Altevir - Anmeldelser

Share Tweet Pin it

Altevir er en interferonmedisin som er en viktig faktor i menneskelig immunitet. Det er stoffer i sammensetningen av dette legemidlet som har antiviral aktivitet. En av de viktigste komponentene er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stoffet hemmer multiplikasjonen av virus, reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil si aktiviteten til fagocytiske celler og T-celler øker. På grunn av nærværet av dette stoffet i menneskekroppen, reduseres hastigheten og intensiteten av tumorutviklingen. Derfor, for behandling av kreft og virale patologier, foreskriver eksperter ofte interferonpreparater, inkludert Altevira.

Instruksjoner for bruk Altevira

Det brukes av pasienter med kroniske former for viral hepatitt B og C, så vel som med papillomer og kondylomer. Det er også anbefalt for noen ondartede sykdommer, som Kaposi sarkom, melanom.

Utgivelsesformen Altevir til parenteral administrering er subkutan eller intramuskulær injeksjon, intravenøs infusjoner ved hjelp av droppere. Under behandling med Altevir-injeksjoner skal pasienten være under oppsyn av en lege. Og så kan pasienten selv fortsette behandlingen. Altevir-medisineringsinstruksjonene inneholder generell informasjon om de forskjellige reseptopplysningene, avhengig av patologiene. Sann, slik informasjon er oppsummert, og ingen avbryter den enkelte avtalen av legen, avhengig av situasjonens spesifikasjoner.

Kontra

Det er forbudt å bruke i tilfelle av alvorlige patologier av nyrer og lever, det vil si ved behandling med immunosuppressive midler og i patologiene i kardiovaskulære og nervesystemet. Det er også kontraindisert for personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Søknad er ikke anbefalt for sykdommer i skjoldbruskkjertelen, lunger eller diabetes mellitus som ikke er egnet til korreksjon. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intoleranse mot stoffet, som ikke overholder alle instruksjonene i instruksjonene, kan føre til slike hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svakhet. Imidlertid er disse reaksjonene midlertidige. Nervesystemet kan bli utsatt for stoffet, som manifesterer seg i irritabilitet, deprimert tilstand, hodepine. Altevir-behandling kan også forårsake muskelsmerter, fordøyelsesbesvær, lavt blodtrykk, et brudd på blodformler og til og med dermatologiske reaksjoner.

Altevir vurderinger

De vanligste anmeldelsene om Altevira påvirker emnet narkotikabruk. Det er ingen tvil om effekten av dette stoffet og dets analoger hos pasienter.

  • I går for første gang følte jeg Alteviras effekt. Injiseringen ble gjort i magen, en veldig smertefull prosedyre. Spørsmålet oppstod: er det mulig å stikke med samme små sprøyte, men bare inn i baken? Jeg skjønte bare at jeg ikke kunne injisere meg selv i magen min. Legen sa at du kan stikke intramuskulært i både beinet og skytten. Men sprøyten må tas ikke insulin, men normalt.
  • Jeg gir Altevira bilder daglig. Legen foreskrev til biokjemiske indikatorer faller. Og da vil det være mulig å gjøre det hver annen dag, og i noen tilfeller kan det begrenses til å ordinere leger tre ganger i uken.
  • Dr. Altevir foreskrev for meg. Etter den første injeksjonen var fornemmelsene forferdelige. Injiseringen i seg selv er svært smertefull, og den generelle tilstanden av helse forverres umiddelbart, og hodet mitt begynte å smerte. Jeg tror å prøve noen analoger av Altevir, fordi det ikke passer meg.

Problemet med injeksjonsstedet er det mest populære blant pasienter som bruker dette verktøyet. Terapi med dette stoffet kan nå opptil seks måneder. Og i så lang tid kan injeksjon av stoffet på samme sted føre til bivirkninger. Ved langvarig bruk er injeksjonen subkutant i bukets buk best for injeksjon.

Når det gjelder frekvensen av injeksjoner av Altevira, divergerer meninger her. Daglige injeksjoner er ganske alvorlig belastning som ikke alle organismer kan tåle. For å redusere sannsynligheten for å utvikle bivirkninger, anbefales det å kaste Altevir-behandlingen bare tre ganger i uken.

Emballasje Altevira inneholder 5 ampuller på 1 ml, til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Hepatittforum

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Altevir vurderinger

Re: Altevir vurderinger

Post Chib »23 Nov 2015 23:23

Re: Altevir vurderinger

Meldingen til Thracian "23 nov 2015 23:24

$ 200) og redusere PVT til 3-4 måneder. eller dyrt?

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:25

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:32

Re: Altevir vurderinger

Melding Lelka »23 Nov 2015 23:33

Re: Altevir vurderinger

Melding Chib »23 Nov 2015 23:39

Re: Altevir vurderinger

Melding Chib »23 Nov 2015 23:40

Re: Altevir vurderinger

Meldingen til Thracian "23 nov 2015 23:52

Re: Altevir vurderinger

Post fröken "24 nov 2015 08:23

Re: Altevir vurderinger

Melding LEXA »24 nov 2015 08:42

Re: Altevir vurderinger

Melding lesitsa »24 Nov 2015 09:18

Altevir

Beskrivelse fra 19. august 2014

  • Latinsk navn: Altevir
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv ingrediens: Interferon alfa-2b human rekombinant (Interferon alfa-2b human rekombinant)
  • Produsent: Pharmapark (Russland)

struktur

Løsningen inneholder human rekombinant interferon alfa-2b som en aktiv komponent, så vel som slike ytterligere komponenter som natriumacetat, etylendiamintetraeddiksyre, dinatriumsalt, dextran 40, natriumklorid, renset vann til injeksjon, Tween 80.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er laget i form av en injeksjonsvæske.

Farmakologisk virkning

Legemidlet har antivirale, antiproliferative, immunmodulerende og antitumoregenskaper.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Den aktive substansen av stoffet interagerer med reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks transformasjonskjede (for eksempel induksjon av syntesen av cytokiner og enzymer), og forhindrer også syntesen av virale RNA- og virusproteiner. Dette forårsaker de antivirale og antiproliferative virkninger av medikamentet.

I tillegg aktiverer den aktive substansen Altevira presentasjonen av antigenimmunokompetente celler. Det stimulerer også den cytotoksiske effekten av T-celler og den fagocytiske aktiviteten til makrofager, hemmer syntesen av visse onkogener og forstyrrer celleproliferasjon, inkludert tumorceller.

Biotilgjengeligheten av legemidlet er ca. 90%. Halveringstiden er 2-6 timer. Legemidlet utskilles gjennom nyrene ved glomerulær filtrering. Etter 16-24 timer blir det aktive stoffet ikke oppdaget i blodet. Splits i leveren.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet brukes til:

  • hårete celle leukemi;
  • kronisk viral hepatitt B (hvis det ikke er levercirrhose og dets tegn);
  • ikke-Hodgkins lymfom;
  • laryngeal papillomatose;
  • flere myelom;
  • kjønnsvorter
  • avansert nyrekreft;
  • kronisk viral hepatitt C (hvis det ikke foreligger leversvikt og dets tegn) - ribavirin går sammen med komplisert terapi;
  • kronisk myeloid leukemi;
  • melanom;
  • Kaposi sarkom i AIDS.

Kontra

Altevir gjelder ikke for:

  • overfølsomhet overfor stoffet;
  • alvorlig nyresvikt
  • kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose;
  • tar immunsuppressive stoffer;
  • dekompensert lungesykdom;
  • hyperkoagulasjonsreaksjonen;
  • alvorlig leversvikt
  • graviditet;
  • amming;
  • alvorlige kardiovaskulære sykdommer;
  • alvorlige lidelser i sentralnervesystemet (spesielt i tilfelle epilepsi, depresjon);
  • autoimmune sykdommer;
  • dekompensert diabetes;
  • alvorlig myelosuppresjon.

Bivirkninger av Altevira

Bivirkningene av Altevir er oftest manifestert som feber, hodepine, kuldegysninger, kvalme, generell svakhet, myalgi, appetittdulling.

I sjeldne tilfeller oppstår magesmerter, nervøsitet, angst, dyspepsi, autoimmun thyroiditt. Endringer i laboratorieparametere (reversibel) kan oppstå: leukopeni, reduksjon i hemoglobinnivå, økt aktivitet av leverenzymer, granulocytopeni, trombocytopeni.

Instruksjoner på Altevir

Legemidlet administreres intramuskulært, intravenøst, intraperitonealt, subkutant, intrathekalt, inn i lesjonen. Instruksjonen for Altevir gir følgende enkeltdose for voksne - 3-6 millioner IE. Om nødvendig kan den stige. Barn er foreskrevet 500-100 tusen IE per kg vekt.

Avhengig av sykdommen inneholder bruksanvisningen også følgende regimer:

  • laryngeal papillomatose - voksne 6 millioner IE 5 ganger på 7 dager eller 3-6 millioner IE tre ganger på 7 dager (behandling - en måned), 3 millioner IE to ganger i 7 dager (behandling - 12 uker), 3 millioner IE om 7 dager (behandlingsforløp - 28 uker); barn 50-100 tusen IE tre ganger på 7 dager (behandlingstid - en måned), 50 tusen IE hver 7. dag (behandling - 28 uker), 50 tusen IE to ganger i 7 dager (behandlingsforløp - 12 uker ). I tilfelle sykdomsprogresjon, kan doseringen økes;
  • alvorlig leversvikt hos spedbarn - 3-6 millioner IE / kvm m legen foreskriver intraperitonealt gjennom hele uken, bør brukes daglig. I løpet av den andre behandlingsuke administreres den samme dosen intramuskulært. Opptaksfrekvensen kan reduseres til 3 ganger i uken fra den tredje uken;
  • kronisk hepatitt B - spesialister for voksne pasienter anbefaler å ta 6 millioner IE intramuskulært i to uker hver dag, deretter to ganger i 7 dager (behandlingsforløp - 16 uker) og tre ganger i 7 dager (behandlingsforløp - en måned); barn under 12 år må ta 3-6 millioner IE / kvm intramuskulært tre ganger på 7 dager (behandlingsforløpet er 16 uker); barn fra 12 år tar en enkeltdose på 6 millioner IE;
  • kronisk hepatitt C - eksperter indikerer at 3 millioner IE i subkutane eller intramuskulære injeksjoner skal brukes av voksne 3 ganger på 7 dager (løpet av behandlingen er 9 måneder), barn må ta 3 millioner IE / kvm på samme måte;
  • HIV-infeksjon - du må ta 3 millioner IE tre ganger på 7 dager. Hvis nøytraliserende antistoffer opptrer, erstattes medikamentet med naturlig interferon;
  • Dengue feber - tatt i 72 timer etter symptomstart, er voksne foreskrevet for å ta 3-6 millioner IE 3 dager daglig, barn tar 50-100 tusen IE per kg vekt på samme måte;
  • ikke-Hodgkins lymfom (medium eller lav malignitet) - legemidlet er tatt etter remisjon, som oppnås ved polykemoterapi. 6 millioner IE bør administreres tre ganger om 7 dager;
  • genitalvorter - voksne pasienter skal administreres 6 millioner IE (hele behandlingsforløpet er 6 uker) daglig i kombinasjon med interferon alfa2b (salve) tre ganger hver dag, er pasienter i barndommen foreskrevet 50-100 tusen IE per kilo;
  • viral hepatitt - første 12-15 millioner IE (skal brukes 3-5 dager) intramuskulært eller intraperitonealt daglig, deretter 6 millioner IE i form av intramuskulære injeksjoner om dagen, til negative resultater er kjent med hensyn til virale markører for hepatitt; I tilfelle av subakutt viral hepatitt hos barn etter 1 år må du ta 3-6 millioner IE / kvm i 1-2 uker (første uke intraperitonealt, deretter intramuskulært), hvoretter behandlingen kan fortsette med samme dose, men tre ganger i 7 dager før nå negative indikatorer for sykdom markører;
  • Kaposi sarkom - foreskrevet 30 millioner IE for daglig inntak, med tidlig diagnose - 6 millioner IE (bør brukes - 6 uker) daglig, samme dosering er foreskrevet for barn;
  • kronisk myeloid leukemi - etter hematologisk remisjon, ta 3 millioner IE / kvm om dagen før cytogenetisk remisjon eller regresjon av sykdommen;
  • Herpes zoster - Legene anbefaler at du bruker 6 millioner IE (behandlingstid - en uke) daglig, og ta om nødvendig 6 millioner IE hver annen dag i to uker. Det bør kombineres med bruk av interferon alfa-2b (som en salve) hver 6. time;
  • faste tumorer - voksne pasienter skal ta 9 millioner IE i form av injeksjoner intramuskulært eller subkutant i en måned hver dag, vedlikeholdsdosen er 6 millioner IE tre ganger på 7 dager (behandlingsforløpet er 3 måneder), bør barn administreres 3-6 millioner IE / kvm i henhold til samme mottakssystem. Hvis effekten er positiv, kan behandlingen strekkes i et år i en vedlikeholdsdose.

I noen tilfeller kan behandlingsregimer variere. Maksimal dosering i dette tilfellet bør ikke være høyere enn 3 millioner IE.

overdose

Med hensyn til overdose ga ikke data om Altevir.

interaksjon

Mulige reaksjoner på kombinasjonen av Altevira med andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Med forsiktighet bør dette legemidlet tas med sovende piller og beroligende midler, samt de som har myelosuppressiv effekt og narkotiske analgetika.

Hvis Altevir brukes samtidig med teofyllin, må du overvåke konsentrasjonen av sistnevnte i blodet, doseringen kan justeres.

Kombinasjonen av stoffet med kjemoterapeutiske anticancer-stoffer øker risikoen for toksiske effekter.

Salgsbetingelser

Legemidlet er tilgjengelig på apotek på resept.

Lagringsforhold

Oppbevar dette legemidlet bør være ved en temperatur på 2-8 ° C, under ingen omstendigheter ikke fryses. Stedet skal ikke være tilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Du må beholde medisinen i ikke lenger enn 18 måneder.

Altevir vurderinger

Anmeldelser av Altevira indikerer at mange pasienter tolererer stoffet ganske hardt. Svært ofte forumet som dette verktøyet er diskutert inneholder meldinger om utseendet av bivirkninger. Til tross for dette er anmeldelser om Altevir for det meste positive, mange pasienter klager over negative effekter, men legg merke til den utrolige effekten av dette verktøyet.

Pris Altevira hvor du kan kjøpe

Du kan kjøpe Altevir 3 millioner IE eller 5 millioner IE i russiske apotek strengt på resept. Dette verktøyet er ganske dyrt. Prisen på Altevir er 3 millioner IE - ca 1100 rubler. I ampuller på 5 millioner IE, kan legemidlet kjøpes i gjennomsnitt for 1500 rubler.

Anmeldelser av stoffet Altevir

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Altevir, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose
- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);
- med papillomatose i strupehode;
- med kjønnsvorter
- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

diskusjon

. Den evige veggen er kjent for en førsteårsstudent. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruksjoner, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med ARVI har lengre tid og Art.

. sal ville aldri. Det er ingen substans med dette navnet. Og du, hvis du var en lege, ville du vite det. Og hvis du ikke er en lege, hvem er du? Reklamebyrå? Mer: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke lat så hva slags narkotika. Begge administreres intramuskulært eller ved munn. Hvis du var en lege, Natalie, visste du at administrasjonsmetoden i stor grad bestemmer antall bivirkninger. Hva menes med kontraindikasjoner til dette legemidlet i ett ord, kan kalles influensaliknende syndrom. Selvfølgelig vet du ikke. Fra hvor På kulinarisk høyskole er dette ikke undervist. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg vet ikke dette stoffet nok til å dømme. Og her til deg, leserne reko.

. Jeg kjenner tarmveggen til og med friskmann. Den andre er stoffinterferon-alfa har alle de fine bivirkningene (se terapi for hepatitt). Sammenlign instruksjoner for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med SARS har en lengre og vedvarende feber... Andre forberedelser - "antivirale" og såkalte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid etc. også har ikke blitt skikkelig klinisk sikkerhet prøvelser og effektivitet, og må ikke brukes, spesielt

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). ? Merkelig, det er ikke jeg tror at dette avviket - ganske interessant spørsmål å stille ham til legen som foreskrevet Viferon "Her er informasjon om SARS -. Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Samme plante er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys (Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål til å spørre det til legen som foreskrev Viferon. "Les den på nytt for hundre gang, og du kan være sikker på at du er på.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål å spørre ham til legen som foreskrev Viferon. "Les det for hundrevis og vær sikker på det.

. Selv førsteårsstudenten vet tarmveggen. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign instruksjoner viferon og alteviru, omfang og deystviya.Est sideriss av enkelte barneleger at barn som får viferon med SARS har mer langvarig og stabil lihoradku.Kipferon - den samme viferon, som legges immunoglobuliner fra blod. Til tross for alle mulige tiltak i undersøkelsen er ingen donert blod garantert å være fri for hepatittvirus og HIV. Derfor bør bruk av blodderivater utføres med stor forsiktighet. Det er fortsatt en homøopatisk "teller".

. ryggrad av stoffet, så ta med de normale argumentene. For eksempel, resultatene av internasjonal forskning, laget i henhold til regler for bevisbasert medisin. Har du lest at de behandler intron og Altevir? Har du sett listen over bivirkninger? Du har fortsatt ingen tvil om at interferonpreparater er trygge for barn, ifølge vår.

. ayu har vi noe sånt, eller akk (((anagrelid denne tabletten? 5 tabletter er det frykter så mye å drikke (((kommunisert med jentene, også, med en diagnose av ET, så de injeksjoner positur eller Altevir eller Roferon-A, og blodplater faller helt opp til 300. De sier, og de kan bevare seg, og de overføres normalt.

Les om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være ufarlig hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er ufarlig. Og du må også lese om meningen med interferon, hva det er og hvordan det fungerer. Det er tross alt å tenke for deg selv. Kanskje er alle ingrediensene av vitamin C og E der.

Anmeldelser: Altevir

  • Pharmstandard Ufavita
  • Utløpsdato: til 04/01/2019
  • Pharmapark, Russland
  • Utløpsdato: til 01.06.2020

Kundeanmeldelser av Altevir

Jeg leste mange vurderinger på forskjellige steder før jeg brukte dette stoffet. Jeg freaked allerede på forhånd. Og nå vil jeg fortelle min erfaring. Jeg hadde en utdannelse i min venstre nyre og ble foreskrevet for å injisere interferon i 9 måneder om dagen etter injeksjonen. I onkologi advarte at stoffet øker temperaturen og i de første tider opp til 40, for dette er det nødvendig å drikke en aspirinpille en time før injeksjonen. Og så vil temperaturen ikke være 40, men vil være rundt 38,5 i de første tider. Det gjorde jeg bare. Jeg injiserte Altevir intramuskulært og ventet. 4 timer etter injeksjonen begynte jeg å vri, rive, svette, smerte i leddene, dvs. alle tegn på høy temperatur og etter en time begynte temperaturen langsomt å krype opp. Så etter en time begynte bruken å avta gradvis, men temperaturen forble og falt ikke, var 38,8. Mer enn denne verdien stiger den ikke. Jeg trodde hun skulle stige og falle en gang, og det var alt, men hun holdt på! Og jeg drakk en annen aspirin, skutt ned til 38. Forresten, du kan skyte ned, jeg snakket med legen og legen sa å hjelpe kroppen og skyte ned. Etter 6 timer (temperaturen var rundt 37,8 og 38,1), ringte jeg en ambulanse og spurte om tiden, hvor lenge ville det være? Legen sa at du må være tålmodig og som fjerning av dette stoffet fra kroppen, vil temperaturen falle. Hun sa at du kan kjøpe nurofen, nimesil og drikke, dette vil bidra til å lindre symptomene på smerte i leddene og lindre tilstanden litt. Det var bare det første gang et stoff ble introdusert i kroppen som er ukjent for ham, og det er derfor han reagerer skarpt. Dette er normalt. Jeg roede meg, sovnet, det var natt fremover (mannen min pricket meg kl 12.00). Natten gikk bra, rolig og om morgenen våknet jeg opp med en temperatur på 37. Og et sted rundt 10 om morgenen sov temperaturen helt. dvs. Det tok kroppen min om en dag å takle. Men svakhet og mangel var tilstede. Sov hele neste dag. Det føles som en liten stress på kroppen. Det er som en langvarig akutt viral tilstand. Og så kom øyeblikket til å stikke igjen. Jeg var bekymret og fylt opp med nurofen og nimesil, men jeg ble overrasket. Chills følte nesten ikke, temperaturen var maksimalt 37. Svakhet og vondt var litt, men i det hele tatt er alt greit. Takk Gud! Forhold derfor. og alle symptomene vil forsvinne, med hver injeksjon blir de stadig mer utjevnet. Helse til alle!

Jeg blir behandlet for hårete celle leukemi, mens 8 injeksjoner er blitt gjort. Tilstandsdyktig.

Hun har blitt behandlet for hepatitt siden et halvt år, levd i helvete. Hun utsatt behandlingen fordi hun varslet at det var vanskelig, men hun forventer ikke så mye. Det er veldig vanskelig, to barn trenger å bli matet, fjernet for å leke, gjøre leksjonene og det er ingen styrke, selv stå opp fra sengen. Den første uka på sykehuset svimte, temperaturen var 39,8, ytterligere verre. Jeg mistet 15 kg, håret mitt faller ut, røttene av håret min, temperaturen er 34,8 i intervaller og etter injeksjonen 35,1. Bena er vridd etter hvilket blåmerker forblir. Nå er det ikke noe virus i blodet, men hvis jeg kommer tilbake, vil jeg ikke ta denne terapien en gang til, jeg vil ikke engang prøve.

Legemidlet er tungt i sin effekt, men det behandler også en alvorlig sår, jeg har et C-virus. De første skuddene, selv henger deg selv, men jeg måtte få feber, hodet mitt var ikke min egen, og musklene mine gjorde vondt og jeg mistet meg! Da, som det ble mer tolerant, eller jeg klarte å takle. Jeg pierced i seks måneder, passerte biokjemi, alt er normalt, men nå bare en diett, for ikke å provosere en sår.

Han behandlet Altevir med hepatitt C. Først var alt bra, symptomene og svakheten ble vesentlig redusert. Men da en uke senere fikk jeg lov til å lage injeksjoner hjemme, etter den første injeksjonen av hjemmet, oppstod en sterk svakhet og hodet mitt begynte å snurre. Det er synd, selvfølgelig, men stoffet måtte byttes ut.

gjennomgått en behandling med hepatitt B med dette legemidlet - bivirkningene er svært sterke, etter at injeksjonen begynte å rive og temperaturen var høy, kvalme, hodepine - du ville ikke ønske fienden skulle gjøre dette, men leveren min resulterte i fullstendig rekkefølge, gjentakelse av pah-pah null for hele denne tiden måneder).

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferonmedisin, som er en av de viktigste faktorene i en persons immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er indikert, bør initiering av terapi være under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskelsmerter, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner og så videre forekomme under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

ALTEVIR

Finn i et apotek og kjøp Altevir fra 1079.80Р

Altevir Instruksjoner
Injeksjonsvæske, oppløsning

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
0,5 ml - flasker (1) - pakker kartong.
0,5 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - pakker kartong.
1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
1 ml - flasker (1) - pakker kartong.
1 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Interferon. Antitumor, antivirale og immunmodulerende legemidler

Interferon. Altevir ® har antivirale, immunmodulerende antiproliferative og antitumor effekter.

Interferon alfa-2b, interaksjon med spesifikke reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks kjede med endringer i cellen, inkludert induksjon av syntesen av et antall spesifikke cytokiner og enzymer, forstyrrer syntesen av virale RNA- og virusproteiner i cellen. Resultatet av disse endringene er ikke-spesifikk antiviral og anti-proliferativ aktivitet assosiert med forebygging av viral replikasjon i cellen, inhibering av celleproliferasjon og immunmodulatoriske effekter av interferon. Interferon alfa-2b stimulerer prosessen med antigenpresentasjon til immunokompetente celler, har evnen til å stimulere fagakytisk aktivitet av makrofager, samt cytotoksisk aktivitet av T-celler og "naturlige drepeceller" involvert i antiviral immunitet.

Forhindrer celleproliferasjon, spesielt tumor. Den har en deprimerende effekt på syntesen av visse onkogener, noe som fører til inhibering av tumorvekst.

Når s / c eller / m injeksjon av interferon alfa-2b, varierer biotilgjengeligheten fra 80% til 100%. Etter innføring av interferon alfa-2b Tmax i blodplasma er 4-12 timer, T1/2 - 2-6 timer. Etter 16-24 timer etter administrering detekteres det rekombinante interferon ikke i serum.

Metabolisme utføres i leveren.

Interferon alfa kan forstyrre oksidative metabolske prosesser, redusere aktiviteten til mikrosomale leverenzymer i cytokrom P450-systemet.

Ekskretiseres hovedsakelig av nyrene ved glomerulær filtrering.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:

- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose

- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);

- med papillomatose i strupehode;

- med kjønnsvorter

- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

- alvorlige kardiovaskulære sykdommer i historien (ukontrollert kronisk hjertesvikt, nylig hjerteinfarkt, merket hjertearytmi);

- alvorlig nyre- og / eller leversvikt (inkludert forårsaket av metastaser)

- epilepsi, samt alvorlige brudd på funksjonene i sentralnervesystemet, spesielt uttrykt depresjon, selvmordstanker og forsøk (inkludert en historie);

- kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose og hos pasienter som har mottatt eller nylig fått behandling med immunosuppressive midler (med unntak av den fullførte kortere behandlingsperioden for GCS)

- autoimmun hepatitt eller annen autoimmun sykdom

- behandling med immunosuppressive midler etter transplantasjon;

- skjoldbrusk sykdom som ikke er egnet til å kontrollere ved konvensjonelle terapeutiske metoder

- dekompenserte lungesykdommer (inkludert KOL)

- dekompensert diabetes

- hyperkoagulasjon (inkludert tromboflebitt, pulmonal tromboembolisme);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Legemidlet er kontraindisert ved graviditet og amming (amming).

Bruk p / til, inn / m og / inn. Behandlingen må initieres av en lege. Videre kan pasienten, med tillatelse fra legen, injisere seg selv en vedlikeholdsdose (i tilfeller når legemidlet er foreskrevet som n / a eller v / m).

Kronisk hepatitt B: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 5-10 millioner IE 3 ganger i uken i 16-24 uker. Behandlingen stoppes etter 3-4 måneders bruk i fravær av positiv dynamikk (ifølge en Hepatitis B virus DNA-studie).

Kronisk hepatitt C: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 3 millioner ME 3 ganger i uken i 24-48 uker. Hos pasienter med tilbakeslagsforløp i sykdommen og pasienter som ikke tidligere har fått behandling med interferon alfa-2b, øker effektiviteten av behandlingen med kombinasjonsbehandling med ribavirin. Varigheten av kombinasjonsbehandling er minst 24 uker. Altevir-terapi bør utføres i 48 uker for pasienter med kronisk hepatitt C og 1. virusgenotype med høy viral belastning, der ved slutten av de første 24 ukers behandling ikke oppdages hepatitt C-virus-RNA i serum.

Laryngeal papillomatose: Altevir ® injiseres s / c i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. Behandling begynner etter kirurgisk (eller laser) fjerning av tumorvev. Dosen er valgt med tanke på stoffets toleranse. Å oppnå positiv respons kan kreve behandling i 6 måneder.

Hårcelledukemi: Anbefalt dose Altevira for administrasjon av s / c til pasienter etter eller uten splenektomi er 2 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. I de fleste tilfeller oppstår normalisering av en eller flere hematologiske parametere etter 1-2 måneders behandling, og muligens øker behandlingsvarigheten i opptil 6 måneder. Denne doseringsregimet bør følges kontinuerlig, dersom dette ikke fører til sykdomens hurtige utvikling eller starten av symptomer på alvorlig intoleranse mot legemidlet.

Kronisk myeloid leukemi: Den anbefalte dosen av Altevira som monoterapi er 4-5 millioner IE / m 2 per dag p / k daglig. For å opprettholde antall leukocytter kan det være nødvendig å bruke en dose på 0,5-10 millioner IE / m 2. Hvis behandling gjør det mulig å oppnå kontroll over antall leukocytter, og for å opprettholde hematologisk remisjon, bør legemidlet brukes i den maksimale tolererte dosen (4-10 millioner IE / m 2 daglig). Legemidlet bør trekkes tilbake etter 8-12 uker, dersom behandling ikke førte til delvis hematologisk remisjon eller klinisk signifikant reduksjon i antall leukocytter.

Ikke-Hodgkins lymfom: Altevir ® brukes som en adjuverende terapi i kombinasjon med standard kjemoterapi regime. Legemidlet injiseres s / c i en dose på 5 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 2-3 måneder. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Melanom: Altevir ® brukes som en adjuvansbehandling med høy risiko for tilbakefall hos voksne etter fjerning av svulsten. Altevir ® administreres intravenøst ​​i en dose på 15 millioner IE / m 2 5 ganger i uken i 4 uker, deretter sc i en dose på 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 48 uker. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Multipelt myelom: Altevir ® foreskrives i perioden for å oppnå stabil remisjon i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uka n / a.

Kaposi sarkom med AIDS: Den optimale dosen er ikke fastslått. Legemidlet kan brukes i doser på 10-12 millioner IE / m 2 / dag s / c eller / m. Ved stabilisering av sykdommen eller et respons på behandlingen, fortsetter behandlingen til tumorretreres eller legemidlet trekkes tilbake.

Nyrekreft: Den optimale dosen og behandlingsregimet er ikke fastslått. Det anbefales å bruke preparatet s / c i doser fra 3 til 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken.

Forberedelse av løsning for på / i introduksjonen

Volumet av Altevir-oppløsningen som trengs for å utarbeide den nødvendige dose, oppsamles, tilsettes til 100 ml steril 0,9% natriumkloridoppløsning og injiseres over 20 minutter.

Generelle reaksjoner: svært ofte - feber, svakhet (er doseavhengige og reversible reaksjoner, forsvinner innen 72 timer etter en pause i behandlingen eller opphør), kuldegysninger; mindre ofte - uansett.

Fra siden av sentralnervesystemet: svært ofte - hodepine; mindre ofte, asteni, døsighet, svimmelhet, irritabilitet, søvnløshet, depresjon, selvmordstanker og forsøk; sjelden - nervøsitet, angst.

Fra muskel-skjelettsystemet: svært ofte - myalgi; sjeldnere, artralgi.

På fordøyelsessystemet: svært ofte - tap av appetitt, kvalme; mindre ofte - oppkast, diaré, tørr munn, forandring i smak; sjelden - magesmerter, dyspepsi; muligens en reversibel økning i leverenzymer.

Siden kardiovaskulærsystemet: ofte - en reduksjon i blodtrykket; sjelden - takykardi.

Dermatologiske reaksjoner: sjeldnere - alopecia, økt svetting; sjelden - hudutslett, kløe.

På den delen av hemopoietisk systemet er reversibel leukopeni, granulocytopeni, nedsatt hemoglobinnivå, trombocytopeni mulig.

Andre: sjelden - vekttap, autoimmun thyroiditt.

Data om overdosering av narkotika Altevir ® ikke gitt.

Drug interaksjon mellom Altevir og andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Altevir ® skal brukes med forsiktighet samtidig som hypnotiske stoffer og sedativer, narkotiske analgetika og legemidler som har myelodepressiv effekt.

Ved samtidig bruk av Altevira og teofyllin bør konsentrasjonen av sistnevnte i serum overvåkes og om nødvendig endres doseringsregime.

Bruk av Altevir i kombinasjon med kjemoterapeutiske stoffer (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid) øker risikoen for toksiske effekter.

Før Altevirs behandling av kronisk viral hepatitt B og C anbefales en leverbiopsi for å vurdere graden av leverskade (tegn på aktiv betennelse og / eller fibrose). Effektiviteten av behandlingen av kronisk hepatitt C økes ved kombinasjonsbehandling med Altevir og ribavirin. Bruk av Altevira er ikke effektiv i utviklingen av dekompensert cirrhose i leveren eller leverkoma.

Ved bivirkninger under behandling med Altevir, bør dosen av legemidlet reduseres med 50%, eller legemidlet bør midlertidig kanselleres til de forsvinner. Hvis bivirkningene vedvarer eller oppstår etter dosereduksjon, eller hvis sykdommen utvikler seg, bør behandlingen med Altevir stoppes.

Hvis blodnivået faller under 50x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,75x10 9 / l, anbefales det å redusere Altevir dosen med 2 ganger ved kontroll av blodprøven etter 1 uke. Hvis disse endringene forblir, bør legemidlet kasseres.

Hvis blodnivået faller under 25x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,5 x10 9 / l, anbefales det at Altevir ® avbrytes med en blodprøve etter 1 uke.

Hos pasienter som får interferon alfa-2b-preparater, kan antistoffer detekteres i serum og nøytralisere dets antivirale aktivitet. I nesten alle tilfeller er antistoff titere lave, deres utseende fører ikke til en reduksjon i effektiviteten av behandlingen eller utseendet av andre autoimmune lidelser.

Legemidlet bør holdes utilgjengelig for barn, i samsvar med SP 3.3.2-1248-03 ved en temperatur på 2 ° til 8 ° C; ikke fryse. Holdbarhet - 18 måneder.

Å transportere ved en temperatur fra 2 ° til 8 ° С; ikke fryse.

Legemidlet er tilgjengelig på resept.

Informasjonen er gitt av legemidlet "Vidal".
Sist oppdatert beskrivelse 28.09.2011

Altevir

Skjema for utgivelse

Altevir pasient vurderinger

Personlig, dette antibiotikumet for influensa hjalp meg ikke. Så alt etter instruksjonene, men følte ingen effekt. Vanligvis går influensa bort i en uke, i dette tilfellet har sykdommen gått bort i den strammere uken. Den eneste synlige effekten er å senke temperaturen. Kanskje han ikke passet meg, selv om legen skrev en resept. En annen ulempe er den høye prisen. Generelt anbefaler jeg ikke.

Instruksjoner for bruk Altevira

Farmakologisk virkning

Interferon. Altevir ® har antivirale, immunmodulerende antiproliferative og antitumor effekter.

Interferon alfa-2b, interaksjon med spesifikke reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks kjede med endringer i cellen, inkludert induksjon av syntesen av et antall spesifikke cytokiner og enzymer, forstyrrer syntesen av virale RNA- og virusproteiner i cellen. Resultatet av disse endringene er ikke-spesifikk antiviral og anti-proliferativ aktivitet assosiert med forebygging av viral replikasjon i cellen, inhibering av celleproliferasjon og immunmodulatoriske effekter av interferon. Interferon alfa-2b stimulerer prosessen med antigenpresentasjon til immunokompetente celler, har evnen til å stimulere fagakytisk aktivitet av makrofager, samt cytotoksisk aktivitet av T-celler og "naturlige drepeceller" involvert i antiviral immunitet.

Forhindrer celleproliferasjon, spesielt tumor. Den har en deprimerende effekt på syntesen av visse onkogener, noe som fører til inhibering av tumorvekst.

farmakokinetikk

Når s / c eller / m injeksjon av interferon alfa-2b, varierer biotilgjengeligheten fra 80% til 100%. Etter innføring av interferon alfa-2b Tmax i blodplasma er 4-12 timer, T1/2 - 2-6 timer. Etter 16-24 timer etter administrering detekteres det rekombinante interferon ikke i serum.

Metabolisme utføres i leveren.

Interferon alfa kan forstyrre oksidative metabolske prosesser, redusere aktiviteten til mikrosomale leverenzymer i cytokrom P450-systemet.

Ekskretiseres hovedsakelig av nyrene ved glomerulær filtrering.

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
0,5 ml - flasker (1) - pakker kartong.
0,5 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Doseringsregime

Bruk p / til, inn / m og / inn. Behandlingen må initieres av en lege. Videre kan pasienten, med tillatelse fra legen, injisere seg selv en vedlikeholdsdose (i tilfeller når legemidlet er foreskrevet som n / a eller v / m).

Kronisk hepatitt B: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 5-10 millioner IE 3 ganger i uken i 16-24 uker. Behandlingen stoppes etter 3-4 måneders bruk i fravær av positiv dynamikk (ifølge en Hepatitis B virus DNA-studie).

Kronisk hepatitt C: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 3 millioner ME 3 ganger i uken i 24-48 uker. Hos pasienter med tilbakeslagsforløp i sykdommen og pasienter som ikke tidligere har fått behandling med interferon alfa-2b, øker effektiviteten av behandlingen med kombinasjonsbehandling med ribavirin. Varigheten av kombinasjonsbehandling er minst 24 uker. Altevir-terapi bør utføres i 48 uker for pasienter med kronisk hepatitt C og 1. virusgenotype med høy viral belastning, der ved slutten av de første 24 ukers behandling ikke oppdages hepatitt C-virus-RNA i serum.

Laryngeal papillomatose: Altevir ® injiseres s / c i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. Behandling begynner etter kirurgisk (eller laser) fjerning av tumorvev. Dosen er valgt med tanke på stoffets toleranse. Å oppnå positiv respons kan kreve behandling i 6 måneder.

Hårcelledukemi: Anbefalt dose Altevira for administrasjon av s / c til pasienter etter eller uten splenektomi er 2 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. I de fleste tilfeller oppstår normalisering av en eller flere hematologiske parametere etter 1-2 måneders behandling, og muligens øker behandlingsvarigheten i opptil 6 måneder. Denne doseringsregimet bør følges kontinuerlig, dersom dette ikke fører til sykdomens hurtige utvikling eller starten av symptomer på alvorlig intoleranse mot legemidlet.

Kronisk myeloid leukemi: Den anbefalte dosen av Altevira som monoterapi er 4-5 millioner IE / m 2 per dag p / k daglig. For å opprettholde antall leukocytter kan det være nødvendig å bruke en dose på 0,5-10 millioner IE / m 2. Hvis behandling gjør det mulig å oppnå kontroll over antall leukocytter, og for å opprettholde hematologisk remisjon, bør legemidlet brukes i den maksimale tolererte dosen (4-10 millioner IE / m 2 daglig). Legemidlet bør trekkes tilbake etter 8-12 uker, dersom behandling ikke førte til delvis hematologisk remisjon eller klinisk signifikant reduksjon i antall leukocytter.

Ikke-Hodgkins lymfom: Altevir ® brukes som en adjuverende terapi i kombinasjon med standard kjemoterapi regime. Legemidlet injiseres s / c i en dose på 5 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 2-3 måneder. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Melanom: Altevir ® brukes som en adjuvansbehandling med høy risiko for tilbakefall hos voksne etter fjerning av svulsten. Altevir ® administreres intravenøst ​​i en dose på 15 millioner IE / m 2 5 ganger i uken i 4 uker, deretter sc i en dose på 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 48 uker. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Multipelt myelom: Altevir ® foreskrives i perioden for å oppnå stabil remisjon i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uka n / a.

Kaposi sarkom med AIDS: Den optimale dosen er ikke fastslått. Legemidlet kan brukes i doser på 10-12 millioner IE / m 2 / dag s / c eller / m. Ved stabilisering av sykdommen eller et respons på behandlingen, fortsetter behandlingen til tumorretreres eller legemidlet trekkes tilbake.

Nyrekreft: Den optimale dosen og behandlingsregimet er ikke fastslått. Det anbefales å bruke preparatet s / c i doser fra 3 til 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken.

Forberedelse av løsning for på / i introduksjonen

Volumet av Altevir-oppløsningen som trengs for å utarbeide den nødvendige dose, oppsamles, tilsettes til 100 ml steril 0,9% natriumkloridoppløsning og injiseres over 20 minutter.

overdose

Drug interaksjon

Drug interaksjon mellom Altevir og andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Altevir ® skal brukes med forsiktighet samtidig som hypnotiske stoffer og sedativer, narkotiske analgetika og legemidler som har myelodepressiv effekt.

Ved samtidig bruk av Altevira og teofyllin bør konsentrasjonen av sistnevnte i serum overvåkes og om nødvendig endres doseringsregime.

Bruk av Altevir i kombinasjon med kjemoterapeutiske stoffer (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid) øker risikoen for toksiske effekter.

Bivirkninger

Generelle reaksjoner: svært ofte - feber, svakhet (er doseavhengige og reversible reaksjoner, forsvinner innen 72 timer etter en pause i behandlingen eller opphør), kuldegysninger; mindre ofte - uansett.

Fra siden av sentralnervesystemet: svært ofte - hodepine; mindre ofte, asteni, døsighet, svimmelhet, irritabilitet, søvnløshet, depresjon, selvmordstanker og forsøk; sjelden - nervøsitet, angst.

Fra muskel-skjelettsystemet: svært ofte - myalgi; sjeldnere, artralgi.

På fordøyelsessystemet: svært ofte - tap av appetitt, kvalme; mindre ofte - oppkast, diaré, tørr munn, forandring i smak; sjelden - magesmerter, dyspepsi; muligens en reversibel økning i leverenzymer.

Siden kardiovaskulærsystemet: ofte - en reduksjon i blodtrykket; sjelden - takykardi.

Dermatologiske reaksjoner: sjeldnere - alopecia, økt svetting; sjelden - hudutslett, kløe.

På den delen av hemopoietisk systemet er reversibel leukopeni, granulocytopeni, nedsatt hemoglobinnivå, trombocytopeni mulig.

Andre: sjelden - vekttap, autoimmun thyroiditt.

vitnesbyrd

Som en del av kompleks terapi hos voksne:

- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose

- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);

- med papillomatose i strupehode;

- med kjønnsvorter

- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

Kontra

- alvorlige kardiovaskulære sykdommer i historien (ukontrollert kronisk hjertesvikt, nylig hjerteinfarkt, merket hjertearytmi);

- alvorlig nyre- og / eller leversvikt (inkludert forårsaket av metastaser)

- epilepsi, samt alvorlige brudd på funksjonene i sentralnervesystemet, spesielt uttrykt depresjon, selvmordstanker og forsøk (inkludert en historie);

- kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose og hos pasienter som har mottatt eller nylig fått behandling med immunosuppressive midler (med unntak av den fullførte kortere behandlingsperioden for GCS)

- autoimmun hepatitt eller annen autoimmun sykdom

- behandling med immunosuppressive midler etter transplantasjon;

- skjoldbrusk sykdom som ikke er egnet til å kontrollere ved konvensjonelle terapeutiske metoder

- dekompenserte lungesykdommer (inkludert KOL)

- dekompensert diabetes

- hyperkoagulasjon (inkludert tromboflebitt, pulmonal tromboembolisme);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Søknad om brudd på leveren

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Spesielle instruksjoner

Før Altevirs behandling av kronisk viral hepatitt B og C anbefales en leverbiopsi for å vurdere graden av leverskade (tegn på aktiv betennelse og / eller fibrose). Effektiviteten av behandlingen av kronisk hepatitt C økes ved kombinasjonsbehandling med Altevir og ribavirin. Bruk av Altevira er ikke effektiv i utviklingen av dekompensert cirrhose i leveren eller leverkoma.

Ved bivirkninger under behandling med Altevir, bør dosen av legemidlet reduseres med 50%, eller legemidlet bør midlertidig kanselleres til de forsvinner. Hvis bivirkningene vedvarer eller oppstår etter dosereduksjon, eller hvis sykdommen utvikler seg, bør behandlingen med Altevir stoppes.

Hvis blodnivået faller under 50x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,75x10 9 / l, anbefales det å redusere Altevir dosen med 2 ganger ved kontroll av blodprøven etter 1 uke. Hvis disse endringene forblir, bør legemidlet kasseres.

Hvis blodnivået faller under 25x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,5 x10 9 / l, anbefales det at Altevir ® avbrytes med en blodprøve etter 1 uke.

Hos pasienter som får interferon alfa-2b-preparater, kan antistoffer detekteres i serum og nøytralisere dets antivirale aktivitet. I nesten alle tilfeller er antistoff titere lave, deres utseende fører ikke til en reduksjon i effektiviteten av behandlingen eller utseendet av andre autoimmune lidelser.


Forrige Artikkel

Phosphogliv

Relaterte Artikler Hepatitt