Hepatittforum

Share Tweet Pin it

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

som prøvde eller hørte svampen agarik brasiliansk

som prøvde eller hørte svampen agarik brasiliansk

Innlegg edward123 28 jan 2015 16:25

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Meldingen er en lynx "28 jan 2015 16:53

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

The LEXA Melding »28 jan 2015 16:57

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Meldingen er en lynx "28 jan 2015 17:01

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Melding edward123 "29 jan 2015 12:35

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Post edward123 Jan 30 2015 09:32

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Post edward123 "23 juni 2015 15:07

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Melding fra Vesta "23 juni 2015 15:10

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

KAWAII-meldingen "23 juni 2015 15:11

Re: hvem prøvde eller hørte soppens agarik brasiliansk

Melding fra Vesta "24 juni 2015 12:25

BAA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brasiliansk - anmeldelse

Effekten av bruken av japanske kosttilskudd. Myte eller virkelighet?

Ved å samle en annen ordre på den japanske handelsplattformen Rakuten og ha vokst opp om mirakuløse helbredende sopp, bestemte jeg meg for å kaste en burk Agaric fra Orihiro brasiliansk selskap (Orihiro) i kurven. Dette var før fordoblingen av dollaren og prisen direkte fra Japan var fra 1000 r. (avhengig av hvilke selgere) pluss fraktkostnader.

Dette er noe som en spesiell type mushignon, og dessuten kryper den ut oftere på søk på utenlandske steder akkurat som "mushignon" i stedet for "agarik".

Generelt har jeg erfaring med å bruke japanske kosttilskudd, som ikke skuffet meg, det vil si, det var nesten ingen bivirkninger, og noen hadde til og med noen lett uttalt angitt effekt. De mest minneverdige var øyedråper, som jeg allerede skrev om, og hvorfra jeg begynte min bekjentskap med japanske kosttilskudd. Fra noen var det ingen effekt i det hele tatt, og fra alfalipolsyre (eller koenzym, tok dem sammen) var forferdelig halsbrann flere ganger (eller vet ikke hvordan man skal kalle det). Det var noen som først syntes å ha en effektiv effekt (ikke en placebo), og da hadde deres bruk ingen effekt.

Men generelt, med respekt for andre, veldig gode produkter.

Så, nå om Agarik.

Sammensetningen av legemidlet er som følger:

Agaricus Blazei pulver, Agaricus Blazei ekstrakt, gjærekstrakt, maltose, melke kalsium (inneholder meieriprodukter), mikrokrystallinsk cellulose, silika, kalsiumstearat, shellak.

Her er shellak trolig ikke det du trodde.. Å, disse vanskelighetene med oversettelse..

Emballasje 432 tabletter, i 36 dager. Nettovekt 108 g, bruttovikt 240 g

Og selvfølgelig er mange ting lovet til oss på Internett:

Påføring av ekstraktet av Agarik Brasil:

  • Onkologi (behandling av ondartede svulster, høy effektivitet, inkludert de siste stadiene av onkologi);
  • Forebygging og behandling av godartede svulster;
  • Forebygging og behandling av kardiovaskulære sykdommer;
  • Beskyttelse av leverfunksjon, beskyttelse av milten og hele immunforsvaret;
  • Diabetesforebygging, forebygging av hyperinsulinemi;
  • Forebygging av osteoporose;
  • Redusere høyt kolesterolnivå i blodet;
  • Forebygging og behandling av smittsomme sykdommer;
  • Som et komplementært legemiddel før og etter radioterapi og kjemoterapi;
  • Behandling av allergier og hudsykdommer;
  • Strålingsvern mv.

Hvis hendene mine når, skyller jeg på japanske steder og skriver om deres løfter og tilbakemeldinger som vil være mer sannferdige.

Faktisk tok jeg det i henhold til instruksjonene måned. Og hva er resultatet? godt ingenting har endret seg. Verken verre eller bedre.. Jeg hadde mange helseproblemer, jeg vil ikke liste dem, og så var det allerede litt av en snurring.. Vel, i hvert fall noe et eller annet sted.. Men nei... Selv om du kanskje burde drikke noen måneder for effekten, men jeg vil ikke eksperimentere, hvis noen har prøvd det - vær så snill å skrive hvordan det føles.. Og så fant jeg bare de mirakuløse vurderingene fra distribusjonsstedene..

Så resterne av de japanske kosttilskuddene, selvfølgelig, fullfører jeg det, der ligger et annet sted chlorella. Men allerede uten mye entusiasme..

Nå tror jeg det ikke bare det vi legger i magen, men også vår livmotivasjon og faktisk vår verdenssyn, måten ting og ordrer i hodet påvirker vårt velvære. Hvis det er et incitament til å leve, hvis det er mål, så vil kreftene for å holde på føttene dukke opp. Selvfølgelig kan du grave inn i deg selv hele livet og se etter alle slags plager og årsaken til frykten og opplevelsene, kaste bort energi på den, engasjere seg i selvdestruksjon, spare deg selv og bebreide andre.

Ok, det var noe jeg rasfilosofosovalsya..

Forresten er vår malurt og strømpe enda mer nyttig enn noen eksotiske ting som sopp, kattens klør og andre gleder. Men mer på det senere. Og du vil alltid finne positive og fantastiske artikler, legender har vært og vil fortsette å eksistere. Dette er vårt nåværende marked..

materialer

La meg fortelle deg

Kjære venn!

Du har sikkert lest eller hørt fra venner og slektninger at en kreftpasient, tar folkemidlene, blir kvitt sin sykdom, eller at en venns nabo vet at hvis du tar hemlock eller akonitt, så vil det mest sannsynlig fungere.

Hvordan finne en vei ut? Hvordan komme seg rundt alle fallgruvene?!

Det er en metode som er offisielt akseptert for bruk i behandling av kreft i 5 land. Japan, Kina, India, Sør-Korea og Vietnam bruker offisielt denne teknikken sammen med kirurgi, stråling og kjemoterapi. Offisielt! Denne metoden er bruk av medisinske sopp etter metoden med PROGMA.

PROGMA - er en forkortelse: PR fra O O puffy G Rybnaya Methods A.

Som med hvilken som helst teknikk, bør den inkludere flere viktige punkter. Her er de:

1. Sopp brukes kun som ekstrakter.

Fra 1998 til 2002 jobbet jeg bare med finmalte sopp - soppmel. Jeg ga det til pasientene mine, og de lagde selvstendig spiritus fra seg selv. Konsentrasjonen av polysakkarider var svært liten - ca. 4%, og den terapeutiske effekten var tilsvarende liten.

2. Ordningen er alltid inkludert 2 sopp

Å legge til en mer sopp til det terapeutiske diett forbedrer den generelle antitumor-effekten.

3. Et viktig poeng - samme sopp er gitt ikke mer enn 8 uker!

Øvelse viser at hvis du bare gir en sopp hele tiden, så blir den tredje behandlingsmåten vanedannende for soppens virkning.

4. Stor dosering - minst 8 gram per dag

Saken hjalp. I 2002, mens jeg ledet en pasient med brystkreft, kunne jeg ikke stoppe veksten av svulsten. Metastaser dukket opp i armhulen. Dosen, ifølge dagens standarder, var liten - 4 gram per dag.

Kan du ta sopp med denne metoden og starte prosessen med utvinning?

Ring meg nå via telefon
(495) 509-6374
og konsultere!

Hovedspørsmålet som bekymrer mine pasienter er om soppene hjelper med kreft eller ikke? Eller er dette bare en handel?


Først teorien. Forskere begynte å bruke medisinske egenskaper av sopp fra slutten av 60-tallet i forrige århundre. Som vanlig tok de grunnlag de mange års praktisk erfaring med healere og satt opp mange eksperimenter med dyr, og senere - kliniske forsøk med frivillige.

I sopp er det stoffer - karbohydrater, mer presist - polysakkarider. De kalles Beta-Delta-Glucans, eller bare Beta-glukaner.

Noen medisinske antitumor sopp har dette molekylet. Derfor har de en felles antitumormekanisme. nemlig:

§ Mushroom Beta-glukaner vekker opp vår antitumorimmunitet, "presser" den og sender den til kampen mot kreft. Hvordan? De aktiverer tre antitumorbeskyttelsesceller - makrofag, CTL (cytotoksisk T-lymfocytt) og naturlig killer.

Så inneholder beta-glukaner en antitumormekanisme, aktiverer makrofager, CTL og naturmordere, og de starter sitt hovedarbeid - ødeleggelsen av kreftceller.

Hvordan ødelegger naturlige killere og cytotoksiske T-lymfocytter en svulst?

Det finnes stoffer i NC og CTL, de kalles perforin og granzym.

Når NK nærmer seg kreftcellen og gjenkjenner den, knytter den seg til den og kaster ut perforinene, som danner hull i tumorcellemembranen. Vann og salter flyter gjennom disse hullene - på dette stadiet forekommer kreftcellen ofte. Men hvis handlinger av perforin ikke er nok, går granzymes i kamp, ​​som ødelegger kjernen til den ondartede cellen, som med en garanti fører til dens død.


Hvilke andre mekanismer for å undertrykke veksten av ondartede svulster, har forskere funnet i sopp?

Hver sopp har sin egen og unike antitumormekanisme. Hvilken

  • Agarik i Brasil har en mekanisme som skjærer blodårene fra svulsten, som Perseus kuttet av slanghåret til Medusa Gorgon. Han fant natrium pyroglutamater som blokkerer veksten av sirkulasjonssystemet i en svulst.

Dette er hva forskere har funnet ut i dag for 40 års forskning.


Og hva har behandlingsøvelsen vist?


I dette nummeret, foran alle - Japan.

Og her er det riktig å stille et spørsmål:

Hva er effekten av soppkreft behandling?

"Hodepine, kramper, følelsesløshet i fingrene begynte å plage meg, mitt venstre øye ble verre å se, og derfor, 7. oktober 2006, dro jeg til Yizhan County People's Hospital, hvor jeg ble diagnostisert med hjernen. Jeg ble diagnostisert med hjernesvulst, og for å utelukke en feil bestemte jeg meg for å dobbeltsjekke diagnosen og vendte meg til Chenzhou City People's Hospital den 8., der etter en MR ble jeg bekreftet med en første diagnose: en hjernestammen svulst, antagelig et anaplastisk astrocytom.

Så, på effektiviteten - er pasientene delt inn i 3 grupper:

Gruppe A: i 79,3% av tilfellene er det mulig å oppnå inhibering av tumorvekst. I dette tilfellet vokser ikke svulsten lenger. Pasienter har levd med disse formasjonene for en normal livrytme i mange år.

Terapi utviklet i øst er tilgjengelig for deg fra nå av!

Hva er fordelene med å ta medisinsk sopp?

Når du behandler kreft med soppekstrakter, er det mer sannsynlig at det ønskede resultatet vil oppnås, effekten på svulsten er mye mer fullstendig og sterk på grunn av at hver sopp har minst 2 antitumormekanismer.

Kan jeg bruke sopp med kjemoterapi?

Det er nødvendig. Det har nå blitt direkte bevist at samtidig administrering av ekstrakter fra sopp og cytostatika fører til en signifikant økning i pasientens forventede levetid med mer enn 2,2 ganger.

Vær oppmerksom på: Et tidligere inntak av sopp-ekstrakter øker sjansen for vellykket kjemoterapi!


Kan sopp brukes sammen med stråling?

Som med kjemoterapi er det nødvendig. Sopp gjør svulstceller mer følsomme overfor effekten av stråling og beskytter sunt vev fra strålingssykdom. Som et resultat er det betydelig færre komplikasjoner: ødemet i vevet rundt det bestrålede området er 2 ganger mindre.

Vær oppmerksom: å ta sopp ekstrakter øker antitumor effekten av stråling!


Kan sopp brukes hvis kirurgi er planlagt?

Ved tidlig mottak av sopp, foregår operasjonen ofte uten komplikasjoner - suppurations og inkonsekvens av suturene, og viktigst er den mulige risikoen for postoperativ metastase redusert.

Vær oppmerksom på at inntaket av sopp-ekstrakter øker sjansene for en vellykket operasjon!

Hvordan bestemme tidslinjen for behandlingsstart og å observere riktig prosedyre for å ta sopp under behandling med kjemikalier, stråling og under operasjon? Ring meg nå på telefon (495) 509-6374 og kontakt øyeblikkelig!


Kan noen kreft behandles?

Ikke noe, selvfølgelig. Kreft har mange former, det kan være forskjellige stadier av prosessen, forskjellige størrelser av kreft noder, kombinasjoner med andre sykdommer - hver gang du må tenke på en terapeutisk plan.


Betyr noen sopp noen kreft?

Mange mennesker vender meg til et spørsmål: er det mulig å kjøpe bare en brasiliansk agarisk eller Shiitake, fordi om ham leser de i boken, i reklame, informerte den kjente legen eller bare en bekjent.

Hvorfor har ingen hørt om denne teknikken?

Ofte spurte et slikt spørsmål. Her er det nødvendig å avklare - ikke høre i vårt land. La oss bare si - disse teknikkene er godt kjent i Russland til en smal sirkel av spesialister. For eksempel: ved Institutt for Mykologi og Algologi, Biofack, Moscow State University. Mikhail Vasilyevich Lomonosov eller ved forskningsinstituttet for søken etter nye antibiotika av RAMS dem. George Frantsevich Gauze. Der har den medisinske effekten av disse soppene blitt studert på et veldig godt nivå - dette er jo vår vitenskapelige elite. Men materialene til disse studiene publiseres, maksimalt, i instituttets tidsskrifter, i utenlandsk eller spesialisert litteratur.

Spesifiser: sopp - dette er bare støtte av kroppen, og ikke en behandling?

Dette er fundamentalt galt. Støtte, selvfølgelig, solid. Men jeg er engasjert i behandlingen av ondartede svulster.

Vel, det svampene behandler kreft, selvfølgelig. Og hva med metastaser?

Metastaser er de samme svulstene som løsnes fra hovednoden og holder seg til et nytt sted. Derfor virker svampe på metastaser så vel som på hovedtumoren.

Er det noen avhengighet av sopp?

Nei, i den forstand at folk blir vant til sopp som rusmidler eller sovepiller - nei, selvfølgelig ikke.

Er det mulig å lage en tinktur av sopp uavhengig av hverandre?

Det er mulig, men det er ubrukelig. Faktum er at sopp for mat er laget i risskall, bland det med soppmycel. Høstingen viser seg raskt - i løpet av 1 måned er soppene svært velsmakende. Men de har ikke medisinske egenskaper.

Hvorfor utdragsekstraktet?

Et interessant spørsmål. Tross alt var det ingen farmasøytiske næringer og laboratorier. Faktum er at sopp inneholder mye polysakkarid - kitin (kitin er for eksempel i krabber, det eksterne skjelettet til krabben er laget av det). Det er en del av svampens cellevegg. På grunn av det er soppansatsen stramt på beinet, det er en slags soppramme. Chitin absorberes ikke i menneskets tarm - det er vanlig å si at sopp er tung mat.

Nå, i forhold til farmasøytisk produksjon på klasserommet utstyr, er det mulig å lage et høyt konsentrert ekstrakt - opptil 50%, noe som er mye.

Er det noen bivirkninger og hvor giftige er disse sopp?

Svampekstrakter er veldig sterke naturstoffer. Noen ganger er det en reduksjon i blodtrykket, ved 10-15 mm Hg, dette må huskes, og hvis trykket har gått ned, drikk en kopp te eller kaffe.

Hva er emballeringen av ekstraktene dine?

Du sier at du har mer aktiv substans per vekt per 80-90 ganger enn i produkter fra andre selskaper. Er det skadelig for kroppen min å ta så mange polysakkarider?

Ikke skadelig, de har bare nytte. Videre er det i forbindelse med behandling av svulster en dose på 8-12 gram per dag det eneste mulige alternativet.

Hvordan være: du har polysakkarider i sopp, og sukker kan ikke brukes i onkologi?

For det første kan du ikke stikke glukose inn i karet nær svulsten. Men du kan spise sukker (rimeligvis selvfølgelig),


Bedre en sopp funnet i naturen, eller vokst av mennesker?

En naturlig sopp kan ha gode helbredende egenskaper, eller det kan ikke ha dem i det hele tatt.

Jeg lurer på hvordan du får et slikt nyttig produkt?

I utgangspunktet valgt sted for dyrking. Det bør kombinere en jevn gjennomsnittlig daglig temperatur - ca 24-28 ° C og høy luftfuktighet - ca 70%.

Hvorfor produkter fra selskapet Zhejiang Fungi Pharmaceutical Company, hørte jeg at gode stoffer gjør i "..."?

Valget er ikke tilfeldig.

Xiao Lizhang, 32, leveren kreft, Nanjing.

"8. juli 2005 appellerte jeg til People's Hospital på grunn av smerte i min høyre side og alvorlig kvalme. Etter en ultralydstudie ble jeg fortalt at i min venstre lebe i leveren hadde jeg en stor svulst på 11 x 10 cm. Jeg ble enig i den foreslåtte operasjonen og den 19. juli fjernet jeg hele svulsten.


Ta du med sopp fra Kina sikkert?

Har du et nettverksfirma?

Nei. Jeg har en direkte kontrakt med fabrikken. Det er ingen mellommenn.


Noen firmaer selger bare sine produkter i sett. Hva gjør du?

Du kan kjøpe noen mengde produkter du trenger fra meg - minst 1 pakke.

I tillegg til svulsten har jeg andre sykdommer. Vil strømmen forverres fra å ta sopp?

Selvfølgelig ikke. Medisinske sopp har ingen sterke bivirkninger. Tvert imot er det et bredt terapeutisk spektrum. De brukes til kardiovaskulære, endokrinologiske sykdommer, hormonelle lidelser, betennelser og virus-, bakterie- og soppinfeksjoner i svært lang tid og med stor effektivitet. Bare deres egenskaper er ikke gitt innenfor rammen av PROGMA-metoden.

Medisinsk sopp ekstrakter har reddet mange liv av kreftpasienter i Hunan-provinsen. Så i august 2006 ble en pasient Chen Zheng Liang innlagt på sykehuset med en diagnose av ikke-småcellet lungekreft i høyre lunge med metastaser til paratrakeale lymfeknuter. Pasienten ble nektet offisiell behandling, og med en forventet levetid på opptil 4 måneder ble hun tømt under tilsyn av en lokal onkolog.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre - fortell meg!

Siden moderne vitenskap fortsatt ikke kjenner mekanismene for transformasjon av normale celler til maligne celler, er det nødvendig å arbeide for å forbedre kroppens naturlige antitumorforsvar. Og det er bare to alternativer:

Jeg gir alltid dette svaret til pasientene mine.

Når vil du anbefale å ta sjampinjongekstrakter?

Jeg kunne si det var bedre 5-6 år siden, men hvis jeg selv var så smart...

Og likevel, hovedspørsmålet: Vil sopp kunne kurere min svulst? Vil jeg bli kvitt henne?

Umiddelbart vil jeg ikke svare. Som en samvittighetsfull lege vil jeg si: vi må prøve. Den vanlige taktikken i dette tilfellet er at etter det månedlige inntaket (i løpet av denne tiden blir de grunnleggende mekanismer lansert) jeg venter på positiv dynamikk. Alt avhenger av følsomheten til en bestemt svulst for soppene.

Hva kan jeg garantere deg?

På grunn av selve essensen av denne terapien og svin av sykdommen, kan jeg ikke gi deg en garanti for en kur. Årsaken er enkel: Vi er leger og forskere, vi vet fortsatt ikke mekanismene for transformasjon av normale celler i kreftceller. Men så kan jeg personlig garantere deg noen viktige ting:

- Jeg garanterer deg at produktet er ekte, at det produseres i Kina selv og i et firma der det er en GMP (Good Manufacturing Practical) standard. GMP er en svært streng farmasøytisk standard - det tar hensyn til alle detaljer, som antall bakterier per kubikkmeter, veggbelegg, moderne utstyr, og viktigst er kvaliteten på råvarene konstant høy.

- Jeg garanterer deg at disse er ekstrakter, og at i disse ekstrakter, minst 50% av oppløselige polysakkarider

- Jeg garanterer deg at dette soppkstraktet er helt trygt for helsen din.

- Jeg garanterer deg at disse ekstraktene av sopp er effektive mot ondartede svulster og er helt fordelaktig for helsen din. Dette bekreftes av kliniske forsøk, som jeg vil gi etter din forespørsel.

Dette er mine personlige garantiforpliktelser overfor deg, mine pasienter.

For å ta medisinsk sopp riktig må du konsultere legen din!

Medisinske sopp - Sterk i deres antitumoregenskaper, men det kan være noen tilknyttede manifestasjoner:

Hvert minutt av refleksjon øker GAP I ANTI-TUMOR BESKYTTELSE - FOR AT TUMOR VEKER VIKTIGT! Har du en ventetid? Det er nødvendig å begynne å ta muskler allerede i dag!

Hvis du får ekstrakter fra medisinske sopp, får du:

Du vil motta et fritt sett med litteratur om sopp og på antitumormekanismer i disse soppene.

Noen ganger passer denne eller den svampen ikke til pasienten. Jeg gjør det som ingen andre gjør (og har lovlig det) - Jeg bytter sopp ekstrakt til en mer egnet en.

Når du tar sopp, kan du alltid ringe og konsultere med meg. Tross alt er jeg en praktisk lege siden 94 år, og derfor har jeg stor erfaring med å behandle kreft.

PS! Jeg vil igjen understreke at denne metoden for kreftbehandling er en variant av metoden som er offisielt vedtatt i 5 land. Min kreditt er bare i utviklingen av en god praktisk erfaring i behandling av soppkreft.

P.S.S.

Nå er det din tur å bestemme seg for å gjøre dette første skrittet.

Ring meg nå - og få på vei til utvinning så snart som mulig!

Forstå, jeg kan ikke hjelpe deg før du selv uttrykker et ønske om å godta min hjelp. Dette blir ditt første skritt.

Vennligst ring tlf. 8-800-555-0328 Gratis samtaler på Russland, (495) 5096374 eller (495) 506-6652, send meg en epost på [email protected] eller kom innom kontoret mitt på adressen:. Moskva, Novaya Square, 8, s. 2, og du vil få full konsultasjon om problemet som interesserer deg.

Jeg vil være med deg gjennom hele reisen din, jeg vil gi råd og støtte deg.

Tlf: 8-800-555-0328 Gratis samtaler innen Russland.

Tlf.: +7 (495) 509-63-74
Tlf.: +7 (495) 506-66-52

agarika

tilstand:

  • Nytt produkt

    Fortell en venn om det

    agarika

    Vannløselige ekstrakt (pulver) fra agariske brasilianske celler (Agaricus blazei Murill).
    Pakke med 15 metallposer.
    For 2 gram ekstrakt i en pose.
    Den totale vekten av stoffet - 30 gram.

    Påføres i et hvilket som helst stadium av kreft: lunge, lever, blære, lymfom, tynntarm, prostata, livmor legeme, glioblastom og astrocytom, hypofarynx, melanom, multippel myelom, bryst, spiserør, bukspyttkjertel, nyre, sarkom, cervikal, eggstokk.

    Vennens e-postadresse *:

    Vannløselige ekstrakt (pulver) fra agariske brasilianske celler (Agaricus blazei Murill).
    Pakke med 15 metallposer.
    For 2 gram ekstrakt i en pose.
    Den totale vekten av stoffet - 30 gram.

    Påføres i et hvilket som helst stadium av kreft: lunge, lever, blære, lymfom, tynntarm, prostata, livmor legeme, glioblastom og astrocytom, hypofarynx, melanom, multippel myelom, bryst, spiserør, bukspyttkjertel, nyre, sarkom, cervikal, eggstokk.

    Advarsel: Begrenset antall varer på lager!

    Når du kjøper dette ekstraktet, vil du motta 1850 bonuspoeng.

    Brasiliansk agarik. Agaricus blazei murill.

    Ingredienser: 100% Agaricus blazei Murill kropp
    Innholdet av polysakkarider: 45%.

    Statens sertifikat:
    № RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 av 02/11/2015
    Skjema nr. 0262512 (sjekk på statens register)


    Godkjent for bruk av Statens komité for helse og planlagt barnebarn i Folkerepublikken Kina og Det kinesiske medisinske akademi. Inkludert i klinisk praksis for forebygging og behandling av kreft. Det er en analog av stoffet Lentinan ™ (Lentinan).

    Kjemisk sammensetning av aktive ingredienser:
    polysakkaridnøytral: beta-D-glykan (F1o-a-b);
    peptidglykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-a);
    sur heteropolysakkarid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleinsyre (RNA) (FA-2 beta);
    ribonukleotidprotein - proteinglykan FIII-2-beta (kompleks beta (1-6) alfa-D-glykan og protein) og RNA (ribonukleinsyre);
    nøytral polysakkarid xyloglykan FIV-2 beta;
    ergosterol og natriumpyroglutamat;
    antitumor lipider: 3,6% lipider, hvorav 26,8% er neutrale lipider, og 73,2% er fosfolipider.

    farmakodynamikk:
    Antitumor effekt gjennom å øke mekanismen for antitumor motstand av organismen:
    retningsbestemt aktivering av forskjellige immunforvaltningselementer (økning i NK-celleaktivitet, økt dannelse av cytotoksiske T-lymfocytter (CTL), aktivering av makrofager);
    øke deres livssyklus;
    anti-angiogen effekt - blokkering av veksten i svulstens eget sirkulasjonssystem;
    fremmer penetrasjon av immunceller i svulsten, noe som øker effektiviteten av immunforsvaret;
    potensiering av forskjellige lymfokiner (interleukin 1, 2 og 6);
    økt syntese av alfa-TNF (tumor nekrosefaktor);
    en økning i produksjonen av interferon-alfa, og en forbedring i virkningen av interferon-gamma med 2-4 ganger;
    økt produksjon av perforin;
    restaurering av redusert immunologisk reaktivitet, som observeres under bestråling eller kjemoterapi;
    motvirke de depressive effektene av cytostatika på antall hvite og røde blodceller;
    med kjemoterapi og stråling, lindring av symptomer som: svakhet, anoreksi, oppkast, tørr munn, spontan svette og smerte;
    immunmodulering;
    smertestillende effekt;
    anti-inflammatoriske egenskaper;
    hepatoprotektiv effekt, forbedring av leverens funksjonelle tilstand, reduksjon av enzymopati.

    Hovedhandling:
    Hemmer tumorvekst, metastase stopper proliferasjon innebærer prosessen med ødeleggelse og ødelegge kreftceller og metastaser, øker nivået av immunitet sterkt støtte legemet under kjemoterapi og strålebehandling, reduserer de negative effektene av kjemoterapi og strålebehandling, forbedrer blod analyser blunts smertefulle opplevelser, øker levetiden sterkt.
    Les detalj: HVORDAN EKSTRA TRYKKER

    Daglig dosering:
    Forebyggende: 2 ganger om dagen, 1 pose i 30-60 minutter før måltider
    Curative: 2-3 ganger om dagen, en pose 30-60 minutter før måltider
    For best resultat anbefales det å ta i samsvar med reglene i "PROGMA" -metoden. Høring er nødvendig.

    Det anbefales ikke å ta mer enn to måneder på rad.

    Beskrivelse:
    Fint pulver, helt løselig i vann. Fargen kan variere fra lysebrun til mørk brun.

    Metode for bruk:
    Hell innholdet av posen i et glass med 100 ml varmt

    80 ° C vann, rør til pulveret er helt oppløst, avkjøl til en akseptabel temperatur. Å drikke

    Bivirkninger:
    Med økt følsomhet, i sjeldne tilfeller, er utseendet av mild dyspepsi mulig. Også i sjeldne tilfeller ble allergiske reaksjoner, i form av urtikaria, ekstraherende komponenter observert.

    Kontra:
    Bare individuell intoleranse.
    Graviditet, amming - Det ble ikke utført kliniske studier i disse gruppene.
    Det er ikke tilrådelig å bruke ekstrakten til barn i opptil 8 år.

    Interaksjon med andre legemidler, kosttilskudd og produkter:
    Det er godt kombinert med cytostatika. Også under terapi gir det en mer uttalt effekt i kombinasjon med ekstrakter fra andre sopp. I dette tilfellet bør dosen av ekstraktet justeres av en spesialist. Det er godt kombinert med andre kosttilskudd.

    Lagringsforhold:
    Oppbevares ved romtemperatur (15-25 ° C) i originalemballasjen.

    produsent:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co., Ltd
    QINGYUAN, CHINESE MUSHROOM CITY, nr. 1
    ØKOLOGISK MILJØSTAD AV KINA,
    ZHEJIANG PROVINCE
    KINA

    Produksjons- og kvalitetsstandard: GMP (Good Manufacturing Practice)

    Spesielle forhold:
    Sørg for å konsultere en spesialist før bruk.
    Kosttilskudd - er ikke et medisinsk legemiddel.
    Inneholder ikke GMO.

    Betalingsordrer:
    - med kredittkort, når du bestiller online
    - bankoverføring til vår konto
    - Kontanter på kontoret (bare i St. Petersburg)
    - i kontanter ved mottak av bestillingen (bare i St. Petersburg)

    Fraktbestillinger:
    - Ordrer i Russland og CIS sendes av kurertjenestene til CDEC eller EMC-Mail i Russland
    - levering i St. Petersburg utføres av egne kurere

    Full betalings- og leveringsbetingelser, se HER.

    Gjennomsnittlig leveringstid tar 3-6 dager. Kureren vil ta bestillingen til den angitte adressen i løpet av åpningstiden. Du kan spore bevegelsesordre i Russland på posttjenester. Du vil alltid vite hvor forsendelsen er og finn ut den estimerte leveringsdatoen. På tidspunktet for tilleggsbetalinger er ikke nødvendig.

    Agarik brasilianske leger anmeldelser

    Agarik Livet er ikke et medisin, det er kosttilskudd. Registreringsbevis for Den Russiske Federasjon RU 77.99.11.003.E.006.337.04.12. Gjelder kun TILLER med behandling og etter samråd med lege. Vi gir slike råd, vårt senter har lisens til å tilby medisinske tjenester.

    Jeg er pasient i Senter for Onco - profylakse og rehabilitering i 4 måneder. Han ble rådet til å starte en forberedende behandlingsforløp før kjemoterapi "Agarik-Life". For det første er situasjonen i onkologicenteret koselig, personalet er meget vennlig, du føler deg veldig komfortabel. Også behandlingen med dette stoffet gikk med et slag. Testresultatene har blitt bedre, helsetilstanden er blitt sterkere. Oppvåkning etter søvn ble lett. Immuniteten er sterk. Takket være spesialistene i kreft senteret!

    Larisa Vasilievna (45 år), Vladivostok, 11/15/14

    Tok "Agarik-Life" i 20 dager i november 2014. Var i svært dårlig stand. Det fjerde stadiet av nyrekreft, har hele tiden tatt morfin. Kunne ikke spise mat. Det ville ikke ha hørt en ytterligere setning - ventet en rask slutt. Men etter det første kurset i den immunstimulerende Agarik-brasilianen, forbedret tilstanden min signifikant, min immunitet ble forbedret. Begynte å begynne å spise på egenhånd, komme seg ut av sengen. Generelt ønsker jeg å uttrykke min dyp takknemlighet til legene til "Soaring Dragon", at deres avtaler har gitt betydelige forbedringer i livet mitt.

    Vladimir Mikhailovich (53 år), Vladivostok, 11/03/14

    Jeg er en pasient i et kreft senter. 14.05.2008, utført en reseksjon av brystet til venstre. Diagnose: ZNO på venstre bryst. Et kurs i kjemoterapi og radioterapi. Før du tok "Agarik-Life" var det en dyp depresjon, tap av appetitt, søvnløshet, forstyrrelser i funksjonen i mage-tarmkanalen, endringer i skjoldbruskkjertelen. Etter kurset "Agarik-Life": 4 kapsler - 2 ganger om dagen - 4 uker (4 banker) var det mange positive endringer:

    1. Det var interesse for livet etter depresjon (teater, bøker, etc.).
    2. Appetitt dukket opp (selv unødvendig). Ønsker mat protein, høyt i kalorier.
    3. Normalisert stol.
    4. Søvn har forbedret seg.
    5. Skjoldbrusk ultralyd viste en nedgang i størrelse.
    6. Jeg kommuniserer med mennesker uten komplekser.

    Det viktigste er at jeg møtte Senteret og dets spesialister i tide. Mange takk til legene som bryr seg om våre problemer.

    Lyudmila Nikolaevna (62 år), Vladivostok, 07/09/14

    Jeg er en pasient i Soaring Dragon Center. Jeg har tatt stoffet "Agarik-Life" fra 26. oktober. Til dags dato har jeg allerede drukket 2 bokser. Jeg følte meg bedre helse etter å ha tatt 1. bank. Fordøyelsen forstyrret etter kjemoterapi gjenopprettes. Bedre søvn, og mer fysisk styrke. Behandlingsforløpet vil definitivt fortsette.

    Tatiana (53 år), Vladivostok, 06/16/14

    Jeg tok "Agarik-Life" månedlig kurs (4 banker), etter at styrken ble lagt til, begynte jeg å føle meg bra. Mange takk til Medical Rehabilitation Center, leger og ansatte for å ta vare på oss!

    Georgy Fedorovich (66 år), Vladivostok, 03/18/14

    Jeg, Leonid Fedorovich, er pasienten din i 2 måneder. I løpet av denne tiden følte jeg meg bedre, hadde en appetitt, noe som resulterte i at hemoglobin økte, og jeg er klar for kjemoterapi. Jeg er veldig takknemlig for deg for omsorg og oppmerksomhet til slike pasienter som meg. Ditt rabattsystem støtter meg.

    Leonid Fedorovich (66 år), Vladivostok, 1/1/14

    Han tok "Agarik-Life" i 25 dager i oktober 2012. Han følte en økning i vitalitet. Nesten ingen tretthet. Mye intern energi. Jeg antar at økt immunitet. Det er beregnet i henhold til anbefalingen å drikke bort det andre kurset. Har overført to operasjoner på onkologi i Singapore.

    Vyacheslav Alekseevich (63 år), Vladivostok, 10.25.13

    Jeg er veldig takknemlig for personalet i Kreftesenteret for forebygging og rehabilitering av sykdomsvinduet for en snill, sensitiv og oppmerksom holdning mot meg. Jeg tok løpet av stoffet "Agarik-Life" opprettholdt helsen min. Jeg bestemte meg for å fortsette å ta og kjøpe stoffet for det andre kurset.

    Brasiliansk agarik - sopp av liv og lang levetid på vakt for helse

    Naturen har gitt menneskeheten alt som er nødvendig for et komfortabelt og sunt liv. Denne ideen er bekreftet av de vanlige funnene som forskere har gjort i bruk av medisinske urter og planter for å bekjempe ulike sykdommer. En av de siste funnene var den brasilianske agariken - en sopp som vokser i den sørøstlige delen av Brasil.

    Historien om oppdagelsen av den brasilianske agarikken

    For første gang ble den brasilianske agariken oppdaget i 1917 av den amerikanske biologen William A. Mürill, i hvilken ære svampen mottok et av navnene - Agaricus blazei Murill. Nesten 50 år senere oppdaget andre amerikanske forskere, W.J. Sinden og Dr. E.D. Lambert at innbyggerne i et lite distrikt São Paulo, med sitt sentrum i byen Piedadi, ligger i sørøstlige Brasil, overraskende sjelden støter på kreft. På samme tid var grunnlaget for kjøkkenet Piedadi-sopp, et annet navn for den brasilianske agaricen.

    To år etter at disse studiene ble publisert, besluttet den japanske biologen Ferumoto å fortsette å studere fungusens egenskaper og tok prøver til Japan. Ytterligere undersøkelser ble utført av Soji Sibat, en professor ved Institutt for farmakologi, Tokyo-universitetet og Dr. Ikebat, som jobber i onkologiavdelingen til Japans nasjonale kreftssenter.

    Disse var de første trinnene i den vitenskapelige studien av antitumoregenskapene til agarisk brasiliansk. Det var da at antitumoregenskapene til beta-glukaner ble oppdaget og studert, med et høyt innhold av brasiliansk agaric.

    For første gang presenterte denne sopp- og vitenskapelige artiklene som bekrefter effekten av agaric i kampen mot svulster i 1980 på det 39. møte i det japanske kreftkontrollakademiets Hitoshi Ito, Keishiro Shimura og Sensuke Narusa. Etter det begynte studiet av de brasilianske Akarikens medisinske egenskaper i mange andre land, og Japan og Kina begynte å dyrke den aktivt. Ifølge statistikken er det disse to landene som bruker den største mengden agarisk, og i 2002 lanserte de selv Coca-Cola som inneholder ekstraktet.

    Botanisk beskrivelse og klassifisering

    Den brasilianske Agarik tilhører familien av Chapmicon eller Agaric. Slægten acaricus har opptil 30 arter, men medisinske egenskaper ble funnet bare i brasiliansk agaric. Disse soppene har en søt smak med et snev av mandel eller anis, så et av navnene er mandel sopp.

    Det er en sopp med en liten hvit eller rødbrun cap med flatt konisk form, med tiden som gir vei til en mer konveks. I deres naturlige habitat er disse soppene nesten usynlige i gresset, etter hvert som de ikke vokser høyt, knapt stikker over bakken. Diameteren på hetten kan variere fra en liten 5 cm til en imponerende 19 cm.

    Den pubescent peduncle kan nå 5-15 cm i lengde, vanligvis utvide ved foten. Med alderen reduseres hardheten og beinet blir hul, den kontinuerlige ringen pryder det frittliggende sløret som opprinnelig forbød beinet med hetten.

    Til tross for navnet finnes det brasiliansk agarisk i sitt naturlige habitat, ikke bare i Brasil, men også i mange andre regioner og land, inkludert:

    • i det nordøstlige USA og Canada;
    • i California;
    • Storbritannia;
    • i Hawaii;
    • i Taiwan;
    • Nederlandene;
    • Filippinene.

    Den kan vokse både individuelt og i små grupper, og foretrekker de frodige jordene i tropiske skoger. Kunstig agarik vokser aktivt i Japan og Kina, hvorfra den leveres til nesten alle farmakologiske selskaper.

    Fordel og skade

    Indikasjoner og nyttig effekt

    Først av alt, er brasiliansk agarik brukt til å bekjempe krefttumorer, nemlig:

    • for å forebygge utvikling og behandling av eksisterende ondartede svulster;
    • for behandling og forebygging av godartede svulster;
    • som et ekstra verktøy som beskytter kroppen mot de skadelige effektene av kjemoterapi og strålebehandling, og uten å redusere effektiviteten i kampen mot kreftceller.

    I tillegg til onkologi kan denne soppen også brukes til å bekjempe sykdommer:

    • Fordøyelseskanalen;
    • lever (giftig, viral hepatitt B, C, D, J, de første stadier av cirrose, fettdegenerasjon, hepatose, etc.);
    • nyrene;
    • genitourinary system;
    • lymfesystemet og blodet;
    • med epilepsi og encefalopati;
    • med autoimmune sykdommer.

    I tillegg til alt dette, er brasiliansk agarisk i stand til å undertrykke utviklingen av patogen soppflora, derfor er den mye brukt til å behandle soppinfeksjoner i huden og neglene. Og også det regnes som et effektivt verktøy som kan bremse aldringsprosessen i kroppen og forlenge livet.

    I motsetning til andre sopp som brukes til å behandle svulster, har brasiliansk agarisk ikke en, men tre mekanismer av kamp. Den første er vanlig for alle slike sopp. Dette er tilstedeværelsen i sammensetningen av agariske polysakkarider - beta glukaner, som en gang i blodet aktiverer kroppens egne krefter for å kjempe mot tumorcellene.

    • makrofag;
    • naturlig morder;
    • cytotoksisk T-lymfocytt (CTL).

    Ved å oppdage en kreftcelle, er disse tre lymfocyttene i stand til å ødelegge den og dermed forhindre videre spredning. Men hvis kreften vises, reduseres antallet av disse cellene, og aktiviteten minker. Det antas at tumorceller er i stand til å hemme aktiviteten til lymfocytter, og hindrer deres aktive arbeid. I sin tur aktiverer beta-glukan inneholdt i sopp, tvert imot disse lymfocyttene, gjenoppretter kroppens eget forsvarssystem. Samtidig bidrar agariske glukaner også til en økning i modningsgraden av de nødvendige lymfocyttene og varigheten av deres vitale aktivitet.

    En lignende mekanisme er også karakteristisk for shiitake sopp, reishi, maitake og flerfarget trameta. Brasiliansk agarik, i tillegg til ham, har ytterligere to ekstra, noe som øker effektiviteten.

    Tilbake i 2004 oppdaget professorene Yoshiki Kimura og Takeshi Takaku muligheten til brasiliansk agarik å hemme utviklingen av sitt eget sirkulasjonssystem av en kreftformet tumor på grunn av stoffene som er inneholdt i den. I løpet av utviklingen begynner svulsten å skille ut en spesiell substans i den blod-vaskulære endotelvekstfaktoren (VEGF), som får kroppen til å skape nye blod- og lymfekar som forbinder svulsten med den generelle sirkulasjonen. Gjennom dem får kreftceller grunnleggende ernæring og evnen til å metastasere. Disse fartøyene dør fort, men nye vises i deres sted.

    To stoffer har blitt funnet i agarisk som kan hemme frigjøringen av VEGF i blodet. Som et resultat blir de ødelagte karene ikke gjenopprettet, og svulsten taper ernæring og begynner å dø. Disse stoffene er ergosterol og pyroglutamatnatrium.

    Sistnevnte har den ekstra evne til å indusere apoptose (død) av kreftceller. Som et resultat er lymfocytter i stand til å trenge inn i svulsten og ødelegge cellene, ikke bare på overflaten, men også fra innsiden, noe som øker effektiviteten og hastigheten på behandlingen betydelig.

    Ergosterol og pyroglutamatnatrium ble ikke nye stoffer, de var lenge kjent, men hentet fra sopp, deres molekyler har en helt unik konfigurasjon og struktur som er forskjellig fra alle kjente.

    Kontraindikasjoner og bivirkninger

    Brasiliansk agarik fremkaller nesten aldri utviklingen av en allergisk reaksjon i kroppen til mottak, og forårsaker heller ikke bivirkninger. Imidlertid er bruken ikke anbefalt for kvinner under graviditet og amming, det er forbudt for barn under 18 år, og personer med individuell intoleranse over komponentene i soppen.

    Hvordan ta agarik

    Brasiliansk agarik brukes i folkemedisin siden antikken. Nevn av det finnes i manuskripter av bysantinske healere, blant restene av Aztecs kultur og andre folkeslag. Siden disse tider har metoder for påføring av sopp blitt forandret lite, bortsett fra at behovet for personlig innsamling og tilberedning av råvarer ikke lenger eksisterer.

    Det er viktig! Før du begynner behandling med agarisk brasiliansk, må du konsultere en spesialist som vil fortelle deg hvordan du tar det riktig og uten negative konsekvenser for kroppen.

    Forberedelser fra denne sopp kan brukes som kosttilskudd for å aktivere kroppens krefter, forbedre den generelle tilstanden. Infusjoner og dekoksjoner av brasiliansk agaric blir ofte fremstilt fra pulverisert ekstrakt eller knust tørket sopp.

    For fremstilling av kosttilskudd fra agarika, kan du bruke to oppskrifter:

    1. Agarisk pulver er oppløst i vann eller buljong hofter (50-100 ml). Det er bedre å bruke avkok, som i komplekset med vitamin C-agarik fordøyes mer effektivt.
    2. 0,5 g av pulveret brygges i 20 g varmt vann, tatt om morgenen på tom mage, 1 time før det første måltidet. Å forberede løsningen for fremtiden - ikke anbefalt, det er den mest effektive friske.

    Som et stoff i kampen mot svulster forbereder infusjon av agarisk vodka. For å gjøre dette helles 5 g råmateriale 150 ml vodka, insistere på kulde, ta opptil 3 ganger om dagen i en spiseskje.

    Brasiliansk agaric er en av de mest effektive anti-kreft soppene i dag som kan bremse utviklingen av en svulst og ødelegge kreftceller. På grunn av sammensetningen har den ikke en, men tre mekanismer av kamp, ​​noe som øker effektiviteten, og dermed bidrar til akselerasjon av behandlingen. Det har imidlertid ingen bivirkninger og forårsaker ikke allergiske reaksjoner, noe som gjør at det kan brukes i nesten alle tilfeller.

    Er du en av de millioner av kvinner som sliter med fedme?

    Og alle dine forsøk på å gå ned i vekt lyktes ikke? Og har du allerede tenkt på radikale tiltak? Det er forståelig, fordi en slank figur er en indikator på helse og en grunn til stolthet. I tillegg er det i det minste menneskets levetid. Og det faktum at en person som mister "ekstra pounds" ser yngre ut, er et aksiom som ikke krever bevis. Derfor anbefaler vi å lese historien om en kvinne som klarte å gå ned i vekt raskt, effektivt og uten dyre prosedyrer. Les artikkelen >>

    Agarik brasilianske leger anmeldelser

    Litt krydret

    Skrevet av iHerb Kunde den 26. november 2010

    Det er ikke så bra

    Var denne anmeldelsen nyttig for deg?

    Skrevet av iHerb Kunde den 26. desember 2017

    Samlet fornøyd med produktet. Veldig sakte levering (mer enn 45 dager å ankomme).

    Var denne anmeldelsen nyttig for deg?

    Skrevet av iHerb Kunde den 23. september 2010

    Ikke klar over noe enda.

    Var denne anmeldelsen nyttig for deg?

    rangeringer

    språk

    • Alle (4)
    • Engelsk (3)
    • Kinesisk, forenklet (1)

    Få iHerb App

    Last ned vår mobil app!

    Healing egenskaper Agarik Brasil

    Brasiliansk Agaric er en verdifull medisinsk sopp, som ble oppdaget relativt nylig, og for sine medisinske egenskaper ble det introdusert til eliten av farmasøytisk mykologi (soppbehandling).

    Det er kjent at i 1917 ble sopp oppdaget av en biolog - naturforsker, amerikanske W. A. ​​Myurill, som kalte ham sin ære. Senere, i 1965, to amerikanere, W.J. Sinden fra University of Pennsylvania og Dr. E.D. Lambert of Lambert Laboratories bemerket det faktum at i brasiliansk regionen i nærheten av byen San Paolo, hvor folk ofte spiste brasiliansk agaric, var tilfeller av kreft og immunforsvar svært sjeldne. Etter å ha publisert en rapport av sin forskning, tok en etnisk japansk forskerbiolog Ferumoto (Ferumoto) prøver av soppen og dro med dem til Japan. Han viste en sopp på Iwade Institute of Mycology i Mie Prefecture (Iwaide Fungology Institute, grunnlegger - Dr. Inosuke Inwade, professor ved Tokyo University og Mie University). For første gang i historien, etter mange forsøk og feil, ble sporer dyrket og dyrket fra prøvene, etterfulgt av kunstig dyrking av sopp.

    Denne sopp fra brasilianerne selv ble kalt Piedade, til ære for området der det ble funnet. Andre populære navn: "Sun Mushroom" - solrik sopp og Cogumelo do Sol, som oversetter fra portugisisk som "Guds sopp." I enkelte land ble soppen kjent som Royal Sun Agaricus (Royal Sun Agarik). The Princess of Mushrooms er en oversettelse av ordet Himematsutake, et japansk navn gitt av forskere ved Iwade Institute.

    Først i 1967 identifiserte den belgiske forskeren Dr. Heinemann (Heinemann) nøyaktig svampen ved det vitenskapelige navnet Agaricus blazei Murill (AVM). Iwade Institute of Mycology har blitt en ledende student i studiet av brasiliansk agaric i Japan. I 1970 begynte Shoji Shibata, professor ved Institutt for farmakologi ved Universitetet i Tokyo og Dr. Ikegawa, en lege fra det japanske nasjonale kreftsenteret, å studere sammen brasiliansk agarik. Sammen presenterte de resultatene til den japanske farmakologiske foreningen, den japanske onkologiske foreningen og andre organisasjoner. Hovedsakelig var disse studiene rettet mot å studere antitumoregenskapene til beta-glukaner funnet i brasiliansk agaric.

    På det 39. møte i det japanske kreftkonkurranseakademiet, holdt i 1980, ble denne sopp innført først av professorene Hitoshi Ito, Keishiro Shimura og Sensuke Naruse, medlemmer av soppforskningsgruppen ved Mie University Medical School. Vitenskapelige artikler har blitt presentert som viser at β-glukan, funnet i brasiliansk agaric, er et effektivt middel mot maligne svulster i ulike organer. Det kan sies at på den tiden begynte en bred studie av de medisinske egenskapene til soppen og produksjonen av Agarik i Japan og Kina. For tiden forbruker japansk og kinesisk 90% av den totale produksjonen av Agarik.

    Det er mange bøker, spesielle fjernsynsprogrammer, nettsteder som er dedikert til brasiliansk agarico. En bok med tittelen "Magic Food Against Cancer", har blitt skrevet ut 63 ganger allerede. Siden april 2002, i Japan og Kina, har Coca-Cola-selskapet produsert drikkevarer som inneholder brasiliansk agarik.

    Med hvilke sykdommer kan brasiliansk agaric brukes?

    • Behandling og forebygging av kreft (maligne svulster);
    • Behandling og forebygging av godartede svulster;
    • Bruk som ekstra midler før og etter kjemoterapi og strålebehandling.
    • Behandling og forebygging av leverskader av noe slag: giftig hepatitt, viral hepatitt B, C, D, J, innledende stadier av cirrhosis, fettdegenerasjon, hepatose, etc.;
    • Behandling med nedsatt eller nedsatt immunitet

    Hva er mekanismen for effekten av brasiliansk agarik i behandling av kreft?

    For tiden har agarikken i Brasil tre påviste antitumormekanismer. Den første mekanismen - tilstedeværelsen av en stor mengde Beta-Delta-Glucaner (-1,3-1,6 D-glukaner) bestemmer dets viktigste antitumoregenskaper. Her fungerer beta glukaner på full kapasitet:
    - akselerere hastigheten på modning av lymfocytter;
    - øke levetiden til lymfocytter;
    - aktivere sine antitumorfunksjoner

    Som et resultat av aktivering, får lymfocytter evnen til aktivt å oppdage og, hvis det oppdages, å ødelegge tumorceller.

    Den andre mekanismen finnes sjelden i medisinske sopp (for eksempel har Maitake det fortsatt) - det er evnen til å blokkere utviklingen av svulstens sirkulasjonssystem. Faktum er at svulsten ikke kan vokse i størrelse mer enn 2 mm, hvis den ikke mottar næringsstoffer fra blodet. For å gjøre dette frigjør det en substans - vaskulær vekstfaktor, noe som får kroppen til å spire en svulst med blodkar, hvorved den mottar all nødvendig ernæring og blir kvitt produktene av stoffskiftet. Disse fartøyene er ufullkomne, ofte mislykkes, men svulstene mottar igjen nye. Agariske stoffer (pyroglutamater og ergosterol) blokkerer sekretjonen av vaskulære vekstfaktorer ved svulsten og som et resultat av gradvis opphør av ernæring av svulsten og dens påfølgende "uttørking".

    Den tredje mekanismen er at Agariks substanser hjelper antitumorlymfocytter - Makrofager, cytotoksiske T-lymfocytter og naturlige drepere trenger inn i svulstoffet og kjemper ikke bare ved grensen til svulsten, men også innenfor. Denne mekanismen øker den totale effektiviteten av anticancerbehandling dramatisk.

    Agarik inneholder også steroider som direkte påvirker karcinomceller og hemmer tumorvekst. Steroider avledet fra brasiliansk agaric har en antitumor effekt, noe som er spesielt viktig for kreftforebygging. Disse hormonene bør ikke forveksles med steroider tatt av idrettsutøvere for å forbedre resultatene. Provitamin D3, forløperen til vitamin D, har ikke i seg selv en anti-kreft effekt. Men studier har funnet ut at en ny syntetisk steroid biosyntetisert fra provitamin D3 hemmer spredning av karsinomceller. Selv om karsinomceller begynte å danne seg i kroppen, utvikler svulsten seg mye langsommere. Den brasilianske sopp inneholder 3,6% lipider, hvorav 26,8% er neutrale lipider og 73,2% er fosfolipider. Det vil si at hoveddelen av lipidene i soppen er fosfolipider. Lipid kan dekomponeres i linolsyre, palmitinsyre, oleinsyre og palmitolsyre, som hver er aktiv mot kreft. Forskere ved University of Tokyo fant at brasiliansk agaric inneholder essensiell fettsyre, linolsyre. Denne syren er kjent for sine antimutagene egenskaper. De fant også antimikrobielle midler i agarisk.

    I Kiev sentrum av fungoterapi, bioregulering og ayurveda, kan du få gratis medisinsk konsultasjon og kjøpe medisiner Agaric Brazil i form av pulver og kapsler. Se vår butikk for mer informasjon.


  • Neste Artikkel

    Hepatitt B

    Relaterte Artikler Hepatitt