Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Begynnelsen til HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Moderator: Gudvin

Begynnelsen til HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »11 nov 2011 21:51

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

The Gudvin Post »11 nov 2011 21:52

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Gal1nka »11.11.2011 09:52

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »11.11.2011 10:08

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Gudvin Post »11.11.2011 10:11

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »11.11.2011 22:30

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding OlgaUA »11 nov 2011 23:20

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Gudvin »11.11.2011 11:23

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meldingen Alexey-1980 "12. november 2011 03:48

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding alek volf »12 nov 2011 08:34

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding Sovok-59 »12.11.2011 08:39

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »12 nov 2011 09:31

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Melding OlgaUA »Nov 12, 2011 09:48

Re: Begynnelsen av HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post Sovok-59 »12 Nov 2011 10:32

Hepatitt C - det mystiske viruset! Forumet er dedikert til problemene med rehabilitering etter terapi, naturlige metoder for å styrke immunitet, sunn ernæring, pasienthistorier.

Navigasjonsmeny

Tilpassede lenker

Brukerinformasjon

Sannheten om ribavirin - som legene er stille.

Innlegg 31 side 48 av 48

Del312013-08-25 23:58:49

  • Forfatter: Alina
  • nykommer
  • Registrert: 2013-08-25
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 3
  • Stjernetegn: løve
  • Brukt på forumet:
    36 minutter
  • Siste besøk:
    2013-09-04 23:13:03

hei alle sammen! Fortell meg hvem som prøvde å bli behandlet i Sveits? Hva er resultatet?

Share322013-08-29 14:59:19

  • Skrevet av: Kosmonavt
  • administrator
  • Sted: Storbritannia
  • Registrert: 2009-11-29
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 242
  • Respekt: ​​+10
  • Positiv: +19
  • Alder: 40 [1978-01-25]
  • Genotypen din: 1
  • Blodtype: 1
  • Stjernetegn: Vannmannen
  • Brukt på forumet:
    1 dag 12 timer
  • Siste besøk:
    2013-11-18 15:52:06

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

Share332013-08-30 13:20:19

  • Skrevet av: ICQ
  • nykommer
  • Sted: Krasnodar
  • Registrert: 2013-08-30
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 3
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Kjønn: Kvinne
  • Alder: 38 [1980-05-16]
  • Genotypen din: 1b
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: Tyren
  • Brukt på forumet:
    1 time 22 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-30 13:59:51

Hva et mareritt, så hva skal jeg gjøre? Å bli behandlet og hvordan?

Share342013-08-31 02:38:44

  • Skrevet av: demis
  • nykommer
  • Registrert: 2012-09-30
  • Inviterer: 0
  • Meldinger: 9
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: 3
  • Blodtype: 2+
  • Stjernetegn: skorpionen
  • Brukt på forumet:
    1 time 44 minutter
  • Siste besøk:
    2013-08-31 03:05:43

Medisiner er de samme overalt, og resultatet blir det samme. Etter behandling vil nye helseproblemer vises, hormonet vil fly, psyken blir forstyrret, apati og depresjon vil bli plaget.
En hepatolog vil spre sine hender og skrive en henvisning til andre leger, smale spesialister og si: "Vi har gjort alt mulig for deg, nå behandle dine nye sykdommer med andre leger."
Så det var med mange, ikke bare meg. Dessuten, før behandlingen var vi sunne, ingenting, ingen sykdommer, bortsett fra hepatitt C.
Nå er jeg 100% sikker på at hepatittmedisiner ikke blir behandlet, men sløvet.

40 dager etter slutten av pvt. Jeg føler meg fysisk bedre, men hodepine og støy du ikke passerer, munnsmak og bølger som ribovirin blir mindre merkbare, men er til stede.. Spinalkurven har blitt felle. Det sies at manuell kun er mulig bare etter 3 måneder etter tery.

Share352013-11-04 23:23:53

  • Skrevet av: Яна
  • nykommer
  • Registrert: 2013-11-04
  • Inviterer: 0
  • Innlegg: 1
  • Respekt: ​​+0
  • Positiv: +0
  • Genotypen din: Kakoyto
  • Blodtype: 1 +
  • Stjernetegn: Skytten
  • Brukt på forumet:
    10 minutter
  • Siste besøk:
    2013-12-05 10:13:37

Hei, jeg vil dele min historie med behandling med ribaverine pluss interferon. Da jeg lærte at jeg hadde hepatitt C, var jeg gravid. Ved diagnosesenteret sa staben "ikke noe problem, la oss kurere det!" Og ga råd til hepatologen. Forresten, professor. Han forbød å føde, sendte ham for en abort og fortalte ham om å bli behandlet i et halvt år. Barnet ville krype ærlig. Men å føde en pasient? Noooo. Vi bestemte oss for: abort, behandling og igjen graviditet. Seks måneder under denne tunge, kostbare behandlingen virket som helvete. Både fysisk og mentalt! Jeg bodde bare med håp om å gjenopprette, bli gravid igjen og føde en sunn baby.
Seks måneder senere var det vellykkede tester. Viruset forblir i blodet, men bør ikke infisere noen. Han og min mann, en hepatolog, sa: "Etter 4 uker vil effekten av stoffene ende, og du kan spare." For å feire ble hun gravid etter 4 uker.
Som et resultat, et barn med hjertefeil og den vanskeligste sykehistorien. Sønnen er 9 år gammel. 9 år med plage på sykehus, samvittighetssang. Han er deaktivert, han ser 1 prosent av hundre med ett øye. Han helbredet seg selv i Tyskland, og 750 000 euro hjalp ikke. Han ble født og etter 10 dager den første øyeoperasjonen. Deretter hvert år 2 operasjoner.
Fortell meg, for hva? Men hva jeg ble behandlet og kjærester med hepatitt B og C, fødte sunne barn?
Hvorfor tillater legenes hepatolog, professor i syre suppe, meg å bevare etter 4 uker? Når er disse stoffene så giftige?
At i 2004 da min sønn ble født, var denne informasjonen ikke tilgjengelig for hepatologer?
Hvordan kan jeg leve ososnovaya at mitt barn er dømt for livet, og legen er skylden.

Anmeldelser av Hepatittbehandling med Altevir og Ribavirin

Altevir

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferon medisinering. som er en av de viktigste faktorene i humant immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er indikert, bør initiering av terapi være under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskelsmerter, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner og så videre forekomme under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Ranger Altevir!

Samlet vurdering: 4,1 av 5,243

Min mann og jeg begynte å stikke Altevir 10.03.g. 3 ganger i uken intramuskulært. Vi har hep C, 2 gen. De to første injeksjonene (eller rettere vistrykkene etter dem) vil forbli lenge. Dette er en høy temperatur (opptil 40) og vondt muskler og ledd, hodepine og tørre slimhinner. Men for gjenopprettelsens skyld kan alt utholdes. Det eneste er at ved hver injeksjon er det mer og mer smertefullt (injeksjon av stoffet selv). En måned senere, temperaturen returnerte til normal, men periodisk hodepine, smerte i leddene forble. vil fortsette!

Ektemannen begynte å ta Altevir 04/29/14. Kolem på en dag. Den første dagen er bare et mareritt, bryter, rister, fra nåværende i filmen! temperaturen er 39,2, faller ikke og går ikke av innen 6 timer. Bedre å sette om natten slik at du kan hvile i sengen. Det var 37,5 om morgenen. Dette er allerede bra. Den neste injeksjonen ble ventet med frykt, vi lagde opp lys på temperaturen, men takk Gud gikk alt greit, hver dag var det lettere og lettere, temperaturen var 37,2, 37,0. Det var ingen risting, det var ingen smerte. Noen ganger hodepine, men det er ikke så skummelt som den første dagen. Hold på, helbrede, alt kommer til å bli bra. Vi tror virkelig på dette!

Her går vi igjen! Her har det vært 3 måneder siden starten av HTP. Vi har en minus. Vi fortsetter behandlingen. Mine bivirkninger er nesten borte (bekymret bare for håret, som de sier vil begynne å falle ut intensivt). Min mann til temperaturen stiger etter hver injeksjon. Vi drikker i tillegg melktistel (det blir mye lettere, appetitt vises, leddene har vondt mindre.) Injiseringene er fortsatt smertefulle, men du kan tåle det! Vi drikker også sirup Gerbamarin til leveren (med te og sitron) - forenkler også bivirkninger. Tatiana, vi ønsker deg og din mann tålmodighet og god helse.

HEPATITIS C. Hørbar eller ikke?

Folk har rett. unntatt interferon kan ikke gjøre noe. Behandlingen er veldig vanskelig og dyr. la han følge en diett, drikk melkeltistel og bli gjennomboret to ganger i året av fosforhliv på sykehuset. Det er gratis. ikke så skummelt.


Min mor er 57 og hun har kronisk hepatitt B. Det vil være problematisk og usannsynlig å komme seg fra denne alderen hos B. I tillegg til interferoner finnes det også stoffer som brukes og ganske effektivt, men det er lengre tid og interferoner er den billigste måten. Forresten, det er ikke nødvendig å beseire hepatitt, det er mulig å redusere sin effekt på kroppen betydelig. Se til hepatologer i Zaporozhye. Hvis fasen er aktiv, er det mye mer effektivt å behandle.

Konstantin. du forstår ikke. at Viriad behandler hepatitt B. men ikke hepatitt C.


Georgy, for første gang leser du uheldig innlegget som spør, for moren og C og B, og for det andre tilbød jeg bare å lese. Fortsett nye behandlingsteknikker. Jeg anbefaler at du kontakter HEPATOCENTER. For personer som ikke kan gjennomgå behandling på grunn av deres fysiske tilstand, vil de tilby en mer mild behandling. Interferoner er egnet for de som har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighet til å ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendig å gå til en profesjonell HEPATOLOGIST, og en til en smittsom sykdom agent. Og jeg sa om Veriad, bare for å gi et eksempel på at vitenskapen ikke står stille, og for ikke å få cerose, er det ikke nødvendig å beseire sykdommen hundre prosent, du kan redusere effekten av virusene betydelig og gi leveren muligheten til å gjenopprette seg til et akseptabelt nivå. Selv om du samtidig husker at du representerer en potensiell infeksjonsfare for andre.

465. George | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

Georgy, for første gang leser du uheldig innlegget som spør, for moren og C og B, og for det andre tilbød jeg bare å lese. Fortsett nye behandlingsteknikker. Jeg anbefaler at du kontakter HEPATOCENTER. For personer som ikke kan gjennomgå behandling på grunn av deres fysiske tilstand, vil de tilby en mer mild behandling. Interferoner er egnet for de som har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighet til å ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendig å gå til en profesjonell HEPATOLOGIST, og en til en smittsom sykdom agent. Og jeg sa om Veriad, bare for å gi et eksempel på at vitenskapen ikke står stille, og for ikke å få cerose, er det ikke nødvendig å beseire sykdommen hundre prosent, du kan redusere effekten av virusene betydelig og gi leveren muligheten til å gjenopprette seg til et akseptabelt nivå. Selv om du samtidig husker at du representerer en potensiell infeksjonsfare for andre.


Ja, jeg er enig med deg, jeg har misforstått og misforstått deg, jeg beklager, men du forstod meg ikke i tidligere innlegg.

Brukeren av nettstedet Woman.ru forstår og aksepterer at han er fullt ansvarlig for alt materiale som er delvis eller fullt ut publisert av han ved hjelp av Woman.ru-tjenesten.
Brukeren av nettstedet Woman.ru garanterer at plasseringen av materialene som sendes til dem, ikke bryter med tredjeparts rettigheter (inkludert men ikke begrenset til opphavsrett), påvirker ikke deres ære og verdighet.
Brukeren av nettstedet Woman.ru, sender materiale, er dermed interessert i å publisere dem på nettstedet og uttrykker sitt samtykke til videre bruk av redaktørene på nettstedet Woman.ru.
Alle materialer på nettstedet Woman.ru, uavhengig av skjema og dato for plassering på nettstedet, kan kun brukes med samtykke fra redaktørene til nettstedet. Reprinting materialer fra Woman.ru er umulig uten skriftlig tillatelse fra utgiveren.

Redaktørene er ikke ansvarlige for innholdet av annonser og artikler. Forfatterens oppfatning kan ikke falle sammen med redaktørens synspunkt.

Materialene som er plassert i seks-seksjonen, anbefales ikke til visning til personer under 18 år (18+)

Når du besøker et woman.ru-nettsted, godtar du Woman.ru vilkårene for bruk. inkludert og når det gjelder informasjonskapsler.

Nettverkspublikasjon Woman.ru (Mediebevis EL nr. FS 77 - 65950, utstedt av Roskomnadzor 10. juni).

Altevir - Anmeldelser

Altevir er en interferonmedisin som er en viktig faktor i menneskelig immunitet. Det er stoffer i sammensetningen av dette legemidlet som har antiviral aktivitet. En av de viktigste komponentene er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stoffet hemmer multiplikasjonen av virus, reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil si aktiviteten til fagocytiske celler og T-celler øker. På grunn av nærværet av dette stoffet i menneskekroppen, reduseres hastigheten og intensiteten av tumorutviklingen. Derfor, for behandling av kreft og virale patologier, foreskriver eksperter ofte interferonpreparater, inkludert Altevira.

Instruksjoner for bruk Altevira

Det brukes av pasienter med kroniske former for viral hepatitt B og C, så vel som med papillomer og kondylomer. Det er også anbefalt for noen ondartede sykdommer, som Kaposi sarkom, melanom.

Utgivelsesformen Altevir til parenteral administrering er subkutan eller intramuskulær injeksjon, intravenøs infusjoner ved hjelp av droppere. Under behandling med Altevir-injeksjoner skal pasienten være under oppsyn av en lege. Og så kan pasienten selv fortsette behandlingen. Altevir-medisineringsinstruksjonene inneholder generell informasjon om de forskjellige reseptopplysningene, avhengig av patologiene. Sann, slik informasjon er oppsummert, og ingen avbryter den enkelte avtalen av legen, avhengig av situasjonens spesifikasjoner.

Kontra

Det er forbudt å bruke i tilfelle av alvorlige patologier av nyrer og lever, det vil si ved behandling med immunosuppressive midler og i patologiene i kardiovaskulære og nervesystemet. Det er også kontraindisert for personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Søknad er ikke anbefalt for sykdommer i skjoldbruskkjertelen, lunger eller diabetes mellitus som ikke er egnet til korreksjon. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intoleranse mot stoffet, som ikke overholder alle instruksjonene i instruksjonene, kan føre til slike hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svakhet. Imidlertid er disse reaksjonene midlertidige. Nervesystemet kan bli utsatt for stoffet, som manifesterer seg i irritabilitet, deprimert tilstand, hodepine. Altevir-behandling kan også forårsake muskelsmerter, fordøyelsesbesvær, lavt blodtrykk, et brudd på blodformler og til og med dermatologiske reaksjoner.

Altevir vurderinger

De vanligste anmeldelsene om Altevira påvirker emnet narkotikabruk. Det er ingen tvil om effekten av dette stoffet og dets analoger hos pasienter.

  • I går for første gang følte jeg Alteviras effekt. Injiseringen ble gjort i magen, en veldig smertefull prosedyre. Spørsmålet oppstod: er det mulig å stikke med samme små sprøyte, men bare inn i baken? Jeg skjønte bare at jeg ikke kunne injisere meg selv i magen min. Legen sa at du kan stikke intramuskulært i både beinet og skytten. Men sprøyten må tas ikke insulin, men normalt.
  • Jeg gir Altevira bilder daglig. Legen foreskrev til biokjemiske indikatorer faller. Og da vil det være mulig å gjøre det hver annen dag, og i noen tilfeller kan det begrenses til å ordinere leger tre ganger i uken.
  • Dr. Altevir foreskrev for meg. Etter den første injeksjonen var fornemmelsene forferdelige. Injiseringen i seg selv er svært smertefull, og den generelle tilstanden av helse forverres umiddelbart, og hodet mitt begynte å smerte. Jeg tror å prøve noen analoger av Altevir, fordi det ikke passer meg.

Problemet med injeksjonsstedet er det mest populære blant pasienter som bruker dette verktøyet. Terapi med dette stoffet kan nå opptil seks måneder. Og i så lang tid kan injeksjon av stoffet på samme sted føre til bivirkninger. Ved langvarig bruk er injeksjonen subkutant i bukets buk best for injeksjon.

Når det gjelder frekvensen av injeksjoner av Altevira, divergerer meninger her. Daglige injeksjoner er ganske alvorlig belastning som ikke alle organismer kan tåle. For å redusere sannsynligheten for å utvikle bivirkninger, anbefales det å kaste Altevir-behandlingen bare tre ganger i uken.

Emballasje Altevira inneholder 5 ampuller på 1 ml, til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Anmeldelser av stoffet Altevir

Vi plukket opp virkelige vurderinger av stoffet Altevir, som publiseres av våre brukere. Ofte er anmeldelser skrevet av mødre av unge pasienter, men de beskriver også den personlige historien om bruk av medisinen på seg selv.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose
- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);
- med papillomatose i strupehode;
- med kjønnsvorter
- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

diskusjon

. Den evige veggen er kjent for en førsteårsstudent. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruksjoner, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med ARVI har lengre tid og Art.

. sal ville aldri. Det er ingen substans med dette navnet. Og du, hvis du var en lege, ville du vite det. Og hvis du ikke er en lege, hvem er du? Reklamebyrå? Mer: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke lat så hva slags narkotika. Begge administreres intramuskulært eller ved munn. Hvis du var en lege, Natalie, visste du at administrasjonsmetoden i stor grad bestemmer antall bivirkninger. Hva menes med kontraindikasjoner til dette legemidlet i ett ord, kan kalles influensaliknende syndrom. Selvfølgelig vet du ikke. Fra hvor På kulinarisk høyskole er dette ikke undervist. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg vet ikke dette stoffet nok til å dømme. Og her til deg, leserne reko.

. Jeg kjenner tarmveggen til og med friskmann. Den andre er stoffinterferon-alfa har alle de fine bivirkningene (se terapi for hepatitt). Sammenlign instruksjoner for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Det er meninger om noen barneleger at barn som får Viferon med SARS har en lengre og vedvarende feber... Andre forberedelser - "antivirale" og såkalte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid etc. også har ikke blitt skikkelig klinisk sikkerhet prøvelser og effektivitet, og må ikke brukes, spesielt

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). ? Merkelig, det er ikke jeg tror at dette avviket - ganske interessant spørsmål å stille ham til legen som foreskrevet Viferon "Her er informasjon om SARS -. Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Samme plante er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys (Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål til å spørre det til legen som foreskrev Viferon. "Les den på nytt for hundre gang, og du kan være sikker på at du er på.

. mye. For interessens skyld skriv inn søk på Internett, for eksempel "Intron" (dette er interferon alfa 2b av utenlandsk produksjon, den aktive substansen er den samme som i Viferon) eller "Altevir" (dette er vår produksjonsinterferon alfa 2b, og interessant med Den samme planten er substansen av interferon alfa 2b for produksjon av stearinlys Viferon). Se bivirkningene. Så se på bivirkningene av Viferon (de, ifølge instruksjonene for stoffet, nei). Merkelig er det ikke? Jeg tror denne uoverensstemmelsen er et interessant nok spørsmål å spørre ham til legen som foreskrev Viferon. "Les det for hundrevis og vær sikker på det.

. Selv førsteårsstudenten vet tarmveggen. For det andre har interferon-alfa-legemidlet alle de fine bivirkningene (se Hepatittterapi). Sammenlign instruksjoner viferon og alteviru, omfang og deystviya.Est sideriss av enkelte barneleger at barn som får viferon med SARS har mer langvarig og stabil lihoradku.Kipferon - den samme viferon, som legges immunoglobuliner fra blod. Til tross for alle mulige tiltak i undersøkelsen er ingen donert blod garantert å være fri for hepatittvirus og HIV. Derfor bør bruk av blodderivater utføres med stor forsiktighet. Det er fortsatt en homøopatisk "teller".

. ryggrad av stoffet, så ta med de normale argumentene. For eksempel, resultatene av internasjonal forskning, laget i henhold til regler for bevisbasert medisin. Har du lest at de behandler intron og Altevir? Har du sett listen over bivirkninger? Du har fortsatt ingen tvil om at interferonpreparater er trygge for barn, ifølge vår.

. ayu har vi noe sånt, eller akk (((anagrelid denne tabletten? 5 tabletter er det frykter så mye å drikke (((kommunisert med jentene, også, med en diagnose av ET, så de injeksjoner positur eller Altevir eller Roferon-A, og blodplater faller helt opp til 300. De sier, og de kan bevare seg, og de overføres normalt.

Les om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være ufarlig hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er ufarlig. Og du må også lese om meningen med interferon, hva det er og hvordan det fungerer. Det er tross alt å tenke for deg selv. Kanskje er alle ingrediensene av vitamin C og E der.

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Altevir

Altevir er en interferonmedisin, som er en av de viktigste faktorene i en persons immunforsvar. Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stoffet har antiviral aktivitet, hemmer reproduksjon av virus i vevsceller, samt reduserer intensiteten av patologiske reaksjoner av vevene selv til patogenes penetrasjon (proliferasjon). Eksponering for interferon stimulerer mobil immunitet - aktiviteten av fagocytiske celler, T-celler, og så videre. I tillegg reduserer forekomsten av dette stoffet i kroppen utviklingshastigheten av tumorprosesser. Behandlingen av virale og onkologiske patologier inkluderer derfor reseptbelagte interferonpreparater, for eksempel Altevira.

Altevir brukes når:

  • Kroniske former for viral hepatitt B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Noen ondartede sykdommer er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form for parenteral administrering - subkutane eller intramuskulære injeksjoner, samt intravenøse infusjoner (drypp). Hvis injeksjoner er indikert, bør initiering av terapi være under oppsyn av en lege, men pasienten kan deretter fortsette den støttende behandlingen alene. Instruksjonen av stoffet Altevir inneholder generell informasjon om taktikken til dens formål i ulike patologier. Selvfølgelig er denne informasjonen gitt for generell informasjon til pasientene, men individuelle avtaler blir gjort av den behandlende legen, med tanke på den spesifikke situasjonen.

Altevir er kontraindisert i:

  • Alvorlige patologier av nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (inkludert under hyperkoagulasjon);
  • Alvorlige patologier i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke egnet til korreksjon av alvorlige sykdommer i lungene, skjoldbrusk, diabetes, og så videre;
  • Under graviditet, amming;

Altevira bivirkninger

Innføringen av denne medisinen fører ofte til influensalignende stater - feber, kulderystelser, svakhet. Disse reaksjonene er midlertidige. Helsen til nervesystemet kan lide, noe som resulterer i irritabilitet, hodepine, en deprimert tilstand (opp til selvmordstanker) og så videre. I tillegg kan muskelsmerter, fordøyelsessykdommer, trykkfall, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaksjoner og så videre forekomme under behandling med Altevir.

Altevir vurderinger

Generelt er anmeldelser om Altevir relatert til diskusjoner om hvordan og hvor du skal skrive inn det. Behovet for dette stoffet og dets analoger, som regel, gir ikke tvil hos pasienter. Så på forumene hvor pasienter kommuniserer med viral hepatitt, er det en detaljert diskusjon om dette emnet:

- I går gjorde jeg den første injeksjonen av Altevira i magen. Det var så vondt! Jeg er ikke sikker på at jeg kan prikke meg sånn... Og kan jeg lage injeksjoner i baken med samme små sprøyte?

- I baken, i beinet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette trenger du en normal sprøyte (ikke insulin).

- Jeg spiser meg Altevir daglig, til de økte biokjemiindeksene ikke går inn i minus. Og da skal jeg gjøre det på en dag. Selv om noen leger foreskriver tre ganger i uka...

Spørsmålet om injeksjonsstedet er haster for disse pasientene. Tross alt, å gjennomføre en lang kurs (for eksempel et halvt år) av Altevira, injiserer det i baken, betyr at begge musklene blir til en kontinuerlig "søppel". For en så lang behandling er den mest optimale innføringen av legemidlet subkutant i brettet på magen.

Angående frekvensen av injeksjoner - det er forskjellige meninger. Det er åpenbart at bare en tilstrekkelig sterk kropp tåler en så intens belastning (daglige injeksjoner). Anbefalingen om å stikke Altevir tre ganger i uken er hovedsakelig basert på behovet for å redusere sannsynligheten for bivirkninger.

ALTEVIR

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
0,5 ml - flasker (1) - pakker kartong.
0,5 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - pakker kartong.
1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
1 ml - flasker (1) - pakker kartong.
1 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Interferon. Altevir har antivirale, immunmodulerende antiproliferative og antitumor effekter.

Interferon alfa-2b, interaksjon med spesifikke reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks kjede med endringer i cellen, inkludert induksjon av syntesen av et antall spesifikke cytokiner og enzymer, forstyrrer syntesen av virale RNA- og virusproteiner i cellen. Resultatet av disse endringene er ikke-spesifikk antiviral og anti-proliferativ aktivitet assosiert med forebygging av viral replikasjon i cellen, inhibering av celleproliferasjon og immunmodulatoriske effekter av interferon. Interferon alfa-2b stimulerer prosessen med antigenpresentasjon til immunokompetente celler, har evnen til å stimulere fagakytisk aktivitet av makrofager, samt cytotoksisk aktivitet av T-celler og "naturlige drepeceller" involvert i antiviral immunitet.

Forhindrer celleproliferasjon, spesielt tumor. Den har en deprimerende effekt på syntesen av visse onkogener, noe som fører til inhibering av tumorvekst.

Når s / c eller / m injeksjon av interferon alfa-2b, varierer biotilgjengeligheten fra 80% til 100%. Etter innføring av interferon alfa-2b Tmax i blodplasma er 4-12 timer, T1/2 - 2-6 timer. Etter 16-24 timer etter administrering detekteres det rekombinante interferon ikke i serum.

Metabolisme utføres i leveren.

Interferon alfa kan forstyrre oksidative metabolske prosesser, redusere aktiviteten til mikrosomale leverenzymer i cytokrom P450-systemet.

Ekskretiseres hovedsakelig av nyrene ved glomerulær filtrering.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:

- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose

- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);

- med papillomatose i strupehode;

- med kjønnsvorter

- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

- alvorlige kardiovaskulære sykdommer i historien (ukontrollert kronisk hjertesvikt, nylig hjerteinfarkt, merket hjertearytmi);

- alvorlig nyre- og / eller leversvikt (inkludert forårsaket av metastaser)

- epilepsi, samt alvorlige brudd på funksjonene i sentralnervesystemet, spesielt uttrykt depresjon, selvmordstanker og forsøk (inkludert en historie);

- kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose og hos pasienter som har mottatt eller nylig fått behandling med immunosuppressive midler (med unntak av den fullførte kortere behandlingsperioden for GCS)

- autoimmun hepatitt eller annen autoimmun sykdom

- behandling med immunosuppressive midler etter transplantasjon;

- skjoldbrusk sykdom som ikke er egnet til å kontrollere ved konvensjonelle terapeutiske metoder

- dekompenserte lungesykdommer (inkludert KOL)

- dekompensert diabetes

- hyperkoagulasjon (inkludert tromboflebitt, pulmonal tromboembolisme);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk p / til, inn / m og / inn. Behandlingen må initieres av en lege. Videre kan pasienten, med tillatelse fra legen, injisere seg selv en vedlikeholdsdose (i tilfeller når legemidlet er foreskrevet som n / a eller v / m).

Kronisk hepatitt B: Altevir injisert sc eller i / m i en dose på 5-10 millioner ME 3 ganger i uken i 16-24 uker. Behandlingen stoppes etter 3-4 måneders bruk i fravær av positiv dynamikk (ifølge en Hepatitis B virus DNA-studie).

Kronisk hepatitt C: Altevir injisert s / c eller / m i en dose på 3 millioner. ME 3 ganger i uken i 24-48 uker. Hos pasienter med tilbakeslagsforløp i sykdommen og pasienter som ikke tidligere har fått behandling med interferon alfa-2b, øker effektiviteten av behandlingen med kombinasjonsbehandling med ribavirin. Varigheten av kombinasjonsbehandling er minst 24 uker. Altevir-terapi bør utføres i 48 uker for pasienter med kronisk hepatitt C og 1. virusgenotype med høy viral belastning, der ved slutten av de første 24 ukers behandling ikke oppdages hepatitt C-virus-RNA i serum.

Laryngeal papillomatose: Altevir injisert s / c i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. Behandling begynner etter kirurgisk (eller laser) fjerning av tumorvev. Dosen er valgt med tanke på stoffets toleranse. Å oppnå positiv respons kan kreve behandling i 6 måneder.

Hårcelledukemi: Anbefalt dose Altevira for administrasjon av s / c til pasienter etter eller uten splenektomi er 2 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. I de fleste tilfeller oppstår normalisering av en eller flere hematologiske parametere etter 1-2 måneders behandling, og muligens øker behandlingsvarigheten i opptil 6 måneder. Denne doseringsregimet bør følges kontinuerlig, dersom dette ikke fører til sykdomens hurtige utvikling eller starten av symptomer på alvorlig intoleranse mot legemidlet.

Kronisk myeloid leukemi: Den anbefalte dosen av Altevira som monoterapi er 4-5 millioner IE / m 2 per dag p / k daglig. For å opprettholde antall leukocytter kan det være nødvendig å bruke en dose på 0,5-10 millioner IE / m 2. Hvis behandling gjør det mulig å oppnå kontroll over antall leukocytter, og for å opprettholde hematologisk remisjon, bør legemidlet brukes i den maksimale tolererte dosen (4-10 millioner IE / m 2 daglig). Legemidlet bør trekkes tilbake etter 8-12 uker, dersom behandling ikke førte til delvis hematologisk remisjon eller klinisk signifikant reduksjon i antall leukocytter.

Ikke-Hodgkins lymfom: Altevir brukes som en adjuverende terapi i kombinasjon med standard kjemoterapi regime. Legemidlet injiseres s / c i en dose på 5 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 2-3 måneder. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Melanom: Altevir brukes som adjuvansbehandling, med høy risiko for tilbakefall hos voksne etter fjerning av svulsten. Altevir administreres intravenøst ​​i en dose på 15 millioner IE / m 2 5 ganger i uken i 4 uker, deretter sc i en dose på 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 48 uker. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Multipelt myelom: Altevir er foreskrevet i perioden med bærekraftig remisjon i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uka.

Kaposi sarkom med AIDS: Den optimale dosen er ikke fastslått. Legemidlet kan brukes i doser på 10-12 millioner IE / m 2 / dag s / c eller / m. Ved stabilisering av sykdommen eller et respons på behandlingen, fortsetter behandlingen til tumorretreres eller legemidlet trekkes tilbake.

Nyrekreft: Den optimale dosen og behandlingsregimet er ikke fastslått. Det anbefales å bruke preparatet s / c i doser fra 3 til 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken.

Forberedelse av løsning for på / i introduksjonen

Volumet av Altevir-oppløsningen som trengs for å utarbeide den nødvendige dose, oppsamles, tilsettes til 100 ml steril 0,9% natriumkloridoppløsning og injiseres over 20 minutter.

Generelle reaksjoner: svært ofte - feber, svakhet (er doseavhengige og reversible reaksjoner, forsvinner innen 72 timer etter en pause i behandlingen eller opphør), kuldegysninger; mindre ofte - uansett.

Fra siden av sentralnervesystemet: svært ofte - hodepine; mindre ofte, asteni, døsighet, svimmelhet, irritabilitet, søvnløshet, depresjon, selvmordstanker og forsøk; sjelden - nervøsitet, angst.

Fra muskel-skjelettsystemet: svært ofte - myalgi; sjeldnere, artralgi.

På fordøyelsessystemet: svært ofte - tap av appetitt, kvalme; mindre ofte - oppkast, diaré, tørr munn, forandring i smak; sjelden - magesmerter, dyspepsi; muligens en reversibel økning i leverenzymer.

Siden kardiovaskulærsystemet: ofte - en reduksjon i blodtrykket; sjelden - takykardi.

Dermatologiske reaksjoner: sjeldnere - alopecia, økt svetting; sjelden - hudutslett, kløe.

På den delen av hemopoietisk systemet er reversibel leukopeni, granulocytopeni, nedsatt hemoglobinnivå, trombocytopeni mulig.

Andre: sjelden - vekttap, autoimmun thyroiditt.

Drug interaksjon mellom Altevir og andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Altevir skal brukes med forsiktighet samtidig som hypnotiske rusmidler og sedativer, narkotiske analgetika og legemidler som har myelodepressiv effekt.

Ved samtidig bruk av Altevira og teofyllin bør konsentrasjonen av sistnevnte i serum overvåkes og om nødvendig endres doseringsregime.

Bruk av Altevir i kombinasjon med kjemoterapeutiske stoffer (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid) øker risikoen for toksiske effekter.

Før Altevirs behandling av kronisk viral hepatitt B og C anbefales en leverbiopsi for å vurdere graden av leverskade (tegn på aktiv betennelse og / eller fibrose). Effektiviteten av behandlingen av kronisk hepatitt C økes ved kombinasjonsbehandling med Altevir og ribavirin. Bruk av Altevira er ikke effektiv i utviklingen av dekompensert cirrhose i leveren eller leverkoma.

Ved bivirkninger under behandling med Altevir, bør dosen av legemidlet reduseres med 50%, eller legemidlet bør midlertidig kanselleres til de forsvinner. Hvis bivirkningene vedvarer eller oppstår etter dosereduksjon, eller hvis sykdommen utvikler seg, bør behandlingen med Altevir stoppes.

Hvis blodnivået faller under 50x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,75x10 9 / l, anbefales det å redusere Altevir dosen med 2 ganger ved kontroll av blodprøven etter 1 uke. Hvis disse endringene forblir, bør legemidlet kasseres.

Hvis blodplatehalten faller under 25x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,5 x10 9 / l, anbefales det at Altevir trekkes tilbake med en blodprøve etter 1 uke.

Hos pasienter som får interferon alfa-2b-preparater, kan antistoffer detekteres i serum og nøytralisere dets antivirale aktivitet. I nesten alle tilfeller er antistoff titere lave, deres utseende fører ikke til en reduksjon i effektiviteten av behandlingen eller utseendet av andre autoimmune lidelser.

Internett Ambulanse Medical Portal

Klager vurdering

  1. Gepatit32
  2. Blodtest22
  3. Immunitet12
  4. Beremennost10
  5. Beshenstvo10
  6. Spid10
  7. Oralnyy9
  8. Pechen9
  9. Sifilis9
  10. Bilirubin8
  11. Tsmv8
  12. Zarazhenie8
  13. Gerpes7
  14. Rnk7
  15. Slyuna6
  16. Syp6
  17. Toksoplazmoz6
  18. Dostovernost6
  19. Klesch5
  20. Nedomoganie5

Narkotika vurdering

  1. Kokav10
  2. Tseftriakson4
  3. Anti-E4
  4. Polioksidoniy4
  5. Geptral3
  6. T2 mål
  7. TSIKLOFERON2
  8. Rabipur2
  9. Immunoglobulin2
  10. Viferon2
  11. Karsil2
  12. Glukose-E2
  13. Suprastin2
  14. Mochevina2
  15. Glyukoza2
  16. Likopid2
  17. Amoksiklav2
  18. Ceftriaxonnatrium1
  19. Ursosan1
  20. FSME-Immun Inzhekt1

Altevir

Funnet (18 innlegg)

Hei, jeg tok Altevir + Ribaverin i 2 måneder, i går lærte jeg at jeg var gravid, (svangerskapet er 3 uker). Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, hvordan kan stoffet påvirke barnet? Skal jeg føde eller er det bedre å få abort? å åpne

. begynner 6. august. Jeg er 24 år gammel, 53 kg, genotype 3, belastning 3,9 * 10 i 5 ss IE / ml, høy replikativ aktivitet, fibrose 0 - Altevir ble foreskrevet 3 millioner U annenhver dag 24 uker - Ribavirin C3 800 mg / dag, 2 caps i morgen, 2 caps på kvelden inne under måltidet. å åpne

Hepotitt c, altevir behandling er foreskrevet annenhver dag og ribovirin, i 6 måneder, si disse fryktelige backsides hver dag for hele thetopien, eller bare en dag under injeksjonen? Og stikk bedre om morgenen eller om kvelden? Jeg leste otzovy, fant ingenting slik, bare frykt. å åpne

Hallo Kan du snakke med meg om du kan ta Beresh pluss dråper under antiviral terapi for hepatitt C. (Altevir og Riboverin). Jeg ble fortalt at dråpene har en god effekt på immunsystemet. å åpne

Hei, jeg har sublabeculable myelose, jeg har hatt Altevir i 8 år. bestått testen for hepatitt C, for antistoffer, det er positivt. Det kan være at det ikke er virus, men det er antistoffer. på grunn av "altevira"? åpen (1 mer melding)

10. januar 2015 / Marina

Pavel Andreevich, hei! Har overlevert PCR. virus oppdaget. Er det mulig Å gjøre 8 år "altevir"? Dette er et antiviralt stoff. Hva skal jeg gjøre neste gang og er det en trøstende prognose i mitt tilfelle? Fra SW. Marina. å se på

.,Jeg har hypotesen med, jeg vil bli behandlet, jeg vil ikke ta pengene for importen, legen tilbyr å bli behandlet på sovjetiske interferon, ALTEVIR + RIBOVERIN, vær så snill å si det i mitt tilfelle, vil det i prinsippet være effektivt eller ikke? Og fortell bivirkningene etter. å åpne

. 2-8 grader. ved et uhell viste det seg at fryseren var på dagen slått på fryseren modus. alle matvarer er frosset, altevir er ikke. forblev væske. Fortell meg, det kan nå bli kastet ut med et slikt brudd på lagringsforholdene, eller du kan. å åpne

. Hepatitt C har herdet, men det ville ha vært med e-antigen. Nå har legen foreslått å gjennomgå Altevir-behandling og se hva svaret vil være om 3 måneder. Etter din mening kan Altevir være effektiv i mitt tilfelle og er det verdt å prøve? å åpne

God dag! !! Jeg visste ikke hvem som skulle vende seg til deg eller psykologen bedre, jeg bestemte meg først for deg. Jeg har HVGS nå gjennom HTP (Pegasys + Ribavirin), som de sier standarden... åpen (64 flere meldinger)

11. juni 2011 / Julia

God dag! Jeg har hepatitt C, 3a, Altevir + Ribaverine-behandling, resultatet var allerede etter 2 måneder å gå over til jobb, skandaler og misforståelser hjemme, videre depresjon, psykolog osv. Den beste måten å komme seg ut av depresjonen dette er å se på

ALTEVIR

Finn i et apotek og kjøp Altevir fra 1079.80Р

Altevir Instruksjoner
Injeksjonsvæske, oppløsning

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
0,5 ml - flasker (1) - pakker kartong.
0,5 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - kartongpakker.
0,5 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Injeksjonsvæsken er klar, fargeløs.

Hjelpestoffer: natriumacetat, natriumklorid, etylendiamintetraeddiksyre dinatriumsalt, tween-80, dextran 40, vann d / og.

1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (1) - pakker kartong.
1 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.
1 ml - flasker (1) - pakker kartong.
1 ml - flasker (5) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (1) - konturcellepakker (3) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (1) - papppakker.
1 ml - glasssprøyter (3) - konturcellepakker (3) - papppakker.

Interferon. Antitumor, antivirale og immunmodulerende legemidler

Interferon. Altevir ® har antivirale, immunmodulerende antiproliferative og antitumor effekter.

Interferon alfa-2b, interaksjon med spesifikke reseptorer på celleoverflaten, initierer en kompleks kjede med endringer i cellen, inkludert induksjon av syntesen av et antall spesifikke cytokiner og enzymer, forstyrrer syntesen av virale RNA- og virusproteiner i cellen. Resultatet av disse endringene er ikke-spesifikk antiviral og anti-proliferativ aktivitet assosiert med forebygging av viral replikasjon i cellen, inhibering av celleproliferasjon og immunmodulatoriske effekter av interferon. Interferon alfa-2b stimulerer prosessen med antigenpresentasjon til immunokompetente celler, har evnen til å stimulere fagakytisk aktivitet av makrofager, samt cytotoksisk aktivitet av T-celler og "naturlige drepeceller" involvert i antiviral immunitet.

Forhindrer celleproliferasjon, spesielt tumor. Den har en deprimerende effekt på syntesen av visse onkogener, noe som fører til inhibering av tumorvekst.

Når s / c eller / m injeksjon av interferon alfa-2b, varierer biotilgjengeligheten fra 80% til 100%. Etter innføring av interferon alfa-2b Tmax i blodplasma er 4-12 timer, T1/2 - 2-6 timer. Etter 16-24 timer etter administrering detekteres det rekombinante interferon ikke i serum.

Metabolisme utføres i leveren.

Interferon alfa kan forstyrre oksidative metabolske prosesser, redusere aktiviteten til mikrosomale leverenzymer i cytokrom P450-systemet.

Ekskretiseres hovedsakelig av nyrene ved glomerulær filtrering.

Som en del av kompleks terapi hos voksne:

- i kronisk viral hepatitt B uten tegn på levercirrhose

- Med kronisk viral hepatitt C i fravær av symptomer på leversvikt (monoterapi eller kombinasjonsbehandling med ribavirin);

- med papillomatose i strupehode;

- med kjønnsvorter

- med hårcelleleukemi, kronisk myelogen leukemi, non-Hodgkins lymfom, melanom, multippel myelom, Kaposis sarkom på bakgrunn av AIDS, progressiv nyrekreft.

- alvorlige kardiovaskulære sykdommer i historien (ukontrollert kronisk hjertesvikt, nylig hjerteinfarkt, merket hjertearytmi);

- alvorlig nyre- og / eller leversvikt (inkludert forårsaket av metastaser)

- epilepsi, samt alvorlige brudd på funksjonene i sentralnervesystemet, spesielt uttrykt depresjon, selvmordstanker og forsøk (inkludert en historie);

- kronisk hepatitt med dekompensert levercirrhose og hos pasienter som har mottatt eller nylig fått behandling med immunosuppressive midler (med unntak av den fullførte kortere behandlingsperioden for GCS)

- autoimmun hepatitt eller annen autoimmun sykdom

- behandling med immunosuppressive midler etter transplantasjon;

- skjoldbrusk sykdom som ikke er egnet til å kontrollere ved konvensjonelle terapeutiske metoder

- dekompenserte lungesykdommer (inkludert KOL)

- dekompensert diabetes

- hyperkoagulasjon (inkludert tromboflebitt, pulmonal tromboembolisme);

- ammingstid (amming);

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Legemidlet er kontraindisert ved graviditet og amming (amming).

Bruk p / til, inn / m og / inn. Behandlingen må initieres av en lege. Videre kan pasienten, med tillatelse fra legen, injisere seg selv en vedlikeholdsdose (i tilfeller når legemidlet er foreskrevet som n / a eller v / m).

Kronisk hepatitt B: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 5-10 millioner IE 3 ganger i uken i 16-24 uker. Behandlingen stoppes etter 3-4 måneders bruk i fravær av positiv dynamikk (ifølge en Hepatitis B virus DNA-studie).

Kronisk hepatitt C: Altevir ® administreres s / c eller im i en dose på 3 millioner ME 3 ganger i uken i 24-48 uker. Hos pasienter med tilbakeslagsforløp i sykdommen og pasienter som ikke tidligere har fått behandling med interferon alfa-2b, øker effektiviteten av behandlingen med kombinasjonsbehandling med ribavirin. Varigheten av kombinasjonsbehandling er minst 24 uker. Altevir-terapi bør utføres i 48 uker for pasienter med kronisk hepatitt C og 1. virusgenotype med høy viral belastning, der ved slutten av de første 24 ukers behandling ikke oppdages hepatitt C-virus-RNA i serum.

Laryngeal papillomatose: Altevir ® injiseres s / c i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. Behandling begynner etter kirurgisk (eller laser) fjerning av tumorvev. Dosen er valgt med tanke på stoffets toleranse. Å oppnå positiv respons kan kreve behandling i 6 måneder.

Hårcelledukemi: Anbefalt dose Altevira for administrasjon av s / c til pasienter etter eller uten splenektomi er 2 millioner IE / m 2 3 ganger i uken. I de fleste tilfeller oppstår normalisering av en eller flere hematologiske parametere etter 1-2 måneders behandling, og muligens øker behandlingsvarigheten i opptil 6 måneder. Denne doseringsregimet bør følges kontinuerlig, dersom dette ikke fører til sykdomens hurtige utvikling eller starten av symptomer på alvorlig intoleranse mot legemidlet.

Kronisk myeloid leukemi: Den anbefalte dosen av Altevira som monoterapi er 4-5 millioner IE / m 2 per dag p / k daglig. For å opprettholde antall leukocytter kan det være nødvendig å bruke en dose på 0,5-10 millioner IE / m 2. Hvis behandling gjør det mulig å oppnå kontroll over antall leukocytter, og for å opprettholde hematologisk remisjon, bør legemidlet brukes i den maksimale tolererte dosen (4-10 millioner IE / m 2 daglig). Legemidlet bør trekkes tilbake etter 8-12 uker, dersom behandling ikke førte til delvis hematologisk remisjon eller klinisk signifikant reduksjon i antall leukocytter.

Ikke-Hodgkins lymfom: Altevir ® brukes som en adjuverende terapi i kombinasjon med standard kjemoterapi regime. Legemidlet injiseres s / c i en dose på 5 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 2-3 måneder. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Melanom: Altevir ® brukes som en adjuvansbehandling med høy risiko for tilbakefall hos voksne etter fjerning av svulsten. Altevir ® administreres intravenøst ​​i en dose på 15 millioner IE / m 2 5 ganger i uken i 4 uker, deretter sc i en dose på 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken i 48 uker. Dosen må justeres avhengig av stoffets tolerabilitet.

Multipelt myelom: Altevir ® foreskrives i perioden for å oppnå stabil remisjon i en dose på 3 millioner IE / m 2 3 ganger i uka n / a.

Kaposi sarkom med AIDS: Den optimale dosen er ikke fastslått. Legemidlet kan brukes i doser på 10-12 millioner IE / m 2 / dag s / c eller / m. Ved stabilisering av sykdommen eller et respons på behandlingen, fortsetter behandlingen til tumorretreres eller legemidlet trekkes tilbake.

Nyrekreft: Den optimale dosen og behandlingsregimet er ikke fastslått. Det anbefales å bruke preparatet s / c i doser fra 3 til 10 millioner IE / m 2 3 ganger i uken.

Forberedelse av løsning for på / i introduksjonen

Volumet av Altevir-oppløsningen som trengs for å utarbeide den nødvendige dose, oppsamles, tilsettes til 100 ml steril 0,9% natriumkloridoppløsning og injiseres over 20 minutter.

Generelle reaksjoner: svært ofte - feber, svakhet (er doseavhengige og reversible reaksjoner, forsvinner innen 72 timer etter en pause i behandlingen eller opphør), kuldegysninger; mindre ofte - uansett.

Fra siden av sentralnervesystemet: svært ofte - hodepine; mindre ofte, asteni, døsighet, svimmelhet, irritabilitet, søvnløshet, depresjon, selvmordstanker og forsøk; sjelden - nervøsitet, angst.

Fra muskel-skjelettsystemet: svært ofte - myalgi; sjeldnere, artralgi.

På fordøyelsessystemet: svært ofte - tap av appetitt, kvalme; mindre ofte - oppkast, diaré, tørr munn, forandring i smak; sjelden - magesmerter, dyspepsi; muligens en reversibel økning i leverenzymer.

Siden kardiovaskulærsystemet: ofte - en reduksjon i blodtrykket; sjelden - takykardi.

Dermatologiske reaksjoner: sjeldnere - alopecia, økt svetting; sjelden - hudutslett, kløe.

På den delen av hemopoietisk systemet er reversibel leukopeni, granulocytopeni, nedsatt hemoglobinnivå, trombocytopeni mulig.

Andre: sjelden - vekttap, autoimmun thyroiditt.

Data om overdosering av narkotika Altevir ® ikke gitt.

Drug interaksjon mellom Altevir og andre legemidler er ikke fullt ut forstått. Altevir ® skal brukes med forsiktighet samtidig som hypnotiske stoffer og sedativer, narkotiske analgetika og legemidler som har myelodepressiv effekt.

Ved samtidig bruk av Altevira og teofyllin bør konsentrasjonen av sistnevnte i serum overvåkes og om nødvendig endres doseringsregime.

Bruk av Altevir i kombinasjon med kjemoterapeutiske stoffer (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid) øker risikoen for toksiske effekter.

Før Altevirs behandling av kronisk viral hepatitt B og C anbefales en leverbiopsi for å vurdere graden av leverskade (tegn på aktiv betennelse og / eller fibrose). Effektiviteten av behandlingen av kronisk hepatitt C økes ved kombinasjonsbehandling med Altevir og ribavirin. Bruk av Altevira er ikke effektiv i utviklingen av dekompensert cirrhose i leveren eller leverkoma.

Ved bivirkninger under behandling med Altevir, bør dosen av legemidlet reduseres med 50%, eller legemidlet bør midlertidig kanselleres til de forsvinner. Hvis bivirkningene vedvarer eller oppstår etter dosereduksjon, eller hvis sykdommen utvikler seg, bør behandlingen med Altevir stoppes.

Hvis blodnivået faller under 50x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,75x10 9 / l, anbefales det å redusere Altevir dosen med 2 ganger ved kontroll av blodprøven etter 1 uke. Hvis disse endringene forblir, bør legemidlet kasseres.

Hvis blodnivået faller under 25x10 9 / l eller nivået av granulocytter under 0,5 x10 9 / l, anbefales det at Altevir ® avbrytes med en blodprøve etter 1 uke.

Hos pasienter som får interferon alfa-2b-preparater, kan antistoffer detekteres i serum og nøytralisere dets antivirale aktivitet. I nesten alle tilfeller er antistoff titere lave, deres utseende fører ikke til en reduksjon i effektiviteten av behandlingen eller utseendet av andre autoimmune lidelser.

Legemidlet bør holdes utilgjengelig for barn, i samsvar med SP 3.3.2-1248-03 ved en temperatur på 2 ° til 8 ° C; ikke fryse. Holdbarhet - 18 måneder.

Å transportere ved en temperatur fra 2 ° til 8 ° С; ikke fryse.

Legemidlet er tilgjengelig på resept.

Informasjonen er gitt av legemidlet "Vidal".
Sist oppdatert beskrivelse 28.09.2011


Relaterte Artikler Hepatitt