Ahcc vurderinger i onkologi

Share Tweet Pin it

Skrevet av iHerb Kunde den 16. januar 2009

Jeg ble behandlet for lymfom - to typer - en var ett stadium. Han har tatt AHCC i over fem år. Det er ikke klart igjen! Dette var fantastiske nyheter. Jeg følte sterkt at han var på vei. Interessant, gikk jeg ut. Han fikk en forferdelig kaldt! Han har ikke hatt kulde i fem år! Tro meg, vi vil ikke gå tom for det igjen!

Var denne anmeldelsen nyttig for deg?

Skrevet av iHerb Kunde den 30. desember 2011

For 4 år siden ble min katt, Ed, diagnostisert med Feline Leukemia. Jeg bestilte det en kapsel på internett. Ed trives. To år senere tok jeg det til en rutinemessig kontroll. Ed overrasket min veterinær. Ikke bare hadde han overlevd, viste hans blodprøve at han faktisk hadde "kaste" sykdommen. Jeg ble forklart om AHCC, og hun var skeptisk entusiastisk. Jeg er ikke skeptisk. Ed får en kapsel strødd i maten hver dag. Og nå koster det meg mye mindre takket være I-Herb. Oppdater 12/30/11: Ed trives fortsatt. Jeg har blitt drept etter at jeg har prøvd å teste ryggen min. Jeg forteller folk om dette bestemte produktet ofte.

Var denne anmeldelsen nyttig for deg?

En bedre person med det.

Skrevet av iHerb Kunde den 28. desember 2009

Jeg bestilte tre flasker å prøve. etter den første to kapseldosen er AHCC et virkelig fantastisk produkt

Jeg kunne fortelle forskjellen så fort! Det er et faktum at det er en liten nedgang, ) konstant trøtthet. Innen to uker er det ikke vevet at dette produktet fungerer. Det er en stor en. det har blitt lagt til vårt årlige budsjett! Jeg kan føle. hvor spennende det jeg høster

som mitt styrende immunsystem !! Bunnlinjen Jeg kjenner personen. og jeg er en litt bedre person med det.

AHCC mot onkologi

Jeg har ikke møtt før, men navnet AHCC er ganske populært. Studier av materialer om bruk av sopp i behandling av onkologi, kom jeg umiddelbart over omfattende forskning om dette emnet i Japan. Å ha respekt for orientalske forskers visdom, måtte vi trenge litt dypere inn.

Hva er AHCC og hvorfor så mye oppmerksomhet til det. Disse fire bokstaver (forresten, navnet er patentert) betegner et ekstrakt av japanske sopp. Bokstavskombinasjonen AHCC består av de første bokstavene i uttrykket Active Hexose Correlated Compound (som grovt betyr: aktiv soppsammensetning).

AHCC ekstrakt er anerkjent som et av de mest kraftige kjente immunstimulerende midler. Det ble utviklet av Amino-Up Chemical Company fra Sapporo (Japan). Den er laget av et proprietært hybrid shiitake-sopp (anser vi ikke her Shiitake soppekstrakt, vil dette være en separat artikkel), Kawaratake og Suehirotake, dyrket i et flytende medium med riskli (et kontrollert miljø, ligner Vannhagearbeid). Når det fremstilles ved gjæring, ekstraheres en unik forbindelse med lav molekylvekt, som ikke ofte finnes i medisinske sopp.
Mer enn 29 publiserte anvendelsen av forskningen AHCC i mer enn 700 sykehus i Japan siden 1986. Det er mye vitenskapelig bevis som tyder på at AHCC hjelper ikke bare å hindre bivirkninger av cellegift, men øker også effektiviteten av immunsystemet.

En studie publisert i forsøkene fra American Association for Cancer Research i mars 1999 viste at AHCC var i stand til å lindre bivirkningene av flere standard kjemoterapi medisiner. I mus som ble eksponert for cytostatika fluorouracil (5-FU) eller cyklofosfamid (CY), eller en felles søknad, observert daglig vektreduksjon, hadde dårlig blod og benmarg som er "betydelig gjenopprettet" når den administreres sammen med AHCC.

Mus behandlet med merkaptopurin (6-MP) og metotrexat (MTX) viste en reduksjon av kroppsvekt, en reduksjon av serumalbumin og forringelse i leverfunksjonen. Alle disse indikatorene ble signifikant forbedret når AHCC ble administrert med kjemoterapeutiske midler. Hårtap, også kjent som alopecia, og vanligvis forårsaket av cytosin arabinosid (Ara-C), ble redusert ved å bruke AHCC. Beskyttende virkning av AHCC i denne henseende har også blitt bekreftet i en annen undersøkelse, hvor 5 ut fra 7 viste tunge og 2 av 7 moderat grad av alopeci hos kontrollgruppen av rotter behandlet med cytosin arabinosid kjemoterapi medikament (Ara-C). Mus som ble behandlet kjemisk med AHCC var beskyttet mot håravfall.

Skader på leverfunksjonene er også ofte årsaken til de ubehagelige bivirkningene av kjemoterapi. I en studie utført på mus, hvor AHCC og karbontetraklorid ble brukt som ekstra midler i løpet av kjemoterapibehandling, ble det redusert leverfunksjon. I tillegg ble stoffskiftet økt, noe som bidro til å forhindre akkumulering av kreftfremkallende forbindelser og utvikling av hormonelle lidelser som ofte følger med leversvikt.

I tillegg til å beskytte mot skadelige bivirkninger har AHCC også vist seg å kunne øke effektiviteten av kjemoterapi. I en studie utført på rotter med implanterte brystkreftcellelinjer deltok tre grupper, som ble observert i 38 dager. Det var en kontrollgruppe, en gruppe som mottok UFT (oral kjemoterapi med fluorouracil) og en UFT + AHCC behandlingsgruppe. Kontrollgruppen viste den største tumorveksten. Det var en liten økning i tumorundertrykkelse i AHCC-gruppen sammenlignet med UFT-gruppen. Den største forskjellen ble funnet i veksten av fjerne metastaser, som ble hemmet ved behandling med AHCC + UFT, men økt ved bruk av bare UFT.

Mus behandlet med UFT alene ble påvirket av undertrykkelsen av funksjonen av naturlige morder (NK) celler. NK-celler, er immunsystemets celler ansett som spesielt viktige i kroppens kamp mot kreft. AHCC gjenoppretter og forbedrer funksjonen til NK-celler, samt makrofager, er en annen viktig del av kroppens immunsystem. Det forbedrer også produksjonen av anti-kreft cytokiner.

Det er veldig viktig å opprettholde kroppens immunforsvar. I en svekket tilstand av immunitet kan fjerne metastaser begynne å spre seg etter at primære svulster har blitt redusert eller eliminert fullstendig. Et svekket immunsystem gjør det mulig for mikroskopiske svulster å vokse fritt.

I den utvidede studie utført 1992-1999, 70 pasienter med patologisk bekreftet hepatisk cancer, etter kirurgi mottok oralt AHCC (3 gram per dag), noe som tillot å vise økt overlevelse (50% av pasientene etter 45 til 68 måneder). Jeg merker at det er mulig å kjøpe AHCC i nettbutikker som ImmPower AHCC.

Følgende doser gjenspeiler det som har vært vellykket i studier basert på gjentatt testing av NK-celleaktivitet: For kreft, HIV og andre livstruende sykdommer, 3 g per dag i to uker, deretter 1 g per dag til tilstanden tilfredsstillende. Noen fortsetter å ta en dose på 1 g som en profylakse selv etter at problemet er løst, mens andre slutter å ta det, og fortsett hvis problemet kommer tilbake.

I sjeldne alvorlige tilfeller er det nødvendig å ta så mye som 6 gram per dag. Som en form for profylakse anbefales 1 gram per dag. Vedtaket av 3 gram per dag fører til en kraftig økning i aktiviteten til NK-celler innen to uker. Ved en redusert dose på 1 gram per dag ble de samme resultatene oppnådd etter fire uker. Selv etter at doseringen ble redusert til 1 gram per dag, fortsatte aktiviteten til NK-celler å øke.

Du kan finne disse artiklene nyttig.

Alternativ kreftbehandling. advarsel

Kreft immunforsvar

Immunforsterkningsterapi (IAT). Dr. Burton

Sunn vane. Kreft og protein

11 kommentarer

Gi råd om hvor du skal kjøpe, vær så snill
bare god kvalitet

Gå til siden her og velg.
Jeg publiserte ikke din sendte link med en stor pris.
Under min lenke ville jeg velge et produkt av firmaet NOW FOODS.
Jeg har lenge brukt andre produkter av dette selskapet - det fungerer.
Selv om jeg også bruker Source Naturals produkter.

Videre kommuniserer jeg med onkologens mammolog, som har ansvaret for onkologisk senter, og han har sitt eget laboratorium i sentrum.
For flere år siden tok han for sine pasienter produkter fra ett MLM-selskap i Russland. Men for en stund
kvaliteten på produktet opphørte å tilfredsstille ham...
Men fra denne nettbutikken ga laboratoriet en positiv konklusjon.
Ikke komme over annonsering.

Velkommen!
Ektemannen har onkologi... Hvordan kan du bli kontaktet for konsultasjon?

Yuri, still et spørsmål her. Hvis spørsmålet er rent personlig, vil jeg ikke publisere det.
Bor i en så stor by, du har sikkert mulighet til å konsultere personlig.
Ansikt til ansikt konsultasjon med en god spesialist er definitivt bedre enn den elektroniske.

Kjære Yuri. Jeg publiserer ikke brevet, men jeg svarer på det.
Dessverre er det ingen spesialist i min liste i ditt område eller i din store by. Jeg trengte ikke å forholde seg til emnet du skriver om, så jeg kan ikke gi noen klare råd. Men jeg vil si at kjemoterapi i ditt tilfelle virkelig ikke hjelper mye. Medisinene jeg kjenner, skjærer ikke med problemet ditt, men forstår ikke hva de skal bruke, noe som tilsvarer å akselerere terminalstadiet.
Se. Jeg er sikker på at i din by finner du den rette spesialisten.

Jeg er fra Astana. Hvor kan jeg kjøpe ANSS ??

Følg lenken, velg et produkt og kjøp. Men først se på om det er levering til Astana.

Velkommen! Jeg leser i artikkelen at AHCC ikke kan brukes til blodsykdommer. Hva med lymfom (nodal v-celle)? Jeg finner ikke bekreftelse på denne informasjonen. Takk på forhånd for svaret!

Catherine, for å svare på spørsmålet ditt, trenger du en "smal" praksis. Det er på lymfomer. Uten praktisk bekreftelse ville jeg ikke anbefale det. Vi må se etter en "smal" spesialist.

Velkommen! Er det mulig å bruke ANSS med uvirksom glioblastom form? Medisin har ingenting å tilby med pappa.

Julia skrev gjentatte ganger at alle alternative behandlingsmetoder kan brukes som tillegg til de viktigste metodene. Som den basale behandlingsmetoden er feilaktig. Alle alternative metoder kan bare supplere de grunnleggende metodene med noen prosentsatser, men ikke erstatte dem.
Det samme gjelder for AHCC.
Les denne artikkelen i en del av forsøket Dr. Ornish. Påfør hans teknikk. Og i dette tilfellet er det mulig AHCC på en eller annen måte kan hjelpe. Men ikke av seg selv!

Ahcc vurderinger i onkologi

AHCC (Active Hexo Composition) er et preparat som inneholder biologisk viktige elementer, beregnet for forebygging og behandling av alvorlige sykdommer: lever, hjerte og blodårer, ondartede svulster. De viktigste aktive stoffene - høymolekylære polysakkarider - utfører beskyttende, lagring, energifunksjoner.

AHCC aktiverer immunsystemet og gjenoppretter dets effektivitet, forhindrer veksten av kreftceller. Etter gjentatte studier ble det oppnådd resultater som viser de unike egenskapene til bioadditiver: reduserer antall tumorceller i ulike sykdommer med 50-80%, forbedrer velvære etter kjemoterapi. Tillegget brukes i den offisielle onkologien til Japan og noen asiatiske land.

Produksjonsteknologien er patentert av det japanske selskapet Amino up Chemical Co., Ltd. Alle produsenter bruker denne teknologien, slik at stoffene har samme effekt. Prisen på AHCC er ganske høy på grunn av dyre råvarer og mangel på konkurranse.

AHCC: sammensetningen av stoffet

Kosttilskudd er et konsentrert ekstrakt fra medisinske sopp som dyrkes i et spesielt næringsmedium basert på uraffinerte ris. I prosessen med vital aktivitet av sopp, dannes høymolekylære karbohydrater som simulerer immunsystemet. På grunn av det høye innholdet av beta glykaner, har ekstraktet en kraftig immunstimulerende effekt, men fremkaller ikke en overdreven beskyttende reaksjon i kroppen.
Ekstraktet inneholder ganoderiske syrer, som har antiallergisk effekt, beskytter leveren celler, bidrar til å redusere blodtrykket, hemmer kolesterol syntese, og har en beroligende effekt på sentralnervesystemet.

For produksjon av AHCC bruk sopp:

  • Shiitake.
    Inneholder mineraler, aminosyrer, riboflavin, tiamin. Den mest verdifulle komponenten av polysakkarid lentinan, produserer et enzym som stopper veksten av svulster. Shiitake ekstrakt hindrer utvikling av aterosklerose og hypertensjon, stimulerer tarmene, ødelegger hepatittvirus, herpes, fremmer frigjøring av insulin.
  • Maitake.
    Griffolan som inngår i polysakridet aktiverer hvite blodlegemer som gjenkjenner og ødelegger giftige partikler og kreftceller. D-fraksjon øker aktiviteten og antall immunceller. X-fraksjon, normaliserer nivået av sukker.
  • Reishi.
    Stoffer som finnes i soppen, har anti-allergisk, antispasmodisk effekt, immunmodulerende effekter. Inneholder antitumorpolysakkarider og terpenoider som øker motstanden mot stress.

Hver sopp hemmer en bestemt type kreft. Komponentene i ANSS er følsomme for alle typer neoplasmer. Legemidlet kan brukes til kompleks behandling av kreft i forskjellige stadier. Ifølge pasientomtaler er det klart at ANSS hjelper til med å overføre strålebehandling og kjemoterapi, forhindrer utviklingen av metastaser.

Hvordan fungerer AHCC

Under påvirkning av polysakkarider øker antall forskjellige typer hvite blodlegemer, noe som ødelegger infiserte eller unormale celler, cellulære rusk og bakterier. Dendritiske celler aktiveres, og overfører informasjon om antigenet til lymfocyttene. Som et resultat dannes antistoffer mot sykdomsfrembringende elementer, og immunresponsen blir forbedret. Dermed hjelper ekstraktet av medisinske sopp til å bekjempe patologiske prosesser. AHCC øker aktiviteten til NK-celler (ødelegge svulster og virusinfiserte celler) med 3-8 ganger. Befolkningen av makrofager (fange og fordøye giftige partikler og bakterier) blir doblet. Antallet T-lymfocytter (bestemme forekomsten av antigener) økes tre ganger.

Sopp ekstrakt:

    • hemmer tumorceller og bremser veksten deres
    • reduserer betennelse og høye nivåer av c-reaktivt protein;
    • fremmer fjerning av frie radikaler;
    • øker stressmotstanden;
    • Beskytter mot ulike infeksjoner;
    • normaliserer blodsukkernivået;
    • hindrer skade på leveren, reduserer viral belastning i hepatitt;
    • forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer trykket på vaskulære vegger,
    • reduserer mengden calprotectin, som forårsaker funksjonelle tarmsykdommer;
    • reduserer intraokulært trykk;
    • forbedrer den generelle helse.

Vær oppmerksom! Til tross for alle de positive egenskapene erstatter AHCC ikke medikamenter mot kreft og andre sykdommer. Bio-supplement gjenoppretter immunsystemfunksjonen for å bekjempe sykdom og reduserer bivirkninger av behandling. Fungoterapi bidrar til å opprettholde tilstanden til uvirkelige pasienter, hemmer tumorvekst og metastase i tilfelle av en progressiv sykdom, lindrer blodforgiftning. Legemidlet gir en sjanse til lindring av lidelse og utvinning. Effekten oppnås ved kompleks behandling.

Når anbefaler eksperter å ta AHCC

Den helbredende kraften i Active Hexo Composition strekker seg til hele kroppen.

Indikasjoner for bruk AHCC:

  • diabetes,
  • levercirrhose, akutt leversvikt,
  • viral hepatitt B og C,
  • hudvirus sykdommer (herpes, kondylomer, papillomer),
  • atopisk dermatitt,
  • inflammatoriske sykdommer i leddene,
  • aterosklerose, hypertensjon,
  • kronisk utmattelsessyndrom
  • smittsomme og virale sykdommer.

Legemidlet er anbefalt for immunoprofylax, foryngelse og senking av aldringsprosessen.

Godkjennelse av AHCC under kjemoterapi og strålebehandling forhindrer skade på tarmslimhinnen og leverfunksjonene, reduserer manifestasjoner av oppkast, kvalme, depresjon, gjenoppretter blodtellingen. Den skadelige effekten på beinmargestrukturene som er involvert i bloddannelse, reduseres. Dannelsen av erytrocytter og leukocytter blir ikke forstyrret. Hemoglobin faller ikke til kritiske nivåer. AHCC forhindrer utvikling av akutt trombocytopeni (en kraftig reduksjon i blodproppene).

Tillegget kan brukes med de fleste legemidler som brukes til kjemoterapi. Legemidlet kan ikke tas i behandling av doxorubicin, Tamoxifen, et antiemetisk middel Ondansetron. Bruksanvisningene indikerer at komponentene i ekstraktet reduserer effekten av disse legemidlene. Før du kjøper AHCC, kontakt legen din.

Bruken av stoffet etter kjemoterapi bidrar til å raskt gjenopprette leukocyttnivå og vev-homeostase, stimulere dannelsen av blodplater, øke hemoglobin.

I terminale stadier av sykdommen kan AHCC brukes som en palliativ behandling for å lindre symptomer, redusere volumet av svulstvev, redusere forstyrrelser i fordøyelseskanaler, forleng livet. Ifølge en studie på 3000 mg ekstrakt per dag var det mulig å øke overlevelsesgraden på 50% av pasientene med leverkreft i løpet av 45-60 måneder.

I praksis er det ingen kontraindikasjoner for bruken av medikamentet, soppsekstraktet forårsaker ikke allergiske og toksiske reaksjoner.

Anbefalte doser av AHCC

Kapsler med sopp ekstrakt tar en time før måltider.
Den profylaktiske dosering av AHCC er to til seks kapsler per dag i to uker. En kapsel er nok for barn under 12 år.
For å unngå bivirkninger i perioden med kjemoterapi, anbefales den anbefalte dosen på 3000-6000 mg (6-12 kapsler) per dag.

Etter kreftbehandling, er tilskudd tatt to uker, 6-12 kapsler per dag. For alvorlige onkologiske sykdommer er den optimale dosen 18 kapsler per dag i tre måneder. Hvordan du tar stoffet for komplisert behandling, vil fortelle legen.

Gjennomgang av preparater som inneholder ekstrakter av sopp AHCC

Kinoko Gold AHCC


Selskapet produserer Quality of Life Labs. Den aktive substansen (500 mg) er i kapsler laget av vegetabilsk analog av gelatin. Legemidlet har en antitumor effekt: det hemmer celleproliferasjon, stimulerer immunsystemet, skaper et ugunstig miljø for cellevekst. Halvparten av pasientene etter å ha tatt soppekstraktet har betydelige forbedringer. Tillegget bør brukes i kombinasjon med terapeutiske antitumormetoder. Etter kjemoterapi reduserer Kinoko Gold AHCC manifestasjoner av komplikasjoner: anemi, feber, kvalme, oppkast. Kosttilskudd stimulerer prosessen med å gjenopprette normale celler som er skadet av behandlingen.

Legemidlet øker effektiviteten av behandlingen av virusinfeksjoner (herpes, hepatitt, HIV), reduserer kolesterol og blodsukker, reduserer alvorlighetsgraden av inflammatoriske prosesser i sykdommer i leddene.

Kinoko Gold AHCC kan kjøpes for å forebygge kreft for personer i fare (dårlig arvelighet, hyppig stress, interaksjon med kreftfremkallende stoffer).

Kinoko Platinum AHCC

Et dyrket ekstrakt av medisinske sopp produsert av Quality of Life Labs aktiverer antitumorimmunitet. Den kan brukes i komplisert behandling, under og etter kjemoterapi og strålebehandling for å styrke immunforsvaret.

Legemidlet er effektivt for å forebygge kreft, vaskulær, inflammatorisk, virussykdommer. Anbefales for eldre mennesker for å fremme helse, normalisere blodtrykket, øke vitaliteten.

AHCC (aktiv heksosammensetning)

Legemidlet graver Planetary Herbals har en god antitumoraktivitet. Ekstrakten av sopp fremmer produksjonen av immunceller, øker effektiviteten av kjemoterapi og minimerer bivirkningene av anti-kreftmedisiner. Supplement hemmer utviklingen av aids, cirrose, hepatitt. Komponentene som utgjør stoffet forhindrer at blodplater stikker sammen, tynner blodet, senker kolesterolet. AHCC kan brukes som et supplement til behandling og for forebygging av aldersrelaterte sykdommer forbundet med svekkelse av kroppen. Omtaler av eldre indikerer en jevn reduksjon av blodtrykket og forbedrer den generelle tilstanden etter å ha tatt kosttilskudd.

AHCC, ekstra styrke

Supplementet til Now Foods har en antioksidant, antitumor, immunmodulerende effekter. Lavmolekylære komponenter i sammensetningen stimulerer aktiviteten til T-lymfocytter for å ødelegge antigener. Legemidlet øker kroppens evne til å avgifte, bidrar til den raskeste rehabilitering etter radioterapi og kjemoterapi. AHCC, anbefales ekstra styrke når immunsystemet svekkes hos eldre og alvorlig syke mennesker. Det kan brukes i kompleks behandling av neoplasmer, viral hepatitt, hudvirus sykdommer, for forebygging av trombose, forbedring av den generelle tilstanden i kronisk utmattelsessyndrom.

AHCC: vurderinger

Pasienter snakker om kosttilskudd som inneholder et ekstrakt av medisinske sopp, som en effektiv støtte i behandling av kreft og alvorlige virussykdommer. AHCC forbedrer humoral og cellulær immunitet, sterkt lindrer tilstanden, bidrar til å oppnå vedvarende remisjon.

Brystkreft ble diagnostisert 2 ss. AHCC tok parallelt med løpet av kjemoterapi, i henhold til bruksanvisningen. Prisen var litt pinlig, men Iherb alle rusmidler er billigere. Etter behandlingsforløpet ble hun raskt gjenopprettet, det var ingen signifikante endringer i nyrene og tarmene.

Tok AHCC etter fjerning av magen. Metastaser ble funnet. Etter å ha lest anmeldelser valgte jeg Kinoko Gold AHCC. Han gikk forbi en kjemoterapi uten komplikasjoner. Undersøkelsen bekreftet remisjonen.

I løpet av året hadde hun forkjølelse, det var smerter i leveren. På grunn av svakhet kunne jeg ikke gå på jobb. Etter AHCCs løpetid forsvant tretthet, optimisme dukket opp, i flere måneder har virus ikke angrepet kroppen min.

Produktomtaler: herb777.ru

Katalog over vurderinger av produkter for helse og skjønnhet

Anmeldelser Kvalitet av livslabs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 60 grønnsakskapsler

Jeg kunne fortelle forskjellen så fort! I løpet av uken etter å ha tatt seks kapsler om dagen, opplevde jeg spesielt lindring fra kroniske smerter, økt smertetoleranse, en betydelig reduksjon i angst, en betydelig økning i tålmodighet, mindre halsbrann og mye lettelse fra min (vanligvis) konstante tretthet. I to uker var mannen min overbevist om at dette produktet fungerte... Fra det han så, sa han at forskjellen mellom meg å ta AHCC og ikke ta den er "stor"... er så stor at Han legger til kostnaden til vårt årlige budsjett! Jeg forstår veldig godt fordelene med det bare fordi jeg kan føle... hvor flott det er at jeg høster andre fantastiske fordeler som jeg ikke kan føle

som min forbedring av immunforsvaret! Bunnlinjen... Jeg kjenner en person jeg var uten han... og jeg er bare en god person med ham.

Ahcc vurderinger i onkologi

AHCC (Now Foods) - et narkotikabyrå NOW Foods, som er designet for å aktivere immunforsvaret og er en blanding av bioaktive forbindelser som er kraftige immunostimulerende midler med anti-kreftegenskaper. Sammensetningen av stoffet AHCC inkluderer mycelium av medisinske sopp, som er verdens kjente oncoprotective agenter.

AHCC nå matvarer: sammensetning

Sammensetningen av dette legemidlet inkluderer:
1. Utdrag av mycelium av sopp - 500 mg:
- shiitake;
- maitake;
- Reishi.
Navnet på stoffet er de første bokstavene i de engelske ordene "Active Hemi-Cellulose Compound".

AHCC egenskaper

For at du skal forstå egenskapene til dette legemidlet, vil vi fortelle deg om egenskapene til komponentene.

Indikasjoner og kontraindikasjoner AHCC

Egenskapene til dette stoffet bestemte sin høye etterspørsel og bruk. Den brukes i tilfeller av:
- i immunforsvarstilstander for å styrke immunforsvaret;
- med ondartede og godartede svulster;
- diabetes;
- med hepatitt B og C;
- med et herpesvirus
- med atopisk dermatitt;
- med kronisk utmattelsessyndrom;
- AHCC er effektiv for hudproblemer;
- å redusere aldringsprosessen og foryngelsen av kroppen
- i komplisert terapi av onkologiske sykdommer;
- under rehabilitering etter kjemoterapi og radioterapi;
- for immunrehabilitering og immunoprofylakse.

AHCC søknad

1. Som et profylaktisk middel.
Ta stoffet tre ganger daglig for 2-6 kapsler (1000-3000 mg). For barn - en kapsel en gang om dagen.

AHCC pris og salg

Vi tilbyr dette stoffet fra oss på to måter:
- ring vår leder på telefonnummeret oppført på nettstedet og foreta en muntlig bestilling
- Bestill stoffet gjennom tilbakemeldingsskjemaet.
Levering av stoffet i begge tilfeller uten forsinkelse.
Prisen på stoffet på denne siden.

Ahc vurderinger

Tamara Sergeevna B, 53 år gammel, Novosibirsk
"Jeg har et svakt immunsystem, og av denne grunn begynner herpes å krype på leppene, det tar 15-20 år. Jeg brukte mye medisiner - det hjalp ikke. Legen rådte meg til AHCC. Jeg tok 8 kapsler om dagen for en en måned tok jeg en pause på 15 dager og drakk stoffet igjen i samme dose. I løpet av de siste to årene har jeg aldri vært syk, jeg har helt glemt herpes. Nå drar jeg gjennom stoffet hver sjette måned. "

© 2009-2018 Overføringsfaktor 4Life. Alle rettigheter reservert.
Sitemap
Det offisielle nettstedet til Roux-Transferfactor.
Moskva, st. Marxist, 22, s. 1, av. 505
Tlf: 8 800 550-90-22, 8 (495) 517-23-77

© 2009-2018 Overføringsfaktor 4Life. Alle rettigheter reservert.

Rabatt på AHCC

Doser anbefalt av Association for studier av effektiviteten av AHCC.

1. Doser for forebygging av sykdommer:

1000-3000 mg AHCC eller 2-6 kapsler per dag i tre doser. Barn med sikte på forebygging - 1 kapsel 1 gang per dag.

2. Støtte i behandling av kreft, forebygging av bivirkninger av anti-kreft terapi:

3000-6000 mg AHCC eller 6-12 kapsler per dag.

I henhold til anbefalingene fra Association for Study of AHCC, er støtte av immunsystemet ved hjelp av AHCC indikert for alle typer onkologiske sykdommer, bortsett fra blodsykdommer.

- Godartede og ondartede neoplasmer.

Zdravnitsa.ru

Tradisjonell medisin, alternativ medisin, trolldom, helbredelse

Real Cancer Treatment Epithalamin + Timalin

Moderatorer: Ovula, Tatiana

  • Gå til side:

Post thunderdome »Sat 03 desember, 2016 10:48 pm

Melding thunderdome »Sat 03 desember, 2016 10:52

Post thunderdome »Sat 03 desember, 2016 11:02

Melding thunderdome »Sun Dec 04, 2016 1:14 am

Meldingen thunderdome »Sun Dec 04, 2016 1:20 am

Post thunderdome »Sun Dec 04, 2016 1:38 am

Meldingen er thunderdome »Sun Dec 04, 2016 2:14 am

Melding thunderdome »Sun Dec 04, 2016 2:16 am

Meldingen thunderdome »Sun Dec 04, 2016 2:26 am

Post Veterinarian »Sun Dec 04, 2016 3:28 pm

Melding fra Christina2 »Sun Dec 04, 2016 6:30 pm

Post Veterinarian »Sun Dec 04, 2016 7:25 pm

ANSS behandling av kreft

AHCC er en proprietær utvikling av Amino Up Chemical Co., Ltd. Immunterapi-stoffet AHCC er et resultat av utvikling og forskning utført av professor Toshihiko Okamoto fra University of Tokyo) og Amino Up Chemical Co., Ltd. Fra og med 1989 begynner Amino Up Chemical Co., Ltd. å produsere AHCC i sine anlegg til høyeste kvalitetsstandarder.

Immunsystemet og handlingsprinsippet til ANSS

For å forstå ANSS-prinsippet, må du bli kjent med immunforsvaret.

Immunsystemet er beskyttelsen av kroppen mot smittsom mikroflora og andre negative faktorer. Gjennom en rekke trinn som kalles immunrespons, identifiserer immunsystemet mål og angrep av bakterier, virus og andre antigener som kan forårsake sykdom.

Hovedcellene som er involvert i immunsystemets funksjon er hvite blodlegemer eller leukocytter.

Blant dem er to typer:

- makrofager som "spiser" unormale celler og invaderer fremmede mikroorganismer

- Lymfocytter, som ødelegger fremmede stoffer, produserer kjemikalier som fungerer som budbringere, og lar kroppen huske og kjenne igjen de "okkupanter" som allerede har vært der, slik at kroppen kan ødelegge dem.

Hvis immunsystemet ditt brukes optimalt, øker du sjansene for å unngå og forebygge infeksjoner, sykdommer og andre helseproblemer.

I 2000 brukte Katsuaki Uno, MD, kreftforsker og onkolog, AHCC for kreftpatienter. Som et resultat av hans forskning konkluderte doktoren at for at kreftceller skal utvikle seg til en svulst, trenger de et bestemt miljø eller tilstand sykdom, som er resultatet av abnormiteter i immunsystemet. Han uttalte at "kreft er en feil i immunsystemet, noe som fører til et utbrudd av sykdommer, med andre ord, det er en immunitetssykdom."

Det er mange grunner til at vår immunitet svekkes:

- stress,

- miljøgiftighet;

- medisiner og andre trusler.

Dermed kan svekkelsen av immunovervåkning føre til forekomst av ulike sykdommer, inkludert godartede (papillomer, fibroider, adenomer, mastopati) og ondartede tumorer (kreftnoder).

Ifølge enkelte forskere utsorterer kreftceller et enzym (glyoxalase-1). Under virkningen av dette enzymet mister lymfocytter sin aktivitet og går inn i en "sovende" tilstand. Som et resultat, i kreftpasienter, forsvarer forsvarerne av kroppens makrofager, lymfocytter i depresjon og utfører ikke deres anti-kreft beskyttende funksjoner på riktig måte.

Alfa glukaner, som finnes i AHCC, aktiverer "sovende krigere": makrofager, naturlige drepere (NK), cytotoksiske T-killere).

1. Makrofager

Makrofagen bokstavelig talt "spiser" den syke cellen.

I tillegg forårsaker alfa-glukaner makrofager å utskille Tumor-Alpha Necrosis Factor (TNF-alfa). Det tillater ikke vekst av fartøy inne i svulsten, svulsten begynner å krympe og krympe.

2. Lymfocytter

  • Cytotoksiske T-killere frigjør stoffer som ødelegger unormale celler og fremmede organismer i kroppen.

Etter å ha oppdaget en kreftcelle, frigjør T-killers spesielle proteiner perforin. Perfoins gjør et hull i membranen til den unormale cellen. Som et resultat dør cellen, og hvis ikke, kommer andre granzymproteiner til å redde, som T-killers avgir etter perforiner. Granzymes ødelegger endelig kreftcellen, ødelegger kjerne.

Cytotoksiske T-killere angriper en kreftcelle

  • Naturlige (naturlige) morderceller (NK): En type lymfocytter som utfører svært viktig arbeid i immunsystemet: Disse cellene kan oppdage og ødelegge tumorceller og mikrober før de multipliserer, noe som kan beskytte deg mot kroniske, gjenfødte sykdommer. NK-celler jobber med innhylle kreftceller eller mikrober og injiserer små partikler i byttet deres som forårsaker celle- eller mikrobe-død.

Natural Killer (NK) er en spesiell celle, har sterke anti-tumor beskyttende egenskaper, den identifiserer ulike syke celler som ikke kunne gjenkjenne makrofager og cytotoksiske T-celler.

Handlingsprinsippet for naturlige drepere (N-killers) er det samme som for T-killers: Ved å bli med en fremmede celle, N-morder, begynner å frigjøre substansen perforin, som spiser vekk overflaten av kreftcellen, som et resultat av hvilke overflatepunarinhull ser ut. dør, så den neste hit N-killer fremhever granzymes som ødelegger kjernen til den syke cellen. Etter disse effektene dør kreftcellen helt.

En naturlig morder (NK) angriper en kreftcelle.

Således, takket være alfa-glukaner, er AHCC et additiv til den komplekse effekten på immunsystemet når man bekjemper kreftceller, nemlig:

- aktiverer "sovende krigere": makrofager, naturlige drepere (NK), cytotoksiske T-drapere).

- forårsaker makrofager å utsette Tumor-Alpha Necrosis Factor (TNF-alfa), som bremser veksten av kreftceller.

Bevis på effektiviteten av ANSS

De mest aktive og store studiene var viet til bruk av AHCC innen kreftområdet. Siden 1990-tallet har ANSS blitt brukt som en ekstra terapi for kreftpatienter som mottar konvensjonell behandling, for å stimulere og vedlikeholde immunsystemet, samt å forbedre livskvaliteten. Siden ANSS ble oppfunnet og registrert i Japan, ble det meste av undersøkelsen også gjennomført der. Ved slutten av 1990-tallet ble ANSS brukt i ca. 700 medisinske fasiliteter, hvorav de fleste var lokalisert i Japan. AHCC ble vedtatt i disse institusjonene og ble brukt som kosttilskudd for kreft, da individuelle tilfeller og forskningsresultater viste at det var svært nyttig. Faktisk har ANSS blitt kjent som "helsemad i kreft."

Det er viktig å understreke at ANS brukes i tillegg til tradisjonell behandling, det vil si at AHCC ikke erstatter kjemoterapi, radioterapi og / eller kirurgi eller annen immunterapi. Leger i Japan bruker vanligvis ANSS sammen med de viktigste kreftbehandlingsmetodene, og dette tillegget får gradvis anerkjennelse i andre land i hele Asia og i USA.

Reduksjon av inflammatorisk prosess

Inflammasjon er en reaksjon av immunsystemet som respons på traumer, infeksjoner eller irritasjon. Inflammasjon stimulerer immunsystemet og er et viktig første skritt i kampen mot infeksjon og behandling av skadede celler og vev. Men når betennelse er kronisk, noe som betyr at immunforsvaret stadig er i opphiss, og dette kan føre til kroniske sykdommer.

AHCC har antiinflammatoriske egenskaper, noe som gjør det til en potensiell kandidat til behandling av sykdommer karakterisert ved betennelse. En av de svært effektive måtene å kontrollere nivået av betennelse i kroppen er å måle mengden protein i blodet (denne analysen kalles C-reaktivt protein eller CRP). Når proteinnivået er høyt, er det et signal om forekomst av infeksjoner, som for eksempel kreft, inflammatorisk tarmsyndrom, pankreatitt, kardiovaskulære sykdommer og andre inflammatoriske tilstander. Studier har også vist at ANS kan redusere betennelse og høye nivåer av CRP.

Vektkontroll og appetittregulator.

ANSS kan også øke leptin, et hormon med antiinflammatoriske egenskaper. Leptin er også involvert i vektkontroll, da det spiller en viktig rolle i fettmetabolismen og appetittreguleringen. Dette betyr at ANS kan være nyttig i vektkontroll.

ANSS som en antioksidant

Oksidanter er stoffer i maten, miljøet og visse medisiner, spesielt kjemoterapi, som øker oksygenaktiviteten i kroppen og som et resultat fører til en prosess som kalles oksidasjon. Oksidasjon er forringelse eller aldring av celler. Fysisk og følelsesmessig stress kan også fungere som oksidanter. Oksidanter bidrar til opprettelsen av frie radikaler, molekyler som kan skade celler, vev og organer.

Antioksidanter bekjemper oksidasjon og frie radikaler, samt skadene de kan forårsake. AHCC har vist antioksidantegenskaper når det brukes mot et visst antall oksidanter, inkludert forskjellige kjemoterapi-legemidler.

Motstand mot stress

Det ble også funnet at AHCC reduserer den fysiske responsen på følelsesmessig stress. Når kroppen blir utsatt for følelsesmessig stress, blir balansen mellom immun- og endokrine systemer forstyrret, noe som kan føre til fysiske lidelser og sykdommer. Et eksperiment utført på rotter av professor Shigeru Matsuzaki fra Dokig University School of Medicine i Tochigi, Japan viste at ANSS, introdusert i dietten av rotter utsatt for konstant stress, kontrollerte nivået av elementer hvis antall er kjent for å øke i stressende situasjoner, nemlig sukker blod og adrenalin. Dermed kan ANSS bidra til å redusere stress og opprettholde en balanse mellom sinn og kropp.

Forkjølelse, influensa og andre infeksjoner

Gitt den ineffektive antibiotika, for ikke å nevne at de har bivirkninger som gjør deg sårbar mot enda flere infeksjoner, velger flere og flere mennesker naturlige alternativer.

AHCC har blitt studert i detalj, og gir en mulighet til å forebygge og behandle infeksjoner på frontlinjen: å bygge, styrke og vedlikeholde immunsystemet ved å aktivere spesielle immunceller. ANSS - en utmerket boost av immunsystemet mot forkjølelse.

Andre kroniske sykdommer

ANSS evne til å positivt påvirke immunceller og immunresponsen gjennom hele kroppen åpner døren for bruk i behandlingen av mange kroniske sykdommer. Studier av disse evnene utføres til denne dagen.

Diabetes komplikasjoner er vanligvis svekkende og dødelig. Hos voksne med diabetes er frekvensen av dødsfall fra hjertesykdom 2-4 ganger høyere enn hos personer uten diabetes.

Forskning tyder på at både betennelse og oksidativt stress (en tilstand der en overdreven mengde frie radikaler og / eller ikke nok antioksidanter akkumuleres i kroppen) er tilstede i type 2 diabetes. I tillegg reduserer betennelse kroppens evne til å bruke insulin på riktig måte, og bidrar også til nedbrytning av insulinproducerende celler i bukspyttkjertelen. ANSS har antiinflammatoriske egenskaper og normaliserer blodsukkernivået.

ANSS kan være nyttig i behandlingen av alvorlige leversykdommer, for eksempel akutt leversvikt og hepatitt. Akutt leversvikt er ikke en vanlig, men alvorlig sykdom med høy dødelighet. "Hepatitt" betyr betennelse i leveren og refererer også til en gruppe virus som virker på et organ. Hepatitt A og B er mest vanlige.

Studier viser at ANSS forhindrer leverskader forbundet med oksydasjon forårsaket av toksin som karbontetraklorid.

Spesialister evaluerte også mulig bruk av AHCC for pasienter med hepatitt. I noen tilfeller av hepatitt- og leverkreft har pasienter og leger observert en forbedring i tapet av blodplater, en reduksjon eller forsvunnelse av virusbelastningen (konsentrasjonen av viruset i blodet) og en slutt på nedgangen i leverfunksjonen.

Kardiovaskulære sykdommer er en av de ledende dødsårsakene over hele verden.

ANSS har noen kvaliteter som kan bidra til å forebygge hjerte-og karsykdommer. En relaterer seg til antiinflammatoriske egenskaper, siden, som forskere har bestemt, spiller betennelse en sentral rolle i kardiovaskulære sykdommer.

Det andre alternativet, som ANSS kan være nyttig for kardiovaskulærsystemet, er evnen til å øke produksjonen av nitrogenoksid. Nitrogenoksyd er et kjemikalie som dannes på det indre laget av blodkar (endotel).

Enzymer gjennom en rekke trinn konverterer aminosyren arginin og oksygen til nitrogenoksyd.

Nitrogenoksyd er viktig for hjertes helse fordi det slapper av i glatte muskler i blodkarene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen. Det kan også utvide blodårer og arterier, noe som i sin tur reduserer blodtrykket på veggene i blodårene. Antioxidantegenskapene til nitrogenoksid kan redusere veksten av kolesterolplakkene i arteriene ved å redusere mengden kolesterol og redusere betennelsen som forårsaker slike plakkdannelser.

Problemet med nitrogenoksid er at selv om høye blodnivåer kan redusere risikoen for kardiovaskulære sykdommer, kan svært få metoder knyttet til diett eller livsstil påvirke produksjonen av nitrogenoksid. ANSS kan bidra til å løse dette problemet.

Med tanke på hvor mange positive resultater ANSS viste under forskning i immunitetsfunksjoner, kan det antas at AHCC kan være nyttig ved behandling av mange andre sykdommer og plager, selv om det ikke er utført noen kliniske studier på dem.

Gitt de antiinflammatoriske egenskapene til AHCC, kan det for eksempel hjelpe mennesker som lider av leddgikt. Pasienter med revmatoid artritt som kontinuerlig har tatt ANSS har lagt merke til en forbedring av symptomene. Dette kan være et resultat av ANSS evne til å stimulere en reduksjon i nivået av TNF-α og et stoff kalt calprotectin, som begge har pro-inflammatoriske egenskaper. Calprotectin finnes i store mengder i synovialvæsken rundt leddene til pasienter som lider av revmatoid artritt.

Amyotrofisk lateral sklerose

Modellering i mus med ABS (amyotrofisk lateralsklerose), en progressiv sykdom som påvirker musklene og til slutt fører til døden, undersøkte forskerne de mulige fordelene ved ANSS ved behandling av denne autoimmune sykdommen. I mus der laboratorieinducerte ABS ble utløst, ga administrering av AHCC betydelig grepstyrke og overlevelse.

Personer som lider av glaukom, bemerket en reduksjon i intraokulært trykk (trykk dannet av intraokulær væske).

ANSS har bidratt til en reduksjon i blodtrykk hos mennesker med høyt blodtrykk.

Kronisk tretthetssyndrom

Personer med kronisk tretthetssyndrom rapporterte en reduksjon i tretthet etter å ha tatt ANSS.

Til tross for mer enn 20 års forskning, er den fulle listen over fordeler som folk kan få fra å bruke AHCC langt fra fullført. Har allerede gjort et betydelig bidrag til studiet av dets effekter i diabetes, kardiovaskulære sykdommer, leversykdommer og andre kroniske sykdommer. Siden AHCC kan påvirke kroppens immunsystem på grunnleggende nivå, virker dets evner veldig lovende.

Bruk av stoffet AHCC

Det er viktig å huske at AHCC ikke er en kur mot kreft. ANSS er et kosttilskudd (BAA) og at stedet ligger ved siden av tradisjonell medisin som et kraftig middel til immunterapi, noe som kan gi pasienter et sterkere immunsystem og en bedre livskvalitet.

AHCC er primært designet for å opprettholde livskvaliteten og gjenopprette immunsystemets funksjon.

ANSS er et biologisk responsmodifikator som brukes i immunterapi.

Immunoterapi er en giftfri kreftbehandling som bruker visse deler av immunsystemet til å bekjempe kreft eller for å redusere bivirkningene forbundet med behandling.

Indikasjoner for bruk:

1. Effektiv med kompleks kreftbehandling, i kombinasjon med tradisjonelle behandlingsmetoder (kjemoterapi, radioterapi)

2. Reduserer bivirkningene av anti-kreft kjemoterapi og strålebehandling:

  • redusert håravfall, kvalme, oppkast;
  • appetitten er gjenopprettet;
  • beskyttelse av leveren og milten


3. Diabetes, normaliserer blodsukker

4. Akutt leversvikt, levercirrhose

5. Hepatitt B og C.

6. Kardiovaskulære sykdommer, hypertensjon

7. Kronisk utmattelsessyndrom, stress

8. Herpes, hudvirus sykdommer, atopisk dermatitt

9. HPV (Papilommavirus)

10. Forkjølelse og influensavirus

10. I tillegg til leddgikt, kolitt, amyotrofisk lateral sklerose, glaukom.

Anbefalte doser og administrasjonsmåter.

Ta før måltider (du kan med måltider), drikkevann.

Den grunnleggende diett er 6 måneder - 24 måneder (avhengig av sykdommen og tilstanden til kroppen). For forebygging anbefaler vi bruk av en spesiell AHCC, som brukes til å forhindre forekomst av kreft og kreftceller.

3 ganger om dagen. 2-3 pakker per dag.

Grunnkurs

For allergi, forkjølelse, 1 pakke 2 ganger om dagen.
I diabetes, kardiovaskulære sykdommer, hepatitt, 1 pakke 3-4 ganger om dagen.
Med forebygging av tilbakefall etter operasjon, levercirrhose, 1 pakke 3-4 ganger om dagen.
Ved strålingseksponering (medisinsk eller akutt) - 1 pakke 3-4 ganger om dagen.
I onkologi, kompleks behandling i kombinasjon med kjemoterapi / radioterapi - 1 pakke 3-5 ganger om dagen.

Tar AHCC sammen med andre legemidler.

Studier og vurderinger utført på MD Oncological Center Andersen ved University of Texas i Houston viste at AHCC kan tas med mest brukte stoffer, uten å påvirke stoffet og matadditivet på hverandre. Dette inkluderer narkotika som brukes i kjemoterapi, samt vedlikeholdsterapi, som for eksempel antidepressiva og kvalme og oppkast, samt insulin og over-the-counter-rusmidler.

Det er bare ett mindre unntak. AHCC er i stand til å produsere CYP450 2D6 enzym, som er involvert i visse metabolske prosesser. Når du tar AHCC med rusmidler som doxorubicin (et antibiotika som brukes i kjemoterapi) eller ondansetron (ofte brukt til å behandle kvalme og oppkast i forbindelse med bruk av kjemoterapi), som er substrater av dette enzymet, kan aktiviteten til disse legemidlene reduseres.

Det anbefales ikke å ta ANSS under kjemoterapi.

- Adriamycin (Doxorubicin);

- et antiemetisk Ondansetron;

Derfor, før du tar AHCC, ta kontakt med helsepersonell hvis du tar noen av disse legemidlene med eller uten lege resept, samt kosttilskudd.

Individuell intoleranse mot komponentene, graviditet, amming, blodsykdom, organtransplantasjon.

AHCC: den beste sopp

artikler

Overføringsfaktor

Funksjonelle ernæringsprogrammer for å forberede bariatrisk kirurgi og gjenoppretting etter

Hvordan forbedre dine mentale evner?

Hvis du prøver å finne AHCC i soppens encyklopedi, kommer ingenting av det. Det er ikke et slekt, og ikke en art, det er en unik sammensetning bestående av flere underarter av sopp. AHCC ble opprettet ved hjelp av hemmelige proprietære teknologier, inkludert kultivering, enzymbehandling, sterilisering, konsentrasjon og tørking.

Utviklingen av en sofistikert sopp ble utført av Toshihiko Okamoto, lege i farmasøytiske fag i Japan, og sluttresultatet av hans arbeid var AHCC-supplementet, et produkt som har bevist sin effektivitet i klinisk forskning og har en upåklagelig sikkerhetsprofil.

Foreløpig er tillegget tilgjengelig for allmennheten og selges uten resept, og har status som et "funksjonelt matprodukt". Tusenvis av mennesker tar det for å styrke immunforsvaret og forhindre forkjølelse. Siden 1990-tallet har mer enn 700 medisinske institusjoner i Japan anbefalt AHCC som en ekstra komponent i den komplekse behandlingen av kreftpasienter siden Noen vellykkede eksempler gir grunn til å tro at dette vil gi et positivt resultat.

AHCC: mye mer enn en sopp

Behandling av myceliumenzymer bryter ned næringsstoffene AHCC i mindre former som absorberes bedre av kroppen. Samtidig reduseres molekylvekten til AHCC til 5000 dalton, sammenlignet med andre ekstrakter av sopp, med et gjennomsnitt på 100.000 dalton og høyere. Lav molekylvekt er et karakteristisk trekk ved denne soppen, fordi det gjør at AHCC-komponentene enkelt og raskt kan absorberes av kroppen. Således er AHCC lett tilgjengelig for cellene i immunsystemet, som brukes til å øke kroppens forsvar og bekjempe svulster.

Den kjemiske sammensetningen av AHCC inkluderer:

- vitaminer B1, B2 og B3 (niacin) 0,3% hver,

- natrium- og kaliummineraler, 4,5% hver,

Det er karbohydrater, og spesielt alfa- og beta-glukanpolysakkarider, gjør tilsetningen mirakuløs. Beta glukan er en komponent i mange medisinske planter og sopp, alpha glucan er en sjelden bioaktiv forbindelse, og den danner grunnlaget for AHCC, noe som gjør svampen spesielt effektiv.

I dette tilfellet er alfa glukan i en spesiell acetylert form, som er oppnådd under den lange dyrkingsprosessen og er en del av produksjonen av AHCC. Acetylert alfa-glukan har en molekylvekt på 5000 dalton, og beta-glukan er mye høyere, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å absorbere. Dette betyr ikke at beta-glukan ikke er nyttig; Det er sikkert effektivt og har en positiv effekt på immunforsvaret, men acetylert alfa-glukan er bedre enn effekten og er den "stellære" komponenten av AHCC.

AHCC og immunitet

Statusen for immunitet spiller en nøkkelrolle i tilstanden til all menneskelig helse. Hvis immunforsvaret svekkes av stress, dårlig kosthold, dårlig miljø, søvnmangel, så er dette en god mulighet for å invadere bakterier og utvikle et bredt spekter av sykdommer. Omvendt, opprettholder immunsystemet på et optimalt nivå øker sjansene for å unngå mange helseproblemer. Men ofte tar folk immunitet for gitt, og bryr seg ikke om det, til noe begynner å bry seg.

AHCC er et funksjonelt kosttilskudd som vil beskytte immunforsvaret mot feil, mens det er i god stand, og reparer det hvis det allerede finnes problemer.

AHCC er en immunmodulator som har en normaliserende effekt på immunitet. Det stimulerer det immunforsvaret når immunresponsen blir undertrykt, og beroliger det når det oppstår for store immunreaksjoner.

Immunitet er et komplekst system representert av et nettverk av forskjellige celler, vev og organer. AHCC støtter og forbedrer aktiviteten til immunsystemets komponenter, slik at de bedre kan utføre arbeidet som de er ment for.

  1. AHCC kan regulere antall makrofager - celler involvert i kampen mot infeksjoner. De absorberer og svelger bakterier, samt cellulære rusk.
  2. Studier hos dyr og mennesker viser at AHCC kan optimalisere cytokinnivåer, inkludert tumor nekrosefaktorer, interferon gamma og interleukiner 1 og 12 (IL-1, IL-12). I tillegg kan AHCC redusere den økte aktiviteten til cytokiner som undertrykker immunsystemet, slik som transformerende vekstfaktor beta (TGF-B). Cytokiner er kjemiske budbringere, de er en spesiell type proteinmolekyl utskilt av andre celler. Cytokiner hjelper immunceller kommunisere og koordinere immunresponsen, de er viktige for å eliminere potensielle trusler.
  3. Studier som involverer personer med kreft har vist at AHCC kan øke aktivitetsnivået for naturlige drepeceller (EC) med 3-4 ganger. Dette er de viktigste fighters mot tumorceller og celler infisert med virus.
  4. Mange studier, inkludert de som ble utført på Yale School of Medicine, har vist at AHCC øker effektiviteten av T-celler som styrer styrken og varigheten av immunresponsen.
  5. AHCC hjelper til med å optimalisere balansen mellom T-hjelper 1 og T-hjelper 2, som aktiverer og finjusterer aktiviteten til andre celler i immunsystemet, inkludert cytotoksiske lymfocytter og makrofager.

Adgang AHCC vil være nyttig for folk i alle aldre, men det er verdt å nevne at det er av særlig interesse for eldre. Faktum er at over tidene har immunforsvaret, og eldre mennesker blir mer utsatt for infeksjoner, kreft og andre alvorlige sykdommer.

AHCC og onkologi

Hvis tradisjonelle kreftbehandlinger ødelegger både kreft og friske celler i kroppen, påvirker AHCC bare sistnevnte. Han selv dræper ikke tumoren direkte, den styrker og stimulerer sunne celler i immunsystemet: lymfocytter, naturlige drepere, makrofager og andre immunforbindelser, som igjen angriper og / eller ødelegger kreftceller.

AHCC kan stimulere produksjonen av tumor nekrosefaktor-alfa (TNF-a). Denne faktoren bidrar til splittelsen av visse typer tumorer, noe som gjør AHCC til en lovende assistent i kompleks behandling av kreft. En studie ble utført på to grupper med mus der de ble transplantert med brystkreft, med en av gruppene som fikk en injeksjon av AHCC. En måned senere svingte svulsten i størrelse med 60 prosent i gruppen mus behandlet med AHCC, sammenlignet med resten av musene.

I Japan er AHCC det nest mest populære supplementet som brukes av kreftpasienter. En gjennomgang av tilgjengelige studier viser at mer enn 100 000 pasienter som lider av ulike typer kreft, har tatt AHCC sammen med konvensjonell behandling. For 60% av dem var supplementet nyttig: enkelte individer opplevde en reduksjon av tumormasse, i andre som opphørte å vokse, spredte seg til andre deler av kroppen, økt overlevelse og i de fleste tilfeller forbedret livskvalitet. Det er viktig å understreke at AHCC brukes som et supplement til konvensjonell kreftbehandling; det vil si at AHCC ikke erstatter kjemoterapi, strålebehandling og / eller kirurgi og immunterapi.

AHCC og kjemoterapi

Kliniske studier viser at AHCC noe kan lindre bivirkningene ved kjemoterapi. For eksempel, på grunnlag av et sykehus i Sør-Korea, ble det gjennomført en liten studie hvor Dr. An foreskrev at AHCC fikk 8 måneder til 12 pasienter med stadium II-IV kreft. I løpet av denne behandlingsperioden oppdaget legen at alvorlighetsgraden av symptomer som ble opplevd av pasientene etter et kjemoterapiforløp, nemlig kvalme, oppkast og smerte, redusert. I tillegg har mange pasienter som tar AHCC oppdaget et utvinning i appetitten.

AHCC og betennelse

Inflammasjon er en reaksjon av immunsystemet som respons på traumer, infeksjoner eller irritasjon. Et karakteristisk trekk ved betennelse er tilstrømningen av hvite blodlegemer til det skadede området, feber, ødem og smerte. Inflammasjon har en stimulerende effekt på immunsystemet og er et viktig første skritt i kampen mot infeksjon og helbredelse. Men når betennelsen er kronisk, er immunsystemet i konstant tone, noe som kan føre til sykdommer som astma, allergi, atopisk dermatitt, autoimmune sykdommer som reumatoid artritt, lupus og ulcerøs kolitt.

Tradisjonelle metoder for behandling av betennelser, som regel, bruker steroider og ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (NSAIDs), noe som forårsaker et betydelig antall bivirkninger, spesielt kvalme og blødninger i mage-tarmkanalen. Noen NSAIDs kan hemme immunforsvaret.

AHCC har en antiinflammatorisk effekt, så bruken kan være et trygt og effektivt alternativ til å redusere betennelse. I tillegg kan den brukes i kombinasjon med ovennevnte preparater, akselerere utvinning.

AHCC som en antioksidant

I kroppen, i ferd med vital aktivitet, dannes skadelige forbindelser, frie radikaler, hvert sekund. Disse er ustabile molekyler som interagerer med eventuelle strukturer som oppstår i deres vei. I dette tilfellet stabiliseres det frie radikalet, og stoffene fanget under angrepet oksyderes og ødelegges. I en sunn celle er cellemembranen primært skadet.

Frie radikaler akselererer aldring, forstyrrer harmonisk drift av kroppssystemer og provoserer inflammatoriske prosesser i alle vev, inkludert nervesystemet og hjernecellene. Og viktigst av alt - forstyrre immunsystemets funksjon.

Antioksidanter er stoffer som hemmer oksidasjon, bekjemper frie radikaler og eliminerer skaden de forårsaker. AHCC demonstrerer antioksidantvirkning mot en rekke kraftige oksidasjonsmidler, inkludert kjemoterapeutiske legemidler. Det bidrar også til produksjon av enzymer, slik som superoksiddismutase, som spiller en avgjørende rolle for å beskytte kroppens celler mot de toksiske effektene av radikaler.

AHCC og kardiovaskulære sykdommer

AHCC kan være effektivt for å forebygge hjerte-og karsykdommer. For det første har det antiinflammatoriske effekter, og betennelse, ifølge leger, spiller en nøkkelrolle i utviklingen av hjertesykdom. For det andre bidrar AHCC til en økning i produksjon av nitrogenoksid. Denne kjemiske forbindelsen er involvert i alle metabolske prosesser i kroppen. Nitrogenstoff lindrer spenningen i glatte muskler i blodkarene, utvider blodårene og arteriene, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer høyt blodtrykk.

forskning

Det har vært mange studier som bekrefter effektiviteten av AHCC, studien av dette produktet pågår. Et av de første forsøkene ble utført på Drexel University i Philadelphia i 2006. To grupper med mus ble undersøkt, hvorav den ene var infisert med influensa A (H1N1) -virus. AHCC (1 g / kg / kroppsvekt per dag) ble administrert til den andre gruppen i en uke, hvoretter de også ble infisert.

Studien viste at gruppen mus behandlet med AHCC hadde en høy overlevelsesrate, lavere symptomer og en raskere gjenopprettingstid etter sykdommen, sammenlignet med den første gruppen. For å være mer presis reduserte bruken av AHCC dødelighetsgraden fra 25% til 5%. Studieforfatterne konkluderte med at bruken av et bioaktivt supplement, som AHCC, kan være en av de mest effektive og sikre mulighetene for å forbedre immuniteten i tilfelle influensa.

Resultatene fra et annet eksperimentelt eksperiment ble publisert i den japanske tidsskriftet for alternativ medisin. En kontrollgruppe med mus ble infisert med H5N1 aviær influensa, og en annen gruppe mottok AHCC daglig i en uke før de ble smittet med en dødelig dose av et svært patogent virus. Alle mus fra kontrollgruppen døde 11 dager etter infeksjon, med 30% av musene som fikk AHCC levde 28 dager senere.

I den neste studien sammenlignet forskerne hvordan H5N1-influensavaccinen påvirker utvinningen alene og i kombinasjon med AHCC. I mus som bare fikk vaksinen, var overlevelsesgraden 80%. Imidlertid overlevde 100% av musene som fikk både vaksinen og AHCC!

I et privat japansk universitet Teikyo ble det gjennomført en undersøkelse som viste effektiviteten av AHCCs virkning mot infeksjon forårsaket av bakteriene Pseudomonas aeruginosa. I den vurderte forskerne effekten av ulike doser av AHCC, administrert med injeksjoner og i form av tabletter, i immunokompromitterte mus. Mus som fikk AHCC gjennom en injeksjonsdose på 500 mg / kg kroppsvekt var i live 14 dager etter at de var infisert. Mus som ikke mottok AHCC, døde på den tredje dagen. Oral administrering av AHCC ga et lignende resultat: seks av åtte mus som mottok 1000 mg / kg AHCC overlevde.

De mest interessante og lovende studiene relatert til bruk av AHCC er relatert til onkologiske sykdommer.

Fordelene ved AHCC innen kreft har blitt lagt merke til og studert ikke bare i Japan, men også i utlandet, ved Yale University Research Center i Connecticut, Drexel University i Philadelphia, University of Colorado, og mange andre.

For eksempel i Seoul ble det gjennomført en undersøkelse i sentrum for kreftdiagnose av Dr. Chan Sok Von, hvor 12 personer deltok: fire med magekreft, tre med kolonkreft, to med lungekreft og en person med brystkreft, eggstokkreft og melanom. Dr. Vaughn evaluerte effekten av AHCC på immunitet, blant annet på antall lymfocytter og naturlige drepere, så vel som andre blodelementer. Alle pasientene tok tre til seks gram AHCC per dag i tre måneder som et supplement til behandlingen med strålebehandling eller kjemoterapi. Dr. Vaughn noterte følgende:

  • Det var ingen signifikante endringer i blodet som ville indikere en forverring av immunfunksjonen, selv om pasientene gjennomgikk stråling eller kjemoterapi.
  • Antallet lymfocytter i det perifere blodet økte noe eller endret seg ikke. Dette er et positivt tegn, fordi lymfocyttnivåer faller vanligvis med kreft.
  • Andelen naturlige killerceller - celler som er viktige for eliminering av tumorceller - økte med 21 prosent tre måneder etter starten av behandlingen.
  • Samlet sett har AHCC vist seg å være harmløs og effektiv hos disse pasientene.

Bruksikkerhet

Studier på dyr og mennesker ble utført i samsvar med GLP-standarder. Produktet er anerkjent som trygt og giftfritt i anbefalte doser. I tillegg ble det ikke observert noen signifikante bivirkninger. Men hvis du har medisinsk tilstand eller tar medisiner, vennligst kontakt legen din før du bruker AHCC.

konklusjon

AHCC er ikke et kur mot kreft, og det garanterer ikke evig liv og ungdom. AHCC er et effektivt og godt undersøkt kosttilskudd som styrker defensive ressurser ved å hjelpe kroppen til å bekjempe patogener i hjemmet.

Forskning og forskningspapir om bruk av AHCC:

  • Kenner D. Den japanske medisinske soppens immunforsterker: AHCC. Pleasant Grove, UT: Woodland Publishing; 2001.
  • Kidd PM. Bruken av sopp glukaner og proteoglycaner i kreftbehandling. Altern Med Rev. 2000; 5 (1): 4-27.
  • Pescatore F, Ritz B. AHCC: et kraftig verktøy for å bekjempe virus og infeksjoner. Total helse magasin. 2008; 30 (2): 30-31.
  • Ritz BW, Nogusa S, Ackerman EA, Gardner EM. Det er korrelert med musens respons til primær influensainfeksjon. J Nutr. 2006; 136 (11): 2868-2873.
  • Aviles H, O'Donnell P, Orshal J, Fujii H, Sun B, Sonnenfeld G. Am J Surg. 2008; 195 (4): 537-545.
  • Gao Y, Zhang D, Sol B, Fujii H, Kosuna K, Yin Z. Kreft Immunol Immunother. 2006; 55 (10): 1258-1266.
  • Matsushita K, Kuramitsu Y, Ohiro Y, et al. Kombinasjonen av korrigert forbindelse pluss UFT reduserer signifikant metastasen av rottebrystadeneokarcinom. Anticancer Drugs. 1998; 9 (4): 343-350.
  • Burikhanov RB, Wakame K, Igarashi Y, Wang S, Matsuzaki S. AHCC på apoptosen indusert av dexametason i rotte. Endocr Regul. 2000; 34 (4): 181-188.
  • Yagita A, Maruyama S, Wakasugi S, Sukegawa Y. H-2-haplotype-avhengig serum IL-12-produksjon. In vivo. 2002; 16 (1): 49-54.
  • Søn B, Mukoda T, Koshana K, Okada F. Korrigert forbindelse (AHCC) [abstrakt 92563]. Proc Am Assoc Cancer Res. 1999; 40.
  • Hirose A, Sato E, Fujii H, Sol B, Nishioka H, ​​Aruoma OI. Korrigert forbindelse (AHCC) på cisplatin-fremkalt kjemoterapeutisk effekt. Toxicol Appl Pharmacol. 2007; 222 (2): 152-158.
  • Ghoneum M, Paul P, Ninomiya Y, Ghonaim M, Gill G. Heathicellulose compound (AHCC). Papir presentert ved: Adjuvans Ernæring i kreftbehandling Symposium; 6.-7. November 1992; Tulsa, OK.
  • Ghoneum M. NK-Immunomodulering av aktiv hemicelluloseforbindelse (AHCC) hos 17 kreftpasienter. Papir presentert på: 2. møte i Society for Natural Immunity; Mai 1994; Taormina, Italia.
  • Ghoneum M, Wimbley M, Salem F, McKlain A, Attallah N, Gill G. Hemicelluloses compound (AHCC). Int J Immunoterapi. 1995; X1 (1): 23-28.
  • Katsuaki U, Kosuna K, Sun B, et al. Det har blitt vist at den aktive heksoskorrigerte forbindelsen (AHCC) har blitt korrigert av en pasient med faste tumorer. Bioterapi. 2000; 14 (3): 303-309.
  • Matsui Y, Uhara J, Satoi S, et al. Forbedret prognose av postoperative hepatocellulære kreftfremkallende pasienter behandlet med funksjonell mat: En prospektiv kohortstudie. J Hepatol. 2002; 37 (1): 78-86.
  • Cowawintaweew S, Manoromana S, Sriplung H, et al. Heksagon korrigert forbindelse (AHCC) behandling. Asiatisk Pac J Allergi Immunol. 2006; 24 (1): 33-45.
  • Turner J, Chaudhary U. Dramatisk prostata-spesifikk antigenrespons. Anticancer Drugs. 2009; 20 (3): 215-216.
  • Vunnet JS. Den hematoimmunologiske effekten av AHCC for koreanske pasienter med ulike kreftformer. Bioterapi. 2002; 16 (6): 560-564.
  • Aviles H, Belay T, Fountain K, Vance M, Sun B, Sonnenfeld G. Aktiv heksose og mellomrom. J Appl Physiol. 2003; 95 (2): 491-496.
  • Aviles H, Belay T, Vance M, Sun B, Sonnenfeld G. J Appl Physiol. 2004; 97 (4): 1437-1444.
  • Aviles H, O'Donnell P, Sun B, Sonnenfeld G (AHCC) Surg Infect (Larchmt). 2006; 7 (6): 527-535.
  • Nogusa S, Gerbino J, Ritz BW. Lavdose-tilskudd med aktiv heksose i C57BL / 6-mus. Nutr Res. 2009; 29 (2): 139-143.
  • Ishibashi H, Ikeda T, Tansho S, et al. Profylaktisk effekt av basidiomycetpreparasjon hos mus [på japansk]. Yakugaku Zasshi. 2000; 120 (8): 715-719.
  • Ikeda T, Ishibashi H, Fujisaki R, et al. AHCC mot dødelig Candida albicans infeksjon i eksperimentelle granulocytopeniske mus. Profylaktisk effekt av basidiomycetene. Nippon Ishinkin Gakkai Zasshi. 2003; 44 (2): 127-131.
  • Wang S, Welte T, Fang H, et al. Nile encefalitt hos mus. J Nutr. 2009; 139 (3): 598-602.
  • Dysfunksjon av posttraumatisk stressforstyrrelse og kronisk sykdom med AHCC. Townsend brev til leger Pasienter. 2001; 221: 68-72.
  • Ghoneum M, Priestly J; Internasjonal konferanse om aids. AHCC immunterapi hos AIDS-pasienter. Int Conf AIDS. 1994; 10 (1): 215.
  • Wang S, Ichimura K, Wakame K. Korrigert forbindelse (AHCC) forårsaket av ferri nitrilotriacetat i rotte. Dokkyo Journal of Medical Sciences. 2001; 28 (2-3): 745-752.
  • Ye SF, Wakame K, Ichimura K, Matsuzaki S. Nedbrytning av det aktive stoffet i rotte. Endocr Regul. 2004; 38 (1): 7-13.
  • Wacame K. Det er en korrigerende forbindelse (AHCC) på kroppen av diabetes indusert av streptozotocin i rotte. Biomed Res. 1999; 20 (3): 145-152.
  • Daddaoua A, Martínez-Plata E, López-Posadas R, et al. Det er en prebiotisk og er antiinflammatorisk hos rotter med hapteninducert kolitt. J Nutr. 2007; 137 (5): 1222-1228.
  • Matsui K, Kawaguchi Y, Ozaki T, et al. Korrelert med hepatocytter. JPEN J Parenter Enteral Nutr. 2007; 31 (5): 373-380; diskusjon 380-381.
  • Matsui K, Ozaki T, Matsumiya M, et al. Den aktive heksoskorrelerte forbindelsen (AHCC) hemmer induksjonen av cytokinstimulerte hepatocytter. Nitrogenoksyd. 2008; 19: S37.
  • Terakawa N, Matsui Y, Satoi S, et al. Korrigert forbindelse (AHCC): en dobbeltblind, placebokontrollert studie. Nutr Cancer. 2008; 60 (5): 643-651.
  • Mach CM, Fugii H, Wakame K, Smith. Soc Integr Oncol. 2008; 6 (3): 105-109.
  • Spierings EL, Fujii H, Sol B, Walshe T. A, AHCC, hos friske frivillige. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2007; 53 (6): 536-539.

Forrige Artikkel

Hva er reaktiv hepatitt

Neste Artikkel

Hepatitt B PCR

Relaterte Artikler Hepatitt