Chanterelle sopp fra parasitter

Share Tweet Pin it

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg prøvde lakris på meg selv. Jeg vil ikke si at jeg er veldig fornøyd. Den første uken med å drikke infusjon av ferske sopp. Men jeg løp fort av tålmodighet, byttet til hakkede tørk sopp. Løsningen virker ikke raskt, de første parasittene begynte å komme ut bare etter en uke, og ikke veldig aktiv. Ingen forbedring i helse ble observert. Det var imidlertid ingen negativ reaksjon fra organismen heller, og takk for det. Etter 20 dager dro jeg for å ta tester. Det viste seg at selvmedisinering ikke ga noen mening. Bare en liten del av parasittene har forlatt kroppen. Jeg fortsatte ikke med å eksperimentere med selvbehandling, jeg byttet til spesielle forberedelser.

Etter min mening er fordelene og effektiviteten til tørrede kantareller som et anthelmintisk middel sterkt overdrevet. De hjalp meg bare halvparten, hvis jeg kan si det. Med den enkleste ascaris til slutt å takle og kunne ikke. Jeg kjøpte et kilo tørket sopp, etter å ha hørt mye om deres gode anti-parasittiske egenskaper, spesielt siden jeg virkelig liker sopp. Jeg lagde den i støv, hvorfra jeg lagde en infusjon, bryg en teskje pulver med et glass kokende vann og hold det under oppvarmingsplaten i en time. Og denne bryggen skal være full hver natt i tre uker, alltid med sedimentet. Drikkene viser seg å være rart: det lukter i sopp, og smaken er helt usyret, men uten motstand.
Jeg merket ikke noe ubehag eller bivirkninger fra ham, verken halsbrann eller mageforstyrrelser, heller ikke allergiske reaksjoner, og heller ikke en avføringsvirkning, som fra noen urtemedisinpreparater. Og først var hun bare glad for suksessen: symptomene på zaglistennos begynte å passere, hud kløe, uregelmessig avføring og smerter i tarmen, så vel som hevelse forsvant.
Jeg trodde jeg ble helt av med ubudne leietakere da jeg bestod testene, og de viste fravær av ormer. Men etter en stund kom alt tilbake, fordi, som legen sa, døde bare voksne, som følge av behandling med kantareller, ikke egg. Larvene, derimot, overlevde vellykket soppbehandling og begynte å utvikle seg.

Kantareller i kapsler Fungo-Shi Kantareller

Produktbeskrivelse

Emballasje: 60 kapsler 270 mg

Anbefalinger til bruk:

abstrakt

Metode for bruk:

- For profylakse:

- Tilgang til hovedterapien:

Kontraindikasjoner: Graviditet, amming, barn under 5 år, individuell intoleranse mot komponentene

Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved romtemperatur på et tørt, mørkt sted.

Oppbevaringstid: 2 år fra produksjonsdato

Sopp Chanterelles - Anmeldelse

De vil bidra til å kvitte seg med parasitter, styrke IMMUNITET, forbedre synet, gjenopprette leveren! Og alle disse soppene er LISACHY! Mange bilder fra skogen :-)

Virkelig fantastiske sopp er kantareller i sine egenskaper!

I mine tidligere anmeldelser skrev jeg allerede om sopp og min detaljerte historie om hvordan jeg elsker å samle dem fra barndommen, men nå skjer det svært sjelden.

I år brøt jeg endelig inn i skogen. Små rever var allerede der, men likevel klarte jeg å tørke en liten krukke (ikke teller sopp som min mor og bestemor hadde tørket meg for ankomst)

Jeg, til min overraskelse, lærte om de mirakuløse egenskapene til disse soppene ganske nylig, bare for noen år siden. Siden da ville jeg virkelig ha en liten lager av kantareller hjemme, men jeg kunne ikke finne dem hvor som helst, bortsett fra i butikken - syltet. Men kokte sopp interesserte ikke meg, jeg ville ha dem rå eller tørket.. og her er hvorfor.

Til kantelerell fordel kan de ikke bli utsatt for varmebehandling. Det vil si, det er bedre å bruke dem i tørket eller frisk form. Noen gjør selv en tinktur.

Ja, og salting, de er ikke egnede, fordi saltet også dreper alle næringsstoffer, så vel som varmebehandling.

Selv om mange mennesker elsker dem for sin uvanlige smak, og legger til ulike retter.

1. Og faktum er at kantareller ikke er ormende (med sjeldne unntak), fordi de inneholder en stor mengde av et stoff som chinomanoza.

Hinomanoza er svært destruktiv for alle typer parasitter, og for personen, tvert imot, er det gunstig. Ved hjelp av disse soppene kan du bli kvitt ikke bare noen parasitter, men også eggene sine. Mens andre legemidler har en skadelig effekt på en persons tilstand, helbreder de ikke engang.

Samtidig er de nyttige å ta som forebygging, samt å styrke immunforsvaret og helse. Alle interesserte kan finne informasjon på Internett.

De sier vanligvis hvis sopp er orm - da er det bra.. Virkelig! Og i tilfelle av kantantereller er motsatt sant.

Dyr, forresten, blir også behandlet på denne måten for parasitter. Vel her er det klart.

Chinomanose er ikke giftig for mennesker og varmblodige dyr, og det er for utvinningens skyld at farmasøytiske selskaper kjøper store mengder kantantereller.

2. Rik på sopp og vitaminer. Spesielt nyttig for lever og syn.

På grunn av det høye innholdet av vitamin D, sink og kobber, er de medisinske egenskapene til kantarellene mye brukt i forebygging og behandling av ulike svulstsykdommer, fjerning av radionuklider fra kroppen, behandling og restaurering av bukspyttkjertelen, forbedring av immunitet og kroppsresistens mot ulike infeksjoner. Det kan sies at kantarell sopp er et universelt middel for å bekjempe sykdommer. Men kantarellens sopp er mest verdifull for sine polysakkarider - chittinmanoza, ergosterol og trametolinsyre.

3. Lukten av disse soppene minner meg om en floral og fruktig aroma!)

Veldig uvanlig for sopp.

4. Det smaker varmt (rå) og har en hyggelig fruktig ettersmak))

5. Mushroomstrukturen minner også om tørket blekksprut. Hele sopp er en eneste helhet, og beinet og hetten og alt annet er ikke skilt fra hverandre. Og det er veldig praktisk (da trenger du ikke lete etter caps og bein kuttet av hverandre, og platene smelter ikke, som det er tilfelle med russula)

Ærlig talt, kantareller jeg har for alle anledninger)

Oppskrifter og tinkturer for behandling av parasitter sopp kantantereller (med anmeldelser)

Fungoterapi - en veldig gammel trend i medisin. De første dokumentariske referansene til parasitt sopp behandling metode finnes i avhandlingen av den store kinesiske helbreder Wu Xing. De medisinske egenskapene til kantantereller, for eksempel, har lenge vært brukt både i folkemusikk og i offisiell medisin.

Hva er i sopp inneholder

Kantarell er ikke bare høyt verdsatt for sin smak, men er også et råmateriale for noen stoffer. På grunn av innholdet i sjeldne polysakkarider - chitinmanose, ergosterol og trametonolinsyre - sopp brukes som anthelmintiske og hepatoprotektive midler. De inneholder i store mengder:

  • Ergokalsiferol (vitamin D).
  • Vitaminer A, Bl, B2, C, E, PP.
  • 8 essensielle aminosyrer.
  • Sopp antibiotika.
  • p-glukaner.

Takket være slike komponenter har soppene en reduserende effekt på slimetevevet, normaliserer twilight visjon, øker immuniteten, har bakteriedrepende, antitumor, anti-inflammatoriske egenskaper. Chitinmann polysakkarid er et unikt stoff som inneholder sopp. Behandling av helminthiasis med kantarellpreparater er effektiv på grunn av dette meget stoffet.

På grunnlag av aktive stoffer som inneholder kantantereller, produseres narkotika:

  1. Chanterelle tinktur (Gorno-Altaisk).
  2. "Chanterelles" i kapsler (Shiitake LLC).
  3. "Fungo-Shi Chanterelles".
  4. Cream "Chanterelles" (Moscow, LLC "Shiitake").
  5. Rektale suppositorier "Fongonco - Chanterelle" (LLC "Dobrodeya").
  6. Spetstonik "Chanterelle" og andre.

Antihelminthisk virkningsmekanisme

Chinomanose (chitonmans) ødelegger det neuromuskulære systemet av parasitter. Ved å virke på nerveganglier av parasitter blokkerer polysakkaridet overføringen av nerveimpulser, slik at parasittene ikke kan bevege seg, noen organer slutter å fungere, og parasitten dør. Unikhet av kantarellmedisiner er at, i motsetning til noen anthelmintiske stoffer, har de en ødeleggende effekt, ikke bare på voksne individer og larver, men også på egg av parasitter.

I tillegg inneholder kantareller β-glukaner, noe som fører til en styrt prosess for å styrke immunsystemet. Videre forårsaker stoffet ikke betennelse og bivirkninger, som noen immunmodulatorer. Som et resultat, kjemper kroppen med helminthic invasjon aktivt med ormer. p-glukaner:

  • øke antimikrobiell og antimykotisk aktivitet og beskyttelse på cellulær nivå;
  • øke kroppens motstand mot infeksjoner og invasjoner;
  • nøytraliserer inflammatoriske prosesser forårsaket av vitaliteten av parasitter.

Noen typer ormer påvirker leveren, ikke bare parasitere i kroppens vev, men gir også en giftig effekt. Ergosterol er en del av membranene i soppceller. Stoffet har en hepatoprotektiv og antitumor effekt på leveren vev. Ergosterol gjenoppretter og normaliserer kroppens struktur og funksjon, skadet av parasitter.

Vitaminer og sporstoffer, som er inneholdt i store mengder i sammensetningen, spiller en viktig rolle i ernæring, regenerering og restaurering av vev skadet av parasitter. Derfor kan vi si at slike stoffer ikke bare effektivt bekjemper ormer, men også gjenopprette kroppen etter utvisning av parasitter.

Hvilke plager kreves

De aktive stoffene i soppen kjemper effektivt mot et stort antall arter av parasitter. Derfor kan legemidler brukes til behandling av slike typer helminthiasis, som for eksempel:

  1. Teniidoze.
  2. Enterobiasis.
  3. Trichocephalosis.
  4. Clonorchiasis.
  5. Ascariasis.
  6. Schistosomiasis og noen andre.

På grunn av det brede spekteret av handlinger, har kantantereller lenge vært brukt i tradisjonell medisin.

Høsting og bruk

Chinomanose-polysakkaridet dekomponerer under varmebehandling, derfor blir rå eller tørket sopp brukt til fremstilling av legemidler mot parasitter. Høst hele, intakte unge kantantereller. Rengjør smuss med en myk børste, bare hvis den er veldig skitten, den kan vaskes med rennende vann.

Store sopp kuttet med en keramisk kniv. De tørkes i solen eller i en spesiell tørketrommel ved en temperatur på 40-50 ° C. Tørket brukes til å forberede et pulver eller en tinktur mot parasitter. Oppbevares i hermetisk forseglet krukke eller lommesekk på et mørkt, kjølig sted. Medisinske egenskaper for tørr sopp beholder hele året, og de kan brukes i ulike oppskrifter. De mest populære oppskrifter er som følger:

  • Oppskrift tinktur av rå kantantereller på vodka eller alkohol. Tinktur av ferske sopp mot ascaris, pinworms, whipworm er forberedt på denne måten: hakk rå kantareller med en keramisk kniv, hell råmaterialet med en hastighet på 2 ss. l. sopp per 100 ml alkohol (vodka), oppbevares i kjøleskapet i 14 dager. Behandling av helminth infeksjoner utføres ved å ta en tinktur på 1 ts. før sengetid. Ta tinkturbehovet i 30 dager. Denne oppskriften er svært effektiv.
  • Oppskriftstankur av tørre kantareller på vodka eller alkohol mot parasitter. Tinktur er lett å forberede. Tørre kantellereller må slipe i en kaffekvern eller blender. Den resulterende pulver pour vodka eller alkohol, med en hastighet på 3 ts. pulver til 150 ml alkohol (vodka). Insister på et mørkt, kjølig sted i 14 dager. Ta tinkturen mot parasittene skal være i en måned, for 1 ts. for natten, pre-shaking. Denne oppskriften er veldig effektiv, som praksis viser.
  • Oppskriften tinkturer av parasitter i tarmen og å rengjøre leveren kan tilberedes og dermed: hogge rå sopp, 3 ss. l. råvarer helles 200 ml vodka. Tinkturen er alderen i kjøleskapet i ca 10 dager etter at den må filtreres. Behandling utføres innen 14 dager. Ta 1 ts. Denne oppskriften eliminerer effektivt ormer og hjelper til med å rense leveren.
  • Behandlingen av helminthinfeksjoner med sopppulver utføres som følger: mot parasitter, ta pulver fra tørr sopp 250g, 2-3 ganger daglig før måltider. Behandlingen fortsatte i 60 dager.

Spesialister foreslår at du legger til noen oppskrifter, for eksempel injisering av anthelmintiske urter (skum, malurt) i oppskriften for å forbedre effekten. Tilbakemeldinger fra personer som har benyttet seg av slike råd, er svært positive.

Også eksperter viser at kantantereller ikke bare brukes i utvisning av parasitter fra kroppen, men også for fjerning av radionuklider, i behandling av fedme, samt tinktur av kantantereller øker motstanden i øyeslimhinnen mot infeksjoner.

Forsiktig ikke anbefalt

Behandling av helminth infeksjoner med kantarell tinktur anbefales ikke:

  1. Med en tendens til allergiske reaksjoner.
  2. Barn opptil 3 år, som oppskrifter tinkturer fra parasitter involverer bruk av alkohol.
  3. Gravid og lakterende.

Mer tinktur har ingen kontraindikasjoner, siden oppskriften er testet av generasjoner av pasienter og består av naturlige ingredienser. Det er noen oppskrifter for kantarell tinkturer, som ikke bare brukes mot parasitter, men også for behandling av tuberkulose, strålingssykdom. Behandling av akutte luftveisinfeksjoner, akutte respiratoriske virusinfeksjoner, tonsillitt, som brukte tinktur av alkohol, samt kliniske studier har gitt et godt resultat.

Anmeldelser av de som brukte tinkturen til parasitter, for det meste positive. Av stor interesse er vurderinger av de som har en tinktur av parasitter, ikke bare fullført oppgaven - herdet helminthiasis, men også restaurert funksjonen i leveren, bukspyttkjertelen, og behandlingen ga en hyggelig "bivirkning" - restaureringen av huden, aknehelsen etc.

Chanterell tinktur brukes til å kvitte seg med parasitter, og behandling, ifølge eksperter, er mye mer effektiv enn å bruke tinktur fra medisinske planter.

En bosatt i Berdsk døde av forgiftning med tinktur av kantareller på vodka

Kvinnen prøvde å "bringe parasittene" ut av kroppen med et folkemidlet. Hun selv fortalte leger om dette før hennes død.

Anonymer healere hevder at kantarell tinktur på vodka hjelper til og med mot levercirrhose

Nye opplysninger om død av en bosatt i Berdsk, som ble forgiftet av sopp, har blitt kjent. Husk at den 1. juni døde en 39 år gammel kvinne i intensjonsavdelingen til TSGB. Den påståtte dødsårsaken er alvorlig soppforgiftning. Den eksakte dødsårsaken vil imidlertid bli etablert ved en rettsmedisinsk undersøkelse i Novosibirsk.

Som angitt "Courier. Onsdag. Berdsk "2. juni og. om. Nazar Zhilin, leder av departementet for innenriksdepartementet for Berdsk, kvalifiserer politiet denne hendelsen som en ulykke. Ingen spesiell undersøkelse vil bli gjennomført.

Høvdingen på Berds bysykehus, Yuri Kramorov, bekreftet "Courier. Onsdag. Berdsk "pasientens død, og bemerket at kvinnen selv mens hun levde, fortalte at hun hadde brukt sopp dagen før. Og om det er i virkeligheten, vil det bare vise tester.
"Ingen vet det." Ifølge kvinnen er det bare kjent at hun slags insisterte på disse soppene på vodka eller noe annet, forklarte Kramorah.

Som det ble kjent "Courier. Onsdag. Berdsk "fra egne kilder i medisinske sirkler, brukte kvinnen egentlig ikke soppene, men en spesiell tinktur av kantareller på vodka. Så berdchanka prøvde å "bli kvitt parasitter." Men dette førte til tragiske konsekvenser.

Hvis du scorer i chanterell tinktur søkemotoren, kan du snuble over hundrevis av oppskrifter for dette "mirakuløse stoffet" og eulogistiske vurderinger. Anonyme healere overbeviser brukerne om at infusjonen, som inkluderer vodka, hjelper mot ormer, Giardia, levercirrhose og bukspyttkjertelen. I tillegg anbefales kantarell tinktur å drikke som et "fortifikasjonsmiddel". På bivirkningene sier de beskjedent, sier de, ingen har ennå klaget.

Legene sier at folk virkelig begynte å øke til tradisjonell medisin, i stedet for å søke hjelp fra kvalifiserte spesialister. Forsøk på å kurere en kreftformet tumor med en plantain er ikke lenger en vits, men en realitet. Folk foretrekker å tørke og piller sopp, urter, giftige bær og alle typer tinkturer. Konsekvensene er ikke i det hele tatt morsomt. Pasienter bruker tid på ubrukelig selvbehandling og utløser ofte sykdommen til det ytterste. Som et resultat, løper de fortsatt til legene, men noen ganger er det for sent.

For eksempel, nylig i Altai-republikken, ble et barn som var smittet med kryssbåren encefalitt, forsøkt å bli kurert i en kirke. Som rapportert av FlashSiberia, foreldrene til en 2 år gammel baby, bitt av et kryss, "reddet" sitt barn med bønner i en uke. Og først da barnets temperatur økte til 40 grader bestemte foreldrene seg for å gå til sykehuset. Heldigvis ble babyen reddet.

"Fungo-Shi" Kantareller

Beskrivelse av stoffet

Kantareller som medisin Jeg har tre uvurderlige effekter. Den første er den beste antihelminthic medisinen.

Chanochanza i kantareller er en helt naturlig substans som ikke og kan ikke forårsake bivirkninger.

  1. Virkningen av dette stoffet er fundamentalt forskjellig fra syntetiske anthelmintiske stoffer - de forgifter ikke ormene, men er innebygd i slimhinnen og forårsaker at nervesenterene i ormene blokkerer, noe som ikke gir noen skadelig effekt på vitale menneskelige organer.
  2. Chinomanose blokkerer bare ormens nervesenter, innføringen av dette stoffet i det chitinøse dekket av insekter, parasitiserende sopp har ingen effekt.
  3. I motsetning til de anthelmintiske stoffene løsner kinomennoza perforatene, det vil si, delvis skjellene til ormene i ormene, og ødelegger dermed de mange massene av eggene til helminthene.

Den andre aktive ingrediensen i kantareller er ergosterol, som effektivt virker på leverenzymer. Nå i Vesten, er ren ergosterol brukt til å rense leveren.

Endelig har nyere studier vist at trametonolinsyre vellykket påvirker hepatittvirusene.

Legemidlet "Fungo-Shi-Lisichki" ble utviklet av russiske forskere og testet i Russland og utlandet. Tilgjengelig i kapsler (60 kapsler per pakke).

Det er kombinert med medisinering..

Svampen er absolutt ikke giftig, den samler seg i økologiske soner, den er sertifisert, den har bestått radiostyring.

Ved bruk av doseringen av legemidlet tildeles hver gang individuelt, med hensyn til individuelle behov!

Kontakt lege før bruk.

Kontraindikasjoner: Graviditet, amming, barns alder (ingen kliniske studier ble utført i disse gruppene), individuell intoleranse mot komponentene.

Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn + 25 C på et tørt, mørkt sted.

Holdbarhet 2 år.

Søknad om dyr

• Antigelmintvirkning
• Hepatoprotektiv, koleretisk middel
• Hypovitaminose A

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Chanterellpulverbehandling.

  • Gå til side:

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding aiwa »24 jul 2015 10:50 pm

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding til Anna11 "25. juli 2015 10:23

Re: Behandling av kantarellpulver.

Anna11s melding "25 jul 2015 10:27

Re: Behandling av kantarellpulver.

Legg inn anastasiya0782 "25 jul 2015 11:39

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding malekula man »26 jul 2015 17:41

Re: Behandling av kantarellpulver.

Meldingen Galina46 "26. jul. 2015 19:18

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding aiwa »26 Jul 2015 20:41

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding malekula mann »26 Jul 2015 22:13

Re: Behandling av kantarellpulver.

Melding aiwa »27 Jul 2015 00:24

Anmeldelser av de som ble hjulpet av kantantereller fra parasitter


Hvis kantareller tas fra parasitter, hjelper vurderinger av hvem som er helbredet, å forstå om det er verdt å ta dette middelet i det hele tatt, hvilken effekt av behandling bør forventes og når. Når det gjelder tradisjonelle medisinske spesialister og moderne forskere, er de enige om at disse soppene har utmerket effekt mot parasitter. Slike egenskaper har blitt bevist av vitenskapen, selv i apotekene i dag selges mange rusmidler for ormer ut fra kantareller.

Interessant! Soppplukkere vet at kantantereller aldri er ormfulle og ikke angrepet av skadedyr i skogen. Alt takket være den unike kjemiske sammensetningen av sopp, som parasittene simpelthen ikke tolererer.

Larisa Ivanovna, 54 år gammel: "Jeg bor i nærheten av skogen, og tinkturen på grunn av kantareller fra barndommen ble gitt til oss av foreldrene våre en gang i året som et forebyggende tiltak mot parasitter. I vår familie er denne tradisjonen også bevart. Det er bare viktig å forberede tincturen strengt i henhold til resept og ta i henhold til instruksjonene, så vil du aldri ha parasitter. "

Indikasjoner for bruk av kantareller fra parasitter

Den viktigste aktive ingrediens mot parasitter, som finnes i kantareller, er chinomanomas monosakkarid. Det er takket være dette stoffet kantareller er de eneste soppene i skogen som ikke påvirker enten ormer eller insekter ansikter.

Monosakkarid påvirker ormens nervesystem og som følge derav blir parasitten immobilisert. Snart dør myrene fra åndedrettsstanse. Denne effekten har en kantarelle og tarm ormer, og Giardia (protozoan parasitter). Larvene er også berørt, som et resultat av hvilke de dør. Ødeleggelsen av både voksne og larver fører til at kantantereller fra parasitter brukes overalt og dette verktøyet er ekstremt effektivt.

Det er også verdt å merke seg om innholdet av beta-glukan i sopp. Dette polysakkaridet aktiverer immunblodceller, som et resultat, de beskytter kroppen under en svekket behandlingsperiode, når døde ormer, før den naturlige tilbaketrekningen, kan forgifte kroppen.

Klara Petrovna, 75 år gammel: "Jeg tok selv tinkturen på vodka og kantantereller ut av nødvendighet, da testene (de ble tatt hele mitt liv regelmessig på jobb) avslørte parasitter. Men jeg vil ikke råde barn til å gi et slikt middel, fordi det inneholder alkohol. "

Kjøp eller lag deg selv?

Til tross for det faktum at i dag kan du finne mange ferdige produkter basert på chanterell-ekstrakt fra ormer på hyllene på apotek, er det best å gjøre hjemme rette deg selv.

Det er viktig! Siden det er vanskelig å finne friske kantantereller gjennom hele året, involverer mange tinkturer fremstilling av tørre råvarer. Dette er normalt og du kan forberede slike råvarer til sesongen selv.

Uavhengig høsting av kantareller

Hvis du tørker dine egne sopp, må du ordentlig forberede dem. For å gjøre dette, skyll overflaten, børst av smuss. Deretter henger kantarellene på tynne tau eller legg dem på en trellis. Tørking foregår i løpet av uken, på grunn av vær og klima, kan tørketidene øke.

Hvis du tørker kantareller hjemme i en vanlig ovn, blir tørketiden redusert drastisk. Tørking utføres med en litt åpen dør, og temperaturen skal være rundt 45 grader. Hvis temperaturen blir hevet, vil kjemikalien som skal neutralisere parasittene bli ødelagt, og soppen vil miste effektiviteten fra parasittene. Reaksjonskantereller kan bestemmes av utseende - de begynner å knuse når de klemmes.

Tinktur på vodka og kantareller

De som er kurert, skriver aktivt om hvordan effektive kantareller er fra parasitter. Men du må selvstendig kunne gjøre tinkturen. Her er det viktig å nøye observere alle proporsjoner, og før behandlingen påbegynnes, anbefales det også å konsultere legen din om fraværet av individuelle kontraindikasjoner.

Forbereder tinktur på vodka og tørkede kantellereller fra ormer:

  1. To spiseskjeer av tørket kantarellpulver helle et glass vodka.
  2. I en glassflaske insisterer midler i to uker, rist flasken med innholdet regelmessig.
  3. Ta for behandling en liten skje hver dag før sengetid. Tinktur nødvendigvis rist før hver mottakelse.

Forbereder tinktur på alkohol og friske kantareller fra parasitter:

  1. Hak chanterellerne og legg dem i en glassburk.
  2. Fyll krukken med alkohol, væsken skal helt dekke sopp.
  3. Insister i tre uker, så få soppene fra tinkturen.
  4. Alkohol å bruke 60 dager to ganger: om morgenen på tom mage en teskje og om kvelden før sengetid en teskje.

Vær oppmerksom! Uavhengig av den valgte oppskriften, kan ikke tinkturen filtreres. Det vil si at du må bruke med suspensjon og sørg for å riste flasken før bruk.

Kontra:

  • Individuell intoleranse.
  • Komplekse sykdommer i fordøyelseskanalen.
  • Barn opptil tre år.
  • Fødselsperioden og amming.

Uerfarne soppplukkere, som samler kantantereller for tinktur, bør være oppmerksomme og forstå hvordan en vanlig kanthuggel avviker fra en falsk kantel, fra en gul urchin, samt fra en omfalottoliven. For å skille mellom sopp, anbefales det å bruke en spesiell katalog.

Kantareller fra parasitter: vurderinger, som gjenvunnet

Julia, 24 år gammel: "Jeg gjorde ikke forberedelsene selv, men jeg kjøpte det allerede forberedte ekstrakten i et apotek i form av et pulver. De to første ukene av behandlingen opprørte meg, fordi jeg ikke så resultatene. Men på den femtende dagen i morgen observert jeg en hel skjær av døde Ascaris. "

Petr, 51: "Vi lever i Sibir, og dette er sentrum for opisthorchiasis. Kona led av akutt form av denne sykdommen i mer enn tre år. Dessuten manifesterte parasittene seg som røde flekker i hele kroppen. Kursene foreskrevne stoffer ga ikke resultater. En gang på markedet fortalte bestemor med sopp meg at du kan kvitte seg med ormer med kantareller, ga en oppskrift på tinkturer. Hva synes du? Etter tre uker med behandling gjenopprettet min kone og problemet oppsto ikke i vår familie igjen. "

Tørket chantereller fra parasitter

Årsaken til den høye effektiviteten av kantarellene er at disse soppene kan drepe ikke bare modne helminter, men også helminthegg, som den samme rundorm utsettes hver dag til en kvart million. Tansy, malurt, røverkvart - alle disse urter er berømte for deres anthelmintiske egenskaper, men de er alle dårligere i deres allsidighet og effektivitet til vanlige tørkede kantellereller. Tenk på alle stadier av behandling av helminthiasis med kantareller: samlingen av sopp, deres forberedelse, samt riktig behandling ved hjelp av sopppulver, klar antiparasittisk ekstrakt og kapsler av kantareller.

Effekten av kantareller på parasitter

I motsetning til apotekets anthelmintika er den chanterelle anthelmintiske substansen D-mannosemonosakkarid, helt trygt for mennesker, og også kalt chinomanozoisk. Det er nettopp på grunn av dens egenskaper at kantantereller aldri er ormfulle: ormen, som trer inn i soppens masse, mottar umiddelbart "ladning" av D-mannose, som forstyrrer overføringen av nerveimpulser. Å være fullstendig lammet, mister ormen evnen til å puste og snart dør.

På samme måte påvirker chinomanoza ormene. Videre har den evnen til å omslutte og oppløse egg av parasitter, som ikke er i stand til noe syntetisk stoff. Det er denne faktoren som er avgjørende i kampen mot vedvarende autoinvasjoner (selvinfeksjon) i tilfelle ascariasis, hymenolepiasis, strongyloidosis og toxocariasis. Samtidig påvirker død av et egg ikke det menneskelige kroppens omkringliggende vev i det hele tatt.

Den andre aktive ingrediensen i kantantereller, som forårsaker bruken av dem, er beta-glukaner - polysakkarider, hvor hovedegenskapen er aktiveringen av leukocytter (immunblodceller). Det er inntak av beta-glukaner med mat som garanterer god beskyttelse mot bakterier, virus og parasittiske mikroorganismer.

Du kan gå for å samle kantantereller i to årstider: den første i begynnelsen av juni, den andre - fra august til oktober. Disse soppene vokser som regel i nåle- og blandeskog, og fra rent løvskog - i bjørkeskog. Oftest kan kantellereller bli funnet:

  • under søppel (løvverk og grener);
  • i det tykke gresset;
  • i vått mos.

På grunn av sin form og farge kan en uerfaren soppplukker ta hatten til et gulaktig blad. Men når det er mulig å finne minst en sjampinjong, med høy grad av sannsynlighet vil det være mange flere slektninger rundt.

Det er viktig å vite: Dette er en av de få soppsorter, hvis representanter ikke kan klippes med en kniv. Kanterskalle må forsiktig skrues av med beinet - bare slik at mycelium ikke vil bli skadet.

tørking

Selv om kantantereller er helt sikre med hensyn til toksisitet, anbefales det fortsatt ikke å spise dem rå: individuelle allergiske reaksjoner er mulige, spesielt hos personer som ikke er vant til sopp. Enda verre for behandling av parasitter er koking og steking av disse soppene. Den ovenfor nevnte D-mannose er ødelagt ved en temperatur på bare 60 °, og parabolen vil helt miste sin anthelmintiske effekt. Det ideelle alternativet er å tørke kantarellene for videre forberedelse av pulveret fra dem.

Før du tørker, vasker disse soppene ikke, fordi de pleier å absorbere en stor mengde vann. Det er nok å fjerne smuss fra dem. Det er best å tørke kantareller i solen på sterke tråder eller på spesielle rister, samtidig som det sikres at soppene ikke berører hverandre. Hele prosessen tar minst en uke.

Hvis tørking skjer i en elektrisk tørketrommel eller en ovn, er det viktig å sørge for at temperaturen i dem ikke overstiger 45 grader. Ovnsdøren i dette tilfellet må åpnes.

Når soppene begynner å smuldre når de klemmes, kan tørking stoppes.

Behandling av helminth-infeksjoner med kantareller: folkemessige oppskrifter og ferdige produkter

Før du tar tørkede kantellereller fra parasitter, bør de knuses i en manuell eller elektrisk kaffekvern. Det er tre grunner til dette:

  • beste antiparasitiske egenskaper lagres i pulveret;
  • Oppskrifter av tinkturer og tinkturer mot ormer viser vekten av kantarellene i skjeer av pulver;
  • i en slik tilstand er de mest praktiske å lagre.

Den første oppskriften på ormer er ekstremt enkel: du må ta 1 ts i 60 dager. pulver.

Den andre oppskriften - en infusjon av tørkede kantellereller - passer for de som ikke liker smaken av tørkede sopp. En teskje pulver er strømmet med et glass kokt vann ved romtemperatur og trukket i omtrent en time. Drikk sammen med alt sedimentet før sengetid. Siden vann gir deg mulighet til å trekke ut mer D-mannose fra råvarer, bør denne infusjonen tas på bare 20 dager.

Hvis en smittet person ikke har evne og / eller ønske om å vandre gjennom skogen på jakt etter sopp, og tørke dem, kan de kjøpe kinesisk medisin Chanterelle Extract - høyt konsentrert pulverisert ekstrakt av chinomannoza, hvorav 100 gram av massefraksjonen av aktivstoffet tilsvarer 1,5 kg (!) hjemmelaget pulver eller 1 kg vanlig ekstrakt. Voksne må ta 2 g ekstrakt tre ganger om dagen en halv time før måltider. De-worming kurs - 2 måneder. Barn opptil 10 år - det samme, men 1 g pulver.

Det er også en russisk analog av dette stoffet fra linjen, som har fortjent gode vurderinger - et ekstrakt i form av kapsler "Chanterelles" fra "Fungo-Shi" -linjen. Kapsler tar 2 stykker tre ganger daglig i løpet av måltidene. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder.

Ideelt sett bør like ufarlige anthelmintiske preparater basert på anthelmintiske urter legges til behandling av kantareller - tørrkostnader for infusjoner og ferdige tinkturer fra ekstrakter av disse plantene. Den høye effektiviteten til disse naturopatiske legemidlene og gode vurderinger om dem er resultatet av å kombinere følgende antiparasitiske planter:

  • malurt;
  • peppermynte;
  • ryllik;
  • Salvia officinalis;
  • Calendula officinalis;
  • kamille;
  • vanlig tannfugl;
  • sumah kinesisk;
  • eik bark;
  • bjørkblader.

Naturlige stoffer har ekstra fordeler på grunn av tilstedeværelsen av antimikrobielle, antiinflammatoriske og blodrensende urter i deres sammensetning:

  • ferula dzhungarskoy;
  • sump knopper;
  • vanlig kiste.

Siden urter kjemper mot helminter ved hjelp av helt forskjellige aktive stoffer (tanniner, alkaloider, noen aminosyrer), vil de ikke forstyrre soppkinomanoser, men de vil styrke og akselerere effekten av den. Faktisk, i mange tilfeller kaster folk som har valgt folkebehandling det etter en stund, er ikke i stand til å telle proporsjoner av urter hver dag i flere måneder, brygge, insistere og filtrere osv.

I verste fall kan den ufullstendige behandlingen av helminthias selv føre til unormal lokalisering av parasitter: de forstyrrede larver av ormer (spesielt ascaris) vil forlate tarmen og bosette seg i andre organer.

De ferdige produktene er like praktisk å motta som tradisjonell medisin.

Andre nyttige egenskaper av kantareller

I tillegg til ødeleggelsen av parasitter gir kantarellene følgende fordeler for kroppen:

  • styrke den naturlige immuniteten til personen;
  • kjempe mot parasittiske mikroorganismer;
  • er anti-varicose agent;
  • de renser leveren på grunn av ergosterolpolysakkaridet som finnes i dem;
  • sliter med tørr hud, slimhinner;
  • forbedre synet og forhindre øyebetennelse
  • er en rik kilde til kobber, mangan, kobolt, kalium, vitaminer PP, A, B2, C og D2.


Kantarellene er en unik sopp som bekjemper mange typer ormer på grunn av tilstedeværelsen av D-mannose polysakkarid og beta-glukaner i sammensetningen. D-mannose, i motsetning til syntetiske stoffer, forårsaker ikke bare helminths død, men ødelegger også eggene deres, som hindrer parasittene fra selvinfeksjon, noe som er karakteristisk for ascaris- og dvergkjedeinasjon. Tørket kantareller er de mest effektive for behandling av helminth-infeksjoner, som er best lagret som et pulver. Jordkantereller kan tas både rå og i form av tinkturer og tinkturer. Hvis du ikke vil samle og tørke sopp selv, kan pasienten kjøpe et tørt, høyt konsentrert ekstrakt av chinomannoza fra kantellereller eller en kapsel basert på den. Den beste effekten vil gi en omfattende behandling med naturopatiske preparater fra anthelmintiske planter.

Fungo shi chanterelles vurderinger

Helminths - (fra greske. Helmins, slekt. N. Helminthos - orm, orm), parasitære ormer; patogener (helminthiasis) av mennesker, dyr og planter. Helminths inkluderer mange flate og primære hulrom. Helminths av mennesker og dyr kalles ormer.

Det vurderes at standardene for moderne hygiene på en pålitelig måte beskytter oss mot infeksjon av ormer, at dette problemet mest sannsynlig er viktig for folk i tropiske land med lav sivilisasjon. Men dessverre er dette langt fra saken.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) er over 4,5 milliarder mennesker smittet med parasittiske sykdommer i verden, med hver tredje innbygger i Europa. Gjennomsnittlig forekomst av jordens befolkning er 100 millioner per år. I Russland er den totale forekomsten av parasittiske sykdommer 15 ganger høyere enn forekomsten av akutte intestinale infeksjoner, og frekvensen er kun sammenlignbar med forekomsten av influensa.

Parasitter har trent i mennesker og dyr i millioner av år, og for dette måtte de gjennom en ganske komplisert utvikling - de tilpasset seg for å leve i høye temperaturer (ved menneskelig kroppstemperatur), gjenoppbygde systemet for mat og utskillelse. Men organismen - offeret utviklet seg også - han lærte å sameksistere med parasitter. Det var, det var en symbiose. Symbiose av mennesker og parasitter er i prinsippet ganske avgjort. Tenk deg hvor mange ormegg vi får fra utsiden, hvis en melding blinket i en avisartikkel - bare på en frisk brødbakk som ble brakt til butikken, ble det funnet flere typer parasittegg. Men selve kroppen regulerer et rimelig forhold, og selv om vi er bærere, betyr dette fortsatt ikke at ormene i oss bare tenner. Menneskekroppen i tilfelle infeksjon med helminter kan spontant øke surhetsgraden for å utvise uønskede gjester, men dette er først når personen er frisk og kroppen fungerer som den skal. Noen typer ormer er generelt i stand til å leve i mennesker i mange år, til og med tiår, tilpasse seg de mest ugunstige forholdene for seg selv og ikke vise seg selv. De blir mer aktive når vertsens immunitet avtar, det vil si etter å ha en akutt sykdom, stress, på grunn av eksponering for uønskede miljøfaktorer, skadelige strålinger og rusmidler.

Hvis kroppen blir undergravd - ormene begynner å feire, multipliserer de flere ganger mer intens! Alt går i henhold til prinsippet om kamp for overlevelse, selv på bekostning av vertsleverandøren.

Her er noen eksempler på sakshistorier av pasienter i senteret for fungoterapi:

Boria S., en syv år gammel gutt, ble brakt til oss av sin bestemor - gutten har hyppige anfall av alvorlig hodepine med en kraftig temperaturfall til 35, etter et slikt angrep, sløvhet, irritabilitet. Gutten ble undersøkt, ingenting ble funnet, selv om en hjerne svulst ble mistenkt. Diagnosen er tvilsom, vi bestemte oss for å punktere ryggmargen...

Helen, en student, kom av seg selv - ansiktet hennes er farget med rosa, skumlete flekker som begynner å brenne om kvelden, akkurat når alle jentene har det travelt med å gå på diskoteket. Jeg tok en hel mappe med registreringer fra leger - roseola, mycosis, dermatose - alt er upålitelig, men hormonale salver er skrevet ut og hjelper ikke, men jeg vil ikke ta hormoner inni...

Alle disse sakhistoriene blir husket godt, da de endte med en fullstendig kur. Og diagnosen av alle... det samme - orminfeksjon. Ja, velkjente parasitter, i første omgang - Giardia var synderne, i det andre - leverenflukten. Svært ofte blir symptomene slettet - allergiske manifestasjoner, selv om det ikke var noe hint før det, brune flekker på huden, tørre albuer, hvite prikker på neglene, etc.

Legene skal ikke tiltales for disse tilfellene - kroniske former for invasjoner forekommer på en spesiell måte, de har allerede forårsaket comorbiditeter og parasittene selv ikke manifesterer seg - deres mange eggmasser gir bare giftstoffer og derfor er det ekstremt vanskelig å finne dem i avføring og blodprøver også. Den eneste pålitelige analysen i dette tilfellet er i spytt, det vil si tilstedeværelsen av toksiner i krystallisert amylase; en metode utviklet av Petersburg parasitologiske forskere.

Helminth-toksiner i spytt finnes i den tidligste fasen - til og med uferdige helminthegg frigjør dem. Denne analysen gir en meget høy nøyaktighet av bestemmelsen av parasitter på et meget tidlig stadium.

Nå, som for behandling av orminfeksjoner.

Våre spesialister har utviklet et antiparasittisk fungoprogramma, som inkluderer soppdrepende preparater: "Fungo-Shi Chanterelles", "Fungo-Shi Shiitake", "Fungo-Shi Trutovik". Ved å ta stoffet "Fungo-Shi Chanterelles" heler fullstendig helminthiasis, da det ødelegger leggingen av egg av parasitter, som vanligvis ikke har anti-parasittiske stoffer. Derav bryter han "syklusen med utvikling av parasitter og gjentatte forgiftninger av anthelmintiske legemidler er absolutt ikke nødvendig.

I tillegg er "Fungo-Shi Shiitake" og "Fungo-Shi Pantovik" utnevnt for å fjerne de døde eggskjellene og Giardia-cyster fra kroppen og normalisere leverfunksjonen.

Antiparasittisk fungoprogramma inkluderer 2 faser:

  • Kapsler av stoffet "Fungo-Shi Chanterelles" - 2 kapsler om dagen før måltider i en måned for å fjerne ormene fra kroppen og ødelegge eggene av ormer og Giardia-cyster.
  • Kapsler "Fungo-Shi Shiitake" - 2 kapsler. om morgenen før måltider og 2 kapsler "Fungo-Shea Trutovik" om kvelden før måltider for rensing av gallekanalene fra legging av helminthegg.

Svamppreparater er effektive i enterobiasis, teniasis, trichocephalosis, ascariasis, opisthorchiasis, klonorchosis, schistosomiasis, giardiasis.

I den akutte sykdommen - brukes soppdropp etter bruk av medisiner i samme volum og de samme kursene.

Kontraindikasjoner - graviditet, amming, idiosyncrasy, barn under 3 år.

Utnevnelser til barn fra 3 til 12 år - halvparten av voksendosen. Med 12 år - en voksen dose.

Antiparasittisk fungoprogrammu kan brukes som profylaktisk en gang i året, det vil rense leveren og kjempe med svulster i tillegg.


Neste Artikkel

Monica Branch

Relaterte Artikler Hepatitt