Hepatitt C legemidler fra India

Share Tweet Pin it

Hepatitt C er en alvorlig sykdom som påvirker strukturen i leveren og forstyrrer organets funksjon. Legene kaller denne patologien en "mild morder", siden HCV-viruset, etter å ha kommet inn i kroppen, forårsaker nesten ingen symptomer. Av denne grunn vet mange infiserte mennesker ikke engang om tilstanden deres. Samtidig ødelegger viruset hepatocytter (leverceller) og fremkaller farlige komplikasjoner.

Vinnende hepatitt C er ganske ekte. Til dette formål, bruk moderne medisiner fra India, som hemmer HCV, slik at den ikke kan formere seg. Folk diagnostisert med denne sykdommen er interessert i hvordan man velger en effektiv indisk medisin for hepatitt til en rimelig pris. Ifølge leger, generikk av populære medisiner fra India, som er billige, har en sterk effekt mot HCV.

Som nevnt tidligere har type C hepatitt en latent kurs. Hovedveien for overføring av HCV er blod. Patogenet kommer inn i menneskekroppen gjennom skadet hud og indre membraner. Type C hepatitt ødelegger leverceller.

Virus varierer i strukturen av RNA. Leger skiller 6 genotyper av HCV, hver type patogen mikroorganisme kan mutere og produsere resistens mot stoffet. Dette skyldes at en vaksine for forebygging av hepatitt C ikke er opprettet ennå.

Inkubasjonsperioden for hepatitt C varer ca 50 dager. Deretter viser de infiserte menneskene følgende symptomer på sykdommen:

  • redusere eller mangel på appetitt;
  • generell svakhet i kroppen;
  • magesmerter;
  • rødhet i huden;
  • utslett som ligner på en allergisk.

Varigheten av akutt hepatitt er ca. 7 dager, og sykdommen blir kronisk. Denne perioden manifesteres av gulsott (guling av hud og slimhinner), mørkere urin, misfarging av fekale masser.

En blodprøve utføres for å identifisere diagnosen.

Ta denne testen og finn ut om du har leverproblemer.

Ribavirin (et antiviralt medikament) og Interferon-a (et immunomodulerende middel) har tidligere blitt brukt til å behandle hepatitt C. Etter at disse legemidlene ble tatt, var imidlertid bivirkninger ofte manifestert. Da begynte legene å søke etter et mer effektivt og trygt middel for å eliminere HCV-viruset.

Sofosbuvir - det første registrerte stoffet

Sovaldi (Sofosbuvir) er det første stoffet som har bestått medisinske tester i Europa og USA. Sofosbuvir-basert stoff har en direkte effekt på HCV-viruset. Legemidlet har mange fordeler, den eneste ulempen er den høye prisen. En tablett i Russland koster i gjennomsnitt $ 900, og for full behandling må du ta fra 8 til 16 stykker.

Indisk stoff for hepatitt C er produsert av Gilead fra Amerika. Produsentene delte formelen med forskjellige indiske selskaper, hvoretter de begynte å produsere Sovaldi generics.

Generics kaller medisiner som har samme sammensetning, handlingsprinsipp, som det opprinnelige stoffet med en patentert formel. Analogene er forskjellig fra originalen bare i den teknologiske prosessen med produksjonen.

Generics må oppfylle de grunnleggende kravene til WHO:

  • Den spesifikke konsentrasjonen av komponentene.
  • Overholdelse av internasjonale standarder.
  • Legemidlet må gjøres under visse forhold.
  • Graden av absorpsjon av legemidlet bør opprettholdes.

Således produserer og produserer 12 indiske selskaper Sovaldi. Lisensierte kopier av det opprinnelige stoffet går i salg i mange land rundt om i verden. Forskere fra noen land (Egypt, India, Bangladesh) er forpliktet til å utvikle formelen for Sofosbuvir.

Forskere fra India har lenge studert overføringsmekanismen. De forsøkte å velge et stoff som ville hindre at patogenet kom i kontakt med en sunn celle. Forskningsretningen har imidlertid endret seg, noe som også ga resultater. HCV sprer seg raskt i leveren, kroppens celler gjenoppbygges til modning av proteiner som kreves av viruset. Komponentene i viruset ødelegger sunne hepatocytter.

Sofosbuvir stopper syntesen av proteiner i de berørte leverceller. Som et resultat stopper viruset med å multiplisere. Disse pillene for hepatitt interagerer ikke med cellene og hindrer ikke immunitet.

Fordeler med Sofosbuvir

Leger skiller følgende fordeler med Sovaldi:

  • praktisk farmasøytisk form;
  • klar dosering;
  • akseptabel pris;
  • restaurering av leverfunksjon hos pasienter med hepatitt type C og cirrhosis;
  • Legemidlet kan brukes av pasienter før levertransplantasjon for å hindre reinfeksjon.

Gjenoppretting fra å ta Sofosbuvir skjer i 8-12 uker, i motsetning til tradisjonell terapi med interferon og ribavirin. Et positivt resultat blir observert hos 90% av pasientene. Sovaldi fremkaller sjelden bivirkninger.

Sofosbuvir er foreskrevet for behandling av kronisk hepatitt C. Terapi avbrytes ikke, selv om pasienten er diagnostisert med hiv.

Sofosbuvir applikasjonsregimer

Vanligvis brukes Sovaldi som en del av kompleks terapi. Dosen av hvert legemiddel bestemmes av den behandlende legen, avhengig av pasientens vekt. Sofosbuvir anbefales ikke å brukes uavhengig av hverandre.

Behandlingsregimet avhenger av genotypen av viruset:

  • Hepatitt C (3-6 genotype) - Sofosbuvir, interferon og ribavirin. Det terapeutiske kurset varer i 90 dager eller mer.
  • Hepatitt (1, 4-6 genotype) - Sofosbuvir, Interferon og Ribavirin eller uten et annet legemiddel. Varigheten av behandlingen er 6 måneder.
  • Hepatitt C (2. genotype) - Sovaldi og Ribavirin. Legemidlene brukes i 12 uker.

I tillegg anbefales det å bruke hepatoprotektorer for hepatitt C. Nylige legemidler eliminerer ikke aktiviteten til viruset, men eliminerer delvis symptomene på en lesjon av kjertelen og stimulerer gjenopprettingen.

Ifølge pasientene er tablettformen ganske praktisk. Legemidlet tas etter måltider, pillen svelges og vaskes med filtrert vann. Hvis, etter å ha tatt pillen, begynte et oppkast av oppkast, så tas medisinen gjentatte ganger.

Tre-komponent behandling av hepatitt anbefales, bare i dette tilfellet oppstår utvinning hos 95% av pasientene.

Kombinasjonen av Sofosbuvir avhengig av sykdommen:

  • Cirrhosis - Sovaldi, Ribavirin i et halvt år eller Sofosbuvir med Harvoni i 12 uker.
  • HIV - Ribavirin, Peginterferon og Sofosbuvir eller Sovaldi, Daclatasvir i 12 uker.
  • Gjentatt behandling etter et negativt resultat for forrige kurs - Harvoni (3 måneder), Ribavirin og Sovaldi innen seks måneder.

Beslutningen om å bestemme behandlingsregimet tas av den behandlende legen.

Sovaldi: spesielle instruksjoner

Hepatitt C medisiner fra India er forbudt for pasienter med overfølsomhet overfor bestanddelene. Med forsiktighet, medisiner tatt under graviditet, amming og behandling av barn under 18 år. Denne begrensningen gjelder kvinner i reproduktiv alder, da stoffet ikke ble testet hos pasienter i denne kategorien. Legen bør overvåke tilstanden hos eldre pasienter og de med leversvikt under anvendelse av Sofosbuvir.

Under behandlingen bør Sovaldi avstå fra konsentrasjonsrelaterte aktiviteter.

Kombinasjonen av Sofosbuvir og Ribavirin øker sannsynligheten for følgende negative fenomener:

  • irritabilitet, generell svakhet i kroppen;
  • en reduksjon av hemoglobinkonsentrasjonen og en økning i bilirubinnivået;
  • søvnforstyrrelser;
  • kvalme, oppkast.

Bivirkninger etter en felles mottak av sovaldi, interferon og ribavirin:

  • myalgi (ømme muskler), artralgi (sår ledd);
  • kortpustethet;
  • hoste;
  • søvnforstyrrelser;
  • anemi,
  • agranulocytose (redusert nøytrofilkonsentrasjon);
  • reduksjon i nivået av leukocytter og blodplater;
  • hudrødhet, kuldegysninger;
  • nevroser;
  • utslett på huden;
  • fordøyelsessykdommer;
  • sløret syn og redusert konsentrasjon;
  • reduksjon av betydelige mengder vann og salt i kroppen;
  • tørr hud;
  • ufrivillig muskel spasmer;
  • hyppig hodepine;
  • skarpt vekttap;
  • generell svakhet i kroppen;
  • rygg og brystsmerter.

Etter å ha tatt indiske medisiner, kan allergier oppstå i form av rennende nese, kløe og rødhet i huden, hevelse. Etter utbruddet av disse symptomene, bør du konsultere en lege som vil justere dosen av medisinen eller velge en mer egnet medisin.

Generisk sofosbuvir

Den første lisensierte kopien av Sovaldi er Hepcinate, som er produsert av NatcoPharmaLtd. Dette er en budsjettversjon av det opprinnelige stoffet, som har en høy renhet av hovedkomponenten (ca. 99%).

Hepatittbehandling blir tatt en gang i 24 timer, en pakning inneholder 28 piller. Dette kurset koster ca 500 dollar.

Natcopharma fra Nepal har lansert et legemiddel som heter Hepcinate-LP basert på sofosbuvir og ledipasvir. Behandlingen varer i 12 uker. Et fullt kurs koster 1500 dollar. Produsenter har lisens og kvalitetssertifikater av stoffet.

Mange indiske gener, inkludert Hepcinate-LP, har følgende fordeler:

  • praktisk doseringsform;
  • klar dosering;
  • muligheten for monoterapi
  • rimelig pris;
  • Minimum bivirkninger (det er en mulighet for generell svakhet i kroppen);
  • behandling varer bare 3 måneder.

Behandlingen av hepatitt C-generikk utføres først etter godkjenning av legen.

Hopetavir er en moderne analog av Sofosbuvir, som er foreskrevet for kroniske hepatitt C pasienter i alderen 18 år og eldre. Dosen av sofosbuvir i preparatet av legemidlet er 400 mg. Legemidlet er kombinert med Ribavirin, selvbehandling er ikke effektiv.

Hopetavir brukes til å behandle hepatitt og skrumplever. Legemidlet er indikert før levertransplantasjon for å hindre reinfeksjon.

For forebygging av hepatitt C, er legemidlet tatt i 16 uker.

Det er forskjellige analoger av Sovaldi, en av de mest populære er Daklins av europeisk produksjon. Den indiske versjonen av Sofosbuvir er Daclavier.

Begge stoffene hemmer syntesen av virusprotein og forhindrer reproduksjon. Ifølge legene garanterer disse medisinene utvinning hos 90% av pasientene med hepatitt C.

Nadtak er en annen generisk av Sovaldi indisk produksjon. Dette stoffet har en vedvarende terapeutisk effekt hos 98% av pasientene.

Harvoni, produsert av det tyske selskapet Gilead, har også indiske kolleger.

Generics harvoni

Dette er en revolusjonerende kur mot hepatitt C (genotyper 1 og 4). Noen få måneder senere begynte de første lisensierte kopiene av Harvoni å vises: Ledifos, Hepsinat-LP, Heptsvir-L, etc. Disse stoffene er terapeutisk lik den opprinnelige Harvoni.

Det mest populære stoffet (LS) er Ledifos, som har de samme egenskapene som Harmony. Et effektivt stoff møter internasjonale medisinske standarder. Legemidlet ble gjentatte ganger testet på pasienter. Ifølge testene bidro han til å eliminere hepatitt C-viruset hos 90% av pasientene. Under bruk av stoffet øker sannsynligheten for hodepine, svakhet. Hovedkomponentene av legemidler - ledipasvir, sofosbuvir. Ledifos brukes til uttrykkelig behandling av hepatitt C.

Du kan kjøpe indiske Harvoni-analoger i India eller med hjelp av mellommenn. I sistnevnte tilfelle vil pasienten motta medisinen via post eller kurér.

Hvis det første alternativet er mer egnet for deg, anbefales det å ta med resept fra lege, en kopi av dette dokumentet på engelsk, sertifisert av notarius publicus og blodprøveresultater.

Hepatitt C kan bare behandles med medisinske grunner.

Generiske daclins

Det er mange effektive medisiner for hepatitt, en av dem er Daklins (Daclatasvir) fra Europa. Kort tid etter gikk generikken av dette stoffet, Daclavier, i salg.

Dette stoffet hemmer syntesen av viralt protein, stopper utviklingen av HCV og bidrar til restaureringen av levervev. Legemidlet utviser en vedvarende terapeutisk effekt i 90% av tilfellene. Daclavir anbefales å kombineres med Daclatasvir og Sofosbuvir.

Natdak er den offisielle generiske Daklins indiske produksjonen. Ifølge statistikk, etter regelmessig bruk av legemidlet, forekommer utvinning hos 98% av pasientene.

Når det gjelder prisen på Daclavier, avhenger det av antall piller i en pakke:

  • 28 stykker vil koste $ 250;
  • 56 tabletter - 430 dollar, etc.

Antall piller for kurset avhenger av følgende faktorer: Genotype av viruset, fibrøse fase eller cirrose, comorbiditeter (for eksempel HIV).

Daclavir og lignende legemidler brukes til å behandle hepatitt C (1-3 genotype). Det terapeutiske kurset varierer fra 24 uker eller mer. Med sykdommer 4-6 genotyper, vil generiske legemidler ikke være effektive.

Regler for å velge en generisk kvalitet

Å velge de riktige stoffene for behandling av hepatitt C fra India, må du følge disse reglene:

  • Rådfør deg med legen din om valg av stoff og bestem behandlingstimen.
  • Kjøp bare lisensierte medisiner på apoteket. Dermed sparer du deg selv fra risikoen for å anskaffe lavkvalitets generisk.
  • Før du bruker medisinen, les informasjonen om bruk, bivirkninger, kontraindikasjoner. I tillegg må emballasjen inneholde opplysninger om produsenten (firmanavn, navn, telefonnummer, etc.).
  • Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av et lisens for å selge generikk. Gi preferanse til indiske rusmidler, siden India har mange offisielle avtaler med Amerika.

Når du kjøper medisinering via Internett, spør medlaren om nødvendige dokumenter. Dette er viktig fordi det er mange tilfeller av å selge et produkt av dårlig kvalitet eller forfalskninger. Og de truer utviklingen av en allergisk reaksjon og andre bivirkninger.

anmeldelser

Mange som brukte generiske midler til å behandle hepatitt C, er fornøyd med resultatet. Den terapeutiske effekten oppsto allerede 2 uker etter bruk. Kroppen blir gradvis fjernet av viruset, slik det fremgår av analyser.

Basert på ovenstående er indiske generikk et gunstig alternativ til de opprinnelige legemidlene for behandling av hepatitt C. Før du bruker medisinen, kontakt legen din. Han vil hjelpe deg med å velge de mest passende stoffene og bestemme behandlingsregime. Følg reglene for å velge generiske å kjøpe et kvalitetsmedikament.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Indiske generikk av nye stoffer for hepatitt C

  • Gå til side:

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Post Crimea2013 »15 Feb 2016 22:54

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Post Crimea2013 »15 Feb 2016 22:57

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Post Oleg11 »27 Feb 2016 19:09

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Melding LEXA »27 Feb 2016 19:12

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Melding Lea »16 Mar 2016 18:11

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Post fröken "16. mars 2016 18:20

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Melding Gosh "16 Mar 2016 18:38

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Post optimist86 »16. mars 2016 18:40

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Melding Slav "16 Mar 2016 18:40

Re: Indisk generikk av nye stoffer for hepatitt C

Melding Serpentine "17 Mar 2016 00:43

Hvor bedre å kjøpe indisk generisk Nexavar (sorafenib)

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

Hvor bedre å kjøpe indisk generisk Nexavar (sorafenib)

Velkommen!
Fortell meg, vær så snill, kanskje, hvem hadde erfaring med å anskaffe den indiske generiske sorafeniben (Nexavar)? Fra hvilket sted bestilte du? Det er mange nettsteder på Internett som leverer indiske gener, men jeg vil gjerne bestille fra en bevist.

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

Mye billigere enn originalen?

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

Noe jeg ikke fikk forskjellen spesiell, alle er hentet fra 180 og over.

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

Vel, du kan fortsatt sette ømme flekker på TVen når de hellige ansikter vises på den.

Registrering: 10/20/2012 Meldinger: 11

Gå til forum "stopp. Hepatitt C", der folk er generiske legemidler for behandling av hepatitt C kjøpt fra India, siden noen av dem har allerede gjenopprettet, kan sine vurderinger på nettsteder hjelpe deg, fordi kreft narkotika og anti-samme indiske kontor levert.

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 04.04.2015 Meldinger: 55

En melding fra% 1 $ s skrev:

Registrering: 10/16/2003 Meldinger: 4,520

En melding fra% 1 $ s skrev:

  • Online nå
  • Present: 3 brukere og 322 gjester
  • Opptaket av det samtidige oppholdet er 2 208, det var 09/23/2017 klokka 08:01.
  • Giulia1, Nat443, Ludmila57
  • statistikk
  • Tråder: 21,526 I Meldinger: 187,619 I Brukere: 53,972 I Beste forfatter: A.V. Filiptsov (7 756)
  • Velkommen ny bruker, ange_sl

Oncoforum.ru - informasjonsplattform "Alt om kreft"

Nettstedet inneholder en omfattende samling av materialer om kreft, diagnose, behandling og forebygging, presentert i et form som er tilgjengelig for leserne. Den mest relevante og verifiserte informasjonen er verdens onkologiske nyheter om nye stoffer, behandlingsmetoder og tidlig påvisning av kreft.

Anmeldelser behandling av hepatitt med generikk

Sofosbuvir vurderinger behandlet

Det første slaget med viruset er vant!

Jeg skynder, jeg skynder, jeg skynder med et svar. Vel, 4 uker med å ta Sofosbuvir + Daclatasvir passerte også. Det første slaget med viruset er vunnet. Stemningen har steget, all frykt og tvil er borte. Og panikken var forferdelig. Etter å ha lært om hypotitt C, genotype 1c, og til og med F4 fibroscan, tenkte jeg, vel, alt liv er over. Jeg har latt etter en leverandør på Internett i lang tid, men det er dyrt, deretter med post, og deretter forskuddsbetalt. Alt dette passet meg ikke. Og nå Gepamed fant selskapet. Etter å ha ringt til det angitte nummeret, etter å ha hørt en velvillig kvinnelig stemme, kompetent å svare på alle spørsmålene som angår meg, hadde jeg ingen tvil om at jeg skulle bestille stoffet i dette selskapet. Legemidlet ble levert med bud, med alle medfølgende dokumenter. Slik at vi fortsatt kjemper. Etter 12 uker legger du ut resultatet, men for nå er det et kvantitativt ikke bestemt.

Daclatasvir og sofosbuvir hjelper til 100%

Kjære ansatte i selskapet Gepamed! Takk for din hjelp med å behandle hepatitt C. Alt er bra. Testene etter 12 uker er gode, alt tilbake til normalt, lever ultralyd viste fullstendig gjenoppretting, nå kontrollanalysen i februar 2017, tre måneder etter den siste dosen, men den behandlende legen er sikker på at alt vil bli bra. Jeg vet bare ikke hva de takknemlige ordene sier til deg, kjære medarbeidere i selskapet. Vær glad i denne vanskelige tiden, ro i sjelen og trivsel for deg. Jeg appellerer til alle som er syk, disse stoffene: daclatasvir og sofosbuvir hjelper til 100%. All helse og suksess i kampen mot denne sykdommen.

I flere måneder nå har ikke viruset blitt detektert i blodet.

Jeg har alltid trodd at sykdommer som HIV, hepatitt, etc., er et spørsmål utelukkende, som de sier, om mennesker som er tapt for samfunnet. Selv i det verste marerittet, trodde jeg aldri at det kunne røre meg personlig. Min kone og jeg ble trent til IVF, jeg passerte tydelig testerne, aldri et øyeblikk tvilte på våre ideelle analyser. Og her, som en bolt fra det blå på en klar dag, vil doktoren gi meg en mer detaljert analyse i forbindelse med deteksjon av aktiv viral hepatitt C i blodet. Hvordan? Hvor? Når? Jeg prøvde å svare på disse spørsmålene i svært lang tid, inntil jeg skjønte at det var nødvendig å lete etter behandlingsmetoder. Ordninger tilbys ganske mye, fra det stive interferonprogrammet til tradisjonell medisin. Jeg begynte å søke på Internett, det virker som om jeg i en uke kunne forsvare doktorgradsavhandlingen meg selv. Valget falt på kjøp av narkotika i selskapet Gepamed, Irina bidro sterkt - konsulten til selskapet, som også ga råd til en verdig infektiolog, han ledet meg all behandling. Sergey Valerievich, en spesiell takk til deg. i flere måneder nå, da viruset ikke er blitt detektert i blodet, er alle indikatorene normale. Ved nyttår med en klar samvittighet og rent blod, vil vi gjenoppta forberedelsene til IVF. Jeg ønsker deg god og velstand. Og vår regjering ønsker at folk trygt kan kjøpe stoffet i apotek, og ikke etsede stoffer fra det siste århundre.

Victor O. Kovalevsky

Victor, veldig glad for deg. Vellykket for deg IVF-prosedyre og en sunn baby.

Takk for den sunne sønn!

Jeg er overveldet av følelser. Ira, Jan, takk, min elskede for hjelp, inspirasjon, støtte. Folk som deg virkelig gjør denne verden til et bedre sted. Takk for den sunne sønn. Han slutte å røyke under behandlingen. Og når mottatt, sa de siste analysene. Mamma, vi er takknemlige mennesker, Irina trenger det, som det er spesielt å takke. Jeg tror vi vil takke Irina for støtte i våre bønner for resten av våre liv, og dette vil bli den beste gave. Du er en mann med et stort brev!

Diagnosen av viral hepatitt C, genotype 1, fibrose 3, slettet en gang for alle

God ettermiddag Jeg har aldri skrevet anmeldelser i mitt liv, men i dag er det en spesiell dag. Diagnosen av viral hepatitt C, genotype 1, fibrose 3, slettet en gang for hele livet. Jeg fikk tester 3 måneder etter behandlingens slutt. Allerede vedvarende negativ viral respons over 6 måneder. For å være ærlig, kan jeg fortsatt ikke tro at alt er over. Alle Gepamed ansatte uttrykker min dype respekt og endeløs takknemlighet.

Tilbakemelding om inntak av sofosubuvir og daclatasvir

Da jeg hørte det et eller annet sted, noen på en eller annen måte møtte noen alvorlige smittsomme sykdommer, trodde jeg aldri at dette noen dag kunne påvirke familien min. Men i mars 2016 viste det seg at min mor (hun forresten er 77 år) har hepatitt C (1 genotype). Videre fant vi ut om dette helt ved en tilfeldighet da hun vendte seg til legen med en vanlig sår. Som vanlig er det mange analyser, der høye nivåer av ALT og AST har kommet fram, ytterligere mer og. bare sjokk. Jeg vil merke at moren min aldri hadde dårlige vaner og ført til en sunn livsstil. For meg personlig var dette det virkelige sjokket, og ikke den åpenbare sykdommen selv, i prinsippet. Legene uttrykte uvirkelig mengde som vi trenger for hennes behandling. Mamma senket hendene og sa at hun allerede bodde, og jeg begynte å surfe på Internett. På den tiden da jeg kom over dette nettstedet og fant telefonnummeret til Irinas konsulent, visste jeg alt, eller nesten alt, om hepatitt C. På den tiden var det en reell mulighet til å få sofosbuvir og daclatasvir i Egypt, men ikke snart, men pålidelig. eller via Internett ganske raskt, men skummelt. Jeg ringte nummeret som ble funnet, snakket med Irina. Ikke for å si at min tvil om kjøp av narkotika via Internett straks slettet. Nei. Men vilkårene for betaling var helt fornøyd, og leveringstiden ble hyggelig overrasket. I mitt tilfelle var leveransen via kurir. Jeg åpnet med ham og undersøkte innholdet av pakken nøye. Og først etter at jeg betalte. Og Irina har vært i kontakt med meg hele tiden, selv på et senere tidspunkt. Den 15. august 2016 begynte moren å ta en sofa + and, etter to uker var RNA kvantitativt - ikke oppdaget! I en måned fra begynnelsen av mottaket blir kvaliteten ikke oppdaget! Alat - 17, Asat - 12! Lykke. Jeg kaller noen ganger Irina nå, og hun er alltid i kontakt! Tusen takk for din deltakelse og respons.

Irina, Kemerovo

diskusjoner

Hei, og godt nyttår

Jeg uttrykker min dyp takknemlighet til de menneskene som hjalp meg med å overvinne min forferdelige sykdom.

I mars 2015 var min tilstand svært beklagelig. Hep C-viruset ble oppdaget med kompensert cerrosis. For meg på den tiden ble det uttalt som en setning for LIVER CERROSIS.

Legene tilbød meg en behandling på ikke 100%, Pegasis og Rebetol i et 48-ukers kurs for 780.000 rubler. pluss bivirkninger og det er ikke klart hva resultatet er

Da så jeg ikke noe annet ut og ønsket å være enig. Mens jeg sparte penger til HTP, stormte jeg også Internett på jakt etter helbredelse.

Etter et kort søk kom jeg over hemmere Sofosbuvir og Daclatasvir, som helbreder 100% og uten bivirkninger.

Fra begynnelsen trodde jeg ikke det, og bestemte meg for at det bare var en annen internett-svindel. Men jeg har studert forumene for behandling med disse pillene og selve hemmene. Jeg bestemte meg for å bli behandlet bare med dem

I kontakt kom Samira over en mann som kunne hjelpe meg med å få disse pillene.

Det var lite tvil om billigheten. Da de solgte på Internett, solgte de mye dyrere. Etter korrespondansen og telefonsamtalen fordampte tvilene jeg bestilte der

Men det var fortsatt angst og tvil om helbredelse. Jeg trodde ikke på en fullstendig kur. Da våre leger ikke ga sjanser med cerrosis å kurere. Og de hørte ikke om disse pillene i det hele tatt.

Etter at pillene ankom, ble det litt lettere, HOPE dukket opp

En kjent professor ga anbefalinger for å motta Rebetol og overvåkingstester. Han kunne ikke garantere behandling. Jeg tok det på egen risiko, siden jeg ikke så noen annen vei ut

Etter en uke lang mottak av Sofosbuvir og Daclatasvir + Rebetol var det ingen smerte og tretthet, søvn, appetitt og smak var bedre. Jeg begynte å føle meg som en person

Etter 2 uker med å ta blodprøver (General, Biochemistry). Det var vanskelig å tro at jeg så ALT-stedet 380 gikk ned til 16, det var bare et mirakelsted 168 ble 20 Jeg var glad, som et barn som så foreldrene etter en lang separasjon

Etter 3 uker med å ta hepatitt C for RNA. Da jeg så negativ negativ, var jeg bare i den syvende himmelen med lykke, jeg trodde bare ikke, det var faktisk en MIRACLE

Min krig med Hepotitt C er vunnet

Og takk Mine kjære, at du reddet meg, og kom tilbake til det normale livet. Jeg og min familie er veldig takknemlige for deg. Jeg føler at gode hjerner er på plass

Sofosbuvir og Daclatasvir-frelse fra hepatitt C

File Norm analyzes.pdf PDF-fil, 82 KB

Minus virusfil. PDF-fil, 75 KB

Jeg uttrykker min store takknemlighet, jeg hadde den første genotypen borte i 1 måned, det er ingen bivirkninger, arbeidet med narkotika, jeg selv ble behandlet, jeg legger til mine analyser

Hei alle. Mange takk til Samir og hans gutter som hjalp til med kjøp av narkotika. Ingen problemkurer sendte medisinen til hvor de ble enige om å møte. Etter 15 dager med å ta medisinen, har viral belastningen falt betydelig, alt fungerer og derfor er det all sjanse for utvinning. Senere legger jeg ut resultatene av analysene. Takk igjen gutter for sjansen til å komme seg

Rutinemessig innsjekking i klinikken. (behov for arbeid var). ingen mistenkte selv at mine tester ville vise. Hepatitt C oppdaget. Det var veldig skummelt, legen rådet til å prøve Generics, sa at dette er den eneste effektive behandlingen i dag, på forumene i henhold til vurderinger alle som tok dem kurert.

Jeg tok sjansen og kjøpte den, begynte å ta det og hva ville du tenke? Den første uken og viral belastningen falt med 2 ganger, en annen 3 uker gikk og jeg ble kvitt Uraaa. forstå ble kvitt. Les bokstavene O T R I C A T E L U N Y)))). Jeg anbefaler det til alle, prøv det og du kan ikke gå galt.

Hei, jeg heter Damir som har vært syk med hepatitt (e) i 11 år. Han begynte med interferonterapier og ble tvunget til å gi opp etter en måned fordi han hadde mange sikkerhetskopier. Nøyaktig en måned senere begynte han å ta Soft + Duck. Nå er jeg overbevist om at verden ikke er uten gode mennesker

Nina, er helt enig med deg. Takk til folket for deres arbeid og et slikt nettsted. Nå er det informasjon og mulighet til å distribuere den blant de som trenger behandling, spesielt for de som ikke har blitt hjulpet av ribavirin og pegelert interferon. Videre er denne ordningen tung og mange tolererer ikke det. Igjen vil jeg takke folk for muligheten til å bli behandlet av andre mennesker. Mange takk til mannen.

Hei alle. Takk for medisinen. Etter 30 dager HTP Sof-ir. Duck-sup. virus C 1. genotype. belastning på 1.000.000. AST 23 og ALT 33 har ikke blitt oppdaget. TAKK

Hallo Kjæresten min har hepatitt C. I slutten av 2015 bestilte de medisinen Sofosbuvir og Daclatasvir fra India. Overført pengene og se, medisinen kom. Joy nebilo grense. Innen 3 måneder ble hun under behandling. Indikatorene var super, den såkalte minus. Og deretter en og en halv time etter behandling (for to uker siden, viste testen Hepatitt C positivt! Hva skal vi gjøre? Vi skjedde nettopp for å se at folk uten frykt forsøker å bestille medisin gjennom noen fora, uforståelige mennesker som bor og jobber i India. Prisene er overraskende, selvfølgelig. Narkotika i Europa koster 8000 euro! Ja, det er generiske legemidler som er lisensiert og prisen er mye lavere. Vi snakket med en lege fra Moskva, der han forklarte for oss at det nå er mange feil hos generikere selv, noe som koster en krone og først synes å være De virker, men så det såkalte gjennombrudd! I vårt tilfelle kan jeg fortsatt vente, men hvem er allerede i alvorlig form? Hva kan jeg gjøre? Legen sa at vi ikke er de første som sier at det er mennesker som har hepatitt tilbake! Og det meste på grunn av falske stoffer Vær forsiktig! Miserly betaler to ganger, som vi gjør! Hvis noen har informasjon, hva gjør du, vennligst del. Takk.

Tema №1524822, medisin. Svar: 58. Visninger: 4051

[anonym 73204] 26. mars 12:36. oppdatert 11. juli, 11:26 »2 3

Aromasvecha 6 stk.

Massør for personen Gezatone Minilift m808

Apparatet for rengjøring av personen Gezatone AMG188

Solbriller CHLOÉ mod. CE 117 766

Solbriller CHLOÉ mod. CE 702 038

Kilder: http: //xn--9sbdjsbb2bdazgc3al2q.xn--p1ai/reviews, http://vk.com/topic-95245562_33452066, http://forum.sakh.com/?sub=1524822

Ingen kommentarer enda!

Utvalgte artikler

Lungebetennelse og lungebetennelse forskjell

Betennelse i lungene og lungebetennelse forskjell lungebetennelse = videre.

Øyeproblemer at sykdommen kan være

Chronicle of World Events Hot on.

Hodepine tabletter for hver dag

Chronicle of world events Hotte nyheter fra hele verden på.

Populære artikler

Nye artikler

Nasalbelastning i en tre måneder gammel baby

Hovedside Barnhelse Nasalbelastning hos et spedbarn Nasalbelastning hos et spedbarn Nasalbelastning hos et spedbarn - ikke

Nasalbelastning hos et barn hvordan man behandler Komarovsky

nesekramming i et spedbarn uten snot. Komarovsky. Snø eller rennende nese hos barn er oftest forårsaket av tre hovedårsaker: virus, bakterier eller allergier. Blant

Nasalbelastning hos et barn med adenoidsbehandling

God ettermiddag Jeg ønsket å vite om adenoider. Anka har et problem, hun puster med munnen hennes hele tiden, rennende nese

Nasalbelastning hos et barn i 1 5 år

Barnet har en tett nese etter søvn. Kroniske sykdommer: Ikke angitt. Hei. Et 1,9 år gammelt barn ble gitt klasse 2 adenoider (satt til 1,5 år gamle), de gjorde det ikke

Hepcinat Anmeldelser

Hepinatdrogen i vurderinger og anbefalinger fra pasienter og leger: Hepatitt C hadde ingen sjanse. Ikke så lenge siden fikk pasienter med viral hepatitt C (HCV) en sjanse til utvinning. Moderne legemidler begynte å vises aktivt på det farmakologiske markedet, som viste gode resultater.

Hvordan få vinneren av kampen mot hepatitt C-viruset: vurderinger av de som gjorde det Hva vet du om viral hepatitt C (HCV)? Nesten ingenting - for de fleste er det en abstrakt horrorhistorie, som i sin overbevisning ikke har noe å gjøre med dem. Men problemet er nær, og hun..

Hvilke pasienter og leger forteller om den indiske generiske Daklahep Now for mange mennesker som er smittet med hepatitt C-viruset, er det et reelt håp for utvinning. Tross alt var den eneste løsningen nylig interferonbehandling. En slik behandling for hepatitt C var..

Omtaler av eksperter, hepatologer og pasienter om generisk. Teravir.Kommentarer om behandling av hepatitt C ved hjelp av interferonbehandling, som har blitt praktisert nylig, er pasienters klager om bivirkninger og alvorlig forgiftning av kroppen. Resultatene blir brukt..

Hvordan slå hepatitt C, B, HIV 1: Innovativ behandling av indiske generics En behandling av hepatitt C, en snedig virussykdom som stadig etterfyller hæren av smittede mennesker og dreper hundrevis av deg, har vært et stort problem for medisin over hele verden i flere tiår.

Viread, et allsidig verktøy for kampen mot hepatitt B og HIV-1B, ble underarten av hepatitt C isolert i familien av hepatitt C som en egen sykdom i slutten av 80-tallet i forrige århundre. Og siden da begynte det aktive søket etter effektiv behandling av hepatitt C. I utgangspunktet, med..

Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter Alle anmeldelser om produkter..

Hvordan gi effektiv kamp mot virus hepatitt C: pasient vurderinger om generisk heparin

For mange mennesker (og det er flere millioner infisert på jorden) diagnostisert med viral hepatitt C, har behandlingen av denne skadelige sykdommen lenge vært et svært problematisk problem. I flere tiår har medisin tilbudt interferonbehandling, noe som ifølge pasientens mening forårsaket en forferdelig forgiftning av kroppen. Mange mennesker nektet slik behandling og motiverte sin handling av det faktum at det gir mindre smertefulle opplevelser enn slik behandling av hepatitt C. Ifølge deres svar fulgte det at stoffene forårsaket hodepine og depressiv tilstand, søvnforstyrrelser. Folk mistet håret og forverret hjerte-og karsykdommer. Men det mest irriterende er at resultatene av interferonbehandling var lave når det gjelder å bekjempe sykdommen - 40-50%.

Hvordan syntes innovative stoffer?

Mange vurderinger av behandling av hepatitt C med interferon og ribavirin er et fortvilingsskrik for personer som har signifikant redusert levestandarden. Deres nekte å behandle dem fordømte dem til en kronisk form av sykdommen, med alvorlige konsekvenser, til og med døden. Men med tilkomsten av nye stoffer i 2013-2014, har situasjonen endret seg - de siste vurderingene om den moderne behandlingen av hepatitt er mer optimistiske. Dette gjelder spesielt Hepcinate, hvis vurderinger er mer optimistiske og positive. Denne generiske inneholder den aktive ingrediensen Sofosbuvir. Anmeldelser av Hepcinate-stoffet hevder at det gir opptil 90% av seieren over hepatittviruset i tilfelle av sin første genotype, 96% ved 4. genotype og 100% ved 5. og 6. genotyper. Pasientene fikk en vedvarende virologisk respons i kroppen.

Legene setter pris på effektiviteten av generikk.

Hvis vi studerer anbefalingene fra ledende eksperter og internasjonale kommisjoner på Hepcinate, blir vurderinger av leger som i praksis brukte det og fikk gode resultater, det blir klart hvorfor det er så etterspurt. Legemidlet er produsert i form av tabletter, som anbefales å bli tatt samtidig, 1 stk per dag. Nye anmeldelser av stoffet Hepcinate påminner deg om at du ikke kan øke dosen uavhengig, selv om du savnet stoffet dagen før. Mange kjøpere anbefaler visse selskaper og nettsteder.

Hepcinat: positiv tilbakemelding fra leger og pasienter

Hepcinat- og narkotikabehandling vurderinger er bevis på at viruset kan bli beseiret. Den akseptable kostnaden for indiske generikk har gjort dem tilgjengelige for de fleste infiserte personer. Den samme oppfatningen er delt av spesialiserte leger som allerede har testet det på sine pasienter og fikk gode resultater. En høy vurdering ble også gitt på Helsedepartementet - russiske tjenestemenn autoriserte sin bruk som en del av kompleks terapi.

Hva skal gjøres før avtalen

Hepcinat Natdac, vurderinger av hvilke er det beste beviset for effektiviteten, selges på spesialiserte nettsteder av forhandlerfirmaer som har statlig lisens. Hepcinat, pasient vurderinger som kan leses på forumet, utnevnes av den behandlende legen etter en grundig undersøkelse og testing. Før du forskriver en behandling, vil legen avgjøre immunsystemets responsevne, klargjøre genotypen av viruset og finne ut hvor mye skade som er gjort for kroppen.

Hepcinat Natdac og Ribavirin, vurderinger om hvilke er de mest positive, gir gode resultater i denne tandem. Sykdommen reduserer og tilbakefall er umulig. Pasienter vender tilbake til den tidligere livsstilen, og gir ofte dårlige vaner og overholder et sunt kosthold for å minimere byrden på leveren.

Indiske Hepatitt generikk med anmeldelser i

diskusjoner

Hei # 33; og godt nyttår # 33;
Jeg uttrykker min dyp takknemlighet til de menneskene som hjalp meg med å overvinne min forferdelige sykdom # 33;
I mars var min tilstand svært beklagelig. Hep C-viruset med kompensert serros # 33 ble detektert; For meg på den tiden ble det uttalt en setning av LIVER CERROSIS # 33;
Legene tilbød meg en behandling på ikke 100%, Pegasis og Rebetol i et 48-ukers kurs for 780.000 rubler. pluss bivirkninger, og det er ikke klart hva resultatet er # 33;
Da så jeg ikke noen annen vei ut og ønsket å være enig i # 33; Mens jeg sparte penger til HTP, stormet jeg samtidig Internett på leting etter healing # 33;
Etter et kort søk kom jeg over hemmere Sofosbuvir og Daclatasvir, som helbreder 100% og uten bivirkninger.
Fra begynnelsen trodde jeg ikke det, og bestemte meg for at det bare var en annen internett-svindel. Men jeg har studert forumene for behandling med disse pillene og hemmene selv. Jeg bestemte meg bestemt for å behandle bare med dem # 33;
I kontakt kom Samira over en mann som kunne hjelpe meg med å få disse pillene.
Det var lite tvil om billighet. Da Internett solgte mye dyrere. Etter korrespondanse og telefonsamtale fordampte tvilene # 33; bestilt rett der # 33;
Men det var fortsatt angst og tvil om helbredelse. Jeg trodde ikke på en fullstendig kur. Da våre leger ikke ga sjanser med cerrosis å kurere. Og de hørte ikke om disse pillene i det hele tatt.
Etter at pillene ankom, litt enklere, kom HOPE # 33 fram;
En venn av professoren ga anbefalinger om å motta Rebetola og overvåkingstester # 33; Han kunne ikke garantere behandling. Jeg tok det på egen risiko og risiko, siden jeg ikke så noen andre # 33;
Etter en uke lang mottak av Sofosbuvir og Daclatasvir + Rebetol, ble han syk og trøtt. # 33; Søvn, appetitt, smak kom tilbake, han begynte å føle seg som en mann # 33;
Etter 2 uker med å ta blodprøver (General, Biochemistry). Det var vanskelig å tro at jeg så # 33; ALT sted 380 gikk ned til 16, det er bare et mirakel # 33; AST sted 168 ble 20 # 33; jeg var glad som et barn som så foreldrene etter en lang separasjon; # 33; # 33; # 33;
Etter 3 uker med å ta hepatitt C for RNA. Da jeg så negativ negativ, var jeg bare i syvende himmel med lykke # 33; # 33; # 33; jeg trodde bare ikke, det var faktisk en MIRACLE # 33;
Min krig på Hep C vant # 33;
Og takk, mine kjære, at du reddet meg, og kom tilbake til det normale livet # 33; Jeg og min familie er veldig takknemlige for deg # 33; Jeg har det bra # 33; Hjerne har falt på plass # 33;
Sofosbuvir og Daclatasvir frelse fra hepatitt C # 33;

File Norm analyzes.pdf PDF-fil, 82 KB

Minus virusfil. PDF-fil, 75 KB

Jeg uttrykker min store takknemlighet, jeg hadde den første genotypen borte i 1 måned, det er ingen bivirkninger, arbeidet med narkotika, jeg selv ble behandlet, jeg legger til mine analyser

Hei alle # 33; Mange takk til Samir og hans gutter som hjalp til med kjøp av narkotika. Ingen problemkurer sendte medisinen til hvor de ble enige om å møte. Etter 15 dager med å ta medisinen, har viral belastningen falt betydelig, alt fungerer og derfor er det all sjanse for utvinning. Senere legger jeg ut resultatene av analysene. Takk igjen til gutta for sjansen til å gjenopprette. # 33;

Hei alle # 33;
Rutinemessig innsjekking i klinikken. (behov for arbeid var). ingen mistenkte selv at mine tester ville vise. Hepatitt C oppdaget. Det var veldig skummelt, legen rådet til å prøve Generics, sa at dette er den eneste effektive behandlingen i dag, på forumene i henhold til vurderinger alle som tok dem kurert.
Jeg tok sjansen og kjøpte den, begynte å ta det og hva ville du tenke? Den første uken og viral belastningen falt med 2 ganger, en annen 3 uker gikk og jeg ble kvitt Uraaa. forstå ble kvitt. Les bokstavene O T R I C A T E L U N Y)))). Jeg anbefaler det til alle, prøv det og du kan ikke gå galt.

Hei, jeg heter Damir som har vært syk med hepatitt (e) i 11 år. Han begynte med interferonterapier og ble tvunget til å gi opp etter en måned fordi han hadde mange bivirkninger. Nøyaktig en måned senere begynte han å ta Soft + Duck. Tusen takk, nå er jeg overbevist om at verden ikke er uten gode mennesker # 33; # 33; # 33;

Nina, er helt enig med deg. Takk til folket for deres arbeid og et slikt nettsted. Nå er det informasjon og mulighet til å distribuere den blant de som trenger behandling, spesielt for de som ikke har blitt hjulpet av ribavirin og pegelert interferon. Videre er denne ordningen tung og mange tolererer ikke det. Igjen vil jeg takke folk for muligheten til å bli behandlet av andre mennesker. Mange takk til mannen.

Hei alle # 33; # 33; # 33; Takk for medisinen # 33; # 33; # 33; Etter 30 dager HTP Sof-ir. Duck-sup. virus C 1. genotype. belaste 1 000 000. IKKE DETEKSERT # 33; # 33; # 33; # 33; AST 23 og ALT 33 # 33; TAK # 33; # 33; # 33; # 33; # 33; # 33;

Indiske generika for behandling av hepatitt C

Hva er generikk?

Analoger av merkede stoffer - generikk for hepatitt C - er et billig og rimelig alternativ for å kjøpe innovative stoffer av den nyeste generasjonen. Hepatitt generikk er tilgjengelig i India, Egypt, Bangladesh og Kina. Generisk er en analog av et patentert stoff. Generics kan være lisensiert og ulisensiert. Det amerikanske selskapet Gilead har utviklet to innovative stoffer - Sovaldi. som inneholder sofosbuvir. Amerika ga elleve farmasøytiske selskaper i India rettighetene til å lage analoger av disse midlene, og det ga også en liste over den nyeste generasjonen av hepatittgenerikk. Dette er 91 land med høy prevalens av hepatitt C. I Ukraina og Russland er det bare mulig å kjøpe generiske legemidler for hepatitt C via Internett eller som en del av narkoturisme. I Egypt, Kina, produseres generikk uten lisens fra Amerika, på egen utvikling. I India produseres generikk ved hjelp av Gilead-teknologien, som ga alle tekniske dokumenter og teknologi, og amerikansk produksjon styrer indisk produksjon. Derfor kan du stole på indiske generikk.

Indisk Hepatitt C Generics

Hepatitt generikk fra India produseres hos farmasøytiske selskaper i samsvar med teknologien som patenthaveren har gitt dem. India danner selvstendig prisen på medisinene, og dette gjør deres generiske etterspørselen i verden. Fordi de ikke er dårligere på noen måte til effektiviteten av merkede stoffer, og til en pris mye billigere. Hvis amerikanske piller for et behandlingsforløp koster $ 84 000, kan generiske fra India for hepatitt kjøpes for et kurs for 70 000 rubler. Mens produserer generiske legemidler for hepatitt C, leverer India dem til apotekene, samt til de landene der de er tillatt av patenthaveren. I Russland kan du bare kjøpe disse medisinene via leverandører på Internett.

Lisensen tillater indiske selskaper å produsere sofosbuvir og daclatasvir. Og i de indiske fabrikkene produserte lisensierte enkeltkomponent- og kombinasjonsprodukter. På det farmasøytiske markedet er disse generikkene kjent av slike handelsnavn som Hepcinat, MyHep, Hepcvir, Virso, Resof, som inneholder sofosbuvir og er generiske til det amerikanske stoffet Sovaldi, den kombinerte legemiddel Hepcinat LP. inneholdende en kombinasjon av sofosbuvir og ledipasvir, samt natdac (daclatasvir). Famous indisk farmasøytisk selskap Natco Pharma Ltd, Hetero Healthcare Limited, Sandoz Pharmaceuticals Private Ltd, Cipla Ltd, Cadila Healthcare Ltd produserer høykvalitets legemidler av de reneste råvarer. Drugene passerte kliniske studier, viste seg å være svært effektive mot alle genotyper av viruset. I dag har WHO publisert anbefalinger for bruken av dem i hvert tilfelle, med hensyn til virusets genotype, komplikasjonene som en person har. Patentkontoret i India patenterte sine produkter og satte dem på nivå med oppfinnelser.

Hepatitt C behandling med indiske generics

Behandling av hepatitt generisk i dag er den mest effektive og rimeligste typen av behandling for hepatitt C. Generics medikamenter for behandling av hepatitt C kan kjøpes på nettet og behandles i 12 eller 24 uker. Nye antivirale legemidler tolereres godt av pasienter, har nesten ingen bivirkninger, tas som en tablett per dag. Interferoner, som tidligere ble brukt, hadde kort effekt, skulle ha blitt injisert i form av injeksjoner og hadde mange bivirkninger, og mange av dem er kontraindisert. En person kan ha comorbiditeter, allergiske reaksjoner, hjertesykdommer og blodårer. Mange mennesker, behandlet med interferoner, var skuffet over behandlingen, fordi behandlingen ikke var vellykket eller sykdommen ga et tilbakefall. Med den nyeste generasjonen av antivirus er dette nesten umulig. Ineffektivitet kan bare forekomme i 1% av tilfellene, og dette skyldes de individuelle egenskapene til en bestemt organisme.

Hepatittbehandling med generiske stoffer fra India er ikke dårligere enn behandling med amerikanske merkevarer. Det har blitt klinisk bevist at indiske generikk kan bli kurert på 12 uker, og de første resultatene kan følges om tre uker, slik det kan ses ved å bestå analysen.

Hepatitt C generiske behandlingsregimer

Behandlingsregimer for hepatitt B med generikk fra India har blitt utviklet og anbefalt av WHO. I den første genotypen er kombinasjoner av sofosbuvir og daclatasvir, sofosbuvir og ledipasvir effektive, i noen tilfeller blir ribavirin tilsatt eller kurset forlenges til 24 uker.

Med den andre og tredje genotypen, gir 99% en kombinasjon av sofosbuvir og daclatasvir, med cirrhose og med mislykket behandlingserfaring i tidligere år, forlenges kurset til 24 uker, med HIV-infeksjon, legges ribavirin til denne behandlingskombinasjonen. Ved behandling av den fjerde genotypen av viruset i 99 prosent av tilfellene, er kombinasjonen av sofosbuvir og daclatasvir eller ledipasvir effektiv.

Hepatitt C-legemidler

cat408 skrev:
Ridiculously få, når du i stedet for medisiner kjøper du noe som ligner på det. Og i bekreftelse kan jeg sende inn en personlig kopi av fakturaene til Hepcinat og Ledifos.

Dette er veldig morsomt! hvis du ved å ikke forstå det, ikke kan sammenligne Gogol og Hegel!

Så, Admin er 100 prosent riktig, prisen for en sofa, for eksempel, er 19900 rupees, som er ca 300 dollar,
hvis du personlig besøker india og vil kjøpe dette stoffet på apotek, så er det for deg at du vil selge den for så mye!

Men hvis distributør selger selskapet til produsent av narkotika for 5 millioner greens per måned, så har han en stor rabatt på priser for distributører!

Derfor, i en helt tilstrekkelig rekkefølge, kan den gi flere ganger mindre pris enn det som står på pakken!
og om fakturaene))) det er enda morsommere, jeg kan sende deg en faktura for å bekrefte at Hepsinate 500 dollar per pakke er verdt det, og dette er ikke lp!

Ikke forstyrr vannet, eller gi fakta, her er ikke de som har tid til å lytte til tull, alle må behandles!
Alle som kjøper narkotika fra indianerne, ved hjelp av hjelpen, får et kvalitetsmedikament, og ikke noe som ligner på

1) Det er ikke en distributør som selger narkotika til et produksjonsfirma, men omvendt.
2) Jeg advarer kjøperne om at de ikke trodde at du kan kjøpe for en krone av rubler. Tilsynelatende gjorde han det rette hvis advarselen forårsaket en så skarp reaksjon.
3) Her har du bekreftet at du har en faktura for Hepsinat på $ 500, dvs. Det samme som jeg skrev.
4) Ingen produsent gir en engrosrabatt på 300%.
5) Ikke bli personlig. Forresten er ordet misforståelse skrevet sammen, og navnene til forfatteren Gogol og filosofen Hegel er skrevet med et stort brev.
6) Jeg har tilbudt en pris og jeg har dokumenter på prisen og opprinnelsen til Hepsinat. I virksomheten klatre ikke.

du kunne ikke lese hva jeg skrev til deg!

Jeg skrev, vil du, jeg vil vise deg en faktura for hepsinat for 500 dollar! Men hvordan kan en slik pris være hvis den maksimale tillatte prisen i India er 300 dollar? du kunne ikke tenke. Følgelig fanget ikke tråden! hvis du er skilt, så er det din vanskelighet! Ikke forstyrr folk som skal behandles rolig!

Nå er det virkelig mulig å kjøpe 190 dollar for Hepsinat i India og 410 dollar for den opprinnelige Sawaldi! Vel, du forstår nok ikke!

Emnet har kjørt seg ut, adminen, vennligst slett emnet som gal!

C, gen 3, f4 45 kPa, fokus 36 kPab Bad-Kiarri
Start 03.08.
sofa + and + riba 24 uker.
målstreken 01/17.. Hea 38

Kjære,
allerede andre gang du gjentar at folk trenger å bli behandlet. Og hva interfererer jeg med behandlingen med? Kanskje din virksomhet forstyrrer?
Du krever fakta på en tønne; Jeg sendte administratoren en kopi av fakturaen fra den indiske leverandøren. Men prisverdiene dine er ubegrunnede. Forresten, de anbefalte prisene (se ovenfor) gjelder kun for salg i India. Når det gjelder eksport, er det en annen ting (se mine og dine fakturaer).
Ja, og skriv mer intelligent, ubehagelig å lese.

Jeg er enig med forslaget til administratoren om å lukke emnet: hvem er interessert - les det eksisterende materialet. Jeg er ikke interessert i å diskutere priser med deg.
Jeg ønsket å ønske meg helse, men verken du eller meg (1c, F4, kPa 40, tilbakefall) vil ha den.

Hva å lukke? Du skylder på det minste alle som tilbyr stoffer for å selge forfalskede stoffer. Det faktum at du har skrevet prisen på $ 500 på fakturaen, betyr ikke at stoffet ikke ble kjøpt 3 ganger billigere.


Relaterte Artikler Hepatitt