Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Melding En mer »16 juni, 2016 19:35

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Meldingen Gudvin »16. juni 2016 19:37

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Melding rodi »16 juni, 2016 7:57 pm

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Melding En mer »16 juni, 2016 19:58

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Legg inn en mer »16 juni, 2016 20:11

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Meldingen Gudvin »16. juni 2016 20:13

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Melding til konfetka »16 juni 2016 20:33

Re: Medisinsk senter "Clinic on Sadovom" (gepatit.ru)

Meldingen rodi »16 juni, 2016 20:36

Hepatitt py anmeldelser

Jeg merket ikke umiddelbart alle de negative symptomene, så jeg begynte sykdommen, og Bella Leonidovna fortalte meg med en gang at jeg fortsatte behandlingen her, jeg er fornøyd med resultatet, jeg føler meg positiv dynamisk.

Ingen i vår familie hadde gulsott, så symptomene ble ikke umiddelbart merket. Jeg vet ikke hvor mye jeg endte opp med som et resultat. Han lød alarmen etter at temperaturen min steg sterkt og begynte å vise yellowness. Jeg bor et steinkast unna denne klinikken. Derfor gikk kurset der. Jeg ble umiddelbart akseptert og tok alle testene. Ifølge resultatet, som bekreftet diagnosen av viral hepatitt. Jeg vil gjerne takke min behandlende lege Anatoly Leonidovich Chernyshev for å hjelpe meg og det samme som meg!

Hei, Bella Leonidovna. Jeg er 35 år gammel. Spørsmålet er følgende. Siden 2002, anti-HCV positiv. I de siste 5 årene har jeg bestått analysen av RNChepS kvalitet. en gang i året. Resultatet er alltid negativt. Biokjemi og fullstendig blodtelling hvert halvår er normalt. Når leveren ultralyd en gang i året, er patologi ikke funnet. Siden 2012 har en anti-HCV-bærer blitt diagnostisert. Jeg forstår at det ikke er noen sykdom. Eller har jeg det galt? Er det behov for videre undersøkelse? Med vennlig hilsen Natalia.

Hei, kjære Alex! Takk for tilbakemeldingen din. Vi overvåker kvaliteten på tjenestene som tilbys og godtar tilbakemelding. Men fra din vurdering ble det ikke klart hva bedraget var som du uttalte? Du kom til oss med et spørsmål om tilstanden til leveren din og om du trenger behandling. Vi gjennomførte det nødvendige for svaret på spørreskjemaet Elastometry lever ultralyd av leveren ultralyd i magehulen. Vårt senter er privat, undersøkelser i senteret vårt er alle betalt, om hvilke du ble varslet i utgangspunktet. Vi holder lave priser for deg, og vi holder også ulike tilbud med rabatter, hvorav to har du brukt - etter å ha fått en gratis innledende konsultasjon fra en anerkjent ekspert innen leversykdommer, samt rabatt på lever ultralyd elastometri. Du har bestått den kvalitative undersøkelsen du trenger, mottatt svar på dine spørsmål. Vi vurderer tjenesten fullt utstyrt. Vi er glade sammen med deg at det som følge av dette ikke er nødvendig med en presserende behandling for deg nå.

Mitt besøk begynte med en svik ikke av noen, men av den viktigste Madame ved etternavnet med bokstaven "L". Madame er tydeligvis ikke fra medisin, men fra et røkt teater), men nå handler det ikke om henne. Nettstedet angitt: "Elastometri av leverlever ultralydkonsultasjon = 4000r.! På konsultasjonen ble jeg fortalt at for en komplett ultralyd må du også betale 2300 rubler. I nærvær av 5300r. og 1000 på kartet. Kortet passerte ikke og de fortalte meg at de ville gi resultatet bare etter tilleggsavgiften. OK. Jeg går inn på kontoret til Madame og spør, kan jeg få råd om resultatet av ultralydet? Som svar: "Når du returnerer gjeld til oss, så vil jeg snakke med deg." (Jeg skriver ord for ord, ikke oppfinne noe). Jeg kommer tilbake til kassereren, plager kortet og til slutt går beløpet. Jeg kommer tilbake fra Madame, men det er klart at hun allerede har det humøret... Kort sagt, hun forklarer meg hva jeg visste selv uten henne. I så fall misbruker INFEKTIVE KLINISK HOSPITAL nr. 1. Klinikken selv er ikke en klinikk, men et enkelt kontor i leieavtalen uten normal reparasjon. Alt dette skapte et inntrykk av ikke-profesjonaliteten til alle arbeidstakerne der. Jeg vil definitivt ikke bli behandlet der, dessuten fører det til negative tanker om fraværet av negative anmeldelser om klinikken, og alle positive ble skrevet til ordre. Leversykdommer er svært alvorlige og kostbare å behandle. Bestem deg selv.

Hei, jeg ble diagnostisert med hepatitt B i løpet av graviditeten i 2008, og nylig begynte jeg behandling med Baraclude. Jeg renset i 4 måneder, ble testet, viruset ble ikke oppdaget, jeg fortsatte å drikke i 6 måneder, den neste analysen var også negativ. Jeg var helt forvirret hvorfor analysen for Hepatitt B-virus er gjentatte ganger negativt? Hvor lenge er det? Er det virkelig ingen sjanse til å kvitte seg med viruset for alltid?

anmeldelser

Han behandlet hepatitt C med interferon i et helt år. Han hjalp en venn (han har 2 genotyper), men han klarte ikke å takle min første. Det var mange bivirkninger som ikke ønsket å leve. Min kone insisterte på å prøve sofosbuvir og daclatasvir, de sier at alle roser ham, og du kan ikke kjøpe så dyrt og dyrt via Internett. Vel, ok, jeg tror hva i helvete er ikke sjokkerende. Jeg bestilte hele kurset, det viste seg å være billigere for meg. Hva jeg vil si, piller jobber - jeg ble kvitt fullstendig av HCV. Hevdet at dette er midlertidig. Men jeg passerer personlig testene (behandling ferdig 4 måneder siden) i blodet av HCV er det ikke.

Takk for rask levering. Det er mange laudatory anmeldelser om indiske medisiner, og mange bekjente bidro til å bli kvitt hepatitt. I morgen starter jeg kurset, jeg håper at pengene ble brukt ikke forgjeves.

Behandlet med HCV interferon + ribavirin, på grunn av hvilke det var problemer med trykk. De bestemte seg for å avbryte behandlingen med legen. Men et annet spørsmål oppstod - kan jeg ha råd til alternativ behandling? Heldigvis har doktoren jeg har fra Gud, rådet generikk (de er en eksakt kopi av originalen, koster bare flere ganger mindre). Begynte søket, valget falt på hepatitt. Hepcinate drug order lp gikk til Perm i ca 10 dager, de lovet en uke, jeg fant ikke et sted. Jeg fikk det - jeg begynte å drikke, det er nesten ingen bivirkninger, ikke teller migrene. Analyser: Etter 3 uker - de første resultatene, går viruset bort, etter 7 uker, 12, 16, 24 - ikke oppdaget. Ikke sett inn i ord hvor glad jeg er!

HepS 1c ca 10 år, F0. Anstrengt sløvhet og bekymret ledd. Behandling - hepcinat og natdak 24 uker daglig. Første gang var vanskelig - stemningen er null, huden tørker, hodet gjør vondt, etter 2 uker gikk alt bort. Gjenopprettes i en måned. PS Analyser har vist at det ikke er virus etter et månedlig inntak. Jeg sender dem hver 6. uke, viruset blir ikke oppdaget. Ugh-Ugh Jeg håper å drepe reptilen

Jeg har behandlet meg lenge i hepatitt, jeg har prøvd mye, et midlertidig resultat, og det er alt. Jeg flyttet fra et sted takket være sofosvel-tabletter, før intronen ikke hjalp.. For meg er dette den perfekte kombinasjonen som drepte viruset. I virusets blod blir det ikke påvist. Men i hvert fall er jeg konstant i kontroll over legen min.

Hepatittstopp (gepatit-stop)

Hepatitt Stopp vurderinger og kontaktdetaljer.

  • Adresser og telefonnumre
  • beskrivelse
  • Anmeldelser (21)
  • Klager og takk
  • Gi tilbakemelding

I denne delen av nettstedet "BoughtCasked" finner du grunnleggende informasjon om Hepatittstopp. Her finner du kort informasjon om aktivitetene i organisasjonen og tjenestene den tilbyr.

For å gjøre det lettere for forbrukerne, angav vi ikke bare adresser i Moskva, men også vedlagt et kart som vi merket nøyaktig på kontoret, noe som i stor grad vil lette søkingen.

Før du besøker institusjonen, må du nøye vurdere tid og modus for bruk.

For å holde kundene oppdatert med alle hendelsene som foregår i selskapets Hepatittstopp, opprettholder sine representanter en bedriftsblogg og en kalender med hendelser.

Konsumentens meninger om kvaliteten på tjenestene som tilbys av selskapet, finnes i avsnittet "Anmeldelser om gepatit-stop" i selskapsprofilen.

Her har noen av de besøkende muligheten til å legge igjen sin egen tilbakemelding på institusjonens arbeid.

Hvis du har klager på nettstedet gepatit-stop.ru, nettbutikk eller tvert imot, ønsker du å uttrykke takknemlighet til sine ansatte, kan du gå til seksjonen "Klager og takk". Dine oppføringer vil nødvendigvis påvirke vurderingen av organisasjonen.

Representativ hepatittstopp:

Anmeldelser av Hepatitt Stop

Nettstedet "BoughtSold" forsøkte å samle den mest omfattende informasjonen om gepatit-stop: adresser, kontakter, arbeidstimer og annen data. Du kan imidlertid ha mer informasjon om dette stedet. Vi jobber i nært samarbeid med eierne av ledende handels-, kommersielle og offentlige organisasjoner i Russland, samt med forbrukerne av deres tjenester.

Hvis du har noen opplysninger om arbeidet til gepatit-stop.ru i Moskva, St. Petersburg, Novosibirsk, Jekaterinburg, Samara, vennligst informer oss om det. Du kan gjøre dette ved å gå til "For Organisasjoner" -delen. Representanter for selskapet har rett til å redigere data om deres firma og vil kunne legge til adresser, telefonnumre og andre kontakter i selskapets grener.

Du kan også redigere og supplere informasjon om hepatittstopp ved å bruke tilbakemeldingsskjemaet. Send oss ​​en melding som inneholder nye data om selskapet, og vi vil selv gjøre de nødvendige endringene i profilen til organisasjonen. Vær oppmerksom på at kun offisielle representanter som har bekreftet deres rettigheter, kan legge til informasjon på egen hånd.

Hepatitt ru om klinikken

Anmeldelser av klinikk på hagen på Zubovsky Boulevard, 13 (6 etasje)

Jeg vil dele glede!

For en uke siden fullførte jeg en 12 ukers behandlingstid for hepatitt C, 1 genotype.

Behandlet med Sofosbuvir 400 mg (Sofosbuvir) + Daclatasvir (60 mg) produsert i India.

Behandlingen var vellykket uten noen bivirkninger.

Nå føler jeg meg veldig bra!

Jeg anbefaler at du ikke forsinker behandlingen, siden stoffene har blitt veldig rimelige.

Jeg bestilte umiddelbart kurset i 12 uker, men gjennom mellommenn i Moskva.

Kurset kostet meg 96 000 rubler i 12 uker.

De leverte den til meg på den åttende dagen etter min klage. Det var litt dyrere hvis jeg bestilte direkte i India, men da er det raskt og praktisk og alt er klart.

Bare ringt, bestilt og mottatt en pakke! Prisene er lavere enn de av mellommenn som er anbefalt av leger i Moskva.

Om nødvendig, her er telefonen til disse mellommennene +7 (925) 003-88-17 Sergey eller Andrey.

Heal, ikke stram og lev livet fullt ut! Jeg ønsker deg en rask gjenoppretting!

Etter min mening, lever fibroelastometry passert i denne institusjonen. Problemene startet fra begynnelsen: For det første er det svært vanskelig å finne - det er ingen tegn på bygningen. Jeg ringer 2 telefoner - ikke hente telefonen. Da jeg fant dem med store vanskeligheter, ble jeg fortalt: oh, og våre tegn blir fjernet hele tiden.

Neste. Av en eller annen grunn ble fibroelastometri utført med 11 målinger (i en annen institusjon ble 25 ferdige). Informativiteten minker.

Og den siste, mest interessante. Det er en slik tjeneste i denne institusjonen som en gratis medisinsk konsultasjon. Jeg tror, ​​jeg går, bare fri. På kontoret ble jeg møtt av en uhøflig dame med dårlig ånde, som ikke engang begynte å se på studiene, men sa straks at graden av leverskade er høy og du må konsultere legen din for behandling. Ordet konsultasjon bør erstattes med en reklamekampanje, og legen skal erstattes med en promotor.

På samme dag var i resepsjonen i staten. institusjon, og alt var ikke så ille som jeg sang der.

Resultatet: Jeg anbefaler ikke å gå - de går bra inn i sine tjenester, og forskningens troverdighet er tvilsom. Ikke bli fristet av tilsynelatende lave priser. Generelt gir klinikken inntrykk av et semi-kjellerkontor, selv om det ligger i 6. etasje.

Appellerte på handlingen om leverforskning og konsultasjon. Indikatorer elatometri F0. Legen ved konsultasjonen skremmer at det er på tide å dø hvis du ikke blir behandlet bare hos oss. Fullstendig manglende overholdelse av medisinsk etikk (bestemmer arbeidet til klinisk infeksjonssykdomssykehus 1) Disrespekt for pasienter, kanskje endres det dersom det er enig i eksamen og behandling. Ekstremt misfornøyd.

Mitt besøk begynte med en svindel ikke av noen, men av de viktigste Madame, etternavnet, med bokstaven "L".

Madame er tydeligvis ikke fra medisin, men fra et røkt teater), men nå handler det ikke om henne.

Nettstedet indikerte: "Lever elastometri + lever ultralyd + konsultasjon = 4000r. På konsultasjonen ble jeg fortalt at for en full ultralyd må du fortsatt betale 2300 rubler. I nærvær av 5300r. og 1000 på kartet. Kortet passerte ikke og de fortalte meg at de ville gi resultatet bare etter tilleggsavgiften. OK. Jeg går inn på kontoret til Madame og spør, kan jeg få råd om resultatet av ultralydet? Som svar: "Når du returnerer gjeld til oss, så vil jeg snakke med deg" (jeg skriver ord for ord, jeg tenker ikke på noe). Jeg kommer tilbake til kassereren, plager kortet og til slutt går beløpet. Jeg kommer tilbake fra Madame, men det er klart at hun allerede har det humøret... Kort sagt, hun forklarer meg hva jeg visste selv uten henne. I så fall misbruker INFEKTIVE KLINISK HOSPITAL nr. 1. Klinikken selv er ikke en klinikk, men et enkelt kontor i leieavtalen uten normal reparasjon. Alt dette skapte et inntrykk av ikke-profesjonaliteten til alle arbeidstakerne der. Jeg vil definitivt ikke bli behandlet der, dessuten fører det til negative tanker om fraværet av negative anmeldelser om klinikken, og alle positive ble skrevet til ordre. Leversykdommer er svært alvorlige og kostbare å behandle. Bestem deg selv.

Etter min mening har jeg problemer med bukspyttkjertelen, og dessverre ble det overført til leveren. Nå tester jeg, jeg tar tester, og jeg vil gjennomføre videre behandling her. Jeg håper virkelig på hjelp, i hvert fall for nå, gir spesialistene og klinikken seg et godt inntrykk.

Jeg lærte sent om hepatitt, eller for å være mer presis, da cirrhosis allerede hadde begynt. Det er bra at i det minste i begynnelsen og spesialistene på denne klinikken hjalp meg til å takle det! Han passerte to antiviralbehandlingskurs, det var øyeblikk da han ønsket å overgi seg, men takket være støtte og behandling av spesialister fra denne klinikken klarte han å behandle sykdommen. Jeg tror dette er en stor suksess! Takk!

Etter min mening er Nelly Nikolaevna Tsurikova en svært oppmerksom person og en meget høyt nivå hepatolog. Takket være å gå til klinikken din, tror jeg at jeg kan gjenvinne helsen min, og støtte fra Nelly Nikolaevna hjelper meg mye med dette.

Klinikken i Bela Leonidovna åpner veien til glede for de syke! Dag og natt, jeg ønsker deg, kjære leger, hva du har gitt meg! Vær så glad, sunn og rolig, velstående og kunnskapsrike pasienter elsker deg. Husk å komme til deg igjen og igjen!

Etter min mening vil jeg at alt skal være anonymt, så i så delikat som hepatitt, stolte jeg helt på spesialistene fra klinikken på Sadovaya. Har overlevert analyser, dessverre ble den skuffende prognosen bekreftet. Nå er jeg under behandling i samme klinikk, jeg håper på et gunstig utfall, føler jeg at jeg stoler helt på legen min.

Etter min mening, da jeg følte meg alvorlig smerte i min side, innså jeg at tiden var kommet, i det minste, for å bli undersøkt for minst å vite årsaken til dette problemet. I distriktsklinikken var opptaket seks måneder fremover, så jeg snudde her, her kunne du gjøre alt med en gang på samme dag. Jeg passerte biokjemisk analyse, ultralyd og elastometri, og det ble dessverre klart at det var alkoholisk hepatitt. Vel, det er ingen å klandre, men meg selv. Takket være mine tilstedeværende leger, har hepatologen Tsurikova N.N. og gastroenterologen Chernyshev A.L. For ikke å ha slått meg av, har de en kompetent og effektiv behandling. Jeg blir bedre.

Etter min mening, da de begynte å forberede seg med sin ektefelle for unnfangelsen av en baby, ble det funnet virusalarmbetegnelser (HBs-Ag-positive) når de passerte testene. Jeg ble ganske enkelt motløs av dette, visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvor jeg skulle gå. Hun begynte å stille henvendelser og fant en klinikk på hagen. Takk Gud, at jeg fant legen min - Nelli Nikolaevna Tsurikova. Jeg var veldig redd for at jeg måtte avslutte graviditeten, men Nelli Nikolaevna sa at hepatitt ikke er en kontraindikasjon for henne. I hele graviditetsperioden var jeg under hennes kontroll, noe som hjalp meg med å føde et normalt sunt barn. Ikke bli lei av å takke henne for det!

Det var frykt for at jeg har hepatitt C, men jeg ville forsikre meg, spesielt siden jeg hørte at en gratis konsultasjon nå finner sted på klinikken på Sadovaya. Påmeldt samme dag. Jeg var også glad for at det ikke var behov for å registrere på forhånd i noen uker på forhånd, som noen ganger skjer i enkelte medisinske sentre. Bella Leonidovna forklarte meg i detalj de mulige årsakene til denne sykdommen, bestilte en undersøkelse, jeg bestod alle nødvendige tester, der min diagnose, dessverre, ble bekreftet, men med slike kompetente leger bekymrer jeg meg ikke.

Etter min mening, Hei. Jeg likte to ansatte med hvem jeg skjedde å møte på broen, en i briller med kort hår og den andre like over den. Med krøllete hår. Og jeg ønsket å kontakte dem via telefon. Gode ​​jenter glemte egentlig navnene, men en jentes navn er Ksenia hvis jeg ikke tar feil. Hvis du kan gjøre det slik at de vil ringe meg tilbake til dette nummeret 8968-839-67-92. Fortell den unge mannen de møtte på Kiev-broen om natten hvis de husker

Hepatology Center "Clinic on the Garden"

Moscow Hepatology Center ble åpnet i 2000 som et spesialisert vitenskapelig senter for studier av leversykdommer, diagnose og behandling av hepatitt. Fra 2000 til 2009 fungerte Hepatology Center "Hepatit.ru" på grunnlag av Vitenskapelig forskningsinstitutt for fysisk kjemi (Forskningsinstitutt for fysisk-kjemisk medisin). Siden 2009 har senteret blitt en uavhengig institusjon og ble omdøpt til medisinsk senter "Clinic on Garden". Hepatologisenterets spesialister har stor erfaring med å behandle ulike leversykdommer, inkludert viral hepatitt, cirrhose, fett hepatose (ikke-alkoholholdig fettleverssykdom), metabolsk syndrom og gastroenterologiske sykdommer: kolelithiasis, gastroøsofageal reflukssykdom, magesår, gastritis, gallbladder cholesterose, gastroduodenal sykdommer, Gilbert syndrom, akutt og kronisk pankreatitt.

Det er mulig å gå til Hepatology Center "Klinik på Sadovoy" (50 meter) fra Park Kultury metrostasjon.

Kan du helt helbrede hepatitt C: vurderinger kurert

Hver medisin som er foreskrevet for å bekjempe hepatitt C, har instruksjoner for bruk. Det beskriver nøyaktig indikasjonene på bruk, doseringen av stoffet for hver genotype og mulige bivirkninger. Men i dette arket finner du ikke vurderinger av herdede personer, de sterke personligheter som utfordret sykdommen, beseiret det og ønsker å dele sine erfaringer med å behandle hepatitt C.

Naturligvis er hver person annerledes i noen mennesker med svakt immunsystem, i andre - en sterk en, og derfor er kroppens respons på medisiner veldig forskjellig. Det viktigste er at behandlingen skal utføres under vakte tilsyn med en erfaren lege som vil kunne støtte pasienten på vei til utvinning. Nedenfor er vurderinger av pasienter som beseiret hepatitt C. Folk deler verdifull informasjon og deres erfaringer med behandling. Det beskriver varigheten av behandlingen, stoffene som ble tatt, hvilke bivirkninger dukket opp i prosessen med HTP i hepatitt C. Det er mulig at disse historiene vil gi håp til syke mennesker, slik at de ikke kan stoppe halvveis og gi opp i kampen for deres liv!

Testimonials fra folk som slo hepatitt C

Marina, 45 år gammel. Diagnose: hepatitt C, genotype 1, F1 fibrose

"Jeg vil dele min glede om hvordan hepatitt C helt slått ned. De fant sykdommen til den mest alvorlige første genotypen. Legen foreskrev følgende HTP - disse er Pegasys 180 og Ribavirin 1000. Behandlingsforløpet varer i 48 uker. Jeg kan si at jeg ikke er ung, og kroppen har tatt svært vanskelig terapi med mange bivirkninger. Blant dem kan jeg identifisere de mest ubehagelige: Forverring av gastritt, hårtap, gynekologiske problemer og økning i blodsukker, noe som førte til utvikling av diabetes. Men resultatet var positivt. Allerede etter en måned med utført deklarert antiviral terapi har analyser vist at det ikke er virus i blodet. Etter endt behandling gikk hun etter seks måneder til den gjentatte analysen - resultatet er negativt. Jeg kan si at backlash begynte å skje bare 3 måneder etter slutten av HTP. Ikke så ofte hodepine, smerter i ledd og lever borte, men problemer med sukker forble. Det viktigste er at behandlingen ga resultatet, og jeg er fornøyd med det, og resten er småpenger! "

Svetlana, 58 år gammel. Diagnose: hepatitt C, genotype 1, fibrose F0

"I denne alderen ble komplekse trippel antiviral terapi for hepatitt C utsatt veldig hardt. Terapien besto av å ta følgende legemidler: Pegasys 180, Kopegus 1000, Boceprevir 2400 mg. Og for å støtte kroppens kompleks av vitaminer. Behandlingstiden er 28 uker. Selv om det var mange bivirkninger, men jeg klarte å takle og bringe behandlingen til slutt. Etter behandling lider hun av søvnløshet og nervøsitet i lang tid, men etter at hun begynte å ta Heptral, gikk alt tilbake til det normale, og mine sår som plager meg på grunn av min alder, er ikke relatert til den tidligere behandlingen for hepatitt. Nå har jeg en evig minus, og jeg er veldig glad for det. "

Alexey, 28 år gammel. Diagnose: hepatitt C, genotype 1, F1 fibrose

"I 2015 lærte jeg om min forferdelige diagnose. Etter at testresultatene ble mottatt, oppgav legen at kroppen ikke ville tolerere interferonbehandling og foreskrevet alternativ terapi i henhold til følgende skjema: Simeprevir 150, Sofosbuvir 400, Ribavirin 1200 i 12 uker. Min tilbakemelding på behandling er bare positiv. Da jeg bestod en kvalitativ analyse av PCR ved 3 ukers behandling, hvor resultatet var negativt og biokjemiske indikatorene returnerte til normal, var jeg sjokkert! Etter tre måneder ved behandlingens slutt anbefalte legen at du bestod av den mest sensitive analysen på 15 enheter. og han viste et negativt resultat! Jeg vil si en ting jeg helbredet hepatitt C tung genotype, og alle er i stand til å gjøre det. Det viktigste er å tro på resultatet og ikke å avbryte behandlingen. All helse og minus.

Spesiell forberedelse basert på naturlige stoffer.

anmeldelser

Det er fint når anmeldelsene er igjen av folk som allerede har klare seg med sykdommen deres og ikke glemmer oss, kom inn og rådgjøre behandling med våre rusmidler.

Anmeldelser av GEPATIT 124

Sofosbuvir + Ledipasvir fra Hetero

Jeg gjenopptar analysen, og jeg har et negativt resultat, og den første analysen skyldtes min uvitenhet og ved en feil av kassereren ga jeg for antistoffer som alltid vil vise positive, være forsiktige når du tar blodprøver! Tusen takk Denis - lederen til Gepatit124, at du er og gjør det bra...

Sofosbuvir + Ledipasvir fra Hetero

Bestilling av medisin var en stor risiko - jeg stole på vurderinger fra vennene mine og Denis gode omdømme. Men det var nødvendig, som de sier, å gå i stykker - det eksisterende alternativet med behandlingen, strakte seg i seks måneder, og de helvete bivirkningene ikke så attraktive ut. Jeg fulgte ikke dietten for mye, men jeg tok piller samtidig. Etter 2 måneder viste testen et negativt resultat, jeg er utrolig glad for det!) Men jeg fullfører kurset helt - for å konsolidere effekten. Behandlingen fant sted uten noen bivirkninger; overrasket over at en så alvorlig sykdom kan elimineres relativt raskt og enkelt. Anbefaler)))

Hepatology Center GEPATIT.RU

  • Konsultasjon av en hepatolog (gastroenterolog)
  • undersøkelsen
  • Generelle og spesielle laboratorietester
  • PCR - diagnose
  • Serodiagnose - ELISA

m. "Kulturpark" (ring) (en avkjørsel), etter avkjøringen sving til venstre, gå langs Hageringen mot bevegelse av kjøretøy, det andre huset fra t-banen, inngangen ved siden av Sberbank, 6. etasje

Hepatology Center GEPATIT.RU ble etablert for over 10 år siden. Initiativtakerne og skaperne til senteret var fremragende forskere: akademiker ved det russiske medisinske akademiske fag, professor Yu.M. Lopukhin og akademiker ved det russiske akademiske medisinske fag, professor, på den tiden president for medisinske akademi, V.I. Pokrovsky. Teamet i sentrum er fremragende hepatologer, kjent ikke bare i vårt land. De har gjort et stort bidrag til utviklingen av moderne metoder for behandling av viral hepatitt hos voksne og barn. Fra 2000 til 2009 arbeidet senteret på grunnlag av Institutt for fysisk-kjemisk medisin. I dag fungerer GEPATIT.RU-senteret på grunnlag av medisinske senteret Klinik na Sadovoy i Moskva.

Jeg vil gjerne si min takknemlighet til B. e L. ikke L. e. Jeg likte denne legen veldig mye - hun er i stand til å støtte etter å ha snakket med henne jeg ikke vil gi opp. Og for øvrig forklarer han alt i detalj, forlater ikke pasienten i mørket. Jeg venter fortsatt på resultatene mine, men jeg håper virkelig at alt kommer til å bli bra.

For meg ble dette senteret en slags frelse, da jeg trodde at det ikke var noe håp lenger. Da jeg kom til en spesialisthøring, ble jeg umiddelbart fortalt at du ikke burde være opprørt og klandre deg selv. Det er alltid en vei ut. Jeg ble foreskrevet et individuelt behandlingsforløp. Det varte omtrent 3 måneder. Nå har jeg det bra og noen ganger ser en lege. Takk så mye!

Jeg var allerede desperat og håpet ikke å forbedre helsen min til jeg kom til klinikken for hjelp. Jeg har hepatitt. Takk så mye jeg vil si C. oh N. og N. ikke. Takket være henne føler jeg meg bra nå. Hun støttet meg ikke bare moralsk, men tok også opp et kompetent behandlingsforløb, takket være at jeg var i stand til å overvinne sykdommen. Denne verdien er helt din!

12 uker før din kur for hepatitt C

Hepatittstopp ru vurderinger

Vinn i dag

Hepatitt C en gang for alle er mulig om 12 uker

sofosbuvir

Behandlingsforløpet anbefalt av EASL (europeisk sammenslutning for behandling av leversykdommer), for 2 og 3 genotyper av viruset.

sofosbuvir

Behandlingsforløpet anbefalt av EASL (europeisk sammenslutning for behandling av leversykdommer) for 1 og 4 genotyper av viruset.

Historie tur

Hepatitt C er en virussykdom med parenteral og instrumentell infeksjon som påvirker sunne leverceller.

Etter 70 årene av det tyvende århundre ble merket patogener hepatitt A og B, ble det klart at det var flere andre hepatittvirus som ble kjent som hepatitt "verken A eller B» (non-A, non-B-hepatitt, eller NANBH ). Et viktig skritt i gjenkjenning av et smittsomt middel for slik hepatitt ble laget i 1989, da virus-RNA karakteristisk for flavivirus ble påvist i blodet av pasienter. Det var forårsaker av hepatitt C-viruset.

Ifølge WHOs data for 2015 er rundt 150 millioner mennesker i verden smittet med hepatitt C-viruset og har risiko for å utvikle cirrose og / eller leverkreft. Hvert år dør over 350 000 mennesker av hepatitt C-relaterte leversykdommer. Hvert år blir 3-4 millioner mennesker smittet med hepatitt C-viruset.

Men siden den verdensmedisinen har gjort et stort skritt fremover, og i dag er behandlingen av viral hepatitt C tilgjengelig for alle.

US Food and Drug Administration godkjente bruken av Sofosbuvir, verdens første direktevirkende stoff for behandling av hepatitt C

Neste år, takket være obligatorisk lisensiering, ble produksjonen av disse stoffene lansert i India

Det er derfor allerede i dag moderne komfortabel og smertefri behandling er tilgjengelig for alle.

Hepatitt C-behandling

I samsvar med anbefalingene fra EASL (Europeisk sammenslutning for behandling av leversykdommer), brukes i dag to av de mest effektive behandlingsregimer med direktevirkende legemidler. Dette er Sofosbuvir / Daclatasvir og Sofosbuvir / Ledipasvir. Velger det optimale behandlingsforløpet i henhold til dine individuelle indikatorer, garanterer disse stoffene 99% gjenoppretting av hepatitt C for alltid.

Narkotika av direkte virkning

Nå er det mulig

hva sier de som har prøvd denne behandlingen

Leonid hjalp meg, takket være ham for å være aktiv, og tilby å hjelpe. Jeg kjente ham i omtrent et år. For å være ærlig, selv om det var misstro, opplevde han stor nøling. Nå skammer jeg meg for å innrømme det. Etter å ha startet behandlingen fikk jeg en minus i 15 dager. Så ble det roligere, men fortsatt var frykt for lenge. Videre var jeg en av de første som bestemte meg for behandling med nye stoffer. Det er nesten ingen retur i nesten et og et halvt år, til slutt ble jeg kvitt mørke tanker. Jeg er takknemlig for skjebnen at jeg en gang møtte Leonid og stolte på ham. All helse!

Tre måneder etter avslutning av behandlingen. Har overlevert kvalitative ptsr i går. Virus er ikke bestemt. Igjen vil jeg takke gutta for deres hjelp og ønske dem god helse.

Jeg vil takke gutta for å få behandlingen tilgjengelig. Jeg bor i Sevastopol. Dessverre forblir vår medisin på nivået på 90-tallet. Jeg bestilte medisiner på dette nettstedet. Legen min nektet å kontrollere behandlingen, hun hadde ikke engang hørt om interferonfri behandling. Legemidler levert til Sevastopol med bud. Etter 3 uker -. Mange takk til alle ansatte i Stop Hepatitis, spesielt Victor, Leonid og kurator Nikolay. Lykke til dere. Jeg anbefaler det til alle: alt her er ærlig og rask. All helse!

Mange takk til Leonid Gatchinsky og hele teamet med Stop Hepatitis, for muligheten til å kjøpe medisiner, for råd og støtte.

God ettermiddag Min mann hadde hepatitt C, genotype 1b i mange år. Ikke våget å bli behandlet med interferon, fordi viruset var veldig gammelt. Vi dro til Kina og ble behandlet med urter, men dette bidro bare til å redusere nivået av alt og asth. Viruset har ikke forsvunnet hvor som helst. I Kina var den siste tiden i juli, og det ble rådet til å finne generiske legemidler. Leonid kom ut ved en tilfeldighet. Bare funnet en VKontakte-gruppe på Internett. De var redde for å bestille, det var skummelt å drepe håp. Men ventured fortsatt. Vi passerte Moskva, stoffene ble brakt til Kazan stasjonen til toget, som vi ble enige om. Etter 6 uker med å ta viruset oppdages ikke. Ingen bivirkninger overhodet. (Vi var redd for at vi drikker kritt).

Mange takk til Leonid. Bestille narkotika fra ham. Det er slik et mirakel å se en "minus" etter så mange år med å bekjempe viruset. Og også, alt 18, ast 20. Det var 60 og 70 i juli. Jeg vil gjerne svare på spørsmål hvis noen vil spørre. Jeg vil sende et bilde av analyser, før og etter

Velkommen! Jeg bestilte også stoffer på dette nettstedet. Behandlingen har nettopp begynt, bare noen få dager. I følge resultatene av behandlingen vil jeg skrive senere. Nå vil jeg si en stor takk til Leonid Gatchinsky for goodwill og effektivitet. Takk for at du ikke har svart på samtalen til tross for de sene timene, og jeg hadde tillit og tro på å kommunisere med deg. Leonid, helse for deg og velvære.

Det hjalp meg, takk alle, spesielt Leonid, jeg hadde bestilt, hadde jeg hepatitt C gruppe 1, i forgårs over analysen hendt, i dag kom svaret, "ikke funnet"

God ettermiddag, venner, jeg vil også dele med deg om hvordan Leonid hjalp meg, jeg er veldig takknemlig for ham og hans stab for å gi meg hjelp til behandling, og viruset ble ikke funnet på slutten av behandlingen. Bunnlinjen er at svaret er på ansiktet! Takk igjen, takk for at du hjelper folk som ikke har noe håp om å leve som alle friske mennesker!

Om gjennombrudd i behandling av hepatitt C

på føderale kanaler

Bedre å se en gang enn høre hundre ganger

Vårt lag

Stopp hepatitt - en gruppe likeverdige mennesker, som hver enkelt overkom Hepatitt C selv eller hjalp noen av hans eller hennes kjære, gjør det. En forferdelig sykdom forårsaket vår bekjennelse. Nå er vi forente i et lag, og vi streber etter å hjelpe antallet mennesker som beseiret viruset, øke hver dag, men utvinningen kommer på en annen måte: mindre tøff og raskere. Det var derfor vi var den første på territoriet til post-sovjetiske rom for å kunngjøre premieleverandørstjenesten i hele SIS uten forutbetaling. Før Hepatitt Stopp, ifølge folks åpenbaringer, virket det umulig.

Våre partnere

Vi samarbeider med ledende farmasøytiske selskaper - de beste produsentene av generikk i verden. Vi forstår at vi har et stort ansvar mot mennesker. Vi forsikrer deg om at vi er fullt trygge i profesjonaliteten til våre partnere og kvaliteten på deres produkter. Det kan ikke være tale om noen tredjeparter, mellommenn og agenter. Vi kontrollerer fullstendig prosessen med hver levering fra India til og fra. Takket være en lang og fruktbar kontakt har vi etablert tillitsfulle og vennlige forhold til våre partnere.

sertifiseringer

Stopp Hepatitt er det eneste prosjektet i det russiske markedet som vil gi en komplett pakke med dokumenter før salget.

Dessverre er vi nylig vitne til en rask vekst av mellomstore assistenter, samt fremveksten av ulike typer organisasjoner som erklærer seg offisielle legemiddelfirmaer eller medisinske institusjoner. Deres aktivitet er forårsaket av ønsket om fortjeneste, på grunn av forfalskning og manipulering, de prøver å bedra folk. Vi anbefaler på det sterkeste å være forsiktig og ikke kjøpe stoffer fra svindlere som ikke har lisenser og kvalitetssertifikater for de tilbudte stoffene.

Hvordan bestille?

eller ring oss

Spesialisten rådgiver deg og velger det optimale behandlingsregime.

Koordinering av sted og tidspunkt for levering

Du mottar bestillingen fra hånd til hånd og betaler den først etter en fullstendig sjekk av forberedelsene og dokumentene

Levering i Russland og CIS

Nordvest - 24 timer

Volga-regionen - 24 timer

Fjernøsten - 2-3 dager

Hviterussland - 24 timer

Ukraina - 24 timer

Estland - 24 timer

Kasakhstan - 1-2 dager

Aserbajdsjan - 1-2 dager

* Levering til andre land er mulig, datoer avtales individuelt.

Har du fortsatt spørsmål?

velg deretter en praktisk type kommunikasjon, og vi vil svare på alle! Vår spesialist er alltid der!

8 (977) 880 - 09 - 01, 8 (926) 144 - 73 - 17

Daglig fra 8 til 23

All informasjon som presenteres på nettstedet, er kun opplyset for informasjonsformål og er ikke et offentlig tilbud. Før du bruker medisiner, bør du konsultere en spesialist.

Ved å besøke denne webressursen, godtar du vilkårene for bruk og samtykke til behandling av personopplysninger. Eventuell kopiering av materiale fra nettstedet, uten samtykke fra administrasjonen, er strengt forbudt.

Tilbakemelding fra våre kunder

"Ved diagnosen hepatitt C bodde jeg 14 år. I 2007 ble jeg foreskrevet en interferonbehandling. Dette bekjemper dessverre ikke meg, men reduserer veksten av sykdommen. I 2017 advarte en lege i smittsomme sykdomsområdet meg om et behandlingsforløp i 3 måneder. Jeg bestilte på Internett i selskapet Generic Group, de har allerede bestilt vennene mine før. Før behandling ble jeg testet for at jeg skulle bli foreskrevet nøyaktig de pillene som vil hjelpe nøyaktig i mitt tilfelle. På genotypen og jeg passerte biokjemi. Legen sa at etter 3 ukers behandling passerte jeg testene, men jeg gjorde det bare midt i behandlingen. Resultatet av analysen ble gitt, som i en helt sunn person. Under medisinen var det ingen sterke bivirkninger, bestemte jeg meg for å ta dem om kvelden samtidig, pellene forårsaket døsighet, tidvis apati og tretthet. Men jeg forstod alltid at etter behandling ville jeg være helt sunn, sterk og sterk person, og det gir meg styrke. Jeg må ta 2 uker. Etter at jeg har bestått testene igjen. "

"I oktober 2016 begynte jeg å ta Ledipasvir og Sofosbuvir Hepcinat-LP. Kurset var helt 12 uker, men jeg passerte de første testene to uker etter mottakets start og de første resultatene! Hepatitt C-virus i blod er ikke påvist. Biokjemi er normal! Når du mottok behandling, forstyrret kroppen ikke legemidlet. Vi drakk godt uten bivirkninger. Tre ganger fra oktober 2016 til i dag (september 2017) besto hun analysene, den kvalitative og kvantitative analysen viser negative verdier. Kvaliteten på stoffet er uten tvil kontrollert for deg selv! Takk folkens fra Jenrik-gruppen! "

"Hei, jeg vil skrive en anmeldelse om effektene av narkotika! Min mann og jeg har sett hepatitt C-viruset siden 2000, ble behandlet med droppere, støttende stoffer, men belastningen på viruset vokste bare! Forsøkt å gjennomgå behandling Pegasis med ribovirin, viruset gikk ikke bort, og behandlingen mislyktes på grunn av alvorlige bivirkninger! De lærte om den nye generasjonen medisin Ledipasvir og Sofosbuvir, bestilte det! Dette er en indisk generisk, som ikke er dårligere enn den amerikanske originalen! Før de bestilte, konsulterte de med behandlende lege, bestod flere tester. Siden vi er HIV-infiserte og tidligere behandlet, foreskrev legen oss dobbelt behandling, det vil si ikke tre måneder, men seks! Vi begynte å motta, ingen bivirkninger ble observert i det hele tatt, etter tre uker passerte vi testen for deteksjon av viruset i blodet! Svar: Virus i blodet er ikke oppmerksomt. Jeg kan ikke sette analysene på doktoren i kartet, vi så ikke engang dem. Ja, de ble behandlet med Novisof L-stoffer, takket være lederen av Anastasia, hun ga dette stoffet fordi de ikke kunne ta den dyrere Natco Hepcinat LP, og dette er det samme billigere, forresten, skrevet Natco på boksen sier selv "

Når du forbereder deg på terapi med nye antivirale legemidler, tenker hver person på hvor det er bedre og sikrere å kjøpe dyre medisiner, hvilke bivirkninger er mest vanlige under behandling, og viktigst, hvilken prosentandel av utvinning fra å ta dem. Vi håper at erfaringen fra de som har gjennomgått behandling for hepatitt C med Sofosbuvir og Daclatacvir-preparater, vil hjelpe deg til å forstå dette. De anmeldelsene de forlot på nettstedet, er en annen bekreftelse på vårt faglige arbeid.


Relaterte Artikler Hepatitt