Izatizon for folk anmeldelser

Share Tweet Pin it

Svar og takk fra A.I. Potopalsky og IOWN ansatte

Vi takker alle som sendte svarene deres til nettstedet, vår e-post og ga oss personlig.

Makhova L.V.: 01.22.2018

God kveld! Jeg vil takke hele laget for deres fantastiske arbeid og oppmerksomhet til pasientene. Mamma er 75 år gammel. Hudkreft stadium 4. Vi har allerede observert hvordan det fades bort hver dag. Men etter 3 uker etter starten av medisineringskursen kom mor bare til liv. Etter 2 måneder, etter å ha tatt hele kurset, ble mor veldig aktiv, appetitten dukket opp. Mange takk til alle dere for alle de gode tingene du gjør for folk. ))

Plotnikov I.N.: 01.06.2017

Kjære foreldre, les chi storinku! Ikke ta hensyn til resultatene, godkjenn gudene, send oss ​​v_dpov_dalnogo lckarya, vіddanogo і loving gud som folk. Vikonuyte nastanovi at anbefalinger. Helse til deg og ditt hjemland.

Kozachok L.V.: 23.02.2017

Shanovny Anatoly Ivanovich!
Zvertaєmosya til deg om at povagoyu schiroyu vdyachnіstyu for Prace at rozroblenі narkotika, SSMSC vzhe håp 1,5 rocke priymaє vår far, skrantende på mієloїdny leukemi stadії II. Vrahovuyuchi Yogo vіk, på den tiden viyavlennya hvorobi tatovі vipovnilosya 74 Rocky, som vrodzheny vice sericite oss boule velikі sumnіvi kjøring zastosovuvannya traditsіynogo lіkuvannya. Prote E poїhali på konsultatsіyu opp av Kiev, pobuvali kіlkoh lіkarnyah y - z i nіhto lіkarіv forhindre garantії scho vіn vilіkuєtsya. Perebuvayuchi vzhe for Krok før beboerne Ligg på statsіonarne lіkuvannya - zustrіli zhіnku, lіkarі yakіy forhindret shansіv pіslya vidalennya puhlini mot vant vzhe Håp 8 rokіv priymaє Vashі narkotika, dopomagaє folk duzhe vіruyucha at pіdkazala oss vei til deg. Mange mennesker fra 6 Roslins på din oppskrift. Zastosovuє narkotika іzatіzon: på viglyadі svіchok at vzhivaє vseredine. Vzhivaє forberedelse "Kavbuzol" at stoffet "Kavbuzsorb". Harchuєtsya perevazhno Roslyn їzheyu, meieriprodukter, bete, Morkvy, kål, ikke vzhivaє vaner. Yak resultat yogo mill stabіlіzuvavsya, Troch skrive bryte bar, pokraschilisya analіzi at samopochuttya.

Demyanenko N.M.: 08.02.2017

I 2009 er jeg opphavsrettslig beskyttet av forfatterne av Anatoly Ivanovich "Izatzon". Tse duzhe styrker og dyshviya vsіrniy drug, Yakom nemaС "analogier i ortodoks medisin. For øyeblikket, cob vivivnya tsikh lіkіv pripinyєatsya nayhorstkіshi bronchіt, lіkєatsya nav lungebetennelse. Vidchuvaє zagalne otlichlennya organizmu, lettere leve, dihati, rukhati. Gliboko er forelsket i en vakker person, kreative mennesker - Potopalsky Anatoly Ivanovich og de ortodokse ungdommene i laboratoriet for helsegaven.
Z. Dem'yanenko, doktor i pedagogiske vitenskap, professor

Ivanova Oksana, Vinnitsa: 10/26/2016

Takk så mye for Izatizon. Det var store problemer. Toksoplasmose. Herpes. Lungeklamidia lungebetennelse. I en måned drakk min mann og jeg Izatizon resultatet - klassen. Min mann har negative tester, jeg har fortsatt lite antistoff, men dette er ingenting sammenlignet med når jeg hadde et resultat på 160, med en hastighet på 18. Og vi drakk mye vann. Takk så mye

VI Zaichko, Kiev: 06.01.2015

Kjære Anatoly Ivanovich!
Mange takk for din unike oppfinnelse kalt izatizon.
Izatizon Jeg helbredet mange mennesker, nemlig:
1) I en enkelt dose av izatizon ble forgiftning herdet;

Jeg er til ære for Anatoly Ivanovich Potopalsky, for vigotovlenі liki. Chomu?
Min mor, Larisa Mykolaivna, ble tatt til tarmkreft, og da sa de at de var låst inn av Anatoly Ivanovich. Jeg vet adressen til Anatoliy Ivanovich, etter å ha kjøpt et kompleks av likiv som pochas zasosovuvati.
Dyakuvati Gud, ala mamma, live mer trioh rok_v.
Mayu Bazhannya Nå gå gjennom Lucky for sin mor.
Igjen spør jeg deg, Anatoly Ivanovich.

Barchun N. D, Kiev: 05/27/2015

På Mene 05.2014 r. Viyavili políp uterus. Hun snudde seg til Potopal'skogo A.І., drakk tsiliy rett som Potopalskogo. Pіslya tsogo i polcklіnіtsі passerte ultralyd, polіp ikke avslørt.
Jeg vil gi deg en skam om licky for hjelp, jeg basker på youmu helse, jeg jobber mye aktivt liv og utdanning.
Verre enn verdens raju, vær sint for Lykaria A.І. Potopalskogo.

Shevchenko A.M., Kiev

Jeg har brukt "Izatizon" i 3 år.
Begynte å bruke Izatizon etter 4 behandlingskurer for Helicobacter.
Klager var smerte i mage og bukspyttkjertel. Etter å ha tatt et kurs av Izatizon, sank disse smertene. Underveis begynte jeg å bruke stearinlys for hemorroider + lotion for blødning, jeg brukte også mikroclyster med Izatizon. Det 20 år gamle problemet med hemorroider begynte å forsvinne.
I februar i år begynte tennene mine å begynne å skade veldig - tannkjøttet, smerten økte og det var ikke lenger noen styrke å tåle, jeg skulle gå til legene. Før turen husket jeg Izatizon i en aerosol og bestemte meg for å prøve denne medisinen. Jeg brukte 2-3 hopp på alle tannkjøtt om morgenen og om kvelden. Etter 3 dager har smerten gått og i to måneder nå føler jeg tennene mine i perfekt rekkefølge.
Jeg lærte om Izatizone fra søsteren min. Hun lærte om Izatizon umiddelbart etter at hun fjernet svulsten i kvinnedelen. Nå lever hun et fullt liv og bruker også Izatizon.
Mange takk til teamet og lederen Anatoly Ivanovich for deres fantastiske arbeid!

OG Pugacheva, Kiev

Jeg nareshtі znayshla mirakel narkotika іzatіzon. I 2011 rotsі ved mene lіkar znayshov mіkoplazmu at utnevne іntensivny antibіotikіv selvsagt ale jeg pіshla på Priya til nasjonal lіkarya jeg vіn rozpovіv om Іzatіzon.
Når du tar en flaske på 10 ml - 10 dager, og ta en pause og jeg drakk i 10 dager og 11 krapel per dag. Jeg har replayed analisys og mycoplasmas for mene.
Dyakuyu for tsei mirakel stoffet. Zaraz kom for Likami for alle Rodin.

Naumenko I.A., Kiev

Jeg bruker stoffet "Izatizon" i ca 20 år. Jeg leste Anatoly Ivanovits artikkel i avisen "Uryadovy Courier" om Izatizon, og siden Jeg hadde og har en veldig alvorlig form for periodontitt, og ingenting hjalp, jeg var veldig glad da jeg lærte at "Izatizon" kan lette smerten min. Tannkjøttet mitt var inflammet, festering, blødning, og tennene mine svingte og forårsaket alvorlig smerte mot tannkjøttet. Izatizon (applikasjoner) gradvis beroliget smerte og betennelse i tannkjøttet.
Nå er tannkjøttet inflammet, jeg bruker applikasjoner og bomullspinner med izatizon på tannkjøttet og kommer til liv.
Mange takk til deg og dine hengivne for å hjelpe meg og mine kjære til å helbrede. Jeg helbreder og behandler for hosting (gni brystet og sidene med izatizonom), spre sårssår, eventuelle lesjoner (brannsår) etc.
Gud velsigne deg

Natalia Krivopisha, Korosten.

Shanovny Anatoly Ivanovich!
Enda verre for deg for din kjærlighet. Spesielt for å gjøre det, vil du gjerne huske på å opprettholde opromіnennya. І for kavbuzsorb, ausky viv_v alle radioer fra organisasjonen.
Gud velsigne deg! 3 flott for deg, Krivopisha Natalia

Shanovny, Anatoly Ivanovich!
Enda verre for vigotovlennya vschh lik, oppskriften yaky Vi rozrobili av Guds nåde. Ale esteem respektfull zvertayu KAVBUZSORB, yaky є profilaktikoyu som lіkuvannyam rіznih syk. Krim tsogo zamіnya іїїhu, Spesielt duzhe håndtak for lang avstand. Tom KAVBUZSORB er en yak lіkuvalnyy sosіb, så jeg er et matprodukt. Med stor ledelse, Ivan Yakubenko, en nybegynner av Hellige Assumption Kiev-Pechersk Lavry.

Irina Gladchenko, Kharkov: 04/28/2015

Anatoly Ivanovich Potopalsky - lik for Gud
Jeg Schiro dyakuyu Herre Gud, scho sender en høy vei moєmu folk SSMSC dopomogli Meni povіriti at oduzhati. Navesnі, hvis rozkvіtla natur, om dusjen er liten spіvati vesnyanі pisni at radіti, zіtknulas jeg іz hvoroboyu. Bulo dosit nepriєmno jeg bolіsno pochuti od lіkarіv dіagnoz, og bak ham, mayzhe - virok. Herren Gud har allernådigst sendt Meni Velkommen jeg vіdvertih mennesker. Min donechka Natalochka poznayomila mene s dіvchinoyu Lyudmila Raduhіvskoyu, og at radіstyu podіlilas Zi meg dosvіdom svoїh blizkih schodo lіkuvannya narkotika genіalnogo vchenogo Dr. Anatolіya Іvanovicha Potopalskogo. Skrive її tіtkoyu vіdguk schodo teknikker lіkuvannya A. I. Potopalskogo - spravzhnіy vitvіr Mistetstvo ikke tіlki zdivuvav mene svoєyu spіvuchoyu ukraїnskoyu movoyu, glibokimi rozdumami jeg vіroyu i lіkarya A. I. Potopalskogo, ale th upevniv i oduzhannі. Schira usmіshka Anatolіya Іvanovicha, Yogo spokіyny stemme zustrіli mene at odrazu Vel Pocha dіyati fordel moєmu Health Protection. Vіn uvazhno visluhav mene, oznayomivsya av іstorієyu hvorobi, priznachiv lіkuvannya. Når tsomu ikke zaperechuvav Proti priznachenih іnshimi lіkaryami zasobіv at sposterezhennya. Znayshov jeg H I ord poturbuvavsya om zovsіm neznayomu zhіnochku, yak Led River strimuvala slozi. Jeg har mottatt en protispublinny zbír A. Jeg. Potopalskogo, Іzatіzon, svіchki av іzatіtonієm, Kavbuzol at Kavbuzsorb. Zgoda GOSTR bіl roet, ale lіkuvannya jeg prodovzhuyu, jeg vet ikke zabuvayu om Anatolіya Іvanovicha Potopalskogo For fire mіstsі jeg navchilas vіriti nå inne i sin Peremoga løpet hvoroboyu, zvikla å lіkіv A. I. Potopalskogo, SSMSC stål Chastain direkte Zhittya. Kan fange vondt, ord kan vilіkuvati, ale ord podyaki neobhіdno skazati sannhet lyudinі, yak z'yavilas i tvoєmu zhittі i Mit, om ønskelig sama Zhyttia Relief. Jeg er kjære Lord Bogov for de jeg kjenner fra A.I. Potopalskim, Lyudin schiroyu jeg vіdvertoyu, Lyudin Wise jeg godt. Jeg vdyachna tіy dіvchintsі Lyudmilі Raduhіvskіy, yak podіlilas svoїm dosvіdom, mene mіtsno tok hånden hun ledet an oduzhannya tіlesnogo i, i åndelig. Jeg vet om barndommen slit av lignelsen om de 10 spedalske, SSMSC ztsіlilisya, tilsetting av podyakoyu zvertayus jeg til Herren Gud til folket, SSMSC dopomagayut Meni. På en synd å ikke sende ut til OAO Alle pochuttya mozhna ord slіv ale, scho ydut od schirogo sericite ikke buvaє anі Zaman anі zabagato. Nizky uklіn du shanovny, Anatolij Ivanovych, for mudrіst jeg vіddanіst svoїy profesії, jeg ukraїnskomu mennesker.
H ov er jeg vdachnіstyu Іrina Gladchenko

A. Demyanchuk, Irpen: 04.04.2015

Hvem er ikke til å selge "IZATIZON" RESOURCES A. І. POTOPAL på apotek?
Tsієї dhimmi Jeg stiknulasya іz zahvoryuvannyam bihulebetennelse. Ranіshe nіkoli hvorіla det ikke, for ham bula duzhe zasmuchena jeg shokovana. Prikrіstyu jeg Bulo de scho Tse ble pid time direkte navchannya Natsіonalnіy Academy i aktor kontor i Ukraina. Oskіlki bihulebetennelse viyavili duzhe pіzno å negayno Zroby punktering. Men det var folk her, som hjalp meg med å løse problemet mitt. Zokrema, Lyudmila Lyubomirіvna Raduhіvska på semіnarskomu zanyattі rozkazala oss om rozrobki genіalnogo vchenogo, kandidat medichnih Sciences, førsteamanuensis, hedret vinahіdnika Ukraina, professor Єvropeyskoї Academy Person av problemene nomіnanta Nobelіvskoї premії 2004 s. for spetsіalnіstyu "medichna hіmіya" POTOPALSKOGO ANATOLІYA ІVANOVICHA, zokrema, stoffet "Іzatіzon", scho mіg bi dopomogti Meni podolati hans sykdom. I lіkarnі mene popered scho Tse Mauger zahvoryuvannya vinikati znovu jeg znovu, at jeg har ingen rozdumіv Pocha zastosovuvati Danian stoffet i lіkuvalnih tsіlyah. I dіysno tid zastosuvannya "Іzatіzonu" i meg Fraværende zhodnih problemer med nese porozhninoyu. Vzhe tretіy mіsyats navіt vandøde Fraværende, Hoca for vesnyanoї Pori stein Vant for meg Je kjennetegn. Jeg Zastosovuvala narkotika zakladavshi i nіs 30-45 xB. vatni turundi, zmochenі nyomu. Pid time zastosuvannya jeg vіdchula ni ubehag ni pobіchnih efektіv. På tidspunktet for Danian en lіkuvannya kurs i 40 dnіv avsluttet jeg, vistachilo 10 plyashechok "Іzatіzonu" tsogo for Meni. Jeg har tenkt nadalі zastosovuvati Yogo, yak i lіkuvalnih så jeg profіlaktichnih tsіlyah, oskіlki zgіdno іnstruktsії vіn lіkuє Håp 250 zahvoryuvan. Oppløses ved bruk og når det administreres til Danmark. Vartіst odnієї plyashechki skladaє vsogo 15 UAH. Je Tse slit en pluss tsogo forberedelser, team bіlshe porіvnyano av bagatma dyrt vartіsnimi jeg maloefektivnimi іz narkotika apotek. Duzhe vdyachna lіkaryu Anatolіyu Іvanovichu Potopalskomu for Tsey chudodіyny jeg priєmny på tsіnі som i zastosuvannі stoffet. Zavdyaki Yomou Jeg Zabul om problemer іz bihulebetennelse som nezhittyu jeg mozhu dihati vіlno. Den gang vil rekomenduvati Tsey dієvy narkotika znayomim i yakih viniknut takі problem.

OB Omelchenko: 01/17/2015

God dag! Jeg vil takke deg for ditt arbeid og redde liv. Min mann har psoriasis i mer enn tjue år. For to år siden, etter et sterkt nervøs sjokk, begynte en forverring av beina fra knærne og opp til hælene ble helt påvirket, så vel som albuene, ryggen, baken. På hennes håndflater ble alt helt dekket av purulente blister. Huden ble hard, grov, og hun begynte å klatre rundt. Hun måtte bruke hansker. Å se reklame på TV bestemte seg for å prøve! Etter et tre måneders behandlingsforløp ble det bare rosa flekker på kroppen på stedet av den berørte huden, og de i solen forsvant. Kurset gjentas to ganger i året på vår og høst i perioden med forverring.

S. Privarska: 06/26/2014

Kjøpte alt fra deg. Alle aksepterer. Boules på kontoret. Podjak takozh for spesielle VICHLІVIST I GLIBIN rosumіnnya problemer. Jeg kan ikke glemme den varme velkomst og god SLіv.
Hei Gud velsigne deg

Karpova N.A. : 06.03.2014

Kjære kolleger!
Nylig møtte vi en artikkel om amitozyn i Plos One-magasinet "Amitozyn Import Chromosome Selection, og inducerer apoptose via Mitotisk Checkpoint Activation" og så på en film om Dr. A. I. Potopalsky. Vi har blitt klart den høye effekten av de utviklede lovende stoffene. De dreper ikke bare kreftceller, men gjør dem til normale, det vil si å skille og dø en naturlig død på grunn av aldring - apoptose. Med tanke på at artikkelen er presentert på engelsk, ber vi deg om å plassere denne oversettelsen i tilgjengelig russisk eller ukrainsk og gi en lenke til filmen "Miracle Preparations of Dr. A.I. Potopalsky "
Vennlig hilsen,
Leger Karpova N.A., Kiev

Z.I. Babienko : 04/02/2014

God dag! Jeg og mine ansatte ønsker å kjøpe izatizon - fint, smerterfritt fjerner vorter - bare smør som jod hver dag, og de forsvinner, noen sår og sår heler raskere. Dette er verifisert. Jeg tror at et slikt stoff burde være i hver familie, som strålende grønt, jod.

Hei, doktor! Takk for ditt arbeid og følgesvenn til fordel for folk! Hvor lenge kan du ta ditt mirakel izatizon? Og tinktur av celandine?

Hei, doktor! Jeg brukte året å drikke 3 kurs med isatizon og gress. Nå en pause på 3 måneder. I det nye året igjen 3 kurs izatizona? Eller en - forebyggende? Jeg har en mastektomi kirurgi - T2H1M0. Undersøkelser på klinikken er normale. Kommer til deg, jeg kunne ikke møte deg. Derfor appellerer jeg gjennom posten.
Det er synd at vanlige borgere i det vanlige apoteket i Ukraina ikke kan kjøpe stoffet ditt og ikke vet om det. Og resultatet er utmerket.

Oversettelse av et brev fra en tidligere pasient til tidsskriftet Pedagogikk av Toleranse
trykt i tidsskriftet "Pedagogikk av Toleranse" №2 (52) -2010. -S.142-143.


Til redaktøren av tidsskriftet "Pedagogikk av Toleranse"

Charitable Foundation A. Potopalsky "Ungrative Healer"
Kontonummer 26006012818021 i Ukreximbank of Kiev MFO 322313 ZKPO-kode 21688650

Etter å ha startet en slik ukrainsk tolkning, ber vi om hjelp fra vår diaspora i alle verdensdelene. Vennligst informer bladet om denne handlingen.

Alla Z., Nikolaev: 10/24/2013

Min venn bruker din izatizon for behandling av psoriasis og er bare fornøyd med resultatene. Selvfølgelig vil jeg også kjøpe nødvendigvis medisin og urtete. Men jeg har et spørsmål - kan teen hjelpe deg med skjoldbruskkjertelen? Diagnose - hypofunksjon, autoimmun thyroiditt. Tabletter eutirox og tyroksin forårsaker allergier. Takk på forhånd! Lav sløyfe til deg. Hvis de hadde kjent med stoffene dine før, ville de ikke ha mistet sin mor - lungekreft.

Grishko V.V. Irpen og Alla G. med. Ushomir: 09/23/2013

Shanovny Anatoly Ivanovich! Jeg vil riste podyakuvati for din liki. Zavdyaki er det jeg vet, og jeg kan ikke ha det gøy med 6 rokіv. Lika, de skulle være like, de ga ikke resultatet. I det minste fungerte det ikke bra. І tіlki pіslya for det første kurset lіkuvannya іzatіzonom mene tsya problemet er ikke lenger en turboє. Vel, jeg gjorde ikke skylden, akkurat som du kan. Tusen takk for din pratsyu turbo om folk. Jeg har vært rasende med M.I.Potopalsky, som et supplement til meg å vite apoteket ditt (150, Zabolotnogo st.), Jeg kjøper bad for meg selv og vennene mine. Jeg bor i Moskva, det er en måte for folk å gå til apoteket, de pratsyuyut behørig enn apoteket, de er villige til å gi råd. Dopomіg meni і kavbuzol og lіkuvannі dyskinesis zhovchovivnyh shlyahіv. Gud forbyr at jeg gir deg helse på dovgi rock. P povaguyu jeg roper Vіktorіya (m.Іrpіn) og Alla Grigorivna (Ushomir landsby)

Gjest, Nikolaev: 01.01.2013

Jeg tok testen til Izatizon etter operasjonen, fistelen ble kuttet ut etter hemorroider. dressinger ble laget med salver. nesten ikke helbredet. da de begynte å lage dressinger med Izatizon. alt begynte å trekke på veldig raskt. skrevet i en sprøyte og dryppet rett der det skjæres ut. Generelt hjalp det oss! Takk!

Kommentar: Fra slike muntlige og skriftlige kommunikasjoner er det nødvendig å konkludere med alle som bryr seg: å ha en så effektiv løsning, ikke kast bort tid og ikke kompliserer løpet av alvorlige sykdommer.

Galina Matusevich, Kiev: 12/28/2012

Kjære Anatoly Ivanovich!
Jeg ber deg om å plassere på dette nettstedet i Anmeldelser-delen en lenke til boken "Celandine-preparater i biologi og medisin" for alle å lese. Samtidig ber jeg deg om å skrive ut vurderinger på KooB.rus nettside for spesialister og pasienter til denne boken og en effektiv metode for behandling av ondartede svulster, virale mikrobielle infeksjoner, samt mange andre alvorlige sykdommer, utviklet av deg.

Vurderinger på nettstedet KooB.ru

Philip Onischuk Kjære Anatoly Ivanovich! Du er min hovedlærer i vitenskap og liv! Jeg takker skjebnen for det faktum at de første trinnene i vitenskapen ble gjort under ditt lederskap tilbake i 1971, i laboratoriet laget av deg ved Lviv Medical Institute. Etter at jeg fullførte Ph.D. under veiledning, fortsatte jeg forskningen jeg startet på Sukhumsk Scientific Research Institute of Epidemiology and Administration for medisinsk akademi og forsvarte doktorgradsavhandlingen min, men alt jeg klarte å gjøre var takket være de ideene du generøst delte med studentene dine. Lav bue for deg, god helse, med den kommende ANNIVERSARY, kjærlighet og anerkjennelse av din uvurderlige fortjeneste i Vitenskap. Med dyp respekt, Din Philip Onischuk

Natalia B., Kiev: 08/10/2012

God dag, Shanovy Anatoly Ivanovich!
Jeg vil gi deg din podjaku for Te, som virozbili nekkudlivі, på den naturlige grunnlaget for anti-kreft forberedelser for kamp og onde uvorvennyi. Jeg drikker meg selv din wonderworker, cha, izatіzon, kavbuzsorb, kavbuzol. Resultat bra. Måtte Gud gi deg helse, styrke og energi for å overleve eieren av nebaydzhuzht og zaprovadit i masse virobnitstvo så... protipuhlinnі liki, yaky ogіkuyut tysyachi hvoryh

svare:
Шановна пані Наталія!
Ikke glem å gjenta kurset på protesten på 5 år for å forhindre et tilbakefall.
W over alt, A.I. Potopalsky

TB, B., Israel: 08/30/2012

Kjære Anatoly Ivanovich! For to år siden, dvs. høsten 2010 ble jeg diagnostisert med brystkreft mellom 1. og 2. trinn. Jeg var ikke veldig redd, fordi visste allerede om teknikken din og forberedelsene dine. Men min lokale lege, som dypt respekterer deg og tror på deg, anbefalte meg fortsatt å fjerne svulsten, fordi hun var veldig aggressiv og var nær brystvorten. Men hun sa til å ta med legemidler etter ordningen. Så jeg gjorde. Før operasjonen tok jeg alle stoffene i to måneder, unntatt lysene. Etter operasjon viste en immunhistokjemisk studie: uttrykks-negativ, lymfeknuter-ren. Nå gikk jeg for en femårsperiode for å bekjempe metastase. Jeg har allerede drukket seks kurs på to år og begynner det tredje året. Ultralyd og andre indikatorer er normale. Men det mest interessante er at jeg i løpet av denne tiden hadde giktige bein på beina, og jeg kom nesten tilbake til min forrige 36. størrelse fra den 39. skostørrelsen, selv om jeg har den 37. i dag. Jeg var på instituttet og viste alt til dine ansatte. Men i løpet av denne tiden tok jeg ikke andre medisiner enn din. Takk og en lav bue. Nå bor jeg i Israel, men jeg vil fortsatt bli behandlet med forberedelsene dine, te, etc. fra alle sykdommer. Og allerede to av mine venner i Israel og en venn i USA drikker medisinen og føler seg bedre. Takk igjen. Helse til deg og din familie. Med vennlig hilsen, TB. B.B.

Izatizon ikke bare for bier, men også for mennesker

Som kjent er Izatizon brukt ikke bare til behandling av ascoferose, viral lammelse, soppsykdommer og tippbåren varroa av bier, men også for behandling av mennesker.

Isatizone administreres som en aerosol (inhalering med influensa og øvre luftveissykdom) ved 2-5 ml per sesjon 3-4 ganger daglig, 5-10 dagers behandling, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, og topisk i form av tamponger i turundae hvert nesebor fuktet 1-2 ml av preparatet, med eksponering av 5-40 min., avhengig av alvorlighetsgraden av prosessen og den individuelle følsomhet, i løpet av 3-6 dager etter avlesninger, eller anvendt i den samme salve. Isatizone anvendes profylaktisk på samme måte som 1-2 ganger om dagen i tre dager i mindre doser (0,5-1,0 ml pr sesjon).
For hud- og slimhinne lesjoner brukes aerosol vanning, smøring, applikasjoner og dressinger. Mengden medikament som brukes er ikke begrenset og er bare knyttet til lesjonens område. Intervaller er avhengige av indikasjoner, men ikke mindre enn 12 timer. Behandlingsforløpet er 10-15 dager.
Artritt, neuritt, neyromiezitah, lymfadenitt, mastitt, flegmone, neuralgi bruk masserer 5 - 25 ml isatizone en lesjon porsjon og bandasjer med medikamentet om natten i 3-5 dager. Når lesjoner i munnhulen og angina, isatizone benyttet som rense og smørende 2-4 ganger om dagen og aerosol i 3-5 dager, og ved mellomørebetennelse - turundy gas fuktet med 1,2 ml isatizone, hver 12. time. Kursets varighet - i henhold til indikasjoner, men ikke mindre enn 5 dager.
I systemiske virussykdommer så vel som i prostata adenomer, genital vorter vulva, prostatitt, rektitah, hemorroider, vaginitt, endometritis isatizone anvendes rektalt 2-3 ml microclysters en sprøyte uten nål med en innfesting av polyetylenrør 4,5 cm lang eller vaginalt i form av stikkpiller og vaginale kuler inneholdende 0,35 ml av medikamentet tre ganger om dagen og om natten i 10-15 dager. Du kan bruke vaginale vattpinner isatizone om natten - en teskje per tampong. I systemisk lupus erythematosus og melanoblastoma isatizone i henhold til det som benyttes eksternt i form av smøring og applikasjoner, rektalt 2-3 ml av suppositorier eller enemas mikro og intranasalt ved hjelp av aerosol i 30-45 dager. Etter en måneds pause gjentas en lignende behandling.
Med vedvarende former av alle listede sykdommer, unntatt ekstern bruk, anbefales det å administrere Izatizon rektalt i form av mikroclyster (sprøyte med gummislang) etter 48 timer, 1-5 ml i 1 - 1,5 måneder.
Med cystitis og endometritis injiseres legemidlet i blæren eller livmor 10-15 ml hver 48 timer til fullstendig kur. I tilfelle av smittsom vitaritt, samt alle former for peritonitt, blir Izatizon tatt 1 teskje om morgenen og kvelden før måltider i 10-15 dager, og 2-5 ml rektalt om natten gjennom dagen.
Den optimale dosen av Izatizon for oral og rektal administrering i form av mikroclyster er en beregning for kroppsvekt - 0,075 ml av legemidlet per 1 kg av pasientens vekt. For eksempel skal personer som veier 60 kg injiseres ved 4,5 ml, etc.
For barn i ulike aldersgrupper reduseres den optimale dosen tilsvarende: fra 1 til 7 år - dosen reduseres 4 ganger og er 0,0187 ml per 1 kg, fra 7,5 til 12 år - dosen reduseres 2 ganger og er 0,0375 ml per 1 kg vekt. Etter 13 år brukes samme dose som for voksne.
Bivirkning: hos noen pasienter er det en kortvarig ubehagelig følelse i huden og smurt slimhinner. Kontraindikasjoner ikke installert. I tilstedeværelse av uspesifiserte allergiske reaksjoner, avsluttes behandlingen.
Produktform: Izatizon produseres i glassflasker på 100 ml, 50 ml og 10 ml, samt i aerosolbeholdere.
Stearinlys, vaginale baller og salver utarbeides om nødvendig i apotek og medisinske institusjoner eller serielt. Oppbevaringsforhold: legemidlet skal oppbevares på et mørkt sted ved en temperatur på 18-20 ° C. Holdbarheten er 10 år.

"Himmelens gave" mot kreft

Skjebnen til oppfinnelser er ikke mindre kompleks og dramatisk enn livsgangen til deres talentfulle skapere. I flere tiår kan anticancer-stoffet amitozin, som en rekke andre terapeutiske og rekreasjonsverktøy utviklet av en gruppe ukrainske forskere og spesialister ledet av kandidat for medisinske vitenskap Anatoly Potopalsky, ikke overvinne banen til de syke.

Selv om myndighetene i Ukraina har et kjedelig forsvar mot Potopalskys vitenskapelige utvikling: Forsinkelse av deres kliniske forsøk i flere tiår, eller ikke å tildele midler til sin industrielle produksjon, viser representanter for utenlandsk farmakologi stor interesse for sitt arbeid. I USA i 1996 mottok den ukrainske forskeren tittelen "Årets mann." Hans biografi ble tatt med i tre-volum utgaven av "Fem hundre innflytelsesrike ledere av århundret." Og Anatoly Ivanovich ble invitert i to uker til Amerika. De ga gode forhold i et solid selskap, de ga en klinikk, en villa på havet, det samme som Gorbachev, høy lønn og full avsetning. Men alt dette på en betingelse - han måtte være der, over havet. Det var da at AI Potopalsky innså at han var patriot. Derfor og. Han nektet. Han husker: "Mitt hjerte gjorde vondt for mitt hjemland. Hvis jeg var enig, ville den etterlengtede kreftbehandlingen ikke komme til oss i det hele tatt, eller ville ha kommet minst 10 år for sent. Jeg kunne ikke gjøre det."

Åpning på studentbenken

Anatoly Ivanovich Potopalsky ble født i 1938 i Vinnitsa-regionen, i en militærfamilie. Slik husker forskeren seg selv sin barndom: "Jeg trodde aldri at jeg ville ta medisin - det var ingen forutsetninger for dette. Jeg ønsket å gjenta farenes livssti." Gutten vokste opp i et pittoresk land og gledet seg ikke at studien av urter, som i barndommen var full av tart luktene, ville bli et spørsmål om livet hans. Årene gikk forbi. Etter å ha oppgradert fra skolen og mottatt et diplom med æresbevisning, ønsker den unge mannen å komme inn på Kiev Universitet i fakultetet for journalistikk. Men ved skjebnesvangsten blir han student på Zhytomyrs medisinsk skole, hvoretter han jobber på sykehus, og deretter som medisinsk assistent ved en maskin-traktorstasjon i Korostensky-distriktet i Zhytomyr-regionen. Under anatoly Potopalskys oppdrag var 26 traktorbrigader. Det var ingen leger på stasjonen, og det var mange pasienter. Mest av alt - onkologi. Bare hvor mye menneskelig lidelse så ikke nok av den unge pasienten! Men her så han også at folk, uten å være forenet med doktorsdommene, lette etter en vei ut og ba om hjelp fra urter. "Jeg la merke til at mange tradisjonelle healere bruker chaga-sopp, som vokser på et bjørk, og en annen ukjent plante for meg da, populært kalles warthog (celandine - TS), - sier AI Potopalsky. "Jeg følte tålmodig hvordan bruken av denne warthogen hos mange mennesker med onkologi virket helt håpløs, staten forbedret, smerten ble redusert, og i noen ble tumorprosessen hemmet."

Det var da at beslutningen om å komme inn i medisinske instituttet kom til ham for å takle problemet med å bruke planter i medisinsk praksis som kan kurere selv de vanskeligste diagnosene.

I 1957 ble Potopalsky student ved Ivano-Frankivsk medisinske institutt og en aktiv deltaker i studentens vitenskapelige samfunn. Han tilbrakte timer i laboratoriet, studerte egenskapene til celandine, forsøkte å løse mysteriet om chelidoniumets helbredende kraft - "himmelens gave". Det er det latinske navnet på "celandine". Han fant at hans blader, røtter, stilker, blomster og frø inneholder 26 alkaloider, nær humane hormoner, samt organiske og mineralske stoffer. Tanken om å bruke et biologisk aktivt ekstrakt fra celandine som medisin for å bekjempe tumorer tiltrukket en ung student. Og han begynte å eksperimentere. Dermed ble født unikt produkt "Amitozin" ( "a" - sperring, "mitose" - celledeling), som hindres formeringen av maligne celler uten å hemme således prosessen med hematopoiesis og immunsystemet, og vice versa, for å styrke dem, mobilisering av hele kroppen med å bekjempe med en sykdom. Det ble i 1959 åpnet en ny vitenskapelig retning som satte kurs for å forbedre strukturen av naturlige biologisk aktive stoffer for å produsere legemidler som helbreder mennesker og miljøet på molekylære og genetiske nivåer. Ofte skjer det slik at den vitenskapelige funn kan ses i studentforsøk. Ledelsen av Ivano-Frankivsk medisinske institutt hørte en rapport fra en Potopalsky-student ved akademisk råd. Det ble besluttet å anbefale stoffet til kliniske forsøk. Etter å ha fått en kvantitativ bekreftelse på den utrolige effekten, sendte instituttets ledelse en ung forsker til hovedstaden. Kiev professorer så også et rasjonelt korn i arbeidet til sin unge kollega. Vitenskapsrådet i Helsedepartementet i den ukrainske SSR anbefalte et stoff for kliniske forsøk. Amitozin ble vellykket testet, og i 1962 ble det hørt en rapport om det på et lukket akademisk råd. "Amitozin" ble patentert, og en ung forsker, en kandidat fra instituttet ble utnevnt til assistent ved Institutt for patofysiologi fra Ivano-Frankivsk medisinske institutt. I 1966 forsvarte Anatoly Ivanovich sin avhandling. Den unge forskeren ble støttet av eldre kollegaer.

I 1967 ble han utnevnt til leder av problemlaboratoriet for korrigerende behandling av ondartede svulster og leukemi hos Lviv Medical Institute, som ble spesielt opprettet etter ordre fra Sovjetunionens ministerråd. I laboratoriet klarte Anatoly Ivanovich å forene innsatsen fra 40 forskere: biologer, leger, farmakologer, kjemikere og ingeniører. Ved lokalforetak ble produksjonen av stoffet for kliniske studier etablert. Denne «gruppen av førti» inneholdt en kjemiker, Maria Olievskaya, og en ung forsker, en elektronikkingeniør, Vasily Novitsky. Forresten var sistnevnte ikke en tilfeldig person i laboratoriet. Hans 28 år gamle bror Vladimir var syk med prostatakreft. Ingen trodde på hans helbredelse, som det fremgår av resolusjonen om medisinsk historie. Vladimir gjennomgikk en behandling med "dråper av Potopalsky" - "Amitosin". Sykdommen har redusert. Mannen ble far til to barn og bodde da i 30 år. Vasily Novitsky forble for å jobbe med Potopalsky. Han tok del i opprettelsen av enheten, som med ultrafiolett stråling lar deg "se" svulsten og dens metastaser etter handlingen av "Amitozina". Fortsatt å arbeide med celandine alkaloider og antitumor drug thiophosphomide, i laboratoriet, oppnås syntetisert "Amitozin", som har antitumor, immunmodulerende og antivirale effekter. Kort etter å ha utført forskning og kliniske forsøk ble syntetisert Amitosin brukt til behandling av "Kremlin-pasienter". I motsetning til andre lignende stoffer, dreper det syntetiserte Amitosin ikke sunne celler, fører ikke til forgiftning av kroppen, skader ikke hjertet, leveren, nyrene. Forstyrrer vellykket syke celler, ødelegger svulsten, har ingen bivirkninger. Spesielt effektivt medikament var i behandlingen av polypper, papillomer, adenomer, prostatakreft, eggstokker, blære, livmor, bukspyttkjertel og brystkjertler, sarkom og melanom. I tillegg, når det kommer inn i en svulst, lyser den med ultrafiolett stråling, noe som er svært viktig for kirurger, onkologer, som dermed har vært i stand til å overvåke behandlingen av sykdommen.

En gang ba Potopalskys kollegaer ham om å hjelpe en ansatt til en vitenskapelig institusjon. En kvinne led av livmorhalskreft. Hun var allerede bedridden, metastaser feide ryggraden. Etter 10-15 injeksjoner oppstod kvinnen, til alles store overraskelse, på jobben. I 1969 ble "metoden for å oppnå forbindelser av tiofosfomider med alkaloider av celandine" patentert, men registreringen ble nektet med stoffet. Kanskje dette skyldes en annen håpløs pasient reddet av Potopalsky. Dette var redaktør for den polske katolske uken. Ved å lære av oppfinnelsen av Potopalsky og ha helbredet ved hjelp av et ukrainsk stoff, skrev han en melding om dette i to polske utgaver, og ga tekstene fotografier av sin egen kropp før og etter behandling. Selv om på den tiden i Sovjetunionen ble alt arbeidet med å skape anticancer medisiner og deres tester holdt under det "hemmelige" stempelet. Videre crimson ideen raskt bringe lykke til menneskeheten denne universalmiddel, polsk journalist besluttet å personlig overbevise den ukrainske ministeren i effekt, arrangering mottak av Health i Ukraina litt picket. Den sovjetiske avdelingens fredskreds var imidlertid forsiktig, men vedvarende satt ut av terskelen. Samme dag gjennomførte Potopalskijs kontor og hans stab et søk, tok på seg alt som inneholdt referanse til Amitozin, noen ble advart om "inkonsekvensen", andre slutter seg selv. Samtidig Helsedepartementet i Ukraina med offisiell S.Gavrilyuka, som i hans egne ord, prøvde sitt beste for å hjelpe stoffet, tok mottak av ikke-spredning av uttalelser, og alle materialer av den ble beslaglagt og forseglet. En celandine i flere år ble utelukket fra statens farmakopéregister. Og dette er til tross for at etter utgivelsen av Polen gikk forslag og forespørsler fra utlandet, selv pengeoverføringer kom - for eksempel sendte England en ordre på 150 tusen doser Amitozina.

På midten av 70-tallet, elektronikk ingeniør V.Novitsky, har giftet seg med en østerriksk, emigrert til Wien. Å være en bedriftsmann tok han med seg kopier av utviklingen og generelle patenter, som en gruppe forskere fra laboratoriet i Lviv mottok for anticancer medisiner. I 1979 Novitsky patenter i utlandet sin forberedelse "Ukrain" - analog til "Amitozina", som ga ham muligheten til å åpne i Wien på en privat Institute of Cancer og til å organisere sitt eget selskap, "Nowitzki Farm" for produksjon av "Ukraina", som nå brukes i behandling av kreftpasienter i land i Europa, USA, Japan. Slik fikk de vitenskapelige ideene til en talentfull forsker som var krenket i sitt hjemland og hans metodologiske utvikling et annet liv i Østerrike, og gjorde den ukrainske Novitsky til en østerriksk millionær. Selv om stoffet Ukrain er betydelig svakere enn Amitozin, virker det bare på første og andre stadier av kreft. Tross alt, å være en ingeniør ved yrke, satte Novitsky utgivelsen av "Ukraina" på nivå med utviklingen på 60-tallet. Og Potopalsky fortsatte sin forskning.

I 1977 ble han invitert til Kiev for å lede avdelingen for Institutt for molekylærbiologi og genetikk ved National Academy of Sciences of Ukraine. Under hans ledelse opprettet et team bestående av representanter fra flere forskningsinstitusjoner narkotika som er beskyttet av 40 opphavsrettsbeviser fra tidligere Sovjetunionen og 12 patenter fra utlandet. Etter å ha lært at Novitsky prøver å registrere sitt legemiddel i Ukraina, foreslo Anatoly Ivanovich å registrere Amitozin på samme tid. Men ledelsen av den farmasøytiske komiteen ignorerte dette forslaget. På veldig kort tid var "Ukraina" registrert. Potopalsky fikk i 1998 bare tillatelse fra komiteen til å fortsette studien "Amitozina". Samtidig, uten finansiering, ble ordinære kliniske studier av stoffet foreskrevet for håpløst syke pasienter med tredje og fjerde stadier av kreft. Testene ble fullført i 2001. Legemidlet reddet mange dømt folk ved å bekrefte antitumor og immunmodulerende effekter.

Ifølge den mest Potopalsky, "mange mennesker fortsatt ikke tror på kraften i celandine og forberedelse" Amitozin. "Til tross for det faktum at vi er kurert av håpløse pasienter, som ble bekreftet som en vitenskapelig og fra ordene pasientene selv. Det er tilfeller av 100% gjenvinning Ikke dårlig, når pasientens trivsel forbedrer seg med 70 og 80% - dette er også en høy indikator. "

Anatoly Ivanovich innrømmer at det kan være kreftpatienter, som "Amitozin" er kontraindisert ved allergi mot noen av komponentene. Men i dag er dette stoffet det mest effektive. For tiden anbefales det for utbredt bruk i medisin. Men, dessverre, lisensen til å produsere den, noe som vil bety å sette opp sin masseproduksjon, har oppfinneren fortsatt ikke vært i stand til å skaffe seg. Selv om det gjelder seriell produksjon, trenger du bare 150-300 tusen dollar. Enig, det er ikke så stor beløp selv for vårt fattige land! Man får inntrykk av at den allmektige farmasøytiske lobbyen, som mottar milliarder i fortjeneste for kjemikalier mot kreft, ikke tillater de virkelig effektive, men billigere stoffene å bryte inn i det medisinske markedet. Til sammenligning: kostnaden av en ampulle "Ukraina" er 180 euro. Behandlingsforløpet krever om lag 25 ampuller, og det skal være minst tre kurs. Samtidig vil prisen på Amitozin-behandling ved masseproduksjonen være kun 150 dollar. Derfor må Potopalskys ansatte under laboratorieforhold produsere mini-doser av Amitozin utelukkende for forskning. De prøver også å hjelpe uten å betale syke barn og andre leger.

Forresten, i 2004, for første gang i uavhengig Ukraina, sendte utenlandske kolleger en gruppe forskere som utviklet Amitazin, A. Potopalsky, V. Novitsky og M. Oliyevskaya for Nobelprisen. I Ukraina visste ingen om det. Bare i en avis dukket opp et lite notat. Myndighetene reagerte ikke i det hele tatt, som om ukrainske forskere ble nominert til en prestisjetunge utmerkelse hvert år. Sant da ble den internasjonale prisen tildelt annet arbeid. Imidlertid antas det at syntesen av "Amitazin" - oppdagelsen av et landemerke og anerkjennelsen av utviklingen av ukrainske forskere - et spørsmål om tid.

Bare to år etter Nobel-nominasjonen, 28. november 2006, ble Potopalsky tildelt æres tittelen "Ærlig oppfinner av Ukraina". Som de sier, bedre sent enn aldri.

"Izatizon" behandler alle levende ting

Amitozin er ikke det eneste Potopalsky-produktet som Ukraina kan være stolt av. På 70-tallet skapte Anatoly Ivanovich et nytt antitumor, immunokorrigerende stoff "Izatizon", den aktive ingrediensen er den kjemiske analogen av celandinealkaloider. Legemidlet ble testet, registrert i statens register og sendt til bruk i veterinærmedisin. Den ble produsert av to fabrikker i Russland og en i Ukraina - Umansky Vitamin. Dette legemidlet kurerer ikke bare dyr og fugler, men til og med insekter. Det er vurderinger av den vellykkede bruken av "Izatizon" i biavl. På grunnlag av dette ble det utviklet en økonomisk fordelaktig teknologi for vaksinefri forebygging og behandling av massive virussykdommer hos fugler og dyr. I 1985 ble denne behandlingsmetoden tildelt en sølvmedalje på den internasjonale utstillingen i Budapest. Produksjon er allerede lansert i USA, England, Canada, Bulgaria, Ungarn, India, Vietnam og kliniske studier av Izatizon i veterinærmedisin og medisin. Anatoly Potopalsky hevder at stoffet behandler alle levende ting - mennesker, dyr, fugler, insekter, planter. Derfor bruker forfatteren og noen helsepersonell Izatizon i behandlingen av syke mennesker. Ifølge Anatoly Ivanovich er stoffet effektivt i behandlingen av smittsomme sykdommer forårsaket av virus: viral hepatitt, encefalitt, meningitt, herpes lesjoner av huden og slimhinner, influensavirus A og A-1, B, C. Preparatet behandler også mikrobial eksem, erysipelas hud-, pustulære og trofasår. "Izatizon" er effektiv for brannskader, soppinfeksjoner i huden, negler, kjønnsorganer. Det virker på aids. "Vi har studert effekten av stoffet på AIDS i mer enn 10 år." Izatizon "dreper AIDS-virusene og styrker immunforsvaret, som i denne sykdommen er nesten null."

Doktor Irina Gaevaya fra Chervonograd har jobbet med stoffet i nesten fem år, ved å bruke det til behandling av pasientene. "Izatizon" behandler vellykket alle virussykdommer, - sier Irina. - Som regel foreskriver jeg for pasienter 10 dråper, 1-2 milliliter (1/2 ts). Men selv med slike små doser er effekten enorm. Det viktigste er å fange sykdommenes utbrudd. Bare de første symptomene dukket opp - nysing, hodepine, kroppssmerter - du bør umiddelbart skylle halsen med vann med brus, joddråper, sitronsyre, etc. og ta en gang "Izatizon". Dette er nok til å forhindre sykdommen. Men hvis du er syk, anbefaler jeg at du bruker "Izatizon" i 1/2 ts. To ganger om dagen, pluss kalde innåndinger: Legg i bomullsull med en kamp, ​​fukt den i Izatizon, gå inn i nesepassene og innånd dypt. Fem dager er nok til å kurere forkjølelse uten komplikasjoner. "

"Izatizon" kan begrave det onde øre, bruk stoffet for angina. Han håndterer hudsykdommer som ledsages av kløe. Disse er streptoderma, impetigo, lav, svampelesjoner. Hvem har sensitiv hud - medisinen er fortynnet med vann 1: 1 eller 1: 4 og smurt de berørte områdene. Med dette stoffet behandlet pasientene også prostata, uretritt, blærebetennelse. Det er åpenbart at "Izatizon" burde være i hver hjemmemedisinskiste. Men hans skjebne ligner skjebnen til andre unike legemidler Potopalsky. Til nå mangler staten midler til sin serieproduksjon. Derfor produseres Izatizon i små mengder i laboratoriet ved hjelp av midler fra benefactors.

Phytoteas av Dr. Potopalsky

Urtete Potopalsky - den eneste medisinen som var i stand til å formidle til pasienter. Sant, Anatoly Ivanovich måtte tilbringe så mange som syv år for å koordinere dette problemet med Helsedepartementet. Ti av de 15 samlingene utviklet av forskeren er produsert av Zhytomyr Liktravi Ukraina. De koster mye mindre enn sine utenlandske kolleger og er tilgjengelige selv til pensjonister. Navnet på hver te tilsvarer det latinske navnet på organet eller systemet av menneskelige organer med tillegg av den endelige "verdighet" - helse. Artrourosan, Urosan, Enterosan, Immunosan, Gastrosan, Dermosan, Pnemosan, Angimorosan, Holeurosan, Tumorosan. Anatoly Potopalsky beskriver seg selv som følger: "I hver fytotea er urter, blomster og røtter valgt i en slik kombinasjon for å styrke effekten av hverandre og for å rette opp pasientens immunsystem." Hver av teene har sitt eget handlingsspekter, men deres vanlige komponent - celandine - gir alle samlinger evnen til å forebygge og behandle godartede svulster. Phytoteas fra legen Potopalsky er foreskrevet av leger både separat og i kombinasjon. Spesielt nyttig te med celandine under og etter økt stråling og kjemoterapi, etter operasjon. Pasienter med ondartede og godartede svulster, polyartrit, psoriasis, osteokondrose, osteoporose, multippel sklerose AI I.Potopalsky anbefaler å blande alle 10 teene. En spiseskje av blandingen hell kokende vann (helst i en termos), insister 12 timer, avløp. Ta 1-2 kopper tre ganger om dagen for voksne og 1 / 3-1 / 4 kopper for barn til full bruk av samlingen. Det er ønskelig å ta legemidlet "Izatizon" (1 milliliter per 10 kg vekt per natt i form av mikroklyster hver annen dag, eller drikk samme mengde av legemidlet om natten også hver annen dag i 40 dager). Det er tilrådelig å legge til en antitumortinktur av urter i henhold til Potopalsky-oppskriften.

Samling I.Potopalsky FOR FORBEDRING OG BEHANDLING AV TUMORER (ondartet - kreft, sarkom: godartet - polypper, papillomer, fibroids, mastopati, etc.), som kan tilberedes hjemme. (Fra I. Potopalskijs bok, L.N. Yurkevich - "Det tredje årtusenet - Nye planter for helse, velferd, skjønnhet og miljø").

Klargjør tre tre-liter krukker med nylondeksler. Celandine, pass på å rote, skylle, hogge og vri gjennom kjøttkvern. Volumet av råvarer må være lik 3 liter. En liter av denne massen dekomponeres i hver forberedt krukke. Ta deretter bladene og kvistene av misteltein (helst fra frukttrær, men du kan også fra eik, bjørk, akacia, furu eller poppel), vri gjennom en kjøttkvern. Volumet av råvarer er også 3 liter. Bare sett like store deler av massen inn i hver krukke. Å vri i en kjøttkverns friske blomster av en calendula. Volumet av råvarer - 1,5 liter. Ved 0,5 liter vekt - i hver krukke.

Friske røtter av calamus finhakk og vri gjennom kjøttkvern. Volumet av råvarer - 1,5 liter. På 0,5 liter av resulterende masse - i hver krukke.

I mangel av friske planter, tilsett 200 g knust tørrland, 200 g tørr mistelte, 100 g tørkede kalendelblomster og 100 g knuste tørrkalamøtter til hver av de tre bokser.

Celandine, misteltein, calendula og calamus blandes jevnt og helles ekstraktet (40% alkohol, brennevin, vodka eller vin "Cahors"), som dekker plantemassen med 2-3 cm. Etter tre dager med infusjon, etter at ekstraksjonsmiddelet er absorbert av plantemassen, Legg det samme ekstraktet til hver krukke slik at det igjen dekker råmaterialet i 2-3 cm. Infusér i 5-7 dager på et mørkt, kjølig sted (ikke i kjøleskapet). Hvis det brukes vin, deretter etter 5-7 dagers infusjon, oppbevares i kjøleskapet. Ikke tøm og lag vegetabilsk masse med ekstraktet til full bruk.

De første to ukene, bruk tinktur av en teskje tre ganger om dagen i 15-20 minutter før måltider. Deretter øker dosen til en spiseskje tre ganger daglig 15-20 minutter før måltider. Plantemasse kastes ikke bort, men flater med en skje slik at du kan støpe tinkturen.

Når du bruker tinktur fra den første boksen, tilsett 1,5 liter kokt vann til vegetabilsk masse, la om natten, klem og kast grønnsaksmassen, og sett væsken i kjøleskapet. Ta 2 ss. skje tre ganger daglig før måltider inntil infusjonen er over. Tilsvarende bruker den andre og tredje banken. Så - en pause i tre måneder.

Etter en tre måneders pause, lag samme samling igjen. En ny sats er utarbeidet i henhold til samme oppskrift. For fullstendig gjenoppretting gjentas slike kurs regelmessig, med en pause mellom hver av dem i tre måneder, og ett kurs om året er nok til å forhindre utvikling av svulster. Frisk celandine og misteltein, som ikke fryser, kan høstes når som helst på året, og calendula og søt flagg brukes tørr om vinteren.

Denne samlingen kan brukes til å behandle smittsom viral reumatoid artritt. Og sammen med inntaket av infusjonen inne i det, blir leddene gniddt over natten, og en komprimering påføres de mest smertefulle stedene.

Behandling av svulster og polyarthritis med denne samlingen utføres i forbindelse med behandling av spesialister, under tilsyn av en onkolog eller en objektivt kontrollert terapeut (ultralyd, en onkolog, computertomografi, blod, urin, etc.).

Til de som absolutt ikke kan tåle alkohol, anbefaler vi at du bruker vannnapar fra en ferdigblandet blanding: 600 g tørrland, 600 g mistelte, 300 g kalamusrøtter og 300 g kalendula blomster. To spiseskjeer av denne blandingen helles 0,5 liter kokende vann, kok opp og insister 12 timer i en termos eller i en emaljert forseglet beholder. Forbruket hele dagen for en halv kopp i 15-20 minutter før måltider. Slike kurs er gjentatt hver 2-3 måneders pause. Pasienter med høy surhet i mageblandingen bør konsumeres etter et måltid.

I tilfelle av polyartrit og hudsykdommer, er det tilrådelig å kombinere bruk av urte tinktur inni med ekstern applikasjon - gni 2-3 ss i de berørte stedene om morgenen og før sengetid. Varigheten av kompleks behandling er den samme.

Ved alvorlige tilstander hos pasienter med ondartede svulster etter kjemoterapi og strålebehandling, har flere sklerose, myopati, psoriasis, sklerodermi og fiskhud (ichthyosis), AIDS (HIV-infeksjon) før infusjon av en blanding av celandine, misteltein, calamus og calendula til hver krukke Tilsett 100 g tørr knust echinacea. Ved sliping ved bruk av alle deler av anlegget.

Etter å ha brukt hele blandingen av urter fra tre bokser eller et tørt kompleks, gjennomgår de en laboratories laboratorie og klinisk undersøkelse og velger sammen med ham taktikken til den etterfølgende behandlingen.

Men den viktigste hemmeligheten for utvinning, ifølge Potopalsky, er tro: "Kreft uten tro på Gud kan ikke behandles, jeg sier det med de syke. Du bør behandle kroppen din, din sykdom og tro på utvinning med en positiv en. Så kommer det!"

For Anatoly Ivanovich og hans kolleger, ble oktober i fjor preget av en rund dato - 50-årsdagen for oppdagelsen av Amitazin. Her er en så trist ferie. Men A. Potopalsky tar ikke hensyn til vanskelighetene som omgir ham. Fortsetter å lede laboratoriet for modifikasjon av strukturen av biologisk aktive stoffer ved Institutt for molekylærbiologi og genetikk ved Nasjonalvitenskapsakademiet i Ukraina, skaper han ikke bare nye stoffer, men også nye plantearter. På grunnlag av teknologi for vektorløs overføring av arvelig informasjon er mer enn to dusin av fundamentalt nye originale former og varianter av frokostblandinger, frukt og grønnsaker blitt opprettet. De er ikke syke, upretensiøse, gir høyere enn vanlige varianter, gir på magre, saltvannsmiljø, i tørre forhold.

Interessante hybrider vokser i drivhus og på eksperimentelle tomter nær instituttet. For eksempel, quagista (datter av kål og bønner), en gigantisk grønnsak med et høyt proteininnhold, når tre meter i høyden. Det er også en cabboose - en hybrid av vannmelon og gresskar. Verdien er ikke i størrelse (den når 50 kg i vekt), men fjerner radionuklider godt fra menneskekroppen. Oljen fra frøene renser fartøyene og leveren. Den har et høyt innhold av fruktose, karoten, mange andre næringsstoffer. I tillegg har kavbuz utmerket smak. Det er mulig å bruke en hybrid i et bakt, kokt eller rå utseende, og det er veldig viktig å bruke til baby mat. Den lagres mye lenger enn et gresskar, og enda mer en vannmelon. Det er andre interessante planter. For eksempel er alykos en hybrid av kirsebærplomme med aprikos. Det smaker som en aprikos, bare skallet er vanskeligere. Derfor ødelegger ikke fruktene så raskt som aprikoser. Kiziris - oppnådd som følge av kryssing av dogwood og barberry. Sistnevnte, forresten, som celandine, har antitumor og immunoregulatoriske effekter.

Drenering av våtmarker, forstyrrer den økologiske balansen, en flerårig barbarisk holdning til land har ført til at store landområder har blitt saltvann. Hva kan du vokse på dem? I laboratoriet tok Potopalsky tomater "ukrainsk saltbestandig". Prøvde det fortsatt Vladimir Scherbitsky. Det er ikke klart hvorfor så langt våre entreprenører ikke er interessert i denne grønnsaken, klager over mangelen på varianter som er egnet for industriell produksjon. Av en eller annen grunn er bøndene i landet ikke interessert i frøene av mirakuløse korn, som produserer dobbelt- og trippelutbytter uten gjødsel, bare på grunn av deres assimilering av nitrogen fra atmosfæren, noe som bidrar til rensing av miljøet (for eksempel Drevlyanska tetraploid-ruggen). Og også Kuchmen er en hybrid av byg med mais; hvete - hvete og zhito. Her er hvordan Potopalsky selv kommenterte den nåværende situasjonen: "Planten er godkjent av Ukrainas statsregister, men til tross for dette, frøene, uansett hvordan jeg kjemper, kjøper ingen av oss. De foretrekker utenlandske - fra Frankrike, Tyskland, Canada. Og som du vet, får de Tjenestemenn forstår ikke at våre varianter er beskyttet mot plantecancer med samme "Isotizon", som vi sprayet på feltene som et eksperiment og fikk gode resultater. "

Ikke glemt Anatoly Ivanovich og medisinske planter. I drivhusene og på tomter ved Institutt for gjenoppretting og gjenopplivelse av de ukrainske folket opprettet av ham vokser ikke mindre fantastiske planter, skapt av hans lag. For eksempel frost og tørkebestandig echinacea "Polissya skjønnhet." Te laget av det er en effektiv regulator av immunsystemet. Det anbefales for ondartede svulster, i nærvær av radionuklider i kroppen, med nevroser, anemi, depresjon, etc. Listen over sykdommer som det er vist på, har mer enn 70 artikler. De vokser også her glemt blueness, som har en bedre beroligende effekt enn valerianen. Fra de dyrkede legemidlene produserer laboratoriepersonalet komplekser av stoffer i form av granuler, tabletter, pulver og te. I laboratoriet blir venner behandlet med syltet Physalis-varianter "Solegonny", som fjerner salt fra leddene. Det hjelper med osteokondrose, urolithiasis og gallestein. Disse bærene har en veldig pikant smak, og fordelene med dem er kolossale. Det ser ut til at Anatoly Ivanovich kan roe seg ned. "Når du ser at oppfinnelsen din virker, at arbeidet ikke var forgjeves, overvelder det generelt glede," sier han og samtidig fortsetter han å drømme. Drømmen hans er å skape et nasjonalt senter for menneskers og miljøs molekylære helse. Dessverre er drømmen om en forsker, oppfinner, lege, professor i det europeiske akademiet, medisinsk kandidat, lektor, leder av Institutt for gjenoppretting og gjenopplivelse av folket i Ukraina, fortsatt en drøm. Som det er kjent, er den byråkratiske maskinen den evigvarende bevegelsesmaskinen som ingen har klart å stoppe. I dag bruker vår regjering store mengder penger på kjøp av fremmedlegemidler og rusmidler med tvilsom effekt, mens vi har mye av vår egen, velprøvde utvikling. Man har kun å etablere sin produksjon. Så hva venter vi på?

Utarbeidet av Tatyana Suvorova

P.S. 11.-11. November 2010 ble toppmøtet i Oxford ledet i Storbritannia, som samlet representanter fra 30 land i verden - offentlige figurer, politikere, forretningsmenn, forskere. AI Potopalsky ble invitert til toppmøtet. Han ble introdusert til tittelen "Honorary Professor of the International University of Vienna".

Den 14. oktober 2010 ble seremonien som hedret vinnerne av den prestisjetunge prisen "Special Feature" holdt på Resepsjonshuset under Presidential Administration of Ukraine. AI Potopalsky var blant lederne som bidro betydelig til utviklingen av den ukrainske økonomien, og ble anerkjent som laureat av denne prisen.

Potopalsky Charitable Foundation "Ungrateful Healer" gir gratis råd til kreftpasienter.

03143, Kiev, Zabolotnogo str., 150, Institutt for molekylærbiologi og genetikk.

Tlf. (044) 526-11-39.

Samle Potopalsky for forebygging og behandling av svulster

(malignt - kreft, sarkom, godartet - polypper, papillomer, fibroider, mastopati, etc.)

Denne samlingen kan tilberedes hjemme. Klargjør tre tre-liter krukker med nylondeksler. Celandine, pass på å rote, skylle, hogge og vri gjennom kjøttkvern.

Volumet av råvarer må være lik 3 liter. En liter av denne massen dekomponeres i hver forberedt krukke. Ta deretter bladene og kvistene av misteltein (helst fra frukttrær, men du kan også fra eik, bjørk, akacia, furu eller poppel), vri gjennom en kjøttkvern. Volumet av råvarer er også 3 liter. Bare sett like store deler av massen inn i hver krukke. Å vri i en kjøttkverns friske blomster av en calendula. Volumet av råvarer - 1,5 liter. Ved 0,5 liter vekt - i hver krukke.

Friske røtter av calamus finhakk og vri gjennom kjøttkvern. Volumet av råvarer - 1,5 liter. På 0,5 liter av resulterende masse - i hver krukke.

I mangel av friske planter, tilsett 200 g knust tørrland, 200 g tørr mistelte, 100 g tørkede kalendelblomster og 100 g knuste tørrkalamøtter til hver av de tre bokser.

Celandine, misteltein, calendula og calamus blandes jevnt og helles ekstraktet (40% alkohol, brennevin, vodka eller vin "Cahors"), som dekker plantemassen med 2-3 cm. Etter tre dager med infusjon, etter at ekstraksjonsmiddelet er absorbert av plantemassen, Legg det samme ekstraktet til hver krukke slik at det igjen dekker råmaterialet i 2-3 cm. Infusér i 5-7 dager på et mørkt, kjølig sted (ikke i kjøleskapet). Hvis det brukes vin, deretter etter 5-7 dagers infusjon, oppbevares i kjøleskapet. Ikke tøm og lag vegetabilsk masse med ekstraktet til full bruk.

De første to ukene, bruk tinktur av en teskje tre ganger om dagen i 15-20 minutter før måltider. Deretter øker dosen til en spiseskje tre ganger daglig 15-20 minutter før måltider. Plantemasse kastes ikke bort, men flater med en skje slik at du kan støpe tinkturen.

Når du bruker tinktur fra den første boksen, tilsett 1,5 liter kokt vann til vegetabilsk masse, la om natten, klem og kast grønnsaksmassen, og sett væsken i kjøleskapet. Ta 2 ss. skje tre ganger daglig før måltider inntil infusjonen er over. Tilsvarende bruker den andre og tredje banken. Så - en pause i tre måneder.

Etter en tre måneders pause, lag samme samling igjen. En ny sats er utarbeidet i henhold til samme oppskrift. For fullstendig gjenoppretting gjentas slike kurs regelmessig, med en pause mellom hver av dem i tre måneder, og ett kurs om året er nok til å forhindre utvikling av svulster. Frisk celandine og misteltein, som ikke fryser, kan høstes når som helst på året, og calendula og søt flagg brukes tørr om vinteren.

Denne samlingen kan brukes til å behandle smittsom viral reumatoid artritt. Og sammen med inntaket av infusjonen inne i det, blir leddene gniddt over natten, og en komprimering påføres de mest smertefulle stedene.

Behandling av svulster og polyarthritis med denne samlingen utføres i forbindelse med behandling av spesialister, under tilsyn av en onkolog eller en objektivt kontrollert terapeut (ultralyd, en onkolog, computertomografi, blod, urin, etc.).

De som absolutt ikke kan tåle alkohol, anbefaler vi å bruke vannnapar fra blandingen som er utarbeidet på forhånd: 600 g tørrland, 600 g mistelte, 300 g kalamusrøtter og 300 g kalendula blomster. To spiseskjeer av denne blandingen helles 0,5 liter kokende vann, kok opp og insister 12 timer i en termos eller i en emaljert forseglet beholder. Forbruket hele dagen for en halv kopp i 15-20 minutter før måltider. Slike kurs er gjentatt hver 2-3 måneders pause. Pasienter med høy surhet i mageblandingen bør konsumeres etter et måltid.

I tilfelle av polyartrit og hudsykdommer, er det tilrådelig å kombinere bruk av urte tinktur inni med ekstern applikasjon - gni 2-3 ss i de berørte stedene om morgenen og før sengetid. Varigheten av kompleks behandling er den samme.

Ved alvorlige sykdommer hos pasienter med ondartede svulster etter kjemoterapi og strålebehandling, har multippel sklerose, myopati, psoriasis, sklerodermi og fiskhud (ichthyosis), AIDS (HIV-infeksjon) før infusjon av en blanding av celandine, misteltein, calamus og calendula i hver krukke Tilsett 100 g tørr knust echinacea. Ved sliping ved bruk av alle deler av anlegget.

Etter å ha brukt hele blandingen av urter fra tre bokser eller et tørt kompleks, gjennomgår de en laboratories laboratorie og klinisk undersøkelse og velger sammen med ham taktikken til den etterfølgende behandlingen.

Men den viktigste hemmeligheten til utvinning, ifølge Potopalsky, er tro: "Kreft kan ikke behandles uten tro på Gud, jeg sier det med de syke. Med et positivt behov for å behandle kroppen din, din sykdom og tro på utvinning. Da kommer det! "

(Fra boka av I. Potopalsky, L.N. Yurkevich - "Det tredje årtusenet - Nye planter for helse, velferd, skjønnhet og miljø")


Relaterte Artikler Hepatitt