil remisjon for hepatitt. Nå bare støttende terapi og observasjon.

Hepatitt C - det mystiske viruset! Forumet er dedikert til problemene med rehabilitering etter terapi, naturlige metoder for å styrke immunitet, sunn ernæring, pasienthistorier.

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Sannheten om ribavirin - som legene er stille.

Innlegg 31 side 48 av 48

Del312013-08-25 23:58:49

  • Forfatter: Alina
  • nykommer
  • Registrert: 2013-08-25
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 3
  • Stjernetegn: løve
  • Brukt på forumet:
    36 minutter
  • Siste besøk:
    2013-09-04 23:13:03

hei alle sammen! Fortell meg hvem som prøvde å bli behandlet i Sveits? Hva er resultatet?

Share322013-08-29 14:59:19

  • Skrevet av: Kosmonavt
  • administrator
  • Sted: Storbritannia
  • Registrert: 2009-11-29
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 242
  • Respekt: ​​+10
  • Positiv: +19
  • Alder: 40 [1978-01-25]
  • Genotypen din: 1
  • Blodtype: 1
  • Stjernetegn: Vannmannen
  • Brukt på forumet:
    1 dag 12 timer
  • Siste besøk:
    2013-11-18 15:52:06

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

Share332013-08-30 13:20:19

  • Skrevet av: ICQ
  • nykommer
  • Sted: Krasnodar
  • Registrert: 2013-08-30
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 38 [1980-05-16]
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: Tyren
  • Brukt på forumet:
    1 time 22 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-30 13:59:51

Hva et mareritt, så hva skal jeg gjøre? Å bli behandlet og hvordan?

Share342013-08-31 02:38:44

  • Skrevet av: demis
  • nykommer
  • Registrert: 2012-09-30
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 9
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 3
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: skorpionen
  • Brukt på forumet:
    1 time 44 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-31 03:05:43

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

40 dager etter slutten av pvt. Jeg føler meg fysisk bedre, men hodepine og støy du ikke passerer, munnsmak og bølger som ribovirin blir mindre merkbare, men er til stede.. Spinalkurven har blitt felle. Det sies at manuell kun er mulig bare etter 3 måneder etter tery.

Share352013-11-04 23:23:53

  • Skrevet av: Яна
  • nykommer
  • Registrert: 2013-11-04
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: Kakoyto
  • Blodtype: 1 +
  • Stjernetegn: Skytten
  • Brukt på forumet:
    10 minutter
  • Siste besøk:
    2013-12-05 10:13:37

Hei, jeg vil dele min historie med behandling med ribaverine pluss interferon. Da jeg lærte at jeg hadde hepatitt C, var jeg gravid. Ved diagnosesenteret sa staben "ikke noe problem, la oss kurere det!" Og ga råd til hepatologen. Forresten, professor. Han forbød å føde, sendte ham for en abort og fortalte ham om å bli behandlet i et halvt år. Barnet ville krype ærlig. Men å føde en pasient? Noooo. Vi bestemte oss for: abort, behandling og igjen graviditet. Seks måneder under denne tunge, kostbare behandlingen virket som helvete. Både fysisk og mentalt! Jeg bodde bare med håp om å gjenopprette, bli gravid igjen og føde en sunn baby.
Seks måneder senere var det vellykkede tester. Viruset forblir i blodet, men bør ikke infisere noen. Han og min mann, en hepatolog, sa: "Etter 4 uker vil effekten av stoffene ende, og du kan spare." For å feire ble hun gravid etter 4 uker.
Som et resultat, et barn med hjertefeil og den vanskeligste sykehistorien. Sønnen er 9 år gammel. 9 år med plage på sykehus, samvittighetssang. Han er deaktivert, han ser 1 prosent av hundre med ett øye. Han helbredet seg selv i Tyskland, og 750 000 euro hjalp ikke. Han ble født og etter 10 dager den første øyeoperasjonen. Deretter hvert år 2 operasjoner.
Fortell meg, for hva? Men hva jeg ble behandlet og kjærester med hepatitt B og C, fødte sunne barn?
Hvorfor tillater legenes hepatolog, professor i syre suppe, meg å bevare etter 4 uker? Når er disse stoffene så giftige?
At i 2004 da min sønn ble født, var denne informasjonen ikke tilgjengelig for hepatologer?
Hvordan kan jeg leve ososnovaya at mitt barn er dømt for livet, og legen er skylden.

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferonmedisin, som er en av de viktigste faktorene i en persons immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er indikert, bør initiering av terapi være under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskelsmerter, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner og så videre forekomme under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Hepatittbehandling med altevir og ribavirin vurderinger

Bagaeva Madina åpner emnet om vitiligosykdom - jeg har vært syk selv lenge, men jeg vet hvordan jeg skal håndtere denne sykdommen effektivt.

God dag! Jeg er redd for at dette emnet ikke vil være svært relevant på dette nettstedet. Du kan dele all informasjonen i et annet forum dedikert spesielt til problemet med vitiligo, eller for eksempel i en personlig blogg.

Altevir ble foreskrevet. Det er ingen histologi når nyre er fjernet. Hvorfor?

Velkommen! Og av hvilken grunn, da ble nyrene fjernet, hva var diagnosen?

Hvilken belastning anses lav og hvilken er høy? En belastning på mer enn 800 * 103 eller 800.000 ME / ml anses å være høy, som er ca. 300 * 104 eller 3.000.000 eksemplarer / ml. En belastning på mer enn 1 * 107 ME / ml regnes som svært høy. Men til nå er det ingen konsensus blant spesialister på verdiene som skiller mellom høy og lav viremia. I noen verk er figuren således 400.000 ME / ml.

Takk for infoen.

Hva påvirker viral belastning? Først på smitteevne. Jo høyere konsentrasjonen av viruset er, desto større er risikoen for å overføre viruset, for eksempel gjennom seksuell kontakt eller vertikal måte. For det andre påvirker konsentrasjonen av viruset effektiviteten av behandlingen (hvis behandling utføres på grunnlag av interferon). Dermed er lav viral belastning en gunstig faktor under behandlingen, og svært høy - ugunstig. Også kvantitativ PCR er av stor betydning når man gjennomfører interferonbehandling for å vurdere sin suksess og planlegge løpetidet. Så, med en rask respons på behandling og lav viremia før behandling, kan behandlingstiden reduseres. Omvendt, med en langsom reduksjon i konsentrasjonen av viruset, kan HTP være forlenget.

Takk for infoen.

PCR - Polymerase kjedereaksjon. analyse (kvalitativ og kvantitativ) Analyse av HCV RNA (bestemmelse av RNA i hepatitt C-viruset), ofte referert til som PCR-analyse av hepatitt C, er en blodprøve som direkte identifiserer det genetiske materialet i hepatittviruset (hvert virus er en partikkel av RNA). Denne testen utføres oftest ved PCR-metoden, derav navnet PCR av hepatitt C. Det er kvalitative og kvantitative tester for HCV RNA. Kvalitativ analyse indikerer tilstedeværelsen av et virus i blodet. Denne testen skal utføres for alle pasienter som har antistoffer mot hepatitt C. Resultatet kan bli "oppdaget" eller "ikke oppdaget". Kvantitativ analyse av PCR (viral load) er en test for konsentrasjonen av viruset (viremia) i blodet. Viral belastning er antall enheter av genetisk materiale (viral RNA).

Takk for infoen.

Hepatitt C - hva skal jeg gjøre? Tips for "nybegynnere" Hva skal du gjøre hvis du har AT-antistoffer mot hepatitt C-viruset? (bestemt av ELISA - ELISA) Først av alt, ikke panikk! Tilstedeværelsen av antistoffer mot hepatitt C-viruset betyr ikke alltid at personen er syk. Om lag 20% ​​av menneskene som er smittet med hepatitt C-viruset kan herdes på egenhånd, uten å vite det. Imidlertid fortsetter antistoffer mot viruset å sirkulere i kroppen i lang tid. Dette er en immunreaksjon mot viruset, som et resultat av hvilken kroppen produserer antistoffer. Også antistoffer mot hepatitt C-viruset forblir lenge i mennesker som har fullført HTT-antiviral terapi. I dag finnes det moderne effektive og trygge stoffer som bidrar til å kvitte seg med viruset hos mer enn 90% av pasientene. Hepatitt C - en herdbar sykdom!

Takk for infoen.

Hei Irina. Jeg har også a-HCV oppdaget. ELISA - definisjonen av antistoffer GS, de viser at han hadde vært syk og kunne være til slutten av livet. Det er nødvendig å sende PCR-bestemmelsen av RNA-virus HS-genotype 1,2,3. HCV DNA-bestemmelse (kvalitativ analyse). HCV DNA-bestemmelse (kvantitativ analyse).

Hei Pasha. Mara.. Eleanor. Marina. Yulia og alle som gjennomgår behandling. Det har gått litt over et år siden jeg kom hit og avsluttet behandlingen. Jeg er glad alle trives godt. Min helse er også tilbake til normal, selv om jeg nå tar L-tyroksin. Min skjoldbruskkjertel har gått tilbake til normal, og legen sier at vi gradvis vil redusere dosen av rusmidler og prøve å avbryte den i fremtiden. Guys. Jeg tok tester i går og bestemte meg for å teste for hepatitt C samtidig.. sannhet bestått av ELISA-metoden.. og svaret kom til meg DETECTED. Selv om jeg donerte en PCR for tre eller fire måneder siden... det var det ikke. Kanskje denne gangen måtte jeg gjøre det ved PCR, jeg hadde allerede dette om våren og måtte gjenoppta analysen. Det skriver negativt, ELISA oppdages og noen tall

God dag! Det finnes 2 typer analyser: kvalitative og kvantitative. Den pålitelige er den kvalitative, nemlig PCR, så snart denne analysen viser deg om selve viruset er tilstede i kroppen, dets RNA. Den kvantitative bestemmer tilstedeværelsen i blodet av antistoffer som fremdeles er lenge nok, og til og med hele livet, kan sirkulere i blodet.

Jeg vil legge til og minne om de som bestemte seg for å fullstendig gjenopprette fra hepatitt C. Den første er injeksjonene bare på en dag! Den andre er Vitamin-Mineral Complex Perfectil. Den tredje er å overvåke blodprøver (generell, biokjemi, T4 og TSH hormoner. Fibroscan og lever ultralyd). Perfekte ingredienser: Vitamin D (Kolekaltsiferol 100 ME) 2,5 ug Vitamin E (D-a Tokoferyl Succinat 42 mg), 40 mg vitamin C (askorbinsyre 31,2 mg) 30 mg Vitamin B1 (tiamin mononitrat 12 mg), 10 mg vitamin B2 (Riboflavin ) 5 mg nikotinamid 18 mg vitamin B6 (pyridoxin klorid) 20 mg Folinsyre 500 mcg vitamin B12 (cyanocobalamin) 9 ug Biotin 45 mcg Kalsium pantotenat 40 mg jern (jern fumarat 37,9 mg) 12 mg magnesium (magnesiumoksid 82,9 mg) 50 mg Sink (sinksulfathydrat 41,3 mg) 15 mg jod (kaliumjodid 261 μg) 200 μg mangan (mangansulfathydrat 6,15 mg) 2 mg kobber (kobber med lfata hydrat 5,6 mg) 2 mg Silicon (silisiumdioksid 6,4 mg), 3 mg krom (chelat 10%) 50 mg Selen (natrium selenat 240 ug) 100 mcg Cystin 10 mg 5 mg Betakaroten P.A.B.K. (Para-Aminobensoesyre) 30 mg Echinacea Extract 195 mg Bardana Extract (Burdock) 80 mg Indikasjoner for bruk Uttalt mangel på vitaminer og mikroelementer i hudsykdommer: Dermatitt, inkludert eksem, psoriasis; alopecia. tørr hud; hudskader (brannsår, kutt, riper); økt sprø negler; endrer hårstruktur. 11/10/2016

Hei alle sammen! Mara, Eleanor. I august ble jeg fjernet fra registeret på Hep.centre (3 år har gått siden HTP og nå blir de fjernet i henhold til de nye reglene etter 2 år) For et halvt år siden fullførte han behandlingen av skjoldbruskkjertelen (han ble behandlet i et år). Nå er alle testene og helsetilstanden normale (pah-pah-pah), som er det du vil! Skriv, noen ganger vil jeg se her) 10/18/2016

Jeg ble behandlet med Pegnano - en gang i uka + Ribavirin. Behandlingen er enklere enn etter Altevira. To timer etter injeksjonen drikker du nimesil og ingen pølser. Selv om alle reagerer individuelt, skriver jeg bare om noen kan vite dette stoffet, men Bare etter å ha konsultert med legen din! Jeg vil også hjelpe minst litt informasjon. Når jeg bestiller testene, vil jeg svare sikkert.

En stor hei til alle! De som husker meg, er Pasha, Irina, Mara. Jeg leser for å lese hvordan du er og hvordan behandlingen går. Mange nye mennesker dukket opp. Dessverre føler jeg meg bra, takk Gud. Skjoldbruskkjertelen har gått ned fra 1,5 til 0,6. Etter behandling (fra januar til april 2015, og i april avbrutt behandlingen på grunn av lavt hemoglobin, ble analysen negativ seks måneder etter starten av behandlingen) til det nye året. I januar 2016 begynte hun å gå opp i vekt. Hittil har hun fått 10 kg. Bare hemoglobin senkes 85. En analyse på PCR ga ikke når året pic Le cure. Jeg vil donere i november. Jeg ønsker deg helse!

Hjelp. Pegaltevir-0.05 ble startet en gang i uka + Ribaverin 200 mg - 3 tab 2 r per dag, hemoglobin falt til 75, temperatur 40 (første dag). 2 uker senere reduserte de dosen Ribaverine til 2 tabletter per dag. Forresten var belastningen 47 tusen, og immunstatusen var 370 celler, og etter 4 skudd var belastningen 0, så da du lagde 10 skudd, gikk leukocyttene ned til 1,9. da reduserte vi dosen av pegalteviren selv til 0,03. Kort sagt, blærer vises på huden (på haken, ørene, fingrene) som ser ut som blærer etter brannskader, ikke klør, gjør ikke vondt, og hendens hud er blitt svært sårbar, du kan knapt berøre såret, selv i lommen. Det er her vår psykose begynner, jeg vet ikke hvordan jeg skal roe det ned. tapt 3 måneder 8 kg. Legen sa at det skulle være. Generelt er temperaturen for oss "blomster". Nå har vi Load-0, immun-statusen til 200 celler, og leukocytter 1,9, hva du kan forvente.

Pasha, takk for din støtte, hvis det ikke var for deg, ville jeg ikke ha startet denne behandlingen. Immunitet Jeg har normalt aldri fått noen kalde sår, ingenting skjedde, alle sårene helbredes som en hund, slik at alt er superimmun. Selv om jeg jobber med nesten ingen fridager, forretningsreiser, og jeg er 46 år gammel.

Lachik, hei, det er veldig ille at jeg ikke gikk inn i genotype grense 3, men det er ikke forferdelig, men klasse 3 fibrose er allerede dårlig. Altevirs spiker hver dag er ikke hver andre dag, så mange foreskriver og finner en god hepatolog utøver. Fibrosis 3 er ikke en vits.

Oleg hallo, prøv å ta ribaverin og lese av grenen. Gutta skriver om salven veldig effektiv, jeg brukte det også veldig bra for å hjelpe. Helse

Godta Altevir tre måneder, og ytterligere tre måneder å ta. Blæren fra ham er gal og fra ribamidil legger det fortsatt til problemer, flekker på beina gikk og hendene dukket opp på hodet. Hva jeg ikke vet? Legen foreskrev Claritin og Elok salve.

God dag! For nå, følg anbefalingene ovenfor.

Altevir begynte å ta den første dagen nesten nummer, hvoretter injeksjon blir lettere?

God dag! Dette er rent individuelt.

Hei alle sammen! Anna, Injiseringer er gitt til magen fordi de er lettere for pasienten å plassere seg selv. Subkutan injeksjon i den anterolaterale veggen er nesten smertefri. For injeksjon er det best å bruke insulin sprøyter. De utmerker seg ved den tynneste nålen, noe som ikke gir smerte ved administrering. Dessuten er nålen nesten ikke følt. I eksepsjonelle tilfeller plasseres injeksjoner i øvre del av skulder eller lår. Med to fingre, lage en liten brett (som viser seg, alt avhenger av størrelsen på fettvev) og i en vinkel på 30-40 grader og en dybde på 1 cm. SVART (for ikke å ha blåmerker) injiser medisinen. Den neste injeksjonen er på den andre siden av navlen. Rødhet er ikke oppsvulmet vil være bare neste dag - dette er normalt. 07/15/2016

Hei! Takk for infoen.

Vennligst fortell meg. Hvordan stikke Altevir i hånden. Hvis nålen settes inn halvveis gjennom injeksjonen, forblir et rødt oppsvulmet sted. Er dette normalt?

God dag! Ja, men det skal forsvinne alene på en dag.

I dag er 06.06.2016, den første dagen med antiviral terapi, altevir + ribavirin. lagring viral hepatitt C 3 genotype, medium veresemii, høy biokjemisk aktivitet, uttalt fibrose på 3 grader. Veldig bekymret

Ikke lure deg selv, det bidrar ikke til behandling. Videre, bare den tredje dagen av behandlingen.

Hei alle fire måneder etter behandling. Negativt, tester er alle normale. Vekten ble gjenopprettet, øyevipper ble fallende, de ble korte som før behandling. Hårfryktig, tynn, fluff struktur ble endret. Godt at de sluttet å hælde. Det var allerede kuttet til grensen, jeg gjør vanlige masker med burdock. Jeg gni olje og gni hodebunnen med nikotinsyre. Jeg prøvde løk, en veldig stinkende prosedyre, men det ville være veldig effektivt))

Glad for deg! Velsigne deg!)

Hei, hvorfor mine meldinger ikke legger seg ut.

God dag! Generelt gir systemet utseende på alle stillede spørsmål på nettstedet. Vennligst dupliser meldingen din, den kan ha mislyktes.

God dag alle sammen. Hepatitt C3 genotype ble funnet, av midterverusemi, klasse 3 fibrose. Foreskrevet behandling pegasis og rebitol. Pegasis er veldig dyrt. Kan jeg erstatte det med Altevir? Fortell meg hva i mitt tilfelle er bedre enn Pegasys eller Altevir? Takk

God dag! Terapi, i ditt tilfelle, kan velges bare av en hepatolog som observerer deg.

Hei alle Pasha deg bra, takk for alle rådene. I lang tid var jeg ikke. Et halvt år har gått siden slutten av HTP. Han ble behandlet i 60 uker 1 genotype. Injiserer strengt annenhver dag. Har overlevert PTSR om dagen, negativt, det er ingen grense for glede. Håret ble raskt gjenopprettet, øyevipper falt av og fikk vekt tilbake. Følelsen har blitt bra))) Helbred til slutten, vær ikke redd, helse er dyrere. Alt bra og helse)))

Hei Olesya. Hvor mye hår klatrer, blir du helt skallet? Jeg forstår at de ikke kan males under HTP?

Søppel, hvis du er på terapi. Spirulina ledet, også veldig gode vitaminer, vår produksjon tar til tider billigere.

Kanskje det er verdt å gni burdockolje inn i håret, og det vil være mindre å klatre, eller er det alt søppel.

Jeg vil råde alle til å drikke til ham som, etter PWT, er et utmerket, testet, billig stoff (70-80 rubler) "Pikamilon" handler om ham på YouTube, kalt Pikamilon, Brain Development!

Olesya og Mara - takk! Jeg ønsker HELSE i det nye året!

Gratulerer nytt år! Olesya ikke bekymre deg, vekt, du vil raskt gjenopprette håret ditt, et sted i 4 måneder, jeg farger allerede vitaminer, jeg drikker ikke noen dyre, det er bare ubrukelig, jeg legger ikke merke til håret mitt og de sykler ikke. ALLE HELSE ER I EN NY MÅL.

Hei alle Jeg har det bra, behandlingen slutter i morgen, testene er normale. Håret hennes har blitt mye, hun er veldig tynn, hun har aldri hatt øyenvipper, og nå er hun som en sommerfugl)), veldig lenge. Alt med kommende og aller beste. Pasha hallo)) du en spesiell takk og det aller beste for deg i det nye året. Takk så mye for din støtte, du er menneskelig))

Hooray skjedde før det mange ganger fungerte det ikke. Alle testene mine er gode i normal. PCR er negativ. Biokjemi er utmerket, tester av skjoldbruskkjertelen er vanlige, alt er ferdig 15. desember. Håret gjenopprettes ikke faller ut. Generell tilstand er utmerket, og jeg jobber med full styrke. Gratulerer nytt år til alle. All evig minus.

Hei, jeg forstår ikke at jeg ikke kan skrive noe med grenen.

I enkle ord er C helt cured og B er ikke.

Vel, Pasha, takk for din støtte)) slik at vi alle gjør her uten deg)). Du kan enkelt publisere en eksamen for en hepatolog. Bedre enn noen lege du konsulterer))

Olesya-Gud forby! Cure! du skriver fra tid til annen og så er jeg bekymret.

Hei pash, alt virker normalt. I nesten en måned stikker jeg hver dag, hemoglobin gikk bare ned litt 112, og leukocytene var 2,7, og alt annet var normalt. Min appetitt kom tilbake til normal, håret mitt steg sakte)) det ble halvparten så mye. Nervene er normale, jeg drikker fluoxetin 20 mg om morgenen. Hvis jeg har problemer med nerver, anbefaler jeg det, det hjelper mye og søvn har returnert til normal. Terapien slutter 24. november, jeg vil forlenge den til slutten av desember på grunn av den forsinkede responsen, og jeg vil stikke hver dag til slutten.

Interferonfri behandling for kronisk hepatitt C. 2015 YouTube-video

Vanskelig pasient med hepatitt C: Hva vil forandre seg ved ankomsten av interferonfri behandling? Olga Olegovna Znoiko Sammendrag Artikkelen omhandler problemet med å behandle vanskelige pasienter med kronisk hepatitt C i nåtid og fremtid. Papiret gjenspeiler hovedtrekkene i portretten til en vanskelig pasient og dens sannsynlige endringer knyttet til fremveksten av nye behandlingsregimer som ikke inneholder interferon. Forfatterens resonnement støttes av resultatene fra de nylig avsluttede fase III-studiene av ikke-interferonregimer i ulike kategorier av pasienter med vekt på tradisjonelt vanskelige grupper som inkluderer pasienter som ikke reagerte på tidligere behandling, pasienter med ugunstige varianter av IL-28B-genotypen, pasienter med høy viral belastning, metabolisk lidelser, pasienter med avanserte stadier av fibrose og levercirrhose og til slutt pasienter som har gjennomgått levertransplantasjon. Nøkkelord: vanskelig pasient, kronisk hepatitt C, behandling, interferonregimer Det har oppstått viktige hendelser innen antiviral terapi (PVT) av kronisk hepatitt C (CHC) de siste 3 årene. Kliniske studier av fase III-hemmere av proteasen i hepatitt C-viruset (HCV), telaprevir og boceprevir er avsluttet, hvorpå disse legemidlene ble godkjent for bruk i klinisk praksis i Europa og Nord-Amerika i 2011, samt i Russland i desember 2012 og mai 2013 henholdsvis. Senere i april 2014 ble simeprevir, en andre bølge-proteasehemmer, også godkjent for bruk i Russland, som har flere fordeler over telaprevir og boceprevir (muligheten for redusert behandlingsmåte hos pasienter med levercirrhose), brukervennlighet, mindre utprøvde bivirkninger. effekter av terapi). Det har blitt godkjent for bruk i US første bezinterferonovye regimer for HCV-pasienter i den andre og tredje genotype basert sofosbuvir - pangenotipnogo HCV polymerase-inhibitor og daklatasvira - inhibitor-kompleks NS5A-uttrykt pangenotipicheskoy aktivitet. I USA og Europa er en såkalt 3D-skjema med interferonfri behandling for behandling av kronisk hepatitt C forårsaket av den første genotypen av viruset, inkludert en kombinasjon av 3 medikamenter av direkte antiviral virkning (ABT-450, ombitasvir og dasabuvir) blitt arkivert for registrering. På randen av en interferonfri epoke med hepatitt C-behandling. For mange kategorier av pasienter vil de mye forventede ikke-interferonregimene være valgfri behandling fra klinisk synspunkt, mens det er pasienter hvis behandling av flere grunner ikke er tilrådelig å utsette til begynnelsen av interferonfri æra. For å gjøre den riktige avgjørelsen om tidspunktet for initiering av behandlingen, og valget av en spesiell ordning, må en lege som er involvert i behandling av pasienter med kronisk hepatitt C være i stand til å fordele de faktorer som bidrar til den ugunstige sykdomsforløpet og de faktorer som reduserer sannsynligheten for å oppnå en vedvarende respons på behandling med pegylert interferon (PEG-IFN) og ribavirin. Klinikerens evne til å redusere effekten av modifiserbare faktorer på sykdomsforløpet, å tilpasse og individualisere et eller annet kurs av en HTT til en pasient, idet man tar hensyn til uønskede responsfaktorer for behandling med pegylert interferon (peg-IFN) og ribavirin. Evnen av klinikeren for å redusere virkningen av modifiserbare faktorer i løpet av sykdommen, personlig og individualisert foreskrive en bestemt kurs HTP pasient, tar hensyn til de negative faktorer som respons på behandling (ikke-modifiserbare faktorer), risikoen for komplikasjoner i bakgrunnen av OEM, såvel som sannsynligheten for at viruset eliminering fra kroppen, avhengig av viruset Kinetikk i de tidlige stadier av HTP er hovedbetingelsen for vellykket behandling av en pasient med kronisk hepatitt C. For tiden fremheves faktorer som kan akselerere utviklingen av leverfibrose og dannelsen av CP i nærvær av CHC. Samtidig kan disse samme faktorene redusere effektiviteten av PVT ved bruk av peg-IFN og ribavirin: · mer enn 40 år ved infeksjonstidspunktet; · Mannlig kjønn; · Ras (ikke kaukasoid); · Alkoholmisbruk Fedme; · Forstyrrelse av jernmetabolisme · Metabolisk syndrom; · HIV og HBV-samtidig infeksjon. Det skal bemerkes at forhold som er kontraindikasjoner for forskriving av peg-IFN og ribavirin, også er relativt (betingelsesmessig) ugunstige, fordi mangelen på evnen til å foreskrive behandling til pasienten skaper forhold for den videre progresjon av den patologiske prosessen i leveren og dannelsen av CP. Snart vil denne pasientkategori sikkert kunne motta svært effektiv antiviral terapi uten interferonregimene, noe som vil redusere andelen uførhet og dødelighet fra hepatitt C i denne pasientgruppen. HCV-genotypen er en svært viktig prediktor for sviktet i antiviral terapi for CHC. Høy etterspørsel i utvikling av nye medikamenter for å behandle HCV er diktert av det faktum at for pasienter infisert med genotype 1 HCV, hyppigheten av å oppnå vedvarende virologisk respons (SVR) som et resultat av behandling pegIFN og ribavirin er litt mer enn 40% [1], og kun 7-22 % av tidligere uresponsive pasienter når SVR under gjenbehandling [2-4]. Pasienter med tilbakefall av sykdommen reagerer noe bedre på gjentatt terapi - 34-43% SVR [5]. HCV genotype 1 dominerer i Russland. I det sentrale forskningsinstituttet for epidemiologi av Rospotrebnadzor ble det oppdaget at sirkulasjonen av de fire subtypene ble vist - 1a, 1b, 2 og 3a som følge av en langsiktig studie av det genetiske mangfoldet av HCV i Russland. Av de 1928 HCV-isolatene som ble testet fra 2005 til 2010 i 25 regioner i landet var 52,8% av subtype 1b, 36,3% av subtype 3a, 8,1% av genotype 2 og 2,1% var til undertype 1a. HCV-undertype 1b dominerer i alle føderale distriktene i Russland [6, 7]. I 2009 publiserte de første data vedrørende genetisk bestemt evne til pasienter for å svare på den OEM PEG-IFN og ribavirin ble vist å være bærere av SS-genotype (allelisk variant rs12979860 polymorfisme av IL-28B-gen) infisert med genotype 1-HCV, oppnå betydelig større sannsynlighet for å bli registrert SVR, sammenlignet med bærere av CT- og TT-genotyper [8]. For tiden er det identifisert faktorer med gunstig respons på den antivirale behandlingen av kronisk hepatitt C, hvor legene styres, foreskriver en dobbelt antiviralbehandling (peg-IFN og ribavirin) til pasienter: · ikke den første genotypen til viruset; · SS genotype IL-28V rs12979860 for pasienter med HCV genotype 1; · Viral belastning på 40 år · Tilstedeværelse av metabolsk syndrom og insulinresistens · HCV RNA> 4 × 105 U / ml; · BMI> 30 kg / m2; · Fortrykt leverfibrose eller cirrose i stadium F3-F4 (METAVIR); · Null svar på tidligere HTP Det skal bemerkes at det foreløpig ikke foreligger data om effekten av komplekset av uønskede predikanter for å oppnå SVR basert på resultatene av pålitelig statistisk analyse (i tilfelle både dobbelt og trippel terapi). Imidlertid er det logisk å anta at kombinasjonen av flere prediktorer av manglende respons på trippelbehandling vil redusere pasientens sjanser for en kur. En analyse av effekten og sikkerheten til kliniske studier av fase III om bruk av visse interferonfrie behandlingsordninger viser at vanskelige pasienter snart vil få muligheten til å behandle interferonfri terapi med en svært høy sjanse for utvinning. En av alternativene for effektiv behandling for vanskelige pasienter er en kombinasjonsbehandling med flere legemidler fra gruppen av direkte antivirale midler beregnet for forskjellige HCV-mål (en kombinasjon av proteasehemmere, polymerase og optimalt en hemmer av NS5A-komplekset). Den nærmeste registreringen for klinisk bruk av denne typen terapi er det nye kombinert antivirale legemiddelfirmaet EbBVi, en serie førregistreringsstudier av fase III som avsluttet i 2014. Legemidlet inneholder 3 komponenter av direkte antiviral virkning (DAA, Direct Acting Antivirals), i denne forbindelse mottok han uoffisiell 3D-betegnelse (kort for 3DAA). Preparatet inneholder proteaseinhibitoren ABT-450, NS5A-inhibitoren ombitasvir (ABT-267) og ikke-nukleotid NS5B-polymeraseinhibitor dasabuvir (ABT-333). Disse komponentene brukes i tablettform, varigheten av behandlingen for de fleste pasienter er 12 uker. Ulike mekanismer for rusmiddelvirkning i skjemaet utfyller hverandre og tillater minimering av risikoen for virologisk svikt på grunn av fravær av kryssresistens av HCV til forskjellige klasser av DAA. 3D-skjemaet ble studert i et omfattende fase III klinisk program dedikert til behandling av pasienter med kronisk hepatitt C infisert med HCV-genotyper 1a og 1b, som inkluderte 6 studier: SAPPHIRE I, SAPPHIRE II, PEARL II, PEARL III, PEARL IV og TURQUOISE II. To studier av SAPPHIRE [21, 22] undersøkte effekten av 3D-regime i kombinasjon med ribavirin, mens tre studier av PEARL [23, 24] evaluerte effektiviteten av 3D-terapi, inkludert uten ribavirin. I sin tur fokuserte studien TURQUOISE II [25] på behandling av pasienter med CP. Resultatene er av særlig interesse for valg av terapi for vanskelige pasienter. Generelt inneholdt programmet for kliniske studier av det interferonfrie 3D-terapi-skjemaet (ABT-450 / r + ombitasvir + dasabuvir) ulike grupper av pasienter vanskelig å behandle: pasienter med F3-F4 stadiumsfibrose, insulinresistens, overvekt og ikke-CC (t. e. CT og TT) med IL-28B genotype. En av de første studiene der en delanalyse av effektiviteten av ordningen under diskusjon med utvelgelsen av komplekse kategorier av pasienter ble gjennomført, var studiet av fase II - AVIATOR [26]. I totalt antall pasienter (n = 571) inkludert i denne studien hadde 72% blant tidligere ubehandlede pasienter og 97% blant de tidligere behandlede med PVT en CT eller TT genotype IL-28B; insulinresistens ble påvist hos 40% av pasientene (HOMA indeks ≥3); 39,5% av pasientene før behandling ble diagnostisert med hepatisk fibrose i stadium II. Imidlertid, som resultatene viste (figur 1), hadde stadium av leverfibrose og varianten av IL-28B-genpolymorfisme ikke signifikant effekt på resultatene av behandlingen, og frekvensen for å oppnå SVR forblir konsekvent høy i alle undergrupper av pasienter som nærmet seg 90-100%. Fraværet av en betydelig innvirkning på effektiviteten av 3D-terapi for tradisjonelle risikofaktorer for PVT-svikt ble også bekreftet i større fase III-registreringsstudier, SAPPHIRE I og SAPPHIRE II. De evaluerte effektiviteten av 3D-regime i kombinasjon med ribavirin hos 631 naive (SAPPHIRE I) og 394 tidligere behandlede HTP (SAPPHIRE II) pasienter med kronisk hepatitt C infisert med genotype 1 virus uten CP. Varigheten av behandlingen var 12 uker, legemidlene ble tatt oralt 2 ganger daglig. Resultatene av analysen av effektiviteten til undergruppene (SVR ble estimert til 12 ukers observasjon etter seponering av behandlingen, som ifølge disse ideene helt sammenfaller med SVR24) presenteres i tabell 3 og 4. Som følger fra bordet. 3 og 4, BMI, leverfibrose-stadium, IL-28B-genpolymorfisme, diabetes mellitushistorie og initial viral belastning hadde nesten ingen effekt på effektiviteten av behandlingen, som i de fleste undergrupper oversteg 95%. Det er også viktig at historien om et mislykket forløb av dobbelt terapi med peg-IFN og ribavirin ikke signifikant påvirket effektiviteten av behandlingen med 3D-terapiregimet. Dette bekreftes av den relativt høye frekvensen av SVR som nås av pasienter som ikke tidligere har fått behandling (SAPPHIRE I-studie) og pasienter med virologisk svikt etter peg-IFN og ribavirinbehandling (SAPPHIRE II-studie) (figur 2). I 3 andre studier av fase III PEARL II, III, IV (n = 903) ble 3D-ordningen foreskrevet ikke bare i kombinasjon med ribavirin, men også uten det. Varigheten forblir tradisjonell og var 12 uker. I studier av PEARL II og III, som inkluderte data fra både tidligere behandlede og naive pasienter med subtype 1b HCV, var effekten av 3D-regimet i undergrupper uten ribavirin henholdsvis 100 og 99%. Til tross for at subanalysen av PVT-forutsigelsen for disse studiene ennå ikke er utført, tyder på nærvær av UVO12 (99-100%) at de tradisjonelle risikofaktorene for 3D-behandling uten ribavirin ikke ville ha betydelig innvirkning, ellers ville de uunngåelig redusert den samlede graden av oppnåelse av SVR. Av utvilsomt interesse er resultatene av studier som inkluderte grupper av pasienter som er vanskeligste å behandle, spesielt pasienter med CP. Av særlig verdi fra bevisbasert medisin er kliniske studier, hvor utformingen innebærer inkludering av pasienter med kun CP i kohorten, i motsetning til studier som bare involverer en subanalyse av denne undergruppe av pasienter, isolert fra den totale vekten av de inkluderte pasientene. Den mest aktuelle omfattende studien av et interferonfritt regime for behandling av pasienter med CP er TURQOISE II-studien, som studerte effekten av et 3D-regime i kombinasjon med ribavirin hos pasienter med hepatitt C (HCV-genotype 1, 1a og 1b) og kompensert CP. Pasientene ble delt inn i 2 grupper som fikk behandling i 12 eller 24 uker. Resultatene av effektiviteten av terapi i TURQOISE II-studien er vist i fig. 3. Som det fremgår av dataene som presenteres i denne figuren, er effekten av et 12 ukers forløb av 3D-terapi hos pasienter med undertype 1b av HCV, som er mest relevant for Russland, over 98%. En reduksjon i effektiviteten til 88,6% observeres kun hos pasienter med undertype 1a med 12 ukers kurs, som sannsynligvis vil fungere som grunnlag for å anbefale forlengelse av behandlingsforløpet til 24 uker for enkelte representanter for denne pasientkategori. Av ikke mindre interesse enn effektiviteten av behandlingen er resultatene knyttet til sikkerhetsvurderingen av bruken av 3D-skjemaet hos pasienter med CP. Ofte er det risiko for komplikasjoner forbundet med alvorlig tilstand hos pasienter som begrenser muligheten for å forskrive og fullføre interferonbehandling. I denne forbindelse er resultatene av TURQOISE II-studien også oppmuntrende. Hyppigheten av seponering av behandlingen på grunn av bivirkninger var 1,9% i 12-ukers behandlingsgruppe og 2,3% i 24-ukers behandlingsgruppe. De vanligste bivirkningene var ikke-spesifikke symptomer som tretthet, hodepine og kvalme. En annen studie i en spesiell kategori av pasienter, som kan betraktes som vanskelig, var studien av effekten og sikkerheten til 3D-terapiregimet hos kroniske hepatitt C-pasienter som gjennomgikk levertransplantasjon [27]. Studien omfattet 34 pasienter med CHC (HCV genotype 1), varigheten av løpet av 3D + ribavirin var 24 uker. Hyppigheten av å oppnå SVR i ulike stadier av studien er presentert i fig. 4. Som det fremgår av grafen, var frekvensen for å oppnå UVO12 96,2%. De hyppigste bivirkningene var hodepine (n = 15), tretthet (n = 14), hoste (n = 10) og søvnløshet (n = 9). En pasient ble avbrutt på grunn av bivirkninger (mild utslett, hukommelsessvikt, angst) som ble utviklet etter den 18. behandlingsvecken (pasienten hadde nådd SVR12). Det var ikke et eneste tilfelle av graftavvisning. Således viste den orale kombinasjonen av 3 direkte antivirale medikamenter ABT-450, ombitasvir og dasabuvir i 12-ukers behandlingsforløpet en konsekvent høy grad av oppnåelse av SVR (92-100%) i ulike grupper av vanskelige pasienter med kronisk hepatitt C infisert med HCV-genotype 1 (tidligere ubehandlet, tidligere behandlet med HTP, så vel som hos pasienter med CP). Effektiviteten av behandling med en kombinasjon av 3D-legemidler hos pasienter med subtype 1b HCV, den vanligste i Russland, falt ikke under 97%, inkludert hos pasienter med CP. Samtidig forblir sikkerhetsindikatorene for bruk høyt (hyppigheten av seponering av behandlingen, selv i gruppen av pasienter med CP ikke oversteg 2%). Konklusjon Med tanke på den hidtil usete effektiviteten til HTP 3D i de vanskeligste pasientene å behandle - med CPU og tidligere ikke svare på HTP, kan det konkluderes med at i de neste 2 årene vil det nesten ikke være noe "vanskelig pasient" konsept. Mesteparten av tiden må klinikeren bare overvåke overholdelse av behandlingen. Den minimale frekvens av bivirkninger, er det ikke nødvendig å justere dosen av narkotika, og også for å endre varigheten av behandlingen i henhold virologisk respons i det vesentlige lette pasientovervåkingsprosess og tillate 92-100% håp for vellykket behandling uavhengig av fasen av leverfibrose eller cirrhose i pasienter med kronisk hepatitt C, så vel som behandling svikt i anamnesen.

Hepatitt C kan fullstendig herdes. Standardbehandling er effektiv for 40-80% av pasientene, avhengig av genotypen av hepatitt C-viruset. Men moderne trekomponent og interferonfrie ordninger kan kurere nesten 100% av de smittede. Hepatitt B kan overføres til en tilstand av vedvarende remisjon ved hjelp av riktig valgt behandling: viruset forblir i kroppen, men i en inaktiv tilstand. Hvor behandles de for hepatitt? Det er nødvendig å kontakte klinikken som spesialiserer seg på smittsomme sykdommer. Der vil du sikkert finne en hepatolog. Han vil undersøke og foreskrive den nødvendige behandlingen. For å kurere hepatitt, trenger du å gå til sykehuset? Bare akutte former for hepatitt blir behandlet på sykehuset. Kronisk viral hepatitt behandles på poliklinisk basis: legen foreskriver medisinering og overvåker regelmessig behandlingsforløpet. Trenger du alltid å bli behandlet for hepatitt? Ja, hepatitt skal alltid behandles. Men noen ganger, basert på data-analyse, tilgjengeligheten av nødvendige stoffer, egen erfaring, kan legen utsette aktiv behandling. I alle fall må du kontrollere infeksjonens oppførsel og gjennomgå regelmessige undersøkelser. Hva skjer hvis du ikke behandler hepatitt i det hele tatt? Uten behandling kan kronisk viral hepatitt forårsake skrumplever og leverkreft og til slutt føre til døden. I tillegg er det fare for ulike ekstrahepatiske manifestasjoner, som også kan redusere livskvaliteten på alvor. Jeg har hepatitt, jeg dro til legen, men han utnevnte ikke noe for meg - hva skal jeg gjøre? Hvis du søkte på en spesialisert infeksjonssykdom, gjorde hepatologen den nødvendige undersøkelsen, inkludert å finne ut leversituasjonen, kanskje han tror at i ditt tilfelle kan du vente med aktiv behandling. Din nåværende tilstand av helse kan ikke tillate deg å bruke den tilgjengelige behandlingen. Hvis du er i tvil, ta kontakt med en annen lege. For eksempel i distriktet eller en annen storby. I alle fall, hvis du ennå ikke er behandlet, er det nødvendig å foreta regelmessig kontroll for å legge merke til tegn på sykdomsprogresjon i tide. I tillegg er det nødvendig å regelmessig overvåke tilstanden til leveren. Husk at abdominal ultralyd ikke gir nok informasjon for å bestemme den nåværende tilstanden i leveren. Hepatittbehandling sies å ha mange bivirkninger. Hver pasient tolererer behandling på sin egen måte. Tidligere kunne antiviral terapi forårsake ubehagelige bivirkninger. Behandling med nye stoffer er nesten fri for bivirkninger. Hvor lang tid varer behandlingen for hepatitt? Varigheten av behandlingen avhenger av mange faktorer: hvilken type hepatitt, virusets genotype, virusets aktivitet og, selvfølgelig, behandlingen som brukes. Behandlingen av hepatitt B med interferon medisiner varer 48 uker. Ved bruk av analoger av nukleotider (h) idov, er behandlingsvarigheten vanskelig å forutsi - den er veldig individuell. Standardbehandlingsregimer for hepatitt C med interferonmedisiner i kombinasjon med ribavirin er utformet i 24 eller 48 uker. Tre-komponent ordninger - i gjennomsnitt 24 uker. Varigheten av hepatittbehandling med moderne interferonfrie regimer kan reduseres til 12 uker. Vil hepatoprotektorer ikke bidra til å få eller gjenopprette fra hepatitt? Nei. Hepatoprotektorer - "støtter stoffer". De interagerer ikke med viruset. Mange av disse stoffene er ubrukelige eller farlige for kroppen. For behandling av virussykdommer er det nødvendig å bruke spesielle antivirale legemidler som foreskrives av en hepatolog etter å ha gjennomført en omfattende undersøkelse av pasientens tilstand og identifiserende egenskaper ved selve viruset.

Olesya, hvordan går behandlingen fram?

Hei alle sammen! skriv ikke vær stille.

For de som er nettopp i ferd med å bli behandlet for hepatitt C - må gå: thyroid ultralyd og bukhulen (muligens til og med Fibroscan), en blodprøve for thyroid (TSH og T4), fullstendig blodtelling, blodkjemi, urin og avføring, fluorografi lungene.

Hovedformålet ved den antivirale behandling av hepatitt C virus (HCV) i ulike stadier av et virus elimination, for derved å hindre chronization av akutt viral hepatitt C, levercirrhose med kronisk hepatitt C (CHC), dekompensasjon av levercirrhose og for å sikre forebygging av leverkreft og B-celle lymfom. Kriteriet for å oppnå antiviral terapi hovedoppgave er dannelsen av en vedvarende virologisk respons (SVR) - aviremii i 6 måneder etter behandlingen. SVR i de fleste pasienter med kronisk hepatitt C er assosiert med langvarig virologisk respons: fravær av HCV i serum i mange år etter vellykket antiviral behandling. Det foreligger rapporter om å fortsette aviremii løpet av 11-13 år etter monoterapi med HCV med interferon (IFN) en kombinasjonsterapi eller interferon α og ribavirin, og i løpet av 3-4 år etter i kombinasjon med antivirale midler med pegylert interferon (pegIFN) og ribavirin, brukes for behandling av kronisk HCV -infeksjon siste 5 år. Long-term virologisk respons ble fulgt ved normalisering av biokjemiske parametere, histologisk forbedring i leveren (minke histologisk aktivitetsindeks og en reduksjon i fibrose indeks), forbedre livskvaliteten til pasientene. I de senere år har HGC antiviral terapi har gjennomgått vesentlige endringer: fra monoterapi IFN alfa-2a eller interferon α-2b på 1.989 til 1.998. før kombinasjonsbehandling av interferon a og ribavirin i 1998-2000 Siden 2001 har pegIFN α-2a (Pegasys) og IFN α-2a (PegIntron) okkuperte ledende stilling i den kombinerte antiviral behandling HGC. Fremvekst av nye formuleringer og en god forståelse av kinetikken av viruset i de tidlige stadier av antivirale midler i betydelig grad øke frekvensen av svr: 6-16% med IFN α monoterapi i standard modus og 41% med den kombinasjonsterapien av IFN α og ribavirin og 56-63% - Ved behandling av pegasis eller pegintronom i kombinasjon med ribavirin. SVR øker når faktorer registrert negativ respons til antiviral terapi, høy adhesjon og overholdelse av regler 80/80/80 (pasienter som mottok mer enn 80% av den planlagte dose pegIFN, 80% eller mer av den nødvendige dose av ribavirin for ikke mindre enn 80% tid som kreves for behandling av pasienter med genotype 1, eller 2, 3-virus): SVR øket til 72% i gruppen som ble behandlet PegIntron og rebetolom og opp til 75% hos pasienter som fikk full dose av Pegasys og ribavirin. Behandlingsstrategi for pasienter med HCV-genotype er bestemt av virus, virusmengde og fasen av fibrose. De fleste forskere anbefaler ikke antiviral behandling pegIFN og ribavirin over 6 måneder med genotype 2 eller 3 HCV, ettersom utvidelse av deres anvendelse til 48 uker økte ikke nivået VOL, som er i Manns studier og medarbeidere (2001), Fried et al (2002), Hadziyannis et al (2004), 76-84% ved behandling i 24 uker, og 79 til 82% ved 48 ukers behandlingsforløpet. Videre, ved behandling pegIFN α-2b er tilstrekkelig til å tildele en bestemt dose av ribavirin 800 mg / dag for å oppnå SVR i 84% av pasientene, mens anvendelsen pegIFN α-2b som skal doseres ribavirin på pasientvekt: 800 til 1400 mg / dag. SVR med denne behandlingsmåte er 93% i pasienter med HCV-genotype 2 og 79% - med genotype 3 HCV, slik at rimelige konklusjon av muligheten for effektiv behandling HGC pasienter med genotype 2 eller 3 HCV. Forskjeller i resultatene av behandlingen for genotype 2 og 3 virus forklare hyppigere kombinasjon av to faktorer, - uttrykt steatose og høy virusmengde hos pasienter med genotype 3, som definerer lavere forekomst av SVR ved å øke hyppigheten av tilbakefall i denne gruppen av pasienter. Den tar behovet for lengre behandling - 48 uker for pasienter med HCV-genotype 3-virus, høy virusmengde og avansert fibrose. Samtidig behandling av pasienter med HCV-genotype 1 byr på visse vanskeligheter: effektiviteten av behandlingen et gjennomsnitt på 50% og er tydelig redusert i nærvær av høye virusbelastning, fremskredne stadier av fibrose i leveren eller cirrhose. I motsetning til HCV-genotypene 2 og 3 HCV behandling av HCV-genotype 1 til 48 uker, for å gi bedre resultater (46-52%) enn den 24 uker lange behandlingsperioden (29-42%) når den tidlige virologisk respons (EVR) til 12. uke. Lav overvinne effekten av antiviral behandling i vanskelige å behandle pasientgrupper bidrar til en rekke faktorer: den obligatoriske anvendelse av en kombinasjon pegIFN og ribavirin for behandling av primære pasienter, bruk av optimale doser av legemidler (180 ug / uke pegIFN α-2a pluss ribavirin 1000 til 1200 mg / dag med kroppsvekt på 75 kg og opp til 75 kg eller 1,5 mikrogram / kg / uke pegIFN α-2b og ribavirin mer enn 10,6 mg / kg / dag for genotype 2 og 3 og 13 til 15 mg / kg / dag til HCV-genotype 1) og varigheten av behandlingen, avhengig av genotypen (48 uker for pasienter med genotype 1 og 24 uker med genotyper 2-3 HCV); Korreksjonsfaktorer ugunstig respons på behandling (steatose, kolestase, jern overbelastning syndrom) og uønskede virkninger av antiviral terapi (depresjon, hemolytisk anemi når det gjelder ribavirin, leuko- og trombocytopeni ved behandling av IFN α, tyreoidforstyrrelser, utvikler seg i noen pasienter med antiviral behandling HGC ). Suboptimale doser av legemidler og fremme dannelsen av kortvarig behandling av resistens overfor antiviral terapi i pasienter med HGC, noe som gjør det nødvendig å gjenta behandlingskurer. Således er det vist at varigheten av kombinert behandling i 48 uker hos pasienter med genotype 1b, og en lav virusbelastning på 72% HEA, forverring observert hos 3% av pasientene. Behandling i 24 uker reduserer SVR pasientene i denne gruppen til 51% og fører til forverring HGC og gjenopptakelse av viremi i 40% av pasientene ved 6-18 måneder etter lukking antiviral terapi. I senere år har vi utviklet en fremgangsmåte for å forutsi responsen overfor terapi basert på viral kinetiske studiene av de tidlige fasene av behandlingen. Sammen med RVO i den 12. uke av behandling i måling av respons ved anvendelse av hurtig virologisk respons (RVR) ved uke 4 av behandling og langsom virologisk respons (MBO) i den 24. uke. BVI på fjerde uken spår SVR og endre antiviral behandling i de tidlige stadier. Hos pasienter med en høy HGC tilslutning til behandling og aviremiey (BVI) ved den fjerde uke av behandlingseffektiviteten øker til 90%. Virologisk kontroll etter 4 uker for å bestemme den optimale behandlingsvarigheten med genotype 1, 2 og 3 HCV. Ved oppnåelse av RVR pasienter med HCV-genotype 1 en 24-ukers behandling med antiviral terapi så effektiv som 48 uker: 89% HEA og 85%, henholdsvis (med lav virusmengde). Det gjøres oppmerksom på, men til en høy tilbakefallsrate - 18% hos pasienter med en behandling løpet av 24 uker. De prognostiske faktorene for utviklingen av BVI er: ung alder - 45 år og yngre; lav virusmengde - mindre enn 600.000 IU / ml, og fravær av avanserte stadier av fibrose. Når HCV genotyper 2-3 snarest mulig behandling i BVI på fjerde uken av behandling: 12-14 eller 16 uker. Det er vist at de uavhengige faktorene for å oppnå RVR prognose sammen med genotype er den unge alder av pasientene, lavt serum kolesterol og lav kroppsmasseindeks. Faktorer forutsigelse SVR i nærvær BWO omfatter genotype (med unntak av 1) en lav virusbelastning og fravær av cirrhose. ACCELERATE studien inkluderte 1469 pasienter med HCV-genotype 2 eller 3 HCV, hvorav 732 pasienter fikk pegIFN α-2a 180 mcg / uke og ribavirin 800 mg / dag i 16 uker, og pasienten 731 - 24 uker. Grupper av pasienter som var sammenlignbare med hensyn til kjønn, alder, hyppighet av påvisning av levercirrhose (25 og 22%), virusmengde. Kroppsmasseindeksen var i gjennomsnitt 27,8 og 27,6 kg / m2. SVR under behandling i 16 uker var 65% og innen 24 uker - 76%. Ved lav virusmengde (HCV-RNA på minst 400 000 IU / ml) SVR observert i 83 og 86%, respektivt. Når en høy virusmengde (HCV-RNA-400 000 IU / ml) SVR hos pasienter som ble behandlet i 16 uker, var 60% sammenlignet med 73% ved standard for genotype 2 og 3, 24 ukers behandlingsvarighet. Resultatene av denne undersøkelse tyder på at en 24 ukers behandling av pasienter med HCV-genotype 2 eller 3 HCV pegIFNα-2a 180 mcg / uke og ribavirin 800 mg / dag, fortrinnsvis 16 uker løpet av behandlingen på grunn av den høye frekvens av tilbakefall (29%). Samtidig er den 16-ukers behandlingsforløp pegIFNα-2b 1,5 mikrogram / kg / uke og ribavirin, dosert ved kroppsvekt, er effektiv for pasienter med genotype 2 og 3 HCV. Ved utforming av det CVM (BWO fravær, reduksjon i virusmengde av 2 logaritmer og mer på den 12. uke av behandlingen og forsvinning av viruset fra blodserum bare ved uke 24) forlengelse til 72 ukers behandling øker effektiviteten av antiviral terapi. Nye strategier i behandlingen av "vanskelige" pasienter med genotype 1 HCV og høy virusmengde kan øke SVR med 22% hos de som ble behandlet i 48 uker til 51% hos pasienter HGC å motta antiviral behandling i 72 uker, og redusere tilbakefallsraten i denne nytteløs Ved moderne referanseverdier for en gruppe pasienter med CHC. Det kliniske forløpet, inkludert komplikasjoner av HGC, er uavhengig av genotypen av viruset, men viser det at i Russland, Europa og USA til 70% av pasienter med kronisk hepatitt C og levercirrhose har en genotype 1 HCV. HCV-genotype 1 og høy virusmengden var uavhengige prediktor for ugunstig respons på behandling. Grunner for dårlig respons på antiviral terapi med genotype 1 er ikke helt klart. Vi undersøke betydningen av høy frekvens av mutasjoner i HCV NS5A og E2-genene (ikke-strukturelt NS5A region definerer en følsomhet på IFN). Eliminering av hepatocytter infisert med genotype 1, i løpet av antiviral terapi er langsommere enn i andre genotyper infeksjon. En sammenligning av kinetikken i den tidlige virusmengde hos pasienter HGC med genotype 1 og 2 for behandling av IFN-α 2b viste at hyppigheten av eliminering av viruset hos pasienter med forskjellige genotyper vesentlig forskjellige. I de første 1-2 ukene av behandlingen, blir virusmengde redusert til 1,6 log-kopier / ml med genotype 1 og 2,9 log kopier / ml med genotype 2 HCV. Hastigheten for ødeleggelse av infiserte hepatocytter er 0,10 pr dag for pasienter med genotype 1 og 0,26 per dag for genotype 2, som forklarer forskjellen i immunresponsen hos pasienter i de to gruppene. Virusmengde, samt genotype av viruset, påvirker ikke muligheten og alvorlighetsgraden av HGC. Høy virusbelastning (2 E 106 kopier / ml eller mer enn 600 000 IU / ml) kan bli påvist i CHC lav, middels og høy grad av aktivitet, minimale endringer i leveren eller levercirrhose. Imidlertid er graden av viremi tydelig påvirker hastigheten av svr: pegIFN α-2b 1,5 mikrogram / kg / uke i kombinasjon med ribavirin, mer enn 10,6 mg / kg / dag med å gi en høy virusmengde SVR i 42% av tilfellene, og ved en lav virus belastning - 78% i grupper av pasienter med RVO i 12. uke. Således genotype 1b og høy virusmengde definere kategorien "vanskelig" for behandling av pasienter med HGC. I denne gruppen av pasienter som er nødvendig for å strengt følge regelen PegIntron maksimalt effektive doser av 1,5 mg / kg eller 180 mcg Pegasys og ribavirin enn 13 mg / kg, og den behandlingstid på 48 uker. Begrunnelsen for behandling HGC med fremskreden fibrose eller levercirrhose er de genererte data for å redusere risikoen for cirrhose og dekompensert risiko for leverkreft og regresjon av fibrose hos 60% av pasientene som fikk antiviral terapi. Tilstedeværelsen av septal fibrose eller cirrhose er en uavhengig risikofaktor for lav SVR i HCV-infiserte pasienter. Pasienter med cirrhose responderer generelt dårlig på standard IFN monoterapi a: SVR varierer fra 5 til 20%. Effektiviteten av kombinasjonsbehandling av interferon og ribavirin er 5-29%. Den anvendelse i kombinasjonsterapi pegIFN kompensert cirrhose eller kronisk hepatitt med fibrose lov til å øke til 44-50% SVR. Det skal bemerkes at selv ved en monoterapi, pegIFN histologisk forbedring kan oppnås i 54% av pasientene med kompensert cirrhose. I en sammenlignende undersøkelse av effektiviteten pegIFN α-2a og pegIFN α-2b i levercirrhose tilstedeværelse av betydelige fibrose er en negativ prognostisk faktor for å oppnå RVR 4 uker: HEA var 40% med pegIFN α-2b og Rebetola og 42% - pegIFN α-2a og ribavirin. Til tross for tilstedeværelsen av pasienter med cirrhose i leveren, er kombinert med antivirale midler merket histologisk forbedring: reduksjon av histologisk aktivitet indeks (HAI) og histologiske sklerose indeks (GIS). Den mest betydelige forbedring av de morfologiske data registrert da SVR imidlertid viktig å merke seg at de fleste pasientene i fravær av SVR observerte nedsettelse aktivitet av inflammatorisk infiltrasjon og nekrose, så vel som stabilisering eller regresjon av fibrose, som er ledsaget av økt livskvalitet hos pasienter med levercirrhose, selv med fremskredne stadier av sykdom. I denne forbindelse, diskuterer vi muligheten for å bruke en lav dose monoterapi pegIFN cirrhosepasienter som reaksjon på fravær av antiviral terapi, eller i forbindelse med residiverende etter dens avslutning. Formålet med behandlingen i slike tilfeller er å redusere graden av progresjon av histologiske forandringer i levervevet, noe som reduserer risikoen for å utvikle dekompensert cirrhose og hepatocellulært karsinom, noe som oppnås ved å redusere virusbelastningen, reduksjon i sykdomsaktivitet og vekst inhibering av hepatisk fibrose. Av interesse er data Poynard et al (2000) studerte 3010 CHC pasienter med tilbakevendende leverbiopsier (antiviral behandling før og etter 6-12 måneder etter fullføring) ved hjelp av forskjellige behandlingsregimer: monoterapi IFN α-2b, interferon kombinasjonsterapi eller pegIFN a-2b og ribavirin i 48 uker. Mer enn en tredjedel av pasienter som oppnådde en SVR viste histologisk forbedring (GIS og IgA) i leveren, morfologiske dynamikk også observert i en tredjedel av pasientene hadde ingen virologisk respons. Hoveddelen av pasientene (60%) bemerket stabilisering av den morfologiske bildet. I 75 (49%) av 153 pasienter med cirrhose i leveren etter behandling minsket fibrose-nivåer på 1, 2 eller 3 poeng, slik at Poynard og medarbeidere (2002) diskuterer muligheten for reversibilitet fibrose og cirrhose regresjon under antiviral behandling vanskelig å behandle pasientpopulasjon CHC. Det er kjent at alkohol reduserer signifikant overlevelse av pasienter med viral cirrhose: 5-års overlevelse når bare 43%, signifikant forskjellig gruppe cirrhose klassifisering Barne Pyuga: klasse A (66%), klasse B (50%) og klasse C ( 25%). Ved å fortsette å drikke alkohol hos pasienter med levercirrhose risiko for død øker med alder, nærvær av hepatocellulær dysfunksjon (klasse B eller C), gastrointestinal blødning, dobbel virusinfeksjon (HCV og hepatitt B virus (HBV)), røyking, og det er ingen tegn akutt alkoholisk hepatitt med leverbiopsi. Blant mekanismene av alkohol på HCV sykdomsprogresjon markere aktivering av virusreplikasjon og vekst av diversitet og quasispecies virus mutasjoner, øker død (apoptose) av hepatocytter, undertrykkelse av vertens immunrespons og økning i steatose, økt jern i leveren. Dette gir en rask progresjon av sykdommen, høyere frekvens for dannelse av levercirrhose og hepatocellulært karsinom, en mer uttalt histologiske endringer i leveren og lav effekt av interferon. Effektiviteten av antivirale midler for HGC hos individer som bruker alkohol, 3 ganger lavere enn standard indikatorer svr: en monoterapi IFN SVR reduseres til 7-8% i løpet av HGC pasienter som ikke bruker alkohol (SVR - 25%); med kombinasjonsbehandling, opptil 12-14% sammenlignet med 41%. Anbefalt avvisning av alkohol i 6 måneder før den foreslåtte antiviral behandling som forbedrer sine resultater, men oppnår ikke SVR typisk for pasienter som ikke drikker i det siste. Det har vist seg at en retur til alkohol etter å ha mottatt antiviral behandling øker risikoen for forverring av HGC og retur av viremi. Pasienter med CHC i trinn cirrhose eller i nærvær av fibrose i leveren risiko for bivirkninger av interferon høyere enn i fravær av fremskredne stadier av fibrose, men deres frekvens deteksjon og behovet for å stoppe den antivirale behandling er ikke signifikant forskjellige i gruppene av pasienter som ble behandlet pegIFN eller interferon a i standard modus. For eksempel, i pasienter med levercirrhose med leukocyttnivåer 3500 / mm3 og blodplatetall 65.000 / mm3 før behandlingsstart behandling pegIFN α-2b 180 mikrogram per uke eller IFN α-2a i standard modus ledsaget av lik frekvens neutropeni og en utvikling i retning av en større hyppighet av trombocytopeni når du bruker pegIFN α-2a. Hematologisk toksisitet manifesterer seg i de første 4 ukene av behandlingen, så oppnås et jevnt nivå av hvite blodceller og blodplater. Особенно быстрое снижение лейкоцитов и тромбоцитов отмечается после первой дозы пегИФН с очень незначительным их понижением в дальнейшем. Модификация дозы пегИФН или рибавирина (снижение дозы или отмена препарата) в связи с нежелательными эффектами отмечена у 50% больных циррозом печени. В зависимости от результатов РВО на 12-й неделе предложены различные варианты лечения цирроза печени: продолжение комбинированной терапии в максимально эффективных дозах в течение 36 нед при отсутствии виремии на 12-й неделе терапии; лечение небольшими дозами пегИФН α-2b 0,5 мкг/кг/нед в течение 5 лет при отсутствии РВО на 12-й неделе (исследование EPIC3) или малыми дозами пегИФН α-2a — 90 мкг/нед в течение 4 лет (исследование HALT-С). Определены показания к повторным курсам противовирусной терапии: наличие генотипов 2 или 3 ВГС, частичного ответа при предшествующем курсе лечения; стадия фиброза F3, F4. Противопоказанием к повторным курсам лечения служат множество неблагоприятных факторов лечения (пожилой возраст, генотип 1, наличие цирроза печени с гипербилирубинемией, высокая вирусная нагрузка, высокий индекс массы тела), продолжающееся употребление алкоголя или наркотиков. Повторное лечение пегИФН α-2а и рибавирином в течение 48 нед улучшает результаты лечения больных, не ответивших на лечение ИФН a в комбинации с рибавирином с развитием УВО в 18–23% случаев. Эти результаты более значимы при использовании индукционных схем комбинированной противовирусной терапии: применение пегИФН α-2а 270 мкг/нед (УВО — 35%) и 360 мкг/нед (УВО — 46%) в течение первых 12 нед 48-недельного курса лечения. Следует отметить, что увеличение дозы пегИФН α-2а не сопровождалось ростом частоты нежелательных явлений терапии. Опубликованы предварительные результаты повторного лечения пегИФН α-2а и рибавирином больных ХГС, не ответивших на предшествующую терапию пегИФН α-2b и рибавирином (исследование REPEAT). При использовании индукционной дозы пегИФН α-2а 360 мкг/нед в течение 12 нед комбинированной терапии с дозированием рибавирина по массе тела (1000–1200 мг/сут) удалось достичь РВО у 62% больных, получающих повторное лечение. Несомненно, что противовирусная терапия на ранних стадиях ВГС- инфекции имеет более высокий результат: УВО при лечении острого гепатита С достигает 94%, ХГС — 60–70%, что превышает результативность лечения комбинированной терапией пегИФН α и рибавирином цирроза печени — 30–50%. Все это делает обоснованным лечение больных ХГС на ранних этапах болезни в отсутствии признаков цирроза печени, смешанной криоглобулинемии и внепеченочных проявлений, усложняющих проблемы лечения. Противовирусная терапия хронического гепатита В (ХГВ) представляет более трудную задачу, чем лечение ХГС. Целью лечения больных ХГВ является предотвращение прогрессирования заболевания в цирроз печени и гепатоцеллюлярную карциному. В последние 2 года вырабатываются основные стандарты лечения, оценивается роль вирусной нагрузки, критерии эффективности противовирусной терапии. Высокая вирусная нагрузка (более 100 000 копий/мл или 20 000 МЕ/мл ) у больных ХГВ явилась несомненным фактором риска развития цирроза печени и гепатоцеллюлярной карциномы. В настоящее время показанием к лечению HbeAg-положительного ХГВ являются: повышенный уровень аланинаминотрансферазы (АЛТ) сыворотки и вирусная нагрузка более или равная 20 000 МЕ/мл. При нормальном уровне АЛТ сыворотки и высокой вирусной нагрузке необходимо проведение биопсии печени для выявления признаков активности ХГВ и фиброза. Лечение обязательно проводится при наличии 2-й стадии фиброза независимо от уровня аминотрансфераз. При низкой вирусной нагрузке (менее 20 000 МЕ/мл ) и нормальном уровне трансфераз проводится мониторинг показателей каждые 6–12 мес с обязательным исследованием a-фетопротеина и проведением ультразвукового исследования органов брюшной полости для исключения формирования гепатоцеллюлярной карциномы. При HBeAg-отрицательном ХГВ лечение назначают при уровне АЛТ сыворотки более 2 норм и вирусной нагрузке 2000 МЕ/мл и выше. При низкой вирусной нагрузке и нормальном уровне АЛТ проводится наблюдение за больными и рекомендуется проведение биопсии печени. Лечение показано при наличии значимых гистологических признаков поражения печени как некровоспалительных, так и при выявлении фиброза. Препаратами первой линии лечения ХГВ являются пегИФН α-2а 180 мкг/нед или пегИФН α-2b 1,5 мкг/кг/нед в течение 48 нед. Сероконверсия в системе HBeAg при применении пегИФН достигает 32%, а в системе HbsAg — 3%. При наличии противопоказаний для лечения ИФН-препаратами второй линии лечения являются аналоги нуклеозидов/нуклеотидов: ламивудин, адефовир, энтекавир. Следует помнить о развитии резистентности с увеличением длительности лечения ламивудином до 2–5 лет в связи с низким эффектом лечения в конце первого года противовирусной терапии — сероконверсия HBeAg при приеме 100 мг ламивудина в день на протяжении 48 нед составляет в среднем не более 18%. Еще менее эффективен адефовир в дозе 10 мг/сут — сероконверсия отмечена в 12% случаев. Обнадеживающими являются результаты лечения энтекавиром 0,5 мг/сут (уровень сероконверсии при HBeAg-положительном гепатите В — 21%), однако ни при одном из нуклеозидных/нуклеотидных аналогов не достигается сероконверсия по HBsAg. Обсуждаются показания к комбинированной терапии пегИФН α в сочетании с аналогами нуклеозидов/нуклеотидов, однако в настоящее время не получено данных об увеличении частоты УВО при применении данной комбинированной терапии. При наличии компенсированного цирроза независимо от статуса HBeAg лечение определяется вирусной нагрузкой — 2000 МЕ/мл и более. Основными препаратами в лечении компенсированного и декомпенсированного цирроза печени являются ламивудин, адефовир и энтекавир. Предпочтение отдается комбинированному лечению адефовиром и энтекавиром для предотвращения формирования мутантных штаммов вируса. При декомпенсированном циррозе печени в исходе ХГВ при наличии ДНК вируса 200 и более МЕ/мл проводится лечение ламивудином 100 мг/сут или комбинацией энтекавира и адефовира. Больным должна планироваться трансплантация печени. Обязательное использование ламивудина для профилактики реактивации ВГВ-инфекции у онкогематологических больных, получающих химиотерапию, при остром вирусном гепатите В с высоким риском развития острой печеночно-клеточной недостаточности, а также возможно применение для лечения острого гепатита В или ХГВ высокой степени активности во время беременности. Таким образом, при определении стратегии лечения ХГВ необходимо иметь информацию о вирусной нагрузке, статусе HBeAg, стадии болезни (наличие цирроза печени).

Metoder for diagnostisering av hepatitt C: tester for viral belastning Viral belastning bestemmes ved å måle mengden ribonukleinsyrer (RNA, eller genetisk materiale) av hepatitt C-virus i blodet. Tilstedeværelsen av viralt RNA i blodet indikerer at viruset reproduseres aktivt og smitter nye celler. En viral belastningstest utføres vanligvis etter at pasienten har oppdaget tilstedeværelsen av antistoffer mot HCV. På samme tid måle mengden RNA av hepatitt C-virus i milliliter blod. Viral belastningstest er utformet for å avgjøre om en pasient er aktivt infisert med HCV. Tidligere ble virusbelastningen målt i antall kopier av viruset. For tiden blir det vanligvis målt i internasjonale enheter per ml (IE / ml). Typer av viral belastningstester Det er to kategorier av virale belastningstester: Kvalitative tester er tester som bestemmer forekomsten av HCV RNA i blodet. Denne typen test brukes vanligvis til å bekrefte tilstedeværelsen av en kronisk HCV-infeksjon. Faktumet av tilstedeværelsen av viralt RNA i blodet kalles et positivt resultat, fraværet av viralt RNA i blodet kalles et negativt resultat. Kvantitative tester kan måle mengden virus i 1 ml blod. Disse testene brukes ofte til å forutsi utfallet av behandling med interferon eller interferon med ribavirin, og i senere stadier - for å vurdere effekten av selve behandlingen. For tiden brukes tre typer virusbelastningstester: Polymerase Chain Reaction (PCR) PCR detekterer tilstedeværelsen av HCV RNA i blodet, noe som indikerer tilstedeværelsen av en aktiv infeksjon. Denne testen er svært sensitiv, det lar deg måle viral belastning på bare ca 50 IE / ml. Metoden for forgrenet DNA (p-DNA) Denne metoden for kvantitativ bestemmelse av virusbelastning (enklere og billigere) brukes til et stort antall prøver, men følsomheten er mye lavere - det lar deg måle viral belastning på minst 500 IE / ml. Dette betyr at ved slik test kan HCV være tilstede i blodet, men gå ubemerket. TMA-teknikk for transkriptjonell forsterkning (TMA) tillater deteksjon av nukleinsyrer (komponenter av genetisk materiale) i blodet. Med denne testen kan virologiske belastninger i størrelsesorden 5-10 IE / ml måles. Denne enkle og billige nye teknikken øker testprosessen og gir pålitelige og reproducerbare resultater. Tolkning av testresultater Viral belastning er høy og lav. Det kan uttrykkes i antall eksemplarer av viruset per ml lavt: mindre enn 2 millioner eksemplarer høyt: mer enn 2 millioner eksemplarer, eller i internasjonale enheter per ml (IE / ml) lav: mindre enn 800.000 IE / ml høy: mer enn 800.000 IE / ml. Hvis testen ikke avslører forekomsten av HCV RNA, kalles virusbelastningen ikke påvisbar. Det bør tas hensyn til hvilken metode for testing som ble brukt. PCR og TMA kan oppdage mye lavere virusbelastninger enn p-DNA-testen. Det er viktig å forstå at selv om moderne metoder ikke har oppdaget en virusbelastning, kan viruset fortsatt være i blodet i svært små mengder. Resultatene av virusbelastningstestene kan variere avhengig av behandling og lagring av blodprøven. Dessuten kan resultatene variere fra laboratorie til laboratorie. Derfor anbefales virusbelastningstester i samme laboratorium, slik at resultatene kan sammenlignes. Noen ganger er endringen i viral belastning uttrykt i logaritmiske enheter (IU). En endring på 1 lu betyr en 10-ganger økning eller reduksjon. For eksempel betyr en endring fra 1.000.000 IE / ml til 10.000 IE / ml en reduksjon på 2 l. Omberegning av antall kopier per ml i internasjonale enheter Det finnes ingen standard formel for omberegning. Konverteringsfaktoren varierer fra omtrent en til fem kopier av HCV RNA per IE. Vanligvis gir et testlaboratorium informasjon for å konvertere IE / ml til eksemplarer per ml. Tabell. 1: Konvertering fra ME til antall kopier per ml. Metode: Konverteringsfaktor Amplicor HCV Monitor v.2.0 (manuell prosedyre) Cobas Amplicor 1 IE / ml = 0,9 kopier / ml HCV Monitor v2.0 (halvautomatisk prosedyre) 1 IE / ml = 2,7 kopier / ml Versant HCV RNA 3.0 Kvantitativ test 1 IE / ml = 5.2 kopier / ml LCx HCV RNA Kvantitativ test 1 IE / ml = 3.8 kopier / ml SuperQuant 1 IE / ml = 3,4 kopier / ml Bruk av testresultater for viral belastning Testresultater viral belastning brukes til å bekrefte tilstedeværelsen av en aktiv infeksjon, samt å forutsi og evaluere behandlingsresultater før, under og etter antivi rettferdig terapi. Høyere virale belastninger betyr høyere risiko for overføring, spesielt fra mor til barn under graviditet og fødsel. Viral belastning korrelerer ikke med risiko for infeksjon gjennom seksuell kontakt. Videre er det ikke etablert noen direkte kobling hittil mellom virusbelastningen og utviklingen av sykdommen. Bekreftelse av tilstedeværelsen av en aktiv infeksjon Normalt utføres en virusbelastningstest etter at en pasient har oppdaget antistoffer mot HCV for å bekrefte tilstedeværelsen av en aktiv infeksjon. Denne testen er nødvendig, siden ca 25% av mennesker utsatt for HCV-infeksjon har viruset utskilt fra kroppen i seg selv. Før behandling - størrelsen på viral belastning kan bidra til å forutsi effektiviteten av behandlingen. Jo lavere viral belastning før behandling, jo mer sannsynlig er det at pasienten kan bli behandlet med moderne antivirale midler. Under behandling En reduksjon i viral belastning under behandling tyder på at behandlingen er effektiv. Hvis behandling fører til et uoppdagbart nivå av viral belastning, sies det at det ga en fullstendig virologisk respons. Dersom, etter 12 ukers antiviral terapi, avtar virologisk belastning med 2 l. eller til et uoppdagbart nivå av HCV, anses medisinen for å fungere. Hvis virologisk belastning, etter 12 ukers antiviral terapi, ikke reduseres med 2 l. eller til et uoppdagbart nivå av HCV, er det usannsynlig at denne terapien vil hjelpe pasienten til å kvitte seg med viruset. Måling av viral belastning under behandling kan også oppdage det kalt virus gjennombrudd, det vil si en økning i viral belastning etter tidligere tester som viste en uoppdagbar verdi. Vær oppmerksom: Nedgangen i virusbelastning pr. Liter er indikert ved en nedgang i tallet med ett null. For eksempel, en dråpe i viral belastning på 1.000.000 IE per liter 1. tilsvarer 100 000 IE; en nedgang i belastning på 1.000.000 IE ved 2 lu. tilsvarer 10.000 IE. Etter behandling Etter endt behandling kan måling av viral belastning brukes til å oppdage tilbakefall, det vil si deteksjon av viruset, etter at behandlingen reduserte lasten til en uoppdagbar verdi.

Olesya for en måned forlenget. ikke lenger verdt det! Ikke glem de generelle tester, biokjemi.


Relaterte Artikler Hepatitt