Ayurveda i India Kerala

Share Tweet Pin it

På stedet siden: 07. november 2012 kl. 16:57

Jeg forteller deg historier. Tro meg!

På stedet siden: 13. oktober 2012 klokka 20:06

Lev ærlig - lev uten frykt

Online fra: 01. mai 2013 kl. 15:18

Online fra: 15. november 2012 klokka 18:54

På stedet siden: 07. november 2012 kl. 16:57

Jeg forteller deg historier. Tro meg!

Online fra: 15. november 2012 klokka 18:54

På stedet siden: 07. november 2012 kl. 16:57

Jeg forteller deg historier. Tro meg!

Online fra: 01. mai 2013 kl. 15:18

På stedet siden: 13. oktober 2012 klokka 20:06

Lev ærlig - lev uten frykt

Online fra: 04 desember, 2012 kl 08:40

"ja men nei men ja"

Medlem av: 30. november 2012 klokka 06:45

På stedet siden: 13. oktober 2012 klokka 20:06

Lev ærlig - lev uten frykt

Medlem av: 30. november 2012 klokka 06:45

Medlem av: 30. november 2012 klokka 06:45

På stedet siden: 13. oktober 2012 klokka 20:06

Lev ærlig - lev uten frykt

Online fra: 30. november 2013 klokka 09:23

Namaste!
Ja, i Kerala, gode ayurvedister, dette er smeden av ayurvedisk personal.
India er et land med personlig kontakt, for hver pris vil være forskjellig for prosedyrer og for studiet av ayurveda. Mange indianere snakker 3-6 språk, inkludert hindi.

Anmeldelser av Ayurveda Centers

Vi bringer oppmerksomheten til kundene våre om ayurvediske sentre og alpinanlegg.

Spør våre kunder om oppholdet i Ayurvediske alpinanlegg og klinikker. Vi søkte å lære av dem alt: inntrykk av spa, service, behandling, mat. Det var viktig for oss å høre alt - både fordeler og ulemper.

Vladimir, Minsk juni 2016

Hvis du vurderer alle de "synlige" komponentene i mitt opphold, dr Franklin Panchakarma - Prosedyrer, mat, overnatting - du kan trygt sette "GOOD", men hvis du vurderer dem som en "medisinsk institusjon" (eller som de kaller seg selv - Panchakarma Institute), er det mer enn "SATISFY "Jeg kan ikke levere. For mange feil. Les mer

Katerina Moskva desember 2015 - januar 2016

Det er fornuftig å gå til Raja Island hvis du ikke bare vil slappe av, men også for å forbedre helsen din, siden det er den medisinske delen av prosessen som presenteres her veldig grundig. Les mer

Tatyana Minsk mars 2016

Jeg hadde ikke noe med å skrive denne anmeldelsen. "Feil" blogger Tanya foretrekker å gjøre slike innlegg ikke fra hjulene, når mye er pyntet med eufori, og etter en stund, når alt ekstra er gått i sediment, men bare det som fortjener oppmerksomhet, forblir i hodet og kroppen. Hvis igjen, selvfølgelig. Les mer

Panchakarma dagbok: Dagen var en kaotisk og innledende. Jeg kom til Rajah Beach klinikken kl 6. Trøtt, hovent fra fly og sulten. Jeg ble hjertelig hilst og holdt på rommet. Les mer

Vladimir Minsk juni 2015

Planlegger en annen tur til Ayurveda i Kerala, jeg satte flere mål. Først gjennomgå et kvalitativt behandlingsforløp. For det andre, å gjøre det på et nytt sted, det vil si å se et nytt ayurvedisk feriested. Les mer

Tatyana Minsk, august-september 2015

De møtte meg i Travancore veldig nøye og varmt. Legene var helt gjennomsyret av min fysiske og mentale tilstand og foreskrev gode prosedyrer og medisiner. Unntatt, kanskje en. Les mer

Mikhail og Galina Mogilyov september 2014

Om natten virket den lokale indiske luften mer komfortabel enn arabisk, men luftfuktigheten er veldig høy. Litt forvirret når du får bagasjen (jeg har glemt det helt, etter å ha lagt det i Domodedovo - vi klarte ikke det) Men vi guidet det raskt. Og nå forlater vi den luftkondisjonerte flyplassen i Kerala varm og fuktig atmosfære. Les mer

Galina og Mikhail Mogilyov september 2014

Alt gikk bra. Nå anbefaler jeg min datter å gå til Travancore også. Alt var så bra at jeg selv gråt da vi dro, aldri betalt så mye oppmerksomhet til meg - til og med slektninger. Spesiell takk, Neelam. Fordi Neelam er hjertet av feriestedet. Les mer

Natalya Moskva mai 2015

Jeg er glad. Først, hvordan legen lyttet til mine forespørsler. Jeg har ikke overvekt, men ønsket likevel å gå ned i vekt med 3 kg. Les mer

Vladimir Minsk juni 2014

Det ser ut til at kampen mot fristelsene er den viktigste MINUSEN av å bo på Somatheeram. Feriestedets ansatte, som prøver å tilfredsstille klienten, gjør flere innrømmelser: starter fra muligheten til å spise kjøtt og slutter med erstatning av prosedyrene som ikke er likt med mer hyggelige. Les mer

Elena Minsk, mai 2014

Somatheeram har en veldig ærlig og veldig seriøs tilnærming til behandling. Men territoriet til Somatiram er forskjellig fra det andre feriestedet, den tvillinge Manaltheeram. Les mer

Tatyana Moskva mars 2014

Med disse forespørslene og med intensjonene som jeg dro til Somatheeram - innså jeg alt. Somatheeram er et spa-hotell med god behandling.. Les mer

Irina Moskva august 2013

Legene hørte på meg, alle spurte meg: "Hvorfor valgte du dette programmet?" Hva for? Hva forstyrrer deg? I tillegg ble mitt Panchakarma-program, uten spørsmål, foreskrevet ekstra behandling, forskjellige piller, prosedyrer, kremer, oljer - vær så snill. Les mer

Natalya, Minsk april-mai 2012

I Somatheeram var dette mitt første sted hvor jeg sovet - virkelig en hvile. Jeg hvilte bare. Her hadde jeg en viss rytme av livet, et snill, vi kan si løsrivelse. Om morgenen var det meditasjon, frokost, avslapping, yoga, så gikk jeg til lunsj, deretter to timers hvile, deretter prosedyrer, hvile, middag. Og som om dagen var gått. Og det var veldig bra. Les mer

Nadezhda, Almaty, Kasakhstan februar 2012

Maten er god, tjenesten er bare flott! Området er ekstraordinært vakkert. Leger og terapeuter - alt var bra. Les mer

Elena, Ust-Kamenogorsk, Kasakhstan februar 2012

Jeg likte alt veldig mye. Området til feriestedet er veldig vakkert, mat - jeg likte det veldig mye! Med oversettere - det var ingen problemer. Litt skuffe kvaliteten på massasjer. Les mer

Elena og Gulnara, Moskva juni 2012

I Betside er et fantastisk landskap. Jeg har aldri møtt et slikt landskap. Det var en kombinasjon av bevart territorium og dyreliv. Jeg likte det veldig godt. Jeg bodde i atmosfæren i rommet. Det var en følelse av at jeg stod på en høy berg og det imponerte meg. Les mer

Irina og Vladimir, Minsk februar-mars 2012

I Bethsaida er det godt å gå til en person som ikke har mange "sår" og som ønsker å forbedre sin helse, rydde opp, se hva Ayurveda er. Og dette hotellet gir deg muligheten til å utføre disse oppgavene. Les mer

Anton og Elena, Minsk april 2012

I India tilbrakte jeg nesten en måned, eller rettere, 28 dager. Han ble behandlet av Bethsaida Hermitage-spesialister i Trivandrum. Jeg kom til Ayurveda og prøvde å finne en måte å miste vekt på. Før turen veide 130 kilo. Les mer

Irina og Olga Mogilyov mai 2012

Hvis du vil prøve Ayurveda i sitt hjemland i India, men samtidig blir du skremt av det uhensiktsfulle "grusomhetene" i dette landet, skrevet i media, vil Manaltiram mest sannsynlig fjerne all din frykt... så det var med oss. Les mer

Julia, Minsk juli-august 2014

Ideen om en tur til India har vært brewing i flere år, overgrodd med sin egen frykt, inntrykk av venner. Til slutt ble det innså, og i sommerperioden var valget egentlig den eneste måten å bo i dette landet - å gå gjennom et ayurvedisk behandlingsprogram. Les mer

Elizabeth juli 2014

Vi ankom i India klokken 4, passerte raskt passet sjekken og fikk bagasjen. På Cochin flyplass ble det umiddelbart klart: Vi er i et tredje verdens land.. Les mer

Tatyana Moskva juli 2012

Jeg likte virkelig Kalari Kovilakom. Og selv ordet "Liked it" selv er litt ikke så mye hvordan man uttrykker det... Les mer

Natalia, Minsk, april 2014

Min tur var fantastisk, jeg har aldri hatt en slikt. Enten var jeg så moralsk åpen at jeg drev, det var ingen hitch. Les mer

Natalia, Minsk april-mai 2012

Jeg fløy forberedt - jeg leste mye om Ayurveda, så jeg visste at det ikke var en vanlig hvilested, men seriøst arbeid på meg selv. Jeg forteller ikke ved dette ved å velge India og Ayurveda spesielt, det er viktig å forstå klart hvor og hvorfor du går. For å unngå substitusjon av begreper: det er nødvendig å skille mellom hvile og behandling. Det må være en sterk klar motivasjon og intern setting for rehabilitering. Les mer

Victor, Minsk januar-februar 2012

Et opphold på Dr. Franklin's Panchakarma Institute er først og fremst et utvinning og bare da en hvile. Og du må forstå dette når du skal til dette instituttet. Maten er utelukkende vegetarisk og "litt" variert.. Les mer

Natalia, Minsk februar-mars 2012

Først må du avgjøre prioriteringer. Hvis helse er viktig for deg, og hvis du vil være sunn i lang tid, trenger du bare å gå her. Her er muligheten til å "gå av" med kjemiske stoffer. Les mer

Vår tur til Ayurveda i India

26. januar 2013

Nylig returnert fra India, Kerala, den ayurvediske feriestedet Manaltiram. Samlet inntrykk - jeg likte alt veldig mye, selv om det var kjedelig om kveldene.

Nylig returnert fra India, Kerala, Manaltiram hotel. Samlet inntrykk - jeg likte alt veldig mye, selv om det var kjedelig om kveldene. Vi gikk gjennom reisebyrået "Lakshmi Trevels".


Hotell fordeler:
Koselig, hjemmekoselig hotell, som en liten indisk landsby.
Rommene er morsomme individuelle hus med stråtak (og det er også med flislagt) tak med alle fasiliteter.
Plassering - nær havet, men til Kovalam stranden, hvor det finnes alle slags kafeer bare på en rickshaw (ca 7-10 minutter).
Mat - veldig rart, (ingenting stekt, alt kokt eller dampet), men velsmakende.
Ayurveda - vel her igjen, min subjektive mening er super, super, super!


MANALTIRAM.
Vi ankom tidlig om morgenen, avgjort umiddelbart, uten problemer. Generelt kan jeg konkludere med at indianerne er altfor smilende og vennlige mennesker. På rommet var vi ventet på en tallerken med frukt og 2 flasker drikkevann (vann ble brakt hver dag). For hvilke mange takk til hotellet, fordi, som det er kjent, drikker vann fra springen i de asiatiske landene er fulle av forgiftning.


Selve hotellet er et par dusin små runde hus for det meste med stråtak (som jeg forstår nasjonal stil). Det er hytter med flislagt tak og klimaanlegg, men, som de forklarte oss i Moskva i reisebyrået, i henhold til lovene i Ayurveda, er det ønskelig at det ikke er teknologi rundt. Og vi gikk akkurat til Ayurveda, så vi bestemte oss for å følge reglene. Heldigvis var ingen ubehag fra mangel på air condition ikke opplevd. Vanligvis slått på viften i taket, slått av om natten (kaldt med ham).


Vi bodde i huset på forsiden (den såkalte Special Cottage), ved siden av huset var det et steinbord og to kurvstoler, en hengekøye.
Hotellet kan bytte penger.
Når du forlater hotelportene, er rickshaws og drosjer alltid på vakt. Vi gikk utelukkende av rickshaws))) veldig kul, verdt en krone.
Stranden er stor, bred. Paraplyer og solsenger er inkludert. På havet, moderate bølger.
I tillegg er det et ferskvannsbasseng på stedet.


På den første dagen - en obligatorisk konsultasjon med en ayurvedisk lege i nærvær av en tolk. Mens jeg var hjemme, brukte jeg hele Internett til å finne ut hva det er tross alt - Ayurveda og hva slags leger. Merkelig nok viste det seg at ayurvediske leger har høyere utdanning, og de mottar det i ayurvediske høyskoler i 6 år. Og ayurveda er virkelig medisinsk vitenskap, i behandling går det fra regelen om at en persons sykdom oppstår som følge av ubalanse i balanse og balanse i kroppen.


I tillegg til prosedyrene får du ayurvediske legemidler til oral administrasjon. Jeg hadde det chavanprash (du kan kjøpe i Moskva eller kjøpe det), og urtepiller for å lindre stress.
Prosedyrene tar ca 3 timer om dagen. Hver dag fikk jeg en generell foryngende massasje (2 masseuser samtidig), dhara (varm olje og melk ble helles på pannen i nesten en time - etter 15 minutter sovner du bare, flere ganger massasje med pulverposer, dampbad, ansiktsmasker. Etter prosedyren kan du ikke vaske av oljen i en annen time, så hver dag får du badekåper, og etter prosedyrene går du rundt på feriestedet på en eksotisk måte. For første gang var det rart, så innså de at alle gikk på denne måten og roede seg ned. Etter prosedyrene opplever du en tilstand av latskap, ro. slags appeasement. Bare sving i en hengekøye, se på havet og. "La hele verden vente."

Anmeldelser Kerala India behandling. Turist fra Moskva

Kerala India behandling og diagnose. "Om Ayurveda. Jeg vil bare fortelle om hva som er bekreftet på meg selv. Som kjent er hemlandet Ayurveda Kerala, en stat i Sør-India.

Guds land, som det kalles av alle de som har vært der. Men noen ganger virker det som om et fly fløy over dette landet av Gud og ved et uhell kastet søppel fra i det minste hele Europa.

Hva å gjøre er India. Sterilitet er ikke i favør...

Staten Kerala er den lyseste personifiseringen av indisk skjønnhet, tradisjoner og yoga terapi.

En reisende fra Moskva vil øyeblikkelig bli fortryllet av fløyelsstrender, pittoreske fosser, smaragd luksus av teplantasjer og tropisk vegetasjon.

Behandling i India er utviklet og forbedret over 5 tusen år.

Grunnlaget for Ayurveda - balansen mellom de gamle naturlover og enhetene i alle ting.

I Russland er Ayurveda referert til som alternativ medisin, vurderer det som en trolldom med elementer av hekseri. Og i India?...

.... velg et sted for kurset må være nøye. Indianere er selgere av natur. Og de tar godt humør av turister. Og hvis det er en etterspørsel, vil det være et tilbud. De sier at hvis du spør noen i Sør-India som han er i yrke, viser det sig at du enten er en yoga instruktør eller en stor ayurvedisk spesialist. Avhengig av hvem du trenger for øyeblikket...

I Kerala er regjeringen kommunistisk. Røde flagg, Lenin og andre egenskaper returnerer oss til Sovjetunionens tider.

... Det første spørsmålet jeg ble spurt da jeg kom tilbake til Moskva: "Ayurveda? Dette er når oljen på hodet helles. "

Å, denne storbybevisstheten til meg...

Å likestille olje på hodet med ayurveda er som å snakke om Moskva som tre stasjoner. Du vet, det er så morsomt å si:

"Alt som er hyggelig i dette livet er enten skadelig eller umoralsk, eller bli fett fra det..."

Så - dette handler ikke om Ayurveda! Ayurvediske behandlinger er veldig hyggelige og ekstremt nyttige!

... Av de kjente prosedyrene under inspeksjonen var det bare en trykkmåling. Men da jeg så spørreskjemaet, falt øynene mine nesten ut.

Helligdager i Kerala er slående i deres skjønnhet og høye kostnader. Men i denne tilstanden ferie hver dag. Må ikke gå glipp av.

Fire sider i liten utskrift på begge sider... Spørsmålene var også, for å si det mildt, uventet. Og medisinsk, og ikke veldig... Begynn med det du var syk i barndommen. Er enkelt Aha!

Og prøv å forklare på engelsk til en indisk lege slikt som for eksempel "hunder"... Jeg vil gjerne se på mine forklaringer fra siden! Språket i ansiktsuttrykk, gest. Og onomatopoeia... Forresten, vet du hvilke drømmer du ser oftest - farge eller svart og hvitt?

Forfatter blogg Sergey Merkulov i fjellene i den vestlige Ghats. Jeg samler helbredende urter og røtter. Jeg inviterer deg til behandling i Kerala i mitt firma

Eller hvordan går du vanligvis - fort eller sakte? Eller - Jeg forstår fortsatt ikke hva det handler om - er du mentalt fornøyd? Bare i tilfelle sa hun "ja"... Så, samtalen var lang og veldig underholdende...

Mange poeng begynte med ordene "hvor mange ganger om dagen..."

Det jeg snakker om, kommer ikke til å bli avklart, men det handlet om de mest varierte aspekter av livet - og fysiologi, selvsagt, og ulike typer studier, og la oss si forhold mellom mennesker... Noen spørsmål, jeg ble oppriktig besvart for første gang i livet...

... Etter det fulgte en veldig lang pulsmåling. Pulsdiagnose er den viktigste delen av undersøkelsen. De sier at pulsen åpner "livets hemmeligheter", og en erfaren doktor, som holder fingrene på håndleddet, kan lese en person som en bok.

Jeg vet ikke hva de ment for meg der, men neste dag ble jeg en glad eier av en personlig meny og en tidsplan for personlige prosedyrer i to uker. Og til selve avgang med disse stykkene gikk ikke...

.... Som det viste seg senere, er to uker veldig, veldig lite. Og ikke helt en behandling, heller, en fortrolig kurs. Tross alt, for de første syv dagene blir kroppen din bare utarbeidet av spesielle prosedyrer for rensing - Panchakarma. Så det viktigste - selve behandlingen - vil bli igjen med ingenting i det hele tatt...

Real Ayurveda starter fra 21 dager. Hvis et avkortet kurs tilbys, er det bare handel... en viss variant av spaet i indisk stil - med olje, meieri, etc. prosedyrer. Ikke mer enn det. Det er fortsatt nyttig og hyggelig, og kanskje første gang det er verdt å starte den måten. Å sjekke, og plutselig ikke liker det. Det kan være slik.

Strendene i det ayurvediske feriestedet Varkala i Kerala

Eller når det er rett og slett ingen mulighet til å bryte vekk fra storbyen i en måned. Men resultatet av enda en avkortet versjon vil hyggelig overraskelse. Fordi etter et par dager, vil alt begynne å forandre seg på alvor. Uforståelige følelser: huden er strammet, øynene åpne, øynene begynner å glø. Dette er ikke følelser, dette er et faktum. Spesielt store damer begynner å lykkelig fange klærne sine, som plutselig plutselig blir store...

.. Vel, og aller viktigst, begynner alle organene å fungere som et barn. Det er synd at alle disse sjarmene ikke er for alltid. Forfengelighet og rase spiser sakte deg oppdatert, og alt går tilbake til normal... Så det er på tide å komme tilbake til Kerala...

... I Moskva og i mange europeiske byer åpner også ayurvediske sentre nå. Fordi det har blitt fasjonabelt, noe som betyr at det er etterspurt og dyrt. Men Ayurveda i Russland er som å skide i Sudan. Teoretisk kan du forestille deg, men faktisk er det mer...

.... I ayurvediske klinikker er det en deling av pasienter etter kjønn. Det er at kvinner blir behandlet av kvinner, og prosedyrer for menn utføres kun av menn. Så, representanter for det sterkere kjønn, som foretrekker milde kvinnelige fingre, veien er ikke i India, men i retning av Thailand....

... Den daglige Abyangam Ayurvedic full kroppsmassasje er verken europeisk eller vietnamesisk eller thai. Det er heller en ganske sterk strøk.

Ja, og han har andre oppgaver - du trenger ikke så mye å strekke musklene, selv om dette også skjer, hvor mye å suge huden med olje med urter. En spesiell avslapning når det er gjort "i fire hender": to masseuses med synkrone bevegelser gir myke bevegelser. I lang tid Omtrent en time...

... Men bortsett fra konkurransen, er "Shyrodara" selvfølgelig en prosedyre hvor på en spesiell måte, som om tegnet skilt, helles en tynn strøm av varmt smør eller melk med urter fra et spesielt keramisk eller kobberfartøy.

Det føles som om noen masserer pannen med svært lette berører. Det hjelper mot stress og nervøs spenning.

Slapp av mens fantastisk. Det er ikke klart om du sovner eller faller inn i en annen dimensjon... Videre fortsetter denne andre dimensjonen senere, og det er veldig vanskelig å riste av denne buzzen. Ja, og vil ikke ha det. I mellomtiden - ansiktsbehandlinger med all slags frukt og olje, duftende og hyggelig...

Og likevel - massasje med urter, smør og melk med hender og hetteposer, "dyp" fotmassasje, alle slags prosedyrer for øyne, nese, dampbad, når pasienten legges i en treboks (svært vridd i utseende) bare hodet - og la av damp med urter...

... Nå i mange Ayurvedic klinikker i Kerala er det en russisk-talende oversetter. Ikke rart - Russerne banket ned akselen, spesielt i desember-januar, i den mest topp- og dyreste sesongen (tre ganger dyrere enn sommeren!) Det er klart at alle nå lærer russere - leger, massasje terapeuter, servitører...

... Ayurveda og yoga forlenger livet. Nei, kanskje ikke bare forlenger. Alle disse prosedyrene på en utrolig måte stopper tiden. Og jeg kom over dette i Kerala i hver tur.

Hver dag ved daggry, var en veldig ung jente (i det minste i første omgang det som vi så) meditert og gjort yoga på en klippe nær min hytte.

I nærheten av feriestedet vokser Varkala helbredende hager som brukes i Ayurveda

Da vi møtte, viste det seg at "jenta" ikke var helt atten, og ikke engang tretti, men heller Goraaaazdo... Og hun går til Kerala minst to ganger i året. Slik at prosedyrene og energien var nok i seks måneder fremover... Du kan bli gal!

... Ayurvedisk mat er vegetarianer. Dessuten er det så variert at hver tur til restauranten ble et ekte funn...

Mountains Western Ghats passerer gjennom Kerala

Og likevel, med alle de ubestridelige fordelene, er ayurvediske sentre på kysten av Kerala sterkt tilpasset europeerne. Tilsynelatende, den virkelige, det veldig - gamle og originale! - Ayurveda, du må se langt fra turstier, hoteller og strender. "

Anmeldelser av Ayurvedic Clinic Dr. Franklin

(Panchakarma Institute Dr. Franklin)

Gjennomgå forfatter: Nastya

Besøks tid: november 2017

Vurdering: Budsjettklinikk med en arvelig lege

Klinikken til Dr. Franklin høres av mange som går for Ayurveda i Kerala. Mange fans av dette stedet. Først av alt, på grunn av at gjestene har tillit til dette stedet, siden det ble åpnet ikke bare av en forretningsmann, men av en lege som har praktisert i nesten 40 år.

Vurdert av: Vladimir

Besøks tid: oktober 2013

Vurdering: Klinikk 4 (god), Ayurveda 5 (utmerket)

Franklin Institute ligger en halv times kjøretur fra Kerala internasjonale flyplass, Trivandrum. Nedenfor, på vinkelrett på hovedveien, er interessante indiske butikker, og slike populære ayurvediske hoteller som Somatiram og Manaltiram.

Gjennomgå forfatter: Zavyalova Zhanna

Besøks tid: september 2013

Vurdering: 5

Vår turist Mikhailina Larisa, som fløy gjennom deg om sommeren til klinikken til Dr. Franklin, formidler stor takk til India Tour og Ruslan.

Anmelder: Natalie

Besøkende tid: mai 2012

Vurdering: 5

Dette er ikke min første tur til India. Jeg var allerede i Goa, og for øvrig var det også ayurvediske sentre der, men mer kommersielle og mindre seriøse ut fra synspunktet av ekte ayurveda. Dessuten hadde jeg bare 10 dager, og dette er ikke nok for denne behandlingen. Imidlertid hadde jeg nok til å være interessert.

Granskere: Natalia og Victor

Besøk tid: februar 2012

Vurdering: 4 og 5

Et opphold på Dr. Franklin's Panchakarma Institute er først og fremst et utvinning og bare da en hvile. Og du må forstå dette når du skal til denne klinikken. Måltider er utelukkende vegetarianer og "litt" varierte.

Granskere: vanilla15 og surkova_gali

Besøkende tid: oktober 2009 og april 2010

Vurdering: 5 (utmerket)

Kerala er bare et eventyr, et paradis på jorden. Jeg dro til Ayurveda denne måneden - bare skinne! Jeg var på utkikk etter et ayurvedisk senter på prinsippet om at det var billig, men veldig god ayurveda. Jeg ble anbefalt sentrum av Dr. Franklin. Resultatet - etter to uker i midten forsvant stresset som en hånd, den generelle tilstanden ble bedre, bare et eventyr!

Hvordan vi bodde i Udupi

Hei venner og gjester på bloggen min! Denne artikkelen ble skrevet av min kone Ksenia, jeg har også spilt inn en video for deg, som du finner nedenfor, med noen interessante poeng. Vår gjennomgang av det hellige stedet Udupi og Krishna tempelet i Sør-India, Karnataka, personlig erfaring med å finne overnatting, gjestehus, mat, Ayurveda, kostnaden for Panchakarma. Dette stedet er veldig gjestfritt og komfortabelt, med en koselig og sjelfull atmosfære for turister og pilegrimer som kommer hit fra forskjellige steder. Sri Madhvvarya, grunnleggeren av Dwight-filosofien, ble født her og bodde. Udupi er kjent for sine eldste templer, arkitektur, tradisjonell medisin og ayurveda. Vi vil fortelle om dette og mange andre ting i denne artikkelen.

Hvordan fikk vi det

Ikke så lenge siden, kom tilbake til Russland fra en tur til India, som var eventyrlystne, les her. Ikke å ha tid til å glemme dette solrike landet, vi bestemte oss for å forlate å bo i det uendelig varme sommeren til vår elskede India, men denne gangen uten returbillett. På anbefaling av våre venner som har bodd i India i mer enn et år, har vi samlet seg i selve Sør-India, byen Udupi, som ligger mellom delstaten Goa og Kerala. Her har jeg aldri vært en gang, det var bare min ektefelle.

Etter å ha behandlet alt papirarbeid, mottok vi turistvisum i maksimalt 6 måneder. Nå begynte vi å velge den mest praktiske og rimelige ruten.

For å finne et passende alternativ for oss, dykket vi inn på Internett og forsto raskt hva vi trengte. Vi kjøpte billetter til Etihad Airways Arab Airlines som koblet fly fra Moskva til Abu Dhabi, og der ble vi overført til Indian Airlines Jet Airways, hvor flyene flyr til den nærliggende flyplassen i Ungup Mangalore. Du kan ikke gjøre uavhengig docking, men bare kjøpe en Aeroflot flybillett, de har allerede gjort docking der med Eir India Express, og rolig fly til samme Mangalore. Men vi ønsket å kjøpe billetter så billig som mulig, så vi brukte denne tjenesten. Jeg anbefaler dette selskapet for utvalget av billetter, da du kan kjøpe de beste tilbudene på alle flyselskaper.

Kommer ut av flyplassen, fant vi umiddelbart en taxiholdeplass, på samme sted som betalingskontoret, etter at adressen er angitt, er føreren utnevnt, og du kan gå om alt uten å bekymre deg.

Overnatting i Udupi

I Udupi er det flere alternativer for boliger i forskjellige prisklasser, avhengig av budsjettet. Det kan være beskjedne rom i rimelige pensjonater i nærheten av Krishna-tempelet, om 250-300 rupees per dag med varmt vann eller uten, ganske rene, romslige rom med dusj og toalett. Og også det kan være forskjellige hoteller på havet, som koster rundt 900 rupees og over.
Siden vi ankom i Udupi i lang tid, passet ikke et hotell eller pensjonat oss, så vi lærte at i Udupi-leilighetene leies i svært komfortable siviliserte boligkomplekser. Men for å leie slike boliger er det nødvendig å finne annonser på Internett der agent-tjenester selvfølgelig blir tilbudt, og prisen i dette tilfellet blir mye høyere, eller du kan bare gå rundt og spørre rundt lokalbefolkningen i nærheten av komplekset, for eksempel butikkmenn. I gjennomsnitt koster romslige leiligheter med 1 rom fra 6 000 til 10 000 rupier.

Hvis du trenger et hotell eller pensjonat i Udupi, kan du prøve å finne og bestille det ved hjelp av skjemaet under.

Kafeer og restauranter

Vi bodde i en komfortabel leilighet, hvor vi kunne lage mat alt vi ønsket, men noen ganger var det et ønske om å spise noe interessant, dessuten var Sør-India stolt av sin utrolig velsmakende vegetarisk mat. I mange år nå, på torget nær templet, er det en liten billig kafé, Mitra Samaj, en spisestue, så å si, hvor du kan prøve den berømte idli og dosas som vi snakket om i denne artikkelen..

Vel, den mest favorittrestauranten ble selvfølgelig Woodlands. Her kan du bestille alt på menyen, indisk mat, kinesisk, vestlig, for enhver smak. Jeg var også fornøyd med det gode alternativet for de som ikke bruker løk og hvitløk, i menyen er det uthevet med en rød stjerne. Kostnaden for to er i gjennomsnitt 400 rupees.

Frukt og grønnsaker

Ingen av vår frokost er komplett uten frukt, og enda mer hvis vi er i et tropisk land hvor vi går forbi frukttrær og palmer hver dag. Vi har allerede fruktfavoritter som papaya, mango, guava. Hver har sin egen karakter og utsøkt smak. Men det er frukt som vi aldri har prøvd, og vi bestemte oss for å prøve det vi finner på markedet. Vi fant en stor fruktbutikk og valgte noen merkelige, men flotte frukter. En grønn runde bump, den kalles "Sugar Apple", lukter skallet som et juletre, og inne i det har hvitt kjøtt, med svarte steiner som bønner. Det smaker søtt søtt.

Vi kom også over en stikkende, skarp bær, navnet vi ikke kjenner til. Etter å ha brutt halvparten av frukten inni, fant vi et gelé gjennomsiktig kjøtt med et ovalt bein inni. Søtsurbær å smake, som, som vi forstod, spiser du ikke mye, og det er ganske vanskelig å tygge.

Bananer er ikke fantastiske frukter, men mangfoldet av deres varianter er utrolig. Vi kunne ikke engang huske alle navnene. Men definitivt den mest delikate for seg selv identifisert.
Jackfruit, denne vennen erobret oss. Ikke at vi smaker salighet på hans smak, men heller trekker han sitt eget rare utseende. Om Jackfruit forteller vi i videoen her

Vel, og andre frukter er rikelig her hele året: vannmeloner, appelsiner, epler, chiku-indisk søt frukt som ser ut som poteter, men bare i utseende.
Alle grønnsaker, grønnsaker og spinat som er kjent for oss, blir solgt i de samme markedene. Du kan også kjøpe lokale indiske grønnsaker. For eksempel har Korela - grønn pimply, avlang form, en bitter smak, ingenting kan kombineres med, du må lage mat separat, steke eller tørke i en panne, det viser seg en sprø og svært velsmakende matbit.


En grønnsak som ser ut som en agurk og courgette, den er bare gul pottebellied og stor, den smaker som en courgette og blir gjennomsiktig når den tilberedes. Lokalbefolkningen lagker supper med ham, småkoke med andre grønnsaker.
Prisene for kjøp er veldig oppmuntrende. En stor pakke med frukt og grønnsaker koster i gjennomsnitt 300 rupees. Og hva er veldig overraskende for India, i Udupi er et veldig ærlig folk, du kan glemme budgivning og ikke bekymre deg for at noen vil bedra.

Strand og sjø

Vel, hvordan kan du ikke fortelle om det magiske havet, det rystende av sine bølger, solnedganger, gyllen sand. Omtrent 4 km vest for Udupi, på kysten av Karnataka er Malpe Beach. Dette stedet er veldig fascinerende naturskjønn utsikt. Da vi kom til stranden for første gang, ble vi hyggelig overrasket over skjønnheten og rensligheten.

Vi ble først møtt av et høyt monument til Mahatma Gandhi. Stranden er veldig rent, det er halmparaplyer overalt slik at du kan skjule deg fra den lyse, brennende solen.

Selvfølgelig var vi hvite, ikke solbrente umiddelbart merket av lokale indianer, og vi kunne ikke nekte dem til å ta et par bilder som et minnesmerke.

Havet i seg selv er alltid ikke rolig. Noen ruller dristig på bølgene, og disse rasende bølgene banker noen ned, noe som er umulig å komme inn i vannet mer enn knærdypet. Ingen svømmer langt, det er farlig!

I den intense varmen i havet - dette er en ekte frelse. Det er forfriskende og pacifiserende.
Men solnedgangen er herlig hirse. Solen setter veldig raskt, så du må ha tid til å fange øyeblikket av ubeskrivelig skjønnhet.
Ikke langt fra stranden Malpe er et veldig gammelt Balarama-tempel.

Templer av Udupi

Udupi er en hellig mest gammel by hvor det er mange templer. Det er sentrum for det åndelige og kulturelle aspektet. Udupi er først og fremst kjent for sitt Krishna-tempel eller Sri Krishna Math, grunnlagt av den store hellige Madhvacarya for 800 år siden.

Matets administrasjon og opprettholdelsen av templet ga Madhvacarya til sine 8 disipler, hver av dem grunnla en matematikk. Disse matematikkene er kjent som Ashta-matematikk, som betyr "åtte matematikk". Så, dette stedet har blitt et helt tempelkompleks. Også på territoriet til komplekset ligger i sentrum Shiva tempelet eller Chandramouleshvara tempelet annerledes, og Parashurama tempelet eller Ananteshvara tempelet. Parashurama regnes som en av inkarnasjonene til Lord Vishnu. Han er en lærer av Lord Siva, derfor tilbedes han i form av Siva-Lingam.
Jeg kan ikke fortelle deg om den sjarmerende elefanten som heter Subhadra, som bor i templet. Subhadra tjener her trofast Lord Krishna. Når guddommene ruller rundt templet på en vogn, følger Subhadra denne prosesjonen. Om morgenen eller om ettermiddagen åpner Subhadra porten, og du kan nærme henne, låne henne en mynt, hun vil gi henne velsignelser ved å berøre stammen på hodet og gi pengene til eieren.

En kveld passerte vi Subhadra, portene var allerede stengt, men hun var glad for sine besøkende og vinket på sine store, vakre ører på en vennlig måte. I våre hender hadde vi en hel pose epler, og vi hadde en ide å mate den vakre Subhadra. Først kastet vi et eple gjennom porten. Subhadra nådde ut med sin koffert, flyttet ikke, og kastet forsiktig eplet i munnen og spiste det! Så kastet vi et annet eple og mer. Subhadra nikket godkjennende og løftet opp kofferten til toppen i takknemlighet.
Du kan lære om den gamle legenden knyttet til dette stedet, templet og dets innbyggere ved å se på videoen.

Udupi Video

Panchakarma, Ayurveda og medisin i Udupi

Udupi og Manipal campus er også kjent for sine klinikker, Ayurveda og Panchakarma. Mange fra Russland, Europa kommer hit for å forbedre helsen, for å motta medisinsk behandling.

Kasturba sykehus i Manipala er det største senteret med de beste spesialistene i India, med mange avdelinger, med allopatiske, homøopatiske og ayurvediske behandlingsmetoder.

Ayurveda (gammel indisk vitenskap) er nøkkelen til god helse. Det er svært vanlig ikke bare i Udupi, men i hele India. Ayurveda tilbyr et rensesystem som er fri for bivirkninger. Staten Karnataka regnes som et av de beste stedene for Panchakarma (rensing av kroppen). Her overleverer legerne nøye sin kunnskap og uvurderlig opplevelse til sine etterkommere.
Vi kom til India, til Udupi, til staten Karnataka for nettopp denne hensikten - å helbrede, rense kroppen og opprettholde god helse i kroppen. Panchakarma kurset varer vanligvis 21 dager, men avhengig av egenskapene til organismen, kompleksiteten av sykdommene, kan legen individuelt øke eller forkorte kurset. Les min detaljerte rapport og se en video gjennomgang av Panchakarma kurset.

Kostnaden for Panchakarma kurset i Udupi er 21 dager fra $ 400.

Vi bodde i Udupi i 5 måneder, denne gangen gikk veldig raskt og umerkelig. I løpet av denne tiden, mens vi var i Udupi, ble en hel serie artikler publisert for de som er engasjert i meditasjon, fra begynnelsen, nemlig beskrivelsen av de beste stillingene for meditasjon. Gradvis vil dette emnet ekspandere og utdype. Og vi må fortsette og fortsette vår reise. Følg nyheten ved å abonnere på nye videoer, for ikke å gå glipp av noe interessant.

India Travel Forum

All India: Nyheter, reiser og turer, ayurveda og helse, yoga og ashrammer, esoterikk og mystikk

  • Liste over fora
  • Endre skriftstørrelse
  • FAQ
  • Logg inn

Vurderinger om turen til Ayurveda

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »ons 11 mar 2015 11:23

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »ons 13 mai 2015 18:22

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »Lør 16 mai 2015 13:52

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

deg »fre 05.juni 2015 12:18

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »fre 14 aug 2015 10:52

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »ons 09 sep 2015 13:07

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »ons 07. oktober 2015 14:01

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »fre 30 okt 2015 13:54

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »Mån Nov 09, 2015 12:43 pm

Re: RESERVERER om å gå på ayurveda

du »fre 04 desember 2015 2:33 pm

Anmeldelser for Somatheeram Ayurveda village

Chowara, sør for Kovalam, 695501 Kovalam, India

Gjennomgang Dato: 30. april 2017 · Oppholdstid: april 2017

Alt! :-)) Dette er en flott ferie kombinert med behandling, maten er utmerket, hotellet er fullt av blomster, været er fantastisk, personalet er snilt og omgjengelig.

Kanskje renslighet av solsengene ved bassenget og arbeidet til ansatte ved bassenget - det ville være fint om de ville hjelpe kundene mer ved å flytte solsengene, gni dem og madrasser og gi ut håndklær

Gjennomgang Dato: 30. mars 2017 · Varighet: Mars 2017.

Jeg liker bare en ting her - det er prosedyrer, gode leger og terapeuter.

De begynte å spare på alt, de ga ikke en velkomstdrink. Hagen var i en forferdelig tilstand, nesten alle planter av de uheldige gartnere ble ødelagt. Flisen faller ut i bassenget, ferierende tar det ut av vannet og legger det på sidene av bassenget. Maten er blitt mye verre, de har helt utelukket kylling og fisk, brun ris. En kål. Når de forlot, gjorde de ikke som en gave. Wi Fi jobbet med forferdelige forstyrrelser, nettstedene åpnet ikke. Hvis det ikke var for ayurvedisk behandling, ville jeg ikke kommet hit igjen.

Gjennomgang Dato: 17. september 2016 · Oppholdstid: September 2016

: Du bor i jungelen - stillhet, ro, ro. Personalet er flott

Ikke tenk på shopping og hovedvaluta Euro rubler er ikke sitert som

Gjennomgang Dato: 10. september 2016 · Oppholdstid: August 2016

Nødvendige russiske kanaler på TV!

Gjennomgang Dato: 5. juni, 2016 · Varighet: Mai 2016

Et utmerket hotell for de som ønsker å få fred, ro, oppmerksomhet og ayurvedisk behandling!

Gjennomgang Dato: 19. april 2016

Natur, svømmebasseng, panoramautsikt, flott! Ayurveda er super! Liten frukt til middag.

Ikke alltid påfylles kosmetikk på badet til tider og i sin helhet. Det er blitt mange ferierende med små barn, det er virkelig stammer. For barn er det ingenting der, barn har ingenting å gjøre, de kjører foreldre og ferierende gale, og de gjør det vanskelig å slappe av. Vi snakket med andre ferierende om dette, alle er irriterende og forstyrrer behandling, det er ingen måte å slappe helt av, inkludert ved bassenget.

Gjennomgang Dato: 6. april 2016

Nesten alt! God ayurveda, vakkert territorium, stillhet!

Klimaanlegg er ikke inkludert i romprisen! Det var veldig varmt! Uten ham var det ikke mulig å gjøre!

Gjennomgang Dato: 26. januar 2016

Hotellområdet, vakre solnedganger.

Ikke høy kvalitet ayurvediske tjenester, det er heller et feriested. Men ikke en ayurvedisk klinikk.

Gjennomgå dato: 7. september 2015

Ikke bare likte livvakter på stranden, uhøflig og lat.

Gjennomgå dato: 24. mars 2015

Første gang i India og første gang er ayurvedisk behandling, så det er ingenting å sammenligne med, men det generelle inntrykket er veldig bra. Hotellet er ikke dyrt, det ligger på kysten, som ikke ofte er sett, maten er utmerket. Rene, komfortable, mye grønne og blomster. (til støy, mange mennesker, tiggere og smuss utenfor hotellet, var vi i utgangspunktet klare). Personalet er høflig og nyttig, klager bare til resepsjonen.

Vi bestilte en hytte i hagen, og vi fikk et standardrom, og de ansatte reagerte ganske rart på kravene. Vi har aldri mottatt vårt eget nummer, men vi var ikke spesielt opprørt - vår standard var beleilig plassert, og vi bestemte oss for å spare tid. Men det var ikke der - en overraskelse ventet på oss også ved beregning - vi ble belastet beløpet på daglig basis (ca. + 20%). Da de pekte på det, ble alt korrigert, men sedimentet ble igjen.

Gjennomgå dato: 20. januar 2015

Prosedyrer, mat, dekorasjon av rommene og området rundt dem, omsorg for personalet for fred og ro

ingen peker til stranden, svak wi-fi, lite basseng

Gjestene skrev også anmeldelser om disse alternativene:

State College, USA

Gjestevurderinger gjenspeiler de personlige vurderingene fra Booking.com kunder som besvarte spørreskjemaet etter å ha bodd på hotellet. Disse dommene kan ikke sammenfalle med oppfatningen av Booking.com. Se gjennom gjennomgangskrav til regler.

Tips for å skrive anmeldelser på Booking.com

Hotellvurdering og vurdering av innholdet bør være relevant for din neste tur, og for dette sender vi til arkivanmeldelser i 24 måneder.

Bare en gjest som har bestilt gjennom Booking.com og har bodd på den bestilte boligen, kan legge igjen en anmeldelse. Takket være denne regelen, vet vi at alle våre vurderinger er skrevet av ekte gjester. Hvem bedre å fortelle andre om gratis frokost, det vennlige personalet og det stille rommet enn gjestene som så dette fra sin egen opplevelse?

Vi vil at du skal dele inntrykkene dine med oss ​​- både positive og negative, ved hjelp av et par enkle tips.

Om tilbakemelding

Vi tror at gjesteanmeldelser og svar fra eiendomsrepresentanter vil vise en rekke meninger og hjelpe gjestene med å ta informerte beslutninger når de velger innkvartering.

Tilnærming til vurderinger

Kommentarer på Booking.com gjenspeiler visningene til våre gjester og partnere, og vi respekterer dem.

Vi vil publisere hver gjennomgang som helhet så raskt som mulig, uavhengig av om det er negativt eller positivt, forutsatt at det har bestått kontrollen for at retningslinjene for Booking.com er oppfylt. Vi vil også tydelig vise statusen til den sendte informasjonen.

Etter at du har sendt inn en anmeldelse, kan du rette det ved å kontakte Booking.com-støtte.

Vi vil anvende de samme regler og standarder for alt brukerinnhold, samt relevante svar fra objektrepresentanter.

Vi mener at meninger fra brukere og representanter for objekter ikke trenger kommentarer. Vi forplikter oss ikke til å evaluere deres objektivitet. Booking.com er den eneste distribusjonskanalen for kommentarer fra gjester og partnere.

Regler og standarder for tilbakemelding

Med disse regler og standarder vil vi sørge for at Booking.com viser nyttig innhold som passer for hele familien. Samtidig ønsker vi ikke å begrense ytringsfriheten til kritiske meninger. De er verdifulle uavhengig av emosjonell farging.

Kommentarer skal være om reiser. De mest nyttige vurderingene er detaljert og hjelper andre med å ta bedre beslutninger. Vennligst ikke legg til kommentarer av personlig, politisk, etisk eller religiøs karakter. Annonseringsinformasjon vil bli slettet. Kommentarer til Booking.com må sendes til kundeservice eller partnere.

Kommentarer bør være relevante og egnet for et internasjonalt publikum. Ikke bruk forbannelser på noe språk og ikke forsøk å forklare dem ved å endre stavemåten. Kommentarer og materialer som fremkaller hat, inneholder diskriminering, trusler, uanstendig kommentarer og vold eller oppfordrer et brudd på loven er ikke tillatt.

Innholdet må være ekte og unikt. Anmeldelser er nyttige hvis de er objektive og uavhengige. Din kommentar bør gi uttrykk for din mening. Booking.com partnere bør ikke legge inn vurderinger på vegne av gjester eller gi gjestene en pris i bytte for en anmeldelse. Vi vil kjempe mot forsøk på å nedgradere konkurrenten med negative vurderinger.

Del ikke andres personlige opplysninger. Booking.com vil prøve å skjule e-postadresser, telefonnumre, nettstedadresser og sider på sosiale nettverk, etc.

Synspunktene i kommentarene tilhører kunder og eiendomsrepresentanter på Booking.com, men ikke til Booking.com selv. Booking.com er ikke ansvarlig for anmeldelser og svar på anmeldelser. Booking.com er distribusjonskanalen for disse anmeldelsene og svarene, men bestemmer ikke for publikasjonen og forplikter seg ikke til å sjekke dem.

Som standard blir anmeldelser sortert etter dato for skriving og tilleggskriterier, slik at de er mest relevante, inkludert (blant annet) ditt språk, anmeldelser med tekst og ikke-anonyme anmeldelser. Ytterligere sorteringsalternativer kan også være tilgjengelige (etter type reisende, estimert, etc.).


Relaterte Artikler Hepatitt