Kundeanmeldelser

Share Tweet Pin it

I 4,5 år har jeg brukt "DeVita AP" -enheten. Jeg kjøpte det da ankelen min var veldig syk. Det var en forverring etter en gammel skade. Med store problemer med å bevege seg. Jeg inkluderte et omfattende program for leddene og la enheten i en ulletå på leddet for hele natten. Redusert smerte følte neste morgen! Etter noen dager limpet hun ikke lenger!
Det andre tilfellet. Jeg falt og alvorlig skadet knærne og min høyre arm over albuen. Smerten var forferdelig, følelsen av at beinet hadde sprukket. Heldigvis var enheten med meg! Jeg inkluderte et omfattende program for leddene og legg det til armen min. Smerten begynte å avta. Da jeg kom hjem, var jeg i stand til å vri nøkkelen i låsen med denne hånden og trykke på dørhåndtaket. På skadestedet ble det ikke dannet et blåmerke.
Det tredje tilfellet. Jeg besøkte venner. Vi satt på en åpen veranda og drakk te med honning. Under samtalen merket jeg ikke hvordan en veps satte seg på en skje og kom inn i munnen min. Vepset stakk meg i tungen nærmere ryggraden. Det var skummelt, fordi Det var ikke realistisk å komme seg til nærmeste medisinske senter raskt. Takk Gud, enheten var med meg. Jeg legger programmet "betennelse", "lymfatisk drenering" og "avgiftning." Ødemet i strupehodet ble unngått, selv om stikkplassen fortsatt følte seg i flere dager, syntes det at det var en splinter.
Hvordan en enhet beskytter meg når alle rundt seg nyser og hoster! Jeg glemte hva en kald og influensa er! Vi har tre enheter i familien vår. Mine barn bruker også dem aktivt. Hånd på hjertet, bekjenner jeg at jeg aldri har angret at jeg kjøpte denne enheten!
Jeg takker skaperne av et slikt mirakel! Gud velsigne dem og hjelpe dem i deres edle sak!

Jeg har brukt DETA-ELIS selskapets DeVita håndholdte enheter siden sommeren 2014 og er veldig fornøyd med resultatene. Her er bare noen eksempler når DeVita-enheter hjalp meg i vanskelige helsesituasjoner:

Devita ap anmeldelser

Representasjon i Ukraina

Anmeldelser av enheter Deta (DeVita)

Den beste snakk om enheten Alice-detaljene viser kjøpere, folk som allerede har kjøpt en moderne enhet, og var i stand til å sette pris på det. Bedriftsinformasjon finner du på vår nettside i de aktuelle delene.

FEEDBACK ON INSTRUMENTS

Zadorozhny Yury Fedorovich, Alupka

Jeg er en lege. Ofte må jeg hjelpe slektninger og mange bekjente. Mange av dem er opptatt av hverdagen, fordi de går til legene og tar flere tester, de har bare ingen tid. Takket være den nøyaktige diagnosen av Dérofes-enheten, var jeg ikke bare i stand til å redusere konsultasjonstiden til et minimum, men lagret også tiden min for slektninger betydelig. I tillegg er jeg ekstremt fornøyd med apparatets effektivitet. Han har aldri sviktet, nettopp fordi jeg bruker det på jobb.

Karpayeva Tatyana Nikitovna, Kerch

Jeg er en bedriftskvinne, mitt arbeid er forbundet med mange stress og nervøse overbelastninger. hvor glad jeg var da jeg var i stand til å finne et middel som i løpet av få minutter kunne lindre spenning, hodepine, tretthet og gi økt energi. Mine familiemedlemmer er fornøyd med DeviVita-apparatets mirakuløse handling - deres mor er alltid full av styrke for å ta en aktiv rolle i familielivet.

Moses Valeria, Chisinau

Jeg har mange år, eller rettere sagt, 75. Selvfølgelig gjør alderen seg selv og forstyrrelsen av mange systemer, men også rasende leddgikt fratatt meg mange livsgledelser. Takket være systematisk bruk av Devita-AR og Devita-Rhythm, begynte jeg å føle meg mye bedre. Jeg er overbevist om at jeg i tide vil gi odds til de unge. Tusen takk for et slikt universelt, enkelt og ikke veldig dyrt utstyr, fordi helse er dyrere.

Moses Valeria, Chisinau

Jeg jobber som lastebilsjåfør. Hvem noensinne har hatt muligheten til å være en dag på veien, vet sikkert hvor vanskelig det er å sitte så lenge, spesielt på skumringen eller i forkant av veien. Øynene blir utrolig slitne. Og siden vilkårene ikke tillater deg å stoppe og ta en lur, må du oppfinne noe. Kaffe og energi er helsefarlige. Derfor, da jeg først hørte om denne enheten, nølte jeg ikke et øyeblikk. Dette er akkurat det du trenger. Å være en skeptisk person, trodde jeg ikke ordanmeldelser, men bestemte meg for å sjekke med min egen erfaring. Som du kan se, var jeg fornøyd, og jeg takker selskapet. Dette er virkelig et magisk verktøy som betaler seg helt.

Kofanova Larisa, Dnipropetrovsk

Jeg hadde symptomer som ligner på allergier, men legene kunne ikke fastslå det som ble det irriterende. Bare takket være denne mirakel enheten Devita, var jeg i stand til å kurere allergi. Hvem vet hvor mange henrettelser som måtte overføres, hvis det ikke var for apparatet.

Kulagina Elena Veniaminovna, Odessa

Hun led av kronisk gastritt i mange år. Disse er permanente avslag i en eller annen mat, evig begrensning, mangel på mange gleder i form av smakfulle ting, krydret, fett og så videre. Hvem vet, han vil sikkert forstå. Nylig begynte symptomene å forekomme oftere. Legen foreskrev et behandlingsforløp og ble rådet til å bruke denne enheten. Hva kan jeg si Det har aldri vært så lett for meg. Smerten er borte, og mage-tarmkanalen fungerer som et ur.

Loven om tannhet eksisterer. Sangere er spesielt kjent med ham, når dagen før ansvarlig forestilling forsvinner stemmen helt, og han ser mer ut som en kokt gulrot enn en operafrukt. Men enheten lette ikke bare symptomene, men gjorde også det umulige - legg det nesten på føttene. Charge mottatt umiddelbart. Forresten, jeg har aldri hørt slike applaus. Jeg tar dem til min frelseres konto))

Gene. Direktør for NPTSIIOM "Image of Health",

Formann for Medisinsk råd av DETA-ELIS, Ph.D. Semeny A.T.

Etter en kneskade ble jeg fortalt at i en sportsarriere kan du sette et kryss og ikke engang tenke på coaching. Fortvilelse gikk fort, jeg måtte trekke meg sammen. Fikk mange smigrende vurderinger om denne enheten. Besluttet å prøve, siden det var det siste håp. Ja, og penger for dyre operasjoner endte raskt. Jeg tok risikoen og gjorde ikke angre på det. Anmeldelse jeg skriver i en pause mellom treningsøkter.

DeVita Anmeldelser

Enhver forsker, forsker, produksjonsarbeider behandler sitt produkt forspent av åpenbare årsaker. Fordi han elsker ham, jobbet på ham, investerte... med sin sjel, kropp, tid og energi. Og når han snakker om det med lidenskap, så kan alle andre ha en sunn skepsis, eller nesten alle andre. Vel, de sier - alle fugler roser sin sump.

Og en annen ting er når andre bruker dette produktet og gir sine egne uavhengige kommentarer om hva som skjedde med dem etter eller på grunn av det faktum at de begynte å bruke dette svært produkt, service, metode... I dette tilfellet snakker vi om DeVita-teknologier. I dette innlegget vil jeg faktisk gi noen, fortsatt upubliserte anmeldelser, folk som brukte DeVita Ritm, DeVita AP, fordi ingenting hjalp dem.

Jeg vil understreke at folk ikke ser etter godt fra godt. I den forstand at hvis alt i vårt helsesystem var godt og klassisk vestlig medisin ville passe alle, da ville vi ha apotek i hvert hjem, alle ville være lykkelige og sunne og ville ikke se etter noe nytt, effektivt, trygt, etc..

Her er noen vurderinger fra bokanmeldelser, som jeg leder i mitt bilde av Helse. Staving og tegnsetting forfattere lagret.

Jeg, Tsvetkov Valery Yakovlevich, bor i byen Zelenograd kor.513 kV.23, jeg er 75 år gammel. I 2001 hadde jeg et iskemisk slag på høyre side av hjernen, hodet mitt spinnte, det var hyppige angrep. 08/07/2012 kjøpte enheter RHYTHM og AP. Og nå, på grunn av det riktige programmet, gikk angrepene og svimmelheten stoppet. Det var også problemer med leddene - de var veldig syke, men etter å ha brukt disse enhetene, gikk smerten bort. Jeg har kronisk prostatitt, men takket være behandlingen med enheter føler jeg meg godt. Min kone hadde en sterk arrytmi. Hun kunne bare sove halv sitte. Etter å ha brukt apparatet, begynte RHYTH å sove normalt og det er fortsatt ingen arytmi. Hun led også ledsmerter og nyrekolikk, selv om hun pleide å ringe en ambulanse. Jeg uttrykker min takknemlighet overfor hele teamet "Image of Health" og utviklerne av enheter. 14.11.2014g Signatur Flowerv V.Ya.

Ya Sotnikova G.A. bosatt i Pavlovsky Posad st. Internasjonal d.120 kv.15 Jeg bruker DeVita-enheter. I løpet av denne tiden følte jeg meg mye bedre. Den generelle følelsesmessige tilstanden er forbedret, leddene, magen har sluttet å skade, forstoppelsene er forsvunnet, støyen i ørene har stoppet.
Selvfølgelig, på grunn av min alder, har jeg noen helseproblemer, men hver gang jeg kommer til medisinsk senter "Image of Health" - vet jeg at jeg vil bli tydelig diagnostisert her og vil få kvalifisert medisinsk hjelp. Jeg vil at enhetene skal bli mye brukt i vår medisin, fordi Dette er definitivt et nytt bidrag til helsevesenet vårt.
12.12.2014g Signatur Sotnikova G.A.

Hvordan de er ordnet og på hvilke prinsipper de jobber, kan du lese i mine tidligere innlegg eller se denne videoen
- så her vil jeg ikke fokusere på dette. Bare på hva folk selv sier. Og videosamtaler er enda mer overbevisende. Noen av dem du kan se i overskriften - Anmeldelser. Og delen er her.

Og dette er en gjennomgang av Olesya, min pasient, om hvordan hun takler allergi, nevrodermatitt ved hjelp av DeVita Ritm og DeVita AP

Og så går det hver dag hver dag. Folk registrerer seg for en konsultasjon, undersøkelse (og det er alltid komplekst i vårt "Image of Health" -sentrum). Etter å ha mottatt resultatene og diskutert dem sammen med pasienten formulerer vi en strategi for å oppnå resultater, diskutere og forklare hvert trinn i detalj. På slutten av konsultasjonen har hver pasient fullstendig klarhet om årsakene til hans sykdom, hva, hva og hvordan å gjøre for å gjenopprette helse. Fra disse resultatene blir anmeldelser født. Vær sunn. legen din Semeny A.T.

anmeldelser

Jeg vil dele litt av min prestasjon, som jeg oppnådde, ved hjelp av Devit's instrumenter. Etter en måned med bruk begynte jeg å føle meg mye bedre, overraskende stoppet jeg med å drikke medisiner. Tidligere syntes det å være den eneste frelse fra alle helseproblemer. Følelsen av tyngde i mage-tarmkanalen slutte å plage, ble mer mobil, og hovedresultatet er at jeg mistet 10 kg i en måned. Hva jeg tidligere ikke lyktes i det hele tatt, 1 kg pluss minus. Jeg er veldig fornøyd med teknologiene, og jeg vil ikke dele med dem for noe! Jeg anbefaler alle!

Jeg bruker enhetene i 1 år, møtte dem på helsevesenets utstilling. I henhold til utvalgte programmer ble Marina Kachanova slettet av influensa når jeg måtte ta av forverring av intervertebral brokk uten å være på sykehuset, som tidligere var vanlig. Uten rusmidler stopper smertene og jeg går tilbake til arbeidstilstand innen 3 dager.

Jeg kjøpte enheten etter at søsteren min kjøpte den. Hun har 4 barn (3,7,15,16 år). Fra desember til april kjøpte hun ikke en enkelt pakke med piller! Barn i vinterkuld og virus behandlet med enheten. Hun sier hun er takknemlig for å takle forkjølelse fordi det pleide å være et reelt problem. Jeg kjøpte astma behandling. På høsten var det en alvorlig komplikasjon, men da jeg kjøpte enheten og om vinteren, i løpet av en virusinfeksjon, begynte astma, klarte jeg å bruke enhetene vellykket uten tabletter, og jeg tror at jeg skal takle dette problemet! Mange takk til Oleg Kachanov og Marina Kachanova for deres hjelp og råd. Takket være utviklerne av disse fantastiske enhetene.

Jeg dro til hytta, satt godt, hvilte, solte. Plutselig følte jeg en skarp smerte på venstre bakside. Det viste seg at en hvepe ble bitt. Begynn å sterkt brenne og rødme bite. Med meg var enheten devita rytme, kalt en spesialist, anbefalt av det faktum at det er et avgiftingsprogram, og da han kom hjem, satte han en antiseptisk på enheten og alt gikk ut som en hånd. Det var ingen smerte og brennende, jeg gikk rolig og om morgenen våknet jeg og glemte at en veps hadde bitt meg! Så jeg anbefaler enhetene spesielt om sommeren på hytta, i naturen og på fjerne turer. Og nå vil jeg ikke glemme å ta Devita en!

Jeg har brukt DeVita Ritm og DeVita AP instrumenter i over et år veldig aktivt. Angina, bihulebetennelse, tracheitt var konstante følgesvenner i livet mitt, selv om sommeren. Etter å ha kjøpt innretninger siden mai 2015, har jeg aldri blitt syk med forkjølelse og virussykdommer. En individuell serie programmer av Kachanova Marina har blitt valgt for å forbedre helsen i smittsomme sykdommer, med ryggsmerter, med hodepine, med leddgikt og leddgikt og med smittsomme sykdommer.
Alle programmer ga veldig gode resultater! Jeg er veldig glad for at jeg bruker enhetene. Mange takk til selskapet "Welldeta". Suksesser og velstand til deg.

I år, på min jubileum, ga datteren min en DeVita Ritm-enhet, og jeg følte det bokstavelig talt fra dag ett. Den dagen hadde jeg alvorlig stress og depresjon, min datter så min tilstand ga meg et anti-stress-program (varer 40 minutter). Og for alle overrasket jeg raskt ned og plutselig stemte jeg, som om ingenting hadde skjedd. Dette var den første prestasjonen! Før måtte jeg drikke en håndfull piller for å forlate huset. Etter 2 ukers bruk husket jeg at for alle disse dager har jeg ikke drukket noe. Det er så mye energi at jeg ikke vet hvor jeg skal sette den! Senere møttes jeg med lederne av dette senteret, meget vennlig og viktigst erfarne spesialister i deres felt! Marina Kachanova og hennes datter Katya har valgt en individuell metode for bruk for meg, som jeg er veldig takknemlig for dem! Suksesser til deg og det aller beste.

Jeg ble kjent med disse teknologiene gjennom vennene mine, de har brukt det lenge, og er veldig fornøyde. Jeg på sin side stolte ikke helt og forsto ikke hvordan alt fungerer. I mars 2016 bestemte jeg meg for å delta på et seminar på Welldeta-senteret (de holdes hver lørdag) og lytte til arbeidsmetodene til enhetene fra senterets spesialister. Straks fanget ild og kjøpte 2 enheter devita rytme og opp. Før det gjennomgikk hun langsiktig behandling, ble observert hos legene, kastet bort mye penger for medisiner og alt bortkastet. Som det viste seg, ble de behandlet helt fra en annen sykdom. I midten ble jeg testet, de avslørte det virkelige problemet, og jeg ville aldri trodd at det var parasittene i kroppen vår som var skylden! Etter at jeg har hentet enkelte programmer og metoder i flere måneder. Helsehelsetjenesten begynte å forbedre allerede i 2-3 uker, da forstår du selv problemet jeg ble kvitt! Nå fortsetter jeg å bruke og få enda bedre resultater! Jeg anbefaler det til alle! Og jeg vil si en stor takk til de ansatte i senteret for ikke å gi opp og bidra til å oppnå det beste resultatet!

Jeg kjøpte DeVita Rhythm og DeVita AP. Etter bruk av DeVita Up-programmene på Epstein-Barr-viruset i 2 uker, ble tilstanden forbedret med 2 ganger, noe som ikke kunne oppnås innen 3 år. Lymfeknuter redusert. Det er stor tillit at dette bare er begynnelsen på kroppens gjenoppretting.
Jeg uttrykker min takknemlighet til sentrum for tjenestene som er gjort og hjertelig velkommen!

Allerede som 4 år er jeg mor. Så vel som i det hele tatt til ettårige barn var det problemer med fordøyelsen. Magen vondt. I resepsjonen sa distriktslederen at når det er kunstig fôring, er det i rekkefølge. I en og en halv år klager barnet, gråter. Kom til legen. Sendt for analyse. Legen sa at vi har giardiasis. Ble behandlet med piller i to år. Alt til ingen nytte. Hittil har de lidd hvis de ikke hadde lært om deVita-enhetene. Lang bestemte seg, men prøvde. Vi legger renseprogrammene på DeVita AP. Etter en måned ble det ikke oppdaget galls. En måned senere fant de seg ikke igjen. Nå, takket være instrumentene, er barnet sunt og sover. Og vi er veldig fornøyd med resultatet!

Jeg bruker enheten devita "Energy" og jeg føler meg bedre i min tilstand av helse - tretthet forsvant og ble roligere.
Jeg liker å besøke kontoret til "Welldeta". Der hører jeg på instrumentseminarer, om stress, på vannbruk. I senteret er det et meget velvillig miljø, ønsket om å hjelpe og gi kvalifikasjonsrådgivning, å utføre gratis test på instrumentene.

Det var veldig vanskelig å tåle den siste forkjølingen, og selv etter at det syntes å være kurert, virket det fortsatt at sykdommen var i ferd med å komme tilbake. Heldigvis kom DeVita AP-apparatet til synsfeltet mitt i øyeblikket, og dets egenskaper ga hjelp til å gjenopprette fra en sykdom. Sannhet hjalp en måned etter starten av bruk, men nå er helsetilstanden god!

For to år siden viste smerter i leddene på armene og benene. Appellert til leger, diagnostisert med polyartritt. De anbefalte en streng diett bare grønnsaker uten kjøtt, antibiotika og smertestillende medisiner tre ganger om dagen. Sykdom og smerter utviklet seg, leddene begynte å deformere, ble jeg deaktivert. Leger nektet meg gradvis fordi visste ikke hva jeg skulle behandle meg. I mai 2015 møtte jeg enheter Devita. Ervervet og begynte å bruke de anbefalte programmene på enheter devita rytme og opp. Først følte jeg en liten forbedring, da i oktober ble det anbefalt et individuelt sett med programmer for ødeleggelse av parasitter, inkludert brucellose. Jeg elsket biffen med blod. Helseforholdene mine har blitt dramatisk forbedret. Jeg begynte å føle meg mye bedre, og etter 1,5 måneder fikk leddene mine mobilitet, smerten forsvant, stemningen min forbedret, jeg føler meg som en sunn person som før! Takket være produsentene for de fantastiske enhetene!

Jeg møtte først DeVita-enhetene i november 2015. Hun fikk svært lyse og raske resultater etter bruk av Devita AP i behandlingen av akutt purulent otitis media. Hun brukte programmer anbefalt av konsulenten til Welldeta sentrum i løpet av uken uten bruk av antibiotika. Samtidig førte en aktiv livsstil uten å forstyrre arbeidet. Resultatet overgikk alle mine forventninger! Jeg anbefaler at du bruker DeVita-enheter til alle som bryr seg om helsen og helsen til de kjære!

Jeg vil si en stor takk til utviklerne av disse teknologiene og de som jobber med dem! Spesielt lederne av Welldeta-senteret som hjalp meg, valgte en spesiell teknikk og komplekser. Ved hjelp av enhetene Devita rytm og Devita AP klarte søvnløshet, med konstant stress, forbedret fordøyelse, og mest viktig å klare seg med prostatitt, som plaget meg i årevis. Jeg brukte mange metoder, alt uten resultat! Til min venn anbefalte disse teknologiene til meg! For dette også, en spesiell takk til ham! Jeg anbefaler til alle DeVita-enheter for helseforbedring og for å opprettholde deres helse.

Jeg følte meg veldig bra og verdsatt arbeidet med programmet "Anti-pain" på Ritm-enheten. Det hjelper mye i situasjoner når leddbånd begynner å smerte når man går, på beinet der det var brudd.

Jeg prøvde, tok fra en venn. Nå vil jeg kjøpe meg selv.

For et år siden på en sportsbegivenhet brøt han benet, en brudd på metatarsalbenet på foten av venstre ben. Så snart han opplevde smerte, slått han på Stop-skadeprogrammet på devita rytm-enheten og brukte senere is. Etter 3 timer ble de tatt til beredskapsrommet, tok et bilde og satt i et kast. Legen var overrasket over at beinet ikke var hovent og det var ingen ødem. I løpet av uken brukte jeg devita ritm og devita ap enheter med anbefalte programmer, og brukte også delixir kollagen. Benet helbredet veldig fort, etter en uke tok han av gipset og flyttet med tappen, selv om legen sa at med denne skaden må du ligge i et gips i 1,5 måneder! Generelt anbefaler jeg at du bruker enheter for ulike skader og blåmerker, helbredelseshastigheten er veldig høy, spesielt i kombinasjon med vitamin-mineralsk kompleksdelixir. Jeg ønsker deg god helse!

I tre uker med å bruke enheten, rytmen normaliserte avføringen og ødemet av beina gikk bort, inkludert den sunne dagen auto program, og på anbefaling av min sønn inkludert andre programmer. Veldig fornøyd med resultatene, takk til min sønn for gaven!

Jeg bruker alle enhetene i 5 måneder, sluttet å torturere smerter i ledd og muskler, søvn kom tilbake til normal, mer energi ble tilgjengelig, mitt humør og generelle trivsel ble forbedret. Jeg kan ikke forestille meg hvordan jeg pleide å gjøre uten dem.

Siden barndommen plaget herpes. Det manifesterte seg i nesten alle årstider da været ble kaldt. Ervervet DeVita AP og veldig fornøyd med kjøpet. Hun satte programmet, utvalgte eksperter. Viruset begynte å skje sjelden, og ble nylig helt roet ned. Nå bærer jeg alltid enheten av meg selv. Han har blitt en uunnværlig assistent i forebygging og behandling av sykdommer.

Jeg er veldig takknemlig for forskerne og utviklerne av disse unike DeVita-enhetene. Jeg bruker selv resultatene og raske i 2 dager, herpes har gått, og en kald på en halv time og mye mer. Mine venner er også veldig glade for at hjelpen alltid er der nå. Jeg solgte enhetene til vennene mine og venner, og de er veldig takknemlige for meg. Jeg er også takknemlig for Natalia Demyanchenko, som ga meg en prøve på enheten, og han hjalp meg til å fjerne smerten i ryggen min. Jeg bestemte meg umiddelbart for å kjøpe den og hjelpe andre å ha apparater. Takk til Oleg Kachanov for hjelp med å skaffe seg. Alle apparater fungerer fint.

Den ugyldige av den andre gruppen etter tre slag. Etter oppkjøpet gikk DeVita Ap gjennom alle programmene på enheten, husker ikke sykdommer i løpet av vinteren, inkludert ARVI. Enheten har bevist seg fra den beste siden. Jeg anbefaler alle å prøve det!

Jeg bruker Delixir i 2 måneder. I utgangspunktet drakk jeg om morgenen etter en multi-energi frokost og om kvelden etter middagsavgift var det periodisk mulig å bruke psh balanse og kollagen. Jeg la merke til at mengden mat har gått ned og som følge av at vekten har gått ned med 5 kg. Jeg anbefaler til de som tar vare på vekten deres!

Da jeg fant ut om Devita-enheter som de jobber, hadde jeg ingen tvil om deres oppkjøp. Jeg kunne ikke finne en grunn til å sjekke det. Neste morgen, jeg hadde vondt i halsen, det var konstant nysing, rhinitt. Jeg ringte til senteret, konsulterte, anbefalte programmene Adenovirus, Influenza og andre. Om kvelden følte jeg en liten ulempe. Neste morgen, slapp av, som en hånd! Mange takk til utviklerne av produktene!

Mange mennesker har i dag psoriasis, dessverre, og jeg er ikke noe unntak. Psoriasis i hodebunnen har lidd i over 10 år. Vedvarende kløe, mange irritasjoner. Alt som gjorde det, hjalp ikke mye. Ble kjent med enheter DeVita Ritm og AP. Etter to måneder med å bruke dem, var det nesten ingen flass, kløe brydde seg ikke. For å oppnå dette resultatet, hjalp eksperter fra helsesenteret med! Takk så mye!

For noen år siden hadde onkelen min hjerteinfarkt. Han hadde alltid medisiner for seg selv, og han bestemte seg for å hjelpe med DeVita Ritm-enheten, siden jeg nylig begynte å bruke den. Jeg la programmet "Sunt hjerte".Jeg hjalp ham. Jeg begynte å spørre hvilken enhet og hvor du kan kjøpe den. Med tiden kjøpte jeg det selv. Jeg begynte å sette standardprogrammer valgt av konsulentene. Han hadde søvnløshet før. Nå ved hjelp av programmet sover "Antistress" fredelig. Livet begynte å forbedre. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet, jeg husker ikke engang om stoffer!

Jeg bruker enheter devita i omtrent et år, resultatene er perfekte! Jeg lar meg ikke gå dag eller natt! Jeg føler meg bra. Jeg er en idrettsutøver selv, jeg følte meg ikke veldig bra etter trening, ledd og rygg, jeg ble veldig trøtt! Jeg trener med ett sukk, Økt utholdenhet, muskel tone! Føler lys gjennom hele kroppen! Alle som ønsker å nærme seg helsen, anbefaler jeg fullt ut enhetene Devita rytme, an og energi!

Datteren min er en vanlig tenåring som ønsker å se seg attraktiv i øynene til vennene sine. Akne, akne, kjente problemer i en slik ung alder. I tillegg hadde hun flere vorter på hendene. DeVita Ap-enheten og en kompetent tilnærming til eksperter på problemet vårt hjalp oss. Ved hjelp av renseprogrammene endret seg jentens liv dramatisk. Datteren var ikke glad!
Over tid kjøpte de også Ritm-instrumentet fra samme serie. Vi bruker enheter med hele familien!

I april 2015 møtte jeg for første gang DeVita-enheter, nemlig DeVita Ritm. Brukes til å forbedre den generelle fysiske tilstanden, øke fysisk belastning og utholdenhet i kroppen med vanlig trening. Kachanova Marina Evgenievna utviklet en individuell teknikk for bruk. Resultatene overgikk alle forventninger. Fysisk ytelse økt, utvinning akselerert, generell fysisk tilstand forbedret betydelig. Vedvarende mottatt ytterligere konsultasjoner ved Welldeta sentrum, mottok også nye programkomplekser utviklet individuelt for meg av Marina Kachanova, som hun personlig var veldig takknemlig for.

Mesteparten av livet levde hun med diagnose av bronkial astma. Uten inhalator og piller kom ikke sammen. Helse var på samme nivå, dvs. Verken bra eller dårlig. Jeg bestemte meg for å bli undersøkt i detalj, det samme. Klagerne handlet om konstant smerte i ryggen og i leddene i armene og bena. De fant en masse mikrober i medisinsk senter: Staphylococcus aureus, enterokokker og hemolytisk streptokokker. Vi fant til og med candidiasis. Jeg ville ikke bli behandlet med tabletter. Jeg fant artikler om bioreson på Internett. Jeg bestemte meg å prøve. Jeg kjøpte to enheter DeVita AP og DeVita Ritm på en gang. Jeg brukte den først først. Det er anti-parasittisk. Etter 2 uker. Mine problemer ble løst takket være en kompetent tilnærming til valg av komplekser av spesialister. Nå bruker jeg å gjenopprette og vedlikeholde DeVita Ritm-styrken. Jeg tror dette er bare begynnelsen på en rensing av kroppen! Jeg er glad for resultatet av dette produktet!

Jeg er profesjonell idrettsutøver, trenings trener med lang erfaring i nettverket av premium fitness klubber i Moskva, forfatteren av Fresh Detox programmet for ungdom, vekttap og kroppsrensing, jeg deltar årlig i Bikini Fitness-konkurranser. Jeg ble kjent med enheten DeVita Ritm i mai 2015. Arbeidet mitt er forbundet med svært store fysiske og psykomotiske belastninger, slik at enheten hjelper meg mye til å holde energi av min styrke, opprettholde tone, øker prosessen med å gjenopprette kroppen etter intensiv trening. Jeg er veldig fornøyd med resultatene av søknaden, jeg anbefaler det til kolleger og klienter. Takket være utviklerne, samt konsulenter som fortalte om disse fantastiske velvære teknologiene!

Jeg er en bilist. Uendelige trafikkork for dag til dag fører meg noen ganger til dårlig humør. Det er konstant trøtthet, smerte i bena, men "Antistress" -programmet på DeVita Ritm-enheten er noe for meg. Etter at det blir mer rolig, og når jeg kommer hjem, sov jeg raskt. Og takket være Driversky-komplekset begynte jeg å føle seg glad, Bena mine blir ikke dumme. Jeg tar alltid enheten av meg selv, spesielt på lange turer til landet, på turer og på forretningsreiser!

Jeg ble kjent med disse teknologiene i begynnelsen av fjoråret.
I utgangspunktet kunne jeg ikke engang tro at noen enheter kunne forbedre tilstanden til kroppen og hjelpe med å løse mange helseproblemer. Jeg har mange av dem, tro meg, så min nysgjerrighet gav meg ikke hvile, og jeg bestemte meg fortsatt for å få dem og forstå hva de egentlig er i stand til. Bestilt gjennom leveringstjenestene DeVita Ritm og DeVita AP. Men jeg visste ikke hvordan jeg kunne bruke det naturlig, jeg snudde seg til Welldeta Health Center, hvor jeg ble veldig godt mottatt og tilbød å gjennomgå omfattende testing for min helsetilstand for å velge en individuell teknikk for mer effektiv bruk av enhetene. Mest av alt var jeg glad for at denne testen varer bare 10 minutter og gir svært nøyaktige resultater. Kachanova Marina plukket meg opp en teknikk og komplekser i 3 måneder, men jeg kunne ikke motstå og besøkte senteret etter seks uker for å bli testet. Resultatene var upåklagelig! Arbeidet med organer og systemer er nesten normalisert, tilstedeværelsen av parasitter er mye redusert, noe som påvirket forbedringen av hudtilstanden og selvfølgelig det generelle trivselet! Selvfølgelig fortsetter jeg å bruke enheter, jeg har nylig kjøpt DeVita Energy for fullstendig harmonisering! Sørg for å få familien min! Jeg vil takke hele Welldeta-laget, spesielt lederne av dette senteret, Kachanov Marina og Oleg! Du er gode fellesskap.

DeVita AR. Grunnlaget for helse

Nå som vi kjenner historien og bakgrunnen til utviklingen av DeVita AP og forstår hvordan det fungerer, er det fortsatt å svare på ett enkelt spørsmål: hva gir denne enheten til en bestemt person?

La oss se på 3 aspekter.

1. Er det sannsynlig å bli smittet med parasitter?

Det er flere hovedveier der parasitter og infeksjoner kommer inn i kroppen:

  • næringsmiddel - gjennom forurenset mat, vann og skitne hender;
  • kontakt - husholdning - gjennom husholdningsartikler, fra smittede familiemedlemmer og kjæledyr;
  • overførende - gjennom blodsugende insekter;
  • perkutan eller aktiv - hvor larven trenger gjennom huden eller slimhinnene under kontakt med smittet jord eller mens du bader i åpent vann.

Svar nå selv på hvor mange spørsmål:

  • har du kjæledyr
  • frukt og grønnsaker til forbruk, vasker du med såpe og hell kokende vann?
  • spiser du ikke nok stekt kjøtt eller rå fisk og sjømat (sushi)?
  • Liker du å slappe av i eksotiske land eller bare i de sørlige feriestedene?
  • går du til offentlige steder (butikker) og bruker offentlig transport i perioder med epidemier?
  • Slår du aldri før du demonterer papirer, teller penger eller åpner en plastpose i en butikk?
  • flyr ikke en enkelt fly inn i huset eller hytta, og du blir aldri bitt av mygg eller andre blodsugende insekter?
  • når vannkjøleren ble sist opprenset på kontoret.

Du kan liste videre. Alternativene for infeksjoner er nesten uendelige.
Sannheten er at i en grad eller annen er nesten 100% av verdens befolkning smittet med parasitter.

2. Hva tilbyr offisiell medisin?

Mens nesten alle leger av tradisjonell medisin er selvsikker i dagens parasittosepidemi, utfører ikke offisiell medisin statistiske observasjoner og utfører ikke forskning på dette området.

Faktum er at parasittiske sykdommer ikke har egne symptomer og kan manifestere seg som noen lidelse. I tillegg har avfallsprodukter av parasitter en uttalt toksisk effekt på kroppen, vektet løpet av somatiske sykdommer.

De eksisterende protokollene for behandling av sykdommer som er vedtatt i offisiell medisin, sørger ikke for avgiftning og antiparasitisk terapi og er oftest rettet mot å undertrykke symptomene. Som et resultat er sykdommen ikke kurert med en ekstra giftig last. Legg til dette en hel del bivirkninger fra sterke legemidler. Mens komplikasjoner forårsaket av parasitter bør fortjener spesiell oppmerksomhet.

Generelt er det kjent at de virkelige årsakene til ca 95% av sykdommene er smittsomme parasittiske belastninger. Samtidig har alpene ikke parasitær årvåkenhet.

Helminth undersøkelse er foreskrevet ekstremt sjelden. En god spesialist i den mest nøyaktige metoden for bestemmelse av smittsomme parasittiske belastninger - Vegetative Resonance Test (ART) - er ikke lett å finne. En utbredt diagnostikkmetode som for tiden brukes, gir svært liten innvirkning.

Anta at en undersøkelse ble utført, og tilstedeværelsen av visse helminter ble avslørt. Hva er neste? Dette eller det antiparasitiske komplekset foreskrives for den smittede personen. Problemet er igjen bare delvis løst:

  • tilgjengelige antiparasittiske stoffer påvirker bare noen typer ormer;
  • slike stoffer påvirker vanligvis bare mage-tarmkanalen. Og lokalisering (av infeksjon) av helminter i menneskekroppen kan bli funnet nesten overalt. I bokstavelig forstand: fra hode til tå.

Spesialister, parasitologer, leger som praktiserer ART diagnostikk, vil bekrefte: Helminths finnes i absolutt ethvert menneskelig orgel. Tusenvis av eksempler på dette. Noen av dem kan bli funnet i vurderinger på bloggen min. Det er tilfeller når det antas at selv medisin er maktesløs. For eksempel, hydatidcyster i den menneskelige hjernen...

3. Fordeler med DeVita AP.

Det er en vei ut. Og det heter DeVita AP.

Resonantfrekvensbehandling, basert på frekvensene til Royal R. Rife, lar deg ødelegge alle typer patogener, forskjellig lokalisering i organer og vev, i alle stadier av prosessen, noe som gjør at du effektivt kan eliminere årsakene til sykdommene selv. Tross alt har signalenheten ingen barrierer. Og dette er uten skade for mennesker, siden signalet, som er skadelig for parasittene, ikke påvirker menneskets vev.

På en gang ble det vist at høy effektivitet, sikkerhet og brukervennlighet av en elektromagnetisk terapiinnretning i mange sykdommer av smittsom natur i kliniske og ambulante innstillinger på en gang i store kliniske studier av DETA AP-enheter (forgjengere av DeVita AP), utført av spesialister fra dusinvis av medisinske klinikker i Russland.

Den kliniske effekten av å bruke AP-serien som monoterapi (den eneste behandlingsmetoden) er sammenlignbar og overgår i mange tilfeller multikomponent medisinbehandling, noe som gjør det mulig å oppnå et raskt, uttalt og komplett kurresultat for mange sykdommer som er vanskelige å gi til standardbehandling.

Bruken av elektromagnetisk eksponering reduserer signifikant tid for symptomer og reduserer sannsynligheten for komplikasjoner. Bruken av DeVita AP er kompatibel med alle kjente terapier. Og når de brukes i forbindelse med narkotika, kan det redusere bruken av dem. Bruk av DeVita AP kan være uvurderlig i tilfelle kontraindikasjoner til bruk av medisinbehandling, for eksempel ved allergi.

Legg til dette kompleksene av programmer for rengjøring av kroppen og spesielle programmer rettet mot å rengjøre leveren, nyrene, blodet, lymfeen, den ekstracellulære matrisen etc. Og programmene for å fjerne geopathogene byrder fra kroppen - tungmetaller, stråling, petrokjemiske forbindelser - mer enn relevant. Spesielt for byboere..

Når du kjøper en DeVita AP, kjøper du en enhet der et spesialt kompleks av 30 generiske Cialis-overføringsprogrammer allerede er registrert. Disse programmene ble valgt som et resultat av statistisk analyse av de vanligste patogener, og de inkluderer de vanligste og mest aggressive smittsomme agensene.

Kjøpe en enhet kan redde deg fra mange potensielle sykdommer i fremtiden. Og hvis sykdommen fortsatt oppstod - for å forhindre dens dype utvikling og forekomsten av komplikasjoner.

Bruken av DeVita AP har faktisk ingen kontraindikasjoner. Den kan brukes til voksne og barn fra fødsel, underlagt bruk av teknikken. Og for avanserte brukere, er det mulig å programmere med programmer fra ca. 1500 som finnes i DeInfo-databasen, en elektronisk katalog over programmer.

Her kommer vi til svaret på hovedspørsmålet: Hva skal gjøres for å mest effektivt beskytte vår egen helse og helsen til de kjære i mange år framover? Svaret er bare ett:

Begynn å bruke DeVita AP i dag.

Les mer om DeVita AP her.

VURDERINGER

FEEDBACK PÅ DEVITA ENHETER

67 kommentarer på "anmeldelser"

Fantastisk enhet! I mine 67 år er det neppe mulig å bli kvitt rynker, men "Tonus of the Face" er et favorittprogram! Fremspringssonene i ørene påvirker hele kroppen! Jeg får en følelse av varme og komfort.

Sjekket inn i person! Drevet av 100%!

"Du får magesår ikke på grunn av hva du spiser, men på grunn av hva som spiser deg." (Dr. D. Montague).
Kilde: http://www.myjane.ru/articles/text/?id=8287

Trist, hvor vakkert det er! Du kan jobbe, starter om morgenen, og slutter sent på kvelden. Hva jeg gjør hver helg. Og ryggen begynner å skade. Tross alt sitter du hele uken, og hagearbeid sitter ikke på en stol. Programmet "Utmattelse av ryggen" på Devita Rhythm-enheten hjelper mye. Du legger deg ned på sofaen, enheten på nedre rygg, og du føler at smertebryteren går bort. For å konsolidere igjen legg programmet "Tretthet tilbake." Og nå, det virker som et mirakel skjedde, du kan igjen gå og utforske landsbygda ekspansjoner.

I tillegg til det jeg har sagt tidligere, vil jeg påpeke den utrolige effekten av DeVita-enhetene i følgende retninger: KVINNESYSTEMET - programmet med samme navn fjerner symptomene på blærebetennelse i 20-30 minutter; CARDIOVASCULAR SYSTEM - det er gode programmer: "HELLIG HJERT", "CARDIAC RHYTHM IN NORM", i løpet av disse programmene, hjerterytmen beroliger seg, hjerterytmen vender tilbake til normal; DENTISTRY - programmet "ANTIBOL EARLY HELP" håndterer raskt en tannpine, bokstavelig talt innen 5-20 minutter, sårende tann beroliger seg GASTROINTESTINAL TRACT - det er et program "FORORDNING av mage-tarmkanalen", og nå er det et nytt program "DIGESTION". Rhythm-enheten med disse programmene skal være i hver person i vesken din, bare hvis du alltid vet hvordan magen din kan oppføre seg etter en slags mat, og mange må spise mat spist på forskjellige uforutsigbare steder, for eksempel på kafeer. Og dette programmet, uansett hvor rart det kan høres, bidrar til å sovne raskt når jeg ikke sover om natten. På programmet "MUSKEL TONUS" på 5-10 minutter avtar kramper i bena. Jeg har allerede funnet ut krøniken for lenge siden, ved hjelp av en anti-parasittisk enhet, som generelt, som forstår, skal synge sangene av ros. Og programmene som jeg nettopp har nevnt er i Rhythm-enheten, som jeg gjentar, trenger alle, slik at de ikke trenger å gå til legene. Tross alt, det jeg snakker om skjer med alle, noen små problemer, skyting, så banker, det er en tilsynelatende bagatell, og stemningen er deprimerende, hvis det ser ut. Du besøker ikke leger for noen små endringer, og hvis du har en enhet, har du den beste vennen og hjelperen når som helst på dagen, og du trenger ikke å bli forgiftet med piller. Og alt dette er nær for hånden. HELSE MÅSTE VÆRE HVOR PERSONER HJEM, ikke på sykehus.

Jeg har brukt DETA ELIS teknologier siden 2012. Hittil er jeg overrasket og inspirert av resultatene som jeg, min familie og venner, får!
Så snart jeg føler det. at jeg har en slags helseproblem, ta en programmerer, skriv inn de nødvendige programmene, og prosessen er stoppet! Nå oftere bruker jeg våre enheter for å forebygge. Jeg er ikke avhengig av sykehus, leger og medisiner. Mange drømmer bare om det.
Unike, effektive teknologier er enkle å bruke, har ingen bivirkninger og aldersbegrensninger!

Ved bruk av enheter Devita Up og Rhythm, som arbeider med de foreslåtte kompleksene (brosjyrer), ble den generelle tilstanden forbedret, noe som ble bekreftet ved bio-resonansdiagnostikk. Men jeg vil spesielt nevne programmet "Ingen allergi", når du besøker et hus der hunder og katter lever i mer enn 15 til 20 minutter, kunne hun ikke. dyr har vært allergiske (over 40 år). Nå da jeg installerte "No Allergy" -programmet, var jeg nær hunden i ca 6 timer, og det var ingen reaksjon (astmatisk angrep) til den store hunden. Det gjorde et uutslettelig inntrykk på datteren min. Antivirusprogrammet fungerte bra for barnebarn i 1,5 år og 5,5 år under epidemien.

DeVita-teknologiene er svært effektive i et bredt spekter av sykdommer i indre organer og skader, som har blitt gjentatte ganger bekreftet av et stort antall av mine klienter. I mitt miljø var det ikke et eneste barn som lider av forkjølelse med hver bølge av epidemien, alle som hadde hatt ryggsmerter og hadde blitt plaget av press i årevis, kom tilbake til kvalitetskvalitetsliv, gjorde diagnoser relatert til vaskulære sykdommer og høyt sukker overrasker ikke lenger noen.
I 8 måneder ble hun fullstendig fjernet av en brokk i ryggen og 4 fremspring (samlet alle spinalfrekvenser i ett brukerprogram), i 5 måneder fjernet konsekvensene av et iskemisk angrep, utjevnet kolesterol og mirakuløst unngikk et slag, samler alle frekvenser av blodsirkulasjon og lymf i 2 store brukerprogrammer.
Men det viktigste og imponerende resultatet er resultatet av behandlingen av den mest alvorlige uhelbredelige autoimmune vaskulære sykdommen Vaskulitt.
Jeg oppdaget ved et uhell at for 1, 5 år siden hadde en venn av meg, en jente på 29, tidligere vært helt frisk og hadde denne forferdelige sykdommen. Chelyabinsk leger ble sjokkert over hvor raskt sykdommen utviklet seg og ingen av spesialistene som observerte henne, ga henne noe håp om helbredelse. Familien var å forberede seg på det verste. Jenta gjennomgikk et 2-måneders forløb av hormonell og kjemoterapi og ble tømt hjem for å dø.
Nesten alt håret hennes falt ut, det var ingen styrke for noe, og hun ble plaget av svært sterke smerter i lungen og i hodet.
Legene mener at patologien er provosert av det menneskelige immunsystemet selv, når det ikke kjenner igjen sine celler og reagerer på dem som om det var et fremmedlegeme.
Da jeg så henne etter sykehuset - det var en tynn emaciert tenåringspike.
Hun hadde ingenting å tape, og jeg foreslo at hun skulle gjennomgå behandling med RHYTHM-enheten, fordi diagnostikken viste at kjemien og terapien i henne drepte ikke bare hennes levende celler, men også alle de patogene infeksjonene.
Behandlingen begynte i oktober 2016, og startet med bruk av renseprogrammer ved hjelp av flere regimer, energiverkeringsprogrammer og autoimmune sykdomsprogrammer. Alle ordninger og bruken av deres bruk blir lagret i filen, fordi autoimmune sykdommer ikke er uvanlige nå, og som regel gjennomgår mennesker alvorlige kurer for hormonbehandling, men det er ekstremt sjeldent for hvem de gir en positiv dynamikk.
Hun stoppet å ta kjemoterapi-behandling så snart de startet behandlingen med enhetene, og en måned senere sluttet klienten å ta hormoner (selv om legene strengt forbød det), og hevdet at hun ville dø umiddelbart.
Jeg var imot avskaffelse av hormoner, men det var hennes personlig bevisste beslutning fordi effekten av å ta stoffene tok bort de siste kreftene.
RESULTATET i å rengjøre med våre enheter og aktivering av vitale krefter ved hjelp av innsamlede brukerprogrammer for energi og vitalisering fra alle frekvenser i dette spørsmålet HAR BETYDET hennes behandlende autoimmunolog.
TOTALT I 5 MÅNEDER viste en analyse tatt på Chelyabinsk-klinikken for tilstedeværelse av antistoffer at antistoffene som forårsaker den forferdelige sykdommen ikke lenger er i kroppen.
Jeg har i mine hender all informasjon om tilstanden hennes etter terapi-kjemien før behandling med enhetene og til det øyeblikk da den offisielle medisinen innså at det ikke lenger er en forferdelig diagnose.
Til tross for at klienten gjentatte ganger har sagt at hun ikke har mulighet til å overvinne sykdommen.
I dag, på en fantastisk solrik mandag 17. april, har Irina en bursdag, og hun ble 30 år gammel. Hun har ikke hatt tid til å vokse håret hennes, men jeg ser foran meg en vakker, slank, glad og nesten sunn jente som igjen har et helt liv foran. Hun fortsetter fortsatt behandling for regenerering av alle kroppssystemer, har ikke fullstendig gjenopprettet hele sitt liv styrke, men hun kom tilbake til sitt normale liv, noe som førte til sykdommen. Igjen tok jeg opp yoga og pustepraksis, hun har igjen mange kreative planer og prosjekter. Og bare å dø i nær fremtid er ikke lenger en del av hennes planer. Nå er hun klar til å snakke og snakke om våre enheter, om teknologiene til Deta Elis Cholding til alle rundt. Omkringliggende mennesker så hvordan planene hennes endret seg drastisk på kort tid fordi hun trodde at i livet kan du forandre seg mye hvis du bevisst ser på verden med egne øyne, tror at det alltid er et valg og kamp og se etter en løsning. Teknologiene er allerede mer enn 100 år gamle, og det er veldig lett å forstå, begynn å handle og bruk enhetene riktig.
For alle spørsmål angående behandlingsregimer og brukerprogrammer som brukes i healing, vennligst skriv til [email protected]

Jeg er veldig glad for din suksess! Husk å lagre e-posten din, Inna, og vil være glad hvis du kan bli kjent med nettet. Vi (med familie) nylige brukere av DeVita-teknologier, men klarte allerede å bli vant til det faktum at du ikke trenger å bli syk - ingen noen gang...... Vi har ikke nok erfaring og kunnskap, derfor samler jeg alle vellykkede saker (i reserve!).
Med vennlig hilsen Irina

Ved hjelp av enhetene til Data Alice har jeg allerede fått mange resultater:
№1 Ved å bruke bare en måneds enhet Deta Rhythm, drar jeg ikke lenger bena under
Knær og gang ble PAINLESS, LUNG og QUICK. Sett den mest enkle, nødvendige for hver person, regulatoriske programmer: regulering av LCD, reguleringen
hjerte, regulering av kvinnelig MPS, åreknuter, tilbake tretthet.
№2 Neste år, i februar måned, går til kontoret, jeg gled, falt, og veldig
alvorlig skadet hodet hennes. Om et par sekunder dannet et stort hematom på hodet mitt, som ikke passet inn i min håndfulle, og hodet mitt "splittet" bare fra smerte.

Da jeg kom til kontoret, fjernet jeg umiddelbart behandlingsprogrammene som ble lastet ned i det øyeblikket
Deat Rhythm enhet (dette gjøres veldig enkelt og enkelt!), Og settes i automatisk
modus: anti-smerte (hodeskade), lokal blodsirkulasjon, blodsirkulasjonsregulering
og antistress. Varigheten av dette programmet var omtrent to og en halv time.
På få minutter tok jeg meg til å tenke, "Åh, og hodet mitt sluttet å skade!"
Og da, etter klokken, annonserte slutten av det automatiske programmet, rørte jeg på vondt sted med hånden min: der, til min store glede, er hematomer allerede et spor
ble forkjølet! Men jeg lanserte det samme programmet igjen for å fikse resultatet og mer
legg henne fem dager.
Det er bare skummelt å forestille seg hva som kunne ha forårsaket en slik skade på meg hvis ikke
Enheten er Deat Rhythm.
№3 Jeg er en aktiv, sosial person, jeg bruker ofte offentlig transport.
Og så, som et resultat, et sted, en gang på dagen til det kommende Nyttår 2014
"Inhalert" noen virus, bakterier, ble syk: t = 38,5. Men med instrumentene til Data Alice,
Du bør IKKE løpe til apoteket, eller til polyklinikken og sitte der og miste din
dyrebar tid, ødelegge dine nerver og vente på din tur!
Jeg har bare programmert følgende programmer i Deta AP-enheten: økt
temperatur - alle årsaker; feber - noen grunner; ORZ.ORVI.
FLU; syncytial influensa; stafylokokker - streptokokkinfeksjon; betennelse, betennelse i slimhinnene; halsbetennelse er alt i automatisk modus
om ettermiddagen og om natten - det meksikanske komplekset: avgiftning; lymfatisk drenering; immunitet;
lever drenering; nyre drenering; leverprogram - nyrer. Om morgenen sto jeg opp: t = 36.6
halsen gjør ikke vondt, hodet gjør ikke vondt og vri ikke, ingen svakhet, som det pleide å være
lignende tilfeller etter å ha tatt antibiotika! Sett disse programmene i to dager,
bortsett fra programmer for å redusere temperaturen. Det ble behandlet bare tre dager. Hvor kult! ikke
hva pleide å være piller 10 - 14 dager!
№4 I desember 2014 kom jeg inn i trolleybussen, som nettopp hadde forlatt parken (stod på
gaten i det åpne), satt på det kalde setet, fordi hendene var opptatt
poser, og om kvelden påvirket det meg med en sterk blærebetennelse (blærebetennelse -
du vil ikke ønske fienden!) Hvis noen har en slik ting, forstår de meg. Gud forby noen!
I toalettet kjører gjennom hvert minutt, vill smerte, men du kan ikke gå!

Jeg legger følgende programmer i Deta AP-enheten: anti-smerte (ambulanse);
blæreinfeksjon (blærebetennelse); stigende nyreinfeksjon; urinveisinfeksjoner; inflammasjon; blæren; renal
mangel på infeksjoner; blærekatarr.
Som et resultat forsvant smerten i minutter!

Som jeg forstår deg, Natalya... Og noen ganger skadet bena mine, og de slo på døren med en finger, og virus angrep, og blærebetennelse ser ut, og igjen kontrollerer myositis meg for lus. Og jeg blir kvitt dem alle enkelt og enkelt, dersom det ikke tar noe, det for en dag.

Glad og super takknemlig for hva som er i verden enheter DeVita AP og DeVita RHYTHM!

Jeg har nylig oppdaget at mellom fingrene på venstre ben, som trykksår og phalanges av fingrene, har jeg flatben på grunn av osteoporose. Jeg begynte umiddelbart å sette programmer på RHYTHM - ledd uten betennelse, ledd uten smerte, fornyelse av beinceller, beinbehandling og selvfølgelig blodsirkulasjon. Da jeg glemte, så jeg og smerten gikk bort, fordi det var smertefullt å stå opp på beinet mitt, alt brent og skadet beinene mine. Jeg ser og leddene på benet mitt er nivellert og det er ingen klumper.. men noen ganger gjentar jeg programmer for forebygging TAKK DU.

DeVita Technologies er en ambulanse i de vanskeligste situasjonene.
Jeg deler opplevelsen som bidro til å holde datterens bryst og min
3 måneder gammelt barnebarn (på tiden) amming.
Etter å ha brukt brystpumpen, steg datteren min om kvelden
feber, hovne lymfeknuter, syke bryst.
Hvis det ikke var noen DeVita-enheter, måtte jeg ringe en ambulanse og forlate barnet uten mor og amme og... det er skummelt å tenke selv. Heldigvis har vi DeVita AP og DeVita Ritm-enheter hjemme, som alltid hjelper oss i vanskelige tider.
Sett straks alle mastittprogrammene på DeVita AP, lagt til
"Inflammation", "antiseptisk" og "meksikansk" ble enheten satt
mellom mor og baby for natten.
Til vår glede, om morgenen var det ingen opptreden av mastitt!
Nå er babyen 5 måneder gammel, han er ammet, vokser sunt.
Familien min er takknemlig for selskapet Deholding for å skape unike enheter for hjemmebruk, noe som kan hjelpe selv om natten, uten medisinering og tilgang til leger.
Hvis du har spørsmål, vil jeg gjerne svare på telefon:
+7952-73-03-723.

God dag!
Jeg lærte om bioresonance teknologi i juli 2014.
Og siden den gang har deVita AP og DeVita Ritm-enhetene blitt mest ettertraktede og populære i familien min, disse er våre hjemmedoktorer, og det er ikke nødvendig å gå til klinikken!
Det første konkrete resultatet var mannen min. Han går på jobb til fots mye, men det skjedde at den vanlige bussen ikke kom og han gikk mye og ryggen hans vondt.
Hjem kom knust og sliten. Jeg installerte umiddelbart de nødvendige programmene på DeVita Ritm-enheten, og etter 64 minutter kom han til meg med enheten og ba meg gjenta det.
Jeg spurte ham: "Hva har det ikke vært bedre?". Og som svar: "Jeg vil konsolidere resultatet, ryggen min ikke vondt, tretthet har gått" var svaret til den største skeptikeren i familien vår.
DeVita Energy hjelper meg å våkne om morgenen uten kaffe, gjør en 30-minutters trening og være glad og positiv hele dagen, gjennomføre produktive møter med mennesker og presentasjoner.
Jeg er glad for Multi-Energy Delixie!
Han energiserer og ethvert fysisk og mentalt arbeid jeg kan gjøre.
Faktum er at jeg tidligere var profesjonelt involvert i sport og prøvd et stort antall kosttilskudd for mitt sportsliv, men jeg fikk ikke denne supereffekten av lading med energi og gjenoppretting etter treningsøktene.
Jeg anbefaler alle som trenger å raskt gjenopprette og være effektiv ALTID!
Min største kjærlighet er DeVita AP.
Han hjalp til med å gjenopprette arbeidet i hjertet og blodkarene, jeg har ikke hatt en papillomavirus lenge siden jeg ikke hadde håpet å klare meg, fordi jeg hadde kjempet med ham i mange år på ulike måter, som legene først fortalte meg (og jeg satte meg på fordøyelseskanalen og bukspyttkjertelen) nettverksselskaper. Jeg brukte mye penger og alt til ingen nytte, og min elskede Apechka bestemte problemet en eller to ganger!
Mest av alt verdsatt jeg DeVita-teknologien. Da datteren min ble gravid.
På denne tiden utviklet hun søvnløshet, hodepine og noen andre ulykker, men hun ble ikke anbefalt å drikke medisinen, så hva? Det er en måte - DeVita Ritm.
En sunn baby ble født, og her er vi beskyttet, uten piller og injeksjoner, løser vi eventuelle barns problemer som vanligvis skjer mye i barndommen.

Kort sagt, vårt liv med DeVita-teknologien er blitt enklere,
Det var tillit til at vi kunne hevde noen problemer og vår helse var i våre hender, under vår kontroll.
Takket være firmaet Deholding, russiske forskere, skaperen av selskapet Deholding Konopleva Tatyana Petrovna for effektive, universelle og sikre teknologier for HELSE og HELSE for hele familien!
Hvem er interessert i å møte resultatene fra familien min og spør meg om dette? Ring meg: + 7952-73-03-723 og jeg vil svare deg med glede.

Mange mennesker utvikler søvnløshet med alderen. Du våkner om 4 - 5 om morgenen, og du kan ikke sovne lenger, du spinner, og om morgenen står du opp med et tungt hode. Fra en slik ulykke ble jeg reddet av et anti-stress-program på RHYTHM-terapien. Hun lindrer irritasjon, beroliger godt, hvis det er noe nervøst, og om natten gir en god dyp søvn, endelig begynte jeg å få nok søvn!

Jeg vil spesielt si gode ord til skaperne av enheten DeVITA ENERGY. Jeg er en aktiv person, jeg kan ikke sitte uten jobb, og alt går bra, men jeg la merke til at nærmer seg pensjonen etter plagsomme daglige aktiviteter, i slutten av dagen jeg følte meg brutt, veldig sliten, steget presset. De sa at dette påvirker aldersrelaterte endringer, kroppen har ikke nok energi, det er nødvendig å hvile mer. Jeg fant en annen vei ut! Energi gir meg nå enheten ENERGY. Jeg legger programmet i 9,5 minutter. 3-4 ganger om morgenen og hele dagen føler jeg meg munter og munter! Jeg ga enheten noen dager for å prøve en venn, hun var 72 år gammel. En dag senere ringte hun meg og sa at hun virkelig likte at etter morgenbruk fløy hun hele dagen med en svelg og vil også kjøpe en slik enhet!

Så det viser seg at jeg bruker den antiparasitiske enheten AR oftere i høst-vinterperioden for å beskytte mot ulike epidemier, når folk rundt er ofte syk. I resten av sesongene bruker jeg ofte den terapeutiske enheten RHYTHM, spesielt det er uunnværlig i hagen. Helbringer skader, bidrar til å jobbe mer effektivt i hagen. Jeg må jobbe mye i tipping, jeg knytter enheten til beltet mitt, jeg legger programmene på blodsirkulasjon, tilbake tretthet, smerte og frem til sengene! Og hvordan RHYTHM sparer meg fra myggbitt! Min hud er veldig følsom for biter, før jeg kammet disse stedene til blodet, gikk jeg stadig med scabs. Nå legger jeg programmet - en myggbit, irritasjon går straks, huden beroliger seg! Smerten i leddene var svært forstyrret, om natten sov hun ikke godt, leddene hennes brøt åpne. Umiddelbart etter ART, la doktoren på rytmen av programmet arthritis-arthrosis 1.2.3 behandlingsprogrammer. Etter ca 1,5 - 2 måneder, gikk smerten over, leddens bevegelse ble gjenopprettet. Hva er denne lykken: Bevegelse uten smerte og full frihet.

Jeg vil fortelle deg om resultatene mine fra januar til april 2017. Etter å ha besøkt V.R.T. hos Dr. Tsukanov V.N. Takket være DELIXIR PH-Balance., Ble den sure miljøet av organismen endret til alkalisk, det vil si den syre-alkaliske likevekten ble normalisert. diagnosen ekstravasal kompresjon av PA til venstre, når du svinger hodet, blodstrømmen minker med 40%, nå har forbedringene gått, nakken snurrer i alle retninger. Jeg ble kvitt Coxsackie 4. viruset og trykket tilbake til normalt 126 / 61-69.a var over 200.... / 80-90, hadde ikke tid til å ringe ambulansene. Liambly-NO. Opistorch NO. Toxoplasma fra katter-NO. Jeg kjørte til en katt mens jeg sov. Cytomegalovirus spor. HEPATITIS C - TRACKS. og leger i 12 år førte til skrumplever og psoriasis. Psoriasis er også fjernet, gradvis. Alt dette takket være enhetene Devita. Takk.......

En gang på kjøkkenet forbereder middag. Solsikkeolje ble strømmet på en varm panne, det oppvarmet og begynte å skyte, da vann fra den våte hånden kom inn i pannen. Oljen falt på hånden min. Brenningen fra den varme oljen er veldig syk, huden begynte å brenne sterkt. Jeg begynte å lete etter et program på DeVita RITM terapeutisk enhet - jeg fant ingen brannsår. Men jeg så og satte programmet - blærer fra brannsår, det tar bare 5 minutter. Jeg brukte dette programmet på rad 4 ganger, pluss et smerteprogram (ambulanse). Etter en time var smerten borte, et lite rosa sted ble igjen i stedet for brenningen.

I mars i år led hun igjen en skade på hennes høyre ben. I nærheten av huset var det en sterk frost, gled i mørket og spunnet slik at det falt på høyre kne, posene til sidene spredte. Hun steg knapt, limpet til huset, blodet løp ut av kneet hennes, et stykke hud kom av, klippte av det og behandlet såret med hydrogenperoksid. Påfør straks DeVita RITM terapeutisk utstyr anti-smerteprogrammet, traume-rehabilitering, hematom, blodsirkulasjon, beinbehandling, og bare i tilfelle med den anti-parasitære DeVita AP-enheten - blodrensing, slik at det ikke er infeksjon. Et par dager lammet, bøyde benet i kneet ikke. Jeg dro til beredskapsrommet, tok en røntgen, det var ingen brudd eller sprekker, diagnosen var en veldig sterk skade. Legen sa å lyve til han helbredet. Og når du skal lyve, er det mye arbeid. Lagt til forrige program - en dårlig prosess med helbredelse og nerver - kontrollfrekvenser. Jeg bundet enheten til RITM for natten til kneet, behandlet såret med grønt, i løpet av dagen jeg var opptatt med daglige aktiviteter. Og så langsomt helbredet i ca 10 dager.

I år, i februar, gikk jeg på ski, gled på et lysbilde og falt med en fart på høyre lår. Jeg måtte ta av skiene og dra hjem, beinet mitt var lam. Alle vet hvor farlig det er å få slike skader. Den eneste trøst som kunne gå, så er det ingen brudd. Det var nødvendig å behandle hele uken. Hun ledet et normalt liv, bare prøver å gi mindre stress på beinet. DeVita RITM-terapeutisk utstyr kom til redning igjen: En gang om dagen brukte hun et sett med programmer for beinvev og muskler: Beinbehandling, Beincellefornyelse, Skade-rehabilitering, Blodsirkulasjon, Blødning, Muskel, Muskel, Anti-smerte, Anti-stress. Hver dag ble det lettere, smerten oppstod sjeldnere. Etter ca 10 dager begynte jeg å gjøre vanlige morgenøvelser. Jeg dro ikke til legen, men i slike tilfeller bør jeg selvfølgelig kontakte beredskapsrommet!

I vårt liv får vi ofte mange skader: blåmerker, brudd, brannsår etc. Spesielt ofte skjer dette hos barn og pensjonsalder. I slike tilfeller hjelper den terapeutiske enheten DeVita RITM meg alltid ut. En gang i hagen rammet hun hennes vinduhåndtak av drivhuset med høyresiden veldig mye. Arbeidet er fullført, men du kan ikke løfte hånden din: en veldig sterk smerte. Hva å gjøre Sett på enhetens program, blodsirkulasjon og smerte. Etter første gang begynte smerten å avta. Sett igjen disse programmene. 3 timer etter en så sterk skade jeg gikk på jobb i hagen, plantet jeg alle tomatplanter! Hånden er ikke lenger skadet. Og i slike tilfeller må du også bruke hematomprogrammet, slik at det ikke er noen blåmerker.

Jeg var glad for utseendet av ekstrakter - DeLixir, kjører ikke gjennom forskjellige selskaper og kjøper kosttilskudd, fordi ernæring av celler er en viktig del av HELSE. Sammensetningen av DeLixir slo i et produkt så mange merker, det virket lettere å liste hva som ikke var der. For meg var det viktig at produktet har en europeisk kvalitetsstandard, er lett å bruke, inneholder ikke sukker (brukt stevia). Jeg har tatt All DeLixir i mer enn 3 måneder. Den første batchen endte og det var ingen tvil, jeg aksepterer videre. Jeg er veldig fornøyd, og dette er det jeg følte: - "Multi-energi" energiserer for en dag, et utrolig ønske om å skape og flytte vises. Følelse av fersk oransje; - "pH-balanse" - det er letthet i magen, sønnen lindrer halsbrann; - "Detox" gir meg en klarhet i hjernen og lysheten i kroppen, mitt syn forbedrer seg; - "Kollagen" - lindrer stress i knærne.
Jeg aksepterer dette: om morgenen - "multi-energi", etter middagen - "pH-balanse", "detox" etter arbeid og "kollagen" - om kvelden, men ikke for natten og ikke på tom mage. 15 ml DeLixir I avles på ½-3/4 glass vann, siden For meg ufortynnet, virker det veldig søtt. Hele familien gleder seg. Hvis du tar alt på en gang innen 2 måneder (for en start), viser det seg å være 180r per dag. Den som sier at det er dyrt, foreslår jeg det mer økonomisk - i 5-6 måneder etter ordningen: Vi starter den første måneden med "detox", etter en måned slår vi på "multi-energi" og slutter ved slutten av den andre måneden med "detox", men fortsetter "multi-energy" "Og koble til" pH-balansen ", og koble deretter og fullfør" kollagenet ". Det er mange alternativer. Totalt blir det 62 - 73 rubler om dagen. Dette er alt nødvendig for kvalitetsnæring av celler. Vel, instrumentene er med oss ​​24 timer i døgnet.

Relativt nylig har vi et nytt selskapsprodukter, Delixira, disse er komplekse bioadditiver for næring av kroppens celler. Jeg drakk detox og MultiEnergy. Jeg vil dele mine følelser. MultiEnergy tok 15 ml om morgenen etter frokosten. Hver dag følte jeg en styrking av styrke, humøret mitt ble forbedret, og et rikt vitamin- og mineralkompleks styrket immunforsvaret mitt. Særlig fornøyd med at hans visjon begynte å bli bedre, fordi lutein, det mest essensielle vitaminet for øynene, er en del av delixiret. Om kvelden etter middagen tok hun en 15 ml detox for å forbedre nattrensing av kroppen fra parasitter og toksiner. Jeg ble hyggelig overrasket: uansett hvor mye jeg spiste mat for dagen, står du opp om morgenen med ekstraordinær letthet, som om du var på en diett i en uke. Og slik lettelse opprettholdes for hele dagen! Vekten begynte å senke sakte, vi må fortsette! Jeg skal drikke Kollagen + nå. Jeg synes det er hyggelig overraskelser venter på meg, for i sammensetningen av delixiret er det hyaluronsyre og naturlig kollagen for å styrke leddene!

Jeg var ofte syk, jeg bodde på piller, jeg var registrert hos forskjellige leger. I oktober 2014 ble jeg diagnostisert med ART hos en lege Tsukanova V.N. Alle tidlige diagnoser har blitt bekreftet: hepatose (leverfedme), livmoderfibre, fibrocystisk mastopati, diabetes mellitus av den andre typen, mangel på enzymer, mye urinsyre. Det begynte å bruke de anbefalte programmene på den antiparasitiske enheten AR og på RHYTHM. Staten begynte å forbedre seg i en måned, immuniteten ble styrket, og hun sluttet å lider av forkjølelse. I april 2016 ble den komplette diagnosen av ART med Tsukanov V.N. Resultatene er veldig glade: det var ingen hepatose, myoma og mastopati var borte, enzymer er normale, det er ingen urinsyre og viktigst, jeg ble kvitt diabetes! Alle data gjenspeiles i trykt diagnostikk, og jeg viser dem ofte til nye mennesker slik at de kan se at bioresonance teknologier fungerer og løser mange helseproblemer!

Jeg vil fortelle om mine naboer i hagen - Nina Vasilyevna og Anatoly Pavlovich, de er 72 år gamle. Jeg har allerede brukt enhetene våre når vårsesongen begynte. Jeg satte programmer på tretthet, blodsirkulasjon, smerte og jeg kjørte rundt i en sirkel mens jeg jobbet med senger fra morgen til sen kveld. Etter to dager kunne ikke naboen ikke stå og spurte: Er ryggen din ikke skadet? Jeg svarte at jeg kunne grave og plante så mange flere. Hun fortalte henne i detalj om enhetene. Etter en stund kjøpte hun dem og begynte å bruke dem til behandling av hypertensjon. Jeg fortalte henne at programmene hjalp meg - spasmer av cerebral fartøy, hodepine i karet, blodsirkulasjon av hode og vertebral arteriesyndrom (jeg hadde andre grads hypertensjon). Jeg overtalte Anatoly, som røykt to pakker sigaretter om dagen, for å prøve anti-røykprogrammer. Jeg utarbeidet et brukerprogram for frekvensene i narkologien. enheten var for to (brukt i tur), det tok omtrent tre måneder. Slutte å røyke i det hele tatt! Ser utdatert, som etter et sanatorium!

I flere år har jeg hele tiden bekymret meg for min mann Alexander. På høyre ben var det de sterkeste åreknuterne: På en lys lilla bakgrunn var mange mørkeviolette knuter og striper tydelig skilt. Jeg kunne ikke sove med smerter, spesielt krampene mine. Jeg bodde i konstant frykt: en blodpropp bryter plutselig av og det er det. Men har du utvist din mann til sykehuset? Og igjen kom våre fantastiske enheter AR og RHYTH til redning! De diagnostiserte doktoren og fant ut at Schistosome-parasittene skyldes. De trenger inn i personen gjennom føttene på føttene på våte flater, legger seg i venene, gnisser dem, danner venøse knuter. helminths. Huden på beinet har blitt lettere. Deretter brukes på RHYTHME-programmet fra Phlebology-delen for restaurering av venøs fartøy. Spesielt raskt så resultatet da de begynte å knytte enheten direkte til gastrocnemius muskelen. Ca. to måneder etter bakingens begynnelse forsvant alle knuterne, huden ble lys, mannen sov stille om natten.

Familien vår hadde et alvorlig problem med barnebarnet Vanechka. For et halvt år hver 2. måned hadde barnet plutselig en temperatur på opptil 40 grader og holdt i 5-6 dager. Barnet lå ubevisst og ubevegelig. Stearinlys, nurofen, torking hjalp bare kort tid, da steg temperaturen igjen. Legene kunne ikke gjøre en nøyaktig diagnose fordi. det var ingen symptomer. Endelig har tester for bestemmelse av parasitter vist at, mot bakgrunnen av lav immunitet, gir tilbakefall store mengder cytomegalovirus og herpes type 6. Legene kastet opp sine hender: Alle levende og nonliving vil bli drept i barnet med antibiotika. Og her kom vi til hjelp av en fantastisk anti-parasittisk enhet DeVita AP. De legger lignende programmer, pluss rengjøring av kroppen. Barnet begynte å gjenopprette, temperaturen har ikke steget. Barnet vokser sterkt og sunt, han er 3,5 år. I kalde perioder av året etablerte vi ofte vårt favorittprogram for profylakse, immunitetsstimulering. Nylig i barnehagen ble en gruppe stengt, fordi mange barn ble syk. Det er bare tre friske mennesker, og blant dem barnebarnet mitt! Hva ville vi gjøre uten vår elskede AR?!

I mange år hadde jeg osteoporose. Jeg reiste til spaet i gjørmen og slo en syklus. Da jeg kom hjem, begynte gynekologiske problemer. Legene hadde behandlet dem i 10 år med hormoner, på grunn av dette, tidlig osteoporose. takket være AP- og RHYTHM-enhetene, forbedrer jeg helsen til bein og ledd ved hjelp av programmene i vertebrologenens mappe, og nesten alt blir behandlet. omtrent resultater. ALL SUNDHET. og TRO i din egen styrke.

Passerer en fysisk undersøkelse fanget influensaviruset. 2 og 3. februar var det en sterk chill. 4. 02.17g. temperaturen steg til 37,8, jeg satte opp pr.grippen med en sterk varme, stafil.and streptok. infeksjonen på AP, immunsystemet på RHYTHM, antiinflammasjon på AP, detoks-matrisen på APN neste dag temperaturen var 36,3, og om kvelden steg den til 37,5 og så redusert med 3 grader om dagen.7.02. 17g. Jeg var allerede 36.8C og jeg gikk og besto testene... Biokjemi er normal, urin er normal., Totalt. En blodprøve også, bare en ESR er litt forhøyet, men dette er på grunn av leveren... Jeg har hepatitt C og cirrhose. Så kom Herpes ut i nesen, og på grunn av at belastningen i hjertet begynte som en arytmi, satte jeg Herpes Ave. på APArhythmia var borte, og da jeg kom til kardiologen. Hun så og sa: Du har det bra, hvorfor kom du. Jeg fortalte henne at jeg ikke kunne bruke tablettene på grunn av leveren og bare DETA ELIS-enheter. Hun hadde ikke ord... Takket være instrumentene og denne gangen reddet de meg uten kjemikalier fra legemidlet.

Innsamling av informasjon på WTEC, når jeg sjekket FGS i magen, fant jeg esophageal åreknuter av 3. grad og hypertrofisk gastritt. Jeg legger programmet -3 for åreknuter, 2 for gastritt og 2 for chiliac bakterier. Etter 1,5 uker gikk jeg igjen til magesekken i magen og miraklet skjedde. DFD esophagus 1 ss. Jeg bryr meg bare til tårer av glede, det er tilrådelig å ikke operere på venene generelt, det er mulig å takle og styrke instrumenter med RHYTHM og AP med øvelser og riktig pust. Takket være instrumentene DETA ELIS.

Jeg ønsker å uttrykke min dyp takknemlighet til vår lege, Anna Gurova.
Fra 6. januar til 8. januar deltok min 6 år gamle sønn i den all-russiske fotballturneringen i St. Petersburg, hvor Junior-laget fra Jekaterinburg ble utvalgt for den siste delen. Fotballens ferie ble overskygget av den generelle plaget av nesten hele laget: temperatur, oppkast, svakhet. Min sønn tok ut turneringen med verdighet, den 8. ble han syk: tempo 39, oppkast, svakhet. 2 dager jeg kjempet med ham så godt jeg kunne, å sette programmer på grunnlag av symptomer, det var ikke noe resultat... Vi bestemte oss for å fly til Jekaterinburg, selv om flyet var veldig vanskelig senere, mistet Artem på landingen... Ankommer hjem om natten skrev jeg SMS Anne bedt om å komme og diagnostisere sin sønn, hun reagerte umiddelbart og i går gjorde vi en diagnose: i en halv time identifiserte vi et problem - koks A, B og FLU. (Jeg legger et helt annet symptom naturlig). Vi programmerte enheten og etter det første programløpet droppet temperaturen til 37, og i morges var det 36,4. Vi kjørte ikke engang komplekset helt 2 ganger (nå er det andre gang).
Jeg takker Anna for profesjonalitet og respons, og vår teknologi for fantastiske resultater og fart i bokstavelig forstand.

Jeg deler mine resultater!
Jeg har enheter i ca 3 år.
Den første alvorlige tingen som ble kurert var borreliosis (bite tick, en sykdom som ligner encefalitt). På en av de vakre sommerdagen fant jeg en markør av borreliose i mitt coccyx-område, med alle de visuelle og taktile tegnene - på Internett kan du finne mange bilder av hvordan det ser ut. Her vil du ikke forveksle)
Uten å tenke to ganger lastet opp til enheten "alt som er" på dette emnet. Dag 5 løp programmet nesten 24 timer i døgnet. Jeg dro for å uttrykke diagnostikk: det er ingen borreliose, det er rester av encefalitt (i barndommen setter jeg inokulasjoner + en kryssbitt 3-4 ganger), korrigert programmene, en uke etter diagnosen er det ingen spor av encefalitt.
Totalt: Etter 10 dager var markøren allerede blek, og snart var den helt borte.
ANDRE alvorlig - INFLAMMERING av tannkjøttet (spesielt i hjørnet av hjørnetenner på begge sider).
Det startet lite fra slutten av 2015, og frem til oktober 2016 økte det bare gradvis... det var spesielt sterkt for de "siste" månedene av 3. Betongbetennelse... eksternt. Jeg er redd for å gjette hva som var inni. Selvfølgelig brukte han metrogyl, klorhexidin og rotocan... en mer enn åpenbar sett i denne situasjonen.
I 3 uker med nesten døgnet rundt enheten i nakken, forsvarte en sterk betennelse.. Selvfølgelig, delvis fortsatt, noen ganger bruker jeg fortsatt rettsmidler. Nå har troen dukket opp. Fordi å ha dårlige tannkjøtt i en alder av 31 år er... noe rask.
Tredje.. denne nyre. Kronisk glomerulonephritis, allerede 15 år. Han gjorde seg til et rytmeprogram Helse Nyrer med et fullt sett med frekvenser i nyrene. Resultatet gjør meg definitivt lykkeligere))
Hvem er interessert, du kan skrive meg en epost: [email protected]
Jeg vil gjerne snakke med deg.
Selv om det dessverre ikke er noen "før og etter" bilder.

Hei Dmitry! Jeg var veldig interessert i det sunne nyreprogrammet du opprettet med et komplett utvalg av nyrefrekvenser. Jeg prøvde å kontakte deg via e-posten din, men Yandex finner ikke din epost. Skriv hvordan du virkelig skriver av.

En mann på 65l nesten døve etter vask og fjerning av krepsforbedring var ikke brukt program:
- Høreforstyrrelse
- Hørselsnerven
- HØREREKNING
ALLE! URA. MAN HØRER.
men brukte bare 4de dagers enheter i noen minutter.

I november hadde hun vondt i halsen.
Jeg dro for å se en lege, en ART-spesialist, som ikke fant strepto-stafylokokker, men fant Epstein-Barr-virus i aktiv form og Cytomegalovirus.
Forbedringen startet umiddelbart etter at EBV- og CMV + -programmene av TR-1 og TR-2 virusene + soppinfeksjon, + drenering ble programmert i AP-enheten. Nå en tid, kanskje noen kommer til nytte.

Jeg har enheter bare 5 måneder. Og resultatene er fantastiske. siden 18 år diffus mastopati. Etter fødselen og fôring var det smerte i brystet, gynekologen sa at det var bråttom behandlet, foreskrevet behandling i 6 måneder for en ryddig sum. Jeg har nettopp kjøpt apparater på den tiden. Sett mastopati, betennelse, kvinners helse. etter 4 måneder gikk ultralyd og løp ut i full glede. Legen uttalte mangel på mastopati! Her er et slikt mirakel! Og hvor mye mastodinon var full i 18 års sykdom)) og resultatene er også synlige på barn. Sår hals - i 2 dager, senker temperaturen over natten. Et 2 år gammelt barn begynte å sove om natten, i en pott ser jeg stadig ormer som forlater kroppen. Her er min historie.

Har lidd flere forskjellige operasjoner permanent hodepine. trykk. Siden barndommen har jeg skadet bena og mye sår som følge av et stort medisinsk inntak og allergi mot dem og et stort rødt flekkutslett på hendene. I juli 2016 fikk jeg ved et uhell bekjentskap med DETA ELIS-enheter etter at jeg hadde diagnostisert en lege etter mine indikasjoner. 2- HNED. Jeg har hatt hodepine og takykardi !! Jeg nektet piller! Bena er fortsatt litt noen ganger gjør seg kjent, men hvordan de har vært syk siden barndommen er ingen sammenligning. Det er ingen flekker på hendene! Jeg vil fortsette å bruke MIRACLE DEVICES !! TAK TIL SKAPERNE AV DENNE MIRAKELEN! LAVT FULLT!

Jeg er kjent med teknologiene til Deta Elis Cholding i omtrent et år. Jeg har mange helseproblemer, men heldigvis, takket være arbeidet med enhetene, har noen av dem allerede blitt løst. Her er en av dem - funksjonsfeil i hjertet, arytmi. I 4 måneder brukte jeg Ritm-programmer på enheten: Sunn dag, full rensing, sunt hjerte, hjertefrekvens er normal. På АP: Aterosklerose (+ nanobakterium, coxsackie, CMV)? Aterosklerose (herpes zoster og klamydia), arrytmi. Helseforholdet har blitt betydelig forbedret, hjertefrekvensen er gjenopprettet. I september klarte det veldig raskt å takle forkjølelse! Generelt føler jeg en bølge av styrke og energi. Jeg har et godt humør! Jeg fikk det. som valgte den rette veien til utvinning! Stor takk av selskapet

Jeg hadde litt problemer i dag - datteren tok bølgen av "kald", som dekket mange i september..., skjønnheten er at vi vet hva vi skal gjøre med det... setter programmer for kaldt, influensa og selvfølgelig, RSV og hit "til punktet"! Dag- og ingen hoste, ingen tyngde i hodet eller andre manifestasjoner av sykdommen. Samtidig vet jeg at jeg ikke bare kjørte fienden inn i "grøfter", hvor han gjemte og ødela ham!)) Mitt barn er sunt. Er ikke lykke.

Jeg lærte om bioresonance-teknologien fra min venn, som hun er veldig takknemlig for.

Jeg fikk det første interessante resultatet en måned etter bruk av Ritm-enheten. Jeg legger programmene: "blodsirkulasjon", "åreknuter", "dyprengjøring", "tretthet". Som et resultat, stoppet hun å trekke blodårene under knærne, bena hennes stoppet å skade, hennes tur var lett og rask.

ANDRE resultatet var enda mer betydningsfullt: i februar 2013 gikk hun langs stien til kontoret, gled på trappene, falt. Gudskelov var det ingen brudd, men hodet hennes var dårlig skadet. I løpet av få minutter dannet et HEMATOMA på hodet mitt, som ikke passet inn i min håndfulle og hodet rett og slett knust av smerte.
Da jeg kom til kontoret om ti minutter, satte jeg følgende programmer i AUTOMATISK modus: "anti-smerte-hodebeskadigelse", "anti-stress", sirkulasjon av hodet "," total sirkulasjon ". Varigheten av dette programmet var bare to timer og 25 minutter. Men etter noen få minutter fikk jeg meg til å tenke: "Oh, men hodet mitt gjør ikke lenger vondt. "Etter slutten av dette programmet lanserte jeg igjen det, og jeg hadde rørt hodet mitt med hånden min hvor det var hematøst, til min store overraskelse, har jeg aldri funnet det. Bare SUPER. Jeg, selvfølgelig, legger dette programmet på i fem dager for å sikre en varig effekt, men det er bare skummelt å forestille meg hva jeg kunne gjøre til denne skaden? Men nå slutter det allerede 2016 år!
Jeg er UTROLIG glad og takknemlig for Deta-Elis Holding for disse enhetene, for disse fantastiske enhetene!

God dag!
Jeg forteller historien om bruk av DeVita-apparater. Jeg har brukt instrumenter i fem år nå - dette er hjemmedoktoren min. Jeg bruker ikke narkotika i prinsippet. Bare maskiner og rent vann.
Siden 2013 har hun utført et forsøk på seg selv - legene har diagnostisert infertilitet og mange andre kvinnelige problemer. Ved undersøkelse hos selskapets lege - Tsukanova V.N. identifiserte problemer - mikroorganismer. Det ble behandlet med begge enheter i henhold til ordningen foreskrevet av legen. DeVita Ritm brukes ofte. Da lærte hun at hun var gravid og trodde på sikkerheten ved bruk av enhetene, selv om det var en kontraindikasjon for DeVita Ritm - den første trimesteren av svangerskapet, fortsatte å bruke dem. Jeg fødte en sunn datter i en alder av 40 år!)))
DeVita AP under svangerskapet reddet meg fra purulent tonsillitt om en halv dag (apparat på nakken og varmt vann). Merk, uten antibiotika!
DeVita Ritm bidro til å fjerne Rh-konflikten med fosteret ved enden av graviditeten i en uke (jeg har II (-) neg. Blodtype, og hos et barn II (+)). Dette faktum gjorde meg veldig glad. Siden jeg ikke måtte ty til tidlig fødsel og immunoglobulin.
Og etter fødselen av en datter, hjalp apparatet med å bli kvitt den gule geleen. Jeg nektet å gi barnet legemidler som gir mange negative effekter på barnas kropp. Sett programmet Bilirubin og Zheltushka.
Slike lyse resultater! Og viktigst av alt - et sunt barn er til tross for alle prognosene!)))
Nå er datteren min nesten 1,5 år gammel, sunn og uten en enkelt vaksine (jeg skriver avslag fra barnehospitalet).

Jeg vil dele et av mine resultater på bruk av enheter Devita. I februar 2015 fikk jeg influensa med en temperatur på 38,8. Hvem var syk, han vil forstå at tilstanden ikke er veldig bra. Jeg begynte umiddelbart å sette programmet på AP: Streptococcus + Staphylococcus. infeksjon, influensa og akutte luftveisinfeksjoner, betennelse, antiseptisk, avgiftning, avløp og så mye vann. Tiden trakk sakte i en semi-bevisst tilstand, temperaturen falt til 38,1, det var smerte i skulderbladene, noe som gjorde det vanskelig å ligge. Neste dag la jeg til lungebetennelsesprogrammer, et gruppe A-virus og bronkier. Om kvelden ble smerten redusert, t-ra allerede 37,8. Enheten var hele tiden med meg. En annen hard natt, og neste dag følte jeg meg lettet, og i 36,6 var det ingen smerte. Og uten en enkelt pille, tok bare vann og enheten i to og en halv dager sykdommen seg fra meg. Igjen var jeg overbevist om effektiviteten til enhetene, noe som gjør meg glad og gir tillit. Og det er virkelig et mirakel at vi har muligheten til å bruke slike teknologier. Jeg er takknemlig for alle som ga oss denne muligheten. Jeg ønsker deg god helse.

1. Jeg er veldig takknemlig for DeVita-apparatene, siden 60 år gammel hadde mange sykdommer samlet seg, selv om jeg alltid brukte på klinikken i tide. Fra en alder av 30 led hun av alvorlige hodepine. Hun ble registrert av en nevrolog. Jeg drakk, sannsynligvis en bøtte med Pentalgin. I sin ungdom var hun hypotensiv, og fra 50-års alderen begynte kronisk søvnløshet, knuter, cyster og polypper. For omtrent 5 år siden møtte jeg BRTs teknologi. Passed diagnostikk, fjernet årsakene til sykdommer og gradvis håndtert de listede sykdommene. Det er en bekreftelse på ultralydet. Nå har jeg ikke disse sykdommene, jeg føler meg komfortabel. I alle tilfeller av familiehelse har jeg vist, sikre og effektive DeVita-enheter som gjør at helsen min kan holdes under kontroll.
2. I slutten av 2015 skulle jeg fly fra Athen til Istanbul og videre til Jekaterinburg i løpet av dagen. I flyet i midten av flyet følte jeg en sterk trekkssmerte i bena mine. I DeVita Ritm-enheten har jeg alltid blodsirkulasjonsprogrammet. Jeg legger dette programmet på nytt, jeg kom hjem trygt, og etter 2 dager gikk alt bort. Ambulansen fungerte perfekt i form av en DeVita-enhet.
3. Også, jeg kan ikke dele opplevelsen av å bruke DeVita-enheter for favorittkjæledyrene dine. Dette bekrefter at deVita-enheten ikke er PLACEBO. Jeg har en kattunge og hun er 10 år gammel. Tre sommermåneder bor hun i landsbyen, selvfølgelig er det ingen flukt fra parasitter. Om høsten vender jeg tilbake til byen, og jeg viser umiddelbart (allerede 3. år) et automatisk anti-parasittisk program på DeVita AR: antihelminthic, inkludert egg og larver og protozoer med "lymf og detox". Og så 3-4 uker og en annen 1-2 ganger for forebygging. Resultatene kan ses enkeltvis på toalettet. Hvor behagelig det var for henne, fordi Tidligere måtte hele vintersesongen bli matet med et homeopatisk parasittmedisin. Og et annet godt resultat på programmet "Antistress". I sommersesongen tar vi henne til landsbyen med bil. Det er stressende. Tidligere, på veterinærrådets vegne, før de hadde drukket, hadde de drukket homøopatisk middel "Uspokoin", kjære kvalme eller oppkast, og det var også problem med å drikke. Nå legger jeg programmet "Antistress", hun kommer rolig og sover hele veien.

I Novouralsk:
Førsteårsstudenten i medisinskolen før økten ble gitt "opplæringshjelp" -programmene. Økten ble levert enkelt og perfekt.
Kvinnen er allergisk mot katter, kom til kontoret gispende, ga henne "Energi" og etter 5 minutter. pusten ble gjenopprettet, og nå er det ikke med enheten, og med programmet "vekttap" i 3 måneder minus 15 kg., som vedvarer i 3 år.
En kvinne i en alder av 38 ble gravid og innen 2 måneder. graviditet ben var hovent, at de ikke gikk inn i sko, hadde satt rengjøringsprogrammer på Devita ap enheten i 10 dager, alt kom i orden, og hun brukte enhetene under hele graviditeten og fødte et sunt barn.
Et 12 år gammelt barn ble syk med influensa med en temperatur på 39, satt opp programmene av ORZ, ARVI, influensa, og "Influenza" -settet. Om morgenen var temperaturen 36,6.
Dette er bare noen få eksempler, men de er mye mer...


Relaterte Artikler Hepatitt