Anmeldelser til Hepa-Mertz

Share Tweet Pin it

Frigivelsesform: Granuler, konsentrere

Nadya (positiv anmeldelse)

Til tross for alle manglene, er det veldig effektivt og verdt sin svært høye pris.

Jeg har kronisk kolestase - gallestasis i leveren, med andre ord. Hvis du har hørt om lever kløe, så er du formelt oppmerksom på en slik sykdom. De første tegnene var denne svært kløen i leveren og utseendet på små røde mull på kroppen. Det var mange av dem, jeg dro til legen, jeg bestod testene, og jeg lærte en skuffende diagnose. Hepa-Merz foreskrev terapeuten med en gang, men ikke alle har råd til det, det koster mye. For 10 poser (granuler inne i dem) må du betale rundt 800 rubler, og med min alvorlighetsgrad må du drikke 2-3 poser per dag. føler du deg lommeboken? Så det er bedre å ta en større pakke, så det er mer lønnsomt. Granulene løser seg veldig lett (du legger til 200 ml varmt vann), smaken av løsningen er ekkelt, selvfølgelig, etter å ha spist det, gjør du kvalme. Jeg ble behandlet for bare en måned, men jeg følte meg kraftig av bivirkninger. I utgangspunktet var det kvalme og oppblåsthet - ved antall sider litt, men med styrke - være sunn. Kvalme hele dagen lang, flatulens - hele tiden, så det var ikke veldig behagelig å leve - du sitter ikke hjemme, du går på jobb. Men likevel, på bare en måned dro stoffet meg veldig mye - det er veldig effektivt, prisen er verdt. I prinsippet begynte kløen å avta i meg etter bare en uke med inntak, og spredningen av røde mol begynte å forsvinne etter to. Det er farlig i kolestase at du har evig fordøyelsesbesvær, diaré, næringsstoffer absorberes ikke egentlig - i avanserte tilfeller har folk selv osteoporose på grunn av mangel på assimilering av D-vitamin. Jeg har nylig hatt dette problemet akutt - tydeligvis har sykdommen startet tenkte diaré fra ernæring. Så, de uformede avføring, lukten av som vil helt ødelegge selv innbyggerne i kloakken Gepa-Mertz eliminert. Ikke umiddelbart, denne prosessen var tregere, men i tre uker var det nok for stolen til å bli normal - for første gang på lang tid.

Hepa-Merz. Levermedisin

Hepa-Mertz er et moderne middel med hepatoprotektiv virkning. Produsert av tysk selskap "Merz Pharma". Gjennomført ved reseptbelagte skjemaer.

Hepa-Merz. Levermedisin

Nata82 »22. september 2014, 1:51

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Daria "22. okt 2014, 3:08

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Nata82 "22. okt 2014, 3:41

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Fraulein Angelika »23. okt 2014, 06:15

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Lyuba "23. okt 2014, 13:18

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Daria "23 okt 2014 kl 23:49

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Fraulein Angelika »24. okt 2014, 05:50

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

syk "28. november 2014, 17:36

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

Inna "30. juni 2015, 11:17

Re: Hepa-Mertz. Levermedisin

AnnaH »30. juni 2015, 12:27

Analogene til Gepa-Mertz inkluderer: Gepaphor, Kavehol, Silegon, Lipoid, Maksar, Tykveol. Dens aktive aktive elementer er L-ornita og L-aspartat.

Egenskaper ved anvendelsen av Hepa-Mertz

Hypoazotemisk legemiddel, i henhold til fabrikkinstruksene, er ment å kurere fra:

  • ernæringsmessig mangel
  • patologiske tilstander i leveren, som går over bakgrunnen for hyperammonemi;
  • hepatisk encefalopati.

Gepa-Mertz-pulver kan forårsake dannelse av allergier, hudreaksjoner, kvalme, sjelden - gagrefleks.

I følge medisinske anmeldelser om Gepa-Mertz viser stoffet effektiviteten av terapeutisk behandling (opptil 87% av vellykkede anmeldelser). Legemidlet er ikke ment for diagnostiserte tilfeller:

  • nyresvikt
  • kom graviditet
  • overfølsomhet.

Overdose med å ta et hepatoprotektivt legemiddel fremkaller en forverring av uønskede symptomer. En medisinsk prosedyre er indikert - magesekke. Hepa-Mertz er ikke kombinert med antibiotika penicilliner.

Anmeldelser om stoffet Hepa-Merz

Vi plukket opp virkelige vurderinger av Hep-mertz-stoffet som brukerne publiserer. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

akutt og kronisk leversykdom, ledsaget av hyperaemonemi
hepatisk encefalopati (latent og alvorlig);
steatosis og steatohepatitis (av ulike genese).

diskusjon

Jeg avsluttet mine gravide vitaminer nesten umiddelbart etter fødselen, og det er det. hva drikker du? med legen konsultert seg selv? Jeg vet det og god drage merz. Saw. men med fôringstoppene

Lena, hele graviditeten brukte Viru Merz gel. Det hjelper veldig bra.

Viru-merz gel hjalp meg mye!

Å, hvordan forstår jeg deg? Selve nesten skallet forblir ikke. Jeg ble hjulpet av følgende: Før hver vask spylte jeg burdock olje med rød pepper inn i hodebunnen. fungerer bra Og drikk vitaminene Mertz skjønnhet. Bare dette og lagret.

Jeg ble hjulpet veldig mye av årene av øl NAGIPOL-1 NAIL HAIR SKIN. I virkeligheten hjalp ingen dyre vitaminer av typen "Vitrum", "Mertz", "Duovit", og disse koster en krone, og effekten er utmerket.

Ja, leger slo sikkert fantasien min! Legen foreskrev meg en Viru-merz serol gel, det hjalp meg mye) Jeg brukte det flere ganger i løpet av graviditeten

Merz hjalp meg ikke egentlig, jeg bestiller vitaminer på Iherbet - de er gode. for Solgar hår i apoteket vårt i 1600, er det 12 dollar.. det er..

Pts Merz hjalp meg

Jeg har en Hep. Jeg ga et positivt resultat, jeg skrev også om det her. På ultralydet i leveren ble sendt til en smittsom sykdom, og hun gikk for å ta på nytt. Resultatet er en utmerket ultralyd, analysen er negativ, infeksjonisten er Naham og legger på rekord for hepatitt B mot alle odds. På LCD-skjermen sa de at dette ikke påvirker noe, det eneste spørsmålet er amming - når Hep B er umulig, men med C kan du. Så til smittsomme sykdommen vil legen sende deg mest sannsynlig da.

Viru merz hjalp meg mye. Denne gelen påføres lokalt, legen har tillatt meg. Generelt synes herpes ikke som mangel på pust, så tannkrem er også et alternativ

Jeg ble også fortalt at du ikke kan drikke - bare smør. Prøv virus-merz gel - det hjelper meg mye. Og av pillene - valtrex, men igjen - under graviditeten, hans nizya: (

Etter levering og fôring hjalp Mertz for hår og negler meg

Vi har allerede hatt to ganger. Generelt er det i 95% av befolkningen. Og det manifesterer seg kun med en kraftig reduksjon i immunitet eller hypotermi. Forhindre at jeg skjønte at det var ubrukelig. Vi er litt tempererte. Og den første gangen var generelt i august - det var ingen forkjølelse eller hypotermi og lukte ikke. Vi behandler det slik: stearinlys Viferon, vitaminer, acyclovir tabletter, Viru Merz gel - hjelper til å helbrede såret raskere og ikke strømmer ned som Zovirax. Også, hver gang, bare i skrekk fordi jeg forstår - denne sykdommen er i prinsippet ikke herdbar.

Jeg drakk merz - hjalp ikke

Prøv Viru Merz. Han hjalp meg selv under graviditet. På en eller annen måte virker han slik at det ikke er noen forverring.

Vel, da skrev jeg. Jeg er ikke en fan av alle slags masker, jeg tror dem ikke i det hele tatt. Ja, og tabletter jeg ikke drikk og merz og noen andre dyre. Kjæresten min drakk Pantovigar, bare hun var allerede avhengig av ham, slutte å drikke og klatring på nytt. Jeg har en flott Darsonval-enhet her. Han personlig hjalp meg mye, forbedrer blodsirkulasjonen, og håret mitt vokser bra.

Dessverre er dette bare reklame. Håret mitt vokste bra under graviditeten, og tilstanden min var utmerket. Men da fødselen har forandret seg, falt det forferdelig. Var på utstillingen med sin ektemann, solgte de ulike midler på propolis. Kjøpt sjampo. Jeg kan ikke si at de vasket hodet hver dag, men resultatet var ikke lenge i kommer. En måned senere, hvor håret sluttet å flyte. Tentorium heter et firma som. De har et nettsted. Før det hjalp Vichy, men det var lenge siden.

Jeg fikk dette badby 2dre i hele mitt liv, kom ut, hadde en infeksjon, etter en forkjølelse, begynte å vokse, zovirax hjalp ikke, acyclovir var ikke til stede, det var mertvm og det hjalp så raskt, lettet brennende og kløe, neste dag stoppet det vokse og trakk rødhet. Jeg tror ikke at dette er skade, det er ekstern bruk av lokal handling. Jeg tror, ​​selvfølgelig, bedre enn legen din. Etter graviditet, prøv ikke et dårlig middel! Og om viruset spurte Merz.

Marina, jeg ble reddet av et kompleks - en sjampo fra Vichy (fra å falle ut bare med en rød etikett, jeg husker ikke navnet), pluss en spesiell Merz-tonehøyde. Samtidig brukte balsam etter sjampo hennes favoritt. Nå er håret bedre enn før graviditet og fôring. Ja, selv før alt dette

Hepa-Merz

Skjema for utgivelse

Hep-Merck instruksjon

Gepa-mertz er en tysk original hepatoprotektor som brukes til å behandle akutt og kronisk hepatisk patologi, samt hepatisk encefalopati.

I løpet av de siste tiårene har forekomsten av hepatiske patologier falt sterkt. Det kan ikke sies at moderne medisin sitter med brettede armer: En grundig undersøkelse av mekanismer for skade på leveren av viral, alkoholisk og autoimmun etiologi har gitt betydelige fremskritt i diagnosen og behandlingen. Imidlertid fortsetter leversykdommen å være en av hovedårsakene til funksjonshemming, populasjonshemming og dødelighet. Hep-Merts-legemidlet inneholder to aktive aminosyrer: diaminovaleric (ornithin) og asparagin (aspartat), som bestemmer farmakologiske egenskapene til dette legemidlet. Oftest er hepatomitter foreskrevet for hepatisk encefalopati, noe som kompliserer løpet av leversykdommer (vanligvis skrumplever) og forverrer prognosen. Som kjent er 5 års overlevelse av pasienter med levercirrhose komplisert av hepatisk encefalopati bare 25%. Hovedfaktoren i utviklingen av hepatisk encefalopati er et høyt nivå av ammoniakk i blodet, som har en direkte effekt på sentralnervesystemet og potenserer en rekke andre negative faktorer. Et høyt nivå av ammoniakk er etablert på grunn av ubalansen mellom dens dannelse og utnyttelse. Ammoniak dannes i kroppen som et resultat av fjerning av aminogrupper fra aminosyremolekyler, nedbrytning av urea og andre nitrogenholdige forbindelser i tyktarmen. Ammoniakutnyttelse forekommer for det meste i reaksjonene av Krebs-Henseleit syklusen (den såkalte ornitinsyklusen) i leveren og gjennom syntesen av glutamin i leveren og musklene. Leversykdom begrenser på mange måter sin evne til å nøytralisere ammoniakk.

I denne sammenheng må hennes plikter lade seg opp med musklene. Bruken av stoffet Hep-Mertz fører til aktivering av enzymer involvert i bruk av ammoniakk i leveren og musklene, og øker motstanden mot protein, noe som gjør det mulig for pasienten å opprettholde et normalt kosthold og forhindre muskel tap. I tillegg bidrar hepa-merter til normalisering av proteinbiosyntese i leveren. Som du vet, for leveren å utføre sin protein-syntetiske funksjon, trenger den aminosyrer og nukleinsyrer. Gepa-mertz øker innholdet av disse og andre pluss stimulerer prosessen med proteinbiosyntese. Som vist ved kliniske studier av stoffet, øker det sikkert proteinsyntese i musklene til pasienter med levercirrhose. Derfor er utnevnelsen av hepatrisen berettiget i alle hypercatabolske tilstander, inkl. kroniske leversykdommer, proteinmangel på noen etiologi, utmattelse, kroniske infeksjoner. I tillegg er ornitin og aspartat substratet for Krebs-Henseleit-syklusen, hvor ammoniakk er nøytralisert. Denne syklusen er knyttet til tricarboxylsyre syklusen (et alternativt navn er Krebs syklusen, bare uten Henzleitt), som er hovedleverandøren av energi i menneskekroppen.

Dermed har hepatommerz en allsidig farmakologisk effekt: forbedrer proteintoleransen, har en anabole effekt, nærer celler med energi, og aspartat, som er en del av det, øker blant annet økningen av cellemembranes permeabilitet for magnesium, og derved gir en antioksidant handling. Sistnevnte er spesielt viktig for pasienter med kroniske leversykdommer av alkoholisk etiologi.

Hepa Mertz

Gepa-Mertz - et stoff med hepatoprotektive og avgiftende egenskaper, som består av følgende aminosyrer: ornitin og aspartat. Disse aminosyrene bidrar til omdannelse av ammoniakk til glutamin og urea.

Ornitin er en katalysator for enzymer og grunnlaget for syntese av urea. I tillegg er Gepa-Mertz i stand til å aktivere ornitinsyklusen av dannelsen av samme urea, som også påvirker reduksjonen av ammoniakk. Legemidlet optimaliserer også proteinmetabolisme og er involvert i produksjon av insulin og veksthormon.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver Gepa-Mertz, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. De reelle vitnemålene til folk som allerede har benyttet Gepa-Mertz, finnes i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Konsentratet er produsert i mørke glassampuller med et nominelt volum på 10 ml. En pakning inneholder 10 ampuller. Granulatet (en blanding av Gepa-Mertz granuler av hvite og oransje farger) for fremstilling av en oppløsning pakkes i poser på 5 g hver. En eske inneholder 30 sachets.

  • En pose inneholder 5 g av en blanding av granulater for å fremstille en Hepa-Mertz-løsning, som inneholder 3 g ornitin aspartat (aktiv legemiddelforbindelse), samt følgende hjelpestoffer: E110 (oransje fargestoff), oransje og sitron smaken, cyklamat natrium, levulose, sakkarin og polyvinylpyrrolidon.
  • I sammensetningen av en konsollampul til fremstilling av Hepa-Mertz-oppløsningen er det 5 g av ornitin-aspartat, samt opptil 10 ml vann til injeksjon (tilleggsforbindelse).

Klinisk-farmakologisk gruppe: hypoammonium-legemiddel. Det har en hepatoprotektiv farmakologisk effekt på menneskekroppen.

Indikasjoner for bruk av Hepa-Mertz

Legemidlet Gepa-Mertz har visse indikasjoner på bruk: akutte og kroniske leversykdommer ledsaget av hyperammonemi (hepatitt, cirrhosis, fettdegenerasjon, giftig leverskade); hepatisk encefalopati (latent og alvorlig), spesielt som en del av kompleks terapi for nedsatt bevissthet (prekoma) eller koma; brudd på avgiftningsfunksjonen i leveren (med overspising og alkohol).

Farmakologisk virkning

Det har avgiftning og hepatoprotective egenskaper. Preparatet Gepa-Mertz inneholder to aminosyrer: aspartat (L-aspartat) og ornitin (L-ornitin), med hvilket ammoniakk omdannes til urea og glutamin.

Ornitin virker som en katalysator for karbamoylfosfat-syntetasen og ornitinkarbamoyltransferaseenzymer, og er også grunnlaget for syntese av urea. I tillegg aktiverer Gepa-Mertz ornitinsyklusen av ureaformasjon, som også bidrar til reduksjon av ammoniakknivåer.

Instruksjoner for bruk

Avhengig av form for frigjøring av Hepa-Mertz vil bruksanvisningen være forskjellig.

  • Gepa-Mertz-granulatene inntas med 1-2 porsjoner granuler oppløst i 200 ml væske 3 ganger daglig etter måltider.
  • In / injiseres opptil 40 ml (4 amp.) / Dag, oppløsning av innholdet i ampullene i 500 ml infusjonsoppløsning. Når hepatisk encefalopati (avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden) injiseres inntil 80 ml (8 amp) / dag. Maksimal infusjonshastighet er 5 g / h.

Varigheten av behandlingen bestemmes av legen individuelt for hver pasient. Denne parameteren er avhengig av type sykdom, dens alvor og tilstanden til pasienten som helhet. I tilfeller med alvorlige brudd på leveren krever streng kontroll over pasientens tilstand og, om nødvendig, korreksjon av frekvensen av legemiddeladministrasjon. Dette er nødvendig for å unngå kvalme og oppkast.

Fant en sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Hvordan raskt normalisere blodtrykket etter 40 år? Oppskriften er enkel, skriv den ned.

Trøtt av hemorroider? Det er en måte! Det kan herdes hjemme i noen dager, trenger du.

Om tilstedeværelsen av ormer sier en duft fra munnen! En gang om dagen, drikke vann med en dråpe..

Kontra

Gepa-Mertz konsentrere Noen vurderinger av Gepa-Mertz bemerket at stoffet ikke bør tas med intoleranse mot det aktive stoffet eller andre komponenter i dette verktøyet. I tillegg er Gepa-Mertz ikke anbefalt til bruk i nyrefunksjon i sluttstadiet.

Bivirkninger

Dømmer ved de positive vurderingene av Hepa-Mertz, fremkaller bruken av stoffet sjelden utviklingen av bivirkninger. Men kvalme og oppkast kan noen ganger oppstå, så vel som allergiske reaksjoner.

Analoger Hepa-Mertz

Orniltex er synonym for Gepa-Mertz for det aktive stoffet, og følgende stoffer er analoger av legemidlet:

  • thiotriazolin;
  • silibinin;
  • Hepatosan;
  • Glutargin;
  • Kalium orotat;
  • metionin;
  • Rosilimarin;
  • Silymarin Sedico;
  • Phosphogliv;
  • remaxol;
  • Laennek.

Oppmerksomhet: Bruk av analoger må avtales med behandlende lege.

Gjennomsnittlig pris på GEPA-MERTS granuler 10 stykker i apotek (Moskva) 830 rubler. Hepa-Mertz konsentrere til infusjoner 5g / ml 10ml 10pcs koster 3.000 rubler.

Salgsbetingelser for apotek

Legemidlet er tilgjengelig på resept.

Godt importert stoff. Jeg stoler egentlig ikke på den russiske hepatoprotektoren, etter at jeg hadde litt lever igjen for meg, pleide jeg å ta det på toalettet. Og med hepamer er alt godt dannet, og ultralydregresjon av leverdystrofi er notert. Prisen... ja, i denne medisinen er den eneste og store minus at du må jobbe for medisiner.

Min far er i intensiv omsorg. I 2009 ble han diagnostisert med cirrhosis av 4. trinn på bakgrunn av hepatitt. Ascites, punkteringer, blødning. Så begynte han encefalopati. Da fortalte legen ham Hepamerts i poser. Han tok kurset hans. Måned. Så en pause og igjen en måned drakk. Og året staten ikke gjentok. Nylig hadde han blødning. Han klarte å stoppe. En måned gikk og på grunn av lavt protein, ascites, begynte encefalopati. Så sank pappa inn i koma. Vi insisterte på at leger gjør GepaMerts. Han ble først laget 4 ampuller. Vel, siden de tunge begynte å lage 8 ampuller...
Far begynte å gjenvinne bevisstheten. Han åpnet øynene sine. Ser dull ut. Tries å si noe. Det er bare et mirakel. Vel, her er hvordan du kan stikke 8 ampuller, vi vet ikke. Vi har ikke engang et slikt stoff i byen. Vi bestiller i andre byer. Vel, han gjorde et mirakel. Takk HepaMertz. Vi trodde ikke på noe.

Jeg aksepterer disse granulatene 2 ganger om dagen for uken. Men noe har ennå ikke merket noen fremgang til det bedre i helsetilstanden hennes. Kanskje jeg ble utnevnt feil og burde jeg drikke dem tre ganger om dagen?

Hepa-Mertz - instruksjoner for bruk, analoger, anmeldelser og former for utgivelse (tabletter eller granuler (granuler) 3 g, konsentrater eller pulver injeksjoner i ampuller til injeksjon) legemiddel til behandling av leversykdommer hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Gepa-Mertz. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette stoffet, samt meninger fra spesialister i bruken av hepatoprotector Gepa-Mertz i deres praksis. En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, som kanskje ikke er oppgitt av produsenten i notatet. Analoger Hepa-Mertz i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av leversykdommer hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Hepa-Mertz er et hypoammonium stoff. Den har en avgiftningseffekt, noe som reduserer det økte nivået av ammoniakk i kroppen, spesielt i leversykdommer. Virkningen av stoffet er knyttet til dets deltakelse i ornitin Krebs urea-forming syklusen (den aktiverer syklusens arbeid, gjenoppretter aktiviteten til leverenes enzymer: ornitin-karbamoyltransferase og karbamoylfosfat-syntetase). Fremmer produksjon av insulin og somatotrop hormon. Forbedrer protein metabolisme i sykdommer som krever parenteral ernæring. Det bidrar til reduksjon av asthenisk, rygg- og smertesyndrom, samt normalisering av økt kroppsvekt (med steatose og steatohepatitt).

struktur

L-ornitin L-aspartat + hjelpestoffer.

farmakokinetikk

Ornitin aspartat dissocierer i dets bestanddeler - aminosyrene ornitin og aspartat, som absorberes i tynntarmen ved aktiv transport gjennom tarmepitelet. Ekskresert i urinen gjennom ureasyklusen.

vitnesbyrd

  • akutt og kronisk leversykdom, ledsaget av hyperaemonemi
  • hepatisk encefalopati (latent eller alvorlig), inkludert som en del av en kompleks terapi med nedsatt bevissthet (prekoma og koma);
  • steatosis og steatohepatitis (av ulike genese);
  • som et korrigerende additiv til legemidler for parenteral ernæring hos pasienter med proteinmangel.

Skjema for utgivelse

Granuler til fremstilling av en løsning for inntak av 3 g (noen ganger feilaktig kalt tabletter eller granulater).

Konsentrere til infusjonsvæske, oppløsning (skudd i ampuller til injeksjon) (noen ganger feilaktig kalt pulver).

Instruksjoner for bruk og bruksordning

Legemidlet administreres oralt i 1-2 poser med granulat oppløst i 200 ml væske, 3 ganger daglig, etter måltider. Behandlingsforløpet varierer fra 10 til 30 dager og avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Intravenøs administreres til 40 ml (4 ampuller) per dag, oppløsning av innholdet i ampullene i 500 ml av infusjonsløsningen.

Ved hepatisk encefalopati (avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden) injiseres opptil 80 ml (8 ampuller) per dag inn / inn.

Varighet av infusjon, frekvens og varighet av behandlingen bestemmes individuelt. Maksimal infusjonshastighet er 5 g / h.

Det anbefales å oppløse ikke mer enn 60 ml (6 ampuller) av legemidlet i 500 ml infusjonsoppløsning.

Bivirkninger

  • kvalme, oppkast;
  • magesmerter;
  • flatulens;
  • diaré;
  • smerter i lemmer;
  • allergiske reaksjoner.

Kontra

  • alvorlig nyresvikt (serumkreatinin mer enn 3 mg / 1 dl);
  • ammingstid (amming);
  • barns alder (på grunn av utilstrekkelig data);
  • overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet bør brukes med forsiktighet under graviditet.

Legemidlet er kontraindisert for bruk under amming.

Spesielle instruksjoner

Hvis kvalme eller oppkast oppstår, reduser administrasjonshastigheten.

Innflytelse på evnen til å kjøre biltransport og kontrollmekanismer

Ved hepatisk encefalopati må man utvise forsiktighet ved kjøring av kjøretøy og engasjere seg i andre potensielt farlige aktiviteter som krever økt konsentrasjon og psykomotoriske reaksjoner.

Drug interaksjon

Drug interaksjon av stoffet Hepa-Mertz er ikke beskrevet.

Analoger av stoffet Gepa-Mertz

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

Analoger for farmakologisk gruppe (hepatoprotektorer):

  • L-metionin;
  • S-adenosylmethionin;
  • antral;
  • valium;
  • Bondjigar;
  • Brenziale forte;
  • Vitanorm;
  • Gepabene;
  • Hepatosan;
  • Hepatofalk planta;
  • Gepafor;
  • Geptor;
  • Geptral;
  • Geptrong;
  • Glutargin;
  • Glutargin Alcoquine;
  • Deepa;
  • Kavehol;
  • Kars;
  • Carsil Forte;
  • Kedrostat;
  • Cryomelt MN;
  • L-ornitin-L-aspartat;
  • Laennek;
  • legalon;
  • Liv 52;
  • Livodeksa;
  • Livolife Forte;
  • Liposyre;
  • lipoid;
  • Maksar;
  • metionin;
  • Metropia;
  • Milife;
  • Moliksan;
  • Oktolipen;
  • Progepar;
  • Klipp proppen
  • Ropren;
  • Sibektan;
  • Silegon;
  • silibinin;
  • Silimar;
  • silymarin;
  • Syrepar;
  • Tiolipon;
  • thiotriazolin;
  • tykveol;
  • Urdoksa;
  • Urso 100;
  • Ursodez;
  • Ursodeoksykolsyre;
  • Ursodeks;
  • Ursol;
  • markør;
  • Ursosan;
  • ursofalk;
  • Phosphogliv;
  • Phosphogliv Forte;
  • Fosfontsiale;
  • Hepabos;
  • Choludexan;
  • Ekskhol;
  • Erbisol;
  • Eslidin;
  • Essentiale N;
  • Essentiale forte H;
  • Essensielle fosfolipider;
  • Essliver;
  • Essliver forte.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Hep-merz drypp, hva følte du?

Hep-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »22. juni 2015 07:42

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Post freken »22 juni 2015 09:19

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »22 juni 2015 09:32

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding KAWAII »22.juni 2015 09:49

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »22. juni 2015 10:04

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Post freken »22. juni 2015 10:58

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding til valera »22 juni 2015 14:33

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »22. juni 2015 2:58 pm

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »22 Jun 2015 16:35

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding til valera »24 juni 2015 08:38

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding LEXA »24 Jun 2015 08:49

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Meldingen er en lynx "24 Jun 2015 09:17

Re: Hepa-merz drypp, hva følte du?

Melding vik »24 Jun 2015 15:17

Hepa-Merz

2. august 2010

Beskrivelse og instruksjoner Gepa-Mertz

Hepa-Mertz er et stoff utviklet for pasienter som trenger å redusere konsentrasjonen av ammoniakk i kroppen. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er ornitin, som er innarbeidet i den såkalte Krbs-syklusen, det vil si prosessen med å behandle ammoniakk i urea. I tillegg er denne komponenten involvert i produksjon av insulin, noen andre hormoner, regulering av proteinmetabolisme i kroppen.

Derfor er Gepa-Mertz indisert for pasienter med ulike nedsatt leverfunksjon, for eksempel ved skrumplever, hepatitt, hepatisk encefalopati, alkoholisme. Også dette stoffet kan være en del av et omfattende program for å opprettholde tilstanden til pasienter på parenteral ernæring. Hepa-Mertz er også brukt til å studere tilstanden til det humane hormonsystemet.

Dette hypoammoniske midlet frigis i form av granuler eller konsentrater, hvorfra løsninger fremstilles for inntak eller injeksjon. Instruksjonen av legemidlet beskriver de ulike måtene for dets bruk, gir informasjon om dosene som ulike forhold skal behandles.

Kontra

Det er umulig å bruke Gepa-Mertz med individuell intoleranse overfor noen av dets komponenter, så vel som under visse tilstander i lever og nyrer. Gravide kvinner kan bare bli foreskrevet dette stoffet når det er absolutt nødvendig og under konstant medisinsk tilsyn. Pleiemødre Gepa-Mertz er ikke vist. Allergiske hudreaksjoner, fordøyelsessykdommer, som oppkast eller kvalme, kan utvikles under bruk av dette legemidlet.

Analoger billigere Hepa-Mertz

Den samme aktive ingrediensen - ornitin - er en aktiv komponent av medisiner som:

Imidlertid er disse analogene ikke solgt i apotek, henholdsvis, vi kan ikke si at de er billigere eller dyrere enn Gepa-Mertz. Hvis effektiviteten av behandlingen er viktig for deg, bør du være oppmerksom på andre hepatoprotektorer. For eksempel:

Å ta disse stoffene vil gjenopprette helsen til leveren er mye billigere.

Anmeldelser av Hepa Merz

Reklamekampanjen for dette stoffet er bredt og veldig aktivt. Derfor er det ganske vanskelig å finne vurderinger og meninger om virkelige pasienter som bruker Gepa-Mertz. Ofte kan du lese anmeldelser som de sier, dette stoffet bidrar til å overvinne et bakrus. Dessuten anbefaler noen å ta det før festet, litt etterpå. Det er vurderinger av folk som bare bryr seg om sin egen helse og vil hele tiden opprettholde kroppen, deretter rense leveren, deretter fjerne giftstoffer, og toning fartøyene. Men meningenene til denne gruppen av pasienter er svært subjektive og kan ikke gi objektiv informasjon om Hepa-Merz.

En mer meningsfylt mening om denne hepatoprotektoren er uttrykt av alpinister og gastroenterologer. De fleste av dem er veldig skeptiske, og jeg kan til og med si snakke ondskapsfullt om Gepa-Mertz. For eksempel sier en av de mest positive tilbakemeldinger fra eksperter om dette verktøyet at dette legemidlet fjerner nevrotoksiner og dermed forbedrer pasientens tilstand, noe som subjektivt forbinder denne effekten med normalisering av leveren. Likevel bør man ikke glemme direkte bevis for Gepa-Mertz - en reduksjon i mengden ammoniakk. Ifølge de fleste leger som foreskriver dette verktøyet, er det nødvendig å fokusere på disse laboratorieindikatorene.

Generelt er beskyttelsen av leveren en illusjon. Hvis noen hepatoprotektorer, for eksempel Heptral, Phosphoglivi og så videre, tillater restaurering av forfallende hepatocytter, det vil si leverceller, er ingen av dem i stand til å normalisere deres enzymatiske funksjoner.

Hepa-Merz

Finn i et apotek og kjøp Gepa-Mertz fra 374Р

Hepa-Mertz Instruksjoner
Velg utgivelsesskjema

GEPA-MERTS Instruksjon
Konsentrere til infusjonsvæske, oppløsning

Konsentrert til fremstilling av infusjonsvæske, gjennomsiktig, lys gul farge.

Hjelpestoffer: vann d / og.

10 ml - mørke glassampuller (10) - pappkasser.

Hypoammonomisk stoff. Reduserer økt nivå av ammoniakk i kroppen, spesielt i leversykdommer. Virkningen av stoffet er knyttet til dets deltakelse i Krebs-ornitinsyklusen av ureavdannelse (dannelsen av urea fra ammoniakk).

Fremmer produksjon av insulin og somatotrop hormon. Forbedrer protein metabolisme i sykdommer som krever parenteral ernæring.

Ekskresert i urinen gjennom ureasyklusen.

- akutte og kroniske leversykdommer, ledsaget av hyperaemonemi

- hepatisk encefalopati, inkludert som en del av en kompleks terapi med nedsatt bevissthet (prekoma og koma);

- Som et korrigerende additiv til legemidler for parenteral ernæring hos pasienter med proteinmangel.

- Nervesvikt alvorlig (serumkreatinin> 3 mg / 1 dl);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Legemidlet bør brukes med forsiktighet under graviditet.

Legemidlet er kontraindisert for bruk under amming.

In / injiseres opptil 40 ml (4 amp.) / Dag, oppløsning av innholdet i ampullene i 500 ml infusjonsoppløsning.

Når hepatisk encefalopati (avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden) injiseres inntil 80 ml (8 amp) / dag.

Varighet av infusjon, frekvens og varighet av behandlingen bestemmes individuelt. Maksimal infusjonshastighet er 5 g / h.

Det anbefales å oppløse ikke mer enn 60 ml (6 amp.) Av legemidlet i 500 ml infusjonsoppløsning.

På fordøyelsessystemet: i noen tilfeller - kvalme, oppkast.

Andre: allergiske reaksjoner.

Symptomer: økt alvorlighetsgrad av bivirkninger.

Drug interaksjon av stoffet Hepa-Mertz er ikke beskrevet.

Hvis kvalme eller oppkast oppstår, reduser administrasjonshastigheten.

Innflytelse på evnen til å kjøre biltransport og kontrollmekanismer

Ved hepatisk encefalopati må man utvise forsiktighet ved kjøring av kjøretøy og engasjere seg i andre potensielt farlige aktiviteter som krever økt konsentrasjon og psykomotoriske reaksjoner.

Legemidlet bør oppbevares utilgjengelig for barn ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Holdbarhet - 5 år.

Legemidlet er tilgjengelig på resept.

Informasjonen er gitt av legemidlet "Vidal".
Sist oppdatert beskrivelse 28.09.2011

GEPA-MERTS Instruksjon
Granulat til fremstilling av oral oppløsning

Granuler til fremstilling av oral oppløsning i form av en blanding av oransje og hvite granuler.

Hjelpestoffer: vannfri sitronsyre, sitronsmak, oransje smak, natriumsakkarinat (natriumsakkarin), natriumcyklamat, solnedgangfarvegul solnedgang, polyvinylpyrrolidon (povidon), fruktose (levulose).

5 g - poser (10) - pappkasser.
5 g - poser (30) - pappkasser.

for oral administrering

Hypoammonomisk stoff. Reduserer økt nivå av ammoniakk i kroppen, spesielt i leversykdommer. Virkningen av stoffet er knyttet til dets deltakelse i Krebs-ornitinsyklusen av ureavdannelse (dannelsen av urea fra ammoniakk).

Fremmer produksjon av insulin og somatotrop hormon. Forbedrer protein metabolisme i sykdommer som krever parenteral ernæring.

Ornitin aspartat dissocierer i dets bestanddeler - aminosyrene ornitin og aspartat, som absorberes i tynntarmen ved aktiv transport gjennom tarmepitelet. Ekskresert i urinen gjennom ureasyklusen.

- akutte og kroniske leversykdommer, ledsaget av hyperaemonemi

- hepatisk encefalopati (latent eller alvorlig).

- Nervesvikt alvorlig (serumkreatinin> 3 mg / 1 dl);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Legemidlet bør brukes med forsiktighet under graviditet.

Legemidlet er kontraindisert for bruk under amming.

Legemidlet administreres oralt i 1 pose med granulat, oppløst i 200 ml væske, 2-3 ganger daglig etter måltider.

På fordøyelsessystemet: i noen tilfeller - kvalme, oppkast.

Andre: allergiske reaksjoner.

Symptomer: økt alvorlighetsgrad av bivirkninger.

Behandling: Magespray, tar aktivt kull, bruker symptomatisk terapi.

Drug interaksjon av stoffet Hepa-Mertz er ikke beskrevet.

Ved hepatisk encefalopati må man utvise forsiktighet ved kjøring av kjøretøy og engasjere seg i andre potensielt farlige aktiviteter som krever økt konsentrasjon og psykomotoriske reaksjoner.

Legemidlet bør oppbevares utilgjengelig for barn ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Holdbarhet - 5 år.

Legemidlet er godkjent for bruk som et middel til OTC.

Informasjonen er gitt av legemidlet "Vidal".
Sist oppdatert beskrivelse 28.09.2011

GEPA-MERTS Instruksjon
Granulat til fremstilling av oral oppløsning

granulat d / prigot. r-ra d / inntak 3 g / 5 g: poser 10 eller 30 stk.

Granuler til fremstilling av oral oppløsning i form av en blanding av oransje og hvite granuler.

[PRING] vannfri sitronsyre, sitronsmak, oransje smak, natriumsakkarinat (natriumsakkarin), natriumsyklamat, solnedgangsfarget gul solnedgang, polyvinylpyrrolidon (povidon), fruktose (levulose).

5 g - poser (10) - pappkasser.
5 g - poser (30) - pappkasser.

Informasjonen er gitt av legemidlet "Vidal".
Sist oppdatert beskrivelse 28.09.2011

GEPA-MERTS Instruksjon
Konsentrere til infusjonsvæske, oppløsning

kons. d / prep. r-ra d / inf. 5 g / 10 ml: amp. 10 stk.

Konsentrert til fremstilling av infusjonsvæske, gjennomsiktig, lys gul farge.

"Hepa-Mertz": anmeldelser, instruksjoner, analoger

Blant stoffene med hepatoprotektiv effekt, tar det tyske stoffet Gepa-Mertz et spesielt sted. Anmeldelser fra leger og pasienter indikerer at det ikke bare har en positiv effekt på leverceller, men også på sentralnervesystemet, og på hele organismen.

Sammensetning "Hepa-Mertz"

Praktiske studier viser den høye effekten av dette stoffet. Den aktive basen er ornitin aspartat, som omdannes til ornitin og aspartat, aminosyrer, uten hvilken ammoniakk i blodet ikke kan omdannes til glutamin og urea og utskilles av nyrene. I tillegg er ornitin nødvendig for syntese av karbamoylfosfat-syntetase og karbamoyltransferase-enzymer involvert i ornitinsyklusen av urindannelse.

Farmakologisk effekt

Legemidlet tilhører gruppen av antiazotemiske midler som reduserer nivået av ammoniakk i blodet. I tillegg observeres en positiv effekt når den påvirker leverenes celler og sentralnervesystemet.

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er ornitin aspartat - en aminosyre, uten hvilken dannelsen av urea er umulig, som utskilles fra kroppen gjennom nyrene.

Virkningsmekanismen for ornitin: Fordelingen av proteiner i kroppen frigjøres ammoniakk, som kommer inn i blodet. Kjernen er en giftig substans som virker på hjerneceller og endrer syrebasebalansen i blodet. Med en økning i mengden ammoniakk i blodet, oppstår alvorlig tretthet, svakhet, besvimelse, kramper, tremor, dumhet, kvalme, oppkast, bevissthetstap. Alt dette er en forløper for koma og hjerneødem.

I blodet forårsaker ammoniakknedbrytningsprodukter alkalose - et skifte i syrebasebalanse mot alkalisering, noe som fører til forstyrrelse av oksygenoverføring av hemoglobin og forstyrrelse av å gi celler med stoffet de trenger så mye, vevshypoksi og hypoenergi: svakhet, tretthet, muskelsmerter.

I leveren finner den biokjemiske prosessen med bindende ammoniakk sted, nøytraliserer den og gjør den til det endelige produktet av eliminering, urea. Gepa-Mertz bidrar til fornyelse av leverceller - hepatocytter, restaurering av deres funksjoner og vedlikehold av produksjon av enzymer.

Indikasjoner for bruk

Nedgangen i ammoniumkonsentrasjonen i blodet er hovedvirkningen av Hepa-Merz-legemidlet. Instruksjoner for bruk av dette legemidlet informerer om at stoffet brukes i strid med utvekslingen av aminosyrer og for å beskytte hepatocytter fra giftige virkninger av ulike skadelige stoffer. Den aktive ingrediensen ornitin er vist i protein sult. Det øker også nivået av kortisol, som stimulerer produksjonen av somatotropisk hormon ved hypofysen, som er involvert i dannelsen av bein og muskelmasse.

I studier viste en økning i blodet av det kvantitative innholdet av insulin, dersom stoffet ble brukt "Hepa-Mertz." Pasientanmeldelser viser dette. I tillegg er legemidlet foreskrevet for hepatitt, levercirrhose, alkoholisk hepatose, nyresvikt i et hvilket som helst stadium, så vel som i en comatosestatus. Det er positive vurderinger om bruk av rusmidler som et koleretisk middel.

Ekstra effekter

Dette stoffet brukes i bodybuilding for vekst av muskelmasse. Det er bevist at ornitin, som er en del av Hepa-Mertz-preparatet, er identisk i sammensetningen til det naturlige som produseres i kroppen. Han er aktivt involvert i proteinmetabolisme og stimulerer veksten av muskelmasse. Samtidig er lipidmetabolismen ikke forstyrret. Kosttilskudd som brukes av idrettsutøvere, inneholder ikke nok ornitin aspartat, og ved kjemisk sammensetning er det langt fra naturlig, derfor forekommer muskelvekst bare ved bruk av Hepa-Mertz-produktet. Instruksjon, vurderinger indikerer sin trippelvirkning: Høykvalitets assimilering av proteinprodukter, hurtig behandling og stimulering av hypofysen for å produsere veksthormon.

Samtidig er det en annen "bivirkning" - reduserer tretthet og økt effektivitet. Interessante resultater ble oppnådd når Hepa-Mertz-legemidlet ble brukt etter alkoholforgiftning. Tilbakemeldinger fra forbrukerne er et klart vitnesbyrd. Dette skyldes at ved mottak av alkoholholdige drikkevarer øker nivået av ammoniakk i blod. Ornitin reduserer konsentrasjonen og bidrar til å redusere symptomene forbundet med bakrus - aggressivitet, irritabilitet, tretthet, søvnmangel og hodepine. Bruken av det tyske stoffet før du drikker alkohol, gjør det lettere for morgenen.

Hjelp til behandling av allergi og brenne sykdom

I noen tilfeller, i allergiske reaksjoner, er resept av ornitinmedikamenter indikert. Samtidig brukes vitaminer, Gepa-Mertz, sammen med desensibiliserende stoffer, med rette. Vurderinger viser at i kombinasjonsterapi med bruk av disse stoffene, reduserer allergiske manifestasjoner raskt.

I brennemedisin er bruk av stoffet også vist, da det akselererer helbredelsen av brannskader og normalisering av proteinmetabolisme for store brennskader.

Forebygging av leversykdom

Som et profylaktisk middel er det mulig å bruke Hepa-Mertz-legemidlet. Forbrukeromtaler indikerer at folk under alle omstendigheter ikke overholder råd fra leger og noen ganger hengi seg til stekt, røkt, krydret og syltet mat, alkoholholdige drikkevarer. Selv om det ikke er noen sykdommer i mage-tarmkanalen, er det i alle fall en belastning på leveren, som ikke klarer å takle mange toksiske stoffer, som i dette tilfellet akkumuleres i kroppen i store mengder.

Hva kan erstatte stoffet

Mange er redd for høye kostnader, og spørsmålet oppstår om alternativer kan brukes i stedet for Hepa-Mertz-verktøyet. Anmeldelser av leger foreslår at selvfølgelig erstatninger er billigere, men ved virkemekanismen er de dårligere enn merket. De 100 prosent analogene av dette stoffet er Ornithine, Ornilatex og Ornicetil. Grunnlaget for disse legemidlene er den samme aminosyren som i tysk forberedelse. Følgelig er den farmakologiske effekten og bivirkningene ved bruk av disse legemidlene de samme.

Hvis stoffet "Gepa-Mertz" brukes som hepatoprotektor til behandling av leveren i tilfelle av ulike former for forgiftning, er det mulig å bruke analogene: Galstena, Essentiale, Ovesol, Hofitol, Glutargin, Enerliv, Karsil "Liv-52", "Silibor", "Phosphogliv", "Gepabene" og andre. "Lespenfril" har en anti-azotemisk effekt, som brukes med økt mengde ammoniakk i blodet forårsaket av nyreinsuffisiens eller nephropati.

Hvis det er nødvendig å behandle leversykdommer, azotemisk hjerneskade og forstyrrelser av proteinmetabolisme, kan stoffet "Hepa-Merz", dets analoger ("Ornithine", "Ornitetin") ikke erstattes med stoffer fra andre farmakologiske grupper.

Bruk av stoffet: dosering, administreringsvei, kompatibilitet

Hvordan søke verktøyet "Hepa-Mertz"? Testimonials fra mange som har blitt foreskrevet denne medisinen har notert at den har praktiske doseringsformer, og derfor kan den administreres intravenøst, intramuskulært og oralt. I tilfelle pasientens alvorlige tilstand, er dråpe indisert. I 500 ml fysiologisk oppløsning fortynnes 4-8 ampuller av stoffet og drypper med en hastighet på 40 dråper pr. Minutt eller 5 mg per time. Ved hepatitt brukes 4 ampuller av legemidlet, i tilfelle av skrumplever og komatose tilstande, er 8 ampuller berettiget. Intramuskulært og intravenøst ​​injisert 2-6 g av stoffet per 10 ml 0,9% natriumkloridoppløsning 2 ganger daglig. Å vite effekten av stoffet "Gepa-Mertz" på insulinproduksjon, bør ikke oppløse stoffet i 5% eller 40% glukoseoppløsning.

Ved oral foreskrift oppløses 1-2 pose i 200 ml vann. Alt dette må deles inn i tre ganger om dagen og tas etter måltider. Mengden bør ikke overstige 6 gram per dag av den brukte preparatet "Hepa-Merz". Legenes vurderinger viser at ingen tilfeller av overdose ble observert. Noen ganger kan det være kvalme, oppkast, diaré. I dette tilfellet bør du ikke avbryte stoffet, men bare redusere dosering og hastighet på administrasjonen ved parenteral administrering.

Når den brukes riktig, blir den forbedret av virkningen av Hepa-Merz-legemidlet. Vurderinger viser at tilfeller av overdose er sjeldne og nesten aldri forekommer. Kursbruk av pasienter av et legemiddel for leversykdom kan forhindre alvorlige komplikasjoner og koma.

Kompatibilitet med andre stoffer

Det er tegn på inkompatibiliteten av stoffet "Hepa-Merz". Instruksjonen indikerer at den ikke kan foreskrives i kombinasjon med følgende stoffer:

  • penicillin antibiotika;
  • rifampicin;
  • vincamine;
  • diazepam,
  • natriumthiopental;
  • vitamin K;
  • meprobamat;
  • ethionamide.

Kontra

Det har kontraindikasjoner "Gepamerts". Instruksjonen sier at det ikke bør tas i tilfelle alvorlig nyresvikt (med en kreatininavlesning på mer enn 3 mg per 100 ml). Under graviditet og amming, er legemidlet foreskrevet med forsiktighet, da det lett trenger inn i blod-hjernebarrieren. Personer som er engasjert i arbeid som krever økt oppmerksomhet og reaksjonshastighet, samt drivere, anbefales ikke å bruke Hepa-Mertz medisinen. Vurderinger tyder på at døsighet og forvirring oppstår når du bruker dette stoffet.

Narkotikautslippsform

Midler "Gepa-Mertz" er tilgjengelig i to farmakologiske former: for oral, intravenøs og intramuskulær administrering:

  • poser til fremstilling av en oppløsning til drikking, inneholdende 3 g ornitin aspartat, smaksstoffer, sakkarin og natriumsyklomat, levulose, povidon og fargestoff;
  • 10 ml ampuller som inneholder 50 mg av det aktive stoffet for bolus (parenteral) administrasjon av Hepa-Merz-legemidlet.

Anmeldelser av leger som brukte og foreskrev dette stoffet indikerer god toleranse og ingen bivirkninger. Du kan imidlertid ikke bruke ekstra symptomatisk behandling. Noen ganger er det mulig ved oral administrering av en allergisk reaksjon på fargestoffet og smaken. For hver pasient blir dette bestemt individuelt. Legemidlet er ikke kontraindisert hos pasienter med diabetes mellitus: mengden sakkarin er ubetydelig og har ingen effekt på insulinproduksjon.

I noen tilfeller kan levercirrhose være en langsiktig eller kontinuerlig bruk av legemidlet "Hepa-Merz". Ved leversvikt hjelper det også kroppen til å takle behandlingen av metabolske produkter og toksiner. Avbrytelse av stoffet kan føre til forringelse av pasienten. Ingen bivirkninger ble lagt merke til.

Kostnaden for stoffet

Prisen på stoffet avhenger av stoffets form. I gjennomsnitt koster emballasje av gepa-Mertz-ampuller (10 ampuller, 10 ml hver) ca 3.000 rubler, og et granulat - 10 poser på 5 mg - ca. 700 rubler. Til tross for høye kostnader overgår stoffet alle sine analoger i kvalitet og effekter, og ingen andre stoffer vil erstatte sin handling.


Neste Artikkel

Hepatitt C

Relaterte Artikler Hepatitt